Orijinalini görmek için tıklayınız : ARTIK YOKUM
yigidolar06 18.02.2012, 23:17 Emekli olmanın zamanı geldi sevgili sivasspor com üyeleri Sivassporun 1967 yılından beri maçlarını takıp ettim artık yoruldum ağız tadıyla bir maç izleyemedim varsada sayısı çok az fener maçı bardağı taşıran son damla oldu artık benden bu kadar değip gençlere bırakmanın zamanı geldi diye düşünüyorum hakkınızı helal edin
poolat58 18.02.2012, 23:35 site yöneticiliğinden mi emekli oldun abi nedir anlamadım bir maçla aşkımız bırakılırmı???
poolat58 18.02.2012, 23:36 aşkımız derken SİVASSPORUMUZ :D
DOĞRU DİYON GENÇLERDE İSTANBUL TAKIMLARINI DESTEKLİYOR ZATEN TARAFTARSINIZYA !!! TARAFTAR DEDİĞİN İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE TAKIMININ YANINDA OLUR.
B.DUMANLI 18.02.2012, 23:47 Emekli olmanın zamanı geldi sevgili sivasspor com üyeleri Sivassporun 1967 yılından beri maçlarını takıp ettim artık yoruldum ağız tadıyla bir maç izleyemedim varsada sayısı çok az fener maçı bardağı taşıran son damla oldu artık benden bu kadar değip gençlere bırakmanın zamanı geldi diye düşünüyorum hakkınızı helal edin
Arkadasim bende yakinda 53 yasimi bitirecegim.Sivasspor.com ailesi icerisinde o kadar genc arkadaslar varki 30-32 yas guruplari, cogu artik benim cocugum yasinda olacak arkadaslar.Bu günki Fenebahce macinda alinan sonuc benide cok derinden üzdü.Bu güne kadar Istanbul takimlarina karsi sempatiyle bakamadim.Bunda Istanbul medyasinin yanli ve tarafli tutumlari bas rolü oynamistir.Samimiyetimle söylüyorum bugün ;Sivas´da oynanan maclarda üc büyükleri destekleyen,Sivas´lilari gördügümde üzüntüm ikiye katlaniyor.
Yigidolar06 gibi arkadaslarin Sivasspor .com ailesinden ayrilislari tabiki üzücü.Bu karari bir kez daha düsünmesini saglik verirken, aramiza geri dönmedigi taktirde herseyin gönlünce olmasini dilerim.Saglicakla kal.
ne emeklisi abi haftya gencler macında genc yiğidoyu tribüne bekliyoruz :)
şarkışla 58 19.02.2012, 08:05 Bu hafta da olda sonra gidersin
PETKOVİC 19.02.2012, 10:13 Ben de Fenerbahçe taraftarıyım aynı zamanda fakat dün memleketimin takımını destekledim. Şu konuda insanlara hak vermelisiniz. Sivasspor 3.ligdeyken hiçbiriniz mi 1.lig takımlarından birini tutmuyodu Allah aşkına bunu bana söyleyin? Sivas'ın herhangi bir 3 büyükle oynadığı maçlara gidip İstanbul takımlarının tribünlerinde oturmasına kesinlikle karşıyım. Ama insanları da biraz anlayışla karşılayın. Benim için önce SİVASSPOR sonra Fenerbahçe ama bunun tam tersini de destekleyenlere biraz saygı duyalım
babapiton 19.02.2012, 10:23 Bu Sevgi nın Emekliliği Olmaz Oluyosa Zaten O Sevgi Olmaz....
58MUAMMER58 19.02.2012, 10:48 KARARINIZA saygı duyuyorum bazende bende kafam bozulup sitedende sivasspor taraftarlığındanda sivas nüfusundanda kendimi soyutlamak istediğim oldu 5 yaşından beri sivasspor taraftarıyım siz bilirsiniz gol duası yaptığı zamanlarınıda bilirim burda sivassporun haklarını savunurken içindeki başka takım yalakalığı yüzünden küfür yediğimiz oldu maç seyrederken adam sivaslı hadi yerleştir 5.yi alex diye bağıran yavşakları gördüm adama kızdım kardeşim benim şehrimin adını kullanma diye taraftarlığın yaşı olmaz ümidim sadece sivasspor taraftarlarının olduğu bir oluşmasıdır takımımız iyide olsa kötüde olsa bank asyayada düşse farkda yese bizim sivassporumuzdur elalemin tutacağı takım vardır benim yok ben emekliliğinizi rafa kaldırın sivassporumuzu desteklemeye devam edin diyorum değerli abim
yiğido58sinan 19.02.2012, 10:54 Ben de Fenerbahçe taraftarıyım aynı zamanda fakat dün memleketimin takımını destekledim. Şu konuda insanlara hak vermelisiniz. Sivasspor 3.ligdeyken hiçbiriniz mi 1.lig takımlarından birini tutmuyodu Allah aşkına bunu bana söyleyin? Sivas'ın herhangi bir 3 büyükle oynadığı maçlara gidip İstanbul takımlarının tribünlerinde oturmasına kesinlikle karşıyım. Ama insanları da biraz anlayışla karşılayın. Benim için önce SİVASSPOR sonra Fenerbahçe ama bunun tam tersini de destekleyenlere biraz saygı duyalım
Doğru söyledin, ben de sivas lige çıkana kadar gs tutuyordum hatta o zamanlar 5.sınıftaydım sivasspor diye bir takımın olduğunu bile bilmiyordum. Ama sivası ligde görünce gsile boşa yaşadığımı anladım. O gün gs benim için bitti. Şimdi sivas amatöre bile düşse ben yine sivassporluyum. Gs ye olsun başka ist. takımına da olsun yeri gelince sayıp söverim ben. Ben gs fb bjk arasında bir fark görmüyorum onların ne yaptığıda beni ilgilendirmez. Benim için önemli olan sivassporun çıkarlarıdır. Ama bazıları da var fb ile sivassporu ayıramıyor. Bide utanmadan bunu söylüyorlar işte. Artık bırakını diyorum ne olur bırakın şu saçmalığı, sizde benim gibi her zaman her yerde tek aşk sivasspor diyebilin artık.!
