Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 1-1 Beşiktaş
SivasSpor.Com 06.02.2012, 07:00 http://resimzade.com/Show.html?i=34413&token=26914 (http://resimzade.com/Show.html?i=34413&token=26914)
Sivasspor-Beşiktaş maçının tahmin ve yorumlarınızı bu başlık altında toplayalım.
Tarih : 09.02.2012 Perşembe.
Saat: 18:00
Stad: Sivas 4 Eylül
Maçın Hakemi: Cüneyt ÇAKIR
Bu önemli maçta tüm Yiğido ve Yiğideleri 4 Eylül'e Bekliyoruz.
OzkanBaskan 06.02.2012, 07:08 Stadın tamamen full dolu olması lazım bu maçı almalıyız ve bjk la aramızdaki puan farkının kapatmalıyız bizim için çok çok önemli bir maç play ofa kalmamız için rakiplerimizi yenmeliyiz ki bu maçta öyle bir maç işte..Ayrıca taraftar olarak mersin maçına bir teşekkür borcumuz olduğunu da düşünürsek tüm sivaslıların sivasspora gönül verenlerin perşembe maçta olması gerektiği inancındayım takımımızı yalnız bırakmayalım.
adalı harun 06.02.2012, 07:10 akılı oynadığmız sürece biz bu beşiktası rahat yeneriz
çünkü inönüde elimizden kaçırdık
heerkes görevini yaparsaolur kalede saglam nihatta gelen snekyde güzel kaleciler zaten bu sezon ne çektiysek kalecilerden çektik
biz bu maçı alırız
inadına yiğido inadına sivas
İnşallah bir aksilik olmazsa 3 puan daha yolda yeterki adil bir maç olsun...
Bu maçta taraftar desteği şart,Kayseri maçına göre hava biraz daha yumuşak olur diye düşünüyorum.BJK son haftalarda aldığı kötü sonuçlar neticesinde morali bozuk çökmüş ve yıkılmış olarak 4 Eylüle gelecek.Gelin şu BJK ya bi çelmede biz atalım geldikleri gibi gitsinler.
Takım farklı kazandığı Mersin maçıyla güzel bi hava yakaladı,,Bu havayı devam ettirmek ve takımımıza destek vermek için haydin Yiğidolar stada diyorum.
Yusuf Çevik 06.02.2012, 07:27 Quaresma,Fenerbahçe maçından önce kırmızı kart görüp cezalı duruma düşmüştü.
Bu maçta kesin oynayacaktır.Önemli olan bizim,Beşiktaş`tan daha çok mücadele edip,daha çok baskı kurmamız gerekir.
Sahamızdayız ve inşALLAH kazanacağız.
58akif34 06.02.2012, 07:27 bu maçı almamız şart çünkü sonrasında 2 deplasman maçımız var ve ikiside rakibimiz inşallah bu moralsiz bjk yi perşembe günü yeneceğiz
şarkışla 58 06.02.2012, 07:42 bjk nın bizim maçtan sonra Aavrupa maçı var.Onun için bizim maça fazla konsantre olamazlar.Beraberliği bile aklıma getirmiyorum alırız bu maçı.
PETKOVİC 06.02.2012, 07:54 LÜTFEN BİLETLERİN ÇIKIŞ TARİHİNİ VE SAATİNİ YAZINIZ
ardahanlı 06.02.2012, 07:55 Arkadaşlar yine olası bir öngörü prototipi yapacağım.
Fenerbahçe beşiktaşı misket oynayarak yendi. Beşiktaş taşıma suyla değirmen döndüren bir havada top oynadı dün gece resmen. Fener biraz sıksaydı 5lik yapardı beşiktaşı. Fernandes beşiktaşın en yaratıcı oyuncusu. Orta sahada 3.bölge savunmasını iyi yapmalıyız. Bu maçta oldukça gol pozisyonu yakalayacağız. Muhakkak bunları değerlendirmemiz lazm. Onlar 3 maçtır yeniliyor. Bu iadeyi itibar maçı onlar için. Sakin ve orta saha savunmsı ile b maçı kazanabiliriz. Yine söylüyorum; yakaladığımız pozisyonları atmamız lazım.
Bence maçı zorda olsa kazanacağız...
Rallim58 06.02.2012, 08:43 Bu maçta taraftar desteği şart,Kayseri maçına göre hava biraz daha yumuşak olur diye düşünüyorum.BJK son haftalarda aldığı kötü sonuçlar neticesinde morali bozuk çökmüş ve yıkılmış olarak 4 Eylüle gelecek.Gelin şu BJK ya bi çelmede biz atalım geldikleri gibi gitsinler.
Takım farklı kazandığı Mersin maçıyla güzel bi hava yakaladı,,Bu havayı devam ettirmek ve takımımıza destek vermek için haydin Yiğidolar stada diyorum.
Taraftarlarımız zaten her hafta 4 Eylül stadyumunda ve onlara kimsenin sözü yok. Kendisini taraftar düşünenler ile seyircilerin stada gelerek, Sivassporumuza desteklerinin sağlanması lazım.
Mersin İ.Y. deplasmanında 5 gol atıp, spor proğramlarında; "Sivassporun müsabakaları bana heyecan veriyor, izlemekten keyif alıyorum" denilerek Sivassspordan bahsedilmeye başlanmasına rağmen, halen stadyuma gelinmiyorsa ne demek lazım doğrusu bilemiyorum.
BJK'yı yenerek Türkiye'ye "Sivasspor geliyor" konusu işletilmesi, konuşulması lazım. Bu konuşulurken,"Sahipsiz Sivasspor" ya da "Taraftarsız Sivasspor" konuşturulmaması için;
"Mesaiden Stadyuma" :)
Sivasspor özgüvenini kazanmış, motivasyonu üst seviyede bir futbol anlayışı ile taraflı tarafsız herkesin dikkatini çekmişken, son haftalarda büyük düşüş yaşayan, kendi içinde çalkantılı günler geçirene, birçok oyuncusundan yoksun olan BJk ile karşılaşacak.Bu maçta favori tabiki SİVASSPOR.Ben sivasın, bu dondurucu havada güzel bir oyunla atacagı gollerle rakibe soğuk terler döktüreceğine inanıyorum.Tarftarımız stada mutlaka gelmeli, sadece taraftarımız gelsin, seyirceye lüzüm yok.Seyirci, sadece seyreder, taraftar ise seyretmekle kalmaz destek çıkar takımına.
zaralı19 06.02.2012, 09:20 bu maçı alacağız inşallah ve bjk ile bir puan kalacak sonra sıra fenerde
58akif34 06.02.2012, 09:28 Quaresma,Fenerbahçe maçından önce kırmızı kart görüp cezalı duruma düşmüştü.
Bu maçta kesin oynayacaktır.Önemli olan bizim,Beşiktaş`tan daha çok mücadele edip,daha çok baskı kurmamız gerekir.
Inşallah oynar o çünkü çok formsuz ayağına gelen bütün topları kaptırıyor ve faul yapıyor gururdan 10 kişilik bjk yi hep türlü yeneriz tek korkum hakem 3 maçtır yenilen bjk yi yenmek için önce hakemi yenmemiz gerekecek
svsli585858 06.02.2012, 09:34 Quaresma,Fenerbahçe maçından önce kırmızı kart görüp cezalı duruma düşmüştü.
quaresma direk kırmızı kart yediği için 2 maç ceza alması yüksek ihtimal bizim maçta oynamayabilir diye düşünüyorum aam bilgisi olan var mı ?
58_babacan_58 06.02.2012, 09:52 Kazanmamız gereken maç üst üste 5 maç çok zorlu fikstüre girdik,toplayabildiimiz kadar puan toplamamız lazım...
hasanim58 06.02.2012, 10:26 Yenecez insallah bjk da bisey yok eksikleri de var guzel bir.galibiyet alarak onlari istanbula yollayacaz sivasspor bjk yi yenecek gucte yenecezde ayni fb gibi eze eze hemdeeee
eneskeskin 06.02.2012, 10:27 Derbide de mağlup olarak zirveden 9 puan uzakta kalan Beşiktaş'ı yenmek play-off'a kalmak adına çok önemli ... Bu fırsatı kaçırmamalı ve zorlu Fenerbahçe maçı öncesi 3 puanı almalıyız...
Sivasspor'un kazanacağına inanıyorum ancak iyi futbola kötü futbola bakmamak lazım, bana göre en önemli rakibimiz Gençlerbirliği haftalardır kötü oynayarak kazanıyor ve şu anda bizim önümüzde olması tamamen kazanma alışkanlıklarının olmasından kaynaklanıyor...
ardahanlı 06.02.2012, 10:59 q7 bu maçtada kesinlikle yok arkadaşlar. Tahkime konuyla ilgili indirim itirazı bile abesle iştigaldir ve kesinlikle q7 bizim maçta olmayacaktır.
Ama fernandez oynayacak. Fernandez daha yaratıcı ve faydalı beşiktaş için. Keşke fernandez olmasaydı da q7 olsaydı ben razıydım.
Fenerin ölüsü bile beşiktaşı handikapladıys bizim mersin gibi bunları çifte handikaplamamız lazım.....
yerliturkuaz 06.02.2012, 11:02 Karşımız da üç haftadır kaybeden bir takım var. Mutlak suretle galibiyet için geliyorlar. Mersin maçında olduğu gibi orta alanda Beşiktaş'a top yapma imkanı tanımaz isek etkili kanat akınları ile sonuca gidebileceğimizi düşünüyorum. Lakin orta alan da özellikle Fernandes'e topla oynama imkanı tanırsak atacağı etkili toplar bizim için çok büyük problem oluşturur. Bizim için bir diğer sıkıntı da duran toplar olacakdır. Duran toplar da çok etkili oluyorlar.
Takımımız bu beş maçlık zorlu periyodun ilk maçında mutlaka galibiyet alacağına inanıyorum. Açıkcası favori olarak çıkcağımız bu maç da erken gelen bir gol maçı rahatlıkla bize kazandırır.
