Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 18.02.2012, 19:52 http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/Mac/1.fbsivass.jpg
Elimizle rakibimize hediye etttiğimiz Feenrbahçe maçını değerlendirelim.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın Kader Anı :
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?
SÖYLEYECEK BİRŞEY BULAMIYORUM....
SADECE AGLAMAK İSTİYORUM...
svsli585858 18.02.2012, 19:55 yazık günah diyorum elimizdeki maçı verdik ilk yarıda iyi bi oyun ikinci yarıda ise dikkatsizlik maç geldi gitti. maçın kader anı pedriel in kaçırdığı pozisyon 3-1 olsa maç biterdi. rıza hocanın oyuna hamlelerini beğenmedim maç 2-1 ken orta sahada top tutmak için mehmet nas veya cerny yi alabilirdi pedrielin yerine ama almadı sonucunuda gördük sağlık olsun gençlerbirliği maçında umarım galip geliriz yoksa halimiz kötü
nesini degerlendirecez degerlendirmiyorum çunku bunun hepsi dejavu !!! :mad::mad::mad:
Besyo_cu 18.02.2012, 19:56 Olmayacak şeyler oldu. Pedriel maçı fenere hediye etti.
Rıza Hoca sahaya çıkıp o golu atacak hali yok ama bugun değişiklik anlamında çok hata yaptı. Cerny gibi bir oyuncuya sakatlığı yoksa şans vermemesi bence çok büyük hata. Cihan daha erken oyuna girmeliydi Fener beraberlik golundan sonra moral kazandı biz ise bir okadar moral bozukluğu yaşadık burda sakatlık veya oyuncu değişikliği yaparak oyunu sogutmamız gerekiyordu. 90 Dk boyunca sağ kanatımız hiç çalışmadı buna çare bulamadın Hocam.
Faty neden oyuna alındı anlam veremiyorum, Mehmet Nas neden oyuna girdi Kıvanç harika oynarken neden alındı neden ???
İyi oyuncular ile maç kazanılır Pedriel bom boş kaleye atamadı Alex iğne deliğinden geçirdi attı ve oyun döndü. Acı gerçek bir kez daha ortaya çıktı futbol iyi oyuncular la kazanılır bugun azim mücadele hırs değil kalite kazandı daha doğrusu kalite (alex) maçı kazandırdı.
Erman bir hafta boyunca önüne gelene roportaj vererek maça kendini hazırlamamış. Geçen hafta da söylediğim gibi Rasmussen neden gönderildi ve yerine neden forvet alınmadı.
İlk 4'ü elimizn tersi ile iteledik. Rıza Hocanın çeyreği kadar teknik ve taktik becerisi olmayan Aykut Hocanın Rıza Hocaya karşı maç kazanmasınada dayanamıyorum.
Durum 2 -1 iken berabere bitse üzüleceğimiz bir oyun varken maçın 4 - 2 bitmiş olması inanılır gibi değil. Son olarak Ziya harika bir maç çıkarttı devamlı bindirdi her atakta hücüma çıktı Hayrettin iyileşsede Ziya'yı kesmesi imkansız.
58 SiVaSıM 58 18.02.2012, 19:56 pedriel seni artık bu takımda görmek İSTEMİYORUM!!!!!!!!!!! allah kahretsin seni söylenecek tekşey pedriel
58_babacan_58 18.02.2012, 19:56 Elimizdeki maçı verdik,Ah suarez ahhhh o golü atsaydın maç kopacaktı :mad:
€neramo ve ermanıda kaybettik cezalı duruma düştüler kötü oldu yaa :(
maç analizi çok basit 65 de pedriyel atamadı alex attı fener maçı aldı
münihli_58 18.02.2012, 19:58 Golü kacirdik olan oldu...
Grosicki kesinlikle cikmamaliydi ve Cerny girmeliydi Faty'nin yerine..
Gol yedikten sonra panik yapiyoruz daha fazla üstümüze geliyorlar..
aaaaah ah....
emeğimizede acımıyoruz takımdaki bencillikten bıktım artık kıvanç orda getirdi getirdi 5 kişi var onunde ne diye kaleye vuruyorsun sağına soluna bir bak passızlık ben atayım derdine düştüler dönen topta gol oldu nitekim nihat 4 tane gol yedi bi tanesinde bile elini az ileri uzatmadı kardeşim oldugun yere ne dıye yatıyorsun bi hamle yap gol olsa bile çok acaip maglubiyet inanamıyorum ya takımdaki bencillikten bıktım ya sıkıldım artık bu bencillikten aptalca şutlar aptalca pas atmamalar bu ne abi
yiğidosalim58 18.02.2012, 20:01 maçın en kötüsü rajnoch 2.golü onun yüzünden yedik..
zoruma gitti içime oturdu eşşekten düşmüşe döndük ya 4 5 atacagımız mac dıye beklerken kafayı yememek elde değil aklımı yemek uzereyim
sivaslımuho 18.02.2012, 20:02 1.yarıdfakı futbolumuz olsaydı sımdı 4-2 bız galıptık ama olmadı saglık olsun dıger maclara bakıp onları kazanmalıyız :confused::confused::confused:
Geçmiş sezonların ruhsuz, öl toprağı serpilmiş futbolundan sonra her takımı dize getirecek bir takıma sahip olduk. Birkaç noktada hata yapmasak büyük başarılar bu sezon bizi bekliyordu.Elimizdeki maçı vermek hepimizin zoruna gidiyor ama en azından heyecan veren bir takımımız var.
sivaslımuho 18.02.2012, 20:04 Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : 1. yarıdakı muthıs sıvassporu 2. yarıda zerresını bıle gosteremedık :mad:
Maçın en iyisi kimdi : 1. yarıdakı sıvasspor
Maçın en kötüsü kimdi :2.yarıdakı sıvasspor
Maçın Kader Anı :suarezın kacırdıgı gol
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :faty cıkmalıyıdı
yerliturkuaz 18.02.2012, 20:05 Buyrun Maç Sizin Olsun…
Ben yemiyorum sen ye diye bir deyim vardır ya bugün bu deyimi harfiyen uyguladık. Ölü bir Fenerbahçe takımını kendi ellerimiz ile dirlittik resmen.
Maça çok şansız bir gol yiyerek başladık şans topu geldi gol oldu. Ama takımımız çok çabuk toparlandı ardından golümüz geldi. Oyundan kopmayacağımızı ve golü yememize rağmen gol atacağımızı bizden çok Fenerbahçe de biliyordu. Ataklarımızı sıklaştırdık ve iyi oyunumuzun karşılığında golümüzü de bulduk. Devreyi 2-1 önde kapadık.
Herkes ikinci yarı da farka koşacağımızı bekliyordu. Fenerbahçe’de bizim farka koşacağımzı biliyordu. Nitekim hakem faktörü maçı belirledi. İlk yarıda net bir penaltı ve kırmızı kartı ikinci yarıda gole giden oyuncuyu düşüren Bekir’i sarı kartyla geciştirmesi ben size bu maçı vermem diyordu. Nitekim bizde maçı Fenerbahçe’ye vermek için elimizden gelen herşeyi yaptık. İlk önce 3. Golü Pedriel ile kaçırdık daha sonra Kıvanç’ın topu kaptırması gelişen kontratak ile Uğur’un Alex’in şutuna müdahale etmemesi ve gol olması maç verdirdi rakibe peşinden çok basit bir kontratak ile yine gol yedik. Takım o golden sonra da oyundan düştü. Kalecimizin hatası ile de yediğimiz golden sonra da oyundan düştük. Ölü bir takımı kendi ellerimiz ile canlandırdık ya yanarım işte ona.
Dün nasıl Mersin maçında hakem maçı Galatasaray’a verdiyse bugünde hakem aldı maçı Fenerbahçe’ye verdi. Yazıkdır günahdır emeğimize ey Bülent denilen hakem bozuntusu yazıklar olsun sana…
Rıza hocam daha ne yapacaksın forvetşn boş kaleye gol atamıyorsa hakem de maçı alıp rakibe hediye ediyorsa sen daha ne yapacaksın….
Haftaya Eneramo ve Erman olmayacak işimiz gerçekden çok zor olacak. Umarım bu hafta kaybettiğimiz puanı Gençlerbirliği maçında alırız.
evet maçı elimizle verdik. hakeme rağmen kazanacaktık. eneramoya yapılan penaltı kırılma noktasıydı bence. ve kırmızı vermesi gerekiyordu volkana.buna rağmen herşey iyi gidiyordu. ama olmadı. yazık çok yazık. oyuncu değişikliklerinde geç kaldık.
mishka Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bu başarı senin sayende ama Allah rızası için şu 45-60 dakika arası oyunu oku müdahale et.
***nerde arkdş o hoca kamil ve pedriel hicmi fark etmedi 3 metre mesafede eger bu ikilinın yerine orta sağa 2 yeni oyuncu alsaydı oyuna.mac bizimdi hoca resmen uyudu......
2-1 de o gol kaçırıssan 3 gol yersin çok kötüydük rızanın bişeyler yapması lazım
dülger58 18.02.2012, 20:11 BÜTÜN FORUMDAKİ ARKADAŞLAR FUTBOLCULARA LAF SÖYLÜYOR.AMA EN ÖNEMLİ OLAN HAKEM HATALARINI ES GEÇİYOR.BUGÜN REZALET BİR HAKEM VARDI.
PEDİREL DENEN FUTBOLCU BU TAKIMDA OYNAYACAK TOPCU DEGİL.ADAM RUH GİBİ.
GELELİM RIZA HOCANIN HATALARINA OYUNCU DEGİŞİKLİGİNİ ZAMANINDA YAPMADI.
Maçta kötü/eksik yanlarımız kendini gösterdi ve elimizdeki maçı kaybettik, aynen İnönü'de olduğu gibi, aynen Türk Telekom'da olduğu gibi.
- Pedriel Suarez bu takımın ilk 11'ini haketmediğini bir kez daha gösterdi. Bir değil, iki değil, üç değil... Bir adam oynadığı bütün maçlarda bu kadar çok yüzde yüzlük golleri kaçırır mı ya?! Mücadele desen fizik gücü yetersiz, tek nik kapasite sınırlı. Ben Pedriel'e de kızmıyorum, onu bu kadar ısrarla oynatan Rıza Hocamıza sitemlerimi gönderiyorum. Yazık hocam, senin de emeklerine yazık. Pedriel'i ilk 11'de oynatacağına bırak 10 kişi oynayalım, hiç olmazsa haddimizi bilerek oynarız.
- Diğer birkaç maçta da ortaya çıktığı üzre maçı soğutma işini bilmiyoruz, beceremiyoruz. Ortada fasülye sırığı gibi dolanan ve takıma hiçbir katkı sağlamayna Pedreil gibi bir adamla neden ikinci yarıya başlanır, birisi cevap verebilir mi? Neden orta saha güçlendirilmez?
- Ayrıca bugünkü maçta var gücüyle savaşan Grosicki, Ziya, Kadir, Kıvanç gibi futbolcuların emeği buhar olup uçup gitti, yazık değil mi yahu? Bu adamlar takımın yükünü çekecek birkaç densiz alıp herşeyi götürecek.
Daha fazla birşeyler yazmak istiyorum ama kendi aptallığımızdan ve lakaytlığımızdan elimizdeki maçı verdik, içim yanıyor, yazık!!!
candan1975 18.02.2012, 20:13 maçın kötüsü kaleci kaleci kaleci.
pedriel seni artık bu takımda görmek İSTEMİYORUM!!!!!!!!!!! allah kahretsin seni söylenecek tekşey pedriel
***rasmussen gibi adamı paraya kıyma gonder olacağı buydu.adam resmen gol kokluyordu,enaromu durumunda olsaydı kesin avlardı volkanı derimm
Maçı Altın Tepside hediye ettik. Resmen öyle. Gollleri atmışsın öne geçmişsin. Rakip düşmeye başlamış. İkinci yarıda yarım dakikada bir pozisyon buluyorsun ve ilk bulduğun pozisyonu çok rahatça atabilecek vaziyettesin. Adamlar sinirlenmiş kartve eksik kalacaklar ama sen ne yapıyorsun Pedriel Efendi. Booommm-boooşş kaleye yuvarlayamıyorsun. Dönüyor saniyesi ile yiyorsun. Bu ne laubalik bu ne kişiliksiz futbol zihniyeti. 1-3 yapacaksın ve rakip santraya gidecek ve o pozisyon yaşanmayacak. Maç eminimki orda bitecek. Ama biz ne yaptık Altıntepside verdik. Yazık çok yazık oldu. Şimdi bu taraftarın uykusuzluğunun vebalini kim verecek, kim verecek bu üzüntülerimizin diyetini. Ayrıca Eneramo o fiziğine rağmen bilekleri çok güçsüz. 3-4 maçtır Kamil adeta SIFIR, koca bir sıfır Etkisiz eleman Boş küme, angarya, ne derseniz deyin. İçimiz acıyor yahu. Nerden maçı verdik. Şimdi o çıksaydı bu oynasaydı nafile. Ama mutlaka Kamilin dinlenip hırslanması lazım. Cerny her ne kadar daha düşük seviye olsada pres yapıyor canını dişine takıyor. Artık Nihatında Senecy ye yerini bırakması lazım. Bu iş isimlerle tecrübe ile oluyor beyler.