58tugay58 19.02.2012, 10:59 bizim acilen istanbulda toplantı yere oması lazım
Ben 59 yaşındayım taraftarım,sonuna kadar da taraftarlığım ve sivasspor aşkım devam edecektir. Taraftarlıktan anca ölünce emekli olunur.
sivasfutbol 19.02.2012, 11:39 bir kalp e iki sevgi sığmaz kardeşim ben bu takımı tutuyoromda aslında şu takımlıyım demek doğru bir söylem değil biz aslında bunun için taraftar olamıyoruz sinema seyreder gibi maç seyrediyoruz yani seyirciyiz taraftar degiliz. sivassporu yensede yenilsede sevmeli ve destek olmalıyız..
Ferhat06 19.02.2012, 12:21 Mustafa'nın dediği gibi senden daha genci yok ben şunu ekliyim senden kara sevdalısı da zor bulunur.Kararına saygılıyız ama düşün ve hafta sonu Gençler maçında aramızdaki yerini al derim.Hepimiz çok üzgünüz ama futbolu buyüzden seviyoruz;bir anda süpersin bir anda yerlerdesin.
Deniz bey,bu vesileyle şunu söylüyüm Türkiyede özellikle İstanbul takımlarının oluşturduğu yanlış ve sakat bir anlayış var:NE OLURSA OLSUN BAŞARI,NE OLURSA OLSUN GALİBİYET.Halbuki biz armaya aşığız,bu takım 3.ligde ikende ,yokluklar içindeyken de peşinden koşuyorduk.
Dün oynadığı muhteşem futboldan dolayı bir taraftar olarak SİVASSPOR'la iftihar ettim.
KARARINI GÖZDEN GEÇİRMENİ DİLER,EN DERİN HÜRMETLERİMİ ARZEDERİM.
sebasteia 19.02.2012, 12:25 ankara'da oynanacak gençler maçı öncesi böyle bir karar almış olmanızı da son derece ilginç buluyorum?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!? !
Ben de Fenerbahçe taraftarıyım aynı zamanda fakat dün memleketimin takımını destekledim. Şu konuda insanlara hak vermelisiniz. Sivasspor 3.ligdeyken hiçbiriniz mi 1.lig takımlarından birini tutmuyodu Allah aşkına bunu bana söyleyin? Sivas'ın herhangi bir 3 büyükle oynadığı maçlara gidip İstanbul takımlarının tribünlerinde oturmasına kesinlikle karşıyım. Ama insanları da biraz anlayışla karşılayın. Benim için önce SİVASSPOR sonra Fenerbahçe ama bunun tam tersini de destekleyenlere biraz saygı duyalım
Ben de 37 yaşındayım.Sivassporun ilk maçına 1984 yılında 10 yaşında iken gittim.Senelerce 2.ligde ve 3.ligde takımımızı destekledim.Ama 16-17 yaşına geldiğimde anladım ki tuttuğum takım 3.ligde de olsa tek takım tutmalıyım ve o zaman kadar tuttuğum Galatasaray'ı bıraktım.Bugün Galatasaray her maçını 10-0 kaybetse zerre kadar üzülmem.Senelerdir hakem ve medya desteği ile diğer takımları ezen 3 İstanbul takımının en kötü duruma düşmeleri en büyük dileğimdir.Ben hiç bir zaman Sivaslı olmayıp da Fenerbahçe,Galatasaray veya Beşiktaş'ı tutan birisinin Fenerbahçeliyim,Beşiktaşlıyım, Galatasaraylıyım ama Sivassporu da tutuyorum veya Antalyaspor u da tutuyorum dediğini duymadım.Türkiye de 3 veya 4 tane büyük takım yoktur,medya tarafından bilinçli şekilde büyütülmüş takımlar vardır.Neden Fenerbahçe,Galatasaray veya Beşiktaş senelerdir Trabzonspor u diğer taklımlar gibi ezemezler?Çünkü hiçbir Trabzonlu Fenerbahçe,Galatasaray veya Beşikltaş'ı tutmaz ve desteklemez.Bizde Sivaslıların bir kısmı "Sivaslıyım,Sivassporu destekliyorum ama falan takımı da tutuyorum" dediği müddetçe olduğumuz yerde sayar ve hak ettiğimiz yere gelemeyiz ve haklı olduğumuz konularda da hakkımızı yedirmeye ve savunamamaya devam ederiz.Bu her konuda böyledir.Bakın gelecek sene FİFA nın Dünya Kupası ndan sonraki en büyük organizasyonu olan 20 yaş altı dünya kupası Türkiye de yapılacak.Maçlar ise Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Rize ve Trabzon'da oynanacak.Cumhurbaşkanı Kayserili ,oraya bir torpil..Başbakan Rizeli...oraya bir torpil,hem de Rizespor ikinci ligde oynadığı halde..Trabzon futbolda her zaman olduğu gibi lobisi ile,insanlarının şehrine takımına sahip çıkması ile organizasyonda yer alıyor.Biz ise Trabzon'da,Rize'de,Kayseri'de oynanacak maçları ancak televizyondan izleriz.O şehirlere 4-5 tane miili takım kafilesi,birçok yurtdışından taraftar,gazeteci falan gelir,o şehirlerin esnafı,tüccarı kazanacakları paralar ile bayram ederler.Biz ise Sivasımız neden kalkınacağına geri gidiyor,neden insanlarımız işsiz diye düşünmeye devam ederiz.Sivas ın milletvekili Sivas ta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe şapkası ile gidiyorsa bu şehir olduğu yerde saymaya,hatta daha da geri gitmeye devam eder.
yener_sahin 19.02.2012, 13:00 içimizdeki ırlandalılara hoş geldiniz diyorum.
ve sadece sivasspor diyenler.başka sevda sığmaz bu kalbe diyenler.biz bu aşkı sizden öğrendik.
ozledımeskıyı 19.02.2012, 13:53 Ben Sivas Adının geçtiği her yerde her zaman varım...