Q7kart cezalısı, ismail köybaşı hilbert aurello sakat bızım macta oynayamayacaklar almeida nın durumu ıse onumuzdekı gunlerde bellı olur.. oynasalarda oynamasalarda fark etmez onlar yumuşak topçular soguk havada oynayamazlar zemın de buzlu olursa hıc oynayamazlar ama zemının buzlu olması bızım ıcın de dezavantaj normal zemınde bız daha ıyı oynuyoruz ama bakalım hayırlısı ınsallah kazanırız
ünisivas 06.02.2012, 11:24 benim galibiyetten çok taraftar desteğine ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. yalvarıyorum ALLAH aşkına dolduralım su stadı...
ramazan5842 06.02.2012, 11:43 biraz önce ajanssporun sivasımızla ilgili haberindeki yorumları okudum ve şunu farkettim gerçekten kimse sivassporu çekemiyor.adam yazmış ki yorumda sivasspolular o soğukta nasıl top oynuyor bence doping testi yapılması lazm diye yazmış ciddi ciddi.gelinde gülmeyin. ve bunun gibi onlarca yorum.
yorum bu:
Kirmiz-Siyah-Beyaz diyor ki;06 Şubat 2012, 08:47
SIVASSPOR BENCE BOSUNA PUANLARI TOPLUYOR SONUC NE OLURSA OLSUN KÜME DÜSÜRÜLECEKSINIZ.TFF VE UEFA BU KONUDA ADI GECEN TÜM TAKIMLARI DÜSÜRECEK.MERSIN BU YÜZDEN BIRAKTI.SIZ AZ BIRAZ PUANLA GERI ALACAKSINIZ SANIYORSUNUZ AMA ÖYLE DEGIL.EMEKLERINIZ BOSA GIDECEK.AYRICA TFF BU SIVASIN TOPCULARININ HEPSINE DOPING KONTROLÜ YAPMASI LAZIM .DIGERLERI DONUYOR YADA OYNAYAMIYOR BUNLAR CAKI GIBI .GECEN SEZON CAKI GIBIYDI EN AZ 8 TANE MAC SATMISLAR AMA CEPLERINI DOLDURMUSLAR.ZAMANI GELDIGINDE GÖRECEGIZ.
bu arada belirtmek istiyorum haftaya sivasımız bu oyunla bjk yede fark atacaktır.
Q7kart cezalısı, ismail köybaşı hilbert aurello sakat bızım macta oynayamayacaklar almeida nın durumu ıse onumuzdekı gunlerde bellı olur.. oynasalarda oynamasalarda fark etmez onlar yumuşak topçular soguk havada oynayamazlar zemın de buzlu olursa hıc oynayamazlar ama zemının buzlu olması bızım ıcın de dezavantaj normal zemınde bız daha ıyı oynuyoruz ama bakalım hayırlısı ınsallah kazanırız
İbrahim kardeşimin tesbiti çok çok doğru. Ayrıca eklemek gerekirse biraz dişini futbola sert olarak gösteren takımlara karşı adeta yokları oynuyorlar. Takım içinde 6-7 oyuncu ne kadar mücadeleci bir yapıya ve sert ruha sahip olsalar bile 2-3 kırılgan çıtkırıldım oyuncunun düşmesi bile yeterde artar bile...
Bizim Mersin maçındaki galibiyetimizin bir anlam taşımasını istiyorsak, bu maçı mutlak suretle almamız lazım. Ayrıca BJK nın yaklaşan bir Avrupa mesaisi var. Hoş her iki maçtanda da ben yenilgi bekliyorum Çünkü rakipleri bana göre çok daha güçlü bir ekip. Bu yüzden akılları bir nebzede olsa orada olacaktır. Her ne kadar Demirören ben Avrupayı istemiyorum bana bir şey katmıyor aksine götürüyor desede futbolcu için olay farklı. Çünkü onlar vitrine çıkacaklar.
Her neyse biz işimize bakalım, Çıkıp aslanlar gibi yenip gönderelim mahallelerine...
biraz önce ajanssporun sivasımızla ilgili haberindeki yorumları okudum ve şunu farkettim gerçekten kimse sivassporu çekemiyor.adam yazmış ki yorumda sivasspolular o soğukta nasıl top oynuyor bence doping testi yapılması lazm diye yazmış ciddi ciddi.gelinde gülmeyin. ve bunun gibi onlarca yorum.
yorum bu:
Kirmiz-Siyah-Beyaz diyor ki;06 Şubat 2012, 08:47
SIVASSPOR BENCE BOSUNA PUANLARI TOPLUYOR SONUC NE OLURSA OLSUN KÜME DÜSÜRÜLECEKSINIZ.TFF VE UEFA BU KONUDA ADI GECEN TÜM TAKIMLARI DÜSÜRECEK.MERSIN BU YÜZDEN BIRAKTI.SIZ AZ BIRAZ PUANLA GERI ALACAKSINIZ SANIYORSUNUZ AMA ÖYLE DEGIL.EMEKLERINIZ BOSA GIDECEK.AYRICA TFF BU SIVASIN TOPCULARININ HEPSINE DOPING KONTROLÜ YAPMASI LAZIM .DIGERLERI DONUYOR YADA OYNAYAMIYOR BUNLAR CAKI GIBI .GECEN SEZON CAKI GIBIYDI EN AZ 8 TANE MAC SATMISLAR AMA CEPLERINI DOLDURMUSLAR.ZAMANI GELDIGINDE GÖRECEGIZ.
bu arada belirtmek istiyorum haftaya sivasımız bu oyunla bjk yede fark atacaktır.
Ramazan kardeş, hala uyanamadınmı o sitede... Farklı isimler kullanan özellikle değişik takımlara yayılmış durumdalar ve bu sitelerde o taraftar ismi ile yorumlar yapıp moral bozuyorlar... İt ürür kervan yürür takma kafana o tarz kişilerin yorumlarını...
falcon58 06.02.2012, 11:57 bu macı almamız lazım ne yapın edin stadı doldurun guzel futbol guzel sonuc insaallah bjk yi yenmenin tam zamanı.Kendi oynumuzu oynarsak Allahın izniyle alırız bu macı...ALAYINA İSYAN ALAYINA GİDER...
ramazan5842 06.02.2012, 12:02 Ramazan kardeş, hala uyanamadınmı o sitede... Farklı isimler kullanan özellikle değişik takımlara yayılmış durumdalar ve bu sitelerde o taraftar ismi ile yorumlar yapıp moral bozuyorlar... İt ürür kervan yürür takma kafana o tarz kişilerin yorumlarını...
kardeşim kafama takmıyorum aksine gülüyorum.şu bir gerçekki bunların sivası kirletmeye çalışması sivasın ne kadar doğru yolda olduğunu gösterir.
engin2609 06.02.2012, 12:12 bjk nin bu maçta 2 gün sonra uefa maçı var sanırsam uefa macını düşünerek bazı oyuncuları dinlendiricegini düşünüyorum zaten kadrosu bu aralar sıkısık quaresma 2 maç ceza almıstı ve bizim maçtada oynuyamıyıcak. sivassporumuz mersinde farklı bir galibiyet aldı ama ilk 45 dakika gol atttıktan sonra geri cekildi ve durmadan atack yedi eger bjk macındada 2.yarıdakı oyun gibi oynarsak bjk macınıda 2-0 3-0 felan kazanabiliriz. tabiki burada alınacak galibiyet bjk ile puan farkını 1 e indircek sivassporumuz bu maçı alıcagını düşünüyorum.
serkan_ozcan58 06.02.2012, 13:11 zorda olsa 3 puanı alacağımızı düşünüyorum taraftar olarak bizler üzerimize geleni yaparsak eğer...bizim takımı çekemeyenlere inat kıskananlar çatlasın...
beşiktaşı yenicek güçteyiz, yeterki futbolcularımız inansın bu maçı hertürlü alırız.
http://resimzade.com/Show.html?i=34432&token=40713 (http://resimzade.com/Show.html?i=34432&token=40713)
http://resimzade.com/Show.html?i=34433&token=47934 (http://resimzade.com/Show.html?i=34433&token=47934)
http://resimzade.com/Show.html?i=34434&token=43021 (http://resimzade.com/Show.html?i=34434&token=43021)
http://resimzade.com/Show.html?i=34435&token=43019 (http://resimzade.com/Show.html?i=34435&token=43019)
Takım Mersinden dönmüş BJK maçının çalışmalarına başlamış bile.
Çalışın yiğitlerim,Çalışın yiğidolarım bu maçıda alacağız inşaallah..
Yusuf Çevik 06.02.2012, 13:43 http://resimzade.com/Show.html?i=34432&token=40713 (http://resimzade.com/Show.html?i=34432&token=40713)
http://resimzade.com/Show.html?i=34433&token=47934 (http://resimzade.com/Show.html?i=34433&token=47934)
http://resimzade.com/Show.html?i=34434&token=43021 (http://resimzade.com/Show.html?i=34434&token=43021)
http://resimzade.com/Show.html?i=34435&token=43019 (http://resimzade.com/Show.html?i=34435&token=43019)
Takım Mersinden dönmüş BJK maçının çalışmalarına başlamış bile.
Çalışın yiğitlerim,Çalışın yiğidolarım bu maçıda alacağız inşaallah..
Salim abi,bu fotoğrafları nereden bulduğunu söylermisin?
GokhanTurna 06.02.2012, 13:57 Kesin kazanmamız gereken bir maç umarım kazanırız. Beşiktaşı derbide izledim çok iyi oynuyor ama karşısında Fenerbahçe gibi ligde kötü oynayan ama şanla bir yere gelen bir takım vardı. Biz öyle değiliz şansla değil bileğimizin hakkıyla bu maçı alırız umarım.
FANATIK YIGIDO 06.02.2012, 14:35 ıddaa oranlarında 8tası favorı gosterıyo ıddaa ıyıce gıcısmeye basladı :D
ardahanlı 06.02.2012, 14:44 Aklımdan şöyle bir hayal geçiyor;
Biz ligi 4.bitiriyoruz. Play offlarda son maçımız fenerle. Fener 2 puanla lider biz ikinciyiz. Son maç fenerle yeniyoruz ve şampiyon oluyoruz.... Cüml alemede kapak oluyor bu tablo. Şikeyle suçlanan iki takım lig tarihinin en temiz sezonunda tarihinde ilk kez sivas şampiyon ve ikinc fenerbahçe...
Artık canım Türkiyem kapaklardan kapak beğenir....
Olma mı? Valla bana göre olabilir............
Salim abi,bu fotoğrafları nereden bulduğunu söylermisin?
Sivasspor'u çok takip edersen sende bulursun.:)
58 SiVaSıM 58 06.02.2012, 15:56 biz bu ölü bjkyi ezer geçeriz çok rahat alacağımız maçlardan bir tanesi olacak 4 puanlık farkı 1e indireceğiz futbolcu kardeşlerimiz bunun bilincinde haydi SİVASSPORM UÇUR BİZİİİİİ
YİĞİDO ÇILDIRDI ŞAMPİYONLUK İSTİYOR
Metal Gear 06.02.2012, 16:13 Demirören,Carvalhal'ı yollayıp,Tayfur'u takımın başına getirecek..Bunun için de zemin hazırlıyor.Bombanın pimini biz çekeceğiz.4 tane yollarız beyler rahat olun!:)
aRsima58 06.02.2012, 16:24 Beşiktaş sivasın soğuğunda oynayamaz. Kontrollü oynarsak kazanırız..
Caner POLAT 06.02.2012, 16:26 bjk 3 haftadır kaybediyor bu maçda hakem bjk nin 12.adamı olabilir , baskı altında kalabilir.Puan kaybedersek pek şaşırmam açıkcası.
