Orijinalini görmek için tıklayınız : "Oyunumuzun Hakkı Bu Olmamalıydı
SivasSpor.Com 18.02.2012, 20:15 http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/1.criza.JPG
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 4-2 kaybettikleri Fenerbahçe maçını yorumladı.
Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-2 yenilen Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmayı yayıncı kuruluş mikrofonlarına değerlendirdi.
Çalımbay, "Maçın atmosferi mükemmeldi. Saha da çok güzeldi. Buraya kazanmaya gelmiştik. Oyunu çirkinleştirme gibi bir düşüncemiz yoktu. İyi de oynadık. İyi pozisyonlar yakaladık. Maalesef girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve dönüşte goller yedik. Oynadığımız oyunun hakkı bu olmamalıydı. Bunun da suçlusu biziz." diyerek mücadeleyi yorumladı.
Ziya, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, İstanbul'a kazanmak için geldiklerini belirterek, ''Ancak maçın başında yediğimiz golle, maça yenik başladık. Sonrasında oyunun kontrolünü elimize aldık ve ilk yarıyı 2-1 önde kapattık'' dedi.
İkinci yarıya Fenerbahçe'nin baskılı başlayacağını bildiklerini kaydeden Ziya, ''İkinci yarıda maçın kırılma anı Pedriel'in 64. dakikada kaçırdığı gol oldu. Pedriel golü atsa, 3-1 olacaktı. Golü atamadı, dönen top gol oldu. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz'' şeklinde konuştu.
Jakub Navratil ise maçın başında yedikleri basit golle yenik duruma düştüklerini anlatarak, ''Ancak bulduğumuz gollerle ilk yarıyı 2-1 önde kapattık. İkinci yarıda tekrar tempomuz düştü. Çok basit goller yedik. Birçok pozisyon bulduk, ama bunları değerlendiremeyince mağlup olduk'' ifadelerini kullandı.
rıza hocam bu takımdaki pas trafiğinde sorun var bence tek kusurumuz bu bireysel hatalardan yenilen basit gollerden dahada önemli basit oynamalıyız basit basit daha paslı daha bencil olmadan boştaki adamlara hiç top atmıyoruz böyle çok canımız yandı her maç aptalca şutlar aptalca yanlış tercihler basit oynamadıkca bu başımıza geliyor buna acilen çözüm
58_babacan_58 18.02.2012, 20:19 Eneramo ve Erman cezalı duruma düştü,hadi bu maçta yenildik haftaya gençler maçında golü kim atacak suarezmi ben bunu düşünmeye başladım.. :mad:
Allahını seven Pedrieli antrenmanda sakatlasın
bu maçtan daha bir zor maç gençlerbirliği bide iyi oynasaktan maç kaybediyoruz inanılacak gibi değil bide kötü oynarken eleştirecek bi şeyler oluyor ama iyi oynarken maç kaybedince yıkılıyoruz 10 numara futbol oynadık kadıkoyde bundan daha iyi oynayamazsın muhtesem bır futbol perişan oldular fizik olarak cok cok ustun pozisyonlar harıkaydı ama son paslar bencillikler bize kaybettıren bunlar
o kadar içimiz yandıki bülent yıldırım arada bile kaynadı şaka maka ağzımıza etti bugun yine bir fenerbahçe taraftarından farksızdı emre bizim bu bülent efendinin bi yuzune tukurmedi her seyı yaptı ne emreymıs kaldırıpta bir tane kart çıkaramadı eleştiriye daha gerekmı var grursuz karaktersiz bir adamsın işte
58 SiVaSıM 58 18.02.2012, 20:30 hocam senden tek isteğimiz pedrieli artık oynatma !!!!!!!!! emeklerimiz çalan biri erman ve eneramoda yok şimdi ona kaldık :mad::mad: offffff
yigidolar06 18.02.2012, 20:31 http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/1.criza.JPG
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 4-2 kaybettikleri Fenerbahçe maçını yorumladı.
Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-2 yenilen Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmayı yayıncı kuruluş mikrofonlarına değerlendirdi.
Çalımbay, "Maçın atmosferi mükemmeldi. Saha da çok güzeldi. Buraya kazanmaya gelmiştik. Oyunu çirkinleştirme gibi bir düşüncemiz yoktu. İyi de oynadık. İyi pozisyonlar yakaladık. Maalesef girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve dönüşte goller yedik. Oynadığımız oyunun hakkı bu olmamalıydı. Bunun da suçlusu biziz." diyerek mücadeleyi yorumladı.Tabiki suçlu sensin yeter artık bu maçtan puan almalıydık
yerliturkuaz 18.02.2012, 20:37 Rıza hocayı suçlayanlar açın gözünüzü de hakemin yaptıklarına bi bakın resmen aldı maçı Fenerbahçeye verdi yazıklar olsun yazıklar olsun...
ahmet ali 18.02.2012, 20:40 Her maçta gol yiyoruz.. Çözüm bulamadık....Bu sorunu Rıza Çalımbay'ın halletmesi gerekir....
Fenerbahçe'ye istanbul da yenilmek normal bir olay.. Fazla büyütmemek gerek...
B.DUMANLI 18.02.2012, 20:44 Su anda hayatta tek bir sey istemem oda Riza hoca´nin yerinde olmak ,nedenmi?Bu maci ekranlari basinda seyredenler ,öyle bir Sivasspor seyrettilerki bu ilk yariyi unutabilmek cok zor olacak.Ilk golü Fenerbahce atinsa eyvah mac gene gitti demeye kalmadan,öyle bir Sivasspor ortaya ciktiki ,attigi beraberlik golü dahi süperdi.Galip duruma gecip,ikinci yari Suarez´in bos kaleye atamadigi o top macin Fenerbahce yönüne dönmesini sagladi.Riza hoca bu yenilgiyi hak etmedi,Svasspor ise asla.Bugün galibiyetle Sivas´a dönmek icren bile degildi.
Bazıları hakemler demiş! kardeşim hakem hataları hep vardI
Kazma NİHAT topu tuttuda hakemmı gol verdı armut pedrıel gol attıda hakemmı saymadı ben anlamıyorum senecky alındı nerde bu adam.
HAKEM HATALARI HEP VARDI AMA ÖNCE KENDİMİZE BAKALIM
SİVASSPOR yensede yenilsede yanındayız HERZAMAN DAİMA ama oyuncularımızdaki hatalar bir değil iki değil yeter ya...
