Orijinalini görmek için tıklayınız : Hedef Gençler

SivasSpor.Com
21.02.2012, 08:19
http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/antreman.riza.hoca.jpg

Rıza Çalımbay, Gençlerbirliği'ni yenmek istediklerini belirterek, ''Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Bütün arkadaşlarımız da her şeyin farkındalar. Gençlerbirliği karşısında mükemmel şekilde oynayıp iyi bir sonuçla döneceğiz'' dedi.

Fenerbahçe maçının ardından 1 gün izin yapan Sivasspor, ligin 28. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde başladı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısında aldıkları mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Fenerbahçe karşısında belki de bu sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını ifade eden Çalımbay, ''Gerçekten mükemmel oynadık. Oraya biz puan ya da puanlar için gitmiştik. Çünkü bizim için oradan alacağımız puanlar çok çok önemliydi. Ama inanılmaz şekilde goller kaçırdık. İnanılmaz şekilde de kötü goller yedik. Yani yemememiz gereken goller yedik. Yazık oldu. Bence oynanan oyunun karşılığı bu olmaması gerekiyordu'' diye konuştu.

Artık Fenerbahçe maçının geride kaldığını belirten Çalımbay, bu iyi oyunlarını diğer maçlara da skor olarak yansıtmanın önemli olduğunu söyledi.

Deplasman maçlarında gol attıklarına dikkati çeken Çalımbay, şunları kaydetti:

''İnşallah bundan sonraki maçlarımız da öyle olacak. Şimdi 7 tane final maçımız var. Onları en iyi şekilde bitirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tabii ki Gençlerbirliği maçında eksiklerimiz var. Erman, Eneramo ve Cerny'nin olmaması, bunlar bizim için dezavantaj. Ama forma giyecek arkadaşların da mükemmel bir şekilde oynayacaklarına inanıyorum. Herkes artık bu işin bilincinde. Zaten ligin bitmesine de şurada çok az bir zaman kaldı. Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Bütün arkadaşlarımız da her şeyin farkındalar. Gençlerbirliği karşısında mükemmel şekilde oynayıp iyi bir sonuçla döneceğiz.''

Çalımbay yönetiminde gerçekleşen idmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından bir süre saha etrafında koştu.

58akif34
21.02.2012, 08:47
inşallah bu mactan galıp ayrılarak ılk 4 hedefımızı devam ettırecegız

OzkanBaskan
21.02.2012, 09:30
Cerny neden yok Erman ve Eneramo kart cezalısı onu biliyoruz Alla Alla şaşırdım şimdi.

58hsn58
21.02.2012, 10:21
ilk 4e girebilmek icin onumuzdeki 3 maci mecbur yenmemiz lazim... insallah riza hocamizda taktik hatalari yapmaz...

fatih585858
21.02.2012, 10:52
Cerny,Erman ve Eneramo'nun yerine büyük ihtimal; M.Nas,Cihan ve Suarez oynayacak. Bu maç Fb maçından daha zor maç olacak. Çünkü rakibimiz, takım bütünlüğü olarak bence daha iyi bir takım. Bizim sistemimize uzak olsada puan almamız için bence hocamız, defansif futbol oynatıp, alan savunmasını iyi uygulatıp, kontra ataklarla etkili olmayı düşünecektir.

hasanim58
21.02.2012, 12:35
Onemli oyuncularimizdan yoksun cikacagiz ama yerlerine oynayacak otuncularda isin ciddiyetindedirler insallah zor bi mac olacak ama sonucun bizim lehimize olur insallah

RoKeT
21.02.2012, 14:02
Erman enaramo yok belki Ama yerine oynayacak arkadaşlar elinden geleni yaptiği sürece Yenilmeyiz . İyi oyun karşili 3 puan olmuyo bu nu kaybettimiz maçlarda gördük Gol atmak önemli olan bunu başarirsak 3 puanla döneriz

58 SiVaSıM 58
21.02.2012, 15:21
çok zor maç olacak nedenide eksiklerimiz inşallah kazanırız ama 1 puanda iyidir

poolat58
21.02.2012, 17:31
BU maçı alan 5. dir...kazanırsak çok şey kazanacaz kaybedersek çok şey kaybedecez. bu arda cerny niye yok onu anlamadım

ahhguzum
21.02.2012, 19:11
cherny sakat yinede yenmemiz lazım

DOGU_BEY
21.02.2012, 19:49
Oldukça rahatım buraya da yazıyorum; bu kadar eksiğe ve hafif moralsizliğe rağmen ankarada gençleri rahat yeneceğiz, göreceksiniz...Maç sonu da burdayım...