O değilde 5 tane BEŞiktaşa atsak :rolleyes:
sivasliapocan 06.02.2012, 16:31 q7 nin olmaması çok güzel ama fernandes gibi kaliteli bi futbolcu var bide almeida oynuormu bilmiyorum eğer almeidayla m.pektemeği oynatırsa sistem değişikliği yapıp 5-4-1 yapması lazımmm
DoomsDay58 06.02.2012, 16:44 Dikkatli olursak fazla zorlanmadan kazanırız hafta içi braga maçı var yedek ağırlıklı çıkacaktır beşiktaş önemli olan son vuruşlar ve savunmanın iyi olması.
izmirliyigido 06.02.2012, 16:58 Ramazan kardeş, hala uyanamadınmı o sitede... Farklı isimler kullanan özellikle değişik takımlara yayılmış durumdalar ve bu sitelerde o taraftar ismi ile yorumlar yapıp moral bozuyorlar... İt ürür kervan yürür takma kafana o tarz kişilerin yorumlarını...
O yanlı siteye artık üye ismiyle girmemeye özen gösteriyorum. Özellikle yorumlarda o kadar yanlı davranıyorlar ki adminler o yüzden onlara prim kazandırmamak için girmemeye çalışıyorum. Bence sizler aynı özeni gösterin.
.
kamışlı58 06.02.2012, 17:09 kazanırız uşaum yeterki hata yapmayalım
kamışlı58 06.02.2012, 17:12 Aklımdan şöyle bir hayal geçiyor;
Biz ligi 4.bitiriyoruz. Play offlarda son maçımız fenerle. Fener 2 puanla lider biz ikinciyiz. Son maç fenerle yeniyoruz ve şampiyon oluyoruz.... Cüml alemede kapak oluyor bu tablo. Şikeyle suçlanan iki takım lig tarihinin en temiz sezonunda tarihinde ilk kez sivas şampiyon ve ikinc fenerbahçe...
Artık canım Türkiyem kapaklardan kapak beğenir....
Olma mı? Valla bana göre olabilir............
inşallah dedigin gibi kardeşim
kamışlı58 06.02.2012, 17:15 q7 nin olmaması çok güzel ama fernandes gibi kaliteli bi futbolcu var bide almeida oynuormu bilmiyorum eğer almeidayla m.pektemeği oynatırsa sistem değişikliği yapıp 5-4-1 yapması lazımmm
8 taş bize rakip olamaz hele bu maçta sivasta karşımızda mücadele edecek topçuları yok hepsi muhallebi çocukları
kamışlı58 06.02.2012, 17:20 q7 nin olmaması çok güzel ama fernandes gibi kaliteli bi futbolcu var bide almeida oynuormu bilmiyorum eğer almeidayla m.pektemeği oynatırsa sistem değişikliği yapıp 5-4-1 yapması lazımmm
q7ye düzgün asfalt lazım sivasın karlı yollaeında gitmiyormuş sivasspor döşer herhalde
ozledımeskıyı 06.02.2012, 17:27 Her maçta söylüyorum yine söyleyeceğim biz kendi oyunumuzu oynayıp bireysel hata yapmaz GERÇEK SİVASSPOR u sahaya yansıtırsak bj knin ne yapablieceğğinin pek önemi yok özellikle stad 4 Eylül olunca.
üçyıldız58 06.02.2012, 17:29 bugün çarşıda geziyorum bakıyorum beşiktaş kaşkolleriyle bereleriyle dolaşanlar çoğalmış
arkadaşlar iddaya girdik 2 tanesine sorduk sivaslı arkadaşım üniversiteli bunlar takılma dedi
ben haklı çıktım biliyorumki bu memlekette istanbul yalakalığı üst safhada
şu takımı desteklemeyip istanbul takımlarının yalakalığını yapanlara yazıklar olsun
gangster 06.02.2012, 17:51 Hem Antalya hem kayseri maçında yazacaktım nasip olmadı.Taraftarın azlığından yakınıyoruz ama her iki maçta da stada gelen her bir Yiğido en az 10 kişiye bedel.Her iki maçtada belki otuz kişiye teklifte bulundum ve hepsinden aynı cevabı aldım."sen manyak mısın,bu soğukta maça mı gidilir."Evet bu takımın manyağıyız ve o stattaki her manyak Dünyanın neresinde olursa olsun 10 kişiye bedeldir.Ne demek istediğimi o maçlara gidipte buzları birkaç saatte çözülen abilerim,kardeşlerim anlayacaktır.
Maça gelecek olursak,3 haftadır üst üste kaybeden beşiktaş bu karşılaşmayı 6 puanlık dönüm maçı olarak görürse bizim istediğimiz oyun yapısı ortaya çıkar.Çünkü bu ligin en iyi kontra atak takımı biziz.
Rakibin en etkili silahı oynadığı takdirde Fernandes olacaktır.Ernst ve Simaoyu da düşününce kalecimize uzaktan atılan şutlarda çok iş düşeceğini düşünüyorum.Ayrıca korner ve duran toplarda Pektemek,Egemen gibi isimleride es geçmemek lazım.
Rakip ne kadar eksik olursa sonuçta beşiktaş.1-0 olsun bizim olsun.
yiğido58sinan 06.02.2012, 17:55 büyütülmüşlerden intikam alma zamanıdır. Hadi yigidolarım göreyim sizi :)
sivasporluyuz 06.02.2012, 18:00 geçen sezon fenerbahçe maçında korcanın balıktan yediği iki gol adımızı şikeciye çıkarmıştı inşallah bu sezon çok iyi gidiyoruz beşiktaşın bu düşkünlüğünden yararlanıp yenersek ligde daha iyi yerlerde iyi olacaz haydi yiğidilar herzamanki gibi güldürün bizi ele güne rezil etmeyin hadi be çalımbayın aslanları bu diyar sizden çok şeyler bekliyor ALLAH yardımcınız olsun
Rakıp cok formda olmasada genelde bıze karsı 4 Eylül 'de şansları tutuyor. Burada iş rakipten çok bizim takıma düşüyor. Oturup hedefimiz ilk 4 mü değil mi diye bir karar vermelıler. İlk 4 içinde olmak istiyorsak bu 4 haftalık periyotta gelenı yenıp dısarda da en az 1 er puan almamız gerekıyor. Bu takımlar ıcınde en formsuz durumdakı su an Beşiktaş,kendı evımızde bu seriye kesınlıkle 3 puanla başlamamız gerekıyor. Beşiktaşın da kaybetme lüksü kalmadı. Bir de bizden darbe yerlerse kafa olarak da çok şeyi bitirecekler. O yüzden kıran kırana bir karşılaşma olacagı kesın. Umarım kazanan biz oluruz arkadaşlar.
bjk maçını rıza hoca alacak,sımdı den 3-5 soysuz çıkmıs rıza kaos içınde kı bjk yı yenmez,ahde vefa yapar vs gıbısınden ahlaksız laf çikarıyorlar,ya sabır bızene bjk nın kaos durumundan 3 puan ıstıyoz mu,ılk 4 hedeflıyoz mu gerisı teferruat,2009 unutmayalım şampıyonluğa gıderken bıze karsı oynanan alı cengız oyunlarını,haydı rıza hocam goster buyukluğunu parçalayalım karga'yı
58MUAMMER58 06.02.2012, 20:41 :DSİVASSPOR-BJK maçı her iki takımında kazanmak isteyeceği çok önemli maç tüm türkiyenin gözü bu maçta olacaktır sivassporun amacı iyi futboldan ziyade 3 puan kazanmak olmalıdır şuanda izlediğim bjk sivassporu yenecek kapasitede değil ilk yarıdaki maçta tam kadro çıktılarda noldu pedrielin beceriksizliği ve hakem sayesinde kurtuldular şimdi önemli eksikleride var takıma güveniyorum tek düşündüğüm bjk sivasta hep şanslı buna rıza hocanında bjk ye karşı şansı tutmuyor olmamasıda dezavantaj takım bu maça özel motivasyonla hazırlanmalı yenersek bizden kopmuş rakibide yanımıza çekmiş olacağız ve bjk yi kaos ortamına çekeceğiz gol yemezsek bjk ye mutlak gol atacağız orta sahayı mutlaka diri tutmalıyız çok zevkli ve çekişmeli maç olacağına inanıyorum biraz zorlansakda en kötü berabere kalırız yada yeneriz yenilgi aklımın ucundan geçmiyor adil bir hakim verilmesi şartıyla tabii:confused:
burak58as553 06.02.2012, 20:44 Bu macı istatistikler gösteriyor ki biz kazanacagız..
Ozan5858585858 06.02.2012, 21:23 Bence Yeneriz Fenerbahçeyi Yeniyorsak Beşiktaşıda Kendi Sahamızda Yenmemiz Lazım Yoksa Ayıp Olur :D
sivasspor 1 besiktas JIMNASTIK kulubu 0
Sirdaki lütfen sekiz tasli kargalarin kanadini tektek yolma vakti geldide geciyor.
Has Sivas`li 07.02.2012, 00:14 Su anket olayini halen cözememisler var yaaa, yanlislikla "beraberlik ve 8tas galibiyetine" oy verenler olmus :D:D:D
İnşallah kazanır SİVASSPOR umuz.
dısarda muthiş bır kar yağisi var
PETKOVİC 07.02.2012, 06:47 Maratondan biletimi aldım Allahın izniyle gidiyorum maça. Mersin maçını 2-1 alırız dedim 5 attık beşiktaş maçını 3-1 alırız diyorum :) düz mantık :D
tykinik58 07.02.2012, 07:42 Havamızı yakaladık tekrar. Bu maçı da galibiyetle kapatacağımıza ben inanıyorum. Futbolcularımızın ve Rıza hocamın da inandığına şüphem yok. Önemli olan maça motive olmak. Motive olduğumuz takdirde Beşiktaş yenemeyeceğimiz bir takım değil. Taraftarlardan tek isteğim 4 Eylül stadını KIRMIZI-BEYAZ görüntüye çevirmemiz. Bayrağını, atkını, şapkanı al 4 Eylül Stadına gel Yiğido... Herşey çok güzel olacak.
ünisivas 07.02.2012, 07:47 gelmesin hiç kimse gelmesin stada. SİVASSPOR için değil bjk için gelen taraftar istemiyorum.. kimse bana kızmasın.. hiç bir maçda yanlız bırakmadık . bi bjk maçında stada gelenler sonra bize demesinler o sogukda staddayız diye. hepinizin zihniyetini biliyorum amaç SİVASSPORU değil bjk takımını izlemek...
artık karşimızda kimse duramaz perşembeyi iple çekiyorum mazeret yok tüm yiğidolar maça
bu arada beşiktaşın oyuncusu ernst parasını alamadığı için beşiktaşı uefaya şikayet etmiş, bence bu karışıklıklar bizim için avantaj olabilir, inşallah bu maçı alıcağımıza inanıyorum
fatih585858 07.02.2012, 09:36 Hem ilk 4 şansımızın devam etmesi, hem de altımızda yer alan Eskişehir'le aramızdaki puan farkı 3'düştüğünden dolayı şu an ki sıramızı korumamız içinde muhakkak kazanmamız gereken bir maç.
1- Grosicki kalitesine yakışır şekilde oynamazı lazım. Oynayacağınıda düşünüyorum.
2- Bu kadar iyi futbol oynayan bir takım dolu bir stad önünde oynamayı hakediyor. İnşallah stad tamamen dolar ve rakibi baskı altına almayı başarırız.
