Orijinalini görmek için tıklayınız : Odyakmaz ve Yıldırıma, Trabzondan sert yanıt

adres58
25.02.2012, 16:06
Şike davasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Trabzonspor aleyhine yaptığı iddialara, bordo mavililerin cevabı sert oldu.

Trabzonspor, şike davasında savunma yapan sanıkların bordo mavili kulüp üzerine açıklamalar yapması üzerine resmi sitesinden sert yanıt verdi.

İşte bordo mavililerin yaptığı açıklamalardan bir kısmı:

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 2011/63 E. Sayılı dosyasında 14.02.2012 tarihinde başlayan duruşmalarda haklarında iddialar bulunan sanıkların bu iddiaların karşılığını delilleriyle ispatlama çabaları yerine, kulübümüz başta olmak üzere Başkanımız Sayın Sadri Şener ve Asbaşkanımız Sayın Nevzat Şakar'a yönelik gerçek dışı suçlamalarla çözüm arayışı içerisine girmelerini büyük bir esef ve ibretle izlemekteyiz.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz da, 24.02.2012 tarihinde vermiş olduğu ifadesinde kulübümüz tarafından kendilerine “sözde” teşvik primi gönderildiği duyumunu aldığını belirtmiştir.

......

Bilindiği üzere, Mecnun Odyakmaz Fenerbahçe Kulübü'nün genel kurul üyesidir ve Fenerbahçeliliği futbol kamuoyu içerisinde bulunan herkes tarafından bilinmektedir. Bu gerçek ortadayken, sadece duyuma dayalı bu anlatımla Sivasspor'a, Fenerbahçe aleyhine teşvik pirimi önerildiğinin ileri sürülmesi inanılacak bir durum değildir.

Trabzonspor Kulübü hiçbir yasa ve etik dışı eylem içerisinde olmamış, tüm delilleri futbol normları adına inceleyen Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu'nun hazırladığı raporda da bu durum açıkça teyit edilmiştir. UEFA da kulüpler bazındaki en büyük organizasyona kulübümüzü davet etmiştir.

Kamuoyunu ya da mahkemeyi etkileme düşüncesi adına “Biz yandık, diğerlerini de yakarız” mantığıyla yapılan savunmalar kulübümüze leke süremeyecek kadar inandırıcılıktan uzaktır. Trabzonspor'un başından beri söylediği gibi bu süreçte Yüce Türk Yargısı önünde veremeyeceği hiçbir hesap yoktur.

Spor Toto gelirlerinin kulübümüze aktarılırken haksız kazanç elde edildiği yönünde yaratılmaya çalışılan imaj da gerçeklerin çok uzağındadır. Bahsedilen konuyla sorumluluk arasında kurulmaya çalışılan bağ tarihler itibariyle birbiriyle örtüşmemektedir.

.....

Kaynak: SporX

Salim58
25.02.2012, 16:08
TS Köşeye sıkıştı paçayı kurtarmaya çalışıyor ama bu kafayla zor.

Kupamız kupamız diye yırtınıyorlardı dört kulplu teneke kupa yolda bekleyin geliyor.:)

ramazan5842
25.02.2012, 16:13
son çırpınışlar..

stain
25.02.2012, 16:14
trabzon şampiyonluk kupasının sapından iyi tutsun elleri kayarsa bank asyaya düşecekler

trabzona öneri çırpınmayın çünkü her geçen gün batıyorsunuz önce şampiyonluk kupası istediler yok o olmadı bari şampiyonlar ligi gelirlerimize el konmasın dendi şimdi ise ligden düşmeyeleim bir sonraki adım ne olacak türkiye merak ediyor

trabzona bank asyada başarılar en yakın zamanda amatör kümeye bekliyoruz :)

adres58
25.02.2012, 16:14
Bir yerde okumuştum....

PSV ye elenen Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener, Eurovision'a katılmak için Bakanlıktan ince ayar istemiş diye...

Günlerce bizler neler çektik, köşelerine çekilip bizi yazıları ile sindirmeye çalışmışlar. Adeta Anadolunun efeliğine soyunmuşlardı. Burnu kaf dağında olan Trabzonspor şimdi ise hesabın ve keserin muhasebesini yapacağı zamanın diyetine başlıyor.

Merak etmesinler, bu sene küme düşme olmayacak, puan silme gerçekleşmeyecek.

