Orijinalini görmek için tıklayınız : M.İ.Y. Maçını değerlendirelim

SivasSpor.Com
05.02.2012, 14:06
http://e1202.hizliresim.com/u/5/2g2vy.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

1-5 lik skorla gelen galibiyetimizi değerlendirelim yiğidolar.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın Kader Anı :

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?

Salim58
05.02.2012, 14:06
Sivasta - 22 derecede donan Sivasspor Mersinde sıcak havayı görünce buzları çözüldü ve beş güzel golü Mersin kalesine bırakıp beşinci vitesle Sivasa dönüşe geçti ..Devam Sivasspor devam Rıza hocam...

Sıradaki 8 taşta gelsin o maçıda alalım yaz gelince öter turna leylim leylimi söyleyip geldikleri yere yollayalım gitsinler..

Bu güzel galibiyette emeği geçen tüm futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ederim..

Mersini gol manyağı yaptınızya helal olsun sizlere.:)

yerliturkuaz
05.02.2012, 14:07
Benim adım Yiğido!

Bir yanda İstanbul’da Beşiktaş’ı yenerek haftalar sonra galibiyet alan Mersin İdman Yurdu diğer yanda yeni bir seri başlatmak isteyen Sivasspor’umuz.
Yorucu bir otobüs yolculuğunun ardından maça çıkan Sivasımız Mersin’de Mersin’e adeta futbol dersi vererek 5-1 gibi bu sezonun en farklı galibiyetini alarak evine dönüyor. Saha da basmadık yer bırakmadık mükemmel bir maç oynadılar. Haklı bir galibyet aldık. Sezon başından bu yana gol kaçırma hastalığımızı bu maçda atlattık. Her maç da böyle kaçırmadan oynasak her maçımız böyle farklı biter.

Daha üç gün önce o buzlu saha da müthiş bir mücadele sergilemesine rağmen galibiyet alamamıştık. Ama bu maç da çok akıllı oynadık. İlk yarıda rakibin üstümüze gelmesini izin verdik. İkinci yarıda ise tam tersini yaptık. Orta alandan kaptığımız toplar ile hızlı hücümlara çıktık. Bunun mevesini de farklı bir galibiyet ile aldık. Defans hattına bayıldım rakibe nerede ise sıfır pozisyon verdik. Rajnojh’u takıma kazandıranlara tekrar tekrar reşekkür etmek lazım. Bir defans oyuncusu böyle mükemmel mi oynar. Harika idi, harika oyununu da bir golle süslemeyi başardı. Takım her hattı ile mükemmeldi bugün.Her alanda çok iyi oynadı oyuncularımız…

Rıza hocam takımda oyuncuları o kadar güzel değiştirerek oynatıyorsun ki hemen hemen herkesin yedeği var. Düşünün artık alternatifsiz Uğur Kavuk dahi yedek kaldı. Takım da müthiş bir uyum oluştu yedek de olanlar dahi takıma hazır olarak dönüyorlar. Teşekkürler Rıza hocam teşekkürler….

Son sözüm de bizim o meşhur taraftarcık gurubuna hadi bugün kimi eleştireceksiniz de görelim. Ben size bir adres göstereyim Mersin takımını eleştirin nasıl olsa takımınıza sahip çıkmıyorsunuz bari onlara sahip çıkın. Bekliyorum yorumlarınızı…

Evet önümüzde beş maçlık çok önemli bir seriye giriyoruz. İlk dört içierisinde olup olamayacağımızı bu maçlar sonucunda belli olacak. Sivas’daki yiğidolar takıma sahip çıkmanın asıl zamanı şimdi geldi. Bu muhteşem takıma sahip çıkın. Sivasspor Sivas için olmazsa olmazıdır….

KaanK
Mükemmel bir galibiyet..Fazla söylenecek birşey yok.. yine o tabiri kullanıcam "ölümcül hücumlarımıza " karşı koyamayınca rakip görüldüğü gibi darmadağın ediyoruz..

Bugün göze çapan ve şüphe götürmeyecek gerçek şu ki savunma göbeğimiz yerleşmiş durumda.Rajnoch - Navratil artık kolay kolay rakibe göz açtırmaz.Navratil malumunuz zaten ama Rajnoch'u bu takıma kazandıran her kimse büyük bir iş yaptı. 2 haftalık puan kaybımız aslında iyi oldu. 10 haftalık yenilmezlik ve arka arkaya galibiyetler takım üzerinde ister istemez stres ve baskı yaratır.Bu kayıplarla üzerimizdeki baskıyı attık, mersin maçıyla özgüvenimiz yine tavan yaptı ve hiç olmadığı kadar bjk maçına rahat ve motivasyonu tam şekilde çıkacağız ve belki de uzun zamandır özlediğimiz gibi bjk maçına maçın favorisi olarak çıkacağız

Bu galibiyette emeği olan tüm oyuncularımıza ve Rıza hocaya teşekkürler .Bu haftanın en karlı takımı şüphesiz biziz

Bu arada mersin hocası şu an " hezimet" kelimesini kullandı bilginize :D

sivaslıadem
SİVASSPOR KILIÇTAN GEÇİRDİ
Geçen hafta Beşiktaş'ı yenerek ikinci yarıdaki ilk galibiyetini alan Mersin İY, sezonun sürpriz ekibi Sivasspor karşısına çıkışını devam ettirmek için çıktı. Ancak konuk ekip de 2 hafta ara verdiği galibiyet serisine tekrar başlamak amacındaydı. Sivasspor açısından maçın en ilginç noktası ise perşembe günü -17 derecede Kayserispor'la karşılaşan kırmızı beyazlıların bu kez 15 derecede Mersin karşısına çıkmasıydı.

Bu ilginç detaya rağmen Sivasspor maça golle başlayan ekip oldu. 8. dakikada Erman Kılıç'ın çizgiden çevirdiği topu Kıvanç boş kaleye göndermekte zorlanmadı. Bu golle öne geçen konuk takım ilk yarı boyunca kontrolü elden bırakmadı ve devre arasına üstün girdi. İkinci yarının ilk 15 dakikası ise adeta gol yağmuru yaşandı. 49. dakikada maçın yıldızı Erman farkı ikiye çıkardı. Ancak Mersin'in yeni transferi Tisdell 1 dakika sonra farkı bire indirdi. Ev sahibinin beraberlik umudu ise sadece 5 dakika sürdü. 57. dakikada Erman'ın direkten dönen topunu çok iyi takip eden Kıvanç farkı tekrar ikiye çıkardı. 63'te Erman, Eneramo'nun pasında ayakta kalmayı başardı ve kendisinin 2. takımının 4. golünü attı.

65. dakikada Mersin, Beto'nun ayağından bir de penaltı kaçırdı ve tüm umutlarını bitirdi. Son dakikada Erman bu kez Rajnoch'a bir asist yaptı ve mücadele 5-1 sona erdi.
Sivasspor puanını 41'e yükseltip ilk 4 yarışını devam ettirdi.

65. dakikada Mersin, Beto'nun ayağından bir de penaltı kaçırdı ve tüm umutlarını bitirdi. Son dakikada Erman bu kez Rajnoch'a bir asist yaptı ve mücadele 5-1 sona erdi.
Sivasspor puanını 41'e yükseltip ilk 4 yarışını devam ettirdi.

izmirliyigido
05.02.2012, 14:08
Futbolun gerçekten adaleti yok. Kayseri maçında oynadık kazanamadık, bu maçta bu skoru yakalayacak oyunu oynamadık FARK ATTIK !..

Ama genel anlamda baktığımız zamanda takım oyununu çok iyi becerdik. Özellikle geride JAKUB NAVRATİL ve JAN RAJNOCH süper uyum içerisindeydi birtek Thisdell'i kaçırdılar o da gol oldu.

Orta saha da Kadir ve özellikle KIVANÇ KARAKAŞ mükemmel oynadılar. Hele de KIVANÇ ileri geri gidip gelerek, top nasıl kullanıldığını göstererek, gol pozisyonu nasıl takip edilir göstererek, gol nasıl atılırmış göstererek bu maçta yıldızlaştı.

Orta sahada gösterişsiz fakat mükemmel oynayan 3 asist, 2 golle adeta büyüleyen ERMAN KILIÇ, maçı şekillendirdi. İşi bitirdi. İşte biz bu ERMAN'ı istiyoruz hep.