3- Artık özellikle 3.cü sıradaki takımla puan farkını da bayağı indirdiğimiz için , hakemlere karşı dikkat etmemiz lazım. Basit sarı kartlar görmememiz lazım. Nitekim bize karşı hakemler ikinci sarı kartı daha rahat gösterebiliyorlar.
4- Kalabalık bjk orta sahasına karşı özellikle orta saha oyuncularımız basit oynayıp , kritik pas hataları yapmamalılar.
5- İlk yarıdaki fb maçında ki gibi , ileride basıp , hücuma hızlı çıktığımız ve tuhaf hatalar yapmadığımız takdirde bu maçı kazanacağımızdan adım gibi eminim. İnşallah dualarımız kabul olur ve güzel bir galibiyet alırız.
nightmare58 07.02.2012, 11:09 3-1 kazanacağımızı düşünüyorum Kars'tan herkese selamlar...
Beşiktaşın fener karşısında eksik kadrosuyla oyununda görüldüğü gibi fener maçı verdi kırmızı kartlı oyuncuları sivasspor maçında oynayacaklardır. Buda bizi zora sokacaktır. Fenerin karşısına çıkan kadrosu bizimle maç yapsa kesin yenerdik ama evimizde olmasına karşın çok zorlu bir maç olacaktır. İnşallah galibiyet bizim olacak ve 44 puanla yerimizi alacağız.
nightmare58 07.02.2012, 11:46 Aklıma gelmişken bende bir noktaya parmak basayım, aman bir taşkın yapmayın kardeşlerim, abilerim, içerdeki maçı evimizde oynayalım seyircisiz falan olmasın aman ha... (KARS'TA OLMASAM KOŞA KOŞA GİDERDİM HER ZAMAN Kİ GİBİ). Takımımızın şu ana desteğe daha fazla ihtiyacı var. Haydi YİĞİDOLAR Destek Zamanı...
Metal Gear 07.02.2012, 13:24 Korkarım saha zemini yine karlı olacak.Bu bizim aleyhimize ne yazık ki..
poolat58 07.02.2012, 13:34 bu maçıda alırsak off hem en yakın rakiplerimizden birini yenecez hem de ilk dört daha da kolaylaşacak. inş. kazanırız 3-1 diyorum skora...
Metal Gear 07.02.2012, 15:33 Beşiktaş-Mersin İY maçında rakibine yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gören Quaresma'ya PFDK'dan 2 maç ceza geldi. Fenerbahçe maçında forma giyemeyen Portekizli yıldız Sivasspor karşılaşmasında da oynayamayacak.
58tugay58 07.02.2012, 16:04 BEYLER BOMBA OUREJMA YOKK
ozledımeskıyı 07.02.2012, 17:16 BEYLER BOMBA OUREJMA YOKK
Varken ne halta yarıyordu acaba takımı adına....
ozledımeskıyı 07.02.2012, 17:17 Bu maç da favori biziz gibi görünüyor ama Sivas taki soğuk hava her şeyi etkliyor skora direk etki edecek bir etken bence.
captain5858 07.02.2012, 17:33 perşembe günü maratondayız.iki arkadaşımıda yanımda getiriyorum.allahın izniyle bu maçı alacağız.bu arada zemin çok önemli inşallah zemin aralıksız temizlenir.ısıtma olmadan önce branda vardı.o brandayı serseler zemine kar yağışı kesilince kaldırsalar.
astaravisa 07.02.2012, 17:38 basının şişirdiği bejekeye koyacağız
bu sabahtan berı aralıksız kar yağıyo sivar'a yarın hava nasıl olur bılmem ama perşembe gunune kadar saha hazır olur ve maç oynanır,ınsallah
serkankeskin 07.02.2012, 19:44 beşiktaş son üç maçını kaybetti.bu yüzden çok moralsiz bir o kadarda hırslı olacaktır.biz golü erken bulamasak bile sabırlı oynadığımız sürece galibiyete yakın olan tarafız demektir.inşallah kazanacağız.
yiğidosalim58 07.02.2012, 19:51 bu maçı çok farkı alacağız öyle hissediyorum inşaAllah.
DOGU_BEY 07.02.2012, 22:13 Fener maçındaki gibi önde basarak başlar ve bjkye boş alan bırakmazsak inşallah bu maçı alırız, kötü oynasak bile ben bu maçta yenilmeyeceğimizi düşünüyorum...Grosicki ve Eneramo bu maçta kader adamları olur..Tabi ki Erman mersin maçındaki güzel oyunundan kareler sergilerse hücum anlamında çok daha zenginliğimiz olur...Tek dikkat edeceğimiz konu maçın ilk dakikalarında erken gol yemeden maça başlamak...İnşallah 2-1 alacağız bu maçı ve inşallah tribünde yerimizi de alacağız...
arkadaşlar ben fark mark düşüncesinde değilim yenelim 3 puanımızı alalım yeter..ve yeneceğimizede inancım tam..tabi bireysel saçma sapan bir hata yapmazsak..kar kış demeyip takımımızı stadyumda destekleyelim
A.Turan Korkmaz 08.02.2012, 00:35 Rakibimiz BJK sahaya kalede Cenk, defansta Ekrem, Sivok, Egemen, Ersan Gülüm, orta sahada Simao, İbrahim Toraman, Fabian Ernst(Necip), Fernandes, Veli, forvette de Mustafa Pektemek onbiri ile çıkacak. Görüldüğü gibi hiç de eksik bir kadroları yok. Neredeyse ideale yakın.
Sivassporumuz ise maça Nihat,Uğur,Navratil,Rajnoch,Zi ya,Kadir,Kıvanç,Grosicki,Pedri el,Erman,Eneramo kadrosuyla çıkacaktır.
Rakibin duran top organizasyonlarıyla tehlike yaratabileceğini düşünüyorum. Bunun için BJK'nin önceki maçları seyredilerek,kornerlerde Sivok,Egemen,Toraman gibi beklerin nereye koşu yaptığına falan iyi dikkat etmeli. Ceza sahası yayı çevresinde de gereksiz faul yapmamalı ki Simao'ya fırsat çıkmasın.
Sivassporumuzun, burada FB'ye karşı oynadığı ezici oyunu tekrarlamasını ve gene iki farkla maçı almasını istiyorum.
şarkışla 58 08.02.2012, 01:11 blk nin en büyük silahı duran toplar.Egemen-Sivok duran toplarda tehlikeli kafa vuruyorlar.Özellikle Egemen faulle karışık adama dalıyor kafa vuruşlarında.Ama Navratil-Rajnoch ikilisi bunlara şans vermez.Defansları arkaya atılan toplarda başarısız.Özellikle Toraman ve Egemen üzerlerine oynayınca şaşırıyorlar ve ağırlar.Egemen ve Toraman karta yakın oyuncular.Grosicki-Erman-Cerny,sayesinde kart yiyebilirler.
Turkiye liglerinde Sivasspordan ustun hicbir takim yoktur veya soyle dusunelim yenemedigimiz bir takim varmi,yok. Seyirci,saha,sans ve morel bizden yana daha ne olsun.Besi severiz,bes atmisiz,besi ktasida yeneriz.Eger hala olmaz,besiktasin oyuncularinin her biri dunya stari diyen varsa,tarihi dusunun kurtulus savasinda dunyanin en modern silahlarina karsi,kazma kurekle savasip kazanmisiz.Demekki basari icin inanmak ve yuregini ortaya koymak gerek.Yurekli olana YIGIDO denir.
izmirliyigido 08.02.2012, 08:10 Pedriel ile maça başlanırsa maça 10 kişi çıkıyoruz demektir. Yürüyen, zayıf ve cılız bir adamdan bu takıma fayda gelmiyor halen bu konuda ısrar ediliyor, PES..
Adamın oyununa sevdalıysan son 3 dakika oynat, oda forma giydi diye teselli bul. Yoksa takımın oyununu bozma. İleri-geri canavar gibi koşan, rakipten top çalan, şut çeken, asist yapan, paslaşan, peşine 2 kişi takıp götüren CERNY varken halen PEDFRİEL ısrarı varsa birşey demek istemiyorum.
Maç 1-0 olsun bizim olsun. Fark mark önemli değil.
İnşallah kendi hatalarımızla gol yemezsek, maçı vermezsek maç sonunda gülen biz olacağız.Başarılar diliyorum..
.
existence 08.02.2012, 10:20 beşiktaşın kilidi enst, egemen ve toraman. Bunların 3 ü formda olsun geriye kalan 8 kişi a2 takımından olsun zorlanırız. Yinede temkinli oynamalıyız. bu maç bizim için çok önemli.
Respect58 08.02.2012, 11:25 Uzun bir aradan sonra tekrar buradayım. :) bende maç hakkındaki düşüncelerimi yazayım;
Öncelikle bu maça kendi oyunumuzu oynamak için çıkalım.Biz bjknin değil bjk bizim oyunumuzu kabul etsin.Bjkde bir iki tane kilit isim var onlara dikkat ettiğimizde eminim bjk kilitlenip kalacak.Kanatlar bizim için çok önemli bizimkileri durduracak oyuncuları yok,iyi kullanmalıyız.Bu yüzden sağda Grosicki solda Cerny oynamalı.Suarez bir kanat oyuncusu asla değil.Maçı kazanacağımıza yürekten inanıyorum.Futbolcularımız bu maçın öneminin farkında olup istedikten sonra yapamayacakları şey yok.
asabibaba 08.02.2012, 11:48 Millet kudurdu!!!!!!!! fark falan yazıyorlar arkadaşlar 1 0 olsun bizim olsun sanki avaraj takımıyla oynuyorsun tamam biz iyi top oynuyoruz ama top yuvarlak ve bizim gol kaçırmak yada golleer kaçırmak gibi bir hastalığımız var ben bu yüzden çok korkuyorum :confused::confused:
Yusuf Çevik 08.02.2012, 12:06 Siyah-beyazlılar, öğle saatlerinde özel uçakla Sivas'a hareket edecek ve kampa girecek.
Bu arada, cezası biten Manuel Fernandes kadroda yer alırken, teknik direktör Carlos Carvalhal, genç kaleci Sercan Hacıoğlu'nu da kadroya dahil etti.
Beşiktaş'ın Sivas kafilesinde şu futbolcular yer aldı:
Cenk Gönen, Umut Kaya, Sercan Hacıoğlu, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Mehmet Akyüz, Simao Sabrosa, Ersan Gülüm, Filip Holosko, Sidnei, Fabian Ernst, Edu, Egemen Korkmaz, Tanju Kayhan.
4 Eylül stadı beşiktaş maçına hazırmış,Ayrıca hem zemin güzelmiş hemde kar yokmuş..
Bu habere sevindim..
ben beklenenin tersine zor mac olacak dusuncesındeyım bjknın mutlak galıbıyete ıhtıyacı var o yuzden cok dıkkatlı olmalıyız ılk golu bız bulursak ısımız daha da kolaylaşır dıye dusunuyorum
http://resimzade.com/Show.html?i=34450&token=21717 (http://resimzade.com/Show.html?i=34450&token=21717)
Sivasspor-Beşiktaş maçının oynanacağı alttan ısıtma sistemi olan 4 Eylül Stadı'nın zemininde biriken kar, kendiliğinden erirken tribünlerdeki kar görevliler tarafından temizlendi.