yiğido58sinan 19.02.2012, 13:57 Ben de 37 yaşındayım.Sivassporun ilk maçına 1984 yılında 10 yaşında iken gittim.Senelerce 2.ligde ve 3.ligde takımımızı destekledim.Ama 16-17 yaşına geldiğimde anladım ki tuttuğum takım 3.ligde de olsa tek takım tutmalıyım ve o zaman kadar tuttuğum Galatasaray'ı bıraktım.Bugün Galatasaray her maçını 10-0 kaybetse zerre kadar üzülmem.Senelerdir hakem ve medya desteği ile diğer takımları ezen 3 İstanbul takımının en kötü duruma düşmeleri en büyük dileğimdir.Ben hiç bir zaman Sivaslı olmayıp da Fenerbahçe,Galatasaray veya Beşiktaş'ı tutan birisinin Fenerbahçeliyim,Beşiktaşlıyım, Galatasaraylıyım ama Sivassporu da tutuyorum veya Antalyaspor u da tutuyorum dediğini duymadım.Türkiye de 3 veya 4 tane büyük takım yoktur,medya tarafından bilinçli şekilde büyütülmüş takımlar vardır.Neden Fenerbahçe,Galatasaray veya Beşiktaş senelerdir Trabzonspor u diğer taklımlar gibi ezemezler?Çünkü hiçbir Trabzonlu Fenerbahçe,Galatasaray veya Beşikltaş'ı tutmaz ve desteklemez.Bizde Sivaslıların bir kısmı "Sivaslıyım,Sivassporu destekliyorum ama falan takımı da tutuyorum" dediği müddetçe olduğumuz yerde sayar ve hak ettiğimiz yere gelemeyiz ve haklı olduğumuz konularda da hakkımızı yedirmeye ve savunamamaya devam ederiz.Bu her konuda böyledir.Bakın gelecek sene FİFA nın Dünya Kupası ndan sonraki en büyük organizasyonu olan 20 yaş altı dünya kupası Türkiye de yapılacak.Maçlar ise Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Rize ve Trabzon'da oynanacak.Cumhurbaşkanı Kayserili ,oraya bir torpil..Başbakan Rizeli...oraya bir torpil,hem de Rizespor ikinci ligde oynadığı halde..Trabzon futbolda her zaman olduğu gibi lobisi ile,insanlarının şehrine takımına sahip çıkması ile organizasyonda yer alıyor.Biz ise Trabzon'da,Rize'de,Kayseri'de oynanacak maçları ancak televizyondan izleriz.O şehirlere 4-5 tane miili takım kafilesi,birçok yurtdışından taraftar,gazeteci falan gelir,o şehirlerin esnafı,tüccarı kazanacakları paralar ile bayram ederler.Biz ise Sivasımız neden kalkınacağına geri gidiyor,neden insanlarımız işsiz diye düşünmeye devam ederiz.Sivas ın milletvekili Sivas ta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe şapkası ile gidiyorsa bu şehir olduğu yerde saymaya,hatta daha da geri gitmeye devam eder.
Aynen öyle kardeşim, bizi geçtik bu şehir bu insanlara hakkını helal edermi hiç. Takım mükemmel oynadığı halde biyerlere gelemiyorsa işte böylesi adamlar yüzünden.
iyide garda sen git ben gidim eee kim kalacak
Emekli olmanın zamanı geldi sevgili sivasspor com üyeleri Sivassporun 1967 yılından beri maçlarını takıp ettim artık yoruldum ağız tadıyla bir maç izleyemedim varsada sayısı çok az fener maçı bardağı taşıran son damla oldu artık benden bu kadar değip gençlere bırakmanın zamanı geldi diye düşünüyorum hakkınızı helal edin
Dayı haklısın kararını desteklıyorum,bende maçtan sonra aynısını duşundum ve 2 atkı,bır forma,bırde sıvasspor polarım vardı goturdum kazan daıresınde yaktım,ankaraya maça gelecektık vazgectık,bu haysıyetsız,kısılıksız ve en acısı şikecı takımın peşıne gıdilmez,maçı goz gore gore bu adı fener'e verdik,yazıklar olsun,dun çogumuz kahrolduk uzuntuden:mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad::mad:
Seyirci değil .........T A R A F T A R...
Bayramda değil.....K A R A G Ü N D E...
Moda için değil.......F O R M A için...
...
Kupa için değil.......A R M A için...
Hava için değil.......S E V D A için...
90 dakika değil......Ö M Ü R B O Y U..
Ayrı ayrı değil........O M U Z O M U Z A...
Şerefsizce değil......O N U R L A...
Utanarak değil........G U R U R L A..
Eğilerek değil..........D İ M D İ K... SİVASSPORLUYUZ
YENiCERiavrupa 19.02.2012, 14:30 Davamizi Birakip Gidenlere Dur Nereye Gidiyorsun Demeyiz Hadi Yolun Acik Olsun Deriz Sadece !!!!! Yensede Yenilsede Gonlumuz ASkimiz SivASSPOR!!!!
feneri gsyi bjkyi tutanlara Sesleniyorum Annamiza Bacimiza Soven takimlari daha destekleyenler varsa ozaman Onlarda Namus Seref Yoktur hadin eywallah !!
Dayı haklısın kararını desteklıyorum,bende maçtan sonra aynısını duşundum ve 2 atkı,bır forma,bırde sıvasspor polarım vardı goturdum kazan daıresınde yaktım,ankaraya maça gelecektık vazgectık,bu haysıyetsız,kısılıksız ve en acısı şikecı takımın peşıne gıdilmez,maçı goz gore gore bu adı fener'e verdik,yazıklar olsun,dun çogumuz kahrolduk uzuntuden:mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad::mad:
MAZİSİ TERTEMİZ, LEKESİZ OLAN NADİR KULÜPLERDEN BİRİ OLAN SİVASSPORUMUZU ; haysiyetsiz, kişiliksiz ve şikeci takım OLARAK HAKARET ETTİĞİN İÇİN EN BASİT DEYİMLE SENİ KINIYORUM. MADEM ÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN NE İŞİN VAR BU SİTEDE, NE İŞİN VAR SİVASSPORLA !!!
sebasteia 19.02.2012, 14:46 Dayı haklısın kararını desteklıyorum,bende maçtan sonra aynısını duşundum ve 2 atkı,bır forma,bırde sıvasspor polarım vardı goturdum kazan daıresınde yaktım,ankaraya maça gelecektık vazgectık,bu haysıyetsız,kısılıksız ve en acısı şikecı takımın peşıne gıdilmez,maçı goz gore gore bu adı fener'e verdik,yazıklar olsun,dun çogumuz kahrolduk uzuntuden:mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad::mad:
yaşın kaç bilmiyorum.
18'in altındaysan yazdıklarım sana değil, ciddiye bile almam seni.
yok 18'in üzerindeysen, sana söyleyeceğim şu ki:
.iktir git, şikeci .ne!!!!!!!
ardahanlı 19.02.2012, 14:54 Herbırınızın yorumlarını dıkkatlıce okudum. Öncelikle hepinizin düşüncelerine saygılıyım.