Kanatlar bugün bomboştu. Kanatsız UÇTUĞUMUZ için MERSİN İ.Y.'nun üstüne BOMBA GİBİ YAĞDIK !.. Hele birde GROSİCKİ ile CERNY oynasalardı kanatlar işleseydi daha farklı olurdu. Grosicki kendini Beşiktaş maçına sakladı sanırım. Çünkü Kamil'de ENERAMO gibi kart sınırındaydı, hocadan talimatlıydılar sanırım. Olsun oynamasalarda sahada ki varlıkları rakip için korkutucuydu ve öyle de oldu.

İleri de MİCHAEL ENERAMO çok şey yaptı. Biz onu hep golle özdeşleştirdiğimiz için gol atamayınca başarısız gibi geliyor bizlere ama maçı seyredenler görüyor ki, rakip defansla adeta boğuşuyor ve 2 kişiyi birden oyundan düşürüyor. Erman'ın golleri de böyle geldi işte. ENERAMO bir zamanların MEHMET YILDIZ'ımızın bir versiyonu var ondan "+"'ları da var.

Sonradan oyuna giren oyuncu var mıydı onları göremedim. Sanırım son 25 dakikayı 9 kişi tamamladık :) :D

Teşekkürler RIZA Hocam. Dediğin gibi kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Haydi vira Bismillah. Lig şimdi tekrar başladı. Başarılar diliyoruz, YİĞİDOLAR size minnettar !...

.

eyupk
05.02.2012, 14:10
İLAÇ GİBİ GELDİ BU GALİBİYET, HEDEFTE SAPMA YOK, EMİN ADIMLARLA HEDEF İLK 4...

58_babacan_58
05.02.2012, 14:11
Bizimle kimse başa çıkamaz ! SİVASSPORUUMMM ♥
Takım olarak ok iyi mücadele ettin,ancak Faty çok vasattı takımı yakması içten bile değildi,bir gol yedirtti birde penaltıya sebep oldu,böyle devam inşallah sırada beşiktaş var onlarıda yenip zirveye oynarız,önümüzdeki 5 maç çok önemli çookkk

ressam58
05.02.2012, 14:11
YİĞİDO SÖZÜNÜ TUTAR.....

hasanim58
05.02.2012, 14:12
Gurur verici yazilar yazilmaya basladi simdiden yigido onune geleni deviriyor bu ne guzellik atomsun karincasin yigido calimbay cok tsk hocam sevincten ne yazacagimizi sasirdik ama ne guzel yakisti sivassporumun yanina 5 :D

burak58as553
05.02.2012, 14:13
Maçta göze çarpanlar : Golden sonra geriye yaslanmamız oldu ve topla oynama yüzdemiz oldukca azdı rakibe göre

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Oyunun kontrolü son 25 dakika haric tamamen Mersin'deydi.Daha sonra attıgımız gollerle onları 'hezimete' ugrattık..

Maçın en iyisi kimdi : Erman ve Kıvanc tabii ki de.Ayrıca Eneramo,Navratil ve Rajnoch'u da cok begendim..

Maçın en kötüsü kimdi : Kesinlikle Grosicki.Bir tane olumlu hareketini görmedim sahada..

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :Genelde iyiydi fakat penaltı olan pozisyon kesinlikle yanlıstı.Endirek serbest vurus olması lazımdı.

Maçın Kader Anı : Bana göre macın kader anı Rıza Hoca'nın Grosicki'yi oyundan alıp Pedriel'i sokması ve oyunda eşitligi kurmamız oldu..

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Bu macı Rıza Hoca aldı diyebiliriz.Grosicki-Pedriel değişikliğini ben daha gec bekliyordum.Daha sonra macın en iyilerinden birisi olan Kıvanc'ı alarak Mehmet Nas'ı aldı ve takım daha diri şekilde pres yaptı.

yorumcuyuz
05.02.2012, 14:14
bugun her girdigimiz pozisyon gol oldu şanslıydık hemde çok şanslı...

münihli_58
05.02.2012, 14:14
Rajnoch-Navratil & Erman-Kivanc ikilileri süper.

Eneramo güzel asist yapti ama pek bisey gösteremedi ve Grosicki ölü gibiydi hic ismini duymadim.

Ugur Kavuk keske girmeseydi...

58 SiVaSıM 58
05.02.2012, 14:15
HAVA GÜZEL OLUNCA TAKIMDA FENA OLUYOR BE !!!!!

MAÇIN YILDIZI? ERMAAAAAAAAN KILIIIIIIIIIÇ
MAÇIN KÖTÜSÜ? faTY ve grosicki:mad:(bjk maçına hazırlansın)

kıvanç harika bir oyuncu SİVASSPORUM ÇOK İYİ YOLDA SIRA 8TAŞTA

KOPTUUUUUUK GELİYORUZZZZZZZ

ozledımeskıyı
05.02.2012, 14:16
Beyler şuraya yazıyorum takım yendi gökelere çıkarıyoruz tamam 2 gün sonra zor ama bjk ye yenilince takımı yerin dibine sokacak seviyesizler olacak aramızda onlara şimdiden sesleniyoru ya şimdi konuşun ya da ebediyen susun

HaKaN
05.02.2012, 14:16
Gol Manyağı Yaptık Adamları Helal OLsun Sivasspor'a Tüm Oyuncuları Tebrik Ediyorum Süper Oynadılar inşALLAH diger maçlarda'da böyle Oynarlarda Bizi Gururlandırırlar.. :)

furky.b
05.02.2012, 14:17
Rajnoch & Navratil ikilisi super, arada Murat Akcaylada degistirilebilir.
Faty bu oyunuyla yedek oturacagini gosteriyor. Suan ondan daha iyi 3 stoperimiz var. Allah nazarlardan saklasin.

Erman bu macin adamiydi. Grosicki ortada gozukmedi pek ama elestirmemek lazim. Besiktas macinda guzel bir patlama yapacagini dusuniyorum.

Eneramo kalitesini belli ediyor zaten, Atmasada gol attiriyor.

MaXiMuM
05.02.2012, 14:18
Bu takımın bu kadar gol kaçırması normal değildi. Bir gün bir takıma patlayacağı belliydi. Nasip Mersineymiş:D
Kamil hariç herkes üstüne düşeni yaptı. Kendini bjk maçına sakladı diyelim artık :D
Puanımız 41 oldu. 41 kere maşallah diyelim o zaman :D

MaXiMuM
05.02.2012, 14:20
Yiğido Mersin'e 5'i 1 yerde taktı :D

58MUAMMER58
:DTAKIM GÜZEL HAVADA güzel oynuyor bu maçta anlaşıldı tüm takıma teknik ekibe çok teşekkürler:D

adalı harun
kazanmasını bildik zaten gol atamamak gibi bir problemimiz yok
amaç attıgımızdan az gol yemek
takım mükemmel oynuyor defansı birazdaha saglam alsak yerimiz su an 50 puanın üstündeydi
fakat hakemler
bizim defans puan almamıza engel oldu burdan iyibir istikrar yakalarsak bjk geliyor gs
ayrıca ekstralazları mutlak yendiğimzde nerelerde olacagımızı görürüz o zaman

shang
05.02.2012, 14:21
ilk yarı cok zorlandıgımız bir maçta 2.yarı tamemen farklı olmak çok sevindirici oldu ama gol attıktan sora 5 dk. içinde yememeyi ne zaman öğreneceğiz bu önemli maçın yıldızı erman tabikide genel olarak herkez iyiydi maçın kaderinide devre arasında söyledıgımız gibi kamil pedriel değişikliği çizdi.zor bir periyoda girerken hayati derecede önemliydi bu 3 puan bu zor periyodda kazanmamız gereken içerde oldugu için beşiktaş maçı var.inş daha iyi durumda oluruz o maçta

yiğidosalim58
05.02.2012, 14:21
kolay bir galibiyet bence biz iyi değil mersin çok kötüydü.
maçın en iyisi tabii ki erman
en kötüsü: çok kötü olmasada faty yediğimiz golde hatası var. bir de grosıckı var.

hasanim58
05.02.2012, 14:22
Hepsi birer kocccccccc hepsi birer yigidooooooo aslanlarimbenim eyyy yavrum eyyy

shang
05.02.2012, 14:23
aslında şu girdiğimiz fixtür bizi en az 2.sıraya bile oturtabilir nitekim rıza hocada kendi göbeğimizi kendimiz kesicez dedi beşiktaşın fenerbahçenin bu formsuz durumlarınıda avantajımıza trabzonun avrupa maclarına denk gelmesı avantajımıza diye dusunuyorum şimdilik her sey olumlu inş daha iyi yerlerde oluruz...

babapiton
05.02.2012, 14:24
ilk defa 4-1-4-1 oynadık kıvanç kadirin yanında değilde ermanın yanında oynadı hem ermanın hem kıvançın performansı arttı.inşallah beşiktaşıda yenicez.mükemmel oynadık grosicki biraz toparlansa tamamdır...