Sivas'ta hava sıcaklığının sıfırın altında seyretmesi ve aralıklı kar yağışının etkili olması nedeniyle yarın oynanacak maç için 4 Eylül Stadı'nda çalışma yapıldı. Son günlerde yoğun kar yağışının etkili olduğunu belirten stat müdürü Fatih Şimşek, şunları söyledi:
"Kent merkezinde 25-30 santim kalınlığında kar vardı. Ama stat zeminimizde kar yok. Bugün ve yarında kar bekleniyor ama yine sıkıntı olmayacağını söyleyebilrim. Özellikle bu maç için de ısıtmayı yapan firmanın elektrik mühendisini buraya davet ettik. Buraya geldiler. Kısaca sahamız 10 numara, diyebilirim. Tabi bazı yerlerde sarılık gözüküyor ama o da ayaz nedeniyle meydana geldi. O da geçecek. Yine açık olan tribünlerdeki kar temizliğini yapacağız. Taraftarlarımıza hazır hale getireceğiz."
4 Eylül Stadı'nın alttan ısıtma sistemini yapan firmanın elektrik mühendisi Sercan Kars ise, "Sistemde bir sıkıntı olamaması için kontrollerimizi yapıyoruz. Dün kar yağmasına rağmen zemin şu an açık. Isı ayarlarını yaptık. Sistemin elektrik testlerini yaptık. Şu anda ısı, 15 ile 18 derece arasında ve zemin oldukça yumuşak" dedi.
Öte yandan Beşiktaş maçının oynanacağı saatlerde statta hava sıcaklığının sıfırın altında 3 ila 5 derecede arasında olmasının beklendiği bildirildi
ozledımeskıyı 08.02.2012, 13:51 Biletler ne durumda acaba bilgisi olan var mı _?_
eneskeskin 08.02.2012, 13:53 biletlerle ilgili haber olan var mı satışa cıktı mı
mucahitbaba58 08.02.2012, 13:56 bjk stat gorsun gelsinde bide yenelim tam olsun
Rallim58 08.02.2012, 13:56 Hava sıcaklığında bugün ki tarife olursa :) Yarın stadyumda yer kalmayacağını düşünüyorum...
Stadyumda temizlik adına hiç bir işlem yapılmıyor. Kontroller yok denecek kadar yürütülüyor. WC'leri kontrole belki bir yıldır giden olmamış... Allah'tan yeni stadyum geliyor da bu rezaletten en geç 2 sezonda kurtuluruz (İnşaallah).
Rallim58 08.02.2012, 13:58 biletlerle ilgili haber olan var mı satışa cıktı mı
Günaydın desek uygun olur:) Biletler bitmek üzere, sen satışa çıktı mı? diyorsun :)
Biletler yönetimin jesti ile 5 lira 10 lira 15 lira olarak aynı tarifeden devam kararı çıktı.
Taraftar gelsin yeterki, mantığından fiyatları değiştirmeyen yönetimi tebrik ediyoruz.
eneskeskin 08.02.2012, 14:03 Günaydın desek uygun olur:) Biletler bitmek üzere, sen satışa çıktı mı? diyorsun :)
Biletler yönetimin jesti ile 5 lira 10 lira 15 lira olarak aynı tarifeden devam kararı çıktı.
Taraftar gelsin yeterki, mantığından fiyatları değiştirmeyen yönetimi tebrik ediyoruz.
sitelerde haber yoktu ben nerden bileyim maratonda bilet kalmıştır inşallah geç kalıdk ama
kiNgSiZe58 08.02.2012, 14:13 sitelerde haber yoktu ben nerden bileyim maratonda bilet kalmıştır inşallah geç kalıdk ama
VIPde kalmistir kesin :D Almanyada kale arkasi FC Kaiserslautern de 20€. Bilet Fiyati Türkiyede cok ucuz.
Rallim58 08.02.2012, 14:24 http://resimzade.com/Show.html?i=34451&token=20784 (http://resimzade.com/Show.html?i=34451&token=20784)
Sivasspor - BJK karşılaşmasının hakemi belli oldu. Karşılaşmayı, süper ligin en tecrübeli hakemlerinden Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Mustafa Sönmez yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Süleyman Abay yapacak.
Cüney Çakır ve ekibine tarafsız bir karşılaşma yönetmesi dileklerimizi iletiyor, başarılar diliyoruz.
haydi bakalım yiğidolar..
goller gelsin bayram olsun..
şov olsun gönüller coşsun..
3-0 olsun bizim olsun :)
güzel haber.. en azından 11'e 11 oynayacağız :)
Şimdiden 3 puanımız hayırlı olsun. En azından hakem sorunumuz fazla olmaz
Bu maçın nekadar güzel olacağı anlaşılmıştır,Cüneyt Çakır'a başarılar dilerim.
babapiton 08.02.2012, 15:09 Şuan Cüneyt hoca da pek formda değil Fırat aydınus daha iyiydi ama buda güzel.en azından barış şişmek(şimşek) abdullah yıldırır(yılmaz) yönetmiyor...
ardahanlı 08.02.2012, 15:21 http://www.upload.gen.tr/uploads10/tjnz6jse/thumb_NCE_20_1.JPG (http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/tjnz6jse/NCE_20_1.JPG.html)
Yani artık bu hale gelen karganın işini bitireceğiz :)
ozledımeskıyı 08.02.2012, 15:23 Evet yönetiminden memnun olacağımız nadir hakemlerden birisi ama her hakem hata yapar bunu da göz önünde bulundurak lazım.
burak58as553 08.02.2012, 15:28 Cüneyt Çakır'in yönettiği maçlarda genelde puan alıyoruz.Çünkü bu ligde ki en iyi hakem.Diğer hakemlere göre ne çalmasını daha iyi bilen biri olduğu için doğru kararlar veriyor ve bu bizi etkilemiyor.Biraz formsuz ama bizim için iyi bir haber
58 SiVaSıM 58 08.02.2012, 15:37 SİVASLILARDA ZAFERE HAZIR..!!!
58 SiVaSıM 58 08.02.2012, 15:37 çok iyi haber hakemde tamam bitti işin bjk
Has Sivas`li 08.02.2012, 15:38 Evet yönetiminden memnun olacağımız nadir hakemlerden birisi ama her hakem hata yapar bunu da göz önünde bulundurak lazım.
Cüneyt Cakir hata yapabilir ama onda art niyet olmaz. Bu yönde icimiz rahat enazindan.
Rallim58 08.02.2012, 15:49 Cüneyt Çakır'ın yönettiği bu sezonki karşılaşmaların tamamı Sivas'ta oldu. Sivas'ı sevdi ki yine geliyor.:)
Bu sezon Sivas'ta oynanan karşılaşmalardan alınan sonuçlar..
Sivasspor - Bursaspor : 3-0
Sivasspor - FB : 2-0
Sivasspor - Manisaspor : 2-2
canberat 08.02.2012, 16:08 iyi maç olur ALLAH´´ın izniyle maçı alırız hakem süper inşaallah hakeme nazarımız degmez
aRsima58 08.02.2012, 16:34 cüneyt çakır çok başarılı bir hakem. Fenerbahçe maçımızıda o yönetmişti. İnşaallah yine aynı güzellikle ve aynı sonucu alırız..
yiğido58sinan 08.02.2012, 16:40 bizim sülo 4.hakemmi olmuş??? Vay be bunu da görecekmişiz demek :D :D :D
yeneceğiz
2-1 demedi demeyin............
atabey58 08.02.2012, 17:07 arkadaşlar bu cüneyt çakır denen adam tam bir SİVAS SPOR düşmanı bilginize
atabey58 08.02.2012, 17:10 bu maçta dünyanın sarısı ile kırmızı olmaz inşallah bu hakemden nefret ediyorum
sivasspor hakem hatalarından çok puan kaybetti inşaallah cüneytle bir hakem hatası yaşamayız
üç istanbul takımıyla ne zaman maç yapsak biletler bitti haberi yayılıyor ben görmedim biletlerin tükendiğni
Bu mac 11 e 11 bitmez.
Aynen sana katılıyorum gardaş... Türkiye liglerinde karta en yatkın isimdir Cüneyt Çakır. Elini korkak alıştırmamış mübarek. Birde cimri var, oda Yunus Yıldırım.
hasanim58 08.02.2012, 18:00 Sivasimin ayazinda oyle kolaymi mac almak bre bjk
hasanim58 08.02.2012, 18:03 Eeeeeeee guzel ve keyifli olacak bir macada cuneyt ağaaamm yakisir canimmm
yiğido58sinan 08.02.2012, 18:09 bence ligimizin en iyi hakemi daha ne olsun. Istanbulda oynanan maçlarda bile tarafsız bir kimlik sergiler. Ama inşallah soğuk filan çarpmaz. Yoksa kötü yönettiği maçlardan birini yaşarız allah korusun...
halilxx58 08.02.2012, 18:30 Cüneyt Cakir FIFA'nin en yüksek seviyesinde bir hakem. Yanilmiyorsam bu yaz Avrupa Sampiyonasinda hakemlik yapacak :)
Cüneyt Hoca'nin performansi takip ediliyor, kesinlikle tarafli mac yönetmez, yönetirsede kendini yakmis olur..
Stadımız hazır. Bizler hazır mıyız beyler ? Hadi o halde soğuk demeden, hiç bir bahane üretmeden takımımızı destekleyelim. Ama bir konuda duyarlı olalım. Takımımız ceza sınırında. Küfürlü tezahürat olursa gs maçında sahamız kapanabilir. Aman ha !!!
( İçinizden küfredin ) :D:D:D:D
Her zaman biletler bitti haberi yayiliyor tribunler bos oluyor nedense. Insanlar bilet alip maca gitmiyor mu acaba?
bjk yı yeniyoz, kadıkoy de şukru saraçoglu stadına fenev'ı de yenıp japonya bayrağı dıkecez(34 maçtır yenılmıyorlarmış ya)
ezikler stadyumu ve zemını gorun,anadolu'da boyler bı stadyum daha yok
hulkamania 08.02.2012, 19:36 Insallah kar yagar :)
hulkamania 08.02.2012, 19:37 Her zaman biletler bitti haberi yayiliyor tribunler bos oluyor nedense. Insanlar bilet alip maca gitmiyor mu acaba?
Katiliyorum sana , hep oyle oluyor
HababamHa 08.02.2012, 19:58 Taraftar hazır saha hazır son sözü bu güzel sahada yiğidolarım söyleyecek inşallah
HababamHa 08.02.2012, 20:00 Zor bi maç ama biz bir adım öndeyiz kazanmak istiyoruz ve kazanacağız
HababamHa 08.02.2012, 20:02 Cüneyt Çakır'ın yönettiği bu sezonki karşılaşmaların tamamı Sivas'ta oldu. Sivas'ı sevdi ki yine geliyor.:)
Bu sezon Sivas'ta oynanan karşılaşmalardan alınan sonuçlar..
