Orijinalini görmek için tıklayınız : Gençlerbirliği-Sivasspor maçı tahmin ve yorumları

Morten58
19.02.2012, 16:30
http://desmond.imageshack.us/Himg803/scaled.php?server=803&filename=genclerbirligisivassp or.jpg&res=medium

Sivassporumuzun Deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçı tahmin ve yorumları !

Sivasspor.com

Morten58
19.02.2012, 16:32
Not: Erman ve Eneramo bu müsabakada Cezalı

myway
19.02.2012, 16:39
--------senecky

ugur- rajnoch-navratil-ziya

----mehmet nas-kadir

cerny-cihan özkara-grosicki

----- maalesef pedriel

Morten58
19.02.2012, 16:46
--------senecky

ugur- rajnoch-navratil-ziya

----mehmet nas-kadir

cerny-cihan özkara-grosicki

----- maalesef pedriel

Niyeki ben olsam ilk 11 su sekilde belirlerdim ve Pedriel'i yedege koyardim.

-----------------Nihat
Faty-Rajnoch-Navratil-Ziya

-------M.Nas---Kadir

Cerny------Kivanc----Grosicki

--------Cihan Özkara

myway
19.02.2012, 17:02

-----------------Nihat

-------M.Nas---Kadir

--------Cihan Özkara

faty sağ bek oynamaz ugur iyidir.. geri kalanı mantıklı.. ben de istiyorum cihan özkarayı forvette görmek... güzel bu kadro da hoşuma gitti. kaleye senecky i koyma vaktidir artık.

-------senecky

ugur-rajnoch-navratil-ziya

----mehmet nas- kadir

cerny- kıvanç- grosicki

----cihan özkara

bu kadro daha iyi oldu sanki

58YIGIDO58
19.02.2012, 17:11
Yazik ama bu maci ne yazikki kayib edecegiz cünkü erman ve eneramo yok

antik58
19.02.2012, 17:22
Kayseri elimizden kaçtı, fener elimizden kaçtı tek isteğim trabzon ve galatasaray kaçmasın özelliklede trabzon...

Morten58
19.02.2012, 17:27
Yazik ama bu maci ne yazikki kayib edecegiz cünkü erman ve eneramo yok

Erman ve Eneramo yoksa Kivac ile Grosicki ve Cihan Özkara var ne yapip ne edib bu maci alacagiz buna yürekten inaniyorum.

58 SiVaSıM 58
19.02.2012, 17:46
çook zor maç olacak erman ve özellikler eneramonun olmayışı çok büyük EKSİK forvette beceriksiz pedriele kaldıysak işimiz çoook zor:confused::confused:
ama eğer kazanırsak play offa kalırız

İNŞALLAH KAZANIRIZ BU MAÇTA GROSİCKİYE BÜYÜK İŞ DÜŞECEK

sivasliapocan
19.02.2012, 18:07
faty sağ bek oynamaz ugur iyidir.. geri kalanı mantıklı.. ben de istiyorum cihan özkarayı forvette görmek... güzel bu kadro da hoşuma gitti. kaleye senecky i koyma vaktidir artık.

-------senecky

----mehmet nas- kadir

cerny- kıvanç- grosicki

----cihan özkara

bu kadro daha iyi oldu sanki

bn olsam
senecky

cerny--mehmet nas- kadir-kıvanç-grosicki

cihan özkara

myway
19.02.2012, 18:45
bn olsam
senecky

cerny--mehmet nas- kadir-kıvanç-grosicki

cihan özkara

alıntı yaptıgın mesajla aynı kadroyu yazmıssın o da güzel :)

infial§
19.02.2012, 18:49
genclerbırliği herve tum'un attiğı golle bjk karsısında1-0 onde,tum dan başka oyle gol atacak futbolcusu yok,mucadeleci bır takım,fuat capa tam bır taktısyen riza hoca'dan kat kat ıyı bence,rakıbı ıyı uyutuyor,erman ve eneramo'nun yokluğun da işimiz çok zor,grosickı formsuz,pedrıel bır hiç,lıgde kı diğer takımlardan farkımız bızde herkes gol atıyo,bu maçta supriz golcu beklıyecez,

stain
19.02.2012, 20:16
inşalllah yeneriz 1-0 olsun bizim olsun

TEHLIKE58
19.02.2012, 20:19

-----------------Nihat

-------M.Nas---Kadir

--------Cihan Özkara

faty defasn savunma yapamaz gol yeriz penalti da yapabilir... fatynin defans oynamasina karşiyim

B.DUMANLI
19.02.2012, 20:22
Genclerbirligi macinin bizim acimizdan kolay gececegini sanmiyorum.Cünki eksiklerimiz var.Bu eksiklerde Sivasspor acisindan önemli eksikler.Su anda kadroda mevcut oyuncularin bazilarinin takim icin degil kendisi icin oynamasi ise en büyük negativ yönümüz.Bazi arkadaslar Senecy´i kadroya almislar bakalim o su anda hazirmi.Suanki haliyle Nihat ve Atilla´dan kötü olacagini sanmiyorum.