Has Sivas`li 18.02.2012, 20:54 Pedriel gibi gol atma becerisinden azami derecede fakir futbolcudan medet ummak, en hafif tabirle Maldivlerde karyamasini beklemek kadar aptalca bisey. cok rahat kazanacagimiz maci 4-2 kaybediyoruz, yazik... Bu futbolcunun beceriksizligi, digerlerinin emegine ihanettir.
fatihcan58 18.02.2012, 20:54 bazı arkadaşlar rıza hocayı hala suçluyor sizin sezon başında küme düşeceğiz bas bas diye bağırdınız takımı play offa oynatıyorrrr eleştirenlerin bir çoğu maça gitmeyip evde oturanlardır biraz emeğe saygıı ...
58MUAMMER58 18.02.2012, 20:57 :mad:RIZA HOCAM öncellikle geçmiş olsun yalnız henüz öğrenemediğiniz öğreneceğinizide sanmadığım birşey var futbol sonuç oyunudur iyi oynayan değil skoru bulan kazanır kazanan herzaman haklıdır eğer bu maçı kazanamadıksak sizin oyuncu değişiklindeki yanlışınız çok etki etti sahada alex gibi adamı bomboş bıraktırdınız biraz eski maçlara baksaydınız sivasın ipini hep alex çekmiştir cerny gibi adamı son 30 dak oynatsan nekaybederdin en çok zoruma gidende iyi oynayıp kaybetmek geçen sezonda böyle galibiyete razı olmadın berabere kaldık beraberliğe razı olmadın yenildik bu maçtada biraz oyunu soğutttursan biraz ortasahaya diri oyuncu alsan farklı kazanabillirdik 4-2 olduktan sonra fatyy ne için aldığınızı çözemedim :mad:
Has Sivas`li 18.02.2012, 20:59 Su an sinirden basima aglar giriyor... 3 puan haybeye gitti, ha bu yetmezmis gibi erman ve eneramoda gitti....
fatihcan58 18.02.2012, 20:59 Bazıları hakemler demiş! kardeşim hakem hataları hep vardI
Kazma NİHAT topu tuttuda hakemmı gol verdı armut pedrıel gol attıda hakemmı saymadı ben anlamıyorum senecky alındı nerde bu adam.
HAKEM HATALARI HEP VARDI AMA ÖNCE KENDİMİZE BAKALIM
SİVASSPOR yensede yenilsede yanındayız HERZAMAN DAİMA ama oyuncularımızdaki hatalar bir değil iki değil yeter ya...
kardeşim sonunda kadar haklısın nihat kaleye geçsin diyenlere en iyi tokat bu maçtır ilk golu dışarı çıkıyor diye resmen izlediiii adama pas atıyorlar gerizekalıı topu taca atıyorrr bu çocuğun kendine güveni yok kendine güvenemeyen kalecide kaleye geçmemeliii 2nci goldede bariz hatası varrr vücudunlar adamın açısını zaten kapattmışssın pas vereceğini bildiğinhalde diğer tarafa yatıp sowun kendini geçmesine izin vermeliydin sow seni geçmeye kalksa zaten dışarda bu kaleci çok acemi benim artık kalecilerden değil kaleci antraneründen şüphem var hiç iyi hazırlanmıyorlar..pedriele gelince güvenini kaybetmiş bir futbolcuu birde sözüm kadire çok gereksiz yerlerde top kaybettii takım hucuma giderken karşı takımı adeta atağa kaldırdı kadirin biraz pas alışverişlerine dikkat etmesi lazımm birde gereksiz çalımlarına
hocam şu takıma adam gıbı bır kalecı bulamadın,kazma dan farksız kalecılerì takıma koydunuz her maç ahlar vahlar içınde gecti,bu lığin enayısı bızmıyız ılla her maç gol yemek zorundamıyız,neymıs oyunu guzellestırmişiz bız her maçımız halı saha maçı gıbı
fatihcan58 18.02.2012, 21:06 bugunki karşılaşma için bütün futbolcu arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum bugunki mücadeleleri gereçkten mükemmeldi.. çok iyi mücadel ettiler ne yapılması gerekiyorsa hepsini yaptılar kişişel hatalardan dolayı maçı kaybettiler ama sivasın gücünü herkese gösterdiler..bugunki maçta neden cerny oynamadıı cerny oynasa inanın maç çok daha farklı olurduu pedrielin neden oynatılığını anlamış değilim birde kamili çıkarıp yerine faty neden aldıı zaten takım yenik durumda zaten takımı hucuma çıkaran tek oyuncuyu çıkarıyorsun yerine defans adamı alıyorsunn, son sözümde kaleci nihata tam anlamıyla bugun döküldüüü kaleci antrenörlerine bakmamız lazımm bu maç iyi analiz edlimeli rıza hocamızda yanlışlarının farkına varmalıı yineden herşey için teşekkürler ...
58Sivaslilar 18.02.2012, 21:12 Riza hoca bu perdiyelde ne bulduysa onu inadina SIVSSPORDA kambur olarak tasiyor bir sezondur bu adam birsezon önce söylemistim gine sözümdeyim direk 3 lig oyuncusu ondan sonra riza hoca yakiniyor hakkimiz bu olmamaliydi perdiyelle ne bekliyordun musthak:mad:
58Sivaslilar 18.02.2012, 21:18 SAYIN riza hoca sen super ligde oynadigini unutuyorsun galiba karsinda devler var onlara karsi onlarin dilinden anlayan oyunculari oynatacaksin ancak basa cikarsin perdiyel gibi dandikler seni yolda birakir ondan sonra yakinirsin
58Sivaslilar 18.02.2012, 21:26 malesef oynanilan oyuna puan yok atilan gooller puan getiriyor hiba edilen pozüsyonlari degerlendiremezsen bos kaleye gool atamazsan iyi oynamalara malesef puan yok kusurada bakma
58MUAMMER58 18.02.2012, 21:34 :mad:HERŞEYE RAĞMEN TÜM TAKIMLA GURUR DUYUYORUM GEÇEN SEZON FB YLE UMUTSUZ OYNUYORDUK ŞİMDİ GALİBİYETİ KAÇIRDIK DİYE ÜZÜLÜYORUZ :mad:
hasanim58 18.02.2012, 21:38 Bazi yorumlari okuyorum da ne biliyim kelimeler dugumleniyor bogazimda her takim gol yiyor ama sonucta maci cevirecek topcular var bizde bi mal var sozum ona deli ediyor artik tahammulu yok her maca oglumla giderim 8 yasinda artik o bile cildiriyo kacan gollere gerisini siz dusunun artik hoca ne yapsin kardesim kimse riza hocaya kizmasin nerden nerelere geldik bir zamanlar toprak sahalarin sivassporu sampiyonlar liginde top oynadi dusme potasindan bu gunlere geldik bunada sukur yenildiysekte sanimizla serefimizle yenildik 12 kisiye karsi ancak bu kadar olur
poolat58 18.02.2012, 21:38 sen pedriel inadına devam et hocam...yalvarki gol atsın...el açki maç kazandırsın..yemin ediyorum bu adam oynayınca sağ kanat duruyor yav hiç bir katkısı yok....:mad:
herkesin yendiği fenevi yenemedik..yazık
elbeylii 18.02.2012, 21:48 Tabiki suçlu sensin yeter artık bu maçtan puan almalıydık
ÇIK SEN OYNAT KONUSMAK KOLAY
elbeylii 18.02.2012, 21:51 Rıza hocayı suçlayanlar açın gözünüzü de hakemin yaptıklarına bi bakın resmen aldı maçı Fenerbahçeye verdi yazıklar olsun yazıklar olsun...