Sivasspor - Bursaspor : 3-0
Sivasspor - FB : 2-0
Sivasspor - Manisaspor : 2-2
Üç maçta 7 puan almışız buda gösteriyorki çakır adaletli maç yönetmiş.
bozatli58 08.02.2012, 20:35 zorlu viraja giriyoruz inşaalahkazasız belasız atlatırız şu beş maçı sag sola bakmadan çıkıp topumuzu oynarsak hem kazanırız hemde herkesin taktirini toplarız sivastan basetmeyen medya 5 atınca bir anda gündeme oturdu hiç korkumuz yok çikıp yigitçe oynarız
58MUAMMER58 08.02.2012, 20:39 :DBU LİGDE sayacağımız en iyi 2 3 hakemden biridir cüneyt çakır hatada yapsa kötü niyetli olduundan yapmaz eyyamcımıdır?evet kartları elinde koşar futbolcularımız dikkatli olmalı hakemi alkışlamaktan itirazdan kart görmemeliler affetmez basar kartını eneramoda bu maçta kart cezalısı olacaktır tahminim böyle mutlaka kırmızı kartda bekliyorum piyango kime çıkar bilemem :D
bozatli58 08.02.2012, 20:41 bjk fb maçlarında orta sahadabasarsak tb gs maçlarında ilerde basarsak fark bile atarız süper ligin süperi biziiiiiiiiiiiii rıza hocaya ve futbolculara şimdiden teşekür eder başarılarının devamını dilerim
58MUAMMER58 08.02.2012, 20:43 maç boyunca kar yağmazsa işimiz daha kolay olur
bozatli58 08.02.2012, 20:43 en iyi hakemlşerimizden herhalde sorun olmaz
abdullahmkaya 08.02.2012, 20:59 Bakınız hiç bir şey %100 değildir.Gaziantepspor maçı bırak %100'ü yüzde bir milyondu ama top yuvarlak işte bakarsın kendi hatanla iki gol yemişsin maç bitmiş.%99 olarak favori biziz.İddacılar sürpriz kuponlara full beşiktaşa basmış.Banko kupona ise Sivas'a.E birde grosicki nin karşısında tanju oynayınca grosickiye bağlı herşey.
34orhan58 08.02.2012, 21:18 şu anda en iyisi çok doğry tercih inş. başarılı olur
34orhan58 08.02.2012, 21:19 sıcaklık fazlayömış -10 filam olsaydı :)
herkes cok memnun hakemden, insallah puan alarak zırveye yaklaşacağız
bilet çok hava sıcak :D ( gayseri macına gore :D -22 dereceydi ) -3 den bıse olmaz :D maraton dolar ama kale arkaları her zamankı gıbı boş kalır malesef :S üst sıralara oynamamıza rağmen taraftar maça gıtmıyor ... önceki seneler sankı daha fazla taraftar gelıodu . inş bjk macını kazanırsak gs macında stad dolar ... o zmanda yönetmn bilet fiyatlarını değiştirmemesi lazım ... zaten önemli olan çekirdek çıtlayıp macı izlemek değil ... takıma destek verip tezahürat yapmak önemli ... inş play off ' a kalırız ... bide bu sene türkiye kupasında iyi olacağımızı düşünüyorum ... şampiyonluk ligdede kupadada zor ... aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz ... yerimizden memnunuz play off a katılmaya yetio fakat ilk 4 ü zorlarız ... önümüzdeki 5 maç çok onemli bunların 2 sinden galibiyet ve 1 inden beraberlık bekliyorum . en kötü ihtimalle oda ... bu sene güzel fakat futbolcularımıza talip çok olur ... takım dağılırsa yıne kümeye oynarız ... inş rıza hoca bülent uygun gıbı yapmaz !
halilim5858 08.02.2012, 22:14 http://resimzade.com/Show.html?i=34453&token=46165 (http://resimzade.com/Show.html?i=34453&token=46165)
"Sivasspor karşısında alınacak 1 puan bile başarıdır"
Fotomaç gazetesi spor yazarı Turgay Demir, Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.
İşte Demir'in HABER1903'e yaptığı açıklama;
- BEŞİKTAŞ'TA PROBLEMLER VAR -
Sivasspor karşılaşmasında Beşiktaş'ın 1 puan almasının bile başarı olacağını vurgulayan Demir, "Gaziantepspor, Kayserispor, Mersin İdman Yurdu ve Fenerbahçe karşılaşmalarının zor geçeceğini bundan önceki röportajlarımda dile getirmiştim. Beşiktaş'ın kendi içsel problemlerinden dolayı bu karşılaşmaların zor geçeceğine inanıyordum. Uefa'ya giden futbolcular, 15 aydır para alamayan yerli futbolcular, 5 aydır para alamayan yabancı futbolcuları düşünürsek başarının geleceğine kimseyi inandıramazsınız. Bu şartlarda olan bir takımın önce kendi içindeki savaşı kazanması gerekir. Beşiktaş şu anda bu savaşı kazanamıyor. Beşiktaşlı futbolcular şu anda Sivasspor ile oynasak da Braga maçına çıksak havasında. Çünkü Braga maçı ile Avrupa vitrini sahne alacak. Tamamen motivasyonunu kaybetmiş bir Beşiktaş'tan bahsediyoruz. Bu hafta Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu futbolcular ile bir görüşme yaptı. Bu konuşmanın takıma nasıl bir katkı sağlayacağını bilemiyoruz. Kafasında maddi sorunu olan bir insandan sağlıklı bir performans beklemek çok mantıklı değil. Sivasspor'da inanılmaz formda. Rıza Çalımbay'ı tebrik etmek gerekiyor. Ölüyü diriltti. Beşiktaş'ın Sivasspor karşılaşmasını kazanması kolay olmaz. Bu performansın ardından Beşiktaş'ın alacağı bir puanı bile başarı olarak görürüm." dedi.
- FERNANDES'İN NASIL DÖNECEĞİ ÖNEMLİ -
Beşiktaş'ta Fernandes'in nasıl bir futbol oynayacağını merak ettiğini dile getiren Demir, "Beşiktaş takımının kadrosu bu ligin en iyi ve en geniş kadrosudur. Fernandes'in takıma dönüp, dönmemesi hiç önemli değil. Fernandes'in yukarıda ki bahsettiğim şartlardan sonra Sivasspor karşılaşmasında kırmızı kart görüp görmeyeceğini bilemiyoruz. Eski Fernandes'i yarın akşam izlersek Beşiktaş'a çok katkısı olur. Bu kadar çok problemin içinde bulunan Beşiktaş'ın başarılı bir sonuç alacağına inanmıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Milliyet gazetesi spor yazarı Atilla Gökçe, Spor Toto Süper Ligin 26. haftasında Beşiktaş'ın deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmayı HABER1903'e değerlendirdi.
İşte Gökçe'nin HABER1903'e yaptığı açıklama;
-TAKIM İÇİ HUZURSUZLUKLAR VAR-
“Sivassapor, ligin en flaş takımlarından biri. Rıza Çalımbay’ın istikrarlı bir kadro oluşturduğunu görüyoruz. Hiç kimsenin ummadığı bir başarıyı gösterdiler. Sivasspor, Beşiktaş ile kendi sahasında oynayacağı karşılaşmanın da favorisi. Beşiktaş’ta cezalı ve sakat oyuncuların dışında takım içi huzursuzluklar var. Dolayısıyla Beşiktaş’ın bu karşılaşmayı kazanacağını düşünemiyorum. Beşiktaş, sıkıntılı bir sürece girdi. Bu sürecin sonunda play-off şansı bile tehlikeye girebilir.” dedi.
-QUARESMA’NIN KATKISINA İHTİYAÇ VAR-
“Fernandes’in dönüşü ile Beşiktaş, biraz dengeyi kurabilir ama hücumda hiç etkili değiller. Beşiktaş’ın hücum etkinliği için Quaresma’nın katkısına ihtiyacı var. Onun da buna hiç niyeti yok. Zaten cezalı durumda. Fernandes, topu tutabilen Beşiktaş’ın iki yönünü de dengeli hale getiren bir oyuncu. Ama tek başına etkili olamayacağını düşünüyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmet Yıldırım, yarın oynanacak olan Sivasspor - Beşiktaş mücadelesini HABER1903'e değerlendirdi.
İşte Yıldırım'ın HABER1903'e yaptığı açıklama;
-MÜKEMMELE YAKIN FUTBOL OYNUYORLAR-
"Sivasspor, Bülent Uygun zamanındaki havasını Rıza Çalımbay ile bu sezon yakaladı. O dönemdeki hava ve oyun sistemi takıma tekrar oturdu. Sivasspor, ligin son haftalarında mükemmele yakın futbol oynuyor. Oynadıkları futbol skorlarına da yansıyor." dedi
-FENERBAHÇE'DEN DAHA İYİ BİR TAKIM-
"Beşiktaş'a baktığımız zaman son haftalarda iyi futbol oynamıyor. Mersin İdman Yurdu ve Fenerbahçe karşılaşmalarını kaybetti. Devre arasından sonra Beşiktaşlı futbolcuların bireysel performanslarında düşüş yaşaması ile birlikte takım kötü sonuçlar almaya başladı. Oyuncuların bu düşüşü devam ediyor. Eğer saha şartları uygun olursa her zaman ki gibi ne olursa olsun Beşiktaş'ı favori olarak görüyorum. Ancak saha şartları kötü olursa çok koşan, çok iyi kontra atağa çıkan Sivasspor'a karşı işi zor olacak. Beşiktaş, Fenerbahçe'den daha iyi bir takım ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, Play-off lara katılmak istiyorsa bu maçı mutlaka kazanmalı. " diyerek sözlerini tamamladı.
Not besiktasin sitesinde aldim diye hemen besiktasli demeyin her karsilasma öncesi rakip takim forumlarina girerim yorumlara ve yazilanlara bakarim
yarin kim ne derse desin sivasspor bu maci ya alacak ya alacak ALLAHIN izni ile
eyupkocak 08.02.2012, 22:25 korkuyorlar amaa biz de maçı çantada keklik gömüyoruz
BU MAÇI OYUNUMUZLA KAZANACAĞIZ İNŞ.
BU TAKIM PLAY-OFF u BJK den daha çok hak ediyor Şimdi bunu Türkiye'ye ispatlama vaktidir ...
Forza Sivas 08.02.2012, 23:52 bence donum noktasi bu mac. alirsak playoffta cok avantajli duruma geceriz. onemli olan sakin ve sabirli olmak. bunu yaparsak turkiyede yenemiycegimiz takim yok
burak58as553 09.02.2012, 00:06 1-0 olsun bizim olsun demiyorum en az 3 gol bekliyorum..
Sayin Hakim bey : BESIKTASI YENEN TAKIMA 5 ATMISIZ....... Baska sozum yok,sanik sizin efendim.
