Orijinalini görmek için tıklayınız : Gençlerbirliğine takım hazır, Taraftar hazırmı?
http://www.ajansspor.com/resim/sivasspor_taraftar_yakin.jpg
Bilindiği üzere bu hafta Sivassporumuz bir deplasman maçına daha çıkacak. Maçın önemi çok büyük. İlk dört iddaamızı sürdürmek için en önemli rakiplerimizden biriyle oynayacağız.
Bu yıl kış şartlarının dahada ağır olması bizleri engelleyecekmi? Yoksa o cefakar taraftarımız yine VARIM mı diyecek.
Taraftarlarımızın bu önemli maç öncesi, deplasman için hazırlıklarını ve yapılan çalışmaları bu başlıkta topluyoruz. Sıkıntılarınızı ve isteklerinizi buradan dile getirmeniz, gerekli makamlara sesinizi duyurmanız için bu platformda buluşmanız ve görüşlerinizi belirtmenizi istedik.
Haydi Yiğido ANKARA'ya....
kar soğuk demeden formamızı çekip maçta yerimizi alacağız inşallah. ankaradaki tüm yiğidoları bekleriz. bilet detayları için : http://web03.biletix.com/etkinlik/NFG06/ANKARA/tr#tab1
58 SiVaSıM 58 22.02.2012, 20:02 ankarayı yine fethedeceğiz
burak58as553 22.02.2012, 20:34 vekil desteği olmadan Sivastan gitmek biraz zor
vekil desteği olmadan Sivastan gitmek biraz zor
Evvela Belediyemizin destek olması gerekiyor. Taraftarlarımızın talepleri var. Sayın Abdullah Yiğit'inde duruma bir nüans geçmesi ve bu taraftarlarımızın mağduriyetini dile getirmesi lazım. Şu ana kadar şahsım adına gelen özel mesajlardan bunları algılıyorum. Umarım Başkanımız Sayın Doğan Ürgüp Beyefendi bu sesi duyar ve taraftarımızın gönlünü hoş eder. Çünkü o bizim vilayetimizin başkanı...
ankastre 22.02.2012, 22:25 sivas belediyesi otobüs veririm ama bi şartla dediğini duydum. belediyenin şartıda taraftar dernek liderleri isterse veririm demiş. yani apo gardaşımın talebi boşa. yazık işte bzi böyle kaybediyoz. halbuki sen otobüsü çıkar meydana hatta önceden duyurunu yap siism listesi oluştur. bineceklerin kimliklerinin fotokopilerini al kimlerin gidip geldiğide bellli olur. illa grupmu olması lazım. tabi tarftar dernekleri organize etse iy olurda yoksa gitmek isteyenler yardımcı olmak lazım ey başkan doğan bey, yap bi güzellikde gidilsin ankara deplasmanına
poolat58 22.02.2012, 23:53 ben uzaktayım gidin ve sevdamızı haykırın SİVASSPOOOOOR...
gühertaslı 23.02.2012, 07:33 istanbldan maça gelmek isteyenler özelden mesaj atsınlar.
aracın biri dolmak üzere sizde geç kalmadan özelden mesaj atın
Ben Tren biner paşa paşa Giderim
OzkanBaskan 23.02.2012, 08:22 Ben her zaman söylüyorum bu memleket sahipsiz ister kabul edin isterseniz etmeyin ne belediyesi ne de bakanı milletvekili iş buradan çıkana kadar sonra dönüp yüzümüze bakmıyorlar..
Varsa yoksa gerçek Sivaslı ve Sivassporlu yiğidolar var kendi imkanlarıyla maçta olurlar başka da buradan öyle 5 - 10 otobüs kalkmaz bu böyle biline haa keşke olsada beni utandırsalar..
Ben 1 araçla yani 5 kişi orada Ankara da bu önemli maçta olacağım inş. Bursada ki gibi ayağımız uğurlu gelir.
HababamHa 23.02.2012, 08:29 Bu önemli maçımız için ankarada yoğun bi çalışma yapılıyormuş.
hem ankaradaki yiğidolar hemde başka illerden gelecek olan yiğidolar inşallah bize ayrılan yeri doldururlarda takıma bu zorlu maçta gereken desteği verirler.
