Orijinalini görmek için tıklayınız : Takımda Revizyon
SivasSpor.Com 23.02.2012, 08:29 http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/idman/1.idmannn1.jpg
Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın kaleye yeni transfer Stefen Senecky’i,forvetede genç oyuncu Cihan’ı hazırladığı öğrenildi. Sivasspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı zorlu Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürürken,Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın kaleye yeni transfer Stefen Senecky’i,forvetede genç oyuncu Cihan’ı hazırladığı öğrenildi.
32 yaşındaki Slovak kaleci Senecky,sezon başında Ankargücü formasıyla iki maç oynadıktan sonra ayrılmıştı. Çalımbay’ın bu kararı,genç kaleci Nihat’ın son oynanan Fenerbahçe maçında vasat oynamasından dolayı aldığı belirtildi. Diğer yandan,Eneramo’nun yokluğunda ise genç futbolcu Cihan Özkara’nın onbirde çıkması bekleniyor. Cihan bu sezon biri kupada olmak üzere toplam 3 gol attı.
Sivasspor’da sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu can sıkarken,Gençlerbirliği maçında takımın orta alanında Kadir,Faty ve Kıvanç üçlüsünün yer alacağı öğrenildi.
Bilindiği gibi Erman kart cezası nedeniyle,Mehmet Nas’da sakat olduğu için Pazar günü oynanacak olan maçın kadrosuna yer alamayacaklar.
Hürdoğan
HababamHa 23.02.2012, 08:35 cezalı ve sakat futbolcuların yerlerine oynayacak oyuncularımızında elinden gelen mücadeleyi göstereceğini düşünüyor sivasspora bu zor deplasmanda başarılar diliyorum.
izmirliyigido 23.02.2012, 08:37 PEDRİEL oynamasında kim oynarsa oynasın. Kaleci Senecky ve Cihan ÖZKARA bence yerinde tercih. Yalnız FATTY'nin orta sahasına uymunda ciddi endişelerim var, inşallah yanılırım. Ama enazından SANDRO'yu tercih etmesinden yine çok iyidir.
Başaracağız arkadaşlar, inanın buna SİNERJİ oluşturun, takıma ve hocaya güvenin.
.
ünisivas 23.02.2012, 08:44 ALLAHIN izniyle anlımızın akıyla çıkacağız bu maçdan da...
Rallim58 23.02.2012, 08:48 Senecky ve Cihan Özkara için bir fırsat doğması demektir. İnşaallah hem Sivasspor 6 puanlık karşılaşmadan istenilen sonuçla döner, kazanır, hemde kendileri kazanır...
Başarılar Sivassporum...
bir türlü kaleci sorunu çözülemedi daha düne kadar kalecimizi bulduğumuzu inandığımız nihat ankara deplsmanındada kalede görmek isteriz hata yapabilir adam daha genç oynata oynata kazanacaksınız yoksa seneye aynı tablo ortaya çıkar nihata inanıyor ve güveniyorum
izmirliyigido 23.02.2012, 09:02 Nihat yedek değil çok iyi bir ikinci kalecimizdir. Ben de Nihat'a çok güveniyor ve beğeniyorum. Senecky'nin tecrübesinden dolayı bu maçta kalede yer alması bence mantıklı. Bu Nihat'ın silindiği anlamına gelmez. İhtiyaç duyulduğunda takımın kalecisi NİHAT'tır.
.
aozdemir 23.02.2012, 09:04 orta saha veya forvete bir oyuncu daha oynatmalı. o kim olacak.
58akif34 23.02.2012, 09:15 bu revizyon iyi oldu futbolcular önümüzde iki zorlu mücadele var ve kart sınırında futbolcularımız var yedekler biraz toparlansin kendine gelsin bu maçta hep an onlara şans verilebilir
kayayatakci 23.02.2012, 09:37 Bence nihat cok iyi bir kaleci ileride daha iyi olacak insallah sivasimizin kalesini yillarca koruyacagindan eminim yetenekli daha da iyi olacak yeterki riza hocamiz ona cok sans versin daha yasida genc hemde sivasli bir kardesimiz
onemli eksiklere ragmen bu maci alacagiz insallah...
ahhguzum 23.02.2012, 11:42 faty kırmızı karta çok yakın hep korkutuyor müdahaleleri beni.
ankastre 23.02.2012, 12:25 rıza hoca nihatla başlasa daha güven gelir nihata. nihat ilk defa fenerle karşılaştı, yediği gol nedeniyle kızmamak lazım, nihatı kazanmak için gençler karşısında nihat oynamalı aslında
Yusuf Çevik 23.02.2012, 12:34 Zaten Nihat kesilecekti.