Değerlendirecek bir şey yok... 4-2 yenildik geçti gitti.
Maçı Altın Tepside hediye ettik. Resmen öyle. Gollleri atmışsın öne geçmişsin. Rakip düşmeye başlamış. İkinci yarıda yarım dakikada bir pozisyon buluyorsun ve ilk bulduğun pozisyonu çok rahatça atabilecek vaziyettesin. Adamlar sinirlenmiş kartve eksik kalacaklar ama sen ne yapıyorsun Pedriel Efendi. Booommm-boooşş kaleye yuvarlayamıyorsun. Dönüyor saniyesi ile yiyorsun. Bu ne laubalik bu ne kişiliksiz futbol zihniyeti. 1-3 yapacaksın ve rakip santraya gidecek ve o pozisyon yaşanmayacak. Maç eminimki orda bitecek. Ama biz ne yaptık Altıntepside verdik. Yazık çok yazık oldu. Şimdi bu taraftarın uykusuzluğunun vebalini kim verecek, kim verecek bu üzüntülerimizin diyetini. Ayrıca Eneramo o fiziğine rağmen bilekleri çok güçsüz. 3-4 maçtır Kamil adeta SIFIR, koca bir sıfır Etkisiz eleman Boş küme, angarya, ne derseniz deyin. İçimiz acıyor yahu. Nerden maçı verdik. Şimdi o çıksaydı bu oynasaydı nafile. Ama mutlaka Kamilin dinlenip hırslanması lazım. Cerny her ne kadar daha düşük seviye olsada pres yapıyor canını dişine takıyor. Artık Nihatında Senecy ye yerini bırakması lazım. Bu iş isimlerle tecrübe ile oluyor beyler.
Değerlendirecek bir şey yok... 4-2 yenildik geçti gitti.
Ozan5858585858 18.02.2012, 20:17 Yorum yapmak imkansız.. yorum yaparsam daha fazla üzüleceğimi bildiğim için yorum yapmıyorum.. iniallah haftaya gençleri yeneriz..
münihli_58 18.02.2012, 20:17 Asil biz Genclerbirligi macinda ne yapicaz ERMAN VE ENERAMO YOK
mühendisburak58 18.02.2012, 20:17 ben her hafta maçı tek cümleyle değerlendiriyorum bu haftada öyle olacak.
Sefiller oynayacak fb şov yapıyor...
sozun bıttıgı yerdeyız,bır maç ancak boyle hedıye edilir,guzel baslayan bır gunumuzu mahvettiler,herkes 65.dk da pedrıel denen karaktersızın kacırdığı pozısyonu kırılma anı olarak goruyor ama bu maç feneve bı sekılde hedıye edıldı:mad:bugun kı fenev bızı yenecek bır takım değildi,kalecı nihat evlere senlık aferın buyuk kalecı olacaksın şu takıma bı adam gıbı kalecı bulamadık,grosıckı efendı artık mokunu çıkardın gıdeceksen gıt bu takımdan,pedriel efendı burda senın avukatlığını cok yaptım:mad: senden de bı cacık olmaz,eneramo gol atmamak icın yemın mı ettın,gencler macına eneramo ve erman cezalı,helal olsun hepınize maçı ne yapıp edıp fenev e verdınız:mad::mad::mad::mad:
bugra5858 18.02.2012, 20:19 Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Çok iyi oynadık aslında.Bu maç bizim hakkımızdı.Lakin futbolun altın kuralı atamayana atıyorlar.Artık önümüzdeki Gençler maçından iyi bir skorlar ayrılmaya bakacağız.
Maçın en iyisi kimdi: Kesinlikle Kıvanç'tı neden oyundan çıktı bir türlü anlayamadım.
Maçın en kötüsü kimdi : Pedriel,Nihat
Sen bir forvetsen golü atacaksın Pedriel efendi.Takımın emeğini hiç ettin.O golü atsaydın 3-1 olacaktı ve maçı koparacaktık.Nihat ile ilgilide şunu söyleyeceğim.11'in kalıcı ismi olmak istiyorsan böyle maçlardaki şansları çok iyi kullanacaksın.Bundan sonra daha zor alır Senecky'den formayı...
Maçın Kader Anı : Pedriel'in kaçırdığı yüzde yüzlük gol pozisyonu....
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : İyi hamleler yapamadı.Pedriel'i ilk yarı bittikten sonra çıkarmalıydı.Cerny hem daha teknik hemde geriye daha çok gelen bir futbolcu.Keza Kıvanç'ı neden anldı anlamış değilim.Faty'nin oyuna alınmasının hiç bir mantıklı açıklaması da yok.
Rıza Hoca doğru hamleleri yapamadı...
sehrisivas 18.02.2012, 20:20 Elimizle rakibimize hediye etttiğimiz Feenrbahçe maçını değerlendirelim.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler Elimizle rakibimize hediye etttiğimiz maç
Maçın en iyisi kimdi : Kavlakların Uğur ??sucu arazların pedrol?? şahanların Nihat
Maçın en kötüsü kimdi : ???
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Her zamanki gibi adamlıktan yoksun desekte asıl mesele gol kacırdımız anda gol yememiz
Maçın Kader Anı :pedonun 3. golu kaçırması arkasına 22 olması
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :pedoyu ve kıvancı gec cıkardı
takım kadrosunu görünce yine isyan ettim, bu pedriel de ne bulursun be hoca yetmez mi artık. cerny nin alternatifi pedrielmi olmalı???
kamil grosicki tam oynamaya rakibi eksiltmeye başlamıştıki oyundan alındı nekadar saçma anlamsız bir müdahale...
kalecimiz sahada varmıydı benmi göremedim!!!
rajnoch gol atacağına gol attırmamalı çok ama çok saçma bir hata yaptı
RIZA HOCA ELİ İLE RESMEN MAÇI FBYE HEDİYE ETTİ, ANLAŞILDIĞI ÜZERE RIZA HOCA ASLA SİVASSPORU ŞAMPİYONLUĞA OYNATAMAZ
bu seneckynin durumu ne abi kac maç oldu kadrodamı yokmu seneyemı anlaşıldı kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sehrisivas 18.02.2012, 20:22 Biz küçükken gol atan galeye oynardık ben galeye gecmemek ıcın topu getırırı getırı gol atmazdımPedrile gol atan galeye oynuyoruz sanıyor gacırdğı gole bakarsan..
Metal Gear 18.02.2012, 20:22 Öncelikle bu ligin en pis takımına yenilmek,Emre gibi bu ligin en çirkef oyuncusundan 2 gol yemek ve pozisyon vermeden yenilmek iğrenç bir duygu!
Rıza Hocamızı çok seviyoruz,mükemmel bir takım oluşturdu.Bugünkü futboldan da gurur duydum.Ancak 1-2 yakalamışken Pedirel hala neden oyunda hocam?Bunun izahatı nedir?.İkinci yarıya başalrken Pedriel-Cerny değişikliği bekledim,ve bu değişikliğin sonucunda 5 atacağımızı düşündüm yeminle!Ama yok arkadaş!Pedriel'in kaçırdığı net pozsiyon 1 değil 5 değil!Oyun soğutmak denen bir olgu yok mu bu takımda?Adamlara pozisiyon vermeden 4 tane yemek!...Ah neyse.Söyletme kafir derunumda neler var demiş şair!
dülger58 18.02.2012, 20:22 Degerli sivassporlular bugün yine tff merkez hakem kurulu oyunlarından birini gördük.Sayın Bülent yıldırım gibi bir hakemi maça vererek maçın sonunu belirlemişlerdir.
Maç içerisinde verilmeyen sarı kart,penaltı ve kırmızı kartlar vardır.Bu büyük takımlara verilen toleranslar oldugu sürece bu ülkede ne şike nede rüşvet biter.
Siz sivassporlu taraftarlara düşen görev TFF MERKEZ HAKEM KURULUNA e-mail atmakdır.Hakkımızı kimseye yedirmeyelim....
iletisim@tff.org adresine gönderebilirsiniz...
erhan 10 18.02.2012, 20:23 Maçın en kötüleri:NİHAT''NAVRATİL'' Kadir,Erman.
Maçın kırılma anı:Pedriel'in kız gibi vurmaya çalışarak boş kaleye kaçırdığı gol ve ardından 2.golü yememiz.
Maçta göze çarpanlar:2-2'den sonra sanki 5-0 yeniliyormuşçasına takımın çöküşü şaşırtıcıydı ve sonrasında Eneramo başta olmak üzere Ziya,Faty,Nas hariç herkesin topa gitmeyişi umudu kesmiş davranışları.
Hakem:Fenerbahçe'ye yine toleranslıydı.Her faulümüzde kart verdi.Tabi faulse..
Böyle saçma sapan mağlubiyetler alıyorsak ben artık Sivas maçlarında 3-0 öne geçmediği müddetçe sevinmiyorum gollerine.Ne zaman önde olsak diken üstünde maç seyrediyoruz.Yeter artık!
burak58as553 18.02.2012, 20:31 Her maçta bireysel hatadan gol yiyoruz yeter artık be :( kaleci nihat berbattı. pedriel desen bu takıma hiç yakışmıyor.. :(
fatih585858 18.02.2012, 20:32 Bilindik 4 takımın dışında hiçbir takımın play-off'a girmesini ne yayıncı kuruluş, ne federasyon, ne de hakem camiası ne de İstanbul basını istemiyor kardeşim. Tarafsız bir şekilde maçları takip eden herkes bunu hakemlerin tavrından da , yayıncı kuruluşun spikerlerinin yanlı maç anlatımlarından da net bir şekilde görebiliriz. Bu düzen ancak insanların memleketlerinin takımlarını tutmak akıllarına geldiği zaman, yıkılır. Mesaj atmayla bir şeylerin değişeceğini hiç sanmıyorum.
B.DUMANLI 18.02.2012, 20:34 Bu maci 4-2 kaybettik,fakat Fenerbahce beraberlik golünü atana kadar,degil galibiyeti beraberligi bile haketmedi.Üstün taraf Sivasspor´du.Ilk yarida Enaramo Volkan´i calimlayip kaleye vurmayi tercih etmesi ,ilk yariyi 1-3 önde bitirmemizi engelledi.Ikinci yarida Bolivya´li Suarez bos kaleye topu atamiyinca,Sivasspor´lu futbolcular adete cöktü.Suarez´in golü atamamsindan 30 saniye sonra topu kalemizde gördük,beraberlik golünü attilar.Beraberlik golünden sonra takim adeta cözüldü.Nihat´in gollerde yapabilecegi hic birsey yoktu.Defans anlayisi kalmadi,adeta Sivasspor cöktü.Bu günki yenilisimizin bas mimari Suarez´di.O topu Fenerbahce aglarina gönderseydi,sahada Fenerbahce diye birsey kalmazdi.Gercekten bizim Cihan ,bu Suarez´den daha kaliteli degilmi?Sivasspor ilk yari itibariyle bu yenilgiyi haketmedi,taki Suarez´in o topu bos kaleye atamadigi ana kadar sahanin tek hakimiydi.Olan Sivasspor´a ve sahada gösterilen emege cok ama cok yazik oldu.