poolat58
19.02.2012, 20:28
neyseki rakiplerimiz de puan kaybetti bu maçı alırsak şansımız devam eder. rakipler(ts berabere, gb yenildi, eskişehir yenildi)

58MUAMMER58
19.02.2012, 20:29
GENÇLERBİRLİĞİ taş gibi takım benim ne gs den ne ts den zerre kadar çekincem yok en önemli maçımız gençlerbirliği maçı çünkü tüm tüm futbolcuları oyunun içinde yıldıza dayalı futbol oynamıyorlar makine düzeninde oynuyorlar futbolcularımızın iyi konsantre olması lazım taraftarlarımızın bu maça büyük ilgi göstermesi lazım eneramoyu çok arayacağız çünkü aynı özellikte başka adam yok erman zaten yok cerny aratmaz eşit şartlarda oynayacağız beraberlik işimize yaramaz mutlak galip gelmemiz gerekiyor ve ben takıma çok güveniyorum

Metal Gear
19.02.2012, 20:56
Cezalı duruma düşen var mı gençlerde?

nuri_58
19.02.2012, 21:08
bi kere pedrielin olmaması lazım .. seneckyi bu maç oynatmaz rıza hoca bnce ... defans saglam ztn . grosickinin performansı önemli ve ilk 11e cihan özkarayla başlanmalı ... gençlerbirliği çok iyi bi takım bjk karşısındada görduk . eski oyuncumuz tum çok formda ... azofeifada etkili... fakat fb macnın ilk yarısındaki oyunumuzu sergilersek kazanırz ... eneramo fb macnda pek görünmedi eksikliği gençler macndada olmaz ama ermanın yerini dolduramaz mehmet nas ve ya kadir onun görevini üstlenir ... en kötü 1 puan bekliyorum inş kazanırız ... bide play off hakkında detaylı bilgisi olan açıklayabilirmi ?

Respect58
19.02.2012, 21:19
Fb maçındaki gibi savunma boş kalırsa Gençlerbirli bizi farklı yener.Gençlerbirliğine karşı duran toplardan ve havadan etkili olma şansımızda yoktur diye düşünüyorum.Hava toplarında çok etkililer.Topu ileriye taşıyacak adamlar Erman ve Eneramo'nunda olmayışı bizim için işleri daha da kötü duruma sokuyor.Aslında iki takımında oyun anlayışı aynı ancak Genöler bazı şeyleri bizden daha iyi yapıyor.

Benim kadro tercihim bu şekilde olurdu.Bakalım hoca nasıl bir kadro çıkaracak.

-------------------Nihat------------------

Uğur------Rajnoch-------Navratil------Ziya

Nas------Kadir-----------Faty------Grosicki

-------------------Cerny------------------

-------------------Cihan------------------

Ferhat06
19.02.2012, 21:34
GENÇLERBİRLİĞİ taş gibi takım benim ne gs den ne ts den zerre kadar çekincem yok en önemli maçımız gençlerbirliği maçı çünkü tüm tüm futbolcuları oyunun içinde yıldıza dayalı futbol oynamıyorlar makine düzeninde oynuyorlar futbolcularımızın iyi konsantre olması lazım taraftarlarımızın bu maça büyük ilgi göstermesi lazım eneramoyu çok arayacağız çünkü aynı özellikte başka adam yok erman zaten yok cerny aratmaz eşit şartlarda oynayacağız beraberlik işimize yaramaz mutlak galip gelmemiz gerekiyor ve ben takıma çok güveniyorum

Aynen katılıyorum,çok iyi bir takım işimiz hayli zor.BJK maçını izledim bugün her hattıyla iyiler ve çok mücadele ediyorlar.Ama takımların her maça konsantrasyonu farklı oluyor,Mersine Ankarada yenildiler mesela.

captain5858
19.02.2012, 21:37
----------Nihat---------
uğur-Rajnoch-Navratil-Ziya

-------M.Nas---Kadir

--------Cihan Özkara--------

bende bu şekilde düşünüyorum.senecky'nin hazır olmadığını düşünüyorum.hazır olmayan bir adamı oynatırsa daha başlamadan senecky de bitirebilirz.hem nihat a bir şans daha vermiş oluruz.aksi halde bu çocuk kendini zor toparlar.ama rıza hocanın nihatla konuşup motive etmesi gerrekiyor.bu tür maçların herkesin başına gelebileceğini söylemesi gerekir.kısaca gaza getirmeli.zaten onlar bizden daha iyi bilir.hem ben nihat ın kötü olduğunu düşünmüyorum.dünki maç ağır geldi bu atmosferi kaldıramadı.ama ilerde iyi bir kaleci olacağını düşünüyorum.senecky galatasaray veya trabzon maçında keleye geçer ve 1. kaleci olur.ama nihatıda küstürmemeli kupada falan şans verilmeli.
maçın gidişatına göre pedrielide oyuna alabiliriz.olan oldu artık çok üstüne gidersek negatif etkilenir.yedekte olsa oyuna alır rıza hoca.rakibi çözemediğimiz maçlarda ikinci yarı girer bi kafa golü atar.kısacası kim olursa olsun en iyi şekilde faydalanmalıyız.bu sezon böyle elimizdeki malzeme bu ağlasakta sızlasakta beğenmesekte bu.bu sezon geçsin herşey güzel olacak.iş bitirici bir forvet bir sağbekle zirveye oynarız.

