Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersin İ.Y 1-5 Sivasspor
SivasSpor.Com 03.02.2012, 10:53 https://fys.tff.org/TFFUploadFolder/LigBKulupLogolari/mersiniy.jpg https://fys.tff.org/TFFUploadFolder/TSLKulupLogolari/sivas.jpg
Mersin İ.Y-Sivasspor maçının tahmin ve yorumlarınızı bu başlık altında toplayalım.
Tarih : 05.02.2012 Pazar
Saat: 13:00
Stad:TEVFİK SIRRI GÜR - MERSİN
Maçın Hakemi: Tolga Özkalfa
58akif34 03.02.2012, 11:16 mersin takımi ayağa pas yapan ve rakip kaleye şapka gitmeye çalışan bir takım önemli eksikleri nobre den yoksunlar son 7 maçta sadece bu hafta bjk karşısında galibiyet aldılar bunun morali ile bizide yenmeye çalışacaklar ilk yarıdaki maçta sayısız gol fırsatından yararlanamamiştik ve maç 1 0 sonuçlanmıştı kupa maçında kalecimiz nihat yıldızlaştı ve 120 dakika oynanan maçta galip gelmiştik rakip takımda morits ve erdala dikkat etmek lazım bu maçtan 3 puan alırız inşallah
Yusuf Çevik 03.02.2012, 12:07 Çok zor bir maç daha bizi bekliyor hadi bakalım..
inşALLAH kazanan taraf biz olacağız.. :)
Ferhat06 03.02.2012, 12:17 BJK maçı özetini izledim.Çok gol kaçırmışlar,dikkat etmemiz lazım.Mersin iyi takım olmuş.
yerliturkuaz 03.02.2012, 12:35 Kupa maçın da yendik yine de yenebiliriz.
Karşımız da çok moralli bir takım olacak. İstanbul'da beşiktaşı yenrek uzun bir aradan sonra galip geldiler ve bir seri yakalamak isteyecekler. Biz ise galibiyet hasretimizi dindirmek isteyeceğiz. Cezalı oyuncularımız takıma geri döndü muhtemelen yeni kalecimiz de saha da olcakdır. Orta saha oyuncularımızın çok dikkatli olmaları gerekir. Bu maç tam Grosicki ve Cerny'nin maçı olabilir. Ben ikisinden de iyi bir maç bekliyorum. Maçı bu iki oyuncumuz çevireceğine inanıyorum. Mersin takımını duran toplar da durdurabilir isek rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.
Takımımız bu maça otobüs ile gidecek. Yorucu bir yolculuk olacak umarım bu yolculuk oyuncularımız üzerinde çok fazla bir etki yapmaz...
Bu bizim için cok zorlu bir mac olacak ama inşALLAH bu macın üstesinden geleceğiz... :)
58 SiVaSıM 58 03.02.2012, 12:56 mersinle 2 maç oynadık 2sinide aldık inşallah bunuda alırız navratil ve seneckyin oynaması çok iyi olacaktır.favori biziz eneramo yine golünü atar bjk maçına moralli çıkarız mersinde nobre yok çok eksikleri var alırız bu maçı rahat olun yiğidolar
Ferhat06 03.02.2012, 13:18 mersinle 2 maç oynadık 2sinide aldık inşallah bunuda alırız navratil ve seneckyin oynaması çok iyi olacaktır.favori biziz eneramo yine golünü atar bjk maçına moralli çıkarız mersinde nobre yok çok eksikleri var alırız bu maçı rahat olun yiğidolar
SENECKY oynayacak mı?
ardahanlı 03.02.2012, 13:21 Bizim oyuncular kayseri karşısında öngördüğüm gibi ileri uçta çok savruk ve kazmaca olmasalardı farklı kazanablirdik. Troisi den yenilen gol içler acısıydı. Yani adamı tebrik ediyorum güzel gol attı ama messi yaptı bizim savunma troisiyi.
Mersn moralli ve Nurullah Sağlam takımını ofansif oynatıyor. Bu sebeple mersin takımı güzel ve açık futbol oynamaya çalışan bir ekip. Bizde özellikle bu sene bu kimlikle oynuyoruz. Gerçi çok kaçırıp inanılmaz goller yiyoruz ancak ben çok iyi bir netice alacağımıza inanıyorum.
Bol gollü bir karşılaşma ve farklı galibiyet bekliyorum,...
yigido_ersin58 03.02.2012, 13:29 Mersin takımı bjk galibiyetiyle moralliler ama anadolu takımlarında sunu gördüm senelerdir bjk gs fb yendikleri zaman ayrı hava olusuyo takımda bi sonraki maç da bocalamaya başlıyolar bizim takımda cok ıyı artık son 10 maç kaldı hiç bi rakip kolay değil kazanmamız gereken bi maç en az beraberlik beklentim var sivassporuma şimdiden bu maçda başarılar inş. allahın izniyle bu maçtan galip geleecez
SENECKY oynayacak mı?
Abi daha Sivasa gelmemişki büyük ihtimal Sivasa bugün gelecekmiş,Takım yarın özel uçakla yola çıkacağına göre bu maçta oynaması biraz zor gibi.
rahat olun 2-0 yeneriz,ayrıntılar çok onemlı değil onemli olan 3 puan
kiNgSiZe58 03.02.2012, 14:19 rahat olun 2-0 yeneriz,ayrıntılar çok onemlı değil onemli olan 3 puan
Ben Bu Mactan Pekde Umutlu Degilim Acikcasi... Hersey Grosicki Erman ve Eneramonun Elinde, Iyi Oynadiklarinda Kazaniyoruz..
FANATIK YIGIDO 03.02.2012, 14:28 bu mac ılk4 hedef ıcın ya evet ya hayır cok kırıtık mac olacak allah yar ve yardımcımız olsun
açik konusacam bence 3 puan bu gidisle zor malesef takimin dengeleri bozuldu su sike haberleri yuzunden ahhh medya allah belani versin bence maç berabere bitecek gibi :( veya kaybedecez :mad:
ama kazanirsak derin bir oohhhh çekerim :D
baycabbar 03.02.2012, 14:56 SİVAS KAZANACAK BAŞKA ALTARNATİF VARMI:rolleyes:
Bu hafta güzel bir sonuç bekliyorum SİVASSPORumuz kazanacaktır...
baycabbar 03.02.2012, 15:02 :confused:BEKLE GELİYORUZ ŞEYTANLAR:mad:
ozledımeskıyı 03.02.2012, 15:02 Aldığım bir haberi paylaşıyım:
Mersin in bjk yi yendği maçta tek golün sahibi Erdal sakatlanmış 1 ay yok bizim maçta forma giyemeyecek
Not: Giyse de bize fark etmez.
tykinik58 03.02.2012, 15:40 Son iki haftadır kötü gidişimizi inşaallah bu maçla son vereceğiz gibi bir his var içimde. Her ne kadar STY'de beraberlik versem de...
58_Buğra_98 03.02.2012, 15:43 Bu maç galibiyet alacağız başka yolu yok.
yiğido58sinan 03.02.2012, 16:25 son iki maçtan biraz olsun ders almış isek, ki almamak mümkün değil, kazanırız diyorum. Hedefimizin ilk 4 mü ilk 8 mi olacağı bu maç sonrasında belli olacak çünkü çok kritik bir maç o yüzden.
beraberlık ıyı olur deplasmanda ama 3 pauna da yok demeyız;)
kertmeli 03.02.2012, 17:21 arkadaslar riza hocama iletin kesinlikle kaleci nihat oynasin.....