abdullah58 18.02.2012, 20:36 göz göre göre fenere yenildik
ya riza hoca bu pedrielden ne umuyor anlamadim
su pedrielin,ugurun bu takimdayeri yok be
58MUAMMER58 18.02.2012, 20:36 Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
:mad:FUTBOL ADINA SİVASSPORUN İYİ OYNADIĞI HAKETTİĞİ FAKAT FUTBOLUN ADALETSİZLİĞİNİN ÖN PLANA ÇIKTIĞI HAKEMİN MAÇA DAMGA VURDUĞU İLGİNÇ MAÇOLDU
:mad:MAÇIN EN İYİSİ CANÇEKİŞEN ÖLMEK ÜZERE OLAN FB TAKIMINA HAYAT ÖPÜCÜĞÜ VEREREK DİRİLTEN KADIN KIZ ÇOCUK TARAFTARLAR
:mad::mad:ÇİRKEF EMRE OYUNDA OLMAYAN ARTİST ERMAN YILDIZCIK GROSEÇKİ HENÜZ İLERLEME OLMAYAN KADİR GOL ATSADA RAYNOCH NİHAT KIVANÇ PEDRİELL
:mad:MAÇI İZLERKEN BELKİ OYUNU OYNATMAYA ÇALIŞAN PEK KARTLARINI KULLANMAK İSTEMEYEN FAKAT EVSAHİBİ TAKIMA MÜSAMA GÖSTEREN PEDRİELİ EYYAMCI HAKEM VARDI BELKİ DUYGUSAL OLABİLİRİM FB Lİ YAZARLARIN HEPSİ ŞİMDİDEN HAKEMİ KAHRAMAN ETMEYE BAŞLAMIŞ ZATEN BİRŞEY BEKLEMİYORUM FB Yİ YENECEKSEN HAKEMİDE YENECEKSİN ENERAMOYU DÜŞÜREN VOLKANA KIRMIZI KART VE PENALTI VEREMEYEN FB NİN 2 OFSAYT GOLÜNÜ VEREN HAKEMİN ALLAH BELASINI VERSİN
Maçın Kader Anı :
:mad:MAÇIN KADER ANI DEĞİL ANLARI VAR ENERAMONUN VOLKANLA KARSI KARŞIYA POZİSYONU KADİRİN BOŞ KALE YERİNE DAĞLARA TAŞLARA VURDUĞU VE PEDRİELİN 3.GOLÜ BOMBOŞ KALEYE ATAMADIĞI POZİSYONLAR KADER ANI OLDU
:mad:BUGÜN RIZA HOCA FORMSUZ GÜNÜNDEYDİ TAKIMI İYİ OYNATMAYA ÇALIŞTI ŞANSSIZ GOLE BASLADIK DEVREYE SONRA TOPARLANDIK VE GALİP DURUMA BİLE GEÇTİK RAKİP ÇÖKMÜŞ ÜSTÜMÜZE ŞUURSUZCA GELİYOR ORTA SAHAYI KALABALIK TUTUP KONTRADAN GOL ATABİLİRDİK CERNY SAKAT DEĞİLSE OYNATMALIYDI MEHMET NASI ERKEN ALABİLİRDİ SAĞLIK OLSUN ARTIK İŞ KAZASI DİYELİM ARTIK BEN RIZA HOCAMLADA TAKIMLADA GURUR DUYUYORUM MAÇIN HAKKI SİVASIN GALİBİYETİ OLMALIYDI :confused:
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Şaşırtacak derecede kötü oynadılar maç zevkliydi ama SİVASSPORumuz için değil
Maçın en iyisi kimdi : Statdaki bayan taraftarlarımız!!!
Maçın en kötüsü kimdi : sanırım hepsi
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Baştan aşağı takımın kendine gelmesi lazım
Maçın Kader Anı :Kazma pedrielın kacırdıgı pozısyon
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Kulubede skoru degıstırecek oyuncu yokkı cıhan vardı onuda aldı zaten rıza hoca genelde cihan mehmet nası banko alıyor oyuna sonradan!
ahmet ali 18.02.2012, 20:46 Pedriel golu inanılmaz bir şekilde kaçırdı ama 4 golü Pedriel yemedi.... Defansımız daima dikkatsiz ve belki yetersiz....
Kalecimizi izleyin,ozet goruntulere bakin veya maci hatirlayin.Bizim mahalle maclarinda adam yoklugunda kasap serefin tombul oglunu kaleye korduk.O yillari hatirladim. Yeterki kalede adam varmis gibi olsun.Elestirmeyi sevmem ilk sefer bir oyuncumuz benim olumume sebep olacakti.Cildirdim,
Kadir sarı kart cezalısı olmamak için basarak oynayamadı.Bence ikinci yarı kadir yerine m.nas ile başlayabilirdi.tabi pedrielle de cerny değişmeliydi.kamil tam maçta kendini göstermeye başlamışken çıkarılması hataydı.faty neden girdi oyuna anlauamadımAcaba rıza hoca daha fazla fark yememek için mi aldı bu oyuncuyu anlamadım.Pedriel o golü atsa f.b folloş olup çıkacaktı emin olun.Yazık oldu yazık oldu yazık oldu ne denir ki başka.3 gün kendime gelemem daha.Bu kanı bozuklara elindeki maçı vermek çok zoruma gitti.
B.DUMANLI 18.02.2012, 20:58 Mac biteli neredeyse bir saati gecti fakat böyle bir yenilgiyi hala hak etmedigimizi düsünüyorum.Maci kaybetmis olsak bile ilkyari sergiledigimiz futbolla dosta ,düsmana tabeladaki yerimizin tesadüf olmadigini göstermis olduk.Suarez topu bos kaleye atamadigi zaman biz defans neden az adamla yakalandi buda büyük bir soru isareti olarak belleklerde kalacaktir.
aslan5866 18.02.2012, 20:58 Tek kelimeyle maçı Pedriel fenere hediye etti ama Eneramonun atamadığı golüde es geçmek mümkün değil. Rıza hoca ilk yarı boyunca gezen pedrieli neden ikinci yarıda oynattı anlamak imkansız. Yazık oldu.
herkez pedriele kızmış bende kızdım ama bayağıda mücadele etti pedriel aslında ama biz 2.2 den sora neden 3 4 yedik 2.2 olduysa iyi oynuyoruz tutabilirdik biraz savunmayı boşlamayıp hadi 3.yu yedık 33 olabilri en azından ama direk işlerini saglamlastırıp 4üde yiyoruz seri goller yiyoruz pedriel dönüm noktası tamam ama 2.2 3.2 yide koruyamadık adeta 10dkda perişan olduk bu kadar rahat gol yememeliyiz ama ofansıf futbolunda bu sıkıntısı var bu kadar olmayabılır ama biz cok rahat gol yıyoruz elını kolunu sallıyarak geldı 3 gol attılar
A.Turan Korkmaz 18.02.2012, 21:02 Üstümüzdeki 5 takımla maç yapacağımız bu seride minimum 8 puanın bize ilk 4ü getireceğini düşünmüştüm. Bu 2 beraberlik 1 mağlubiyet ve 2 galibiyetti. BJK'yle berabere kaldık,FB'ye yenildik. İki maçta bir puan aldık. Sivassporun bu seride artık yenilme hakkı kalmadı. Gb,GS ve TS maçlarından iki galibiyet ve bir beraberlik almalıyız. Bunun dışındaki tüm sonuçlar için ilk 4ü unutun derim.
Maçın değerlendirmesine gelince:
1) Rıza hocayı maçın başından oyunun koptuğu ana kadar oynatmak istediği pozitif futbol ve kazanma isteği için önce hakkını teslim edeyim. Hatası: Ülkesine giden ,3-4 günü yollarda geçen Pedrielle ilk 11 başlaması idi. Burada antrenmanlarda kendini ilk 11 için yeterince göstermeyen Cihan Özkara ve Cerny de suçludur.
2) Takımımızın temel problemi,bazı oyuncuların son paslardaki ve vuruşlardaki beceriksizlikleri ve bencillikleriydi. Üç büyütülmüşlere karşı hem de deplasmanda bol pozisyona girip atamazsan cezası keserler.
Benim takıldığım bencillik ve takım disiplinine uymama.
2-1 galipken ardarda pozisyonlar bulduk.
-Eneramo, gole gidiyor,önünde geniş alan var,kaleyi karşıdan görüyor,açı daralmamış,kaleciyi de çalımlamaya gidiyor. Basit oynayıp vuruşunu yapsana be adam. Kendi piyasası için 'FB kalecisi de çalımlayıp golünü attı ' denilmesi,ya da golün daha 'jeneriklik' olması gerekiyordu galiba.
- Kamil,birçok pozisyonda kendisi son vuruşları kullandı,kullandı, Pedriel'in atamadığı pozisyondaysa tuttu,pas verdi,pası beklemeyen Pedriel de avuta attı.
- Uğur,soldan bindirdi,üç kişiyi çalımlayıp kendi atmaya kalktı,iki kişi boştaydı.
vs. vs.
Sivassporumuz bu maçı alamadıysa oyuncuların kendilerini takımdan üstün görmelerinden dolayıdır. Bunda, kanal kanal gezip röportaj verenler kadar onları pohpohlayıp havaya sokanlar da kabahatlidir. 'Messi' Erman bugün takıma ne katkı vermiştir? Gol atan Kıvanç , ataktayken topu kaptırıp 5. dakikada gol yememizin nedeni değil midir?
Genel kanının aksine bu yenilgi daha hayırlı olmuştur. Rıza hoca, disiplinsiz davranan ve kendine oynayan takımdaki belli isimleri güzelce fırçalayacaktır. Takım oyununa bağlı kalan Ziya gibi futbolcularımızı ise kutlayacaktır. Oyuncuların kendilerini affettirmek için peşpeşe iki galibiyet almaları lazımdır.
GB ve GS'yi yenmek şart olmuştur. Bunu başarırsak Trabzon'a üçüncülük için gideriz. Henüz herşey bitmedi.
fatih585858 18.02.2012, 21:07 Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Beraberliğe üzüleceğimiz maçı resmen ellerimizle, rakibe hediye ettik.
Maçın en iyisi kimdi : Maçın tamamında, İyi oynadı diyebileceğimiz bir futbolcu yoktu. Sadece belirli aralıklarda; Kıvanç, Ziya ve Navratil vasatı aştılar.
Maçın en kötüsü kimdi : Eneramo: Çok lakayıt tavırlar sergiledi. Kaleci ile karşı karşıya, vurması gerekirken kalecinin dibine kadar girmesi çok anlamsızdı. Kalitesine yakışmayacak bir futbol oynadı.
Suarez:Zaten fizik kapasitesi rakip karşısında yetersiz kalıyor. Bir de kale dibinde ki golü kaçırarak, maçı kopartacağımız maçı kaybetmemizde rol oynadı...
Erman : 2. golde yaptığı orta dışında oyunda hiç yoktu. Mücadele anlamında da rakip karşısında,çok zayıf kaldı.
Kadir: En kritik yerde yine Kıvanç ve Rajnock ile birlikte çok kritik pas hataları yaptı.
Uğur: Yine ağır vasıta gibiydi. Hem Savunmada kademe hataları yaptı, Hem de hücumda kritik pasları atamadı.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Yayıncı kuruluşun, Federasyonun , Mhk'nin ve İstanbul basınının, bilindik 4 takım dışında bir takımın play -off'a girmesini istemedikleri bir ortamda yine Bjk maçında olduğu gibi bu sefer başka bir hakem, aleyhimize çaldığı düdüklerle resmen takımımızı prokave etti. Dünyanın her yerinde fb'nin attığı ilk gol ofsayt iken, hakem söz konusu istanbul takımı olduğundan rahatça olmayan golü verdi. Faul kararlarında hep rakibin lehine takdir hakkını kullandı. Hakemler yanlarına Suarez'i de alarak bu maçta amaçlarına ulaşmış oldular.
Maçın Kader Anı : Golcü diye takıma alınan , Suarez'in kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda , ayağını anlamsız bir şekilde 180 derece döndererek , koca kale dururken topu büyük bir beceri ! ile dışarıya atması. Aynı beceriksizliği Bjk maçında da göstermişti. Futbolcu dediğin kendini geliştirir arkadaş!
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Keşke Suarez'in yerine Cerny ile başlasaydı. Bunun dışında pek bir hatası olmadı. Daha öncede söylediğim ve yazdığım gibi bu takımla, bu sorunlarla ve bu hakemlerle alınabilecek maksimum puanı aldığını düşünüyorum.
Has Sivas`li 18.02.2012, 21:08 En cok gol kaciran, yanlis oldu harcayan takimlarin listesi yapilsa, birinciligi kimseye kaptirmayiz. Banko birinci oluruz. Maci 1-3 getirip farka gidecektik, ne oldu 4-2 kaybettik. Cok yazik oldu cooook.....
burak58as553 18.02.2012, 21:08 Mactan sonra o kadar sinirliydim ki agzımdan kötü bir söz cıkmasın diye buraya yorum yazmadım..