Hiçbirimiz Sivasspordan büyük olamayız zaten. Bu sene lig tarihinin en temiz sezonu oynanıyor. Ayrıca şikeci tabirini talihsizlik olarak değerlendiriyorum. Takıma kızabiliriz beğenmeyebiliriz 3 büyüklerede kızabiliriz ama asla bırakıp gitmeyiz.
Ben Sivasta kaldığım gunlerde sızın duygularınıza benzer hiçbir tabiata tanık olmadım. Savdasına sevdıklarıne ve mısafırlerıne ınanılmaz sebaatkar ve tutku ile bağlılık gordum. Sıvastan gıdecegım araba bozuldu bankadan paramıda cekemedım. Gıdecegım ama şartlarım berbattı ama hıc tanımadıgım yıgıdolar suşehrınde benı bırakmadılar, arabamı tamır etmesıne vesıle oldular mısafırhanelerınde arıladılar bana saz bıle caldılar. Sıcaklıklarından kalbım den ınce yakarıslarla yaradana onlar ıcın dua ettım. Bunları nıye yazdım. Mertlıgınızden ve tutkularınızdan bır kac mac ıcın feragat etmeyın. Sıvas ı ısmıne matuf yasayı ve yasattırın. Bana ne olur kızmayın ama SİVAS ve SİVASSPOR bundan daha fazlasına layıktır ve bunu butun kalmımle ikrar ediyorum. Söyleyin bana Sivasın Bursadan neyi eksik Allah askına. Fb gs bjk takımları bırer asırlık cınar. Onlarda zamanında nelere göğüs germısler. Kolayına bu seviyelere gelmemişler. Onların dillere destan tarihlerine sövüp nefret edeceğimize gıpta duygusuyla onların seviyelerini yakalamaya ve hatta geçmeyı ılke edınmemiz gerekir. 2007-2009 yıllarında Sivasspor tarihe mazhar olmanın eşiğinden dönerken ben camiada bu gücü gördüm. Onun için takımınızın elini bırakmayın sakın. Bu güzide şehir daha çok sevinçlere ulaşacaktır.
Samimiyetinize saygılarımla.........
öğretmen 19.02.2012, 15:11 bu aşk öyle bir şey ki ekmek gibi su gibi hava gibi lazım bize stada girdiğim an hayatın bütün yükü düşüyor üstümden şu bahtsız memleketimin sivasspor dan başka dayanağı yok sivasspor bu memleketin herşeyi ... şunu da açık yüreklikle söylüyorum sivaslı olup başka takımları tutanları da hiç hoş karşılamıyorum. sivaslıyım diyorsan sivassporlu olmak zorundasın.değilsen eğer bu memlekete sivasspor un katkısını görmüyorsun demektir.
BU SEVDA GÜZEL BU SEVDA TEKTİR
BU SEVDADA YALAN OLMAK YOK
SİVASLI DEDİĞİN ÇELİK DEMEKTİR
KIVRILMAK BÜKÜLMEK DÖNEK OLMAK YOOOOOOOOOOK...
MAZİSİ TERTEMİZ, LEKESİZ OLAN NADİR KULÜPLERDEN BİRİ OLAN SİVASSPORUMUZU ; haysiyetsiz, kişiliksiz ve şikeci takım OLARAK HAKARET ETTİĞİN İÇİN EN BASİT DEYİMLE SENİ KINIYORUM. MADEM ÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN NE İŞİN VAR BU SİTEDE, NE İŞİN VAR SİVASSPORLA !!! yaşın kaç bilmiyorum. 18'in altındaysan yazdıklarım sana değil, ciddiye bile almam seni. yok 18'in üzerindeysen, sana söyleyeceğim şu ki: .iktir git, şikeci .ne!!!!!!! bu laf ikinize iyi dinleyin ozellıkle sebasteıa,yaşım 29 yazdıklarımın arkasındayım,dun kı mac tam anlamıyla rezaletti kimse bana pedriel ataman dı takım oyyundan düstü demesin ben üzüldüysem herşeyi soylerim beegenirsinz begenmezsiniz,klavye delikanlıları,benim trıbun kıdemıme alayınızın rutbesi yetmez,formlarda adam gıbı elestırı yapın yoksa nasıl yazmannız gerektıgını cıkıp ogretırler,:mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad:
sivasfutbol 19.02.2012, 16:56 bu laf ikinize iyi dinleyin ozellıkle sebasteıa,yaşım 29 yazdıklarımın arkasındayım,dun kı mac tam anlamıyla rezaletti kimse bana pedriel ataman dı takım oyyundan düstü demesin ben üzüldüysem herşeyi soylerim beegenirsinz begenmezsiniz,klavye delikanlıları,benim trıbun kıdemıme alayınızın rutbesi yetmez,formlarda adam gıbı elestırı yapın yoksa nasıl yazmannız gerektıgını cıkıp ogretırler,:mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad:
bu sitede terbiyesizlere yer yok bunu bil bizler sivassporu iyi gündede kötü gününde de destekleriz
bu laf ikinize iyi dinleyin ozellıkle sebasteıa,yaşım 29 yazdıklarımın arkasındayım,dun kı mac tam anlamıyla rezaletti kimse bana pedriel ataman dı takım oyyundan düstü demesin ben üzüldüysem herşeyi soylerim beegenirsinz begenmezsiniz,klavye delikanlıları,benim trıbun kıdemıme alayınızın rutbesi yetmez,formlarda adam gıbı elestırı yapın yoksa nasıl yazmannız gerektıgını cıkıp ogretırler,:mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad:
ÖĞRETSENE ??????????
düşsede kalksada sivassporluyuz sonuna kadar sivasspor
ozsivasli58 19.02.2012, 21:33 Sivassporluluk pazara kadar değil mezara kadardır.Emekli olunmaz.Haydi hayırlısı.
Ferhat06 19.02.2012, 21:58 Seyirci değil .........T A R A F T A R...
Bayramda değil.....K A R A G Ü N D E...
Moda için değil.......F O R M A için...
...
Kupa için değil.......A R M A için...
Hava için değil.......S E V D A için...
90 dakika değil......Ö M Ü R B O Y U..