58akif34 09.02.2012, 07:16 bu yazıları 6 2 lik kayseri maçından önceki şota nin açıklamalarına benzettim ne olursa olsun bu takımi rehavete kaptırmamak lazım inşallah başarılı bir sonuçla o stattan mutlu ayrılacağız
58akif34 09.02.2012, 07:18 çok iYI oldu inşallah adil bir maç yönetir az hava yapar ve maç sonuna etki etmez
Az önce bir tv kanalı 4 Eylülü gösterdi,Tribünlerdeki karlar temizlenmiş zemin mükemmel o tribünler'de bugün dolarsa bu dahada güzel olacak. Tüm bu güzelliklere birde galibiyet eklersek buda güzelin güzeli olacak...Haydin yiğidolar maça diyelimmi.?
Rallim58 09.02.2012, 07:59 Kimse karamsar tablo çizmemeli. Oyun oynanmadan maç kazanılmaz. Futbolcularımız dikkatli olup, oyun içerisinde yapılan itirazların dozunu kaçırmamaları lazım.
Erman, Eneramo, Grosicki ve Kadir daha dikkatli olup bu müsabakada kart görmemeye özen göstermelidirler. Aksi halde FB karşılaşmasında oynayamayacak olmaları, kendilerine dinlenmeleri gibi bir rahatlığı, bize ise müsabakayı kaybetme riski ile birlikte çok şey kaybettirebilir.
Gerek taraftarın tezahüratları, gerekse futbolcuların tavırları, önümüzdeki zorlu virajda Sivassporun yönünü tayin edebilir.
tykinik58 09.02.2012, 08:03 Bence de puanlar aldığımız bir hakem tabii bu maçta tersine dönmezse!!!!!! her yönettiği maçta hemen hemen 3 puana yakınız ve farklı galibiyetlerimiz var Cüneyt ÇAKIR ile. İnşaallah bu maçı da kazanarak galibiyetler zincirine birini daha ekleyeceğiz. HAAAAAYDİİİİİ MAÇAAAAAAA!!!!!!! MAÇA MAÇA MAÇAAAAAA!!!!!!:)
yerliturkuaz 09.02.2012, 08:34 SİVASSPOR 2-2 MANİSASPOR 12 Aralık 2011
SİVASSPOR 2-0 FENERBAHÇE A.Ş. 4 Kasım 2011
SİVASSPOR 3-0 BURSASPOR 25 Eylül 2011
KAYSERİSPOR 4-1 SİVASSPOR 17 Ekim 2010
SİVASSPOR 0-2 BURSASPOR 28 Ağustos 2010
KAYSERİSPOR 2-2 SİVASSPOR 12 Nisan 2010
KASIMPAŞA 2-2 SİVASSPOR 5 Aralık 2009
GALATASARAY A.Ş. 2-1 SİVASSPOR 30 Mayıs 2009
SİVASSPOR 3-0 TRABZONSPOR A.Ş. 25 Nisan 2009
MKE ANKARAGÜCÜ 0-2 SİVASSPOR 14 Mart 2009
KAYSERİSPOR 0-0 SİVASSPOR 31 Ocak 2009
SİVASSPOR 3-0 GAZİANTEPSPOR 29 Kasım 2008
ANKARASPOR A.Ş. 2-0 SİVASSPOR 4 Ekim 2008
SİVASSPOR 2-0 GAZİANTEPSPOR 2 Eylül 2007
SİVASSPOR 1-0 TRABZONSPOR A.Ş. 19 Kasım 2006
SİVASSPOR 2-2 ANKARASPOR A.Ş. 16 Nisan 2006
MANİSASPOR 2-2 SİVASSPOR 21 Kasım 2004
SAKARYASPOR A.Ş. 2-1 SİVASSPOR 31 Ocak 2004
SİVASSPOR 3-1 KONYASPOR 16 Kasım 2002
SİVASSPOR 3-4 ALTAY 23 Eylül 2001
Bugüne kadar toplam 20 maçımıza çıktı Cüney çakır.Bu maçlar da 8 galibiyet
6 beraberlik ve de 6 mağlubiyet almış bulunmaktayız. İlk defa Sivasspor-Beşiktaş maçı yönetecek. Bu sezon Cüneyt Çakır ile hiç yenilmedik. Hafta arası oynan maçlarda da hiç yenilmedik. Güzel bir maç bizi bekliyor....
Rallim58 09.02.2012, 09:18 ...........
Takımımız ceza sınırında. Küfürlü tezahürat olursa gs maçında sahamız kapanabilir. Aman ha !!!
( İçinizden küfredin ) :D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D
Aynennnnnnnn...
Yine de sen içini dışa vurmuşun :D:D:D
Yusuf Çevik 09.02.2012, 09:32 Aynen sana katılıyorum gardaş... Türkiye liglerinde karta en yatkın isimdir Cüneyt Çakır. Elini korkak alıştırmamış mübarek. Birde cimri var, oda Yunus Yıldırım.
Ama abi,adam tam akıllı yönetiyor işte.Bırak cezasını yapan çeksin.Gençlerbirliği`nin bir maçını izlemiştim.
Hurşut koşa koşa geldi,Cüneyt`in yanına,hakem direk sarıyı gösterdi.:)
Hadi bakalım hayırlısı.
SivasSpor.Com 09.02.2012, 09:55 http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/svsbjk.jpg
Sivassporumuz ilk 4 aşkına yaralı kartal ile 4 Eylülde karşı karşıya geliyor. Beşiktaş ile yapacağımız bu zorlu mücadelenin maç öncesi ve sonrası gelişmelerini bu başlık altında bulabilirsiniz.
SİVASSPOR İLK 4 AŞKINA
Kendi sahasında oynadığı son 12 maçta 7 galibiyet ve 5 beraberlik alan Sivasspor, evinde ağırlayacağı Beşiktaş'ı da yenmek ve ilk 4 yarışındaki iddiasını arttırmak istiyor.
6. sırada bulunan ve önündeki 5 maçta ligin ilk 5 sırasındaki takımlarla karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar, bu maçlardan maksimum puanı alarak play-off yarışında daha avantajlı bir pozisyona gelmek için çalışmalarını sürdürüyor.
MUHTEMEL 11'LER
SİVASSPOR
Nihat
Uğur
Navratil
Rajnoch
Ziya
Cerny
Kadir
Kıvanç
Grosicki
Erman
Eneramo
BEŞİKTAŞ
Cenk Gönen
Egemen Korkmaz
Ekrem Dağ
Tanju Kayhan
Tomas Sivok
İbrahim Toraman
Fabian Ernst
Manuel Fernandes
Simao Sabrosa
Veli Kavlak
Mustafa Pektemek
STAT: Sivas 4 Eylül
SAAT: 18:00
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV
BEŞİKTAŞ 4 EYLÜL STADI'NI SEVİYOR
Sivasspor ile Beşiktaş, bu maçla birlikte Süper Lig'de birlikte 14. kez karşılaşacak.
İki takım arasında geride kalan 13 maçta Beşiktaş 6, Sivasspor 4 galibiyet elde ederken, 3 maç da berabere sonuçlandı. Maçın oynanacağı Sivas 4 Eylül Stadyumu'ndaki 6 karşılaşmanın 4'ünü Beşiktaş, 1'ini Sivasspor kazandı. İki ekip arasında Sivas'ta oynanan 1 müsabaka ise berabere bitti.
İki ekip arasında geride kalan 13 maçta Beşiktaş rakip fileleri 17 kez havalandırırken, kırmızı beyazlılar buna 13 gol ile cevap verdi.
SİVAS MAÇLARI GOLLÜ GEÇİYOR
Sivasspor Süper Lig'de bu sezon maçlarında en çok gol atılan takım oldu. Oynanan 25 maçta 44 gol atıp 36 gol yiyen Sivasspor'un maçlarında toplamda 80 gol oldu ve maç başına gol ortalaması 3,20 oldu. Sivasspor 44 golle ligin en çok gol atan 3 takımı arasında bulunuyor.
Yusuf Çevik 09.02.2012, 11:18 http://resimzade.com/Show.html?i=34465&token=89809 (http://resimzade.com/Show.html?i=34465&token=89809)
favori58 09.02.2012, 11:41 Maçın başlamasına artık saatler var,onun içinde şimdi yapılacak çağrı ne kadar etkili olur bilmiyorum ama yinede yapacağım:
Değerli Sivaslı'lar yiğidolar,eğer " Sivas" adı geçtiği zaman az bir şey içinizde bir şeyler oluyorsa ve memletinizi azıcıkta olsa seviyorsanız ne olur bugünkü maça gelin takıma destek verin. bu takım desteklenmez! Ayakta alkışlanır...
Allah'nın seven kanında biraz Sivas havası bulunan herkes maça gelir.
favori58 09.02.2012, 11:43 http://resimzade.com/Show.html?i=34465&token=89809 (http://resimzade.com/Show.html?i=34465&token=89809)
Dikkat edin yukarıdaki puan durumunda bilie altına " Beşiktaş'a göre yapılmıştır" notu var. Diğeri Yunan takımıya....!
Respect58 09.02.2012, 11:51 Beşiktaşın bekleri vasat.Biri geçen hafta Miroslav Stoch'un aciz durumlara düşürdüğü Tanju diğeride çok açıklar veren Ekrem Dağ.Solda Grosicki sağda Cerny'le kanatları otobana cevirmemiz gerekir.Defansta dikkatli olursak galip gelmememiz için hiçbir neden yok.
ankastre 09.02.2012, 12:05 hava çok güzelmiş inşallah maçı alırız.
haydi sivas haydi sivas haydiiiiii.
bu havada maç zamanı şimdiiiii
ardahanlı 09.02.2012, 12:11 Fernandes'e yeterli derecede pres yapıp oyun kurmasına izin vermezsek maçı alırız. Erman'a biraz daha fazla yük binecek ama orta sahada oyun kurmalarına izin vermeden basıp en iyi yaptığımız şeyi yapmalıyız. hızlı hücum....
ankastre 09.02.2012, 12:13 bu hafta stadın dolmaıs lazım. haydi yiğidolar haydiiin maça bir ikiiiiiiii
Rallim58 09.02.2012, 12:20 Şu anda ince ince yağan kar havanın yumuşamasına neden oldu.
İnşaallah akşama doğru da aynı hava olursa bu hafta stadyumun dolmaması için bir neden yok.
Tabii duyarlı olan Sivaslı yiğidolar için geçerli olan bir durum
sivaslı savaş 09.02.2012, 12:43 Şu an çok hızlı bir kar yağışı var inşallah daha artmaz ve zeminde birikmez.
riza hoca fb maçında yaptıgı gibi yaparsa maç 2-1 biter :D
ardahanlı 09.02.2012, 14:10 Bu maç o kadar kritikki anlatamam.
Sivas yenerse beşiktaş üst üste 4.mağlubiyetini alacak ve takımda adeta deprem etkisi yaratacaktır. Biz ise daha morallenip özgüvenimizi kazanmak suretiyle ligin tepesine kararlı bakacağız. Sıralamada onların üzerine çıkacağız.