ünisivas 23.02.2012, 08:36 yiğidolar ben dün şahsen belediye ile görüştüm bana dedikleri araçlarının arızalı olduğu diğer yeni araçların ise şehir dışına çıkma yasağı varmış.
bugun sabah SİVAS lı 2 tane vekile yazı yazdım birisi BAKAN birisi ise SİVAS da yaşayan vekil bakalım onlardan nasıl bi cvb alacağım çok merak ediyorum.
bide taraftar gruplarına sesleniyorum . meydan da toplanalım tv çağıralım sesimizi duyuralım. belki o zaman yardımcı olma gereksinimi duyarlar...
bu memlekette adam mı var,onceden marka destek oluyordu onlarda forma reklamı uerdıler en buyuk hızmetı yaptılar,gecen sene kı karabuk deplasmanı aklıma gelıyor,sıvastan 25 kışı gonderdık maça gıremeden gerı geldıler,bıletler 20 tl idi,bı tane sıvassporlu yonetıcı çıkıpta çocuklar ıle ılgılenmedı,demek kı taraftarsızda oluyormuş
Geçen yıl Karabükspor maçında 25 kişi değil bir taksi ve 3-4 kişi vardı. Orada turnikelerde ufak bir gerilim oldu. 20 liraya biletmi olurmuş dendi. Bende Sayın Taşsetene ulaşmaya çalıştım ama telefonuda kapalıydı. Daha sonra Karabüksporlu yönetimden burada ismini zikretmek istemediğim bir dostumu aradım dışarda kalanlar var. 2 ye 1 yapsınlar maç izlesinler dedim. Bunun mümkün olmadığını ve Yönetimin bilet konusunda hassas davrandığını ilettiler bana. Yani mutlaka bir girişimde bulunuldu. Orada Benimde bizzat eşlik ettiğim Kastamonu gurubundan öğrenci arkadaşlarım sağolsun dışarda kaldılar. Biraz bilet aldık arkadaşlara ancak içeri girdiler. Hatta İstanbuldan Ankaradan gelenlerle birlikte güzel bir kalabalık olduk. Ben maçın başlamasına yakın girebildim.
Şunun için söylüyorum. Bu deplasmandır deplasmana giderken ya hazırlıklı olacaksınız yada gelmeyeceksiniz. Deplasmana gelecek kişinin onu bunu bilmem cebinde en az mesafeye göre 50-70 lira olması gerekiyor. Çünkü bir simit bir çay içseniz 5 lira veriyorsunuz. Hatta Karabükte bir lokanta ile bile anlaşmıştım topluca yemeğe götürecektim (Adam başı 4.50 lira fiks menü) ama nasip olmadı.
Her neyse bu tarz zorluklar deplasman seyircileri için yaşanabiliyorlar. Gençlerbirliği maçına gidecek arkadaşlar bizzat benimle ve site yönetimi ile irtibata geçebilirler. Eğer bir organizasyon yapacaksanız yönlendirme amaçlı.
Hadi bakalım şimdiden yolunuz açık olsun.
Geçen yıl Karabükspor maçında 25 kişi değil bir taksi ve 3-4 kişi vardı. Orada turnikelerde ufak bir gerilim oldu. 20 liraya biletmi olurmuş dendi. Bende Sayın Taşsetene ulaşmaya çalıştım ama telefonuda kapalıydı. Daha sonra Karabüksporlu yönetimden burada ismini zikretmek istemediğim bir dostumu aradım dışarda kalanlar var. 2 ye 1 yapsınlar maç izlesinler dedim. Bunun mümkün olmadığını ve Yönetimin bilet konusunda hassas davrandığını ilettiler bana. Yani mutlaka bir girişimde bulunuldu. Orada Benimde bizzat eşlik ettiğim Kastamonu gurubundan öğrenci arkadaşlarım sağolsun dışarda kaldılar. Biraz bilet aldık arkadaşlara ancak içeri girdiler. Hatta İstanbuldan Ankaradan gelenlerle birlikte güzel bir kalabalık olduk. Ben maçın başlamasına yakın girebildim.
Şunun için söylüyorum. Bu deplasmandır deplasmana giderken ya hazırlıklı olacaksınız yada gelmeyeceksiniz. Deplasmana gelecek kişinin onu bunu bilmem cebinde en az mesafeye göre 50-70 lira olması gerekiyor. Çünkü bir simit bir çay içseniz 5 lira veriyorsunuz. Hatta Karabükte bir lokanta ile bile anlaşmıştım topluca yemeğe götürecektim (Adam başı 4.50 lira fiks menü) ama nasip olmadı.
Her neyse bu tarz zorluklar deplasman seyircileri için yaşanabiliyorlar. Gençlerbirliği maçına gidecek arkadaşlar bizzat benimle ve site yönetimi ile irtibata geçebilirler. Eğer bir organizasyon yapacaksanız yönlendirme amaçlı.
Hadi bakalım şimdiden yolunuz açık olsun.
evet abı sana sonuna kadar katılıyorum ayrıca bıze orada cok yardımcı oldun tekrardan tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum
yiğido gardaş 23.02.2012, 16:30 ankarada ikamet eden sivaslılar bu haftada türibindeki yeriniz alacağınızdan eminim.
SİVASSPORUMUZ İÇİN HAYDİ YİĞİDOLAR
Salim58 abimiz sağolsun bayağı bir organize yaptı. Cep telefonunda bilmiyorum dakika kaldımı ama emeklerin ödenmez abimizin. Ayrıca Ferhat06 hocamızda Bu maçta bizler adına tribünde yerini alacak. Umarım Deniz abiyide görürüz. Bu aşkın ne kadar derin bir yangın olduğunu ve ölümsüzleştiğini bizlere sergiler.