HAKLISIN GARDAS
Tek cümle ile düşüncelerimi dile getirmek istiyorum.
Berabere bile kalsak fazlasıyla üzüleceğimiz bir maçtı..Varın gerisini siz düşünün
Not : Pedriel Suarez..Bir değil beş değil ama böyle kritik bir maçta böylesi bir golü kaçırıp tüm takımın gardını düşüren sensin güzel kardeşim...Hakikaten çok ama çok üzüldüm bu maç için..Sahada inanılmaz mücadele eden kollektif bir takım vardı ve belki de ligin kendi evinde en ofansif oynayan takımına top göstermedik ama gel gör ki bir pozisyonda oyun koptu..
Yapacak birşey yok ..İyi yoldayız herşeye rağmen herşey çok iyi gidiyor maşallah diyorum takımımıza...
Düzeltilmesi gereken bazı noktalardan sonra bizi kimse tutamaz ve eminim ki 2009 u bile unutturacak başarılar bizi bekliyor..Bu hataların ilk sıralarında herkesin malumu olduğu gibi kaleci geliyor arkadaşlar..Nİhat çok iyi niyetli çok çalışıyor ama şunu kabul edelim ki malesef bizim kalecimiz Nihat değil..Kendisinden iyi bir yedek olur ama as kalecimiz yok..Umutları Senecky'e bağlamak lazım artık...Bugünkü maçta frikik dışında takıma hiçbir katkısı kurtarışı olmadı..Kaldı ki son golü nasıl yediğinin açıklaması olamaz.En yakın zamanda Senecky formasını alır diye düşünüyorum
Çok üzüldük..Çok moralimiz bozuldu ama iyi yoldayız iyi gidiyoruz..Gençler ve gs maçlarını kayıpsız atlatmamız bu maçın telafisi adına hayati öneme sahip eğer ilk 4 hedefimizi devam ettirmek istiyorsak.Ki inanıyorum bu takım bunu da başaracaktır..
Allahını seven Pedrieli antrenmanda sakatlasın ,yoksa ben sakatlayacam..
existence 18.02.2012, 22:00 Sağlık olsun. Güzel oyun memnun etti. Tabiki hata olacak. Sonuçta yenildiğimiz takım fener. Hatalardan ders çıkartalım önümüze bakalım. Rıza Hoca ve futbolcuları kutlarım.
zkrllh58 18.02.2012, 22:05 OLUR BOYLE KAZALAR COK KEYIFLI BI MAC IZLEMIS OLDUK EMEKLERINIZE SAGLIK
DoomsDay58 18.02.2012, 22:41 Pedrielin pozisyonuna Bünyamin Gezer kırmızı kartlık pozisyon dedi daha ne olsun bülent şerefsizi yaptı yine yapacağını
Gangstayigido 18.02.2012, 22:57 Her maçta gol yiyoruz.. Çözüm bulamadık....Bu sorunu Rıza Çalımbay'ın halletmesi gerekir....
Fenerbahçe'ye istanbul da yenilmek normal bir olay.. Fazla büyütmemek gerek...
haklisin büyütmemek gerkte ama elindeki maci verince ister istemez koyuyor
hemde rakip 2 kere geldi gol atti birden bire mac 3-2 oldu birak futbolculari ben bile moral oloarak cöktüm
A.Turan Korkmaz 18.02.2012, 23:24 2008-2009 sezonundaki takımımızla bu sezonki takımımızı kıyaslarsak:
1) O zamanki takımda daha isimsiz oyuncular,daha bir kolej havası vardı. Bu takımda ise ismi ile gösterdiği performans inişli çıkışlı oyuncular var.
2) O sezon son beş haftaya çok iyi girmişken, önce Antep deplasmanı sonra İBB ile içerde yaptığımız maç herşeyi tepetaklak yapmıştı. Bu sezon gene 5 haftalık bir serideyiz,BJK beraberliği ve FB yenilgisi aldık.
3) İki sezonda da tam mutluluğa birkaç adım kala birşeyler ters gidiyor. O dönem ne olduğunu anlayamadan herşey bitmişti. Ama bu sezon önümüzde düşünmek,değerlendirmek ve telafi etmek için yeterince vaktimiz var. Evet,haketmediğimiz yenilgi için moralimiz bozuk,suçlu arıyor ve birilerinden sinirimizi çıkarmaya çalışıyoruz. Ama yavaş yavaş silkelenip aklıselim düşünmek ve gereken tedbir ve önerileri söylemek lazım.
Şimdi harekete geçme zamanı. Ya şimdi ya hiç. Pazartesi yerel TV proğramlarında eleştiriden daha çok takıma moral ve destek de verilmeli,G.Birliği maçı için Ankara'ya otobüs organizasyonları düzenlenmeli.
Biz taraftarlar olarak orta yolu bulabilirsek eminim futbol takımımız da bulur. Hatalarını söyleyeceğiz,bunun yanında emeklerini de gözardı etmeyeceğiz. Futbolcuların şunu kafalarına kazımaları gerek.