vatan58mekan34
19.02.2012, 22:00
çok tuttum kendimi yazıp yazmama konusunda ama karar verdim yazıyorum...ben dünkü sivassporumun fenere SATTIĞI maçtan sonra sivasspor benim için bitmiştir,taaki fenerbahçeye maçları satmayıp adam gibi oynayan kadar...ulan bu kadarmı ruhsuzluk olur yaa...istanbulda oturan fanatık beşiktaşlı olmama ragmen sivas 1.lige çıkınca takımımı değiştirdim inanın bjk sivas maçında sivassporumu destekledım ama sivasımın dünkü ve geçen seneki sattıgı maçlar nedeniyle sivassporla pek alakam olmayacağını söyleyebılırım artık 2.lige düşsede üzülmicem...bu kadar olmaz yaaa ayıp yaa ayıpp nerdeyse fenerin paf takımı olduk anasını satım biri buna dur desinnn

infial§
19.02.2012, 22:23
çok tuttum kendimi yazıp yazmama konusunda ama karar verdim yazıyorum...ben dünkü sivassporumun fenere SATTIĞI maçtan sonra sivasspor benim için bitmiştir,taaki fenerbahçeye maçları satmayıp adam gibi oynayan kadar...ulan bu kadarmı ruhsuzluk olur yaa...istanbulda oturan fanatık beşiktaşlı olmama ragmen sivas 1.lige çıkınca takımımı değiştirdim inanın bjk sivas maçında sivassporumu destekledım ama sivasımın dünkü ve geçen seneki sattıgı maçlar nedeniyle sivassporla pek alakam olmayacağını söyleyebılırım artık 2.lige düşsede üzülmicem...bu kadar olmaz yaaa ayıp yaa ayıpp nerdeyse fenerin paf takımı olduk anasını satım biri buna dur desinnn

Gardaş bende senın gıbı duşunuyorum,dayanamadım gırdım yazdım oyle zoruma gıttı kı dun kı mağlubıyet ne gazetelere ne de tvspor programlarına bakasım geldı:mad:dayanamadım yazdım 2,3 tane lağam faresı çıkmıs kafalarına gore eleştırıyo,ben taraftarım kahroldum ey vıcdan super lig takımıyız 2.yarı sahada yokuz,fatura pedrıel'e kesılıyo,

captain5858
19.02.2012, 22:38
siz sivassporun maç sattığını söylüyorsanız zaten sivaslıda olamazsınız sivassporluda.bugün kayseride mi maçı sattı.gençlerbirliğide mi maçı sattı.bunlar futbolun içinde olağan şeyler.olmasaydı iyi olurdu ama oluyor.herkese kızabilirsiniz ama maç sattı dediğiniz zaman orda kalacaksınız.yok beşiktaşlıymışta sivası desteklemişte.istanbulda ki hangi sivaslıya sorsan hepsi sivası destekliyor.istanbulda maç oluyo sivasspora ayrılan yerin yarısı dolmuyo.dolan yerin yarısıda zaten sivastan giden.başarıyı görünce hemen sivassporlu oluyorsunuz.bi başarısız sonuç görünce hemen yok forma yakıyorsunuz yok atkı yakıyorsunuz.geçin bunları sivassporun sizin gibi taraftara ihtiyacı yok.

dogan5880
20.02.2012, 00:09
vallahı maçı ızlerken gurur duydum sıvaslı olarak ılk yarının bıtmesıne 15 dk kala ne ler yaptık oyle neler fenerı kımse oyle maymun etmemıştır groscskı erman enaramo kıvançç superdı ılkez uzulmedım yenıldık dıye ılkez kızmıyorum yenıldık dıye helal olsun hepınıze

A.Turan Korkmaz
20.02.2012, 00:09
FB'ye attığımız ilk golü bir kez daha seyredin. Gençlerbirliği maçını nasıl kazanacağımızı görürsünüz. Pedriel iki stoperi birden peşinden sürükleyip arkadaki oyuncuya boş alan sağlıyor.
Nihat-Uğur-Rajnoch-Navratil-Ziya
Kadir-Kıvanç-Cerny-Grosicki-Cihan
Pedriel onbiri ile oynarız. Kale,defans ve önliberolar değişmez,sağ açıkta Cihan,sol açıkta Kamil,forvet arkası Cerny,ileri uçta ise Pedriel görev alır. M.Nas oyuna ilk 11 başlayarak veya sonradan girerek kilit oyunculardan olur. Kaan ve Rada da yedekler arasında yer alır.