En çok canımı sıkan şey, alttaki takımların ligin sonuna doğru yaklaşması ve kan değişiklikleri ile (antrenör) aşağıdan baskı yapmaları. Özellikle 2 deplasman ve 4 büyütülmüş dedikleri takımlarla peşpeşe oynayacağımız şu dönemde bizi zorlayacak yegane durum. Takımın şu dönemde kazanamıyorsan kaybetme mantığı ile mücadele etmesi gerekiyor. Aynı Mersin İdman Yurdunun bu mantıkla Beşiktaş karşına çıkması direnç göstermesi sonucunda gelen 3 puan gibi... Keşkelerle ah vahlarla lig geçiriyoruz. Şu şans denen illet bize birkaç maçın haricinde hiç uğradığı yok maşallah. Üstüne üstlük bir de kritik maçlarda kritik oyuncularımızın olmayışıda işin tuzu biberi oldu maalesef.
Ayrıca oyun içinde disiplin eksiğimiz var. Mesela bazı maçlarda 2-0 a getiriyoruz skoru sonra bir laçkalık bir laubalilik peydahlıyor. Sonra bir gol yiyoruz, akabinde öL öL diriL...
Hemen hemen tüm maçlarımızda, özellikle o kadar basit gol pozisyonlarını kaçırıyoruz ki insanın inanası gelmiyor. Buyurun bakın Kayseri maçına bakın ilk yarı 3 yahu, 3 olacak maç 0-0 la bitiyor. Koparıp atacaksın orada sonrasında şuursuz Kayseri baskısında yakalayacaksın kontradan gideceksin farka...
Futbol basit bir oyun, zorlaştıran futbolcular. Bunu yıllar yıllar önce J. Cruyff söylemiş. Biz zorlaştırıyoruz. Orta sahada gereksiz top kayıpları kanatlardan defansa yardımlaşmaya gelinmemesi, oyun içinde küsmeler sonra defansı hataya zorlayan rakip takım mükafatını alıp gidiyor. Ondan sonrada Atilla şu golü nasıl yedin, Navratil senin yüzünden oldu, Uğur şöyle yaptı böyle yaptı. İyi bakın pozisyonlara hemen hemen gereksiz işlerden hatalarla yakalanıyoruz. Kamil oyuna bir küstümü kanat tren oluyor. Sonra yedek kulübesinden veryansınlar başlıyor.
Futbol hatalar oyunu olduğu kadar komplike bir oyun olduğunu koca koca profesyonel oyuncular unutup gidiyor.
Mersin İdman Yurdu takımını son maçta çok beğendim. Akıllıca oynadılar vede rakibi bezdirdiler. Rakip sinirlenince dağıtıp 3 puanı aldılar. Ama bizim oyun yapımız Beşiktaştan çok farklı, buda onlara ters geliyor. Erdal ve Nobre yok, bizde de Navratil ve Kıvanç dönüyor. Özellikle Kıvança çok işler düşüyor. 45 dakika zamanı var takımın yorgun düştüğü anda ideal bir orta saha oyuncusu. Navratile zaten bu sitemizdekiler dahil hiç kimsenin diyecek bir şeyi yok. Senecky tahminime göre antremanlı bir oyuncu, hemen hemen hazır gelecek. 2 maç sonrasında hazır olacaktır. Havanın ve zeminin iyi olması durumunda bu maçtan puan yada puanlar alacağımızı düşünüyorum. Beşiktaşa karşı oynadıkları sitille bize karşı mücadele etmeyecek olan rakip takıma onların mücadelesi şeklinde cevap vererek bu temennimizi gerçekleştirmemiz lazım.
Hadi bakalım Yiğido...
58MUAMMER58 03.02.2012, 20:24 :DÖNEMLİ OLAN mersinin nasıl oynayacağı değil SİVASSPORUN nasıl :Doynayacağıdır sivasspor kendi oyununu takım yardımlaşmasını kalitesini sahaya yansıtırsa rakibin kim olduğu önemini yitirir sivasspor kazanır 2 haftadır adeta çamur ve buzlu sahada soğuk havada adeta kendi kendimize golattık rakipler bişey yapmadılar mersinde hava güzel olacaktır mersin maçına navratilde gelecek defansın güvenliği birazdaha artmış olacak rakip bjk maçında pozisyon bulmuş olabilir çünkü bjk gözünde takım yerine koymamış mersinde böyle takıma cezayı kesti sivasspor rakibe öyle çok pozisyon veren takım değil sadece kendi kendimize aleyhimize pozisyon yaratıyoruz dünya kadarda golkaçırıyoruz ben takıma güveniyorum çok zevkli çok gol pozisyonlu üst bitmesi yüksek maç olacaktır sivassporumuzda 1-2 kazanacaktır sadece groseçki eneramo oynasın yeter diğerleride az oyuna ağırlık verseler tmmdır beraberliği kabul etmiyorum :D
Ozan5858585858 03.02.2012, 21:07 renktaşlar kızmayın ben mağlubiyet bekliyorum :( inşallah yanılırım..
Ozan5858585858 03.02.2012, 21:08 renktaşlar kızmayın ben mağlubiyet bekliyorum :( inşallah yanılırım..
ŞAKA ŞAKA :D Tek Hedef Galibiyet Uygun Adım Marş Marş..
A.Turan Korkmaz 03.02.2012, 22:15 Maçın muhtemel oyuncu kadroları ve oyun yapısına bakarsak;
Mersin'in sahaya Sehiç, Erhan Güven, Çağdaş, Boum, Mustafa Keçeli geri dörtlüsü ve önlerinde Zurita'nın yeri garanti gibi. Daha önde ise Tisdell,Bueno,Nduka,Moritz,Bet o beşlisinden üçü oynar altı yabancı sınırı nedeniyle.Oynayamayanın yerine ise alternatif Türk oyuncuları var. Sivassporumuzun ise Nihat,Uğur,Navratil,Rajnoch,Zi ya,Kadir, Mehmet Nas(Kıvanç), Grosicki, Erman, Cerny(Pedriel), Eneramo biçiminde çıkacağını sanıyorum.
Hiç kolay maç olmayacaktır. Öncelikle çok iyi bir kalecileri var ama defansın uyumu zayıf. Grosicki soldan Erhan Güven'i perişan edecektir. Sağdan ise Cerny'den bindirmeler bekliyorum. Eneramo'yu Çağdaş ve Boum ikisi birlikte ancak tutabilirler. Dolayısıyla golümüzü dönen toplardan ya da serbest atıştan buluruz ki Erman veya Cerny diyorum. Sivassporumuzun kanat savunmasında Tisdelle karşı Uğur'un,Ndukaya karşı ise Ziya'nın dikkatli olması gerek. Navratil,santrforlarını döndürmeyecek, Rajnoch ise Moritz'e top yaptırmayacak. Kupa maçında golü,göbekten Zurita,Moritz,Beto işbirliği ve paslaşmalarıyla yemiştik. Kadir ve Mehmet Nas'ın ortayı iyi kapaması lazım.