Hakemin vermediği penaltı pozisyonuna mı yanarsın,Pedriel'in kacırdığı pozisyona mı yanarsın,müthiş oynadıgımız bir macta yenildiğimize mi yanarsın...Yanarsın da yanarsın...
Pedriel ALLAH rızası icin git şu takımdan..Yani o golü nasıl kacırırsın hem de karsında ki takım büyütülmüş bir takım ise...
Belkide ligde ilk defa bu kadar müthiş bir top oynadık.Macı izlerken sanki Sivas Fenerbahçe'den daha büyük daha kaliteli bir takımmış izlenimini verdi ta ki Pedriel'in kacırdıgı pozisyona kadar..Daha sonra her takımın sahip olması gereken Alex aldı macı..Ha attıkları gollerde az miktar şans ve kaleci hatası olabilir ama maalesef bu sonucu haketmemiştik..
risale69 18.02.2012, 21:11 nihat çok genç böylesine büyük maçı kaldıramaması normal.
ama zamanla iyi bir kaleci olacak. bu yüzden fazla eleştirilmemeli,.
off kafayı yıyecem,hakeme mı eleştırsek kalecıyı mı,gol kaçıran futbolcuları mı bız bu maçı 1 hafta tartışırız,fenev'ın ılk golu ofsaytmış,eneramo'nun pozısyonu temız penaltı yok golu atmak yerıne penaltıya gıdıyor:mad::mad:
poolat58 18.02.2012, 21:16 Rıza hocam sen daha yalvar pedriele el aç ki gol atsın da maç kazanalım devam et:mad::mad::mad:
ayhandemir58 18.02.2012, 21:23 BİZİM FUTBOLCULARI TEBRİK EDİYORUM.FENERBAHÇE STADINI DOLDURAN 35 BİN BAYANI ÜZMEMEK İÇİN BİLEREK DAHA FAZLA GOL ATMADILAR(PEDRİEL-KIVANÇ-UĞUR) VEEE 5 DAKİKADA 3 GOL YEDİLER(NİHAT).HELAL OLSUN SİZLERE SÜPERLİG TOPÇULARI.....:)
hasanim58 18.02.2012, 21:24 Gecen haftaki malligini yine yapti yeteerrrrrr artik pes yaa bide uzuluyo lan niye uzuluyon bos kaleye atamadin yaziklar olsun senin golculugune verem edecen biz kiz kurusu seni sevindirdin o kadar kadini kizi gerci senin icin sorun yok sende onlardansin
***orta sağda 4 kişi bir adamı indiremedi.gol ofsayttı.daha doğrusu ofsayt olan fenerli niahat n önünü kapatmıştı
yok böyle birşey arkadaş. nedir bu yıldırmdan sivasın çektiği ve nedir bu emreden türk futbolunun çektiği. 1- emre kıvança arkadan faul yapıyor. yüzüne bakın adamın, bu sefer kesin kartı yiyecem diye bir ifade takınıyor hakem gelip kıvança kart gösteriyor. 2-eneramo topu geçiriyor volkandan. ayaklarını geçiremiyor ki dün necatinin penaltısından daha net penaltı ve kırmızı kartlık pozisyon ama hoca devam diyor. kırlma noktası pedrielin pozisyonu değil işte bu pozsiyon ama neyse yazmaya gerek yok farka gidecektik olmadı. :(((((( DEYİP GEÇEYİM BU MAÇI. UNUTMAK İSTİYORUUUMMMMM
hasanim58 18.02.2012, 21:27 La gardaş gelde kafayi yeme su futbola yenilmek yakisirmi emege yazik valla oyke dokuyumki zor tutuyom kendimi
DOGU_BEY 18.02.2012, 21:28 Suarez karşı karşıya inanılmaz golü kaçırıyor, o top dönüyor maç 2-2 oluyor ve her şey bir anda değişiyor...Gecenin acı özeti bu malesef...Ah Rıza hoca ne güzel ilk yarının sonunda tam kötü zamanda 2-1 öne geçmişiz bu maç boyu başa baş oyun mantığı ne 2.devre yapacağın iş Suarezi alıp Cernyi ortasahaya dinamo olarak sürmek olmalıyıdı...Bu Suarez ısrarı nedir anlayamıyorum..Sadece bugün için konuşmuyorum Suarezin en baştan beri sağ açık oynamasını eleştirdim ...İlk devre süper mücadele, pozisyonlar, aynı şekilde 2.yarı ilk 10 dakika yine oyunu tutuyoruz ve mutlak 3.gol kaçıyor...hadi o gol kaçtı 2-2 oldu o an müdahele edip kafa ve fizik olarak oyundan düşen Suarezi yine almalıydın...Kıvançı belki yorulduğu için çıkardın ama bence o da çıkmamalıydı...Bencillikte artık sınırı aşan Grosicki o an almalıydın...Bu haftadan sonra artık Grosickiye gerekli sert uyarııyı mutlaka yapmalısın..Bu ne bencillik kardeşim? Maçta tek olumlu ahreketi kaçırdığımı 3.golü hazırlmasıydı, verkaça girdi ve Suareze al da at dedi....Onun dışında malesef bencillikte sınırı aştı!!
Hkaem tam bir adiydi, maçtan önce korktuğumuz başmıza geldi...Bekirin pozisyonu yüzde yüz kırmızı kart olmalıydı, atamadı adi! Eneramo ve Erman bence gs maçı için bilerek cezalı oldular diye düşünüyorum...Antep maçı gibi 3 puanın bizim oalcğaı maçı malesef yine kednimiz ve adi hakemle verdik fenre...Artık gençler ve gs maçlarından 6 puan almamız şart oldu...
yorumcuyuz 18.02.2012, 21:41 http://s7.directupload.net/images/120218/ibindu6y.swf
bu gol kaçar mı lannnnnnnnnnnnnnn:mad: :confused:
B.DUMANLI 18.02.2012, 21:42 Suarez karşı karşıya inanılmaz golü kaçırıyor, o top dönüyor maç 2-2 oluyor ve her şey bir anda değişiyor...Gecenin acı özeti bu malesef...Ah Rıza hoca ne güzel ilk yarının sonunda tam kötü zamanda 2-1 öne geçmişiz bu maç boyu başa baş oyun mantığı ne 2.devre yapacağın iş Suarezi alıp Cernyi ortasahaya dinamo olarak sürmek olmalıyıdı...Bu Suarez ısrarı nedir anlayamıyorum..Sadece bugün için konuşmuyorum Suarezin en baştan beri sağ açık oynamasını eleştirdim ...İlk devre süper mücadele, pozisyonlar, aynı şekilde 2.yarı ilk 10 dakika yine oyunu tutuyoruz ve mutlak 3.gol kaçıyor...hadi o gol kaçtı 2-2 oldu o an müdahele edip kafa ve fizik olarak oyundan düşen Suarezi yine almalıydın...Kıvançı belki yorulduğu için çıkardın ama bence o da çıkmamalıydı...Bencillikte artık sınırı aşan Grosicki o an almalıydın...Bu haftadan sonra artık Grosickiye gerekli sert uyarııyı mutlaka yapmalısın..Bu ne bencillik kardeşim? Maçta tek olumlu ahreketi kaçırdığımı 3.golü hazırlmasıydı, verkaça girdi ve Suareze al da at dedi....Onun dışında malesef bencillikte sınırı aştı!!
Hkaem tam bir adiydi, maçtan önce korktuğumuz başmıza geldi...Bekirin pozisyonu yüzde yüz kırmızı kart olmalıydı, atamadı adi! Eneramo ve Erman bence gs maçı için bilerek cezalı oldular diye düşünüyorum...Antep maçı gibi 3 puanın bizim oalcğaı maçı malesef yine kednimiz ve adi hakemle verdik fenre...Artık gençler ve gs maçlarından 6 puan almamız şart oldu...
Grosicki bu oyun mantigiyle Polonya milli takimina alinsa bile ilk onbire girebilecegini sanmiyorum,toplari öldürüyor.Sivas seyirciside düzelecegi günü sabirla bekliyor ,fakat hangi güne kadar bende anlamis degilim.Saha ve zemin gayet güzeldi,böyle bir sahada oynayip takima üst seviyede yarar sagliyamiyacaksan ne zaman oyniyacaksin?Liglerin bitimine sayili haftalar kaldi,oyniyacaksan oyna artik.
Respect58 18.02.2012, 21:51 Maçı Suarez ve Cernyi ona tercih eden Rıza hoca yüzünden kaybettik.
Suarez'in maç boyunca yaptığı bir tane olumlu hareket yok.O golü atsa maç bitmişti. :mad: :mad: :mad: Bu adamdan kanat oyuncusu falan olmaz.Cernye yapılan haksızlık.
Kıvanç'ı beğenenleride anlamıyorum yediğimiz 1. ve 4. golün sorumlusu odur.Tribünlere oynarken kaptırdığı iki topta geldi gol oldu.
Kadir'in yine kazmalığı üzerindeydi.Saçma sapan bir sürü top kaptırdı.
Rajnoch'un 3. golde yaptığı hata hiç bir profesyonel oyuncunun yapmayacağı cinsten.
Bu maçta Rıza hoca Cerny yerine Pedrielle başlaması ve yaptığı saçma oyuncu değişiklikleri ile yine sınıfta kaldı.Faty oyuna almaktaki amaç neydi acaba? çok merak ediyorum doğrusu. Aynı zamanda Suarezde takımın kalitesinin altında kaldı ve kendini yeterince geliştiremedi.
Degerli sivassporlular bugün yine tff merkez hakem kurulu oyunlarından birini gördük.Sayın Bülent yıldırım gibi bir hakemi maça vererek maçın sonunu belirlemişlerdir.
Maç içerisinde verilmeyen sarı kart,penaltı ve kırmızı kartlar vardır.Bu büyük takımlara verilen toleranslar oldugu sürece bu ülkede ne şike nede rüşvet biter.
Siz sivassporlu taraftarlara düşen görev TFF MERKEZ HAKEM KURULUNA e-mail atmakdır.Hakkımızı kimseye yedirmeyelim....
iletisim@tff.org adresine gönderebilirsiniz...
***cok haklısın arkadş yazdıklarına aynen katılıyorum biz diğer anadolu takımları bu istanbul takımlarıyla 40 mac yapsak hepsinide kaybederler bu hakemler olduğu sürece yani perşembenin gelişili çarşambada belli bu 40 yıldırda böyledir.inşallah şu son hamlelerle düzene girer türk futbolu. adamlar ticarete dönderdiler bu işi. örneğin 100 milyon euro sezona harcarak girerler.bunu sezon sonu 150 cıkarmak isterler..bu yüzden dışarıdan alınan yabacılardan dolayı türk oyuncularımız yer bulamamaktadır .o nedenle milli takımımıza kötü yönde yansıyordur .tüm zamanlar böyle gelir böyle gecer
Tek cümle ile düşüncelerimi dile getirmek istiyorum.
Berabere bile kalsak fazlasıyla üzüleceğimiz bir maçtı..Varın gerisini siz düşünün
Not : Pedriel Suarez..Bir değil beş değil ama böyle kritik bir maçta böylesi bir golü kaçırıp tüm takımın gardını düşüren sensin güzel kardeşim...Hakikaten çok ama çok üzüldüm bu maç için..Sahada inanılmaz mücadele eden kollektif bir takım vardı ve belki de ligin kendi evinde en ofansif oynayan takımına top göstermedik ama gel gör ki bir pozisyonda oyun koptu..
Yapacak birşey yok ..İyi yoldayız herşeye rağmen herşey çok iyi gidiyor maşallah diyorum takımımıza...
Düzeltilmesi gereken bazı noktalardan sonra bizi kimse tutamaz ve eminim ki 2009 u bile unutturacak başarılar bizi bekliyor..Bu hataların ilk sıralarında herkesin malumu olduğu gibi kaleci geliyor arkadaşlar..Nİhat çok iyi niyetli çok çalışıyor ama şunu kabul edelim ki malesef bizim kalecimiz Nihat değil..Kendisinden iyi bir yedek olur ama as kalecimiz yok..Umutları Senecky'e bağlamak lazım artık...Bugünkü maçta frikik dışında takıma hiçbir katkısı kurtarışı olmadı..Kaldı ki son golü nasıl yediğinin açıklaması olamaz.En yakın zamanda Senecky formasını alır diye düşünüyorum
Çok üzüldük..Çok moralimiz bozuldu ama iyi yoldayız iyi gidiyoruz..Gençler ve gs maçlarını kayıpsız atlatmamız bu maçın telafisi adına hayati öneme sahip eğer ilk 4 hedefimizi devam ettirmek istiyorsak.Ki inanıyorum bu takım bunu da başaracaktır..