HALIL
05.02.2012, 14:24
massalah nazar degmesin !

ne diyelim bize mutlu olmak yakisir bu saaten sonra insallah mahkemede aklaniriz da tam bir ohhh çekeriz :)

ts kaybetti insallah gençler de kaybeder de tam olur ! bence playy off da kesin oluruz gibime geliyor insallah tekrar abrupalarda boy gosteririz bizi kiskananlar çatlasin bjk yi yenmeliyiz yenemezsek o zaman kotu olur

shang
05.02.2012, 14:25
beşiktaş maçıda umarım groscikinin maçı olur

MeXeS58
05.02.2012, 14:26
cok guzelsonuc ılk golden sonra cok gerıye yaklaştık ama devre arasında rıza hoca uyarılarda bulunmuş olmalı kı takım ıkıncı yarıya daha ilerde başladı ve sonucunda da skor geldı şimdi onumuzdekı zorlu periyodu en az 10 puanla atlatırsak ılk 4 e kendımızı atarız gıbı gelıyor

carizma0658
05.02.2012, 14:27
Dekorasyondan kurtulmuyorum kurtuluyoruzzz :))

carizma0658
05.02.2012, 14:28
Deprasyondan kurtuluyoruz ;))))

serkan_ozcan58
05.02.2012, 14:29
rıza hoca çok teşekkür ediyoruz sana ölü toprağı attın yendiğimiz yenildiğimiz maçlarda bile güzel top oynatmaya seyir zevki vermeye çalışıyorsun beşiktaş maçını da alın play off kapısını açın haydi çocuklar sivas bunları hakediyor...artık beşiktaş maçında bahaneniz yok yiğidolar bu takım herşeyi hakediyor stadı doldurun!

nightmare58
05.02.2012, 14:32
Hadi bugünde Faty ile Ziya'yı eleştirelim YİĞİDOLAR (!), Hani bir gol yememize sebep olanlar var ya... Ya Allah'ınızı severseniz saçmalamayın, Ziya Tisdell'e adım attırmadı ki Tisdell bana göre ligimizin kaliteli sağ açıklarındandır, Faty ne yapsın arkadaş rakip çalım atmaya çalıştı top önünde kaldı rakibin, Grosicki tutuktu ama ben kesinlikle eleştirmiyorum hele bazıları gibi küfür etmiyorum, daha iyi olabilirdi diyorum, galiba bjk maçında patlama yapacak, takm olarak gerçekten çok iyiydik Erman-Kıvanç uyumuna Navratil-Rajnoh uyumu da eklenince çok güzel bir skor çıktı ortaya ee ne diyelim darısı Beşiktaş maçındaki şova... Sözümün kime olduğunu anlayan anlar...

ec58
05.02.2012, 14:34
İlk ciddi atağımızda gölü bulduk, Maç tam bizim oyun yapımıza uygun hale geldi,
Ancak ilk yarı hücuma çıkışlarımız kötüydü.

2. yarı takım oyunu, çabuk pas, dikine oynamanın meyvelerini aldık. 1. devre ile 2. devre arasındaki oyun kalitesinde fark sanırım Teknik Direktörün başarısıdır.

5 maçlık zorlu period öncesi süper oldu. kalan 9 maçta 17 puan alırsak 58
puanla bitiririz. 58 Puan bizi en az 5. yapar.

Emeği geçen herkese teşekkürler,

ardich
05.02.2012, 14:43
Helal size be sivasım.Defansımiz haftalar sonra tekrar tam ve fark geldi niye çünkü kadir ve kıvanç defansı düşünmek zorunda değil biliyorlar ki orası güvende ve hücumu düşunüyorlar,bir de mersinin kazanma isteğine bağli açık futbol fark getirdi.kadir bugün pas aralarında iyiydi kıvanç da hucumda.Ermansa bu takımın lideri ve attığı 2 golle bunu bir daha gösterdi.Eneramo atmasa bile attırıyor ve karşı defansı darmadağın ediyor.Tabiki bu takımı kuran Rıza hocamıza ayrı bir teşekkür etmeliyiz

mnt3
Sivassporumuz ritmini buldu.Ligi ilk 4 içinde bitireceğimize inanyorum.Beşiktaş maçında stadyum dolmalı.Sivasspor yönetimi,belediye,valilik ve ticaret odası pazartesi biraraya gelip stadyumun dolması için yapılacakları belirlemelidir.Tebrikler Rıza Çalımbay,tebrikler Sivasspor

Has Sivas`li
ilk basta MASAALLAH; MASAALLAH; MASAALLAH...
Bosaltin sol seridi geliyoruz.....

güneşyurdu
05.02.2012, 14:45
skor tahmininde 1-7 demiştim hani tebrikler...maçın ilk yarısı izleyemedim sinir strsten ebubakir ve bağcılar merkez camine gidip Cenab-ı ALLAH a yalvardım zafer için.çok şükür dualrım kabul olmuş...

fatih585858
05.02.2012, 14:45
Maçta göze çarpanlar : Takımımızın, -25'lik bir sıcaklıktan,+15'lik bir iklime gelmesi, futbolcularımızı ilk yarıda etkiledi diye düşünüyorum.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : İlk yarıda çok vasat,ürkek ve özgüveni olmayan bir futbol oynadık. İkinci yarıda ise biraz daha hücumu düşünüp, çok adamla hücum yaparak, maçtan önce yaptığım tahminde ki gibi rakibin defans oyuncularının ileriye çok çıkmalarını değerlendirip, defansın arkasına iyi sarkıp, güzel paslarla , güzel vuruşlarla sonuca gittik.
Maçın en iyisi kimdi : Erman: Bugün günündeydi. Çok iyi adam eksiltti, iyi paslar attı. Takımı özellikle 2.yarıda hücumsal anlamda iyi yönetti. Bjk maçında da aynı hırslı futbolu bekliyorum.
Kıvanç: Çok iyi top sakladı,basit oynadı, Eneramo'nun formsuz olduğu bir günde hücumda çok iyi işler başardı.
Maçın en kötüsü kimdi : Grosicki: Hava değişiminden bayağı etkilendi. Ne top tutabildi, ne de hücumda etkili oldu. belki de takımımızda ki en kötü futbolu oynadı. İnşallah bjk maçında patlama yapar.
Kadir: En kritik yerlerde çok pas hatası yaptı. Ayagında yine çok top tuttu.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : İlk yarıda Eneramo'ya yapılan faulleri iyi süzemedi. 2.Yarıda ise gözünün önündeki pozisyonda, Faty'nin ayağına çarpan topa uydurma bir penaltı verdi.
Maçın Kader Anı : Erman'ın direkten dönen topuna orta sahadan koşu yapıp ceza sahasına gelerek, Kıvanç'ın kafayla ağlara gönderdiği top 3-1 oldu. Orda maç bizim lehimize koptu.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Grosicki'nin yerine ,Suarez'i almasıyla hücumda daha etkili olduk. En azında Suarez , Grosicki gibi ayagında bütün topları rakibe hediye etmedi.
Son olarak ta takımımıza ligteki performansından dolayı, 41 kere maşallah diyorum.

kayayatakci
05.02.2012, 14:46
YÏGÏDOM KENÏDNE YAKISANI YAPTI--MERSÏNÏ DAGITTI--DÏGER RAKÏPLERÏMÏZE SIRADAKÏ GELSÏN DÏYE KORKU SALDI

ddolphiner
05.02.2012, 14:48
Herşey için teşekkürler SivaSSpor'um...