BJK'yi yenmiş ve sahalarında oynayacak olmaları açık oynamalarını sağlarsa, bu işimize gelir ve kontratak taktiğiyle araya ve defans arkasına hızlı toplarla maçı çözebiliriz. Rakip kontrollü oynarsa çok açılmaya gerek yok bence,yenemiyorsak yenilmeyelim..
58 SiVaSıM 58 03.02.2012, 22:23 ya rahat olun mersin takımmı bjkyi yendiler ama bjk çok kötü mersin berbat bi takım nobre,delev,erdal,erman,kaş yok bu maçı en az 2 farkla alırız
engin2609 03.02.2012, 22:34 git gide 4.lükten uzaklasıyoruz oyuncular bunun bilincine vardıgını düşünüyorum. ve bu galibiyetle bjk macına motive olucaklardır.
Metal Gear 03.02.2012, 23:21 Mersin kendi sahasında iyi bir takım değil.Kadro kalitesi anlamında da onlardan iki gömlek üstünüz.Kötü Beşiktaş'ı yendiklerine bakmayın!Galibiyetten eminim!
Antep maçı öncesi
Net skor 0-3................
Maç sonu: Kayıp üç puan...
Kayseri maçı öncesi
38 puanlık maç bence.Gıcık oluyorum bu takıma.evire çevire yenmeli..
Maç sonu: Kayıp iki puan...
Mersin maçı öncesi
Mersin kendi sahasında iyi bir takım değil.Kadro kalitesi anlamında da onlardan iki gömlek üstünüz.Kötü Beşiktaş'ı yendiklerine bakmayın!Galibiyetten eminim!
Hocam senin tahminleri okuyup mutlu oluyorum ama sonuç hüsran! Haydi ama bu kez yüzümüz gülsün! :) ;)
Metal Gear 03.02.2012, 23:46 Antep maçı öncesi
Maç sonu: Kayıp üç puan...
Kayseri maçı öncesi
Maç sonu: Kayıp iki puan...
Mersin maçı öncesi
Hocam senin tahminleri okuyup mutlu oluyorum ama sonuç hüsran! Haydi ama bu kez yüzümüz gülsün! :) ;)
Cerny'e ben mi dedim çizgiden top çıkar diye Antep'te!
Eneramo'yu ben mi tembihledim Kayseri'ye gol atma diye!
Normal oyunlarını oynasalar tahminler cuk diye oturacak!
Herhalde burdan tahminlerimi okuyup ona göre oynamıyor bizimkiler
:)
fatih585858 04.02.2012, 01:13 Grosicki ve Cerny kalitelerine yakışır şekilde oynarsalar, kesinlikle Erhan güven ve M.Keçeli'ye karşı büyük üstünlük kurarlar. Mersin takımı sahasında bilinçsiz bir şekilde, hücum futbolu oynadığından, rakip oyuncular özellikle defansın arkasına koşu yapıp net pozisyonlar yakalıyorlar. Rajnock-Navratil ikilisinin uyumu, orta sahanın ortasında oynayan oyuncuların basit oynamasıyla, Kanatlardan Grosicki ve Cerny'nin kapasitelerine yakın futbolları, Eneramonun son vuruşlarda daha dikkatli olmasıyla ve son olarakta, son paslarda başarı sağlayabilirsek kesinlikle kazanırız.
Bu sezon ben türkiye birinciliginde bizim takim kadar gol pozisyonuna giren takim görmedim buldumuz pazisyonlarin ancak 5de birini degerlendire biliyoruz.
Buna bir cözüm bulabilirse Riza hoca Mersinden kesin puanlarla döneriz.Bu cömertlikten vaz gecip daha dikkatli olmaliyiz biliyorsunuz bir kural vardir atamayana atarlar bunun örneklerini Antep ve Kyseride gördük insallah Mersinde gol yemekte cimri atmakta bonker oluruz.
sivasspor fikstürde çok zor maçlara giriyor inşaallah en az kayıplarla bu zor dönemeci atlatırız tüm islam aleminin mevlit kandilini kutlar nice kandiller dilerim
kesinlikle galip gelmemiz bir maç yeniden bir ivme moral yakalayabiliriz
Ferhat06 04.02.2012, 08:25 Maçın muhtemel oyuncu kadroları ve oyun yapısına bakarsak;
Mersin'in sahaya Sehiç, Erhan Güven, Çağdaş, Boum, Mustafa Keçeli geri dörtlüsü ve önlerinde Zurita'nın yeri garanti gibi. Daha önde ise Tisdell,Bueno,Nduka,Moritz,Bet o beşlisinden üçü oynar altı yabancı sınırı nedeniyle.Oynayamayanın yerine ise alternatif Türk oyuncuları var. Sivassporumuzun ise Nihat,Uğur,Navratil,Rajnoch,Zi ya,Kadir, Mehmet Nas(Kıvanç), Grosicki, Erman, Cerny(Pedriel), Eneramo biçiminde çıkacağını sanıyorum.
Hiç kolay maç olmayacaktır. Öncelikle çok iyi bir kalecileri var ama defansın uyumu zayıf. Grosicki soldan Erhan Güven'i perişan edecektir. Sağdan ise Cerny'den bindirmeler bekliyorum. Eneramo'yu Çağdaş ve Boum ikisi birlikte ancak tutabilirler. Dolayısıyla golümüzü dönen toplardan ya da serbest atıştan buluruz ki Erman veya Cerny diyorum. Sivassporumuzun kanat savunmasında Tisdelle karşı Uğur'un,Ndukaya karşı ise Ziya'nın dikkatli olması gerek. Navratil,santrforlarını döndürmeyecek, Rajnoch ise Moritz'e top yaptırmayacak. Kupa maçında golü,göbekten Zurita,Moritz,Beto işbirliği ve paslaşmalarıyla yemiştik. Kadir ve Mehmet Nas'ın ortayı iyi kapaması lazım.
BJK'yi yenmiş ve sahalarında oynayacak olmaları açık oynamalarını sağlarsa, bu işimize gelir ve kontratak taktiğiyle araya ve defans arkasına hızlı toplarla maçı çözebiliriz. Rakip kontrollü oynarsa çok açılmaya gerek yok bence,yenemiyorsak yenilmeyelim..
Mersin'i bu kadar iyi tanımana hayret ettim.Mersinde mi ikamet ediyorsunuz.Çok şahane bir analiz olmuş bence ,teşekkürler.İnşallah yeneriz duamız o yönde bu mübarek kandil aşkına.
http://resimzade.com/Show.html?i=34376&token=30096 (http://resimzade.com/Show.html?i=34376&token=30096)
Zor bi deplasman ama ben bu maçta,Erman ve Eneramo'dan gol ve goller bekliyorum.
hasanim58 04.02.2012, 11:11 Valla ligde kotu takim yok ama sayili birkac iyi takim var onlardan biride sivassporumuz sans bizimle olursa mersini kolay geceriz diye dusunuyorum ins 3puan bizim olur
herzamanki gibi bireysel saçma sapan bir gol yemezsek mersini yeneceğimizi dşünüyorum ve yenmeside gerekiyor..
artık tahmin yapmayı bırakıcam :D çünkü bu sıralar hep tersi çıkmaya başladı hayırdır inşallah :)
bu arada arkadaşlar senecky bu maçta oynar mı dersiniz?