Besyo_cu 18.02.2012, 22:10 Bu maç her açıdan ders olacak nitelikte.
Tüm Türkiye gördü ki Sivasspor taş gibi bir takım, elindeki kısıtlık imkanlara kısıtlı kadroya rağmen oyunu çirkinleştirmeden delikanlı gibi oynuyor.
Pedriel'i kaçırdığı gol için bende dahil herkes eleştiriyor haklı olarak, ancak bu adam bizim sözleşmeli oyuncumuz uzun lig maratonunda bize çok faydası olacak o yüzden bu eleştiriyi dojunda bırakıp abartmamalıyız.
Soruyorum size bu maçta takımın başında Bülent UYGUN olsaydı o zaman ne diyecektik kesin sattı adam fenerli diye koparacaktık yaygarayı, yada diyelim ki rakibimiz beşiktaş'tı ve böyle yenildiğimizde bu sefer Rıza Hocaya olmadık sözler söyleyecektik.
Üzüntümüzü içimize atıp diyelim ki ezdik feneri balına yendiler bizi diye. Bu korku zaten fenere bir ömür yeter...
DOGU_BEY 18.02.2012, 22:11 Suarez karşı karşıya inanılmaz golü kaçırıyor, o top dönüyor maç 2-2 oluyor ve her şey bir anda değişiyor...Gecenin acı özeti bu malesef...Ah Rıza hoca ne güzel ilk yarının sonunda tam kötü zamanda 2-1 öne geçmişiz bu maç boyu başa baş oyun mantığı ne 2.devre yapacağın iş Suarezi alıp Cernyi ortasahaya dinamo olarak sürmek olmalıyıdı...Bu Suarez ısrarı nedir anlayamıyorum..Sadece bugün için konuşmuyorum Suarezin en baştan beri sağ açık oynamasını eleştirdim ...İlk devre süper mücadele, pozisyonlar, aynı şekilde 2.yarı ilk 10 dakika yine oyunu tutuyoruz ve mutlak 3.gol kaçıyor...hadi o gol kaçtı 2-2 oldu o an müdahele edip kafa ve fizik olarak oyundan düşen Suarezi yine almalıydın...Kıvançı belki yorulduğu için çıkardın ama bence o da çıkmamalıydı...Bencillikte artık sınırı aşan Grosicki o an almalıydın...Bu haftadan sonra artık Grosickiye gerekli sert uyarııyı mutlaka yapmalısın..Bu ne bencillik kardeşim? Maçta tek olumlu ahreketi kaçırdığımı 3.golü hazırlmasıydı, verkaça girdi ve Suareze al da at dedi....Onun dışında malesef bencillikte sınırı aştı!!
ayrıca ilave olarak:
kaleci nihat bu maçta genel anlamda iyi performans sergilemedi emrenin topunu kurtarmalıydı, o pozisyonlarda bir golü çıkarsa maçın rengi yine değişirdi ama daha genç bu yüzden de çok hatalıydı bütün suç onundu gibi şeyler söylemek yanlış olur...erman 2.yarı biraz top oynadı sonra kayboldu...yine söylüyorum rıza hoca artık şu grosickinin bencilliğine kendine oynamasına acilen sert bir şekülde müdahale etmeli...kadir ilk yarıda çok top kaybı yapsa da inanılmaz mücadele etti...kıvanç yediğimiz ilk golde topu kaptıran adamdı ama sonra attığı golle bu hatayı kapattı çokda iyi oynadı bence oyundan çıkmamalıyıdı...Suarez tekrar söylüyorum sağ açık oy-na-ma-malı!! ya santraforda kullanılmal ya da 2.yarılarda sahaya sürülmeli..fenerin ataklarının çoğu sağdan geldi uğur hep tek kaldı çünkü suarez çoğu zaman yarıdma gelmiyordu..aynı şey ziya için de geçerli..grosicki o güzelim topları heba ettiği gibi savunmaya da fazla yardım etmedi...Bunları hep sinirden ve üzünrüden de yazıyırum çünkü gerçekten şu maçta bırakın 1 puanı 3 puan almamız hiç zor değildi...adi hakem de hemen fırsatı kollayan sırtlan gibi gerekn zamanda gereken şeyleri yapt!! eneramonun pozisyonu belki atrtışılır ama bekirin pozisyonu yüzde yüz kırmızı karttı...sonra o emre çirkefini en başında kartal cezalandırmalıydı...teknik anlmada rıza hoca 2.yarıda ilk 10 dakikadan sonra Milan Cernyi suarezin yerine sahaya sürseydi iddia ediyorum bu maç 2-1 veya 3-1 bizim lehimize biterdi...bol keseden sallamıyorum, mourinhoculuk da oynamıyorum sadece görünen absit bir şeyi söylüyorum...2-1 iken koy bakalım sahaa diri bir cernyi basmadık yer bırakmazdı fener zaten golü bulamdıkça otomatikman oyunda düşecekti ve zaten biz eneramoyla ermanla kontra topları mutlaka bulurduk...
Bu maçın üzüntüsünü 1 gün yaşamlı ve ertesi gün artık diğer maçlara bakmalıyız...artık g.birliği ve gs maçından 6 puan almamız zorunlu oldu, inşallah 6 puanı aldığımızda birçok şeyi yine tlaefi etmiş oluruz...herşeye rağmen üzerine absarak söylüyorum rıza hoca ve takımımızla gurur duyoruz...canınız sağolsun be gardaşlar...
babapiton 18.02.2012, 22:19 Bu kadar iyi oynayacağımızı düşünmüyodum hakkaten avrupa düzeyinde top oynadık ne olursa olsun takımı alkışlıyorum paraya kıyıp eneramoya 1 partner alsak hem gaziantep maçını yenecektik hem bu maçı ne kadar ekmek o kadar köfte nihat pedriel dışında mükemmel top oynadılar.Kıvanç gol atmasına rağmen gereksiz yerde 2 top kaybetti onlar gol oldu bunlara dikkat etmesi lazım seneye takım tam haliyle oturmuş ve 3 takviyeyle çok dehşet şeyler olacak...
Metal Gear 18.02.2012, 22:21 O değil de,karaktersizin birinden 2 gol yedik..:(
34orhan58 18.02.2012, 22:23 ben hala şoktayım ne yazıyımki şu maç nasıl kaybedilir ya
engin2609 18.02.2012, 22:27 çok iyi oynadık ozellikle ilk yarı ve 2.golu yememeye kadar pedriel kaçırdı ve alex attı. ama ben rıza hocayı anlıyamadım . tamam kıvanç sarı kartı vardı 2.sarıdan kırmızı yeme ihtimali vardı onu çıkardında nden cerny almadın mehmet nas ı aldın gerçektende fazla soylenecek laf yok pedriel kaçırdı alex batırdı.
B.DUMANLI 18.02.2012, 22:28 Liglerin bitmesine artik sayili haftalar kaldi.Sonra playoff maclari baslayacak.Su ana kadar cogu Sivasspor taraftarini en cok üzen iki mac nedir diye sorulsa süphesiz bugünki Fenerbahce ve gecenlerde yenildigimiz Antep maci gösterilirdi.Iki macda bizi derinden üzmüstür iki macida altin tepsi icinde maalesef rakiplerimize sunduk.Her mac bitiminde bu macdan dersler cikaracagiz diyoruz ama bir türlü cikardigimiz dersleri sahada tatbik edemiyoruz.
poolat58 18.02.2012, 22:38 yemin ediyorum üzüntüden stresten başım ağrıdı hala da ağrıyor. bir gurbetle fenevli p..çlerin arsında izleyince insan iyice sinirleniyor...haa ağızlarının payını verdim orası ayrı konu
captain5858 18.02.2012, 22:38 spikerinde dediği gibi futbolun altın kuralı''atamayana atarlar.''ayrıca rıza hocaya kızanlara soruyorum.pedriel kazması o golü atsaydı kim ne diyecekti?rıza hocanın oyun mantalitesi düşünceleri a dan z ye doğrudur.pedriel o golü atacak olay bitecekti.bir diğer altın kural''atanla tutan iyi olacak''.bugün ne atabildik ne tutabildik.neyse olan oldu artık.güzel futbol oynuyoruz.bu sene ne kadar puan toplarsak okadar iyi.sezon başında sivasspor ligi ilk 6 da bitirecek dense kimse yok biz ilk 4 girelim demezdi.bu arada hiç birşey bitmişde değil.biz gençleride yenebilecek güçteyiz trabzonuda.ama ne olur adam %100 golü kaçırır yeniliriz.hocayada bişey diyemiyorsun elinde ki imkan bu.elindeki imkanla en iyisini oynatıyor.seneye senecky kaleye geçer bir forvet bir sağbekle kadroya takviye yaparız.ondan sonra kafaya oynarız.
inanın bende sizler kadar üzüldüm.ama dediğim gibi yapacak bişey yok.imkanlar bu kadar.ve yine dediğim gibi hiçbirşey bitmiş değil.ilk 4 e girebiliriz girmesekte ilk 8 deyiz.uefa avrupa ligine gideriz.takviyelerle seneye daha iyi oluruz.bu saatten sonra yapacağımız tek şey galatasaray maçında takımı ölesiye desteklemek.
Sevgili dostlar bundan öncede cok defa yazdik ve ikaz ettik su pedriel denen adama cok güveniyor hoca bu cok yanlis bugün degil önceki maclarda da ayni seyi yapan bir adama bukadar görev verilirmi hocam adam resmen maci fenere eliyle teslim etti hic pismanlik hareketi yaptimi aadam siritiyor sanki oh olsun der gibi coook yazik oldu karabük kadar savunmada kendimizi gösteremedik kahroluyorum sen öne gecmissin zaman kazanmayi oyalamayi hicmi bilmiyorsun iki gol yedinmi moreller sifirliyor bu ne hal beyler mac doksan dakika degilmi niye tirsiyorsunuz elin oglu uzatma dakikalarinda mac kazaniyor siz hic baska takimlarin maclarini seyretmiyormusunsuz beyler kendinize gelin bu böyle olmuyor selamlar.
arkadaşlar yorumları okuyorum gazetelerde falan çok fena. şimdi biz bu gs yi yensek daha neler diyecekler. buyrun burdan yakın.
DOGU_BEY 18.02.2012, 22:43 arkadaşlar yorumları okuyorum gazetelerde falan çok fena. şimdi biz bu gs yi yensek daha neler diyecekler. buyrun burdan yakın.
hocam yanlış anlama da o yorumlara göre kendimizi kasa kasa yok şu ne der bu ne der diye diye bazılaırının ekmeğine asıl kendimiz yağ sürüyoruz...tüm türkiye gördü takımın nasıl top oynadığını oyunun 3-1 olacakken nasıl döndüğünü ve adi hakemin nasıl devreye girdiğini....gaztelerde şunu yazmışlar millet şunu konuşuyor komplekslerini önce biz atalım ki ürüyen it sürülerine fırsat vermeyelim yani kervan yürümeye devam etsin...
asabibaba 18.02.2012, 22:49 ne hatalı yenilen gol ne atılamayan kaçan gol umurumda değil ben bu akşam SİVASSPORLA GURUR DUYDUM IŞIL IŞIL BİR TAKIM VARDI SAHADA SONUÇ UMURUMDA DEĞİLLLLLLLL BEN BU TAKIMLA GURUR DUYUYORUM GERİSİ FASSİSO :)
Gangstayigido 18.02.2012, 22:50 borjan borjan borjan borjan borjan borjan borjan borjan borjan borjan borjan borjan borjan borjan borjan borjan borjan borjan borjan borjan borjan borjan
her mactada 2 tane hatali gol yesede 1 top bile olsa cikardiyor
o iki kaleciyi ( atilla ve nihat) kisin odun diye sobaya atmak lazim en azindan birseye yarayim icimizi isitirlar
maglubiye ne pedrielle ne de nihata nede baskasina yüklemek istiyorum takim olarak kaybettik
herkesin fikrine saygi duyuyorum ama ben kalede artik borjani görmek istiyorum
neden hoca borjani sildi hatali gol yemek disinda birsey yaptiysa riza hocadan bir aciklama bekliyorum
atilla yi anlatmam gerekmiyor artik herkes anladi odun oldugunu
nihat acemi dedim bir kac hafta gecsin dedim belki düzelir ama haftalar gecti atilladan bi farkini göremedim
ayrica senecky aldik dediler kendisi ortalikta yok
yok hazir degil diyorsaniz nediye alindi kalmis surda 7-8 hafta
benim bir numarali kalecim borjan ikinci bir kaleci yok sivasda
Hocam sizlerede biraz sitem edecegim su oyuncu degisimini biraz zamaninda yapin her mac ayri ayri zamanlama yersiz ve vakitsiz oluyor hakeza sizler belki macin akisina kapilip dalginlik da ola bilirsiniz ama sizin yardimcilariniz ne alemde onlar nicin sizi uyarmiyorlar bizim size akil vermemiz haddimize degil ama görünen durumlar herseyi gösteriyor bunu sizden özellikle rica ediyorum
HERŞEYE RAĞMEN SENİ SEVİYORUM SİVASSPOR
GS Yİ BURDA EVİRE ÇEVİRE YENECEĞİZ İNŞALLAH
pisliğin birine 2 gol attırdık.. altı pastan topu içeri itekleyemedik.. pozisyon vermeden 4 gol yemeyi başardık.. falan filan, vel hasıl kelam ; MUHTEŞEMDİNİZ UŞAKLAR :)
3 yeyin 5 yeyin ama böyle oynayın canımı yeyin :)
Çok üzüldüm. Yıllardır bu şekilde kaybettiğimiz bir maç görmedim !
