Orijinalini görmek için tıklayınız : Puanla Dönmemiz Gerekiyor

SivasSpor.Com
13.02.2012, 19:43
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/1calimbayr.JPG

Rıza Çalımbay, amaçlarının bulundukları yeri korumak, hatta üstüne çıkmak olduğunu belirterek,onun için de Fenerbahçe maçında ne olursa olsun çok iyi mücadele edip puanla dönmeleri gerektiğini söyledi..

Oynanan maçlarda da görüldüğü gibi kimin kimi yeneceği belli olmayan bir lig yaşandığını kaydeden Çalımbay, şöyle konuştu:

''O yüzden de Fenerbahçe maçı da zor olacak. Tabii ki bizim amacımız bulunduğumuz yeri korumak, hatta üstüne çıkmak. Onun için de oradan ne olursa olsun çok iyi mücadele edip puanla dönmemiz gerekiyor. Beşiktaş maçı, maçın ikinci yarısı için konuşursam en iyi oynadığımız maçlardan bir tanesi. Gerçekten çok iyi oynadık. Pozisyon dahi vermedik ikinci yarı ama ilk yarı istediğimiz gibi oynamadık. İkinci yarı girdiğimiz pozisyonlar olsun, oynadığımız oyun olsun mükemmeldi. İşte önemli olan şimdi Fenerbahçe maçında ikinci yarı oynadığımız oyunun üstüne çıkmamız gerekiyor. Eğer çıkmazsak Fenerbahçe farklı bir takım, deplasmanda ayrı bir takım, kendi sahasında ayrı bir takım onun için de çok dikkat etmemiz gereken bir maç.''

Ankaragücü'nden transfer edilen Slovak kaleci Stefan Senecky'nin Fenerbahçe maçında oynatılıp oynatılmayacağının sorulması üzerine Çalımbay, ''Yok, şu anda Senecky alınırken sadece bu sene için alınmadı. Seneye düşünülerek alınan bir arkadaşımız. Hazır olduğu takdirde önce kadroya alacağız. Nihat'tan çok memnunuz inşallah aynı şekilde de devam eder. Şu anki düşüncemiz o. Senecky uzun bir süreden beri oynamıyor onun için bir iki hafta sonra yüzde yüz hazır olur'' ifadelerini kullandı.

Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan idman, düz koşu, istasyon ve kısa pas çalışmalarıyla devam etti. Futbolcuların neşeli oldukları gözlenen idman öncesi bir taraftar da oyunculara baklava ikram etti.

58 SiVaSıM 58
13.02.2012, 20:03
inşallah hocam allahın izniyle puanla dönücez fbden çok daha iyi oynuyorz korkmayalım yeter

hasanim58
13.02.2012, 20:15
Biz inandik hocam yigidolar olarak siz ve ogrencilerinizde buna inanirsaniz galibiyet icten bile degil ligin en guzel oyununu oynuyoruz biz farkliyiz hocam biz taraftar olarak camia olarak yigidolar olarak biz SİVASSPORLUYUZ hepte oyle olacak yensekte yenilsekte ysnindayiz hocam

HALIL
13.02.2012, 20:34
insallah puanla degilde puanlarla donecegiz !

benim anlamadim biz neden 100 yuz hazir futbolcu almiyoruz ! :mad:

serkan_ozcan58
13.02.2012, 20:40
puanla döneceğimize yürekten inanıyorum rıza hocam sana ve ekibine güveniyoruz...

tekkelioglu_58
13.02.2012, 21:24
ARKADAŞLAR KALECİ KESİNLEŞMİŞTİ.SENECKY NE OLDU? BAKIYORUM Bİ AÇIKLAMA GELİR DİYE UNUTULMŞ BİLE NASL TAKİPTİR BU? TRANSFER OLMADI BİLGİSİ OLAN VARSA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

infial§
13.02.2012, 21:25
ben inanıyorum puan alacağımıza bız daha ıyı bír takımız,fenev'ı yenelım ankara'ya akalım

58YIGIDO58
13.02.2012, 22:11
ne puani hocam puanlar almaliyiz size güveniyoruz yüzümüsü kara cikarmayin sampiyon sivasspor bu sene kim ne derse desin

58MUAMMER58
13.02.2012, 22:48
:Dfb nin serisi bizle başlamıştı bizle sona eriyor yine öyle olacak kadıköy saltanatına son vereceğimize yürekten inanıyorum yeterki takım inansın:D

mayhos
13.02.2012, 22:48
niyehazır futbolcu almıyozz..parayok.. bedava gelmezse almayız...

58Sivaslilar
13.02.2012, 22:52
Riza hoca takimda yakalanmis bir istikrar var kendisine güven var korkacagimiz hic bir takim yok onlar YIGIDOLARDAN korksun dikkatli emin adimlarla hedefe devam insallah basarli olacagiz

karahisarli
13.02.2012, 23:16
ugur ileri cikmayip stokh u durdurabilirse alex ide kilitleyebilirsek puan alabiliriz

şarkışla 58
13.02.2012, 23:46
fb moral olarak çok kötü durumda.Bunu fırsata çevirmeliyiz.Ayrıca erkek seyircilerinin olmaması da bizim için bir avantaj.Tabi karıya-kıza karşı oynamak biz nasıl etkiler bilmiyorum.Ben bu maçtan ümitliyim alacağız.

ankastre
14.02.2012, 08:31
kadıköyde bayanların izleyeceği maçın galibi biz olacağımzıdan şüphenzi olmasın. istanbudlaki bayanlarda çocuklarıyla organize olup giderlerse bu maç bizim.