Artık kapasitelerinin üzerine çıkmaları da yetmiyor. Hatasız ve mükemmel oynamaları gerek. Çünkü, kafaya oynuyoruz,hedefler çok yükseldi.
Taraftarlarımızın da şunu unutmamaları gerek:
Belki bir daha uzun zaman Sivassporumuzu ilk 4 mücadelesinde göremeyiz. Geldiğimiz noktayı küçümsemeyelim. Daha geçen sezon küme düşüyorduk. Bizi bu noktaya da bu takımın getirdiğini bilelim. Bütün imkanlarımızla ve her yolla destek olalım. Kızmak yerine yarayı pansuman için çabalayalım. Oyunculara,teknik heyete moral verelim.
ozsivasli58 18.02.2012, 23:50 gençler verilmeyen penaltı sarı veya kırmızı kart.volkan topa dokunmuyor.direk penaltı.ama vermez veremezler bize olsa penaltı kırmızıyı verirler.hayırlısı ALLAH tan.
ne buldun şu pedrielden bilmemki futbolcu diye oynatıyorsun
Sayin RIZA HOCAM seni bu takimin basinda her zaman ve her sekilde gormek isteyen birisi olarak soyluyorum ki iki sene kume dusmeye oynayan bir takimi aldin ve suanda ilk 4'e oynayan bir takim haline getirdin ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ama sadece bu mac icin soyluyorum eneramo bu macta 90 dakika ne gibi bir guzel hareket yaptida sen onu basindan sonuna kadar oyunda tuttun ve hele o kamil-faty degisikligini canimiz cigerimiz herseyimiz SIVASSPOR'muz 4-2 yenilirken ne amacla yaptin HOCAM sana sunu soylemeliyimki ben sahsim adina senin yaptigin herseyden memnunum ama oyuncu degisiklerini hic bir macta anlamadim anlayamiyorum ozur dilerim ama ya sende yada yardimci antronerlerinde bir sorun var maci kesinlikle okuyamiyorsunuz.
Sağlık olsun. Güzel oyun memnun etti. Tabiki hata olacak. Sonuçta yenildiğimiz takım fener. Hatalardan ders çıkartalım önümüze bakalım. Rıza Hoca ve futbolcuları kutlarım.
Anlasilan sen hala iki takimi olan ve tabiiki birinci takimi o buyultusmus serefsiz takimlardan biri olan fener taraftarisin burasi SIVASSPOR TARAFTAR SITESI bence sen yanlis yerdesin git o adi takiminin sitesinde yorum yaz.
hasanim58 19.02.2012, 05:36 Anlasilan sen hala iki takimi olan ve tabiiki birinci takimi o buyultusmus serefsiz takimlardan biri olan fener taraftarisin burasi SIVASSPOR TARAFTAR SITESI bence sen yanlis yerdesin git o adi takiminin sitesinde yorum yaz.
ayne oyle gardasim
hasanim58 19.02.2012, 05:43 Sayin RIZA HOCAM seni bu takimin basinda her zaman ve her sekilde gormek isteyen birisi olarak soyluyorum ki iki sene kume dusmeye oynayan bir takimi aldin ve suanda ilk 4'e oynayan bir takim haline getirdin ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ama sadece bu mac icin soyluyorum eneramo bu macta 90 dakika ne gibi bir guzel hareket yaptida sen onu basindan sonuna kadar oyunda tuttun ve hele o kamil-faty degisikligini canimiz cigerimiz herseyimiz SIVASSPOR'muz 4-2 yenilirken ne amacla yaptin HOCAM sana sunu soylemeliyimki ben sahsim adina senin yaptigin herseyden memnunum ama oyuncu degisiklerini hic bir macta anlamadim anlayamiyorum ozur dilerim ama ya sende yada yardimci antronerlerinde bir sorun var maci kesinlikle okuyamiyorsunuz.
gardas iyi demissin has demissinde bizdeki kadro belli denize dusen yilana sarilir degilmi sende riza hocanin yerinde olsan aynisini yapardin umut dunyasi riza ne yapsin elindeki kadroyla ancak bu kadar kimse suc bulmasin adama kamil simardi iyce suyu isindi i.....nenin bana kalirsa hoca yapilabilecek en guzel seyi yapti tabi bu benim gorusum
şarkışla 58 19.02.2012, 06:53 Oyunumuzun hakkı bu değildi tabi.Ancak birkaç konuda senin hatalarından bahsedeceğim.Öncelikle Pedriel ile maça başlaman bence yanlıştı.Bayağı bir zamandır yapmıyordun böyle bir maçta mı aklına geldi.İkinci yarıda orta sahamız oyundan düşmüşken M.Nas ı aldın fakat Cerny neden almadın.Grosicki gibi bir adamı neden çıkardın.Bu adam 90 dk sahada kalmalı.Hadi onu çıkardın yerine Faty i neden aldın.Ben ve benim gibi birçok kişi Cerny i beklerken sen Faty aldın.
yiğido58sinan 19.02.2012, 07:49 akşamdan beri sinirimi çıkaracak yer arıyorum bulamıyorum. Ne kötüymüş kusursuz oynayıp yenilmek. Fener o golleri nasıl attı hâlâ aklım almıyor hay bende o aleks denen...... Ben sakinleşemiyorum arkadaşlar siz sakinleşin. Bence bu oyunu hangi takıma karşı oynarsak kazanırız sadece rakibe kontraatak şansı tanımamak lazım bence bu maçta tek eksiğimiz buydu, 60dan sonra tüm futbolcularımız yoruldu. Ve hâlâ ilerde basıyorduk, rakibe top geçincede geriye dönmesi zor oluyor haliyle. Keşke pedriel o golü kaçırmasaydı da böyle olmasaydı, zaten o pozisyonun 15sn ardından gelen ardı ardına 2 gol herşeyi bozdu. Dediğim gibi bence kayseri maçında olduğu gibi futboldaki şanssızlıga uğradık. Ne futbolculara ne rıza hocaya diyecek bişey yok hepsi aslan gibi görevini yaptı helal olsun. Inşallah gb maçını alıp telafi ederiz, bu maçı unuturuz diyorum.