Ayrı ayrı değil........O M U Z O M U Z A...
Şerefsizce değil......O N U R L A...
Utanarak değil........G U R U R L A..
Eğilerek değil..........D İ M D İ K... SİVASSPORLUYUZ
Çok güzel yazmışsınız,tam pankart olarak yazılacak ifadeler.
58 SiVaSıM 58 19.02.2012, 22:05 BİZE GERÇEK SİVASSPORLULAR LAZIM !!!!!!!
Ben de Fenerbahçe taraftarıyım aynı zamanda fakat dün memleketimin takımını destekledim. Şu konuda insanlara hak vermelisiniz. Sivasspor 3.ligdeyken hiçbiriniz mi 1.lig takımlarından birini tutmuyodu Allah aşkına bunu bana söyleyin? Sivas'ın herhangi bir 3 büyükle oynadığı maçlara gidip İstanbul takımlarının tribünlerinde oturmasına kesinlikle karşıyım. Ama insanları da biraz anlayışla karşılayın. Benim için önce SİVASSPOR sonra Fenerbahçe ama bunun tam tersini de destekleyenlere biraz saygı duyalım
utanmadan yazmış sizin yüzünüzden başkan içerde
Ben de 37 yaşındayım.Sivassporun ilk maçına 1984 yılında 10 yaşında iken gittim.Senelerce 2.ligde ve 3.ligde takımımızı destekledim.Ama 16-17 yaşına geldiğimde anladım ki tuttuğum takım 3.ligde de olsa tek takım tutmalıyım ve o zaman kadar tuttuğum Galatasaray'ı bıraktım.Bugün Galatasaray her maçını 10-0 kaybetse zerre kadar üzülmem.Senelerdir hakem ve medya desteği ile diğer takımları ezen 3 İstanbul takımının en kötü duruma düşmeleri en büyük dileğimdir.Ben hiç bir zaman Sivaslı olmayıp da Fenerbahçe,Galatasaray veya Beşiktaş'ı tutan birisinin Fenerbahçeliyim,Beşiktaşlıyım, Galatasaraylıyım ama Sivassporu da tutuyorum veya Antalyaspor u da tutuyorum dediğini duymadım.Türkiye de 3 veya 4 tane büyük takım yoktur,medya tarafından bilinçli şekilde büyütülmüş takımlar vardır.Neden Fenerbahçe,Galatasaray veya Beşiktaş senelerdir Trabzonspor u diğer taklımlar gibi ezemezler?Çünkü hiçbir Trabzonlu Fenerbahçe,Galatasaray veya Beşikltaş'ı tutmaz ve desteklemez.Bizde Sivaslıların bir kısmı "Sivaslıyım,Sivassporu destekliyorum ama falan takımı da tutuyorum" dediği müddetçe olduğumuz yerde sayar ve hak ettiğimiz yere gelemeyiz ve haklı olduğumuz konularda da hakkımızı yedirmeye ve savunamamaya devam ederiz.Bu her konuda böyledir.Bakın gelecek sene FİFA nın Dünya Kupası ndan sonraki en büyük organizasyonu olan 20 yaş altı dünya kupası Türkiye de yapılacak.Maçlar ise Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Rize ve Trabzon'da oynanacak.Cumhurbaşkanı Kayserili ,oraya bir torpil..Başbakan Rizeli...oraya bir torpil,hem de Rizespor ikinci ligde oynadığı halde..Trabzon futbolda her zaman olduğu gibi lobisi ile,insanlarının şehrine takımına sahip çıkması ile organizasyonda yer alıyor.Biz ise Trabzon'da,Rize'de,Kayseri'de oynanacak maçları ancak televizyondan izleriz.O şehirlere 4-5 tane miili takım kafilesi,birçok yurtdışından taraftar,gazeteci falan gelir,o şehirlerin esnafı,tüccarı kazanacakları paralar ile bayram ederler.Biz ise Sivasımız neden kalkınacağına geri gidiyor,neden insanlarımız işsiz diye düşünmeye devam ederiz.Sivas ın milletvekili Sivas ta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe şapkası ile gidiyorsa bu şehir olduğu yerde saymaya,hatta daha da geri gitmeye devam eder.
BÜYÜK HARFLERLE HELAL OLSUN
NOT O MİLLETVEKİLİ O REZİL ŞAPKA YÜZÜNDEN ADAY LİSTESİNE GİREMEDİ
A.Turan Korkmaz 19.02.2012, 23:54 Fb maçında 3-2 yenik duruma düştüğümüzde ben de maçı seyretmeyi bıraktım. Evden çıktım. Dışarda dolaştım. Takımın artık maçı çeviremeyeceğini biliyordum. Dakika 65'ten bahsediyoruz. 3 oyuncu değişikliği hakkımız var ve maçı 3-3 bile yapacağımız ihtimali gözükmüyor. Ama hiç 'Artık Yokum' demek içimden gelmedi. Rakiplerin bugün yapacağı maçları düşündüm, haftaya ne yaparız dedim . Şunu hiç unutmam. Evet,son 4 senedir hiçbir iç saha maçını kaçırmadım,takımımı destekledim ama takım da beni taşıdı,moral verdi,umut oldu,ayakta tuttu. Sivasspor aşkı bizim için ancak ölünce biter, ama sonra yerimize Sivassporlu olarak yetiştirdiğimiz kardeşlerimiz,çocuklarımız ve öğrencilerimizle sürer gider sonsuza doğru.