Çok basit goller yedi.Ama elimizde bulundurmalıyız,yetenek var ama ortaya çıkması lazım.
Forvet alternatifimiz az.Hayırlısı olur inşALLAH.
aozdemir 23.02.2012, 13:25 kamilin yanında kim oynayacak merak ediyorum
58 SiVaSıM 58 23.02.2012, 15:21 sonunda senecky oynuyor ama bence bu maçta ne kadar golde kaçırsa pedriel 11 de başlamalı
sefacoban58 23.02.2012, 15:47 ''milan cerny'' kendisini ozleti yaw
yiğido gardaş 23.02.2012, 16:22 Yenildiğimiz veya puan kaybettiğmiz maçlarda ki genellikle kişisel hatalar ağırlıklı Rıza hoca kadroda yenilik yapıyor.
Doğru olduğunu düşündüğüm bu davranış yedeklerin her zaman hazır olmasını,ilk 11 dekilrinde hata yaptıkları zaman kesilceklerini ortaya koyuyor.
Nihat iyi kaleci olgunlaştıkça çok iyi maçlar çıkaracak,sivasspor takım oyunu oynadıkça ve disiplini terketmedikçe her takımdan puan çıkarır.Fener yenilgisi pedrielin atamadığı pozisyon ve kıvançın orta sahada yaptığı disiplinsiz heraketti ve büyük takımlar bu harketleri affetmiyor,teslim olmuş feneri uyandırdı....................
Gangstayigido 23.02.2012, 18:21 bence böyle cikacaz maca
.............senecky.......... ............
.ugur....navratil.....rajnoch. .....ziya..
.....kivanc....kadir......faty ........
.cerny........................ ....grosicky
..........cihan............... .............
bence pedriel sonradan girdiginde daha faydali oluyor takima
yada daha degisik bir sey deneyip#
kale ve defans ayni
.........kivanc .....kadir......
pedriel.....grosicky.......cer ny
........cihan...........
poolat58 23.02.2012, 19:46 cihanın kendi sayfasında da yazdım iyi form tutda kurtar bizi şu pedrielden :D
pedrıel'e hepımız kızıyoruz da nıhat cok mu ıyı oynadı,grosıckı,eneramo vs,fenev maçı hem takımı hemde taraftarı bunalıma soktu,faty bızı yakar bu macta kadromuz puan için yetersız:mad::mad::mad::mad:
B.DUMANLI 23.02.2012, 21:34 Borjan´in iyi cikmamasi Sivasspor´u kaleci arayislarina soksada 6 aylik anlasma ile Senecy ara transferde takima monte edildi.Umarim iyi cikar.
bozatli58 23.02.2012, 21:35 inşallah senekiden beklenen performas alınır
Faty ye hic guvenmiyorum adam saatli bomba gibi her an kirmzi gorebilir simdiyekadar cok macta sans buldu geri tepti keitaya bu kadar sans verilmedi bence hoca bu oyuncuda fazla israr etmese iyi olur
engin2609 23.02.2012, 23:04 nihat genç kaleci olabilir ama heyecan ve tecrube olmadıgı için bu maçta senecky bence daha mantıklı geliyor inşallah iyi bir oyunla 3 puan alırız sakatlıklar çok yerine geçicek oyuncular bu maçta kendilerini ıspatlamak için büyük bir fırsat.
dogan5880 24.02.2012, 01:06 allah yardımcımız olsun en zor maç bu maç hersey olur bu maçta fark da atarız fark da yerızzz
Ligin bitmesine ne kaldi surda,biz hala kadroyla ugrasiyoruz.Riza hocam sen isini bilirsin,bu mactan puan cikartmak gerek.Onumuzde daha zorlu maclar var.