vatan58mekan34
20.02.2012, 01:17
captain5858 sen kimsin ki bizim sivaslı olup olmamamıza karar veriyosun ??? sen nerde yaşıyosun çok merak ediyorum sende anlaşılan Sivassporun içindeki fenerlilerden birisin...istanbuldaki bütün sivaslılar sivası destekliyo demişsin gülüyorum sana gerçekten bişey bilmediğin burdan belli ya da istanbulda yaşamıyorsun...adresini söyle kardeşim istersen istanbuldaki sivas maçlarının biletlerini sana postalayayım...eminim ki senden kat kat daha sivaslıyım ben dostum... maç satmadıgımız da ortada dimi nerde geçen seneki kalecimiz başkanımız nerde ?? hangi maç yüzünden içerdeler söylesene...

münihliyigido58
20.02.2012, 02:11
bana kalsa:

-----------nihat
ugur--rajnoch-navratil--ziya
--------kadir--faty
cerny-----kivanc-----grosicki
-----------cihan

Kivanc'in oyun kurma kapasitesi var, oyunun gidisatina göre pedriel girip, faty yada zorlanirsa kivanc cikabilir. faty ve rajnoch ayrica pozisyon degisebilir, ama büyük ihtimal vermiyorum. pedriel iyi niyetli futbolcu olsa, ve sansizlik pesini birakmasada, sonucta cihan özkara sansini hakediyor ve sahaya sürdügümüzde elinden geleni yapacak.
Hediye ettigimiz Fener macini en hizli sekilde unutmaliyiz, rövansini playofflarda oynayabiliriz.

dogan5880
20.02.2012, 02:12
maçları satarken gordunuzmu abuk subuk konusuyorsunuz bırak şu mahalle agızlarını kımse kımseye maç satmaz kolay kolay .ayıptır ya sıvaslıyım dıye bu sıteye gırmeyın

captain5858
20.02.2012, 02:27
1. si fanatik beşiktaşlıyım(beşiktaşlıydım) diyen sensin.
2.si sen bence sivas yenildiği için değil,fenere yenildiği için yaygara kopardın.
3.sü ilk yarıda sivas beşiktaşa yenildiği zamanda böyle yaygara kopardın mı?(o maçta buna yakındı)
4.sü ben istanbuldaki sivaslılar sivası destekliyor demedim.güya sivası destekliyor dedim.yani senin gibi çakma sivaslılardan bahsettim.
5.si ben fenerli falan değilim aslında söylediğine sende inanmıyorsun ama kendini savunacak bişiler bulamadığından kelime oyunu yapıyon.aksine işte senin gibi sivaslıyım sivassporluyum deyipte sivassporu desteklemeyenlerden bahsediyorum.
6.sı ben başkanıma güveniyorum.sivaslı ve sivassporlu olarak takımında başkanında arkasındayım.içerde olabilir şuan tutukludur hükümlü değildir.bilmiyorsan bir bilene sor öğretsinler.bu dava sonunda herkes görecektir.o zaman yüzünüz varsa utanırsınız.
7.si kılavuz mah. sağlık sokak no:20 sivas /merkez işte adresim şu biletleri gönderde bi görelim DOSTUM(bu arada sivasta maç izlemek istersen 37 pide ve börek salonuna beklerim.karnını doyurup,etli ekmek döktürüp,kelle gırdırıp,ayakkabını boyatıp benim kombineyide bir maçlık sana veririm)
-- hiç bukadar yazmamada gerek yoktu biliyor musun?olay şu şekilde aslında
-maç bitiyor ben diyorum ki''ah ulan pedriel''
-sen diyorsun ki''satılmış sivas'' başka söze gerek var mı?
bu arada sonbirşey senin sivaslı olduğuna inanmıyorum.velevki sivaslısın diyelim.ozamanda sivasla sivassporla bağın olduğuna inanmıyorum.neyse biletleri göndereceksin ya ozaman anlarız.

captain5858
20.02.2012, 03:04
unutmadan sivassporum dediğin takımı satılmışlıkla suçluyorsunya hani ben sana anlatım şikeyi;şike görmek istiyorsan adnan polat ın saatine bak saat 20(denizli):45(manisa) te şikeyi görürsün.yetmezse fanatik olduğun beşiktaşının sivassporun şampiyonluğunu nasıl çaldığını öğren.yıldırım demirören in tabataya neden 8 milyon euro verdiğini öğren.süleyman seba(adam gibi adam) nında dediği gibi şerefli 2. likler şerefsiz şampiyonluklardan iyidir.kısacası bizim geçmişimizde şeref vardır.eğer sivaslıysan bunu kafana sok.ve mecnun başkanında dediği gibi maç satan karısını satar.vesselam

58akif34
20.02.2012, 08:38
bu macı alırız alamazsak ılk 4 hayal olur 40 gun sonra 10 takım tatıle ayrılıyor bız su an ıtıbarı ıle tatıle ayrılmayacagız bakalım uılk 4 e girebilecekmiyiz

izmirliyiğido35
20.02.2012, 08:41
KA-ZA-NA-CA-ĞIZ... O KADARRRRR...