1-2 öndeydik. Tüm FB'liler isyan halindeydi. Fark yiyeceğiz diyorlardı ! Hatta seyrettiğimiz kahvede gidenler bile oldu ! Takımımız harikaydı .
Taa ki Pedriel denen kazma o boş kaleye golu atamayana kadar ! Akabinde 3 şok gol ve hezimet !
Yazık, çok yazık. Fark atıp tarih yazacakken fark yedik ...
hocam yanlış anlama da o yorumlara göre kendimizi kasa kasa yok şu ne der bu ne der diye diye bazılaırının ekmeğine asıl kendimiz yağ sürüyoruz...tüm türkiye gördü takımın nasıl top oynadığını oyunun 3-1 olacakken nasıl döndüğünü ve adi hakemin nasıl devreye girdiğini....gaztelerde şunu yazmışlar millet şunu konuşuyor komplekslerini önce biz atalım ki ürüyen it sürülerine fırsat vermeyelim yani kervan yürümeye devam etsin...
bende onu anlatmaya çalıştım zaten. farka atarız diye düşünürken yine 4 yedik. yalaka basın harika fener diye yazmış harika topu oynayan bizdik eh bu şeklide gol yeyince birlerinin de ekmeğine yağ sürülmüş oldu.
sivaslı savaş 18.02.2012, 23:28 Bu maç umarım gs ile aradaki fark dokuz olacak diye satılmamıştır.Bir takım 15 dakikada bu kadar DE Ğİ ŞE MEZ!!!Elindeki yüzde yüzlük pozisyonları çok laubalice kaçır ve üstüne üstlük 3 dakikada da hiç olmuyacak pozisyonlarda gol ye yazık çok yazık!!!Bazı arkadaşlar bana kızabilir ama ben bazı şahısların elinde oyuncak olmuş bir takım istemiyorum(benim başkanım ne fb li ne gs li ne de bjk li olsun özünde tek SİVASSPOR olsun);gerekirse 2 lig de oynayalım ama elalemin maşası olmayalım işte bu bir Sivaslı ya çok ağır geliyor.Eğer ki benim takımım bazı maçlarda peşkeş çekiliyorsa bunun içinde kim varsa ben bir Sivaslı ve ''SADECE SİVASSPORLU'' olarak hakkımı helal etmiyorum.Gönlünde ''SADECE SİVASSPOR SEVGİSİ'' olan arkadaşlara sonsuz sevgiler saygılar olsun.
izmirliyigido 18.02.2012, 23:36 Yorum mu? Neyin yorumunu yapalım ki? Bu takımda 1 dakika bile PEDRİEL'in yeri olmadığını düşünürken onda bu kadar ISRAR EDEN Rıza hocayı anlayabilmek için beynimin bütün hücrelerini zorluyorum. Ama yine de bulamıyorum sanırım bende sorun var. Hocayı eleştirmiyorum sadece yaptığı bunca güzel şeyi PEDRİEL ve Mehmet NAS ısrarı ile kendi elleriyle yıkıyor, yok ediyor ya ben bunuda anlayamıyorum.
Oyuncu değişikliklerinde de hatalar vardı. FATY'nin ne işi vardı? Mehmet Nas neden oyuna girdi, KIVANÇ çok mu yorulmuştu? Peki girdi ne zaman oynayacak? CERNY neden oyunda yoktu? Ben bunları da anlayamıyorum.
Demek ki biz bu futbolu anlamıyoruz arkadaş, o zaman kafa yormayalım, yorum yapmayalım.
Aslında fena da oynamıyorduk ta ki PEDRİEL denilen kız bozması, hafif tüy siklet, dolaşan ruh, ulu manitunun o golü kaçırıncaya kadar. O yüzden o dakikaya kadar olan bölüm için herkese teşekkürler. Burada Ziya'nın, Eneramo'nun ve Kadir'in emekleri heba oldu gitti.
Yine de Süper Ligin en keyifli futbolunu biz oynuyoruz, gerçi biz futboldan anlamıyoruz (!) ama sanırım öyle !..
.
redbull58 18.02.2012, 23:41 Süper isler yapacak riza hoca bu takimda inaniyorumki seneye grosicki cerny gibi iyi bi forvet alacak gecen seneki sivassa bak bu seneki sivasa bak seni seviyorum sivassporum riza hocam
Arkadaşlar bu maç bitti, gerekli dersleri alalım ve yolumuza bakalım. Emin olun ki bizi Rıza hocamızla birlikte çok parlak bir gelecek bekliyor. Biz çok güzel oynadığımız bir maçta 3 puan beklerken elimize sıfır puan ve kalemizde 4 gol görünce demoralize olduk. Bakın internette gezinirken, bir sitede okudum, Sivasspor'la ilgili yorum yapan bir yorumcu ne yazmış. Okuyup gurur duydum:
sivasspor bu akşam ki fenerbahçe maçında içine barcelona kaçmış takım. uzun zamandır türkiye liginde üç büyükler de dahil bu kadar iyi pas yapan ve rakibe baskı kuran takım görmedim. puan kayberderlerse yazık olacak.
Yenilmiş olsak bile Türkiye'ye çok güçlü olduğumuz mesajını verdik bir kez daha. Hiç olmazsa bununla teselli bulalım.
Metal Gear 18.02.2012, 23:52 Arkadaşlar bu maç bitti, gerekli dersleri alalım ve yolumuza bakalım. Emin olun ki bizi Rıza hocamızla birlikte çok parlak bir gelecek bekliyor. Biz çok güzel oynadığımız bir maçta 3 puan beklerken elimize sıfır puan ve kalemizde 4 gol görünce demoralize olduk. Bakın internette gezinirken, bir sitede okudum, Sivasspor'la ilgili yorum yapan bir yorumcu ne yazmış. Okuyup gurur duydum:
sivasspor bu akşam ki fenerbahçe maçında içine barcelona kaçmış takım. uzun zamandır türkiye liginde üç büyükler de dahil bu kadar iyi pas yapan ve rakibe baskı kuran takım görmedim. puan kayberderlerse yazık olacak.
Yenilmiş olsak bile Türkiye'ye çok güçlü olduğumuz mesajını verdik bir kez daha. Hiç olmazsa bununla teselli bulalım.
Link versen de biz de okusak.:)
Bu macin neyini degerlendirelim bilmiyorumki... mac 2-1 devam ederen sivasimla gurur duyuyordum, helal olsun bu takima kadiköyde fenerbahceye top oynatmiyoruz diyordumki, 10 dakikada bütün hersey gitti bu nasil takim bu golleri amatör takimlar yemez, kalecimiz besiktas macinda toplari cikarirken fener macinda neden iceri aliyor, riza hoca neden takimi bozup cerny nin yerine pedrieli oynatiyor. 10 dakika olmasa bu sorularin hic biri sorulmayacak hafta sonu herkes sivasi konusuyor olacakti.
Ama sevinmek icin sevmedik seni sivasim hayat devam ediyor kendini affettireceksin sen inaniyoruz sana.
Has Sivas`li 19.02.2012, 05:22 Takimin morali bozuldu, haftaya forvetde yok. Yani bilmiyorum, önümüzdeki 3 mactan enfazla 2 puan cikar gibime geliyor. Buda ilk 4 sansini bitirir. En azindan arkadan gelenler kaybetsede, ilk 8 tehlikeye girmese. Sinirlerim hala tepende, yahu kardesim bir takim bu kadarmi puan dagitmatka cömert olurya. Antepe bedava 3 puan, Fenere 3puan, gayseriye 8tasa gitti 2`ser puan, bu ne yaa say say bitmez... Aslinda suan cok rahat 3 veya ikinci olabilirdik, yooo biz ne yapiyoruz, elimizin tersiyle geviceviriyoruz.
şarkışla 58 19.02.2012, 07:03 Maçın değerlendirilecek pek bir tarafı yok.Alex ın varsa böyle maçları bile alırsın.Dikkat ettiniz mi bilmem ben fb nin gol pozisyonunu göremedim.Emre şut attı gol oldu.Alex şut attı gol oldu.Yine Emre vurdu gol oldu.Birtek Alex ın attığı ikinci gol pozisyondu.Başka da pozisyonları falan yok.Çok yazık oldu bize.İlk yarının sonlarında Eneramo nun pozisyonu penaltı falan değil.İçeri girer girmez vursaydı daha iyiydi.Daha nereye gidiyorsun anlamadım ki.Volkan ı geçmeye çalışırken ayağının yere sürüyerek yani ayağını kaleciye takmaya çalışarak gidiyor belli.Bu gol alsa devreye 3-1 başlayacaktık.Pedriel de onu atsaydı 4-1 olacaktı iş bitecekti ondan sonra tarihi fark bile olurdu.Rıza hoca nın Pedrielle başlamasıni ve oyuncu değişikliklerinde Grosicki yi çıkarıp Faty almasını yadırgadım.Tabi ki Cerny alınmalıydı.Neyse G.Birliği maçının artık mutlak kazanmalıyız
Has Sivas`li 19.02.2012, 07:25 Bugün hamsi kafalar gayseriyi yenerse "Final Four" olayi bitmistir vesselam. 1- CinCon 60
2- Fener 54
3- 8tas 49
4- Hamsi 48
5- GB 43
6- Yigido 42
Ati alan Üsküdari gecmis oluyor....
eneskeskin 19.02.2012, 08:21 Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Son zamanlarda izlediğim en kaliteli maçlardan biriydi. Temposu oyun kalitesi Premier Lig ayarındaydı. Bundaki en büyük pay da kesinlikle Sivasspor'da, Fenerbahçeyi ilk yarıda oynatmayarak 2-1 öne geçmesi, ikinci yarıya atak başlaması, 3. golü bulabileceği pozisyonlara girmesi çok önemliydi ama şanssızdı Sivasspor. Fenerbahçe'nin usta ayakları şanslarının da yaver gittiği maçta golleri bulunca maç da kaybedildi...
Maçın en iyisi kimdi : Fenerbahçe'de Moussa Sow... Sivasspor'da Kıvanç Karakaş...
Maçın en kötüsü kimdi : Fenerbahçe'de Dia... Sivasspor'da Pedriel...
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hakemi zorlayacak bir pozisyon olmadı her iki takım da tatlı sert oyunu seviyor ama sakatlamaya yönelik can yakıcı fauller olmadı.
Maçın Kader Anı : Tabii ki Pedriel'in kaçırdığı gol ! Ayrıca Fenerbahçe'nin 3. golünde Rajnoch'un yaptığı hata da kötü oldu tabi...
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Pek anlam veremedim açıkçası, özellikle ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Grosicki'yi çıkarması yanlıştı bence...
Yusuf Çevik 19.02.2012, 08:46 Kardeş bune ya,böyle maç mı olur gözünü seviyim ya.Hocam yazıktır bu takıma,hakem belli zaten,satılmış köpek.Al sana şike vereceksen hakeme ceza ver.Cezayı verenlerde 4 büyük takımı kollluyor.
Pedriel kardeşim sen nasıl futbolcusun ya,git mahallende oyna kardeşim.Ne işin var senin süper ligde.Hocam gönderin şu adamı ayıptır ya,ya bu kadarda olmaz kardeşim ya,takım ne güzel organize geliyor,baskıyı kuruyoruz rakibe,önünde dev gibi kale varken sen nasılda olur yan tarafa atarsın aklım almıyor.Üstelik pozisyonun devamında gol yiyorusun.Olmazki.