Teselli verelim, üzmeyelim ince ayarcıları...

infial§
25.02.2012, 16:15
ts hurdacılığa başladı tenekecıler,avrupa kupalarına hak edıp mı gıttıler,mecnun baskanın buyukluğunu olaylı maçta gorduler,başkanımız şeref trıbunun den çıkıp sahaya ınmiştı orda gordu butun ts taraftarı klup başkanı nasıl olur

MaXiMuM
25.02.2012, 16:16
TS Köşeye sıkıştı paçayı kurtarmaya çalışıyor ama bu kafayla zor.

Kupamız kupamız diye yırtınıyorlardı dört kulplu teneke kupa yolda bekleyin geliyor.:)

Kupanın içi boş gitmesin, bende biraz kemik koyuyum bari :D

Salim58
25.02.2012, 16:20
Kupanın içi boş gitmesin, bende biraz kemik koyuyum bari :D

Akşam akşam ne güldüm dayı.:D:D:D:D

HababamHa
25.02.2012, 16:29
ts bir ara kupayı almak için ince ayarlardan flan bahsediyordu ayar devam ediyormu acaba.?? o ince ayar birgün kupayı size getirecek beklemeye devam.:)

Bu ince ayar işi açıklaması öğleden öncemi yapılmıştı sonramı hatırlayamadım.;)

m.murat
25.02.2012, 16:29
SIVASIN BUYUKLUGUNU ONLARDA OGRENECEK.

kayayatakci
25.02.2012, 16:36
Zaten bu olan pisliklerin sebebi trabzonspor ve galatasaray iki kafadar adiler yapmadiklari pislikler kalmadi ve yillarca sikenin en kralini yapti bu 2 kulüp simdi temizmis gibi görünüp birde kupa istiyorlar utanmadan.size ancak kupa yerine amötör lig ve kupa olarakta bir kilo hamsi daha güzel yakisir galatasaraya ise yavsaklik ve düzenbazlik daha iyi yakisir

Abdullah DuMaN
25.02.2012, 16:38
Alsınlar ts başkanını 8-9 ay tutsunlar içeride bakalım içerde yatmak nasıl oluyo anlasınlar onların gazına emniyet savcılık bu kadar üstümüze geldi

badboysefaa
25.02.2012, 16:42
çırpınırdı karadenizz çırpınmaya devam trabzon üste çıktım diye sevinme altta kaldım diye üzülmee sezon başı üste çıktım diye seviniyordunuz kupaa kupaa diye emzik isteyen çocuklar gibi ağlıyordunuz ne oldu

antik58
25.02.2012, 16:59
Bu yazıyı tarihi ve sayısıyla not edelim zamanı geldiğinde nasıl bir b.k olduklarını yüzlerine çarparız midemi bulandırıyor bu takımda taraftarıda....

eneskeskin
25.02.2012, 17:15
Asıl suçlu olan Trabzonspor.. Bunu en çok onlar biliyor ama basından beri kenara cekilip inkar ediyorlardı, işin aslı ortaya cıktığında yerin dibine gececekler inşallah...

oNuR
25.02.2012, 17:17
Mehmet Yıldız'ın bi an önce 1 milyon doları kimin teklif ettiğini yuvarlak cümlelerle değil açık açık söylemesi gerekir

yigido yakup
25.02.2012, 18:37
bunlar herseyin farkindalar neden sadri sener ikide bir etik kurul raporu diyim duruyor cünki bugün itibariyle kurgudan ibaret olan vede cürütülmüs olan iddaanameden sadece onlarin temiz kaldigina dair bilgiler ellerine gecmistir simdide tutturmuslar etik kurul.

birakin mecnun baskanin kongre üyeligini neyi dümbükler o sizi ilgilendiren birsey degil.

ne alaka mehmet yildiz a tesvik teklif etmekle baskanin kongre üyesi olmasi

walla ben kuyruk acisi hatta hatta kuyruk yanigi koktugunu düsünüyor.

berduh
25.02.2012, 19:25
Hamisuuuuuu düştü tavaya başladı hop hop oynamaya :)

adres58
25.02.2012, 19:34
Trabzonsporlu Hacıosmanoğlu adaylıkdan çekilmiş. Sadri Şener Can Bonomoyu destekleyeceğime gider Yıldırım Demiröreni desteklerim demiş.