B.DUMANLI 19.02.2012, 08:54 Bu sonucu birazda sen hazirlamadinmi Riza hoca.Ölmüs devi uyandirdin.Birinci devre hang Fenerbahce´liye sorsan bu sartlarda bu maci ceviremeyiz derdi .Grosicki,Faty degisikligi ne demek? Neyi denemeye calistin.Faty maalesef bu ligi kaldiracak bir oyuncu degil.Bunu defalarca gördük.Böyle bir macda milli takimda iki arkadasi var diye onuda sahaya sürmeyi gördün.Sahada kaldigi sürece ortada elle tutulur hareketini göremedik Faty´nin.Cenry´e böyle bir macda yervermiyeceksinde nezaman vereceksin?Takimin azmide kirildi simdi.Haftaya Eneramo ve Erman´da cezali ,Genclerbirligi´ne karsi olmiyacaklar.Arkadan GS ve TB maclarimiz var.Yani ilk 8 bile dahi tehlikeye girmek üzere.Eskisehir arkadan geliyor.Bize ise Ziraat kupasi kaliyorki onuda bize cok görürler,hakem hatalariyla saf disi birakirlar.Dünki macla cogu Sivas´li hayali sukuta ugradi,sonuc bu olmamaliydi.
B.DUMANLI 19.02.2012, 09:10 Sayin RIZA HOCAM seni bu takimin basinda her zaman ve her sekilde gormek isteyen birisi olarak soyluyorum ki iki sene kume dusmeye oynayan bir takimi aldin ve suanda ilk 4'e oynayan bir takim haline getirdin ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ama sadece bu mac icin soyluyorum eneramo bu macta 90 dakika ne gibi bir guzel hareket yaptida sen onu basindan sonuna kadar oyunda tuttun ve hele o kamil-faty degisikligini canimiz cigerimiz herseyimiz SIVASSPOR'muz 4-2 yenilirken ne amacla yaptin HOCAM sana sunu soylemeliyimki ben sahsim adina senin yaptigin herseyden memnunum ama oyuncu degisiklerini hic bir macta anlamadim anlayamiyorum ozur dilerim ama ya sende yada yardimci antronerlerinde bir sorun var maci kesinlikle okuyamiyorsunuz.
Ara transferde santrafor almayan kulübümüz dün bu sonucu kendisi hazirladi.Pedriel´in yerine Cihan,Enaramo´nun yerine sahaya kimi sürecekti.Adamin alternatifi olmayinca ,oda ilk yarida sacmaladi ;kaleye vursa Sivasspor ilk yari 3-1 önde soyunma odasina gidecektiki ,buda Fenerbahce´yi resmen komaya sokardi.O ne yapti Volkan´i calimlayip ,öyle kaleye vurmak isteyinca topu kaptirdi.
kaptann58 19.02.2012, 10:01 şu pedrieli idmanda bi sakatlasalrda kurtarsak hep mallar bizim takımda hepsi kahraman olma derdinde topu getiren kaleye vuruyor uğur malı kıvançı grosickisi heleki vuramayan bir pedriel RIZA HOCA BUNLAR İYİ ŞIMARDI KENDİLERİNE ÇEKİ DÜZEN VERMLERİ ZAMANI GELDİ OYUN İÇİNDE ÖNE GEÇTİĞİMİZ ZAMN TAKIMDA BAŞI BOŞLUK LAKAYİTLİK HAKİM
Sivasspor deplasmanda fenere yenildiği için bu kadar eleştiriliyorsa,artık büyük takım olduğunun ispatıdır. ezilmeden ceza sahasına kapanmadan ve birçok gol pozisyonuna giren bir sivasspor var.hemde her maçta böyle oynuyoruz. ben gurur duyuyorum..biz çok iyi ve çok büyük bir takımız..unutulmamalı ki rakiplerimiz adı ne olursa olsun bizden çekiniyor.korku salıyoruz ne mutlu bize..
35gürün58 19.02.2012, 11:07 Arkadaşlar ben olaya ilk 4 veya sonraki 8 takımın katılabileceği play-of penceresinden değil başka bir pencereden bakacağım kaçan puanlara.
İnanın şu an play of umrumda değil çünkü şike davası ile ilgili verilecek karar
şike ile alakamız olmamasına rağmen en iyi ihtimalle puan silme durumu ile karşı karşıya kalırsak benim derdim son 4 takım içinde olmamak içindir çünkü
yeni sisteme göre son 4 takım düşmemek için play-of maçları oynayacak ve içlerinden bir takım kurtulacak o takımın kim olacağının garantisi yok .
Bu nedenle benim amacım yukardaki palf-of tan ziyade aşağıdaki play of a kalmayalım (puanlar silindikten sonra muhtemelen 12 puan) o nedenle ne kadar puan toplasak bizim için kazançtır.
aşağıdakitakımlarında yavaş yavaş yaklaştığı, aradaki puan farkını kapatmak istediğini dikkate alırsak öyle puanlar toplamalıyız ki puanlar silindiğinde son 4 takım arasında olmayalım benim için bu sezon bu yeterlidir.
Ha.. puan silinmesi olmaz mahkeme kararı beklenirse ve orada haklı olarak aklanacağımızdan şüphem yoktur. işte o zaman yukardaki play of ları düşünürüm ve en güzeli bu olur.
Maça gelince Pedrielin beceriksizliği maçın kırılma anı idi ve lüzumsuz çalımlar ile kaptırılan toplar, ve 1 metre mesafeden topu uzaklaştırmak için rakibi nişanlamak ve dönen topların golle sonuçlanması, Pedrielin yerine top çalması mükemmel olan sağ kanada Cernn alınsaydı hiç olmazsa sağ kanattan da ataklarımız olurdu ,sonuç da farklı olabilirdi...
gürünlüyiğido58 19.02.2012, 11:20 Arkadaşlar Ben öncelikle Rıza Hoca yı kutlamak istiyorum takım gerçekten kazanmak için mücadele etti...
Ama Pedriel olacak ...
neyse ağzımı bozmayım bu herif hala süper ligde play off a kalan ve bir efsane SİVASSPOR da oynuyorsa ben burada bi cinslik ararım..
o kaçırdığı pozisyonu 3 yaşındaki çocuk bile atar bence pedriel A2 takımında 3-4 hafta cezalandırılmalı ve amatör kardeşlerimizden topa nasıl vurulur öğrenmeli
maç böyle bitmemeliydi
Grosicki bence güzel oynadı devamı gelirse çok memnun olurum
B.DUMANLI 19.02.2012, 11:21 Arkadaşlar ben olaya ilk 4 veya sonraki 8 takımın katılabileceği play-of penceresinden değil başka bir pencereden bakacağım kaçan puanlara.