Bu adam hiçmi kendini geliştirmez.İnönüdede bomboş kale yerine auta atmıştı pedriel.At çöpe gitsin.Suç hocada,hocam takım gayet güzel mükkemel oynadık.ancak bu pedriel yüzünden bu mükemmelliği göremiyoruz hocam.Hiçbir zaman 11 le başlamayan adam neden bu maçta 11le başlar ki ya.Git cihanı 11 de başlat eğer cerny sakatsa.
NiHatta zaten ne geldiyse yedi,fenerin pozisyonumu var.Nihatı keser hoca.bir tane güzel kaleci olmazmı ya.Biz kalenin dibindeki golü atamıyoruz adam taa nereden gol atıyor yazık.
TEKOTORİTE58 19.02.2012, 09:36 sivassporun oyunu temposu süper ligin en iyi takımı bunda şüphe yok anacak biz lider degilsek bir kaleci iki santraforumuzun olmayışıdır olay bu kalec
10:34
TEKOTORİTE58:
samsunspora bakıyom düşme hattında ama şu anki santraforlarına bak gekas ekiko lance üçüde gerçekten santrafor bizde yok bizde çarık çürük santraforla
10:32
TEKOTORİTE58:
şimdi hereks suarez şuçlu diyor tamam golü atamadı dogru ama atamadım diye golmü yemek lazım sonra enaramodada iş yok şut atmayı bilene yok karşı karş
10:31
TEKOTORİTE58:
yani rıza hoca bu oyunculara hiçmi topa nasıl vurulur göstermiyorsunuz anlamıyom benim 6 yaşındaki oglum o golü atardı en azından topa düzgün vururdu
10:27
TEKOTORİTE58:
sivasporun en önemli eksigi bir santrafor iki hala kaleci bu seneki niye geçmiyorki anlamıyom hazırsa bir an önce geçsin bu kalecimiz iy ama buda acem
10:26
TEKOTORİTE58:
halil diye bir santraforumuz vardı golcüde santraforda oydu halil olacakta karşı karşıya gol kaçıracak volkanında içeri sokardı sivassporun
10:25
TEKOTORİTE58:
yazık oldu bize gerçekten maçın hakkı sivasın galibiyeti idi ama aynı antep maçı gibi kaybettik etkili golcümüz yok hatırlayanlar bilir 3.ligde
10:23
TEKOTORİTE58:
verdi diyenler verdikmi şimdi ha vermedik adamlar bizi 2 dakikada yendi demi demekki karşındaki takım mahelle takımı degil geçensenede vermedi
10:22
TEKOTORİTE58:
alexsi sanki sıradan bir oyuncu gibi bom boş bırakırsak adamda böyle cezamızı keser büyük takım olmak kolay degil şimdi soruyom sivas herzaman fb maç
10:21
TEKOTORİTE58:
dün ben burdan hakemin düzgün yönetmeyecegini yazmıştım ancak hakem bir iki hata dışında bizi yendiren etken olmadı biz boş kaleye gol atamıyoruz
noname87 19.02.2012, 09:44 Dün takım çok iyi oynadı yeneriz yeniliriz böyle devam etmeliyiz
58tugay58 19.02.2012, 09:56 TÜRK" olmaktan gurur...
MÜSLÜMAN" olmaktan onur...
SİVASSPORLU " olmaktan şeref duyuyorum
Maçı Emre yönetti
Fenerbahçe’de Alex müthiş bir oyun ortaya koydu. Sarı-lacivertliler geriye düşmüş olmalarına rağmen maçı bırakmadılar ve kazanmayı başardılar. Ancak hakem Bülent Yıldırım’ın bunda katkısı fazlaydı. Çünkü Yıldırım verdiği ve vermediği kararlarla önemli hatalar yaptı.
Örneğin, maç 2-1 Sivasspor’un lehineyken kaleci Volkan’ın Eneramo’ya yapmış olduğu hareket bana göre net bir penaltıydı. Burada Volkan’a bir penaltının yanında sarı kart göstermeliydi. Kırmızı kart verilmezdi, çünkü Eneramo ayağından topu çok açmıştı ve yanında Fenerbahçeli oyuncular vardı.
Hakem Bülent Yıldırım maç içinde kendisine ve rakip takım futbolcularına adeta fırça çekercesine davranan Emre’ye fazla tahammül etti. Emre’nin maçı kartsız tamamlaması tam bir fiyaskoydu. Sarı kart değerlendirmelerinde de yorum hataları yapan Yıldırım, Bekir’in Grosicki’ye yapmış olduğu çok açık bir faulü ve sarı kartı vermedi.
Bülent Yıldırım avantajı yerinde uygulayamadı. .............................. ............
Selçuk Dereli Milliyet
etzel1967 19.02.2012, 10:24 iyi oynayanıyla, kötü oynayanıyla, gol atanıyla, gol kaçıranıyla tüm takımla bir sivaslı olarak gurur duyuyorum...bu maçı gerçekten de basit hatalarla verdik...hocanın da yanlışları vardı belki ama biz o staddan dimdik, yiğido gibi ayrıldık...sivassporu takdir etmeyen kimse kalmadı...haftaya inşallah gençlerbirliği maçındayım...sivaslı olmayanları da getireceğim maça...ankaradaki yiğidoları bekliyorum stada...
alex ikinci golunden ben bişey anlamadımmmmmmmmm.......
Metal Gear 19.02.2012, 10:47 Yalaka medyanın,at gözlüklü yazarları fener'i övemekten başka bir şey yapmamışlar yine.!
bize kaleci şarttttt. bize adam gibi kaleci şart..... bizer kaleci şartttttt.. yeter artık ya nedir bu kaleci bozuntularından çektiğimiz bizim... nedir boş kaleye gol atamayan kazmalardan çektiğimiz bizim.
Pedriel o golü atabilse maçı almıştık.Maçı belki 70 kişi ile izledim,içlerinde belki de tek Sivassporlu bendim.Pedriel 'in golü kaçırdığı dakikalarda oyunun hakimiyetini almıştık,biz pas yapabiliyorduk,Fenerbahçe telaşlanmaya,pas hatalarını artırmaya başlamıştı.Benimle birlikte maçı izleyen Fenerbahçeliler ,her hata yapan oyuncularına ve teknik direktörlerine küfür ediyorlardı.Rıza Çalımbay'ı takdir ediyorum her zamanki gibi.O taktiğini çok güzel hazırlamıştı,Pedriel o golü atabilse taktiği tam anlamıyla tutacaktı ama olmadı.Pedriel altıpastan golü atamadı,top döndü geldi bizim kalemize Alex kalitesi ve tecrübesi ile 20 metreden topu tam ters köşeye gönderdi.Ben bu maçta Pedriel dahil tüm takımı ve özellikle Rıza Çalımbay'ı tebrik ediyorum.Pedriel çok mücadele etti, o golü atmak isterdi ama olmadı( Bünyamin Gezer Bekir'in Pedriel'i durum 2-1 iken arkadan düşürdüğü ve sarı kart gördüğü pozisyonun kırmızı kart olması gerektiğini belirtti)Olumsuz eleştiri yapan taraftarlarımızı anlıyorum ama bu takımın lige başkanı cezaevinde iken başladığını ve çok olumsuz koşullarda mücadele ettiğini hatırlatmak isterim.Pedriel in golü kaçırdığı dakikaya kadar Fenerbahçe yi tek kelime ile paçavraya çevirdik.Bizim sorunumuz biraraya gelememek,birlikte hareket edememek,potansiyel gücümüzü ortaya koyamamak.İstanbul da 1.5 milyon Sivaslı var,ben de 5 yıl İstanbul da yaşadım.Her yerde karşınıza Sivaslılar çıkıyor.Dünkü maç bayanlara ve 12 yaşına kadar olan taraftarlara ücretsiz idi,Sivasspora ayrılan tribünde 2 tane bayan gördüm ben.Bazı Sivassporlu bayan ve çocuklar Fenerbahçe tribününde idi.Bizim acizliğimiz ve güçsüzlüğümüz orda işte.Neden Sivasspor tribünü doldurulamıyor ve maça giden taraftarlarımız neden bize ait tribünde değil de Fenerbahçe tribününde maç izliyorlar.Bizim tribünümüz dolu olsa hakem de "bu takım sahipsiz değil" der ve aleyhimize bazı düdükleri çalamaz, televizyonlarda yorum yapan Rıdvan Dilmen ve Tümer Metin gibi taraflı yorumcular da ağızlarından çıkacakları 2 kere düşünerek konuşurlar.Her yerde her zaman takımı destekleyen yiğidoları ayrı tutuyorum, ama arabaların orasına burasına Sivasspor bayrağı asmakla taraftar olunmuyor.Rıza Çalımbay çok olumsuz şartlar altında harika bir takım yarattı,takımımızın yaş ortalaması düştü,içeride ve dışarıda kendi oyununu oynayan,hiçbir takıma ezilmeyen,iç sahada ve deplasmanda her maçta bol gol pozisyonu üreten bir takımımız var artık.Gelecek sezon öncesi Rıza Çalımbay ın istediği birkaç takviye yapılabilirse Bülent Uygun un getiremediği şampiyonluk bence Sivasspor a hiç uzak olmayacaktır.Tabii başkanımız Mecnun Odyakmaz'ın da tahliye olmasının vereceği moral ve destekle.
vicente58 19.02.2012, 12:11 maçın en kötüsü genelde olduğu gibi defans hattımız ve pedriel
fener gibi bir rakibe karşı 2-1 öndeyken sergilenen laubali futbolun sebebini hocanın araştırması ve bu sorunu çözmesi lazım. Buna iş kazası diyelim bu sonuca rağmen takımımızın iyi şeyler yapacağına inanmalıyız.
gökhan gönül o topu almalıymış, bekir oyundan öyle düşmemeliymiş, bu hataları yaparsan gol kaçınılmaz olurmuş muş muş... dünkü maraton programında mustafa denizli'nin sivasın ilk gol yorumu bu :) gülermisin ağlarmısın ya hu :) biri de çıkıp; "bu ligde atılan en güzel goldü, bu golü atabilecek ikinci bir takım barcelona, üçüncüsü yok " demiyorki arkadaş :)
hatalardan ders cikarip onumuze bakmaliyiz bu mac bitmistir geri donusude yok riza hocadan bir istegim olacak groseckiyi bir iki hafta dinlendirse iyi olur bence
poolat58 19.02.2012, 13:06 ulan bu beş para etmez takım şampiyon olursa çok üzülürüm ya gerçi bizden başka kimolursa ona da üzülürüm de. ama bu fenevden bi b..k olmaz. mal gibi oynuyorlar. şunlara yenildiğimize inanamıyorum. bizim adam gibi bir kalecimiz bide iş bitirici forvetimiz olsun bakım çok iddialı konuşuyorum şampiyon oluruz biz....:confused:
ardahanlı 19.02.2012, 13:19 İlerı uctakı adamlar ınanılmaz hovardalar. Fenerbahceye karsı alexden kontra yıyorsanız savunmaız berbat demektır. Alex 6 yıldır kendısını hafıfe alanları benzetıyor zaten. Ikıncı yarıya cıkarken takımda rehavet sezınledım. Macı aldıkları tabıat vardı uzerlerınde. Pedrıel hayatının en kazma gununu yasadı. Atamayana atarlar kuralının ben dunku gıbı cuk dıye oturan bır ornegını yasamadım. Mac kasetını rıza hoca dahıl hepsı defalarca ızlemelıler. Ben takımın hala cok ıyı yerlere gelecegını dusunuyorum.