PETKOVİC 20.02.2012, 09:39 Ben de 37 yaşındayım.Sivassporun ilk maçına 1984 yılında 10 yaşında iken gittim.Senelerce 2.ligde ve 3.ligde takımımızı destekledim.Ama 16-17 yaşına geldiğimde anladım ki tuttuğum takım 3.ligde de olsa tek takım tutmalıyım ve o zaman kadar tuttuğum Galatasaray'ı bıraktım.Bugün Galatasaray her maçını 10-0 kaybetse zerre kadar üzülmem.Senelerdir hakem ve medya desteği ile diğer takımları ezen 3 İstanbul takımının en kötü duruma düşmeleri en büyük dileğimdir.Ben hiç bir zaman Sivaslı olmayıp da Fenerbahçe,Galatasaray veya Beşiktaş'ı tutan birisinin Fenerbahçeliyim,Beşiktaşlıyım, Galatasaraylıyım ama Sivassporu da tutuyorum veya Antalyaspor u da tutuyorum dediğini duymadım.Türkiye de 3 veya 4 tane büyük takım yoktur,medya tarafından bilinçli şekilde büyütülmüş takımlar vardır.Neden Fenerbahçe,Galatasaray veya Beşiktaş senelerdir Trabzonspor u diğer taklımlar gibi ezemezler?Çünkü hiçbir Trabzonlu Fenerbahçe,Galatasaray veya Beşikltaş'ı tutmaz ve desteklemez.Bizde Sivaslıların bir kısmı "Sivaslıyım,Sivassporu destekliyorum ama falan takımı da tutuyorum" dediği müddetçe olduğumuz yerde sayar ve hak ettiğimiz yere gelemeyiz ve haklı olduğumuz konularda da hakkımızı yedirmeye ve savunamamaya devam ederiz.Bu her konuda böyledir.Bakın gelecek sene FİFA nın Dünya Kupası ndan sonraki en büyük organizasyonu olan 20 yaş altı dünya kupası Türkiye de yapılacak.Maçlar ise Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Rize ve Trabzon'da oynanacak.Cumhurbaşkanı Kayserili ,oraya bir torpil..Başbakan Rizeli...oraya bir torpil,hem de Rizespor ikinci ligde oynadığı halde..Trabzon futbolda her zaman olduğu gibi lobisi ile,insanlarının şehrine takımına sahip çıkması ile organizasyonda yer alıyor.Biz ise Trabzon'da,Rize'de,Kayseri'de oynanacak maçları ancak televizyondan izleriz.O şehirlere 4-5 tane miili takım kafilesi,birçok yurtdışından taraftar,gazeteci falan gelir,o şehirlerin esnafı,tüccarı kazanacakları paralar ile bayram ederler.Biz ise Sivasımız neden kalkınacağına geri gidiyor,neden insanlarımız işsiz diye düşünmeye devam ederiz.Sivas ın milletvekili Sivas ta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe şapkası ile gidiyorsa bu şehir olduğu yerde saymaya,hatta daha da geri gitmeye devam eder.
Sizin gibi insanlara helal olsun her zaman örnek alıyorum. Ben de 94 yılında gitmiştim ilk maçıma. Şu anda 23 yaşındayım ilerde inşallah ben de sizin gibi tek takım tutarak sadece Sivassporumuzu tutarım. Ama küçüklükten gelen bazı alışkanlıkları bırakamıyorum malesef. Yalan söylemeye gerek yok gözümü ilk açtığımda Fenerbahçe'yi gördüm ailemin de etkisi büyük tabi ki fakat Sivassporumuz ta ki 2.lige çıktığından beri ilk tercihim memleketimin takımı oldu. Sivassporum için defalarca deplasman maçlarına gittim destek oldum Serhan abilerle Arif abilerle hepsini de öz abim gibi seviyorum okulum bitince yeniden aralarına dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum..
izmirliyiğido35 20.02.2012, 09:39 İYİ GÜN SEYİRCİLERİ NE GÜLE GÜLE...
Varmısın? Yokmusun?deseler, biz her türülü sonuca rağmen VARIZ deriz.Bu takımı bir günlüğüne değil bir ömürlüğüne tutuyor ve destekliyoruz.Yok olanlara elveda, varolanlara hep birlikte bu sevdayla yaşamaya devam diyorum...
***o zaman ankadaki gencler macında jübile gereki yor
halilxx58 20.02.2012, 11:53 Dayı haklısın kararını desteklıyorum,bende maçtan sonra aynısını duşundum ve 2 atkı,bır forma,bırde sıvasspor polarım vardı goturdum kazan daıresınde yaktım,ankaraya maça gelecektık vazgectık,bu haysıyetsız,kısılıksız ve en acısı şikecı takımın peşıne gıdilmez,maçı goz gore gore bu adı fener'e verdik,yazıklar olsun,dun çogumuz kahrolduk uzuntuden:mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad::mad:
ne olursa olsun, ne giderse gitsin, HIC KIMSENIN BU TAKIMIN FORMASINI, ATKISINI YAKMAYA HAKKI YOK! Eger sen o formayi gercekten yakabildiysen, hic bir zaman bir YIGIDO olamamissin, olamayacaksin, sen bes para etmez sözde taraftarlardan birisin!!!!
favori58 20.02.2012, 11:57 İşte tam bir Sivas ve Sivasspor gerçeği. Sevgimiz böyle işte! Sevginin emeklilği mi olur? Sivasspor'u ne kadar çok sevdiğimiz 4 Eylül'de oynanan maçlarda belli. ((Tabi gelen arkadaşlarımıza helal olsun)))
Bırakın bu işleri. Sivasspor sevgisi karşılıksızdır. Fenerbahçe gibi alçaklara yenilmek beni daha çok üzdü,sabaha kadar sinirimden yatakta döndüm durdum ama böyle bir gerekçeylede canım gibi sevdiğim sivasspor'a küsemem
Sivaslibey 20.02.2012, 12:32 Ben de Fenerbahçe taraftarıyım aynı zamanda fakat dün memleketimin takımını destekledim. Şu konuda insanlara hak vermelisiniz. Sivasspor 3.ligdeyken hiçbiriniz mi 1.lig takımlarından birini tutmuyodu Allah aşkına bunu bana söyleyin? Sivas'ın herhangi bir 3 büyükle oynadığı maçlara gidip İstanbul takımlarının tribünlerinde oturmasına kesinlikle karşıyım. Ama insanları da biraz anlayışla karşılayın. Benim için önce SİVASSPOR sonra Fenerbahçe ama bunun tam tersini de destekleyenlere biraz saygı duyalım
Arkadas yanlis düsünüyorsun. Bira kalpte IKI sevda olmaaaaaazzzz !!! Ya Sivasspor'u sileceksin yada Fenerahçce'yi. Ikisi bir arada olmaz.
Haklisin Sivasspor 3.ligde hatta 2.ligteyken çogumuz bir Istanbul takimi taraftariydik.
Ben mesela ölümüne Besiktas'liydim, atkisi, formasi bayragi herseyi vardi.
Lakin simdi içimde zerre kadar bir sempati yok. Bugün hangi takimi tutuyorsun deseler iftiharlar Sivasspor'luyum diyorum. Ve inan bu takim ikinci lige düsse artik vazgeçmem, tek kalacaktir.