Beşiktaş kazarınsa; bu ihtimali düşünmediğim için yorum yapmıyorum.....
Maç, çok güzel olacak BJk Sivas da hem buz kesilecek hem de lapa lapa yağan karın altında kanatlarını büzüştürüp kaderine razı olacak.Bu kuşu kanatlandırıp uçurmaya gelecek olan seyriciler de olacak, bu seyirciler arasında söz de Sivaslı olanlar da olacak... ne olacaksa olsun deyip 5 lik tarifeye tabi tutulacak olan BJK, umarım Sivastan donmadan ayrılırsın.donmazsan donsuz döndük deyiverirsiniz ne olacak...
artık bu saatten sonra futbolcular konuşacak,heyecanla bekliyoruz
berk5858 09.02.2012, 16:29 YAZDIĞIN MESAJDAN Bİ CACIK ANLAYAN VAR MI ACABA... SEN KONUŞMAYI BİLİYOR MUSUN? :D
allahini seven bir link versin
allahini seven bir link versin
http://ligtvmax.com/#
KANAL 7 DEN İZLEYEBİLİRSİNİZ
suna bak ya besiktas bizi hapsediyor ceza sahamiza bizim hiç hucumumuz yok
Hakemdede var biraz :mad:
basayev58 09.02.2012, 17:48 ilkyari oynanan futbolla Besiktas'i yenecegine inanan var miydi? yenilmeye cikmis takim,sasirmamak elde degil.
mühendisburak58 09.02.2012, 17:50 sivas iyice atak oynayacak ikinci yarı.bjk kontralarda çok etkili maç farka bile gidebilir.ikinci yarı başlar başlamaz atmamız lazım yoksa işimiz zor :(((
hiç bi şey yapmadık ilk yarıda çok hata yaptık tamamen hapsolduk fernandez mustafa pektemek perişan etti çok kötüydük orta sahada derin boşluklar var çogalamıyoruz kısacası sahada kusursuz bir bjk vardı puan ümitlerimizde bence son dkda yıkıldı her zamankı halımız 40 45 arası mutlaka bır gol yeme zorunlulugumuz var sanki ılk yarıdakı futbolla kimse bi şey beklemesın berbattık 2.yarı umarım bır toparlanma sureci yaşarız size şöyle soylim neredeyse dusmeye oynadıgımız maclardakı gıbı oynadık
ilkyari oynanan futbolla Besiktas'i yenecegine inanan var miydi? yenilmeye cikmis takim,sasirmamak elde degil.
***haklısın arkdş kamil ve erman formamız kirlenir diye mücadeleye girmiyorlar rıza hocada görmüyormu acaba memnün gibi takım 9 kişi oynuyor bence
Ozan5858585858 09.02.2012, 17:55 Bi Takım Mağlup Olur Hatta Hezimete Uğrar Ama Bu Kadar Kötü Oynamaz Ya Bir Takım 45 Dakika Hiç Bir Şey Yapmaz mı ya ? Evet Yapmayabilirmiş Bunu Sivasspor Bize Gösterdi..:mad::mad::mad:
3 Puanı Almak İçin Takımın Bu Görüntüsünden 360 Derece Değişmesi Gerekiyor !
Metal Gear 09.02.2012, 17:56 Ligin en kötü futbolunu oynadık desem abartı olmaz..
Ozan5858585858 09.02.2012, 17:59 Grosickiye Ne Oldu Böyle Ya 2 Maçtır Oynamaktan Bezen Bir Grosicki Var Ya Derdi Ne Grosickinin bilen varmı arkadaşlar:mad:
kanmurat58 09.02.2012, 18:05 Bu neydi böyle ya, şaka gibi... :mad:
ilk yari da goze carpan bir oyuncu vardi oda cenry onuda cikarmis hoca insallah sakatlik felan yokturdur
kanmurat58 09.02.2012, 18:08 valla benim ilk yarıda gözüme çarpan golden başka çizgiden çıkarılan 2 toptu, gidişat ümit verici değil. hayırlısı
kartopu atanlar takimin ceza alabilecegini dusunmuyorlar heralde destek verip takimi atesliceklerine kostek oluyorlar valla
***hakem hep bjk lehine calıyor
***hakem hep bjk lehine calıyor
bu hakem bide turkiyenin en iyi hakemi olacak adam resmen taraf tutuyor
Alsana cneyt cakir iyihakem kabul ama yardimcilarida onun kadar basarilimi acaba?
Hadi cihan gürüyümseni kocum yenilmezlik ünvanimizi kurtar.
Bu kecisakalli egemenden cektimiz nedir yamutlak kolu kurtardi.
GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOL KOCUM ERMAN
Spka cikarin sekiz tasli kargalar
Haftanin golu erman kilic
Kirin kargalarin kanadini haydi kocum görüyüm sizi yigidolar.
Bu maçı alacaz başka yolu yok.
Ah pedrial ah sac bas kalmadi yoldurmaktan o gol kacarmi kocumyapma.
vallaha açik konusacam bizden ne yol olur ne kasaba rahat kazanacagimiz maçlarda hep birakip duralim boz ancak :mad:
gürünlüyiğido58 09.02.2012, 18:59 Aslanım ERMAN sen olmasan eziktaş bizi yeniyordu ama elimizle verdik maçı ayrıc O**** çocuğu hakemlerde olmayan faulleri çaldı İb**ler
DoomsDay58 09.02.2012, 19:01 kaleyi bulan 8 şut gol 1 çok kaçırdık çok
basayev58 09.02.2012, 19:01 o fuze elindeki bayragi elma sekeri sanan yan hakeme ve serefini Sivas'ta unutan Toraman'a girdi...tesekkurler Erman...tavuk(kartal) sote olmadi bi dahaki sefere artik:)
ilk yaridaki maca cok uzulmustum haksiz yere yenilmistik bu maca daha cok uzuldum resmen kazanacagimiz mac gitti yazik oldu iki pozisyonda opsaid diye ataklarimiz kesildi reinochun pozisyonu pedrielin pozusyonu kacmamasi gereken pozisyonlardi
***rıza hoca 85 dakk.kamile nasıl sabretti inanamıyorum
***son dakikada bir füze çıkardık oda gooool oldu helal ERMAN
burak58as553 09.02.2012, 19:07 Erman'ım resmen astı astıııı!!
Ozan5858585858 09.02.2012, 19:07 Devre Arası Maçı Almak İçin 360 derece Değişmemiz Lazım Demiştim Takım 180 Derece Değişti ve 1 Puanı Aldık ve Bence Skor Yanıltmasın Bugün Kötü Oynadık Neredeyse Pozisyonumuz Yok Son Dakikada Pedriel'in Pozisyonu Hariç..
Yanlız Şunu Söylemeden Geçemeyeceğim ;
İkinci Yarı Şu Bize Ofsayt Çalan Hakem Dedeşti sanırım En Az 3-4 tane Ofsayt Olmayan Pozisyonu Ofsayt Çaldı Grosicki Soldan Kaçmıştı Orta Yapacaktı Eneramo Bomboştu Büyük İhtimalle Golü Atacaktık Ama Dedeş Engel Oldu Hakem Küçük Ayrıntılarda Beşiktaş Lehine Kararlar Verdi Orta Sahada İkili Mücadelelerde..
Bence 1 Puana Sevineceğimize Bu Kadar Kötü Bir Beşiktaştan 3 Puanı Alamadığımıza Yanalım Biz.. Haftaya Kadıköyde Mağlubiyet Bekliyorum Bu Oyunla Oradan Puan Almak Mucize..
recep cevik 09.02.2012, 19:15 O değilde , erman ne koydu be
carizma0658 09.02.2012, 19:18 fanatık com a yorumlar yazıyorum ama yayınlamıyor hep ezıklerın yorumları yayınlanıyor adiler
A.Turan Korkmaz 09.02.2012, 20:44 .....
Rakibin duran top organizasyonlarıyla tehlike yaratabileceğini düşünüyorum. Bunun için BJK'nin önceki maçları seyredilerek,kornerlerde Sivok,Egemen,Toraman gibi beklerin nereye koşu yaptığına falan iyi dikkat etmeli. Ceza sahası yayı çevresinde de gereksiz faul yapmamalı ki Simao'ya fırsat çıkmasın.
Sivassporumuzun, burada FB'ye karşı oynadığı ezici oyunu tekrarlamasını ve gene iki farkla maçı almasını istiyorum.
Beşiktaş'ın tek gol şansının duran toptan olacağını ve golü de Sivok'un atacağını maçtan evvel ben bir sıradan taraftar olarak yazabiliyorsam Sivasspor o golü yememeli. Bu takımın teknik heyeti uyuyor mu diye sorarım o zaman. Rıza hoca, bütün hafta 'duran toplara' çalıştıklarını söylüyor. Bu nasıl çalışmak?
Asıl dersini iyi çalışan Beşiktaş olmuş. Erman'ı Ernst'le ,Eneramo'yu Egemenle marke ettiler,Kadir'e de iki kişi basıp,Kıvanç da dikine sorumluluk alamayınca 50-60 dakika yokları oynadık. Topu yere indiremedik,sürekli şişirdik. Bu da Beşiktaş'ın işine geldi. 70'den sonra Erman sorumluluk almaya ve top dağıtmaya başladı. Kaptanlığını gösterdi. 80'den sonra üç forvete dönünce forvetlerimiz stoperleri çekip götürünce Erman'ın önü boşaldı ve golü bulduk. Grosicki-Cihan değişikliği geç kalmıştı. 10 dakika evvel yapılsaydı,maçı 2-1 koparabilirdik.
Hakem üçlüsünün yönetimi felaketti. Kararlardaki tutarsızlık ve adaletsizlik o kadar barizdi ki bunu formsuzlukla izah edemeyiz. Bizim ataklarımızda yan hakem pür dikkat kesilirken BJK forvetlerine ofsayt kuralı neredeyse uygulanmadı. 'Sen de mi Brütüs? diyorum. Bütün istediğimiz adil bir yönetimdi,hayal kırıklığına uğradık.
Rıza hocanın kenar yönetimini de beğenmedim. Oyuna daha iyi ve canlı müdahalelerde bulunmalıydı. Oyuncu değişiklikleri doğru ama gecikmeliydi. Carvalhal ise hiç yerine oturmadı.
Maraton ve gar tribünü taraftarları muhteşemdi. maç sonunda da futbolcularımızı sanki galip gelmişiz gibi bağırlarına bastılar.
Bu kaçan 2 puanı umarım çok aramayız. Bir şekilde önümüzdeki maçlarda telafi etmeliyiz.
kolukisa 09.02.2012, 22:58 tebrik ederim,bence 1 puan gayet iyi,cünki yeni bir kadrora karsi oynamak daha zor,eger BJK normal kadrosu ile sahaya cikabilseydi kesin yenerdik,oyunculari daha iyi taniyoruz,buda bizim talihsizligimiz,Hollanda'dan selamlar
Has Sivas`li 09.02.2012, 23:11 Erman´in golünden sonra Carvalhal surati cok güzeldi beeee
|