Thai
20.02.2012, 09:13
bi kere pedrielin olmaması lazım .. seneckyi bu maç oynatmaz rıza hoca bnce ... defans saglam ztn . grosickinin performansı önemli ve ilk 11e cihan özkarayla başlanmalı ... gençlerbirliği çok iyi bi takım bjk karşısındada görduk . eski oyuncumuz tum çok formda ... azofeifada etkili... fakat fb macnın ilk yarısındaki oyunumuzu sergilersek kazanırz ... eneramo fb macnda pek görünmedi eksikliği gençler macndada olmaz ama ermanın yerini dolduramaz mehmet nas ve ya kadir onun görevini üstlenir ... en kötü 1 puan bekliyorum inş kazanırız ... bide play off hakkında detaylı bilgisi olan açıklayabilirmi ?

Cem Can cezalı...

Bu hafta Gs-Bjk maçında 4 futbolcu ceza sınırında olacak : Muslera, Ujfalusi, Engin Baytar ve Necati Ateş derbide sarı kart görürse Sivasspor maçında cezalı olacak...

Thai
20.02.2012, 09:18

Sen git bjk sayfalarında yorum yap kardeş

Sivaslı olunmaz Sivaslı doğulur

Biz Sivasspor amatör kümede oynarken de Sivassporluyduk hala da öyleyiz

Maç satan ..... satar diyen bir Başkanımız var

Biz kupa bizim lig sizin olsun diyenlerin

Biz Bursa düşsün diye sebata evinde yenilenlerin

Biz Bursaya 2 yıl önce diyet ödeyenlerin takımı değiliz......

ünisivas
20.02.2012, 09:54
arkadaşlar SİVAS dan gidilecek mi yönetim otobus kaldırıyor mu bilgisi olan war mı bu konuda yardımcı olabilirmisiniz..

ayna26
20.02.2012, 10:19
G.Birliği maçında eksikliklere rağmen Sivas yine diri bir oyun ortaya koyacaktır, FB maçındaki bireysel ve takım halindeki hataları asgariye indirecektir.Bu maçta ya 3 puan ya da 1 puan bizimle olacak.FB maçı sonrası takım aleyhine düşünenler bu GB maçı sonrası elde edilecek galibiyetle ilgili ne düşünecekler merak ediyorum şimdiden.

ünisivas
20.02.2012, 10:36
eskiden deplasmanlara otobus kaldırılırdı şimdi neden böyle etkinlikler olmuyor. kim sessiz kalıyor ne yapmak gerekiyor, yöneticilere ulasabilecek war mı yada bizim ulasacağımız yerler war mı bu konuda yardımcı olabilirmisiniz , hafta sonu maçı otobus ayarlansa gidilebilecek bi maç we eminim kalabalıkda olur. bu çağrımı duyan herkese sesleniyorum bu konuda bilgisi olan yada yardımcı olacak biri war mı , SİVASSPOR umuz en güzel sezonlarında birini yaşıyor yanlız bırakmayalım lütfen yalvarıyorum, artık birileri yardımcı olsun....

vatan58mekan34
20.02.2012, 10:57
doğan58 sen var ya zerre kadar futboldan anlıyosan ne olayım maç satılma olayını gördünüzmü diye saçma sapan bi kelime kullanmışsın satma işi medya önünde basın toplantısıyla mı oluyo ??? bak hani nerde başkanımız kalecimiz nerde kaç aydır niçin içerdeler diye soruyorum sana...ayrıca siteye girmeyın diye çok saçma bi kelime kullanmışsın site senın babanın sitesı mı konuşuyosun ???merak ediyorum sivasımla ne derece de ılgılenıyosun biz 2.lig deyken kaç kez sivas maçına gittin soruyorum sana,biz fikirtepeden otobusler kaldırdıgımızda sen napıyodun çok merak edıyorum burda ileri geri konuşuyosun...

vatan58mekan34
20.02.2012, 11:17
captain58 senden daha sağlam sivaslıyım ben bundan emin ol... benım sivaslı olup olup olmamamı da sana inandırmak zorunda da değilim...asıl sen sivaslımısın aslen onu çözemedim neden 37 pide börek salonu madem has sivaslısın 58 pide börek salonu yapsaydın ya:) aslen kastamonulu olan çakma sivaslılardan birisin sende tıpkı sivasımın içindeki fenevliler gibi :) neyse makarayı bi kenara bırakırsak tutuklu sadece hükümlü değil demişsin ALLAHIN izniyle onu da görücezz ama sende biliyosun ki o maç satılmış bi maç'tı ama az kaldı karar açıklansın ondan sonra ne diceksın merak edıyorum...

vatan58mekan34
20.02.2012, 11:20
haa bu arada sivasla bı bağın olmadığına inanmıyorum demişsin kardeşim yolun istanbula düşerse buyur bende beklerım seni köy derneğimizin bi gecesine götüreyım ya da futbol turnuvalarına olmadı köy pikniğimize o da olmadı ıst.da oynanacak sivas maçına gideriz:)