Su an bir oglum var ve o sadece ve sadece Sivasspor'lu olacak, Sivasspor'u taniyacak.
Ama senin çocuklarin yine Fenerbahçe'ye sempati duyucaklar. Yine tam bir yigido olamayacaklar. Bu nedenle önümüzdeki nesil yine bir Eskisehir, Trabzon veya Bursa taraftari gibi Sivasspor taraftari olamayacak.
Zaten bizim Sivaslilarin çogu Fenerbahçe'yi tutuyorlardi, ve onlarki halen vazgeçmiyorlar.
Simdi söyle düsünmekte fayda var. Fenerbahçe sana ne veriyor, ne kazandiriyor. Hangimiz Kadiköy'e kaç defa gidiyoruz. Fenerbahçe'nin yedigi bol miktardaki paralar kimimize fayda ediyor.
Ama Sivasspor birinci lige çiktigindan beri hatta sampiyonluga oynadigin beri Sivas'ta olumlu gelismeler oldu. Sehire reklami oldu, sürekli uçak seferleri artti. Eskiden uçak yoktu be, olsa da ayda bir hafta bir. Simdi hergün bir iki tane uçak var yazin ve kisin.
Son olarak bir sey'e üzülüyorum, halen bir Sivasspor magazamiz yok adam gibi çalisan.
Halen gidip sagdan soldan sahte ve genelde dandik formalar almak mecburiyetinde kaliyoruz.
Yazin izine geldim Fransa'dan fakat tek olan magaza kapaliydi. Forma alamadan geri döndük. Buna acil bir çare bulmak lazim yoksa ben forma üretmeye baslayacagim bir gün.
Ferhat06 20.02.2012, 12:38 Arkadas yanlis düsünüyorsun. Bira kalpte IKI sevda olmaaaaaazzzz !!! Ya Sivasspor'u sileceksin yada Fenerahçce'yi. Ikisi bir arada olmaz.
Haklisin Sivasspor 3.ligde hatta 2.ligteyken çogumuz bir Istanbul takimi taraftariydik.
Ben mesela ölümüne Besiktas'liydim, atkisi, formasi bayragi herseyi vardi.
Lakin simdi içimde zerre kadar bir sempati yok. Bugün hangi takimi tutuyorsun deseler iftiharlar Sivasspor'luyum diyorum. Ve inan bu takim ikinci lige düsse artik vazgeçmem, tek kalacaktir.
Su an bir oglum var ve o sadece ve sadece Sivasspor'lu olacak, Sivasspor'u taniyacak.
Ama senin çocuklarin yine Fenerbahçe'ye sempati duyucaklar. Yine tam bir yigido olamayacaklar. Bu nedenle önümüzdeki nesil yine bir Eskisehir, Trabzon veya Bursa taraftari gibi Sivasspor taraftari olamayacak.
Zaten bizim Sivaslilarin çogu Fenerbahçe'yi tutuyorlardi, ve onlarki halen vazgeçmiyorlar.
Simdi söyle düsünmekte fayda var. Fenerbahçe sana ne veriyor, ne kazandiriyor. Hangimiz Kadiköy'e kaç defa gidiyoruz. Fenerbahçe'nin yedigi bol miktardaki paralar kimimize fayda ediyor.
Ama Sivasspor birinci lige çiktigindan beri hatta sampiyonluga oynadigin beri Sivas'ta olumlu gelismeler oldu. Sehire reklami oldu, sürekli uçak seferleri artti. Eskiden uçak yoktu be, olsa da ayda bir hafta bir. Simdi hergün bir iki tane uçak var yazin ve kisin.
Son olarak bir sey'e üzülüyorum, halen bir Sivasspor magazamiz yok adam gibi çalisan.
Halen gidip sagdan soldan sahte ve genelde dandik formalar almak mecburiyetinde kaliyoruz.
Yazin izine geldim Fransa'dan fakat tek olan magaza kapaliydi. Forma alamadan geri döndük. Buna acil bir çare bulmak lazim yoksa ben forma üretmeye baslayacagim bir gün.
Seni ve bütün yiğidoları seviyorum.
Ferhat06 20.02.2012, 12:48 Dostlar nereden nereye geldik,70li yıllarda HANS LEVENTLER,MUHARREMLER ve diğerleri Fenerbahçe'den yaş haddinden emekli olup bize geldiği zaman bizim için büyük bir olaydı;işte diyorduk şu adam FB veya BURSA dan geldi diye.Şimdi şükürler olsun ligin gediklisiyiz,en iyi top oynayan takımıyız ve 35 maçtır sahasında yenilmemiş FB yi evinde yenemedik diye fırtınalar kopuyor.ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNÜ DE GÖRDÜM.
bu laf ikinize iyi dinleyin ozellıkle sebasteıa,yaşım 29 yazdıklarımın arkasındayım,dun kı mac tam anlamıyla rezaletti kimse bana pedriel ataman dı takım oyyundan düstü demesin ben üzüldüysem herşeyi soylerim beegenirsinz begenmezsiniz,klavye delikanlıları,benim trıbun kıdemıme alayınızın rutbesi yetmez,formlarda adam gıbı elestırı yapın yoksa nasıl yazmannız gerektıgını cıkıp ogretırler,:mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad:
Sen kendini ne zannediyorsun be mendebur herif. Evvela konuşurken ağzının kenarını sil bakalım. Salyaların sağa sola sıçrıyor ve herkesi rahatsız ediyor. Beğenmiyorsan çekip gitceksin yok kalacaksan eleştirilere maruz kalacak ve göğüs gereceksin. Senin 46 yaşındaki insana bu tarz söylemlerde bulunmaya hakkın yok. Senin tribün rütben nedir. Tevellütün nedir ve hangi maçlara gittin hele de bakalım. Kimsin sen ne zannediyorsun kendini densiz... Git ağzını dezenfekte et burada millete klavye mlavye delikanlılığı diyerek kendi hal-i ruhaniyetini yansıtma. Eskidendi o çavuşbaşı delikanlılığı milletin kafasını bozma, zındık...
izmirliyigido 20.02.2012, 14:38 SİVASSPOR aşkı da, sevdası da kıza sevdaya benzemez. Öyle bir aşktır ki bu geçici bir aşk değil bir yaradır, ömür boyu taşınır. Öyle kazandığında aşkın, kaybettiğinde yaran debreşmez. Onunla yaşamayı öğrenirsin gecen gündüz onunla olur. Sevdiğinden çok, çoluğunu çocuğunu düşündüğün kadar her dakika onu düşünürsün.