Anadoluvoyages 04.02.2012, 14:34 Biz genelde garanti galibiyet gordugumuz maclarda zorlaniyoruz ve de puan kayiplari yasiyoruz. Ama biraz direncli takimlara karsi daha dikkatli olarak rahatlikla 3 puani hanemize yaziyoruz. Mersin macini da 3 puanla tamamlayacagimizi umit ediyorum. Cunku rakip kaleye bizim kadar cok ve cabuk inen takim goremiyorum. Basarilar Sivasspor...
bozatli58 04.02.2012, 16:09 biz kendi futbolumuzu oynayalım kmiseden korkumuz yok ama sivas gibi oynamalıyız
dogan5880 04.02.2012, 16:47 herkes .içn kolay gorunen maçları antep .. kayserı herkes kesın kazanırız dıyordu .ama ben oyle dusunmuyordum vede kazanamadık sımdı ıse kazanıcaz dıyorum
Metal Gear 04.02.2012, 16:54 Antalya yendi 32 oldu ,Trabzon 42'de kaldı..
Bizim için iki kat önemli maç oldu.
Hem Trabzonla puan farkını bire indirmek,hem de Antalya'nın bize yaklaşmasına izin vermemeliyiz..
Antalya yendi 32 oldu ,Trabzon 42'de kaldı..
Bizim için iki kat önemli maç oldu.
Hem Trabzonla puan farkını bire indirmek,hem de Antalya'nın bize yaklaşmasına izin vermemeliyiz..
İşımız cok zor,hem ust tarafla hem alt tarafla mucadele edıyoruz,puan kayıpları altımız da kı takımları bıze daha çok yaklastirıyor
trabzon yenildi :) bizim yarın mersini mutlaka yenmemiz gerekiyor..unutmadan alttakilerde yetişmeye başladı..3 puan lazım
Rallim58 04.02.2012, 17:57 Futbolcularımız bilinçli ve gününde olurlar ise Mersini sahalarına gömeriz.
Alttan yukarı çıkışlar başlarken, biz tersi isitkamete gidiyoruz. Farkına varıyorlardır inşaallah.
Şuursuzca yapılacak kontratakların saldırıların, bize nelere mal olacağını da tahmin ederler sanırım.
58akif34 04.02.2012, 18:13 alalım su macıda rahatlayalım ınsallah play off a kalacaz da ne kadar puan toplasak kardır maddı ve manevı acıdan her macın 750 mılyar ettıgı bır lıgde cok gol atmamız lazım kı parayı bulalım da grosıckı gıbı yenı yıldızlar keşfedelım şehrimizi bütün dünyaya tanıtalım ama önce şu mersin macını alalım
gürünlüyiğido58 04.02.2012, 18:50 Trabzon yenildi.Bu maçı alırsak fark azalacak umarım yeniden seri ye başlarız
Mutlak galip..
baska yolu yok.
Has Sivas`li 04.02.2012, 22:45 Nasil olursa olsun bu maci alip, 8tasa moralli cikmamiz lazim. Cok gol atiyoruz ve bu mactada bol gollü gecer. istatikler galiyeti garantiye almak icin 3 golmamiz gerekiyor görünüyor, tabi hepsi rakip kaleye olmak sartiyla :D:D:D
akkara58 04.02.2012, 23:14 berabere biter büyük itimal...:confused:
akkara58 04.02.2012, 23:15 bu arada erdal da yok ameliyat olmuş 8taş maçımnda sakatlanmış:)
burak58as553 04.02.2012, 23:49 Her deplasman macında attıgımız gibi yine bir deplasmanda macında en az 1 gol atacagız ve bu seriyi devam ettireceğiz :)
Adamlar yarın tamamen dolu tribünlere karsı galibiyet hediye etmek icin oynayacaklar.Biz ise ilk 4'ten uzaklasmamak adına oynayacagız.Kadro kalitesi bizden yana bu macı 1-2 ya da 1-3 alırız diye düşünüyorum..
threestar58 05.02.2012, 00:06 kazanmamiz gereken bir mac
SAKARYA750 05.02.2012, 00:08 GAZİANTEP MAÇINDA 3 PUAN HEDİYE ETTİK. KAYSERİ MAÇINDA 1 PUAN HEDİYE ETTİK. RAHAT KAZANACAĞIMIZ MAÇLARDI 6 PUAN ALABİLİRDİK. ARTIK BERABERLİK YADA MAĞLUBİYET LÜKSÜMÜZ YOK. 3 PUAN ALMALIYIZ. ÇÜNKÜ SIRADA BEŞİKTAŞ TRABZON GENÇLERBİRLİĞİ FENERBAHÇE VE GALATASARAYLA OYNAYACAZ. BU 6 MAÇTAN 3 ÜNÜ KAZANMAMIZ ŞART...
eneskeskin 05.02.2012, 00:19 Son maçlarda güzel futbolu skora yansıtamadığımızdan puan kayıpları yaşadık ancak bu maçta rakip eski günlerine dönmeye başlarken deplasmanda alınacak 1 puan dahi bence iyi bir sonuç olacaktır. Kazanmak içinse girebileceğimiz pozisyonları harcamamalıyız. Özellikle Eneramo son maç da dahil olmak üzere çok gol kaçırıyor umarım bu maçta da gol atmayı başarır...
münihli_58 05.02.2012, 02:14 61 yorum vardi bu sayiyi degistirmek tek amacim, konuyla ilgili bisey demiyorum............ :rolleyes:
OzkanBaskan 05.02.2012, 09:50 Zor deplasman mersinde puan almak isteyecek akıllı oynamak lazım saldıracaklar bize cerny ve grosocki ile kontra yapabiliriz bence en azından kaybetmemek lazım.
yigido_levent58 05.02.2012, 10:12 sivastan mersine taraftar gelmiyor muuu gardaslar biz mersindeyiz takımımızı desteklicez
sivastan mersine taraftar gelmiyor muuu gardaslar biz mersindeyiz takımımızı desteklicez
Yusuf gelecek, üyemiz.. Onu ara bul muhayit ol gardaşım.. Çok ateşlidir yerinde durmaz :D
SivasSpor.Com 05.02.2012, 10:14 http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/Mac/1.miysivas.jpg
Mersin ilk 11 :
12. İBRAHİM ŞEHİÇ
2. TONIA D. TISDELL
3. JOSEPH BOUM II
4. ÇAĞDAŞ ATAN
10. ANDRE FRANCISCO MORITZ
18. BARIŞ ATAŞ
21. DANILO PETROLLI BUENO
23. MUSTAFA KEÇELİ
25. ANDRE ROBERTO SOARES DA SILVA
44. ERHAN GÜVEN
55. HAKAN BAYRAKTAR
Yedekler:
1. HAKAN ARIKAN
7. NDUKA MORRISON OZOKWO
8. CRISTIAN RODRIGO ZURITA
15. HASAN ÜÇÜNCÜ
33. NURULLAH KAYA
39. CENKER PEHLİVAN
66. İLHAN ÖZBAY
Sivasspor ilk 11:
89. NİHAT ŞAHİN
3. ZİYA ERDAL
8. KADİR BEKMEZCİ
10. KAMIL PAWEL GROSICKI
11. ERMAN KILIÇ
14. MICHAEL ENERAMO
16. MILAN CERNY
19. DOUDOU JACQUES FATY
21. JAKUB NAVRATIL
33. JAN RAJNOCH
66. KIVANÇ KARAKAŞ
Yedekler
29. ATİLLA KOCA
6. MEHMET NAS
17. CİHAN ÖZKARA
22. MURAT AKÇA
23. KAĞAN TİMURCİN KONUK
30. RICARDO PEDRIEL SUAREZ
Aldığımız raporlar, havanın çok güzel olacağı yönünde... Güzel bir havada güzel bir galibiyet olur inşallah...