ünisivas
20.02.2012, 11:36
arkadaşlar birbirinizle atışmayı bırakında SİVASSPORumuzun yanında olalım. ankara hafta sonu gidebilmek için yönetimle görüşelim yada yardımcı olabilecek birileri warsa yardımcı olsunlar ankara da SİVASımızın yanında olalım

falcon58
20.02.2012, 12:18
su son vuruslara calısalım her turlu alırız biz bu macı.ALAYINA İSYAN ALAYINA GİDER...

ardahanlı
20.02.2012, 12:41
İstermisiniz Pedriel bu sefer hat-trick yapsın :D

Ferhat06
20.02.2012, 12:55
İstermisiniz Pedriel bu sefer hat-trick yapsın :D

Geçen sene KARABÜK maçında yapmıştı,neden olmasın.

genc_yigido
20.02.2012, 12:58
erman ve eneramo cezalı..

Yani orta saha ve forvet yarım. ozaman iş defansta bitecek gibi..

Eğer grosicky ve pedriel üstün bir oyun ortaya koyarlarsa kazanabiliriz. Fakat ben bu maç büyük ihtimal berabere biter diye düşünüyorum. Ama yiğidonun işi belli olmaz :)

ardahanlı
20.02.2012, 13:02
Geçen sene KARABÜK maçında yapmıştı,neden olmasın.

Valla hem kendisi için hemde taraftarlar ve sonraki haftalar için Pedrielin performansı çok önemli. Ben bu şansı iyi kullanacağını düşünüyorum.
Herşeye rağmn Pedriel nerede duracağını ve çapraz koşuları iyi yapıyor.

ünisivas
20.02.2012, 13:14
hiç bir ALLAHIN kulu sorduğum sorulara cvb wermeyecek mi yaaaaa

Has Sivas`li
20.02.2012, 13:26
Bu maci kesin almamiz lazim, burada 1 puan alsa bizi kesmez. Dün azkalsin hamsi kafalar neredeyse maci 3-1 den 3-4 getireceklerdi Allah`tan olmadi. Bu hafta Pedriel, Enaramo´nun pozisyonunda olucak. Ne kadar sacma sapan gol kacirsada baska alternatif yok zaten. Bu Pedriel cok ters bir golcü, herif olmadik yerden gol atiyor (örnek Manisa ve Eskisehir maclari), en beles golüde disari atiyor. Böyle golcün varsa kanser olmamak elde degil :D

eyupk
20.02.2012, 13:27
zor maç olucak ama kazanan biz olucağız inşallah.

captain5858
20.02.2012, 14:03
ben sana açık adresimi verdim.sen şu biletleri gönderde görelim.bakalım ne kadar sivaslısın.gerisini boşver.

Ferhat06
20.02.2012, 14:08
bu macı alırız alamazsak ılk 4 hayal olur 40 gun sonra 10 takım tatıle ayrılıyor bız su an ıtıbarı ıle tatıle ayrılmayacagız bakalım uılk 4 e girebilecekmiyiz

İlk 4 derken anlamadığım bir şey var ilk 8 takım play-off a gitmiyomu?

Morten58
20.02.2012, 14:49
Burada lütfen sadece mac tahmini yapin ve Sivassporu yorumlayin abuk zubuk seyler yazmayin.

Sivassporumuzun bu maci en az 2 farkli kazanacagini düsünüyorum ve inaniyorum. Özelikle Grosicki,Cerny,Kivanc,Cihan ve Pedriel gibi oyunculara büyük is düsecek defansimiz da saglam olursa maci rahat kazananiriz.

sefacoban58
20.02.2012, 14:55
İlk 4 derken anlamadığım bir şey var ilk 8 takım play-off a gitmiyomu?

Ilk 4 play-off yapacak ve 5,6,7,8 bu takimlar'da avrupa kupasina gitmek icin play-off yapacak

Ferhat06
20.02.2012, 15:04
Sağ kanatta CErny nin mutlaka oynaması lazım çünkü Gençlerin defansta en zayıf yönü MEHMET SEDEF'in kanadı,göbekte KULUSİÇ ve AYKUT çok iyiler sağ bekde CEM CAN oldukça formda.Hurşut ters kanatta oynuyor yani ZİYA ya çok iş düşecek eğer arkadaşları yardım etmezse bayağı zorlanır çünkü HUrşut da çok iyi durumda.

