Orijinalini görmek için tıklayınız : Tek Hedef Galibiyet
SivasSpor.Com 07.02.2012, 08:32 http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/hoca/1.calimbay1.jpg
Rıza Çalımbay, tek amaçları ve düşüncelerinin Beşiktaş maçını kazanmak olduğunu belirterek, "Eğer yukarı sıralarda yer almak istiyorsak, mutlaka bu maçları iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor" dedi. Çalımbay, kulüp tesislerinde Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayan kırmızı-beyazlı ekibin idmanında yaptığı açıklamada, deplasmanda 5-1 kazandıkları Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının kendileri için dönüm noktası olduğunu söyledi.
Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında maçın başından sonuna kadar mükemmel oynadıklarını ifade eden Çalımbay, "Bütün arkadaşlarımız görevlerini dört dörtlük yaptı. O nedenle de haklı bir galibiyet aldık. Şimdi önümüze bakacağız, çünkü bundan sonraki maçlarımızı bizim üstümüzdeki takımlarla oynayacağız. Tabii ki iyi bir yere gelmek ve iyi şeyler yapmak istiyorsak mutlaka bu maçları çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor" diye konuştu.
Perşembe günü kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Beşiktaş maçının çok zor geçeceğini bildiklerini ifade eden Çalımbay, "Bütün maçlar çok zor. Beşiktaş maçı da onlardan bir tanesi olacak" dedi.
Kendi sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçını mutlaka kazanmak istediklerini belirten Çalımbay, şunları kaydetti:
"Bizim tek amacımız, tek düşüncemiz Beşiktaş maçını kazanmak. Çünkü o da bizi çok iyi yerlere getirecek. Eğer yukarı sıralarda yer almak istiyorsak mutlaka bu maçları iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Bizim de iddiamızı devam ettirebilmemiz için mutlaka bu maçtan iyi bir şekilde ayrılmamız gerekiyor. Biz kendimize güveniyor, inanıyoruz. Önemli olan bu oynadığımız Oyunun biraz daha üzerine çıkabilmek. Girdiğimiz pozisyonları iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Kendi seyircimiz, kendi taraftarımız önünde inşallah iyi bir sonuç alacağız. Şu anda Hayrettin dışında sakat veya cezalı Oyuncumuz yok. Bütün arkadaşlarımız maça hazır. Tabii ki bazen Mersin'de yaptık, bazı maçlarda değişiklik yapabiliyoruz. 2 gün arayla üst üste maç yapıyoruz. Normalde de bizim bu maçın hafta sonu olması gerekiyordu. Ama Beşiktaş'ın Avrupa Kupaları'nda maçı olduğu için öne çekildi. Problem değil. Çünkü Beşiktaş'ın orada oynayacağı maç, hem Beşiktaş, hem de Türk futbolu adına çok önemli. Onu saygıyla karşılıyoruz. Çarşamba günü de olsa yine de oynardık. Önemli olan Türk futbolu iyi yerlere gelsin."
Hedefimiz tabiki her maçı kazanmak hocam,Bu maçın önemini futbolculara tek tek anlatın . Bu çirkef BJK nın yıllar önce ne çirkeflikler çevirerek şampiyonluğumuzu elimizden aldığını anlatın, anlatınki kartalın kanadını kırmayalım yolalımki daha uçamasınlar havalandıkça yere çakılsın beter olsunlar.:)
OzkanBaskan 07.02.2012, 08:51 Camia olarak çıtayı yükselttik ki böyle de olması lazım..Hem yönetim hem takım hem de taraftar olarak bence ilk 4e inanmalıyız.Bence buradaki tek sorun taraftar kısmı soğuk ya da kar yağmış maçın saati erken ya da geçmiş bunlar bahane olmamalı her şekilde stadı doldurmalıyız ve çok ama çok sıkı biçimde takımı desteklemeliyiz.Rakibi deplasmana geldiğini hissettirmeliyiz.Ne yazık ki ben çoğu maçta bunu göremiyorum ama bu hafta yiğidonun hem gerçek gücünü hem de gerçek sesini duyuralım arkadaşlar.Bu takım gerçekten bunu hak ediyor.
fatih585858 07.02.2012, 09:08 Şahsen şampiyonluğa oynadığımız sezonlarda bile İstanbul takımlarına karşı , oynayacağımız haftalarda bu kadar takıma güvenemiyordum. Bu sezon Bjk'ki de Gs'yi de sahamızda yeneceğimizi düşünüyorum ve çok ümitliyim.