şike ile alakamız olmamasına rağmen en iyi ihtimalle puan silme durumu ile karşı karşıya kalırsak benim derdim son 4 takım içinde olmamak içindir çünkü
yeni sisteme göre son 4 takım düşmemek için play-of maçları oynayacak ve içlerinden bir takım kurtulacak o takımın kim olacağının garantisi yok .
Bu nedenle benim amacım yukardaki palf-of tan ziyade aşağıdaki play of a kalmayalım (puanlar silindikten sonra muhtemelen 12 puan) o nedenle ne kadar puan toplasak bizim için kazançtır.
aşağıdakitakımlarında yavaş yavaş yaklaştığı, aradaki puan farkını kapatmak istediğini dikkate alırsak öyle puanlar toplamalıyız ki puanlar silindiğinde son 4 takım arasında olmayalım benim için bu sezon bu yeterlidir.
Ha.. puan silinmesi olmaz mahkeme kararı beklenirse ve orada haklı olarak aklanacağımızdan şüphem yoktur. işte o zaman yukardaki play of ları düşünürüm ve en güzeli bu olur.
Maça gelince Pedrielin beceriksizliği maçın kırılma anı idi ve lüzumsuz çalımlar ile kaptırılan toplar, ve 1 metre mesafeden topu uzaklaştırmak için rakibi nişanlamak ve dönen topların golle sonuçlanması, Pedrielin yerine top çalması mükemmel olan sağ kanada Cernn alınsaydı hiç olmazsa sağ kanattan da ataklarımız olurdu ,sonuç da farklı olabilirdi...
Sike hususunda puan silme olayi süperlig takimlari tarafindan kabül görmedi.Yani suclu görülen takim veya takimlar küme düsürülecek,sucsuzluguna karar verilen takim veya takimlar süperligde oynamaya devam edecek.
Pedriel o golü atabilse maçı almıştık.Maçı belki 70 kişi ile izledim,içlerinde belki de tek Sivassporlu bendim.Pedriel 'in golü kaçırdığı dakikalarda oyunun hakimiyetini almıştık,biz pas yapabiliyorduk,Fenerbahçe telaşlanmaya,pas hatalarını artırmaya başlamıştı.Benimle birlikte maçı izleyen Fenerbahçeliler ,her hata yapan oyuncularına ve teknik direktörlerine küfür ediyorlardı.Rıza Çalımbay'ı takdir ediyorum her zamanki gibi.O taktiğini çok güzel hazırlamıştı,Pedriel o golü atabilse taktiği tam anlamıyla tutacaktı ama olmadı.Pedriel altıpastan golü atamadı,top döndü geldi bizim kalemize Alex kalitesi ve tecrübesi ile 20 metreden topu tam ters köşeye gönderdi.Ben bu maçta Pedriel dahil tüm takımı ve özellikle Rıza Çalımbay'ı tebrik ediyorum.Pedriel çok mücadele etti, o golü atmak isterdi ama olmadı( Bünyamin Gezer Bekir'in Pedriel'i durum 2-1 iken arkadan düşürdüğü ve sarı kart gördüğü pozisyonun kırmızı kart olması gerektiğini belirtti)Olumsuz eleştiri yapan taraftarlarımızı anlıyorum ama bu takımın lige başkanı cezaevinde iken başladığını ve çok olumsuz koşullarda mücadele ettiğini hatırlatmak isterim.Pedriel in golü kaçırdığı dakikaya kadar Fenerbahçe yi tek kelime ile paçavraya çevirdik.Bizim sorunumuz biraraya gelememek,birlikte hareket edememek,potansiyel gücümüzü ortaya koyamamak.İstanbul da 1.5 milyon Sivaslı var,ben de 5 yıl İstanbul da yaşadım.Her yerde karşınıza Sivaslılar çıkıyor.Dünkü maç bayanlara ve 12 yaşına kadar olan taraftarlara ücretsiz idi,Sivasspora ayrılan tribünde 2 tane bayan gördüm ben.Bazı Sivassporlu bayan ve çocuklar Fenerbahçe tribününde idi.Bizim acizliğimiz ve güçsüzlüğümüz orda işte.Neden Sivasspor tribünü doldurulamıyor ve maça giden taraftarlarımız neden bize ait tribünde değil de Fenerbahçe tribününde maç izliyorlar.Bizim tribünümüz dolu olsa hakem de "bu takım sahipsiz değil" der ve aleyhimize bazı düdükleri çalamaz, televizyonlarda yorum yapan Rıdvan Dilmen ve Tümer Metin gibi taraflı yorumcular da ağızlarından çıkacakları 2 kere düşünerek konuşurlar.Her yerde her zaman takımı destekleyen yiğidoları ayrı tutuyorum, ama arabaların orasına burasına Sivasspor bayrağı asmakla taraftar olunmuyor.Rıza Çalımbay çok olumsuz şartlar altında harika bir takım yarattı,takımımızın yaş ortalaması düştü,içeride ve dışarıda kendi oyununu oynayan,hiçbir takıma ezilmeyen,iç sahada ve deplasmanda her maçta bol gol pozisyonu üreten bir takımımız var artık.Gelecek sezon öncesi Rıza Çalımbay ın istediği birkaç takviye yapılabilirse Bülent Uygun un getiremediği şampiyonluk bence Sivasspor a hiç uzak olmayacaktır.Tabii başkanımız Mecnun Odyakmaz'ın da tahliye olmasının vereceği moral ve destekle.
35gürün58 19.02.2012, 11:41 Sike hususunda puan silme olayi süperlig takimlari tarafindan kabül görmedi.Yani suclu görülen takim veya takimlar küme düsürülecek,sucsuzluguna karar verilen takim veya takimlar süperligde oynamaya devam edecek.