Ferhat06
14.02.2012, 09:22
insallah puanla degilde puanlarla donecegiz !

benim anlamadim biz neden 100 yuz hazir futbolcu almiyoruz ! :mad:

ne kadar para o kadar küfte.

Ferhat06
14.02.2012, 09:26
fb moral olarak çok kötü durumda.Bunu fırsata çevirmeliyiz.Ayrıca erkek seyircilerinin olmaması da bizim için bir avantaj.Tabi karıya-kıza karşı oynamak biz nasıl etkiler bilmiyorum.Ben bu maçtan ümitliyim alacağız.

adamların garısı gızı bizim çekirdek çitleyen heriflerden daha iyi bağırıyo.

ardahanlı
14.02.2012, 10:50
Fenerbahçenn Karabüke yenilmesi kötü oldu. Artık pek kredileri kalmadı. Aykut hoca takımına iyi bir ayar çekecektir. Bizimde açık oynayan takımlara karşı iyi futbol sergilediğimiz gerçeğide ortada. Yeterki yakalanan fırsatlar değerlendirilsin. Fenerbahçe bu hafta yenilmeseydi galibiyet şansımız ağır basacaktı ama olsun. Ayrıca bayan ve çocukların önünde oynnması sivasspor açısından bir artı yada eksi olmayacğı kanısındayım.

Hak eden kazansın..........

nightmare58
14.02.2012, 14:45
Hadi Bakalım İnşallah KADI(N)KÖY'de Güzel Bir Galibiyet Alırız...

rsimsek
15.02.2012, 01:05
bireysel hata olmasın bu maçın tek galibi sivassporumuzdur...

Tuncay
15.02.2012, 06:17
Inanmak kazanmanin yarisidir kolay gelsin hocam,tum yuregimizle seni destekliyoruz.Sonuc degil en onemlisi sivasspordur.

4eylül
15.02.2012, 08:46
önümüzdeki 4 mçlık periyod ilk 4 de kalmamız için kaderimizi belirleyecek yiğidolara güvenimiz sonsuz olduğunu biliyoruz onun için her maçta puan veya puanlar alacağımıza inanıyoruz

58Sivaslilar
15.02.2012, 18:16
FB Aykut hoca ayar veremediyse yigido onlara bir ayar verecektir bizden baska kimseye yenilmeyecektir

A.Turan Korkmaz
15.02.2012, 22:34
İlk 4 için rakiplerimizden GS ve TS bu hafta zorlu deplasmanlardalar, diğer iki rakibimiz BJK ile GB ise birbiriyle tokuşuyor. Yani, öteki rakiplerimizin illa ki puanlar kaybedeceği bu haftada FB ile 3 değil 6 değil, çok daha fazla puan değeri olan bir maça çıkacağız. Aynı durum rakibimiz FB için de geçerli. Şu anda en üstteki rakibi GS ile karşılaşacağı 4 hafta sonrasına kadar en zorlu maçı Sivassporumuzla yapacağı. Diğer 3 maçı Eskişehir,GB ve A.Gücü. Fb,Sivassporumuzu kayıpsız geçer,GS ve TS'ye de yenilmezse kalan maçları nispeten daha kolay geçer ve normal sezonun lideri olur. Ama, Sivassporumuz bu maçtan en az beraberlik çıkarırsa zirvenin en büyük adayı Sivassporumuzdur. Çünkü,FB'yi yenme moraliyle GB ve GS'nin karşısında daha güçlü oluruz. Sonuçları bu kadar önemli olan bu maçın her bir dakikası taktik savaşı şeklinde, büyük heyecanla geçecektir. Allah,Rıza hocamıza ve takımımıza sabır ve kuvvet versin.

fatihcan58
16.02.2012, 01:17
bazı arkadaşlar neden hazır futbolcu transfer edilmedi diyor bizdeki taraftar sayısı şu nda 3 ligde oynayan bir takımla aynı zaten yarisida stada beleş giriyor yönetim transferi neyle yapacak

candeniz
16.02.2012, 17:10
ugur artık yaşlandı geçn oyunculara şans wermek lazım ugur çok agır kalıyor ve baktıgım glollerin çogu sag kannatan oraya iyi bir bek alınması lazım inş feneri yenip ilk 4 şansımız olup bizde ilk 4 de warız diyelim

Sivasspor 3G
17.02.2012, 15:03
hocam eğer takımımız gününde olursa alırız bir puanı takımımıza güvenimiz sonsuz ilk dört için çok önemli bu maç üzmeyin bizi fenerli kadınları bağı eğik stattan ayrılsınlar biz bayram

nightmare58
17.02.2012, 15:12
İnşallah 3 puan gelecek deplasmandan

sivasliapocan
17.02.2012, 20:03
yani fenerbahçe çok kötü oynuyor diyebiliriz o yüzden bu şansımız varr inşallah yeneriz