Alıntıdır

yigidolar06
25.02.2012, 19:50
TÜM YİĞİDOLARI MAÇA BEKLİYORUM ANKARADA İNANILMAZ ŞOV VAR KAÇIRMAYIN TAKIMIN MORALİ FAZLASIYLA YERİNDE AKŞAMKİ ZİYARETİMİZ SONRASI BU MUTLULUĞU GÖZLEMLEDİM HAYDİ HAYIRLISI

HALIL
25.02.2012, 19:53
****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ************************

anladiniz siz onu tsliler :D

B.DUMANLI
25.02.2012, 20:06
TÜM YİĞİDOLARI MAÇA BEKLİYORUM ANKARADA İNANILMAZ ŞOV VAR KAÇIRMAYIN TAKIMIN MORALİ FAZLASIYLA YERİNDE AKŞAMKİ ZİYARETİMİZ SONRASI BU MUTLULUĞU GÖZLEMLEDİM HAYDİ HAYIRLISI

Arkadasim gecen hafta Fenerbahce macindan sonra ayriliyorum konusu acarak Sivasspor.com ailesinden ayrilacagini vurgulamistin.Hatta vedalasmistin.Görüyorumki talihsiz ve zamansiz bir aciklama yapmissin.Gidisine üzülmüstüm,fakat dönüsüne sevinemedim.Cünki agizdan bir defa söz cikar ve o sözün arkasinda durmak gerekliligine inaniyorum.Saygilarimla.

eyupkocak
25.02.2012, 20:12
ŞİKE TEŞVİKİ olmamış Demiyor da ispatlanamıyor diyor sizede garip gelmedi yiğidolar ????

58MUAMMER58
25.02.2012, 20:37
:mad:ateş olsalar cürümü kadar yer yakarlar siz bu ülkenin futbol pastasını büyük takımlarla paylaşacaksınız medyada okadar yalakanız olacak siyaset zaten yalaka yavşak her dediklerinizi yaptıracaksınız şampiyonlar ligine gideceksiniz nal toplayacaksınız ağlaya zırlaya tekrar gideceksiniz hasbel kaza interi yeneceksiniz diğer maçlarda şansınıza farktan kurtulacaksınız avrupa liginde varlık gösteremiyeceksiniz bu dava sürecinde şikeyi bu ülkeye getiren çirkef gs ile namus bekçiliğine soyunacaksınız çirkeflikte birlik olacaksınız sonrada 44 yıl adı şikeyle yanyana görülmemiş sivasspora çamur atacaksınız ts temiz olacak ts sütten çıkmış kaşık olacak öylemi :mad:sert cevap vermişlermiş :mad:bizim yönetim mutlaka cavap verirde ben kendi cevabımı veriyim :mad:şike yapanında .....yaptı diyeninde ...iddaa edip ispatlıyamıyanında ....ispat edipde bu ligde tutanında ...şike yapmadıımız halde bizi yönetim ve çirkef taraftarlarıyla suçlayan çirkef camiaların canı cehenneme olsun:mad:

kara
25.02.2012, 21:32
İYİDE BU MECNUN BAŞKANIN SÖYLEMESİYLE İLGİLİ BİŞEY DEĞİLKİ MEHMET YILDIZ SAVUNMASINDA ZATEN SÖYLEMİŞTİ SÖYLEDİĞİ HALDE BU KONUNUN ÜZERİ ÖRTÜLDÜ HİÇ KONUŞULMADI TRABZON PAÇAYI ŞİMDİ KURTARSIN MEHMET YILDIZ EĞER ADAM GİBİ ADAMSA ÇIKAR KONUŞUR MEDYAYA DOĞRU DÜRÜST BİR AÇIKLAMA YAPAR.

kara
25.02.2012, 21:33
TRABZONDAN YA SADRİ ŞENERİ YADA BİR KAÇ YÖNETİCİYİ ALIRLAR BÖYLE GİDERSE İÇERİ.

kara
25.02.2012, 21:41
HAKSIZ YERE AVRUPA KUPALARINA GİTTİNİZ PSV TAKTI GÖNDERDİ TAKIMIM DİYE DOLANIYORSUNUZ BURAK YILMAZ DEDİĞİNİZ ADAM GOLCÜ FALANDA DEĞİL BALIĞINA ATIYOR BİLDİĞİNİZ ODUN HİÇ BİR ESNEKLİK BİLEK KABİLİYET YOKTUR ŞENOL GÜNEŞ OLMASIN BU SENE DÜŞERDİNİZ.