58akif34 07.02.2012, 09:19 bu kadar başarılı bir kadromuzun olduğunu sezon başında rıza hoca da bilmiyordu sezon başı hedef ilk 10 du sonrasında play off çıkınca ilk 8 oldu devamında gelen yenilmezlik serisi ilk 4 hedefini ortaya çıkarttı inşallah bu sezon ülkemizi avrupada en iyi şekilde temsil edeceğiz ve başarılı olacağız tabi öncelerde yaptığımız hataları yapmaz elimizdeki kaliteli futbolcuları satmazsak
Rallim58 07.02.2012, 09:29 Özveri ve mütevazi duruşu ile gönüllerif ethetmeye başlayan Rıza hocamızın emeklerini, futbolcularımızın isteklerini boş çıkarmamak, Beşiktaşı da boş göndermek için;
Stadyumda buluşalım.
sivaslıadem 07.02.2012, 09:39 beşiktaş şu an kaosun içine düştü
yabancı oyuncularının alacaklarının peşine düşmesi üzerine tüm yabancılarını satma kararı aldılar
avrupa maçı da var ve akılları bragada olacak
çizik karizmaları cezalı fernandes cezalı sakatları da var
buna karşın bizim de hayrettinden başka eksiğimiz yok
fenerbahceye yaptığımız gibi sahayı dar etmeliyiz bjkya da
bu maçta beşiktaşı yendik yendik
yoksa ilk 4 hayal olur bizim için
ardahanlı 07.02.2012, 09:46 Beşiktaşlı nazik oyuncular gelsinde sivasın kara ayazını bir yesinler, üstünede bir araba golü yesinlerde benim içimin yağları da erise anasını satayım :D
Şaka bir yana benim sivasspora olan inancım bu maçta tavan noktasında. Beşiktaş karşısında farklı bir galibiyet alacağız.
58_babacan_58 07.02.2012, 10:49 3 Puan süper olurr süperrrrrr :)
by_hunter 07.02.2012, 11:09 roportajın son cümlerlerini herkesin dikkatli bir şekilde okumasını istiyorum
adam görmek isteyenlere duyurulur...
hasanim58 07.02.2012, 11:12 Allah in izniyle bu macinda ustesinden gelecez hocam sen isini bilirsin arife tarif ne gerekir hocam
Bu takım beşiktaşı yenerek rıza hocamıza çok güzel bir hediye verecektir.
nightmare58 07.02.2012, 11:43 Emin olun ki Rıza hoca kadar bu ülke futbolunu düşünecek başka bir ADAM yok! Biz beşiktaşı yenelim de avrupa da ne yaparsa yapsın o onların sorunu...
sivasliapocan 07.02.2012, 11:58 inşallah burda 3 atıp göndereceğiz fernandes var olsa ne yazar karşısında erman ve kadir oynuyorr
Çok iyi bir takım olduk. Alternatif oyuncularımız bile maça hazır. Keşkelerimiz çok Mesela 20n 3 maçın ikisinde.. Keşke Antepden o iki bedava golü yemeseydik, keşke Kayseri maçında ilk yarıda o pozisyonları atsaydık gibi... Şimdi de rakip Beşiktaş. Keşke Quarezma oynasa diyorum ben. Çünkü adam besbelli oynamıyor. Bunların yanına da Erns Edu ve Almeira da eklendi. Beşiktaş şu durumda permaperişan durumda görünüyor. Hep elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. Gs yi Beşiktaşı kötü yakaladık elimizden kaçırdık. Umarım bu maçta bunların hiçbiri olmaz. Şimdi Perşembe oynayacağız ve bu bizim için bir avantaj. Çünkü akabinde daha fazla dinlenip Fenere gideceğiz. Fener bizden 2 gün sonra oynayacak ve biz daha dinç olacağız. Fikstürümüz zor ama avantaja çevirecek durumumuz var. Erkenden İstanbula gidip kampta güzel hazırlanma durumumuz mevcut.
alırız bu maçı başkada bişey demiyorum , keyfini süreriz perşembe akşamında itibaren
poolat58 07.02.2012, 13:30 bu maç ilk dört yolunda ya devam ya tamam maçı ona göre rıza hocam...
Bizi kimse durduramaz eger hakem hatalari olmasaydi suan yerimiz coooooook yukarida idi ama neyaparsin bize bunlari yapanlar Allahindan bulsun cok acik haksizliklara maruz kaldik halada devam ediyor herkesin dedigi gibi bende diyorum sikeye önce hakemlerden baslanmali zira bu haksizliklar sadece bize karsi degil genelde bircok kulub bundan etkileniyor artik o eski taslar degismeli o yöntemler bu asirda hic yakismiyor hakemlerimiz bunu bilmesi ve görmesi gerekiyor bu bir insanlik sucu aldiklari maaslarinin helalligi herhalde cok önemli olmasi lazim zira kendileri yedigi gibi coluk cocuklarida bundan istifade ediyor selamlarimla.