B.DUMANLI 23.02.2012, 21:27 Seyirci destegine takimimizin herzamankinden cok ihtiyaci var ,cünki takimda eksiklerimiz cok.Oyuncularin motivasyonu icin arkalarinda taraftar destegi mutlaka olmali.Yendigimiz taktirde büyük avantaj saglariz diye düsünüyorum.
bozatli58 23.02.2012, 21:31 sivasımız şu 3 maçı alsa bütün engeler kalkar alacak gücüde var f b maçındaki hatalar yapılmasa inşalah yapılmaz
58nursah58 24.02.2012, 07:20 Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay,ligin en kritik maçlarından birisini oynayacaklarını ve bu maçta taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğunu söyledi.
Ankara’da çok sayıda Sivaslı’nın yaşadığını bildiğini ve bu Sivaslı’ları Pazar günü kendirline desteklemeye beklediklerini belirterek “Gençlerbirliği maçının önemini anlatmaya gerek. Bizim için tam bir final maçı. Onun için Ankara’da yaşayan hemşerilerimin bu maçta bize destek vermelerini bekliyoruz”dedi
mesut_tncsvs 24.02.2012, 09:19 belediyenin birkere böyle olaylara öncülük etmesi gerekir.belediye,vakilik ve STK varken. milletvekillerine gerek bile kalmaz. Mecliste Sivaslı en az 16 tane tanıdık milletvekili var onlarda sivas adına bir işe yaramıyor. Milletvekili seçerken daha dikkatli olmalıyız.
Sivasspor'u bu zorlu deplasmanda yalnız bırakmamak için Ankara'da organize bi çalışma yapıyoruz.
Başkent'te bulunan tüm yiğidolara ulaşmaya çalışıyor bu maçta takımın taraftara çok ihtiyacı olduğunu anlatıyoruz ve haydin yiğidolar pazar günü 19 mayısa diyoruz.Bu çalışmalarda emeği geçen tüm yiğido kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum...İnşaallah 19 mayısta bize ayrılan bölümü doldururuz..
( Pazar günü çalışıyor olmama rağmen bende bu maçta olmaya çalışacağım,İnşaallah bi aksilik çıkmazda bende tribündeki yerimi alırım.):)
58MUAMMER58 24.02.2012, 09:41 ASLINDA ORDAN BURDAN sivasspor taraftarının ankaraya gelmesine gerek yok normalde ankaradaki sivaslılar yeterdi ne hikmetse sivastan istanbuldan ankaradan anca 1000 kişi oluyoruz elazığ 15 bin kişiye oynuyor giresun bursaya 13 bin kişi gidiyor farkımız burda :mad:gelecek olanların yolu açık olsun
Ferhat06 24.02.2012, 10:38 Sivasspor'u bu zorlu deplasmanda yalnız bırakmamak için Ankara'da organize bi çalışma yapıyoruz.
Başkent'te bulunan tüm yiğidolara ulaşmaya çalışıyor bu maçta takımın taraftara çok ihtiyacı olduğunu anlatıyoruz ve haydin yiğidolar pazar günü 19 mayısa diyoruz.Bu çalışmalarda emeği geçen tüm yiğido kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum...İnşaallah 19 mayısta bize ayrılan bölümü doldururuz..
( Pazar günü çalışıyor olmama rağmen bende bu maçta olmaya çalışacağım,İnşaallah bi aksilik çıkmazda bende tribündeki yerimi alırım.):)
Sen yoksan 1 kişi eksiğiz.Herkesi bekliyoruz,adamlar sivasdan istanbuldan geliyor.Ankaradaki yiğidolar ,mazeret yok 19 mayısa!
Sen yoksan 1 kişi eksiğiz.Herkesi bekliyoruz,adamlar sivasdan istanbuldan geliyor.Ankaradaki yiğidolar ,mazeret yok 19 mayısa!
Başladı değil mi Doktorum mazeret aramaya... :D Salim abi ne yapar ne eder bu maça damgasını vurur. Lig Tv de maçtan önce seyircileri kontrol edeceğim. Gördüklerimi arayacağım. Ona göre ictimaya hazır olun. Yoksa mıntıka temizliğine hazır olun, ben karışmam :D
Başladı değil mi Doktorum mazeret aramaya... :D Salim abi ne yapar ne eder bu maça damgasını vurur. Lig Tv de maçtan önce seyircileri kontrol edeceğim. Gördüklerimi arayacağım. Ona göre ictimaya hazır olun. Yoksa mıntıka temizliğine hazır olun, ben karışmam :D
Ben işi garantiye aldım,Bolu Gerede'ye fax çektim Apo da oradan Ankaraya çıkarma yapacak.Gidemesem bile Abdullah benim yokluğumu aratmaz artık.:)
|