Grosicki Oğlum Nerdesin Sen Bjk Maçına görelim ha seni Patlat Bjk'yı da güldür yüzümüzü

hasantuan
05.02.2012, 14:51
Takım olarak ok iyi mücadele ettin,ancak Faty çok vasattı takımı yakması içten bile değildi,bir gol yedirtti birde penaltıya sebep oldu,böyle devam inşallah sırada beşiktaş var onlarıda yenip zirveye oynarız,önümüzdeki 5 maç çok önemli çookkk
sonuna kadar katılıyorum...tamam takım farklı galip geldi ama eksiklikleri de söylemek lazım....faty hala iii değil..sakatlıklar milli maçlar derken bir türlü takıma uyum sağlayamadı...cerny ve kamil oyunda hiç yoktu takımın diğer kalanı 10 üzerinden 10luk oyun oynadı...

mühendisburak58
05.02.2012, 14:52
değerlendirmeye gerek yok YİĞİDO budur işte.bu arada defansımız yien çok hata yapıyor inş bjk maçında daha dikkatli olurlar.

sivasliapocan
05.02.2012, 14:53
Maçta göze çarpanlar : erman kılıçın 2gol 3 asistle oynaması

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : en güzel ve en çok gol attığımız maç buydu heralde maçı kazandıysak erman,kıvanç ve eneramonun sayesinde kazandık

Maçın en iyisi kimdi : Erman Kılıç

Maçın en kötüsü kimdi : Faty

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hakem maçı iyi yönetti kim yere düştüyse onun lehine faul çald ofsaytların 1 tanesini bile kaçırmadı

Maçın Kader Anı :Ermanın vurduğu topun direkten döndükten sonra kıvançın tamamlaması

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Rıza hoca çok iyiydi bjk maçı olduğu için 4-5 oyuncuyu dinlendirdi

koyu58
05.02.2012, 14:57
bizim takim ezdi gecti
mersine 5 i 1yerde

B.DUMANLI
05.02.2012, 15:01
Bu macda gösterdiki iki takim arasinda cok büyük kumas farki var.Mersin Nobre´nin olmayisini bahane ede dursun,defansi icler acisi.Karabük ve Samsun´dan biri biraz kipirdansa düsmesi kesin takimlardan biri olur Mersin.Bize gelince Grosicki ve Suarez´in varlik gösteremedigi macda böyle farkli galip geldigimiz icin herkes gibi sevincliyim.Navratil ve Rajnoch süper uyum icerisindeler.Ziya´yi zaten söylemeye gerek yok.Sol kanatin dinamosu.Ugur´un yerine oynayan Faty´de iyiydi.Orta alan ise Grosicki´nin disinda herkes görevini layikiyla yapti.Sivasspor´un en iyi oyuncusu Erman´di.Kivanc´da ona ayak uydurunca ortaya süper bir sonuc cikti.Acaba Grosicki´de bugün gününde olsaydi ortaya nasil bir sonuc cikardi acaba?Kadir gene ayni sekilde görevini yerine getirdi.Enaramo gol atamadi ama ,oyuna katkisi büyüktü.Kalecimiz Nihat ise yedigi golde yapacagi birsey yoktu.Bugün alinan üc puandan sonra Gaziantep´te biraktigimiz o üc puana insan cok daha fazla üzülüyor.

***sivas***
05.02.2012, 15:02
tek kelime süperrrrrrrrrrrrrrrr ... inşallah bu oyunu beşiktaş karşısında da gösteririz...:D

58MUAMMER58
05.02.2012, 15:10
:D:DÖNEMLİ OLAN mersinin nasıl oynayacağı değil SİVASSPORUN nasıl oynayacağıdır sivasspor kendi oyununu takım yardımlaşmasını kalitesini sahaya yansıtırsa rakibin kim olduğu önemini yitirir sivasspor kazanır 2 haftadır adeta çamur ve buzlu sahada soğuk havada adeta kendi kendimize golattık rakipler bişey yapmadılar mersinde hava güzel olacaktır mersin maçına navratilde gelecek defansın güvenliği birazdaha artmış olacak rakip bjk maçında pozisyon bulmuş olabilir çünkü bjk gözünde takım yerine koymamış mersinde böyle takıma cezayı kesti sivasspor rakibe öyle çok pozisyon veren takım değil sadece kendi kendimize aleyhimize pozisyon yaratıyoruz dünya kadarda golkaçırıyoruz ben takıma güveniyorum çok zevkli çok gol pozisyonlu üst bitmesi yüksek maç olacaktır sivassporumuzda 1-2 kazanacaktır sadece groseçki eneramo oynasın yeter diğerleride az oyuna ağırlık verseler tmmdır beraberliği kabul etmiyorum :D :mad:ANTEP VE KAYSERİYE HEDİYE ETTİĞİMİZ PUANLARA YANMAMAK ELDE DEĞİL BİDE SOZON BAŞINDAN BERİ HAKEM HATALARI OLMASAYDI ŞİMDİ LİDERİN ENSESİNDE OLURDUK TÜM TAKIMA BAŞARILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER :D

kakikli
05.02.2012, 15:12
öncelikle galibiyet almamız, oyuncu kayıbı yaşamamamız, gol sıkıntısını çözmemiz mutluluk verici.
ısrarla eleştirilere tepkili olan arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum. eleştiri olmadan başarı gelmez, yanlışları eksikleri yine söylemeliyiz. zira şampiyonluğu kaçırdığımız yıl trabzon ile içsahada bir maç oynamıştık ve trabzon bize direnç gösterememişti bizde çok yorulmadan maçı 3-0 kazanmıştık ancak o maçta 50. dkdan sonra oturup kara kara düşünmeye başlamıştım eğer takım bu maçın etkisinde kalırsa antepte hüsran yaşayabiliriz ve maalesef korktuğum başımıza gelmişti:mad:
bu maç içinde eleştirileri yapmalıyız ancak hakaret etmeden yapıcı eleştiride bulunmalıyız.
jacques faty: inanılmaz derecede hantal ve kontrolsüz oynadı, kesinlikle bu takımın oyuncusu değil.
kaleci nihat, takıma ısınıyor inşaalh böyle devam eder ve formayı vermez.
navratil-rajnoch ikilisi mükemmel oynadılar, çok büyük kazanç.
genç yiğido ziya, maç eksiğini yavaş yavaş atlatmaya başladı, hayrettin ve timuçine göre en büyük artısı hücum çıkışlarındaki başarılı ortaları.
kamil ve eneramo pek etkili olamadılar ancak kazandığımız için çokta önemli değil.
kıvanç-kadir-erman çok iyi konsantre oldular. rıza hoca ermenı bundan sonra 90 dk sahada tutmalı. kıvanç antep maçındaki hatasını çok iyi anlamış ve çok ii konsantre olmuş, böyle oynasın kendini ve bizi ileriye taşıyacaktır.
cerny defansa daha fazla yardım ediyor ancak 2. yarı yaptığı çıkışlar çok etkili idi umarım tekrar yükselişe geçer.
sonradan oyuna girenler hakkında pek yoruma gerek yok.
rıza hoca kaleci konusunda olduğu gibi uğur kavuğun bölgesi içinde muhammed ali atama güvenmeli ve şans vermeli zira genç oyuncu grubumuz altyapı eğitimini iyi almışlar ve zamanla çok iyi olacaklar.

eroltas58
05.02.2012, 15:14
Super ligde,deplasmanda en farkli galibiyetimiz galiba.

TEKOTORİTE58
05.02.2012, 15:29
degil bjk gs fb trabzon karması gelse ne yazar vız gelir
16:27
TEKOTORİTE58:
ben tekraar ediyom sivasspordan iyi takım göremiyom bunu 5-1 yendik diye yazmıyom ben antebe yenilincede aynı görüşteydim berabere kalıncada illa puan
16:26
TEKOTORİTE58:
şu gs övüyorlar adamlar yürüyor hele trabzonspor şöyle böyle diyorlar ben trbz ancak defans yaaprken görüyom hacivat yapılı kalecileri pasa gol kurta
16:24
TEKOTORİTE58:
işte sivasspor girdigi posizyonları gole çevirsin her maç fark olur olay bu şampiyonsspor gs bjk fb hikaye sivas bjk da gs darmadagın edecektir
16:23
TEKOTORİTE58:
antebi güçbela yeniyor trabzon ant karşısında posizyon bulamıyor bjk desn dökülüyo fb samsundan fark yiyor sivaspor her rakibini posizyon manyagı yap
16:22
TEKOTORİTE58:
be burdan haftalrdır yazıyorum ligde şu an sivasspordan iyi futbol oynayan takım göremiyom diye inanmayanlar şimdi gördünüzmü gs 2 tane posizyonla

eyupkocak
açıkçası acil puana ihtiyacız olduğu bir haftayı kayıpsız atlatmamız Mükemmel oldu erman ve kıvança minnettarızzz