ünisivas
20.02.2012, 15:15
arkadaşlar ankaraya otobus kalkacak mı

aRsima58
20.02.2012, 15:25
---------------------seneceky---------------------

-----uğur-------rajnoch------navratil------ziya-----

----------------kıvanç-------kadir-----------------

----cerny------------mehmet nas---------Grosicki--

----------------------Cihan özkara-----------------

cılgınsivas58
20.02.2012, 15:59
beraberlik iyi sonuçtur işallah maglubiyet olmaz

poolat58
20.02.2012, 16:43
kendi kendinize laf çıkarmayın yok satmışızda bilmem ne de defolun gidin biri bjklı biri gs li sırf fenere düşmanlığınız için sivassporumuza laf söylemeyin. tutmazsanız tutmayın sivasspor da size muhtaçtı zaten. fenrinde gs nin de bjknın da sivaslı olup onları tutanların Allah belasını versin

poolat58
20.02.2012, 16:57
LİGTV'HABERİNDEN BİR KESİT ''ZİRVE YARIŞI'' BU SÖZÜ DUYMAYALI ÇOK OLMUŞTU BE:
SİVASSPOR Gençlerbirliği maçının ardından Galatasaray ile sahasında, Trabzonspor ile de deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor'un, puan sıralamasında kendisinden üstte yer alan bu 3 takımla yapacağı zorlu maçlardan alacağı skorlar zirve yarışındaki konumunu belirleyecek.

serkan_ozcan58
20.02.2012, 17:48
ligin en iyi oynayan iki takımının maçı çok zevkli olcaktır...eksiklerimiz var ama fenerbahçe maçında yaptığımız hataları yapmıyacağımızı düşünüyorum inşallah 3 puan bizim olur

engin2609
20.02.2012, 18:21
2 haftadır yenilen bir gençlerbirligi ile oynuyoruz tabiki zor bir maç çıkıcak ama sivassporumuz bu maçtan cıkartıcagı 3 puan çok iyi yerlere getiricek inşallah kazanırız

______ NİHAT ______

UĞUR RAJNOCH NAVRATIL ZİYA

- KADİR -

PEDRİEL KIVANÇ GROSİCKİ

- CERNY -

CİHAN

bende boyle bir 11 bekliyorum cihan özkarayı bende 11 de baslar gibi düşünüyorum ama rıza hoca cihanın yerine pedrieli koyup kadiri ortasahaya liberoyada faty koyabilir.

babapiton
20.02.2012, 18:41
____________NİHAT_____________ __
Uğur___Navratil___Rajnoch_____ Ziya_
__________Kadir___M.Nas_______ ___
_Pedriel______Kıvanç_______Gro sicki_
__________Cihan Özkara___________

Yedekler:
Atilla
M.Akça
Faty
Kaan
Sandro
Rada
Burcağ

Yedekler Oyuna Girerse

____________NİHAT_____________ __
Uğur___Navratil___Rajnoch_____ Ziya_
__________Kadir__Faty_________ __
____M.Nas___Sandro ______Grosicki_
____________Pedriel___________ __

Kıvanç > Faty (Oyuna göre M.nas da çıkabilir)
Cihan > Sandro (Cihan İyi Oynayamazsa Sandro oyuna girer ortaya sandro sağa M.nas )
3 değişiklik olursa belki rada olur ama da sakat vs. olmazsa daha olmaz diye düşünüyorum
Cerny Sakat Arkadaşlar Rıza hoca açıkladı.Çok sıkıntılı kadro ama inşallah anlımızın akıyla çıkıcaz

burak58as553
20.02.2012, 19:57
4 3 3 daha mantıklı olmaz mi? Defans klasik zaten önlerinde Kivanc Kadir Nas ilerde de Cerny Pedriel Grosıcki üçlüsü ile daha başarılı oluruz gibime geliyor..

B.DUMANLI
20.02.2012, 20:37
Bu karsilasmadan Allah´in izniyle 3 puanla ayrilirsak,Galatasaray maci öncesi takima büyük bir moral gelir.Takimin eksik olmasi bizim icin dezavantaj gibi görünsede,gol yollarinda bizim takimdan herkesden gol beklenilir.Gol yollarinda bir sikintimiz olacagini sanmiyorum.

Ferhat06
20.02.2012, 20:51
Bu karsilasmadan Allah´in izniyle 3 puanla ayrilirsak,Galatasaray maci öncesi takima büyük bir moral gelir.Takimin eksik olmasi bizim icin dezavantaj gibi görünsede,gol yollarinda bizim takimdan herkesden gol beklenilir.Gol yollarinda bir sikintimiz olacagini sanmiyorum.

Bence de gol sıkıntımız olmaz bizim defans bile gol atıyor.Önemli olan yememek o da yardımlaşma ile aşılabilir.TUM'u Navratil kolaylıkla bloke eder ama AZOFEYFA çok etkili şutlar çıkarıyor.Savaşan bir orta saha çıkarmamız lazım,5 kişi ile orta sahada kontrolü ele almamız lazım.

HALIL
20.02.2012, 21:12
pedriel ile ve erman ve eneramosuz çok zor be abi ama imkansiz degil bence 3 puan yada hiç

antik58
20.02.2012, 21:27
Zor maç kazanırız inşallah...

34orhan58
20.02.2012, 21:44
eksiklikler canımızı sıkabilir bu maçta

B.DUMANLI
20.02.2012, 22:48
Biraz önce Riza hoca sipastv´de canli yayina katildi.Milan Cenry,M.Nas Genclerbirligi macinda yokmus.Enaramo ve Erman´da kart cezalisi.Bu dört oyuncu taktir edilecegi gibi Sivasspor icin cok sey ifade ediyor.Allah yardimcimiz olsun.Bu arada Ankara´da yasayan Sivas´lilari Riza hoca maca davet etti.Büyük bir olasilikla Senecy Galatasaray´a karsi kalede olacakmis.Bunuda Riza hoca biraz önce televizyon yayininda vurguladi.