Evet o kararı biliyorum lakin pek bağlayıcılığı yok, yeni oluşturulacak TFF yönetim kurulu bu kararı alabilir nitekim başkanlık için adı geçen bazı isimlerin hala puan silme düşüncesinin ön planda olduğu köşe yazarlarının dikkatle dile getirdiği bir konu.. yani bu karar alınabilir ve önünde bir engel yok .
onun için ben eğer 12 puanımız silinirse son 4 takım arasında kalmayalım düşüncesindeyim bu yıl ligde kalalım ve şike meselesi tamamen kapansın ve önümüzdeki yıl kafamızda bir soru işareti olmadan ve sağlıklı transferlerle güzel bir sezon yaşayalım düşüncesindeyim..
yenilginin tek sorumlusu RİCARDO PEDRİEL SUAREZ !!!
ozledımeskıyı 19.02.2012, 13:00 En kötü 1 puan derken hiçbir şey kalmadı
poolat58 19.02.2012, 13:01 yanıyorum da mal gibi bir takıma yenildik ona yanıyorum...fenev denen takım beş para etmez...çok kötü oynuyorlar...
medya bizi iyice yipratti yok sivas yeniden sampiyonluga oynuyor falan filan bizleri iyice sisirdi serefsizler istanbul yalakalari sonra yok efenim erman messiymis yok grosicki besiktasa transfer olacakmis olacagi buydu medyanin gazina gelmemeliyiz :mad:
allahini seven su pedrieli oynatmasin ne olur !
poolat58 19.02.2012, 13:36 Yav hadi bizi geçin sizin emeklerinize yazık oluyor çocuklar yapmayın ya...inanın şu ligde yenemeyeceğimiz takım yok biraz dikkat biraz beceri lütfen...:confused:
pedriyelin bu takımda işi yok....sen fenerbahçeye o golu atamazsan adamlar gelir sana golu atar..yazık oldu çok yazık...
ahmet ali 19.02.2012, 14:08 Arkadaşlar ben olaya ilk 4 veya sonraki 8 takımın katılabileceği play-of penceresinden değil başka bir pencereden bakacağım kaçan puanlara.
Bu sene yine son 3 takım düşecek..Son 4 takımın play off oynaması diye bir uygulama yok... Gelecek sene play Off sistemi kalkmazsa son 4 için play off var..
Puanımızın silinme sorunu olursa maçlarda iyi sonuçlar almaliyız ki bir anda kendimizi puanı slinmiş ve son 3 de kalarak düşmüş durumda bulmayalım..Bu nedenle bence her maçımız final.. kaybetme luksumuz yok....
ressam58 19.02.2012, 14:44 Böyle hakenle maçmı oynanır ya.....Lanet olsun böyle adamlara maçı oynatma baride FENERE VER..........
burak58as553 19.02.2012, 14:49 Arkadaşlar Pedriel'e bu kadar yüklenmeyin.O da bir futbolcu.Kacırabilirde atabilirdi de..Ama atamadı.Saglık olsun ne yapalım dünyanın sonu mu geldi sanki?Eger eleştirilecek futbolcu arıyorsanız bunun adı Kıvanç'tır.Yediğimiz 2 golde de onun kaptırdıgı toplar sonucunda yedik belkide o topları kaptırmamıs olsaydı mac 2-2 bitecekti..
Lafın kısası o golü atmayı bizden cok isterdi Pedriel.Biz eger böyle eleştirmeye devam edersek Pedriel'i kaybedebilirizde..Pedriel'in bize puan kazandırdıgı maclara bakın isterseniz.Manisa macında attıgı kafa golü,Es es macında attıgı gol yani bunlar hep bize puan olarak dönen goller..
58MUAMMER58 19.02.2012, 15:22 :mad:DÜN GECE sivasspor fb yi sahada perişan ettiği halde tam 65.dak kadar bugün bazı fb yalakası medya fb sivası perişan etti alex mahfetti sivası diye yavşakça yazılar yazmışlar takım çok iyi oynamadığı halde böyle fb yi kadıköyde en çok zorlayan takımız eğer dün fb yi yenemediysek bazı futbolcuların yeteri kadar ağırlığını koymadığındandır rıza hocanın taktiksel hatalarındandır ara transferde burda bitarafımızı yırttık bu takım eğer hedefe gidecekse mutlaka iyi ortasaha ve hızlı forvet lazım diye dün gece bunun acısını çektik elalem doka ekigo filan buluyor biz sandroyu bulduk 5 tane kalecimiz var al birini vur birine bide büyük takımı yeneceksek hakemide yenmek lazım avantaj sağladığında korumayı bilmek lazım sahada onları küçümseyip dalga yapmamak lazım oyuncuların bulduunu atması lazım maalesef hiçbirini yapamadık altın kural atamayana atarlar kuralı işledi iyi oynadık diyoruz evet dün ermanı eneramoyu kıvançı kadiri groseçkiyi nihatı navratili uğuru raynochu pedrieli iyi gördünüzmü ?buna rağmen iyi oynadık göründük raynoch bi attı bi attırdı kıvanç bi attı 2 attırdı kadir müsait pozisyonlarda topu istasyona yolluyor eneramonun karşı karşıya pozisyonda atamıyor ts li burak hepsini gol yapıyor erman bi var bi yok groseçki ortada hiç yok nihat maç kurtaracak kaleci değil navratil uğur alexsi bomboş hayatının en kolay golünü attırıyor 2-1 durum böyle olunca hakettiğimiz galibiyeti elimizle fb ye hediye etmiş olduk rıza hocam :mad:
risale69 19.02.2012, 15:30 play of umurumda değil, hayırlısıyla şu şike şaibesinden kurtulup ligde kalalım yeter. puan silme ihtimaline karşı toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız.
takım bunca olumsuzluklara rağmen iyi iş çıkardı. başka bir takım olsa dağılırdı.
Elbeyliliyiz 19.02.2012, 15:44 Olurda macin hakki beraberlikdi hakem Tesekkürler verdigin stratejik sari kartlara.
Abdullah DuMaN 19.02.2012, 15:50 pedriel atmış olup durumu 3-1 yapabilseydik maç çoktan bitmişti
ya kardesim bu yalaka medya yine fenere tarih yazdirdi karsilikli iyi futbol vardi bir kisi bile cikip sivasspor da iyi oynadi dememis en cok uzuldugum nokta bu sivas yenseydi fener kotu oynadi sivas iyi oynadi yok elimizden kactilar ama ben takima guveniyorum sirada gs ve trabzon var bu gunki hatalari o maclarda tekrarlamayiz insallah
cılgınsivas58 19.02.2012, 16:36 gençler maçına eneramo ile kıvanç yok
gençler maçı için grosickinin performansının yükselmesi lazım o oynadıgı zamn 10 kişi oynuyoz
cılgınsivas58 19.02.2012, 16:36 fener hakemi satın almış:mad::mad:
carizma0658 19.02.2012, 19:02 CANINN SAGOLSUN BÜYÜK DİVRİGLI RIZA KAPTAN DÜN FENERİN HER YERI TERLEDI YA DUN SANS ONLARDAN YANAYDI...
carizma0658 19.02.2012, 19:29 RIZA HOZA DİVRİGLİLERIN AYRICA GURURDUR DEMEK İSTEDIM YANLIŞ ANLAŞILMASIN RIZA KAPTAN BÜTÜN SİVASLININ GÖZ BEBEGİDİR
ahmet ali 19.02.2012, 19:48 Aynı soruyu tekrar soruyorum.. Tamam Pedriyel golu kaçırdı ..peki 4 golü de pedriyel mi yedi???