Sevgili memleketimin yigit evlatlari biz sunun surasinda bir seksen veya doksan yil öncesine söyle bir tarihimize bir göz atalim bizim sanli ecdadimiz hak ve hukuk konusunda ne kadar titiz davranmislar Macaristan ovasinda üzümlerin yetisdigi bir mefsime dek gelen bir avrupa seferimizde sanli askerimiz cani istemis bir salkim üzüm koparmis ama pahasinida üzüm kütügüne asmis bunun sahibi yok dememis veya biz güclü devletin askeriyiz yapariz hic dememis simdi bunu bizim hakem efendilere hatirlatmak istiyorum bizde o askerin nesliyiz selamlarimla.
effenberg 07.02.2012, 14:50 Kazanilacak 3 puan bizi üst siralar da tutmaya cok yarayacaktir Play of icin. 6 puanlik bir mac olarak görüyorum hem bizim icin hemde Jimlastikciler icin.
B.Demirci 07.02.2012, 15:27 Bu maçı 8taş dönüm maçı olarak görüyor. 8 taş Futbolcuların ve teknik heyetinin görüşleri bu yönde. Dikkatli olmamız gerekiyor.. 1-0 olsun 3 puan bizim olsun.
ilk dört için zorlu beşlik periyoda giriyoruz hedef beşte beş bunu başaracak gücümüzde var kalitemizde var tek eksik bizleri yalnız bırakan taraftarlar
58 SiVaSıM 58 07.02.2012, 15:33 TEK HEDEF 3 PUAN !!!!!!!!!!!!! O KADAR
FANATIK YIGIDO 07.02.2012, 15:38 bu macta 2ıhtımal asla olmamalı tek ıhtımal kazanmak baska bır bahaneyı kabul etmeyız hocam yenelım su 8taşı hocam
muhtemel puan kayıpları yaşayabilecegımız bir periyota giriyoruz ama formdayken bjk ın bu formsuzlugunu sakat ve cezalılarını iyi degerlendırmemız lazım 3 puan almamız cok onemlı kredimizin olması için bu periyoddan cok iyi yerlerede gelebılırz ama zor maclar inş iyi olur
bulentt07 07.02.2012, 21:04 Rıza hocam dostumuzu güldürmeye düsmanımızı üzmeye devam ediyor.En cokta Sivassporluyum diyipte Hocamıza Saygısızca Rıza diye hitap edenlere Bu Rıza futboldan anlamıyor dıyenlere bu skorlar atılan goller alınan puanlara kapak olsun.
58MUAMMER58 07.02.2012, 21:29 RIZA HOCAM inönüde hakem marifetiyle yenildiğimiz bjk ye adam akıllı ders vermenizi bekliyorum gözünüzde çok büyütmeyin karda buzda onların yıldız bozuntularının kulakları burnu şişsinde sıfatlarını görelim playof yolundaki engellerden birini geçmek önemli ortasahamız çökmezse galib geleceğimize yürekten inanıyorum
A.Turan Korkmaz 07.02.2012, 22:15 Playoff yolundaki 9 maçlık peryotta açıkçası öncelikle evimizde oynayacağımız 4 maçtan da (BJK,GS,Orduspor,İBB) kesin galip ayrılmamız gerekiyor. O nedenle özellikle bu takımlar Sivas'a geldiklerinde nasıl daha az fark yeriz diye hesap etmeliler. Bu yüzden bu maçta tek hedef galibiyet! Peki deplasmanları boş mu geçeceğiz? Hayır,rakibi kontrada yakalayınca neler yapabileceğimizi herkes gördü. Deplasman rakiplerimiz de 'Arkayı kollamak ' durumunda olacak ve acaba bir beraberlik çıkarabilir miyiz diye umacaklar.
Bu iddialı lafları kalan maçlarımızda taraftarımızın stadlarda takımımızı yalnız bırakmayacağına güvenerek söyleyebiliyorum. Bilet fiyatları da aynı. HADİ YİĞİDOLAR 4 EYLÜL STADINA!
A.Turan Korkmaz 07.02.2012, 22:36 Ha unutmadan . Maça gelmeden stad girişindeki 'Store'mize bi uğrayıp, resmi ürünlerimizden en azından bir atkı alsak hem kulübümüze en güzel katkılardan birini daha yapmış oluruz,hem de tribünlere gerçek rengini vermiş oluruz.
58Sivaslilar 08.02.2012, 07:31 moreller yerinde RIZA HOCA IYIDE BIR PLAN YAPARSA KI YAPMALI YENEMEMEMIZ ICIN BIR SEBEP YOK
58Sivaslilar 08.02.2012, 07:38 Yigido kartali iyi makraja alirsa avlar ve 3 puan bizim olur
|