Orijinalini görmek için tıklayınız : YÖNETİM’DEN BASINA TEŞEKKÜR

SivasSpor.Com
11.11.2005, 23:27
Sivasspor Yönetim Kurulu, Fenerbahçe maçında kendilerine ilgi gösteren Basın Mensuplarına teşekkür etti.

Fenerbahçe maçı sonrasında yapılan bütün spor programlarında Sivasspor takımı hakkında olumlu yorumlar yapıldığını belirten Sivas-spor Yönetim Kurulu, “İlimize gelen basın mensupları Sivas ve Sivassporumuz hakkında olumlu görüşbildirdiler. Yiğidin hakkını yiğide verdiler. Bu nedenle bütün basın mensuplarına teşekkür ediyoruz. Yine bu tip görüşlerinin devam etmesini diliyoruz “şeklinde konuştular.

Serd@r
12.11.2005, 09:41
Tüm TÜRKİYE deki SİVASlıları düşünürsek hatta dünyadaki;SİVASSPOR hakkında tarafsız yazı,makale ve yayın yapan Basın-Yayın kazanır,ben bizzat bunun takipcisiyim ve tüm SİVASlı hemşehrileriminde benden farklı düşündüğünü zannetmiyorum.SAYGILAR...

shadow3458
12.11.2005, 10:24
DİĞER HAFTALAR NERDEYDİLER İLLA SİVAS SPOR FENERE GS YE BEŞİKTA KARŞI İYİ FUTBOL OYNARSAMI BİZE ÖVECEKLER?KİMSEYİ KANDIRMASINLAR 11 HAFTA NERDEYDİLER?

1967_DERNEK_10UR
12.11.2005, 10:31
ARTIK FARKIMIZI GÖRSÜNLER..

Arif Coşkun
12.11.2005, 10:34
DİĞER HAFTALAR NERDEYDİLER İLLA SİVAS SPOR FENERE GS YE BEŞİKTA KARŞI İYİ FUTBOL OYNARSAMI BİZE ÖVECEKLER?KİMSEYİ KANDIRMASINLAR 11 HAFTA NERDEYDİLER?
Aynen katılıyorum sana arkadaşım.Sanırım gazetelerde boy boy resim ve eleştirileri okumak için bir Fenerbahçe yada diğer leriyle maç gününü bekliyecez.

serhankaburcuk
12.11.2005, 14:14
Fenerbahçe maçından sonra bütün gazetelere göz attım çok olumlu ve güzel yazılar vardı Sivas ve Sivasspor hakkında ...Ama sadece Savaş AY'ın yazısını beğenmedim...

muRTix1
12.11.2005, 14:24
savaş ay haric herkese teşekkür ederiz savaş ayın yaptığıda terbiyesizlikten başka bişey değil

serhankaburcuk
12.11.2005, 14:27
savaş ay haric herkese teşekkür ederiz savaş ayın yaptığıda terbiyesizlikten başka bişey değil

Terbiyesizliğin en büyüğü...

twity_58
14.11.2005, 17:37
BİGUN HERKES SİVAS I KONUSACAK İNSALLAH..
BU KADAR GUZEL BI MAC ICKARDIKTAN SONRA 3 BUYUKLERDEN BIRIYLE TABIKI BIZDEN BAHSEDECEKLER..MECBUR BIRAKTIK ONLARI ..KACISLARI YOKTUU'!!!

dj_sado_88
14.11.2005, 17:56
Fenerbahçe maçından sonra bütün gazetelere göz attım çok olumlu ve güzel yazılar vardı Sivas ve Sivasspor hakkında ...Ama sadece Savaş AY'ın yazısını beğenmedim...
savaş ay gazeteci olmuş ama insan olamamış bi kişilik bunu herkes çok iyi biliyo artık 3 büyük diye bişey yok tek büyük var o da SiVaS SpOr

İSTANBUL YALAKASI DEGİL SİVAS SPOR MÜPTELASIYIZ