Kötü gününde üzülürsün ama bırakamazsın, bırakmazsın. İyi günün de zaten hep mutlusundur. SİVASSPOR bir yaşam biçimidir. Ha deyince bırakıyorsan sen hiç SEVDALANMAMIŞSIN bu renklere. Bu aşk, bu sevda, bu tutku ancak ölünce biter, ömür türlü bitmez.
Ben böyle düşünüyorum...
.
favori58 20.02.2012, 15:10 Doğru söyledin, ben de sivas lige çıkana kadar gs tutuyordum hatta o zamanlar 5.sınıftaydım sivasspor diye bir takımın olduğunu bile bilmiyordum. Ama sivası ligde görünce gsile boşa yaşadığımı anladım. O gün gs benim için bitti. Şimdi sivas amatöre bile düşse ben yine sivassporluyum. Gs ye olsun başka ist. takımına da olsun yeri gelince sayıp söverim ben. Ben gs fb bjk arasında bir fark görmüyorum onların ne yaptığıda beni ilgilendirmez. Benim için önemli olan sivassporun çıkarlarıdır. Ama bazıları da var fb ile sivassporu ayıramıyor. Bide utanmadan bunu söylüyorlar işte. Artık bırakını diyorum ne olur bırakın şu saçmalığı, sizde benim gibi her zaman her yerde tek aşk sivasspor diyebilin artık.!
yA ARKADAŞLAR SİZE SADECE ŞUNU SORMAK İSTİYORUM. tAMAM GEÇMİŞTE HATA YAPMIŞINIZ,BAŞKA TAKIM TUTMUŞSUNUZ. ama şu anda " Aslında bende şu takımlıyım" demek zorundamısınız? Sizin yüzünüzden gelecek nesilde başka takımlara özeniyor. Sizlerde zamanında bilinçsizlik yüzünden GS'li yada FB'li olmuşsunuz büyükleriniz size Sivasspor sevgisini aşılasaydı kendi memlektnizi savurundunuz.
Ben İstanbul Kadıköy'de doğup büyüyen birisinin " Aslında fenerliyimde Sivasspor'uda tutuyorum" diyeceğini sanmıyorum olamazda. Pekiya sizlerdeki bu körü körüne sevgi neyin nesi
Benim tek takımım var Sivasspor,gerisi teferruat.
Son bir not,bu tür insanlar yüzünden vallahide billahide bu takımların yabancılarla oynadığı maçtada rakibi tutuyorum
ardahanlı 20.02.2012, 15:39 Özür dileyerek bir şeyler yazmak istiyorum,
Sivasspor şampiyonluğa koştuğu sıralarda içeride İBB maçı oynamıştı. Hatta ibb mavi forma ile çıkmıştı maça. Türkiyenin %99 u sivasın kazanacağını hatta farklı kazanacağını düşünüyorken ibb Sivası yanlış hatırlamıyorsam 3 golle yenmiş ve o maçta havlu atmıştı Sivas.
Düşünebiliyormusunuz, Sivasspor Türk Futbol tarihine mazhar olmanın eşiğinden dönmüş ama cumartsi günkü fener maçı kadar karamsarlığa bürünmemişti.
Eleştirelim hatta kızalım ama arkamızı dönüp gitmek ne bileyim Sivasspora haksızlık gibi geliyor bana...
yiğido gardaş 20.02.2012, 16:03 gardaşlar siz ne diyorsunuz,biz kara kışta 4 eylül stadında 40-50 kişiyle yiğidomuzu destekledik,şimdi gurbetellerde sivas maçını heyacanla bekliyoruz,sivas kötümü,liğin en iyi oynayan takımı bence,en çok gol atmasından belli değilmi.fenerbahçe maçının en önemli sebebi bazı oyuncuların disiplinden kopması kıvanç gibi,uğur gibi,pedriel ikinci dafa böyle hata yaptı.bunları rıza hoca görecektir.ve önlemini alacaktır,
SİVASTA VE SİVAS DIŞIONDA TÜM SİVASLILAR YİĞDO YA
TAM DESTEK HEP DESTEK
Sivassporumuz bu Liğin en önemli takımlarından biridir,desteklerimizle hak ettiği yeri bulacaktır.
PETKOVİC 20.02.2012, 16:15 utanmadan yazmış sizin yüzünüzden başkan içerde
bizim sorunumuz degil aslan
can sivas 20.02.2012, 17:32 davsan daga küsmüs müs. yoksan yoksun buraya nediye konu aciyon bizde bisey olmus zannetdik okuduk
coban daga kusmuste dagin haberi olmamis sonucta bu bir spor yenmekte var yenilmekte
üçyıldız58 20.02.2012, 20:17 Kot pantolonun üstüne şehirde hava atmak için giymedim Formanı ya da sırf sosyal aktivite niyetine bugün hava çok güzel hadi maça gidelim diyerek gelmedim mabedine ,
koşa koşa geldim .. Bir dakika oturmadım , bir dakika susmadım.. Bazen boğazım kurudu , Yüreğimle bağırdım.
En kötü gününde en kötü olduğunu bile bile savundum seni .. Çoğu kez güldüm bazende ağladım..
Ama hiç bir zaman maçı kaybe......ttin diye ATKI mı montumun altına saklamadım.
Benimi daha çok seviyorsun Takımınımı diye soran sevgililere gülüp geçtim. Sana koştum yar niyetine .
Yaşamayan bilmez derler ya hani şimdi ister kör aşık ,
ister deli desinler.
Karşılıksız sevmek neymiş ,
onlar nerden bilsinler..
SİVASSPORUM
emekli_yiğido 21.02.2012, 14:19 Emekli olmanın zamanı geldi sevgili sivasspor com üyeleri Sivassporun 1967 yılından beri maçlarını takıp ettim artık yoruldum ağız tadıyla bir maç izleyemedim varsada sayısı çok az fener maçı bardağı taşıran son damla oldu artık benden bu kadar değip gençlere bırakmanın zamanı geldi diye düşünüyorum hakkınızı helal edinEmekliler derneğine hoş geldin diyelim her zaman her yerde ölüncüye kadar sivassporluyuz gençler bize çekirdekçi deselerde
|
|