Yusuf Çevik
http://resimzade.com/Show.html?i=34379&token=67949 (http://resimzade.com/Show.html?i=34379&token=67949)

http://resimzade.com/Show.html?i=34380&token=66264 (http://resimzade.com/Show.html?i=34380&token=66264)

http://resimzade.com/Show.html?i=34381&token=61286 (http://resimzade.com/Show.html?i=34381&token=61286)

http://resimzade.com/Show.html?i=34382&token=73597 (http://resimzade.com/Show.html?i=34382&token=73597)

http://resimzade.com/Show.html?i=34383&token=59904 (http://resimzade.com/Show.html?i=34383&token=59904)

http://resimzade.com/Show.html?i=34384&token=76963 (http://resimzade.com/Show.html?i=34384&token=76963)

http://resimzade.com/Show.html?i=34385&token=84312 (http://resimzade.com/Show.html?i=34385&token=84312)

http://resimzade.com/Show.html?i=34386&token=84595 (http://resimzade.com/Show.html?i=34386&token=84595)

http://resimzade.com/Show.html?i=34387&token=68146 (http://resimzade.com/Show.html?i=34387&token=68146)

http://resimzade.com/Show.html?i=34388&token=81806 (http://resimzade.com/Show.html?i=34388&token=81806)

http://resimzade.com/Show.html?i=34389&token=72364 (http://resimzade.com/Show.html?i=34389&token=72364)

http://resimzade.com/Show.html?i=34390&token=70497 (http://resimzade.com/Show.html?i=34390&token=70497)

http://resimzade.com/Show.html?i=34392&token=53916 (http://resimzade.com/Show.html?i=34392&token=53916)

http://resimzade.com/Show.html?i=34393&token=64162 (http://resimzade.com/Show.html?i=34393&token=64162)

http://resimzade.com/Show.html?i=34394&token=69476 (http://resimzade.com/Show.html?i=34394&token=69476)

http://resimzade.com/Show.html?i=34395&token=69280 (http://resimzade.com/Show.html?i=34395&token=69280)

http://resimzade.com/Show.html?i=34396&token=71578 (http://resimzade.com/Show.html?i=34396&token=71578)

http://resimzade.com/Show.html?i=34397&token=49438 (http://resimzade.com/Show.html?i=34397&token=49438)

http://resimzade.com/Show.html?i=34398&token=47258 (http://resimzade.com/Show.html?i=34398&token=47258)

http://resimzade.com/Show.html?i=34399&token=57081 (http://resimzade.com/Show.html?i=34399&token=57081)

http://resimzade.com/Show.html?i=34400&token=44364 (http://resimzade.com/Show.html?i=34400&token=44364)

http://resimzade.com/Show.html?i=34401&token=54202 (http://resimzade.com/Show.html?i=34401&token=54202)

http://resimzade.com/Show.html?i=34402&token=52078 (http://resimzade.com/Show.html?i=34402&token=52078)

http://resimzade.com/Show.html?i=34403&token=70026 (http://resimzade.com/Show.html?i=34403&token=70026)

http://resimzade.com/Show.html?i=34404&token=63633 (http://resimzade.com/Show.html?i=34404&token=63633)

http://resimzade.com/Show.html?i=34405&token=67304 (http://resimzade.com/Show.html?i=34405&token=67304)

http://resimzade.com/Show.html?i=34405&token=67304 (http://resimzade.com/Show.html?i=34405&token=67304)

http://resimzade.com/Show.html?i=34407&token=48559 (http://resimzade.com/Show.html?i=34407&token=48559)

http://resimzade.com/Show.html?i=34408&token=61795 (http://resimzade.com/Show.html?i=34408&token=61795)

http://resimzade.com/Show.html?i=34409&token=64832 (http://resimzade.com/Show.html?i=34409&token=64832)

http://resimzade.com/Show.html?i=34410&token=53792 (http://resimzade.com/Show.html?i=34410&token=53792)

http://resimzade.com/Show.html?i=34411&token=60623 (http://resimzade.com/Show.html?i=34411&token=60623)

http://resimzade.com/Show.html?i=34412&token=66911 (http://resimzade.com/Show.html?i=34412&token=66911)

Yusuf Çevik
05.02.2012, 15:31
Kusura Bakmayın Telefonla ancak bu kadar oluyor .. Teşekkürler ..

izmirliyigido
05.02.2012, 15:32
Süper Ligde 2. kez en farklı, deplasmanda ki ilk en farklı galibiyetimiz oldu.

.

antik58
05.02.2012, 15:34
Bu skorun üstüne ne denilebilirki HELAL OLSUN VALLA. oyuncularımızın birazda kemikleri ısınmıstır herhalde SİVASta hava baya soguk:)

izmirliyigido
05.02.2012, 15:37
Kusura Bakmayın Telefonla ancak bu kadar oluyor .. Teşekkürler ..

Yusuuuuf, hangisi sensin ? Senin fotografın yok mu?

Ayrıca fotograflar için teşekkürler !.. Çok güzel..

.

Yusuf Çevik
05.02.2012, 15:38
yok abi kendimi çekmedim .. fotoğraf makinası olsa daha güzel paylaşmak isterdim sizlerle ama olmadı.. sağlık olsun .. eneramonun formasını alamadım .. :D gerçi gitmedimde ileri doğru..
..

HALIL
05.02.2012, 15:39
arkadaslar bu gayseri sirf bize giciklik olsun diye genclere yeniliyor :mad:

ayrica bu trabzonlulari da iyice yusuf sardi haberiniz olsun :)

serhatcan
05.02.2012, 15:39
ARKADASLAR cihan karşıyaka yua gerimi gitti

yiğido58sinan
05.02.2012, 15:50
Hepsi çok iyiydi tebrik ediyorum :) yalnız faty milli takıma nası gidebiliyor hayret vallahi.

sevda58
05.02.2012, 16:14
Super bir skor, insallah hep boyle olur.

kurtay58
05.02.2012, 16:18
Hepsinin gözlerinden öpüyorum. Yüreklerine, ayaklarına sağlık, Rıza Hoca sen var ya sen, gerçek yiğidosun, bizim için şanssın.

58hayati
05.02.2012, 16:28
sıra bjk da onuda 2/0 geçecegiz inş.

fatihcan58
05.02.2012, 16:36
fbugun takımın hepsi çok iyiydi kamil hariç onun yerine giren pedrielde aynıydı faty aslına bakarsanız ön libereo olarak alındı ama malum uğurun yüzünden sağ bek oynadı türkiyede bütün takımlar sol kanat yüzünden sıkıntı çeker biz çok şanşlıyız süper ligde olduğumuzdan beri sol kanat sıkıntısı çekmedik sağ kanata acil futbolcu bulmamız şart alltyapıdan bir futbolcu çıkartmamız lazım abdurrahman bir sene daha kalsa çok iyi olurmuş

yigidolar06
05.02.2012, 16:38
Benim adım Yiğido!

Bir yanda İstanbul’da Beşiktaş’ı yenerek haftalar sonra galibiyet alan Mersin İdman Yurdu diğer yanda yeni bir seri başlatmak isteyen Sivasspor’umuz.
Yorucu bir otobüs yolculuğunun ardından maça çıkan Sivasımız Mersin’de Mersin’e adeta futbol dersi vererek 5-1 gibi bu sezonun en farklı galibiyetini alarak evine dönüyor. Saha da basmadık yer bırakmadık mükemmel bir maç oynadılar. Haklı bir galibyet aldık. Sezon başından bu yana gol kaçırma hastalığımızı bu maçda atlattık. Her maç da böyle kaçırmadan oynasak her maçımız böyle farklı biter.