YİGİDOKENTLİ
21.02.2012, 00:12
mac bizim kamil sov yapacak ankara göreceksiniz 0_2 mac bizim.

captain5858
21.02.2012, 00:20
----------Nihat---------
uğur-Rajnoch-Navratil-Ziya

-------faty---Kadir--------

pedriel------Kivanc----Grosicki

--------Cihan Özkara--------

sakatlar çıkınca muhtemelen böyle olur.cihanla pedriel yer değiştirebilir

Tuncay
21.02.2012, 00:36
Sivassporun bu ligde cekinecegi hic bir takim yok.En meshuru fener bile sans eseri elimizden kurtuldu,65.dakika bize gulmedi onlara guldu.Hangi oyuncu eksik olursa olsun Riza hoca isini bilir.Genclerbirligindeki birkac oyuncuyu hollandadan tanirim,onlar hep tek pas yapar,Riza hocam ona gore tedbir alir insallah.Valla icim rahat gule oynaya yeneriz.Sivasspor tum takimlarin korkulu ruyasi.Bizim heycandan darbuka gibi atiyorsa kalbimiz,onlarinki ramazan davulu.Rahat olun imkani olanlar maca gitsin,sivasimin oynarken verdigi zevki yasasin.

münihli_58
22.02.2012, 22:27
cok fena yakalandik 4 eksik var alamayiz bu maci imkansiz..

furky.b
23.02.2012, 00:22
------------------------Senecky-------------------------

Ugur----------Rajnoch-----------Navratil------------Ziya

(????)-----------Kivanc-------Kadir--------Grosicki------

----------------Cihan-------------Pedriel------------------

izmirliyigido
23.02.2012, 09:08
1-0 olsun bizim olsun...

Ama bu maçta Tum, Hurşut ve Oktay'ı durdurursak süpriz bir galibiyet skoruna imza bile atabiliriz.

.

Ferhat06
23.02.2012, 10:31
Hakem Süleyman ABAY atanmış.Pek güvenilir bir hakem değil ama inşallah adil yönetir.

yerliturkuaz
24.02.2012, 10:56
Hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde sakat ve cezalı oyunculardan dolayı kadro sıkıntısı yaşayan Sivasspor'da ilk 11 netleşti. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını ara vermeden sürdüren kırmızı-beyazlılarda Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Başkent ekibi karşısında sahaya süreceği futbolculara son direktiflerini verdi.

http://www.futbolistan.net/images/haber/riza-calimbay-sivasspor-antrenman.jpg

Hafta sonu final karşılaşması olarak nitelendiren Gençlerbirliği ile Başkent'te karşı karşıya gelecek Sivasspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Takımda sakatlıkları devam eden Mehmet Nas ve Cerny'nin yanı sıra kart cezalısı Erman ve Eneramo'dan yoksun bir kadroyla Başkent deplasmanına gidecek kırmızı-beyazlılarda, ilk 11 netleşti.
Takımın dünkü idmanında Gençlerbirliği karşısında sahaya sürmeyi planladığı kadroyu deneyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay, futbolcularına son direktifleri verdi.
Zorlu Başkent temsilcisi karşısında savunma hattına ve kanatlara büyük görevlerin düştüğünü dile getiren Çalımbay, Fenerbahçe karşılaşmasında yapılan bireysel hataların tekrarlanmaması için futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.
Açma-germe ve ısınma hareketleri ile başlayan idman, dar alanda pas çalışması, kanatlardan varyasyon ve yarı alanda yapılan çift kale maçla devam etti. Diz kapağındaki sakatlık nedeniyle yürümekte zorlanan tecrübeli teknik adamın Gençlerbirliği karşılaşmasına kalede Senecky, savunmada Uğur Kavuk, Navratil, Rajnoch, Ziya, orta alanda Kadir, Faty, Kıvanç, Grosicki, forvette Pedriel ve Cihan Özkara on biri ile çıkması bekleniyor.

Metal Gear
25.02.2012, 12:40
Takımda müthiş bir moral oluştu..
Erman ve Eneramo olsaydı 5 tane yollarız derdim de,bu durumda 2 tane ancak yollarız..

MeXeS58
25.02.2012, 15:56
bakalım yıne herşey sanal alemde mı kalacak, yoksa ankaradakı ve türkiyenın dört bir yanındakı sıvaslılar maca gercekten gıdecek sivassporumuzun ve başkanımızın yanında olduğunu gösterecek. bakalım yarın göreceğiz

yiğido58sinan
25.02.2012, 17:34
----------------stefan Senecky------------------------- Ugur----------Rajnoch-----------
Navratil------------Ziya
Kıvanç-----------Faty(veya burçag)---Kadir--------
Grosicki------ ----------------Cihan-------------
Pedriel------------------