kara
25.02.2012, 21:42
TRABZONDAN CACIK BİLE OLMAZ

yiğidoyiğit
25.02.2012, 21:54
Arkanızda aslan gibi dünür bakan onun yanında bir kısım medya atıp tutun bakalım. Size PSV geç kalsada haddinizi bildirdi, ince ayara devam. Burak sille tokat millete vura kıra gol krallığınada koşuyor. Herkesin anlayacağı bir acayip cacıksın sen ts. Bu kadar arkan varken senden hala bir şey olmuyorsa gel sen bu işten vazgeç Sivas'ın kafasınıda bozma.

kara
25.02.2012, 22:07
Arkanızda aslan gibi dünür bakan onun yanında bir kısım medya atıp tutun bakalım. Size PSV geç kalsada haddinizi bildirdi, ince ayara devam. Burak sille tokat millete vura kıra gol krallığınada koşuyor. Herkesin anlayacağı bir acayip cacıksın sen ts. Bu kadar arkan varken senden hala bir şey olmuyorsa gel sen bu işten vazgeç Sivas'ın kafasınıda bozma.

aynen arkadaşım

SenSetik
25.02.2012, 23:03
ya sonra bunların avrupadaki yenilgilerine sevinince adımız vatan haini oluyorrr....

asabibaba
25.02.2012, 23:42
KÜÇÜKLERİMDEN ÖZÜR, BÜYÜKLERİMİN AFFINIZA SIĞINARAK DİYORUM Kİ..........
SİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

kağanhan58
25.02.2012, 23:42
şikeci diye 8 aydır iftira atıp durdular. ne oldu şimdi bozuldunuz mu çirkefler. mehmet yıldız çıkıp konuşssun o zaman da diyin bakalım biz temiziz diye.

KaanK
26.02.2012, 00:00
ya trabzon bi s.... git ( tüm Sivasspor gönüllülerinden özür dileyerek )..

Arkadaş böyle bir çirkef böyle bir riyakar bir camia daha olamaz .Ne kadar komik durumlara düştüklerinin farkında değiller. Bu ülkede dürüstlükten mertlikten söz edecek bahsedecek en sonun sonuncusu camia bu riyakar ts camiasıdır.

Yakında yargılama yapan yargı mensuplarından da şikayet eden değişmesini isteyen ve bunun için ciddi ciddi çalışma yapan sadri şener ve ekibi önderliğinde tese camiası görürseniz şaşırmayın

Az kaldı 2 hafta sonra gelip sizi evinizde susturacağız....

Bekleyin az kaldı...

poolat58
26.02.2012, 00:03
sürünün şimdi HAMSİLER sizi hahaha biraz da siz uraşın. eğer puanları silinirse ilk dört BİZİMDİİİİR :D

KaanK
26.02.2012, 00:10
Hayatımda ilk kez bu sene bir avrupa kupasında Türk takımının rakibini-rakiplerini destekledim

tese camiası...Haddini bil ve Sivasspor camiasının adını o pis ağzına alma

Geçmişe gidelim bir bakalım bu Büyük !!! tese nin şampiyon olduğu seneleri bir inceleyelim ligde kaç tane karadeniz takımı varmış, tese o sene bu takımlardan kaçar puan alıp şampiyon olmuş ???

Ey küçük başkan sadri şener..Sen önce bucada 85te gol yedikten sonra santradan gol attığında bucanın ayağı kayıp yere düşen (!) ve golü yedirten stoperi Sercan Kaya 'yı takımına transfer ettin mi etmedin mi ???
Sonra çıkıp dürüstlük mertlik masalları okuma gidip etrafına saldırma..Senin çapın Sivasspor'un adını ağzına almaya yetmez...

kağanhan58
26.02.2012, 00:11
e adamlar boşuna 58. madde değişsin diye oy kullanmadılar:) biliyorlardı başlarına gelecekleri:) ulan kel sadri ortalığı karıştırdınız yok ince ayar felan .ne ayaksınız lan siz?

Kasim58
26.02.2012, 02:51
Bunlara kirk ayak diyecegim ama kirk ayaga ayip olur bunlar hamsi beyinli sürüngen yaratiklar.Hadi ince ayar yapinda kurtarin kicinizi.

OzkanBaskan
26.02.2012, 08:07
Daha beter olsun gerizekalı lazlar.