Daha üç gün önce o buzlu saha da müthiş bir mücadele sergilemesine rağmen galibiyet alamamıştık. Ama bu maç da çok akıllı oynadık. İlk yarıda rakibin üstümüze gelmesini izin verdik. İkinci yarıda ise tam tersini yaptık. Orta alandan kaptığımız toplar ile hızlı hücümlara çıktık. Bunun mevesini de farklı bir galibiyet ile aldık. Defans hattına bayıldım rakibe nerede ise sıfır pozisyon verdik. Rajnojh’u takıma kazandıranlara tekrar tekrar reşekkür etmek lazım. Bir defans oyuncusu böyle mükemmel mi oynar. Harika idi, harika oyununu da bir golle süslemeyi başardı. Takım her hattı ile mükemmeldi bugün.Her alanda çok iyi oynadı oyuncularımız…

Rıza hocam takımda oyuncuları o kadar güzel değiştirerek oynatıyorsun ki hemen hemen herkesin yedeği var. Düşünün artık alternatifsiz Uğur Kavuk dahi yedek kaldı. Takım da müthiş bir uyum oluştu yedek de olanlar dahi takıma hazır olarak dönüyorlar. Teşekkürler Rıza hocam teşekkürler….

Son sözüm de bizim o meşhur taraftarcık gurubuna hadi bugün kimi eleştireceksiniz de görelim. Ben size bir adres göstereyim Mersin takımını eleştirin nasıl olsa takımınıza sahip çıkmıyorsunuz bari onlara sahip çıkın. Bekliyorum yorumlarınızı…

Evet önümüzde beş maçlık çok önemli bir seriye giriyoruz. İlk dört içierisinde olup olamayacağımızı bu maçlar sonucunda belli olacak. Sivas’daki yiğidolar takıma sahip çıkmanın asıl zamanı şimdi geldi. Bu muhteşem takıma sahip çıkın. Sivasspor Sivas için olmazsa olmazıdır….
izmirli yiğidonun yorumunu okursan sivassporun oynadığı futbolu benimgibi futboldan eh anlayanlar topluluğu beğenmez atılan goller seni aldatmasın sana göre her maçta farklı galibiyetler alması lazım ama bu futbolla zor

ressam58
05.02.2012, 17:05
Bu kayseri 90.dakka yine yapacağını yaptı....Gitti bizim 5.lik yine

kamışlı58
05.02.2012, 17:45
bu maçı kazanmanız güzel fakat sivassporumuzda KAZANMAMIZ gereken maçları kazanamama hastalıgı devam ediyor antep kayseri bize rakip olacak takımlar degil biz ölüyü canlandırıyoruz
KAHRAMAN HİKMET bile bizim maçtan sonra hedefimiz playof diyor
HİKMET EFENDİ senin her maçın sivasınan degilki sivas KENDİ kalesine atsın
sende ÖTESİN UTANMADAN
SİVASSPORUMUZ KENDİ GÜCÜNÜN FARKINDA DEGİL bundada sezon başı konulan hedefin küçüklügünden kaynaklanıyor
burada RIZA HOCAYI suçlamak doğru olmaz 2 sene öyle kabus yaşadıkki birdaha olacagını tahmin etmiyorum tabi biz istemezsek

sonuç olarak SİVASSPORUMUZU bu ligde yenecek takım göremiyorum
biz kim oldugumuzu bilir biraz daha ciddiye alırsak

infial§
05.02.2012, 17:46
maç öncesi 2-0 kazanacağımızı tahmin etmiştim iyi takımız sivas ta -25 derece de futbol oynayan takım mersin gibi yazlık havası olan bir yerde böyle döktürür sivasspor için saha ve hava fark etmez.

sehrisivas
05.02.2012, 17:47
-30 dan + 16 derecelik sıcaklığa geçince yani sıcaklık 46 derece bırden artınca .ilikleri ısındı yiğidoların elleham :)

ayna26
05.02.2012, 17:55
Takım olarak çok dirençli ve istekli bir futbol oynadık.ilk yarıda özellikle grosicki vasatın üzerine çıkamadı.defans bloğu mükemmeldi özellikle navratil ziya ve rachnof.fatty ise çok ağır kaldı sağ kanatta, golde de penaltı posizyonunda da onun hatası vardı.bu maçta erman süperdi, enaramo da öyle.takım olarak çok karaterli bir oyun oynadık.fırsatları iyi değerlendirip farka gittik,umarım bu maç skoru sürekli devam eder.bu takımı sıfırdan bu hale getiren teknik direktörümüz sayın rıza çalımbaya teşekkürler.tebrikler tum oyuncularımıza.biz her zaman her durumda yiğidoyuz ve sonuna kadar yanındayız.bjk maçında soğuk havada stadda olmaktan zevk alacagız, sabırla bjk ya da aynı tarifeyi uygulayacağımız anı bekliyoruz.

antik58
05.02.2012, 18:09
Zorlu 5 haftaya girdik inşallah önümüzdeki 5 haftadan en az 10 puan çıkarırız özellikle trabzon ve fener macından 6 puan almak ŞART ...

DOGU_BEY
05.02.2012, 18:29
Bugünkü maçı değerlendirirken bütün maçı özetleyecek en iyi cümle şu olurdu herhalde:

Şimdiye kadar da iyi futbol oynuyor, çok pozisyona giriyor ama çok kaçırıyorduk...Bugünkü maçta ise ne kadar pozisyona girdiysek hemen hepsini attık ve bu pozisyonları gol yapınca durumun ve takımın ne olduğu ortaya çıkıyor...

O kadar keyifli ve rahat bir maç izledik ki anlatmaya gerek yok...Ermanın ve Kıvançın müthiş performansı, Eneramonun gövde gösterisi, gücü ve liderliği, navratilin hatasız oyunu ve mükemmel profesyonelliği, Cernynin bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi...Bütün takım harikaydı...Sadece yediğimiz golde ve penaltıda-gerçi penaltı değil en direk serbest vuruş olmalıydı---hatası olan Faty vardı, onu da Rıza hoca tam zamanında görerek oyundan aldı..

Rajnochun bizim formamızla ilk gol sevinicini yaşamsı güzeldi, gol sevinçlerindeki amatör ruh ve arkadaşlık ise aslında bu takımın başarısını ve iyi bir ekip olduğunu gösteriyoırdu...Deplasmanda takımı yalnız bırakmayan Yiğidolarla takımın kucaklaşması herşeye değerdi...

Kısacaı bugün herşey mükemmeldi, yakaladığımızı attık ve atınca neler olduğunu gördük...Bugünkü maçın 3 kahrramanı tabi ENERAMO-ERMAN ve KIVANÇ'tı...

mucahitbaba58
05.02.2012, 18:55
kivanc affettirdi kendini erman mukemmel di demicem ermanin olmasi gereken buydu
tabiki ozellikle riza hocayi tebrik ederim bu basari onun

A.Turan Korkmaz
05.02.2012, 18:55
Maç sonrası açıklamalar:
Nurullah Sağlam: İkinci yarıya arzu ve şevkle başlarken 2'nci golü yemek sıkıntı oldu. 2-1'i yakaladıktan sonra o an biraz daha coşkulu ve baskılı oynayabilsek en azından bir puan koparabilirdik. Sivasspor gibi özellikle arkada boşluk bulduğunda inanılmaz çıkan bir takıma da geride başlamak çok büyük bir dezavantajdır. Sivasspor da bunun çok etkili bir şekilde kullandı. Sivas'ı tebrik ediyorum.

Andre Moritz : Bütün hafta çalıştık, nasıl gol yemeyebiliriz diye çalışma yaptık. Sivas çok farklı bir takım, karşı takım hata yaptığı anda gol atabilecek bir yapıda. 5 gol yedik, 1 gol atabildik. Çok üzgünüz.

Takımımızın gücünü rakiplerden dinlemek ayrı bir keyif!

Rıza Çalımbay: Bugün maçın başından sonuna kadar mükemmel oynadık, iyi konsantre olduk. Çünkü bu maç bizim için çok çok önemliydi. Kırılma maçı idi bizim için. Buradan çıkaracağımız 3 puan, bizi iyi yerlere getirecekti. Son paslarımızı iyi değerlendirdik, iyi pozisyonlar yakaladık, kontratakları çok çok iyi yaptık. Bugün galibiyeti hak edecek bir oyun oynadık. Onun için arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Ziya Erdal : Bu maçı aldığımız takdirde Trabzon ile aramızdaki puan farkı 1'e inecekti. Bugünde bunu başardık, galibiyetin yanı sıra oynadığımız oyun, özellikle ikinci yarıdaki etkili oyunumuz sonuç verdi ve kazandık. Üst sıralara oynuyoruz, ilk 4 hedefimiz. Bundan sonra Beşiktaş maçı var, inşallah o maçı da alıp ilk 4 hedefimizi devam ettireceğiz."