Navratil dönüyor, Kıvanç dönüyor, herhangi bir sakatlık ve cezalı olmadan bu zorlu virajlara girilirken alacağımız bir galibiyet bizi üst sıralara daha iddaalı bir konuma getirir.
Haydi Yiğidom...
yiğidosalim58 05.02.2012, 10:18 3 puan almaktan başka şansımız yokkk..!!
akkara58 05.02.2012, 10:35 erdal ameliyat oldu kadroda yokkk
OzkanBaskan 05.02.2012, 10:37 Nobre ya da moritz bizi biraz zorlar sanırım.
babapiton 05.02.2012, 10:41 Nobre ya da moritz bizi biraz zorlar sanırım.
Erdal Kılıçarslan,İbrahim Kaş, Spas Delev, Mert Nobre, Erman Sivasspor maçında forma giyemiyor.
Çılgın Türk 05.02.2012, 11:19 Mersin ilk 11 :
12. İBRAHİM ŞEHİÇ
2. TONIA D. TISDELL
3. JOSEPH BOUM II
4. ÇAĞDAŞ ATAN
10. ANDRE FRANCISCO MORITZ
18. BARIŞ ATAŞ
21. DANILO PETROLLI BUENO
23. MUSTAFA KEÇELİ
25. ANDRE ROBERTO SOARES DA SILVA
44. ERHAN GÜVEN
55. HAKAN BAYRAKTAR
Yedekler:
1. HAKAN ARIKAN
7. NDUKA MORRISON OZOKWO
8. CRISTIAN RODRIGO ZURITA
15. HASAN ÜÇÜNCÜ
33. NURULLAH KAYA
39. CENKER PEHLİVAN
66. İLHAN ÖZBAY
Sivasspor ilk 11:
89. NİHAT ŞAHİN
3. ZİYA ERDAL
8. KADİR BEKMEZCİ
10. KAMIL PAWEL GROSICKI
11. ERMAN KILIÇ
14. MICHAEL ENERAMO
16. MILAN CERNY
19. DOUDOU JACQUES FATY
21. JAKUB NAVRATIL
33. JAN RAJNOCH
66. KIVANÇ KARAKAŞ
Yedekler
29. ATİLLA KOCA
6. MEHMET NAS
17. CİHAN ÖZKARA
22. MURAT AKÇA
23. KAĞAN TİMURCİN KONUK
30. RICARDO PEDRIEL SUAREZ
Kadromuz....
Nihat Şahin
Jack Faty
J. Rajnoch
J. Navratil
Ziya Erdal
Milan Cerny
Kıvanç Karakaş
Kadir Bekmezci
Erman Kılıç (K)
Kamil Grosicki
Michael Eneramo
Jacques Faty sağ bekte başlıyor..Uğur kesik yemiş.Bu da hocanın otoritesini gösteriyor hata yapanın gözünün yaşına bakılmıyor demekki. Bravo Rıza hocam
Jacques Faty sağ bekte başlıyor..Uğur kesik yemiş.Bu da hocanın otoritesini gösteriyor hata yapanın gözünün yaşına bakılmıyor demekki. Bravo Rıza hocam
Uğurun hafif sakatlığı var... ilk 18 de yok... Durum onu gösteriyor...
Kadromuz....
Nihat Şahin
Jack Faty
J. Rajnoch
J. Navratil
Ziya Erdal
Milan Cerny
Kıvanç Karakaş
Kadir Bekmezci
Erman Kılıç (K)
Kamil Grosicki
Michael Eneramo
aman allahim kadroya bak ! çok offansif ve risk alacagiz gibime geldi guzel bir onbir
ya bu saate maç verenin :) olmaz ki yahu
Uğurun hafif sakatlığı var... ilk 18 de yok... Durum onu gösteriyor...
ugur ılk 18 de gorunuyor mac kadrosunda ama atılla abı
ugur ılk 18 de gorunuyor mac kadrosunda ama atılla abı
İlk yayınlanan kadroda yoktu. Yayıncı kuruluşun kurbanı olduk :D Sonradan koydular... :D
golllllllllllll ulan goooollllll kivanç :) ama gol erken geldi insallah hirs yapmazlar
GOLLL GOOOOLLLLLLLLLL
kıvanç
Gollllll... Kıvançççç
Takım sıcak havayı görünce buzları çözüldü golde erken geldi.:D..Devammm.
Salak sunucu Erman KILIÇ a, Erman ÖZGÜR deyip duruyor. uyaranda yok :))
captain5858 05.02.2012, 12:11 link yok mu arkadaşlar
bu defans kurgusuyla mersinden go yemeden maçı bitirmemiz lazım artık
faty saatli bomba gibi cok hata yapiyor
geriye yaslanma huyumuz yine ortaya çıktı...biraz ilerde bassak rahat 2. golü buluruz
bulentt07 05.02.2012, 12:25 Bundan daha ideal kadro olmazdı.Ugur bazen hata yapıyor ama orda ondan ıyısıde yok.Insallah 2 yi bulur rahatlarız.
kanmurat58 05.02.2012, 12:35 dk. 35 Mersin tek kale oynuyor, orta sahayı bile geçemiyoruz şaşırmamak elde değil
böyle devam ederse kesin yeniliriz. hayırlısı
***hoca takımı geri cekti gene bir sıfıra yatacak
***solda atak yapamıyoruz ziya maymunla mucadele ediyor
sivasliapocan 05.02.2012, 12:44 Koçum Erman 2 oyuncunun içinden çıkıp son çizgide ortayı açtı ve kıvanç tamamladı hadi yiğidolarrr
sezonun en zor maçını oynuyoruz mütiş zorlanıyoruz tamamen kendi sahamıza hapsolduk hiç katkı yapmayan oyuncular var kamil grosciky fizik olarak iyi değil markajdan çıkamadan bence acilen dinlendirilmesi lazım kamlilin yerıne pedrielle başlamakta fayda var 2.yarıya çok zorlandıgımız bir karşılaşma
ozledımeskıyı 05.02.2012, 12:48 Beyler hoca tamamen defans oynatıyor bizim özelliğimiz ofans bunların üstüne gitsek atarız 2 tane daha hoca ne yapmaya çalışıyor anlamadım
faty rajnoh navratil 3 ü 1 arada :D
***uğur ve mehmet nas oyuna dahil olmalı feti tosun gibi cok agır kalıyor
***2 yarıda oyunu orta saga yüklememiz gerekir
golden sonra cok gerı cekıldık ılerıde bastıgımız zamn top yapamıyor mersın ılerıde basmalıyız ama ılerde basarkende tisdell'i kontrol etmelıyız cunku uzun toplarla onu kukullanmaya calısıyorlar
Besyo_cu 05.02.2012, 12:49 Golü attıktan sona gereksiz yere defans yapmaya başladık. Rıza Hoca ne yapmaya çalışıyor merak ediyorum. Böyle ne kadar daha dayanırız bilmiyoum.