sivaslıadem 24.02.2012, 13:51 bu maçta oynama fırsatı bulanların iyi değerlendirmesi lazım
zira rıza hocam istikrar kelimesini sık telaffuz ediyor
kadroyu bozmuyor kolay kolay
bu oyuncular gençlerbirliği maçında yüreklerini ortaya koymalı
özellikle ilk 4 yolunda kritik dönemeç olan gençlerbirliği maçından zaferle ayrılmak için
hem de rıza hocanın güvenini kazanmak için
nihat genç kaleci olabilir ama heyecan ve tecrube olmadıgı için bu maçta senecky bence daha mantıklı geliyor inşallah iyi bir oyunla 3 puan alırız sakatlıklar çok yerine geçicek oyuncular bu maçta kendilerini ıspatlamak için büyük bir fırsat.
***rıza hoca bunu asıl fb macında yapacaktı.nihat yerine seneckyi
58MUAMMER58 24.02.2012, 19:49 PERİEL BU MAÇTA KENDİNİ AFFETTİRMELİ rada 2.yarı oynar cihan ve faty elinden geleni yapar senecyk iyi kaleci takıma güveniyorum
Rıza ÇALIMBAY' ın bu yüzden teknik direktörlüğünü beğeniyorum hata yapanı affetmiyor hemen kesiyor.Ve futbolcularda böyle olduğunu bildiği için hata yapmamaya dikkat ediyorlar.Bi anlamda göz dağı veriyor.Bir tek RASMUSSEN'in gitmesine üzüldüm ENERAMO ile süper ikili olurlardı.Çift forvet takımımızı uçuruyor ve RASMUSSEN'de çok zeki bir forvetti akıllı topçular maç kazandırır. Hayırlısı İNŞALLAH seneye daha iyi bir kadro oluşturur hocamız. İlk 4'e kalamasak bile bize böyle güzel bir futbol izlettikleri için hepsine teşekkür ediyorum.
OzkanBaskan 25.02.2012, 09:24 Revizyon kalede yapılmalı bence yeter artık YETER!! Geriside mecburiyet sakat ve cezalılar var.
DoomsDay58 25.02.2012, 09:29 Keita boşuna mı duruyor okadar orta saha oyuncusu varken defansif oyuncuyu orta sahada oynatıyor
şarkışla 58 25.02.2012, 23:36 En çok Eneramo yu arayacağız.
kağanhan58 25.02.2012, 23:46 ceza sınırındaki oyuncular dikkat etsinler. gs maçı var önümüzde
yiğido gardaş 27.02.2012, 10:28 kadroyu görünce şaşırmadım desem yalan olur,ancak cezalı ve sakat fuytbolcular olunca hadi hayırlısı dedik.Karşılaşma başlayınca rakibe baskı yapan ,sahasına hapseden sivasporun yerine baskı yiyen korkak,şaşkın,ne yapacağını bilemeyen bir sivasspor gördük ve nitekim golüde erken yedik.Her maçta sivas spor golü yediğinde biraz sonra cezan kesilir diyoruz rakibe,çünkü gerçekten golden hemen sonra sivasın golü gelir,bunu çok gördük,neyse kıvanç fener maçında sinyali vermişti,bu maçtada döküldü Rıza hoca kıvançın kulagını çekmeli,Ziya aşırı agresif, ki oyundan atıldı,uğur kanat bindirmelerinde arkası hep boş kaldı geri dönmekte zorlandı.orta saha varmıydı bilmiyorum.grozicki oynarsa takım ın en iyisi ama onunda kafası karışık bence,kaleci heralde libero görevi verilmişti,güvensiz,hep teredütlü,gereksiz çıkışlar,ama çıkması gereken yerlerde seyretmeler,1 puan bence çok iyi,takım ruhu sivasa mücadeleyi öğretmiş,takımda olmayan futbolculaerın yeri belli oluyor,enaramo olmassa olmaz,olmadığı maçlar belli oluyor.Nihat yetenekli kaleci daha çok şans verilmeli.
nerde ,nasıl oynarsan oyna seni seviyoruz sivas spor
|