Rıza Hoca’mızın kelimeleri dikkatle seçerek söylediği ‘iyi yerler’i Ziya açık etmiş ilk 4 diyerek. Onlar da inanıyor. Önümüzdeki maçtan itibaren lütfen artık eleştirmeyi bırakıp takımımızı hem içerde hem deplasmanda ama stada giderek destekleyelim. Alınan skorlara değil oyuna ve mücadeleye bakalım. Bu takım en büyük desteği hakediyor.

58akif34
05.02.2012, 18:57
hep iyi oynayıp kaybedıyorduk bugun kötü oynamamıza ragmen kazandık hemde 5 1 gıbı net bır skorla macın yıldızı ilk yarı ziya ikincı yarı erman ve kıvanctı macın en kötüsü grosiçki hiçbir katkısı olmadı ayagına gelen topları ılk 6 dakıka hep rakıp kaptı ilk pasını gerı pas olarak olarak 6,43 de verdı sonucta ıyı bır mac oldu ŞAMPİYON SİVASSPOR!!!!!!!

58namso58
05.02.2012, 19:08
BİZİ BU KADAR COK MUTLU EDEN FUTBOLCU KARDEŞLERİME VE TÜM TEKNİK HEYETE TEŞEKKÜRLER. HEPİSİ COIK GÜZEL OYNADILAR. SADECE KAMIL VE FATİ BİRAZ VASAT KALDI O KADAR. AMA RIZA HOCA İÇİN AYRI Bİ PARANTEZ ACMAK GEREK BU MAÇ İÇİN. İKİNCİ YARIDA ERMANI ÖNDE ENERAMOYU ARKADA OYNATARAK ÇOK AKILLLI BİR İŞ YAPTI.BUNU HER HOCA AKIL EDEMZ.RAKİBİN SERT ORTA SAHA OYUNUNU EGALE ETMENİN YOLU BUYDU.TEBRİKLER RIZA HOCAM.TEBRİKLER YİĞİDOLAR!!!!

Morten58
05.02.2012, 19:11
1-5 lik skorla gelen galibiyetimizi değerlendirelim yiğidolar.

Maçta göze çarpanlar : ?
Sivassporumuzun hemen hemen bütün Pozizyonlarini degerlendirerek gole cevirmesi ve yerli Oyuncularimizin iyi performansi.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Sivasspor Deplasmanda nasil oynanir herkese gösterdi tebrikler Yigidolarim.

Maçın en iyisi kimdi : ?
2 Gol,2 Asisst ve bir Direk ile Erman Kilic ve oyunu cok iyi takib edib 2 gol atan Kivanc.

Maçın en kötüsü kimdi : ?
Bana göre Faty macin en kötüsüydü zaten Riza Hoca ikinci yaridan oyundan almisti Faty aslinda iyi bir Oyuncu yanliz Antreman eksikligi var bence. Ikinci olarak Grosicki bu macta birsey yapmadi kendisini BJK macina sakliyor anlasilan.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Genel olarak bence gayet iyidi.

Maçın Kader Anı :
3-1 yakalamamiz macin Kader aniydi.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?
Tam isabet ve zamaninda hamleler yapti iyidi.

asabibaba
05.02.2012, 19:52
önümüzdeki 5 hafta kazansakta kaybetsekte ;SEVGİLİ ELEŞTİRMENLER SUSUN VE SADECE İZLEYİN AMA LÜTFEN SUSUN ŞŞŞŞŞŞŞTTTTTTT SADECE İZLEEEEE ŞŞŞŞŞŞTTT İZLEEE İZLEEE;);)

dogan5880
05.02.2012, 19:56
galıp geldımız zaman rıza hoca çok ıyı kotu oldu zaman rıza futboldan anlamıyor

kara
05.02.2012, 20:12
MAŞALLAH HEPSİNE NAZAR DEĞMESİN.

kara
05.02.2012, 20:32
Sivasın ayazından gittiler orası bahar gibi geldi yiğidolarıma

kara
05.02.2012, 20:34
Ben bu kadar basit yeneceğimizi tahmin etmemiştim kupa maçında onlar çok gol kaçırmışlardı antepi yenseydik kayseriye puan kapırmasaydık şimdi 46 puanla 3. sıradaydık neyse nasip ilerde inşallah...

infial§
05.02.2012, 20:46
muthiş kadromuz var,eneramo ve grosıckı taktık olarak mı on plana çıkmadı fıkrı olan varmı?bu maçta erman ve kıvanç ayrı bır gorev aldılar

sehrisivas
05.02.2012, 20:47
Mersin İdman Yurdulu oyunculardan Andre Moritz, şu anda ne söyleyeceğini bilmediğini ifade ederek, "Bütün hafta çalıştık, nasıl gol yemeyebiliriz diye çalışma yaptık. Sivas çok farklı bir takım, karşı takım hata yaptığı anda gol atabilecek bir yapıda. 5 gol yedik, 1 gol atabildik. Çok üzgünüz. Şu ana kadar 30 puan topladık. Ama önümüzde 9 maç var, haftaya Gençlerbirliği ile önemli bir maçımız var. İnşallah oradan puan almak istiyoruz" diye konuştu.

Mustafa Keçeli ise, kötü bir mağlubiyet aldıklarını dile getirerek, "İyi oynamadık ve erken bir gol yedik. İkinci yarı iyi oynamak istedik ama olmadı. Bu maç bitti, şimdi önümüzdeki maçları düşünüyoruz. Sakatlarımız iyileşti gibi. İnşallah bundan sonraki haftalarda biraz dinlenme şansımız olacak. Hep aynı oyuncularla maça çıktık. Sakatlıkların da bize katılması ile önümüzdeki 9 haftayı iyi bir şekilde geçirip ligi tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

yiğido58sinan
05.02.2012, 21:13
muthiş kadromuz var,eneramo ve grosıckı taktık olarak mı on plana çıkmadı fıkrı olan varmı?bu maçta erman ve kıvanç ayrı bır gorev aldılar

Ben bekliyordum zaten böyle değişik bir taktik. Iki haftadır kazanamıyoruz acaba diğer takımlar bizim taktiği mi çözdü diyordum, keşke değişik bir taktik yapsa rıza hoca diyordum, eli kolu dert görmesin valla çok iyi düşünüyor. Iyi de oldu açıkçası bjk bizim maça neye göre hazırlanacağını şaşırır şimdi ;) dondurup yollarız bizde ;)

ibrahim58
05.02.2012, 21:49
tine yalkaladığımız gol pozisyonlarının yarısını atmışız:::))))))

DOGU_BEY
05.02.2012, 22:01

Sana katıllıyorum kardeş, Rıza hoca tüm gözlerin üzerinde olacağı Grosicki ve Eneramo yerine sürpriz isimler Erman ve Kıvançla işi bitirdi zaten 2-0 dan sonra Eneramo kendiliğinden ağırlığını oyuna koydu ve maçı daha da rahat aldık...Özellikle de Eneramo Ermana attığı o zuzun derinlemesine pasa bayıldım ;)

Kokomo
05.02.2012, 22:35
Bu süper galibiyetin ve oyunun sadece tek bir yorumu olabilir :

HEPİNİZE HELAL OLSUN Çocuklar & Helal olsun Rıza Hoca ...

Helal olsun MECNUN BAŞKANIM !

BOUN
05.02.2012, 22:41
25. hafta itibariyle toplam 44 gol atıp, 36 gol yemişiz. Peh... ;) Maç başına 3 golü aşan bir ortalamamız var. Attığımız kısmı güzel de yediğimiz goller de az değil hani! Gerçi 6 gol Kayseri'den, 4 gol Eskişehir'den yedik, toplamda 13 golü sadece bu iki takımdan yemişiz. Bu iki takımı saymazsak öyle aşırı gol yeme sorunumuz var diyemeyiz.

Neyse bu maçla ilgili söylenecekler söylendi. Bazı arkadaşlar Grosicki'nin yokluğundan ve Eneramo'nun fazla kasmamasından bahsetmişler. Rahat olun bu iş sadece taktiktir. Haftalardır bu takımın yükünü 3-4 gün aralıklarla yapılan maçlarda Grosicki ve Eneramo çekti. Rıza hoca Bjk maçı öncesi Grosicki'yi dinlendirdi ve Eneramo'yu da fazla kastırmadı. Olay bu.

Ne de olsa gol sorunumuz yok, ne de olsa bizde herkes gol atıyor. E o halde tadını çıkartın.