Ziya'nın kat görmesi kötü oldu Tisdel çok süratli ikinci yarı Ziya'nın üstüne çok gelecektir. Grosicky'i sağa Cerny'i sola çekmeli Cerny defansa daha çok yardıma geliyor. Aksi taktirde Ziya atılabilir.
Beyler hoca tamamen defans oynatıyor bizim özelliğimiz ofans bunların üstüne gitsek atarız 2 tane daha hoca ne yapmaya çalışıyor anlamadım
faty rajnoh navratil 3 ü 1 arada :D
***bunu hangi hoca yapacak bir sıfır rıza hoca sorsan o 3 sıfır der ondeyiz der
grosicki out- pedriel in
erman out-mehmet nas in
ressam58 05.02.2012, 12:52 İlk yarı bitti.İnşallah kazanıp 3 puanı alırız...
nightmare58 05.02.2012, 12:53 Golden sonra geriye yaslandık gibi hiç iyi olmadı, umarım 2. golü atarız
burak58as553 05.02.2012, 12:53 Defans cok saglam bana göre.Grosicki'nin cıkması lazım acilen bir tane olumlu hareketi yok bence o persembe gün ki Bjk macını düsünüyor.Grosicki'nin yerine Cihan Özkara'yı almamız lazım.70'e kadar dayanırsak Eneramo yerine PEdried'in girmesi iyi olur cünkü hem Eneramo hem de Grosicki kart sınırında..
Nihayet Kıvanc golünü attı.Artık hep paslı oynar inş..
fiziki olarakta bayagı düştük bizide etkiledi yogun mac temposu ve markajda olan kamilin hocanın bence degıstırmesı lazım ya orta sahaya takvıye yada daha cok kosan bir pedriel daha faydalı olacaktır orta sahayada 55 60 gibi bir takviye daha yapılabılır bu düzen yoksa bu maçı böyle tamamlamamız pek olası değil...
Golden sonra aşırı geri yaslanıyoruz. Alan savunmasını çok iyi yapıyoruz. Kadir-Kıvanç ve Eneramo çok iyiler alan savunmasında. Defanstan top çıkarmada zorlanıyorlar ama bizde aynı şekilde dan-dun oynuyoruz. 3 pas yapamıyoruz. Rajnoch mükemmel oynuyor, aynı şekilde Navratilde öyle. Tisdell Ziyanın üzerine oynuyor vede bayağı bir zorluyor Ziyayı. Kıvanç iyi bugün maşallahı var. Kadirle iyi ikili oldular. Cerny ve özellikle Grosicki çok vasatlar. Grosickinin küskün oyunu ilk devre gözlerden kaçmadı. Nihat çok çok iyi, güven vermeye başladı. Bir iki pozisyonda iyi toplar çıkardı, inşallah hata yapmaz. Faty ikinci defa sağ bek oynuyor. Bir defa bindirme yaptı ondanda faydalanamadık. Orta sahaları topa basıyor Mersin takımında. Boum çok sağlam oyuncu. Tisdell de bugün çok zorluyor biz..
Hayırlısı olsun bakalım şimdilik işler iyi gidiyor ama aksıyoruz. Özellikle golden sonra.. Dikkat etmek lazım...
ozledımeskıyı 05.02.2012, 12:57 Grosicki bence hiçbir maçta çıkmamalı bu gibi oyuncular 89.5 dk yatabilir ama bir hareketiyle maç kazandırabilir hiç değilse asist yapabilir de.;)
izmirliyigido 05.02.2012, 12:57 Kanatlar çalışmıyor. Grosicki, Cerny ve sağbekte Faty çok kötüler. İleri topu taşıyıp ileride basmamız lazım ama mahkum oynuyoruz, buda hata getirir. 2nci yarıda Grosicki ve Cerny'i daha etkili kullanmamız lazım Mersin İY cesaretlendi ve sürekli üstümüze geliyor.
Belli ki Eneramo ve Grosicki kart görmeme konusunda uyarılmışlar, hata yapmamak için etkili olamıyorlar. 1-0'ı korumak zordur, biraz orta saha ve kanatları elimizde tutmamız lazım.
Nihat'ı görüyorsunuz değil mi? Maşallah'ı var..
.
Ligtvye mail attım .Spiker 10 dk erman'a erman özgür, mersin stoperi boum'a da faty diyip duruyor.
İkinci golü bulamazsak bize rahat yok özet bu bence .Hayır neden geriye bu kadar yaslanıyoruz ki savunma yapmayı kapanmayı çok iyi beceremiyoruz zaten.Ziya da sarı kart gördü Tisdell daha da zorlamaya başlayacaktır o kanadı.Acilen ikinci golü bulmamız lazım kısa ve net
bulentt07 05.02.2012, 13:02 Cok pozisyona girdigimiz onca macı beraberlik yada yenilgiyle bitirdik.Saglam defans az ama ıyı hucum deplasmanda en ıyısı.Ikıncı yarının ılk onbes yırmı dk sivas cıkmaya baslar atarsa atar atamazsa yıne son dk sıkı defans olur.Insallah yenecez ınanıyorum.Pedriel mehmet nas cihan ugur bunlardan ücü macın gıdısatına göre gırecektır.
izmirliyigido 05.02.2012, 13:02 Oyuncu değiştireceksek Grosicki'yi Beşiktaş maçına saklamak için 65.dakikadan sonra çıkartıp Cihan Özkara'yı alabilir. Forvet hattında sistemi değiştirmek gerek..
Kıvanç mı? Mehmet Nas mı dediğim zaman bana kızanlar şimdi görüyor mu farkı? Kıvanç ele avuca sığmıyor, müthiş müthiş... En azından top ezmiyor..
.
izmirliyigido 05.02.2012, 13:03 Al işte malı koudu oyuna.. Grosicki çıktı 2. yarıya Pedriel malı ile başlıyoruz. Yazık, yazık bu maçta gitti. İnşallah ben yerim lafımı maç sonunda siz haklı çıkarsınız.
.
Oyuncu değiştireceksek Grosicki'yi Beşiktaş maçına saklamak için 65.dakikadan sonra çıkartıp Cihan Özkara'yı alabilir. Forvet hattında sistemi değiştirmek gerek..
Kıvanç mı? Mehmet Nas mı dediğim zaman bana kızanlar şimdi görüyor mu farkı? Kıvanç ele avuca sığmıyor, müthiş müthiş... En azından top ezmiyor..
.
Abi ben senden şüphelenmeye başladım. Galiba sen Rıza Çalımbaysında izmirliyiğido nickiyle giriyorsun. Artık açıklada tüm üyelerimiz bilsin :D
(Kamil çıktı Pedriel girdi) :D :D
Bütün yorumcular diyorki;
Sivasspor gol yollarında etkili bir takım.
1-0 öndeyiz bir tane etkili atak yapamadık,
Rahat geçecek maçı zora sokuyoruz,
Ön liberolar oyuna sokamıyor topu,
Kör döğüşü gibi oynuyorlar,
Ziyaya yardım şart ordan çok geliyorlar.
İnşallah yeneriz
GoLLLLLLLLLLLLLL
Erman Kılııııııç.......
gollllll Eneramonun firsatciligi, topu surukleyisi..ve erman bos kaleye yolladi..