Fenerbahcede Alex dıye lıder bır oyuncu var. 5 dakıkada adam tabelayı degıstırdı resmen. Tebrıkler ama onlarında coık eksıklerı var. Bu oyunla sampıyon olmaları cok zor....
ne yorum yapılır ki...çok güzel oynadık ama beçeriksiz pedriyel yüzünden yenildik...fenerbahçe o gol atılmayıldı o kadar...yazıl oldu
***sivas*** 19.02.2012, 15:27 sivasspor seviyesinde olmayan bazı futbolcular allah aşkına pedriel hala ilk 11 de çıkıyor ya hiç birşey diemiorum yaw sanki başka oyuncumuz yoq
rıza hoca 2. yarıda hemen faty almalıydı çünkü kadir ayakta duracak hali yoq tu yazık walla biz fenerin g*tüne dönüyoz ya denilecek tek şey pedreilin bu takımdan gönderilmesi :mad: :mad: :mad:
Abdullah DuMaN 19.02.2012, 15:41 Eneramo pedriel cömertçe harcadılar pozisyonları bizim en büyük eksiklerimizden biri şu geriye düştüğümüz maçta kulübede maçı değiştirebilecek bir oyuncumuz yok ileriye iki takviye şart pedriel'inde bence bu takımda yeri yok
maçın kötüsü pedriel ve kalecii nihatt. emeklere yazık oldu ikinci yarı pedrielin yerinee mehmet nas girmeli ve topu daha çok ayağımızda tutmalıydkk fener zaten üstümüze geleceğii belliydii yazık olduu acilenn profösyenell bir kalecii lazımmm
Morten58 19.02.2012, 16:07 Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Erken bir gol yedik ve ilk yari 2-1 önde kapadik.Ikinci yarida daha akilli oynasaydik belkide 3 Puan ile Kadiköy'den dönmüs olacakdik canimiz sagolsun ben herseye ragman Sivassporumla gurur duyorum.
Macin en iyisi hatasiz oynayan ve cok güzel bir asist yapan Sivasin Cocugu Ziya Erdal.
Yüzde 100 Pedriel ve yüzde 70 Grosikci.
Hakemi ben pek beyenmedim özelikle Kivanc-Emre Posizyonunda Kivanc'a Sari kart verince kafaya yedim resmen hakem Emre Belözogluna Hakemi aldatmaya yönelik haraketlerinden,yaptigi faulerden ve itirazdan dolayi Kirmizi kart göstermesi gerekirdi.
Maçın Kader Anı :
Pedriel'in 3 yasinda Cocogun bile atabileci golü atamamasi.
Gayet olumlu tek olumsuz olan sey Pediel ile oyuna baslamamiz ikinci yarida hemen cikaracakdi.
Son olarak kisisel yorumum Sivassporla gurur duyun güzel oyunumuzun karsiligini Gencler,Trabzon maclarinda alacagiz insallah.
cılgınsivas58 19.02.2012, 16:25 çok şanssız bir üç puan kaptırdık suarezi satın allah aşkına gb maçında eneramoda yok kıvançta neyapcaz
sivasliapocan 19.02.2012, 18:09 Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ya böle bişey olamamz en aşşağı 5-6 gol atardık çok kötü forvetlerimiz varrrr
Maçın en iyisi kimdi : sivastan ziya fbden emre
Maçın en kötüsü kimdi : eneramo ve pedriel
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : çok kötü oynuyoruz böle giderse ilk 4 e giremeyiz
Maçın Kader Anı :pedrielin kaçırdığı golden sonra alexin golü
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :çok geç değişiklik yapıyor ve çok kötüydüü bu maç
ihsan5858 19.02.2012, 18:28 Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Guzel Oynadik Ama Her Hafta Oldugu gibi çok gol kaçirdik
Maçın en iyisi kimdi : ? Kadit
Maçın en kötüsü kimdi : ? Nihat Cook Amator Yedigi Butun goller hatali Daha Firin Ekmek Yemesi lazim
Maçın Kader Anı : Pedriel In Posisyonu
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :? Mehmet nas oyunu Sokmasini Hic Sevmiyom Cook Gereksiz Bence Yasli
***yenilgiyi getiren 3 adam
*** 1...rıza hoca alex çok boş bıraktırdı.yani başına bir adam bırakmadı alex fenerin yarısdır..1*2 one geciyorsun deplasmanda halen saldırıyorsun..ortasağda kadir oyunda düşüyor sen fark etmiyorsun bu adam dinamomu,dişli olsa bile kıılır.yanına yükünü azaltmak için mehmet nas erken alabilirdin.bide maclarda kıvancın yerine mehmet nas la başlaya bilirdin.kıvanc bir gol atıyor,ama cok sayıda hata yapıyor
***o kamile 3 mac dır nasıl dayandın adam cok bencil oynuyor .kendi reklamı peşinde takım oyunu oynamıyor .topu alıyor kalas gibi direk gidiyor ceza sahasına yaklaştığı zamanda çalım ,çalım,calım nedir bu .amacı golu ben yapayım düşüncesinde.ziyanın oynama zevkinide alt üst ediyor
***hakem hataları oldu ama en cok bizler sebep olduk mağlubiyete derim
***nihat adeta yem etti,böyle bir macda daha tecrübeli kaleciyi oynatabilirdi.gs macında mahmut gibi
Mehmet Yıldız Sivasspordayken en sevmediğim özelliklerinden birisi de kaleciyle karşı karşıya kalınca topa vurmak yerine kalecinin dibine kadar sokulup çalım atmaya çalışmasıydı.Eneramoda da bu özellik var.Sadece bu maç için değil diğer maçlarda da bu tip pozisyon bulduğunda kalecinin dibine kadar giriyor.E be adam kaleciyle karşı karşıya kalmışsın Volkan kalenin solunu boi bırakmış vur gol olsun.İlk yarı 3-1 bitsin gerisini f.b düşünsün.Kahroluyorum vallahi.Bu oyun karşılığındaki skora ve bu oyuna rağmen f.b denen basiretsiz takıma yenilmeye.Söylenecek söz yok.
kaplanlı 20.02.2012, 07:48 bu sezon kaybettiğimiz için içimin sızladığı ilk maç antep maçıydı.bu ikinci maç oldu.ancak bu kadar komik ve bireysel hatalardan maç kaybedilebilir.uğur kavuk koruduğu alanı yol geçen hanına çevirtti.4.golde bir takımın kaptanı o kadar basit hata yapabilirmi.ceza alanı içinde adeta gol pası verdi.kalecimiz yine elinden kaçırdı.medyanın yıllarca kasıtlı olarak yaptığı büyük takım yalakalığını teknik adamların ve futbolcuların üzerinden atması gerekir.gol yedik hemen panik başladı.öncesinde kaçan golü söylemeye gerek yok.daha sakin ve daha güvenle oynasaydık en azından yenilmezdik.hem yazık oldu hemde yakışmadı.aynı hatalara düşmemek dileğimle.
58akif34 20.02.2012, 07:58 okuduğum yorumlarda petriel günah keçisi ilan edilmiş 65. Dakikaya kadar eneramo erman uğur ve kadir de gol kaçırdı bencil oynadılar fakat suarez bir gol kaçırdı hemen maçı suarez verdi fenere oldu peki suarez çıktıktan sonra oyuna giren cihan ne yaptı suarez hem defansa yardım etti hem pozisyona girdi ilk golün atılmasında büyük eskisi vardı çapraz koşu yaptı ve defansı öne çekti bu sayede kivanc boş kaldı ve golü attı cihan oyuna girdikten sonra pozisyonumuz bile yok petriel bu takımın topçusu ve sonuna kadar güveniyorum cerny oyuna girse ve sonuç aynı olsaydı taraftar rıza hocaya bu defada sen petrieli kenarda beklet antep maçında kaleye giren topu çıkartan cerny i oyuna al diyecektiniz antep maçında kırmızı kart gören kivanca bu takımın topçusu olamaz demiştiniz genelde maçı izlemeden spor programlarında konuşulanları buraya yazan arkadaşlar boşuna yazmayın bizde o programları izliyoruz gelelim maça bekir 3 kez sarı kart görmesi gerekirdi emre kart görmeliydi eğer cuma günü necatinin pozisyonu penaltı ise eneramonun pozisyonu da penaltı idi kaleci volkan sarı kart görmesi gerekirdi dia kendini çok yere attı hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart görmesi gerekirdi maçı hakem katletti inşallah gençler maçına takım kendine gelir ve galibiyetle döneriz evimize
selcuk349 20.02.2012, 08:50 Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Sivasspor kaçırdı, Fenerbahçe attı. Hayırlısı demek lazım fakat, böyle fırsatlar kaçırılmamalı. Fenerbahçeye karşı 3-1 öne geçme fırsatını saçma sapan bir pozisyonla kaybetmek üzücü tabi...
Maçın en iyisi kimdi : Erman Kılıç
Maçın en kötüsü kimdi : Pedriel
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Çok kötü değil ama bir Fenerbahçe ağırlığı vardı.
Maçın Kader Anı : Pedrieliin kaçırıp alexin atması.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Pedireli ilk 11 de başlatması da sonradan değiştirmemeside bana anlamsız geldi.
Maç umulmadık anda umulmadık bir şekilde FB ye verildi, en çok üzüldüğümüz nokta bu.Sahada her alanda seyir zevki veren bir sivas vardı, rakip ininden çıkamıyordu resmen kilitlemiştik onları ta ki, berbaerlik golüne kadar.burda bireysel çok hata oldu, bu golün etkisini geçiştiremeden 3.golü ve beraberinde de 4.golü yedik.KAlecimiz sağolsun bedavadan goller yedi.hele alek ve emrenin gollerinde posizyon hatası yaptı.Bu maç geride kaldı, önümüzdeki maçlara bakmak gerek.Play-off bizi bekliyor...
Ferhat06 20.02.2012, 10:21 okuduğum yorumlarda petriel günah keçisi ilan edilmiş 65. Dakikaya kadar eneramo erman uğur ve kadir de gol kaçırdı bencil oynadılar fakat suarez bir gol kaçırdı hemen maçı suarez verdi fenere oldu peki suarez çıktıktan sonra oyuna giren cihan ne yaptı suarez hem defansa yardım etti hem pozisyona girdi ilk golün atılmasında büyük eskisi vardı çapraz koşu yaptı ve defansı öne çekti bu sayede kivanc boş kaldı ve golü attı cihan oyuna girdikten sonra pozisyonumuz bile yok petriel bu takımın topçusu ve sonuna kadar güveniyorum cerny oyuna girse ve sonuç aynı olsaydı taraftar rıza hocaya bu defada sen petrieli kenarda beklet antep maçında kaleye giren topu çıkartan cerny i oyuna al diyecektiniz antep maçında kırmızı kart gören kivanca bu takımın topçusu olamaz demiştiniz genelde maçı izlemeden spor programlarında konuşulanları buraya yazan arkadaşlar boşuna yazmayın bizde o programları izliyoruz gelelim maça bekir 3 kez sarı kart görmesi gerekirdi emre kart görmeliydi eğer cuma günü necatinin pozisyonu penaltı ise eneramonun pozisyonu da penaltı idi kaleci volkan sarı kart görmesi gerekirdi dia kendini çok yere attı hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart görmesi gerekirdi maçı hakem katletti inşallah gençler maçına takım kendine gelir ve galibiyetle döneriz evimize
Volkanı yanında 2 takım arkadaşı varken çalımlamaya kalkan,hep kendine oynayan bencil ENERAMO kahraman,ağzı var dili yok elinden geleni yapan tam bir görev adamı PEDRİEL hain.Ben de dahil hepimizi uykudan uyandırdığın için bu yorumuna çok teşekkür ederim,iyiki varsın.
ardahanlı 20.02.2012, 13:07 Arkadaşlar kolay yiyip zor atma hastalığı sezon bayından beri var zaten... Mağlubiyeti gerekçelerinden birisi bana göre asla hakem olamaz.
maçı katleden hakemdi,şimdiye kadar hakem hataları olmasaydı ligde açık ara liderdik , oturup suçlu aramaya gerek yok şansızlık vardı bunun yanında hakem hataları ,inşallah diğer maçlarda bunlar bizden uzak durur...
Rallim58 21.02.2012, 08:48 Oyunda kaldığı müddetçe hakemi sahada "seve seve", döve döve oyun oynayan Emre'ye, üzerindeki formadan ürpererek zamanında sarı kartını (çift sarı ile oyun dışı kalması gerekirken) gösteremeyen, ilk golün oluşumunda görüş alanının kapatılmasına pasif ofsayt gerekçesi ile iyi okuyamayan, kontra ile gole gidenGrosicki'yi yere indirdiklerine devam diyen aciz ve korkak hakemlerin yönetimindeki bir karşılaşmada, 6 pas içerisinde gol yerine zor olanı yapıyorsan neyin değerlendirmesini yapacaksın.
Tarihe geçecek olay yerine, tarih yazdırıldı. Üzgünüz.
ilk yarı 2-1 önde kapatıyorsun hatta skoru 3-1 yapmamak içden bile degildi sonra kalkacaksın maçı 4-2 kaybedeceksin bu maglubiyetin tek sorumlusu var o da teknik kadro oyunu iyi okuyamayan rıza hoca ne emre ne hakemler bahane edilemez
|