savaş2
21.02.2012, 20:00
***bence gençler fener den daha üstün ve başarılı takım.bu maç da hakem taraf tutmaz derim .güzel bir maç olur.3 oyuncumuzun eksiyi fark etmez yerine oynayacak oyuncularımız daha başarılı olacağını tahmin ediyorum.inşhl 3 puan bizim olur.
**************PAZAR 13.00.19 MAYIS DAYIZ*******************

HALIL
21.02.2012, 20:27
cerny erman eneramo yok :(

B.DUMANLI
21.02.2012, 20:36
Hedefi olan takim oldugumuza göre eksiklerin yerine oyniyacaklar,eksiklerin yerini dolduracaktir.Ankara´dada Sivasspor´a gönül verenler türübündeki yerlerini alir,takima destek verirlerse bu haftayi alnimizin akiyla atlatiriz.

58MUAMMER58
21.02.2012, 21:06
ERMAN ENERAMO CEZALI MEHMET NAS CERNY SAKAT bunlar olmayacaklar kaleci nihatın yerine bihtimal seneckyi oynatabilirmiş hoca :confused:bu maç olmazsa gs maçında mutlaka seneckye forma verecekmiş bu gençler maçı sivasspor için olmak yada olmamak maçı yenersek ben playofa kalacağımıza inanıyorum tsnin maçları çok zor gençlerinde öyle zor biz 3 maçı alırsak kesin gireriz diye düşünüyorum büyük ihtimalle rada cihan mendoca kadroda yedek olacak ben groseçkiyle pedriele çok iş düşecek diyorum pedriel bizi bu hafta kahretti eğer affettirmek istiyorsa bu maçı alması lazım göreceğiz

shang
21.02.2012, 21:31
bu mç zor maç heleki eneramo ve ermanı arayabiliriz ama direk rakibimiz olan bir takım en azından yenilmemeliyiz

antik58
22.02.2012, 00:55
Zor maç kazanacak güç var ama şans yok umarım kazanırız...

Ferhat06
22.02.2012, 10:42
ERMAN ENERAMO CEZALI MEHMET NAS CERNY SAKAT bunlar olmayacaklar kaleci nihatın yerine bihtimal seneckyi oynatabilirmiş hoca :confused:bu maç olmazsa gs maçında mutlaka seneckye forma verecekmiş bu gençler maçı sivasspor için olmak yada olmamak maçı yenersek ben playofa kalacağımıza inanıyorum tsnin maçları çok zor gençlerinde öyle zor biz 3 maçı alırsak kesin gireriz diye düşünüyorum büyük ihtimalle rada cihan mendoca kadroda yedek olacak ben groseçkiyle pedriele çok iş düşecek diyorum pedriel bizi bu hafta kahretti eğer affettirmek istiyorsa bu maçı alması lazım göreceğiz

Pedriel bu hafta mecburiyetden, asıl mevkii olan santrforda oynayacak.4-2-3-1 oyun sistemiyle oynayacağız her zamanki gibi.Kıvanç,Kadir defansın önünde CİHAN-M.NAS-KAMİL ve ilerde PEDRİEL.Belki Mehmet'in yerine FATY ile başlar.

ünisivas
22.02.2012, 12:53
cihan bu maç da gol atacak . pedriel yine aynı tas aynı hamam değişeceğini sanmıyorum. çok göllü maç olmayacaktır ama galibiyete yakın taraf biziz diye düşünüyorum..

Ferhat06
22.02.2012, 15:30
cihan bu maç da gol atacak . pedriel yine aynı tas aynı hamam değişeceğini sanmıyorum. çok göllü maç olmayacaktır ama galibiyete yakın taraf biziz diye düşünüyorum..

Pedriel ceza sahası oyuncusu,kanattan veya göbekten gelecek, Pedriel gol vuruşu yapacak.Kanatda oynayınca hem verimli olamıyor dolayısı ile motivasyonu bozuluyor ayrıca gücünü kaybediyor.BJK Gordon MİLNE zamanında 4-4-2 oynardı,çift santrfor ALİ ve FEYYAZ biri ön direk öbürü arka direkte golleri yazardı.ENERAMO -PEDRİEL o sistemle çok gol atar.