Ya Faty nin orda topu uzaklaştıraması gol yememize mal oldu tühh yaaaaa...
olacak iş değil..saç baş yolduruyolar
bu maçi biraz zor kazaniriz gibi tam rahatladimiz zamanlar gol yiyerek kendimizi zora sokuyoruz ya helal olsun
Ya Faty nin orda topu uzaklaştıraması gol yememize mal oldu tühh yaaaaa...
Sen uyu :D Üçüncü golüde attık.:)
kanmurat58 05.02.2012, 13:15 "1-3" Biz iyi takımız bunu anlayıp oynadığımız zaman gol atıyoruz bu kadar basit
gooolllllllllll kivanç dokturuyor duble yapti !!!!! :D
Sen uyu :D Üçüncü golüde attık.:)
Bi yandan da siteye yazıyorum naaberr... :D
golll kıvanç,daha gol yemeyelim
Bi yandan da siteye yazıyorum naaberr... :D
Uyuma,Dörtledik.:D
Golllere devammmmm Ermannnnn 1-4
kanmurat58 05.02.2012, 13:22 "1-4" Defansı boş bırakıp Sivas gibi bi takıma hücum oynarsan böyle olur işte :D
Uyuma,Dörtledik.:D
Sileceem şimdi mesajlarını haaa :D :D
o ne goldu oyle 1-4 oldu ya laa
Rezilll hakem rezil hakemmmmm..... Böyle Penaltımı olur yaaaaa...
penalti iste bunu sevmiyorum biktim artik agzimizin tadiyla sevimek bize harama ya biktim :mad:
***tosun feti penaltı yaptırdı.taban girdi
penalti kaçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Rezilll hakem rezil hakemmmmm..... Böyle Penaltımı olur yaaaaa...
Kızma hemen atamadılar top uzaya gitti.:D
kanmurat58 05.02.2012, 13:24 penalti iste bunu sevmiyorum biktim artik agzimizin tadiyla sevimek bize harama ya biktim :mad:
Belki atamazlar yinede sevin :D
fatyyyyy saaatli bomba fatyyyy kebdine gel lann :mad:
Kızma hemen atamadılar top uzaya gitti.:D
***geri gelirmi hoca
***geri gelirmi hoca
Gelmez yok sağlam gitti gidiş o gidiş hoca.:D
Kıvançççç mükemmel oynuyor bugünn...
sivaslıadem 05.02.2012, 13:27 faty ilk maçlarında hep bomba patlamaya aday
sonradan düzeliyor
hızının 0 dan 100e cıkması bir kac hafta sürüyor
toros bile bu kadar yavaş hızlanmıyor:D
***ziya cıkıp kaan girmeli bjk macı var risk almayalım
Kıvançççç mükemmel oynuyor bugünn...
***rakibe değil bu gün topla oynuyor .bjk ye de 2 atarsa ancak
bulentt07 05.02.2012, 13:33 Uguru alacaktı bıraz erkene aldı.Yanlız faty bu son görüsümüz borjan gibi oda formayı unutsun.Rıza hoca kolay kızmaz.Hocanın kızdıgı gereksız hareket kıvancta kırmızı görmüstü ama pozısyon geregı.Rıza hocam Antep ve Kayseri macında hatta ilk yarıda sana laf edenler seni anlayamayanlar hocam.Deplasmanda akıllı oyun budur.deli gibi saldırmak yerind akıllı atak saglam defans.
58tugay58 05.02.2012, 13:37 beyler defansımız oturmuş hayırlı olsun:)
sivaslıadem 05.02.2012, 13:37 kıvanc cıktı mehmet nas girdi
sivaslıadem 05.02.2012, 13:41 2. kornerimizi de kullandık
bu maç tamamen skora donuk oynuyoruz
sansluı günümüzdeyiz
topla oynama oranları:mersin %63 sivas %37
gooollllllllllllllll son saniyede rajnoch !!!!!!!!!! 1-5
erman 2 gol 3 asist
kivanç 2 gol (ilk golleri)
rajnoch 1 gol (ilk golu)
tessekurler helal olsun yigido gumbur gumbur !!!
5 oldu bızım oldu macın ılk15 dkve ıkıncıyarının tamamındacok ıyı oynadık
sıradakı gelsın;)
serhatcan 05.02.2012, 13:52 YAA RIZA HOcaa . Bak harbiden sana kızıyorum haa. negüzel alısşmıştık kötü futbol oynayarak,mahkum oynayarak galip gelmelere. sen kalktın hiç alışmadığımız futbolu oynatıyorsun. bu haksızlık ama. bizi sevinçten,mutluluktan,övünmekt en hasta edeceksin olmaz ki ama.
ddolphiner 05.02.2012, 13:54 Ağlamak istiyorum ssayın seyirciler :D
DoomsDay58 05.02.2012, 13:55 Nazar değmesin diyelim söylenecek pek bişey yok helal olsun
YİĞİDO GAZA BASTI 5' VİTESLE GELİYOR SİVASA....
58hayati 05.02.2012, 13:56 mersini yenecgiz demiştim ama farkı tahmin edemedim.teşekürler yigidom....
***enaramo golu unuttu resmen güneşlendi
myyiğido58 05.02.2012, 13:57 YAŞA SİVASSPOR ERMAN SEN HARİKASIN :D
5-1 yendikk sivasımıza helal süper oynadılarrr.... :):):)
akdenizde havalar ne sicakmis ya sasirdim açikcasi
PETKOVİC 05.02.2012, 13:58 Gardaş maç öncesi 2-1 dedim abarttılar iyice :)
gürünlüyiğido58 05.02.2012, 13:59 Gerçekten SİVAS Mersine ters takım Şu ana kadar 3 maç yaptık 3 ünü de aldık adamları kupadan eledik ama gerçek ten çok iyi bir futbol ortaya koyduk
burak58as553 05.02.2012, 14:02 Yeter ya daha atmayın.Yazık adamlara..
serhatcan 05.02.2012, 14:02 sivastaki arkadaslarrr. gelin bi değişik bişey yapın. uçakla geliyorlarsa havaalanında,otobüsle geliyorlarsa sivasın girişinde tezahuratlarla karşılayın. bakın ozaman beşiktaşida yenecekler. futbolcular için büyük ödül ve kıvanç olur. hadi organize olun gösterin kendinizi
Metal Gear 05.02.2012, 14:02 Mersin kendi sahasında iyi bir takım değil.Kadro kalitesi anlamında da onlardan iki gömlek üstünüz.Kötü Beşiktaş'ı yendiklerine bakmayın!Galibiyetten eminim!
Benim tahminlerime laf atanlar nerede?:)
faty bu takımda şu haliyle yedek dahi olamaz..grosicki bjk ilk 11'inde olmamalı...grosicki ve faty i çıkar takım mükemmel
58_güzelyurt_58 05.02.2012, 14:03 en kisa zamanda sivasada bu hava gelmesi lazim bence,
soguk hava bizim takim icin´de dezavanataj
Deplasmandan 5-1 galip gelen takıma ne denir,
Allah nazardan esirgesin,
İlk yarı çok iyi değildik,
2. yarı biraz çabuk ve ayağa oynayınca fark geldi..
Zorlu 5 maçlık period öncesi süper oldu..