Bu arada Mehmet Yıldız Karabuk'u her maç sırtlıyor ve belkide kurtaracak...
Neden bu futbolcu yu sattık hem de bedava???
Bunu biri açıklasın da öğrenelim....
Respect58 19.02.2012, 21:34 İyi futbol oynuyoruz ancak ayrıntıları hep kaçırıyoruz.Futbolda ayrıntılar çok önemli tabi.Bunları yapamayınca iyi futbolda uçup gidiyor.Dünün ayrıntısıda Cernynin yerine Pedrielin tercih edilmesiydi.Eğer Cerny oynasaydı Eneramonun bile o vücutla arkasına sarktığı savunmayı daha kolay dağıtırdı,sağ tarafı otobana cevirirdi ve maçı önceden koparırdık.Fener gerçektende bizim tam oynayabileceğimiz bir ortam sunmuştu,savunması açıklar veriyordu ama biz Pedriel gibi hantal adamla bu alanları kullanamadık.Umarım bu Pedrielden kanat oyuncusu çıkarma fantezisinden biran önce vaz geçersin Rıza hoca.
kolukisa 19.02.2012, 23:40 evet maci normelde Sivasspor almaliymis fakat kalecimizin hatalari da macin cin sonucunu etkilemis,ya okacan gole nedersiniz,yazik olmus.
captain5858 20.02.2012, 03:49 valla ben oyunda memnunumda öne geçince rehavete kapılıyoruz ve çok bireysel oynuyoruz.bütün oyuncular gol kralı olmak istiyor.kadir çaprazdan vuruyor.kıvanç 5 kişinin arasına giriyor pas vermiyor.kara boğa cezaalanına girer girmez vurmak yerine kaleciyi attırıp penaltı kazanma yoluna gidiyor.rajnoch çok basit hata yapıyor.kamil oyunun içinde dönem dönem var.erman yine aynı.nihat bu büyük maçı kaldıramadı.maçtan sonra en çok pedriele kızdım ama sakin kafayla düşününce takım halinde hatalar zinciri oluşturduk.
Arkadaşlar kaçan takım fener.Bu normal sonuç.Önemli olan oyun.imdi olmazsa sonraki maçlar için ümit verici.Böyle oynasa ancak 1 kere daha yenilir ama kalan maçlardan enaz 5 ini daha kazanır.Yapın hesabı o zaman.42 + 15 = 67 puan.Ver elini playy off.Önemli olan oyun.yenildiğimiz için bende üzüldüm ama hayatımda hiç bu kadar iyi SİVASSPOR seyretmemiştim.Tebrikler çocuklar.tebrikler RIZA HOCAM.Tebrikler yönetim.Sonuna kadar arkanızdayız.
izmirliyigido 20.02.2012, 07:59 Ben bir tek şey soracağım? Bu PEDRİEL IZDIRABINA daha ne kadar dayanmamızı bekliyorsun Rıza Hocam? Pedriel'in yerine Milan CERNY neden oynatılmadı. Bence Cerny fuleli atakları, sert şutları, mücadele gücü, sürati ile o bölgede Pedriel utanmazından daha çok iş yapardı.
Pedriel sağ kanat oyuncusu olmamasına rağmen ondan bir sağ kanat oyuncusu çıkartmaya yönelik hareketler şapkadan tavşan çıkartmak gibi birşey. O da zaten sağ kanatta yapamayacağını anlayınca geliyor ortaya, santrafora... Bu seferde tamamen mahvediyor. Kaçırdığı 2 golü de santrafor klasında olan bir futbolcu, en az 1 tanesini atar. (Bkz; Necati Ateş, Mehmet Yıldız, Gekas vb.)
Geçen hafta bir laf çıktı, "PEDRİEL ülkesine gitti, geç kaldığı için (hatta dönmediği için) kadro dışı kaldı" diye. Ne kadar sevindim vallahi. Ohhh dedim kendiliğinden bu ızdırap bitti. Fakat maç kadrosunu görünce, saha yaptıklarını görünce dedim ki "BEN BU FUTBOLDAN ANLAMIYORUM ARKADAŞ !... Pazartesi günü siteden herkesten özür dileyeyim. Herkesin taptığı Pedriel de bir numara var ki ben göremiyorum" dedim.
Ben geçen seneden beri, bu sezon başından beri, her maç öncesinde söylüyorum. PEDRİEL ve MEHMET NAS ile çıkılan maçlarda taraftar stres oluyor, hasta oluyor, kanser oluyor. Neyse ölmezsek şurada 8 maç kaldı, sabır, sabır, sabır, ya sabır !...
.
58akif34 20.02.2012, 08:32 mac bizim hakkımızdı fakat bizim futbolculamız bıraz becerıksız bıraz sanssız dı bırazda hakem oyuna etkı ettı saglık olsun önümüzdekı maclara bakacagız ınsallah genclerı yenerek playoff da avantajlı duruma gececegız rakıplerımız bırbırlerıyle oynayacaklar buda bızım 4. luk yolunda bır sansımız mac kaybetmeyerek yolumuza devam edersek ılk 4 ıhtımalı hala devam edıyor
salihmete 20.02.2012, 11:59 Futbolda sans faktorude cok onemli. Cumartesi sansizlik bizden yanaydi, antep macinda oldugu gibi...Ama ben sivasspor taraftari ve sivasspor gibi bir takimimiz ve herseyden ote RIZA hoca gibi degerli bir hocamiz oldugu icin cok mutluyum. Sonucta sahadaki futbolcularda insan ve her insan hata yapabilir. Ben onlari hatalariyla ve onlarin piril piril olan cabalariyla seviyorum. Iyiki varsin SiVasspor!
|