Bu arada defansta Navratil-Rajnoch uyumu mükemmel. Jan Rajnoch transferini gerçekleştirenlere çok teşekkürler. Geride bu iki arkadaş sağlam olunca önlerinde Kıvanç-Erman ikilisine de şov yapmak kalıyor.

Haydi bol gollü galibiyetin darısı Bjk maçına. Bjk maçından öyle güzel bir galibiyet alalım ki daha sonra maç yapacağımız Fb, Gençler, Gs ve Ts takımları oturup kara kara bizim maçı düşünsün!

şarkışla 58
05.02.2012, 23:18
Bizim kadromuz geçen senelerde düz oyunculardan oluştuğu için fizik gücümüze güvenerek maç kazanıyorduk ve saha va hava şartlarının olumsuzluğu bizim lehimize oluyordu.Artık bizim kadro teknik topçulardan oluştuğu için kötü saha ve hava şartları bizim aleyhinize oluyor.Güzel sahada daha verimli ve olumlu top oynuyoruz.
Maça gelirsek bugün futbol şansımız yanımızdaydı.Kritik pozisyonlarda ya top direğe vurdu yada Mersinli oyuncular beceriksizdi.Bugün SİVASSPOR geçen maçlardan belkide daha az pozisyon bulduk ama hepsini attık.Sadece Faty hariç herkes iyiydi.Bu adamın ben Fransız liginden geldiğine inanamıyorum.Vasatın bile altında yediğimiz golde de onun uzaklaştıramadığı toptan oldu.İlk 4 için önümüzde oynayacağımız 5 maç kaderimiz olacak.

kadirakin58
06.02.2012, 02:00
koçumsun Sivas'ım.. gurbet ellerde mutluluktan çıldırttın şimdi beni.. isviçre'den sevgiler bütün sivassporlulara ve sivaslı kardeşlerime.. bu ne mutluluktur, helal olsun emeği geçen herkese..

Tuncay
06.02.2012, 04:43
Macin degeri benim icin cok iyi bir haftasonu gecirmemdir.Tek uzuntum neden sivassporlu degilim diye bana bugun kahvede kiptayla bakanlar oldu.Takim sahada ter doktu bense binlerce kilometre uzaklikta,gogsum kabara kabara dolastim aksama kadar.

ardahanlı
06.02.2012, 07:16
Bizim oyuncular kayseri karşısında öngördüğüm gibi ileri uçta çok savruk ve kazmaca olmasalardı farklı kazanablirdik. Troisi den yenilen gol içler acısıydı. Yani adamı tebrik ediyorum güzel gol attı ama messi yaptı bizim savunma troisiyi.

Mersn moralli ve Nurullah Sağlam takımını ofansif oynatıyor. Bu sebeple mersin takımı güzel ve açık futbol oynamaya çalışan bir ekip. Bizde özellikle bu sene bu kimlikle oynuyoruz. Gerçi çok kaçırıp inanılmaz goller yiyoruz ancak ben çok iyi bir netice alacağımıza inanıyorum.

Bol gollü bir karşılaşma ve farklı galibiyet bekliyorum,...

Maç öncesi öngörüm böyleydi . Aşağı yukarı beklentim gibi geçti maç.

58akif34
06.02.2012, 09:52
maçtan sonra ki yorum benim çok hoşuma gitti aynen aktarıyorum anadolu takımlarında en büyük problem yabancı oyuncu almak alınır vasat çıkar ve gider fakat sivas öyle değil sahaya baktığımızda cerny kim olduğunu bilmediğimiz müthiş hızlı yorulmayan ve çok etkili eneramo ilerde iki defans oyuncusunun ancak tutabildiği bir santrafor grosıcki anlatmaya gerek yok bunlara bir kivanc bir erman bir kadir note edilince büyük işler başarıyorlar kısacası rıza hoca bir bilinmeyenden müthiş bir takım yarattı sivas için rıza hoca büyük bir şanstır

eneskeskin
06.02.2012, 10:22
Maçta göze çarpanlar : Sivasspor'un özellikle ikinci yarıda kontratağa çok iyi çıkıp pozisyonları değerlendirmesi... Kayserispor maçında iki kez karşı karşıya kaçıran Eneramo'nun yerine Erman olunca usta işi bir gol attı...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Maça golle başlamak Sivasspor'un işini kolaylaştırdı, Mersin'in hücum hattı çok etkili oyunculardan kurulu değil, defansımızın da iyi performansıyla gol yemeden ilk yarıyı kapattık, ikinci yarıya çok iyi bir hücumla ve golle başladık ama sevincimiz kursağımızda kaldı... Ardından gelen iki golle maçı zaten bitirmiş olduk ...

Maçın en iyisi kimdi : Kesinlikle Erman Kılıç... Kıvanç'ı da unutmayalım...

Maçın en kötüsü kimdi : Sivasspor'da Kamil Grosicki ancak Mersin'de Çağdaş Atan herkesten daha kötüydü...

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : İyiydi... Penaltı pozisyonunda temas olmasa en-direkt serbest vuruş olacaktı ama olsun sonuçta gol olmadı...

Maçın Kader Anı : Üçüncü golde Erman'ın direkten dönen şutuna Kıvanç'ın yetişip kafayla golü atması...

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Grosicki'yi ikinci yarıya başlatmaması olumluydu, performansı gün geçtikçe geriye gidiyor ve kesinlikle kendine çeki düzen vermeli...

OzkanBaskan
06.02.2012, 10:22
Bu maçın özetlerini doya doya izliyorum hala ne denir böyle bir maça fazla yoruma gerek yok sivasspora yakışan sonuçtu helal olsun.

Kokomo
06.02.2012, 10:28
Sezon başından bu yana aşağıdaki düşünceleri savunuyordum, umarım haksız çıkarım diyordum, haksız çıktığım için çok mutluyum ...

-Tek forvetli sistemle başarı gelmez
-Uğur ve Eneramo yetersiz
-Rıza hoca oyuncu seçimlerinde yanlış
-Bu takım ancak kümede kalma savaşı yapar

Tüm bu düşüncelerimi YANLIŞ çıkardıkları için Rıza Hocama, Uğur'a, Eneramo'ya ve diğer tüm oyunculara tek tek teşekkür ediyorum.

Siz böyle oynayın ben yeter ki hep yanlış çıkayım ...

GERÇEK BÜYÜKLÜK Yeri geldiği zaman hatalarını görmek, kabul etmek ve Özür dileyebilmektir !

Saygılarımla.

yerliturkuaz
06.02.2012, 10:29
izmirli yiğidonun yorumunu okursan sivassporun oynadığı futbolu benimgibi futboldan eh anlayanlar topluluğu beğenmez atılan goller seni aldatmasın sana göre her maçta farklı galibiyetler alması lazım ama bu futbolla zor

Futboldan eh anlayan sizler kendinizi fazla hayal aleminde görmeyin derim. Bu takım Turkcell Süpr liginde oynayan 7 günde 3 maç yapan bir takım. Maçlarına otobüs yolculuğu ile giden başkanı hapis de taraftarının sahip çıkmadığı sadece Rıza hocanın gayretleri ile ayakda durup bu noktalar gelen bir takım. Bizim takımımız ne Real Madrid ne de Barcelona ne de Mancheter United. Bizim takımımız da ne Messi ne de Ronaldo ne de Rooney var.

Bizim takımımız 3-2 kazansa da 3-0 kazansa da 5-1 kazansada yada 2-1, 4-0, 3-1 yenilsede eleştirilebilen dünya daki tek takımdır. Bizim takımımız böyle bir takım işte. Bizim takımımız şampiyonluğa oynasa da küme düşmemeye oynasa da eleştirline tek takımdır. Futboldan eh anlayan ender taraftara sahip dünyadaki tek takımdır. Bizim takım böyledir işte..

Futboldan eh anlayan sizler eleştirin varın takımı başka da birşey diyemiyorum....

hiko58
06.02.2012, 14:27
kamil hariç herkes muhteşemdi. rıza hoca tam zamanında fatiy oyundan aldı. bu sefer beklemedi. yerinde bir değişiklik yaptı. teşekkürler

savaş2
06.02.2012, 19:28
***takımmız hep sagdan gelen rakip ataklardan gol yiyoruz
***defansa kaliteli bir sag acik gerekir.acaba uğurdan başka sag acık yokmu genclerde
***kamilin durgun hali bence mah.takımı bjk perşembe günkü macı düşünmüş olabilir