***ziya süpersin*** eğer mersin sağdan gelseydi feti ile işimiz riskli olurdu
Caner POLAT 05.02.2012, 14:04 Sıra geldi Kargaya :)
Mükemmel bir galibiyet..Fazla söylenecek birşey yok.. yine o tabiri kullanıcam "ölümcül hücumlarımıza " karşı koyamayınca rakip görüldüğü gibi darmadağın ediyoruz..
Bugün göze çapan ve şüphe götürmeyecek gerçek şu ki savunma göbeğimiz yerleşmiş durumda.Rajnoch - Navratil artık kolay kolay rakibe göz açtırmaz.Navratil malumunuz zaten ama Rajnoch'u bu takıma kazandıran her kimse büyük bir iş yaptı. 2 haftalık puan kaybımız aslında iyi oldu. 10 haftalık yenilmezlik ve arka arkaya galibiyetler takım üzerinde ister istemez stres ve baskı yaratır.Bu kayıplarla üzerimizdeki baskıyı attık, mersin maçıyla özgüvenimiz yine tavan yaptı ve hiç olmadığı kadar bjk maçına rahat ve motivasyonu tam şekilde çıkacağız ve belki de uzun zamandır özlediğimiz gibi bjk maçına maçın favorisi olarak çıkacağız
Bu galibiyette emeği olan tüm oyuncularımıza ve Rıza hocaya teşekkürler .Bu haftanın en karlı takımı şüphesiz biziz
Bu arada mersin hocası şu an " hezimet" kelimesini kullandı bilginize :D
sivaslıadem 05.02.2012, 14:05 SİVASSPOR KILIÇTAN GEÇİRDİ
Geçen hafta Beşiktaş'ı yenerek ikinci yarıdaki ilk galibiyetini alan Mersin İY, sezonun sürpriz ekibi Sivasspor karşısına çıkışını devam ettirmek için çıktı. Ancak konuk ekip de 2 hafta ara verdiği galibiyet serisine tekrar başlamak amacındaydı. Sivasspor açısından maçın en ilginç noktası ise perşembe günü -17 derecede Kayserispor'la karşılaşan kırmızı beyazlıların bu kez 15 derecede Mersin karşısına çıkmasıydı.
Bu ilginç detaya rağmen Sivasspor maça golle başlayan ekip oldu. 8. dakikada Erman Kılıç'ın çizgiden çevirdiği topu Kıvanç boş kaleye göndermekte zorlanmadı. Bu golle öne geçen konuk takım ilk yarı boyunca kontrolü elden bırakmadı ve devre arasına üstün girdi. İkinci yarının ilk 15 dakikası ise adeta gol yağmuru yaşandı. 49. dakikada maçın yıldızı Erman farkı ikiye çıkardı. Ancak Mersin'in yeni transferi Tisdell 1 dakika sonra farkı bire indirdi. Ev sahibinin beraberlik umudu ise sadece 5 dakika sürdü. 57. dakikada Erman'ın direkten dönen topunu çok iyi takip eden Kıvanç farkı tekrar ikiye çıkardı. 63'te Erman, Eneramo'nun pasında ayakta kalmayı başardı ve kendisinin 2. takımının 4. golünü attı.
65. dakikada Mersin, Beto'nun ayağından bir de penaltı kaçırdı ve tüm umutlarını bitirdi. Son dakikada Erman bu kez Rajnoch'a bir asist yaptı ve mücadele 5-1 sona erdi.
Sivasspor puanını 41'e yükseltip ilk 4 yarışını devam ettirdi.
65. dakikada Mersin, Beto'nun ayağından bir de penaltı kaçırdı ve tüm umutlarını bitirdi. Son dakikada Erman bu kez Rajnoch'a bir asist yaptı ve mücadele 5-1 sona erdi.
Sivasspor puanını 41'e yükseltip ilk 4 yarışını devam ettirdi.
faty bu takımda şu haliyle yedek dahi olamaz..grosicki bjk ilk 11'inde olmamalı...grosicki ve faty i çıkar takım mükemmel
şaka değil mi ? :)
ilaç gibi geldi bu galibiyet, hedefte sapma yok, emin adımlarla hedef ilk 4...
teşekkürler futbolcularımız hada önemlısı atok karıncamıza saolasın hocam
nightmare58 05.02.2012, 14:09 Bizimkilere hiçbir şey beğendiremezsiniz zaten, bir hafta Uğur'a, bir hafta Faty'e, bir hafta Nihat'a, bir hafta Borjan'a bir hafta bir başkasına küfür ederler vs... Mükemmel bir maç çıkardık darısı bjkye inşallah
58MUAMMER58 05.02.2012, 14:09 :DÖNEMLİ OLAN mersinin nasıl oynayacağı değil SİVASSPORUN nasıl :Doynayacağıdır sivasspor kendi oyununu takım yardımlaşmasını kalitesini sahaya yansıtırsa rakibin kim olduğu önemini yitirir sivasspor kazanır 2 haftadır adeta çamur ve buzlu sahada soğuk havada adeta kendi kendimize golattık rakipler bişey yapmadılar mersinde hava güzel olacaktır mersin maçına navratilde gelecek defansın güvenliği birazdaha artmış olacak rakip bjk maçında pozisyon bulmuş olabilir çünkü bjk gözünde takım yerine koymamış mersinde böyle takıma cezayı kesti sivasspor rakibe öyle çok pozisyon veren takım değil sadece kendi kendimize aleyhimize pozisyon yaratıyoruz dünya kadarda golkaçırıyoruz ben takıma güveniyorum çok zevkli çok gol pozisyonlu üst bitmesi yüksek maç olacaktır sivassporumuzda 1-2 kazanacaktır sadece groseçki eneramo oynasın yeter diğerleride az oyuna ağırlık verseler tmmdır beraberliği kabul etmiyorum :D
:DÜST DEDİYSEK ÜSTÜN ÜSTÜ DEMEDİM ÖNCELİKLE BU GALİBİYETTEN dolayı tüm takımı tebrik ediyorum basındaki sivas düşmanı futbol cahili banko mersin kazanır diye yaygara kopartan idda yorumcularınada kapak olsun :mad:
folklorizm_58 05.02.2012, 14:10 ARKADAŞLAR BU TAKIM ALLAHIN İZNİYLE BEŞİKTAŞI DA EZER GEÇER...BUGÜN MERSİN DUA ETSİN Kİ GOLCÜLERİMİZ SAHNEDE YOKTU O ZAMAN ELLAMKİ :DMAÇ 8-9 OLURDU...TEŞEKKÜRLER YİĞİDOLAR BİZ İYİ GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE DE SENİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ...
En büyük Sivas.sivas bir harika.Defans ilk defa tam ve fark geliyor.ortasaha müthiş.kadir defansta kivanç hucumda.erman takımın lideri konumunda ve harika 2 gol.eneramo atmasa attırıyor,defansı darmadağın ediyor.en sonunda da tabiki bu kadroyu kuran Rıza hocayı tebrik etmek gerek.
ozledımeskıyı 05.02.2012, 14:13 Bu fanatik tam 1 m.. 1-4 yazmış skora attığımız gollere ulusal basın yetişemiyor beyler :D:D:D
Yorumlarımıza bu başlıkta devam edelim Yiğidolar.
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33619
|