Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler

SivasSpor.Com
29.02.2012, 08:31
http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/futbolcu/1.erman58.jpg

A Milli Takım’ın bugün Slovakya ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosuna alınmayan Sivasspor’un yıldız ismi Erman Kılıç, bu duruma büyük tepki gösterdi.

Ay-Yıldızlı formayı giymeyi umut eden 28 yaşındaki futbolcu, kadroda olmadığını görünce çılgına döndü. Sivasspor’un bu sezonki başarısında önemli pay sahibi olan yıldız oyuncu, tepkisini A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı’ya telefondan mesaj atarak gösterdi. İstanbul Büyükşehir Belediye’de oynadığı dönemde hocası olan Avcı’ya, ‘teşekkürler’ yazarak sitemini dile getiren Erman’ın büyük hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi. Bu sezon cezası nedeniyle yalnızca 28. hafta maçında forma giyemeyen Erman, 7 kez rakip fileleri havalandırırken, 6 da asist yaptı.

Her şey Aslan için!

Bu arada Sivasspor, Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, kendilerine güvendiğini belirterek, “Sahamızda kesinlikle kaybetmek istemiyoruz. Bu maçtan da iyi neticeyle ayrılacağımıza inanıyoruz. İyi bir grafik çizdik bunu sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Gerçekten iyi oynuyoruz” diye konuştu.

Fanatik

Rallim58
29.02.2012, 08:42
Milli formayı hak ettiğini düşünenlerden olup ilk dillendirenlerdenim. Erman milli formayı terinin son damlasına kadar da hak eden ender futbolculardandır. Ama yine de telefonla mesaj atmasaydı, daha iyi olurdu.

karamik
29.02.2012, 09:04
erman bu sezon benide çok şaşırttı iyiki göndermeyip beklemişiz bu yıl mutlaka girecektir milli takıma moralini bozmasın messi

58akif34
29.02.2012, 09:14
bence çok iyi yapmış mesaj atarak ben ermanin yerinde olsam başka bir ülke için oynarım ve başarılı da olacaktır sonradan mesut özil gibi kafalarını taşlara vururlar inşallah galatasaraya 3 gol birden atarda bütün basın abdullah avcı ya yüklenir neden kadroda yok diye

shang
29.02.2012, 10:08
g.birliginden soneri falan cagırmıs bizim ermanın cagırmamıs sivasa karşı var bir sıkıntılarıda anlamadık...

serrrkan
29.02.2012, 10:14
Tarihin her döneminde bu tür dışlamalar oldu sivasımıza.Sadece sporda değil,ticarette,siyasette,yatı rımda herşeyde sivasımız sanki birilerine batıyor..
Erzincanlı gardaş sen işini iyi yapıyorsun bırak almazsa almasın gün gelir tıpış tıpış alır seni kadroya hiç merak etme.

tekdoktirin
29.02.2012, 10:20
biz anadolu çocuklarına lazım deil milli forma vay halimize ben zaten tutmu yorum milli takımı sayın erman sende alış bu sisteme almazlar boş konuşma sen önüne bak yani sıvas spora gerisi yalan gardaş

SenSetik
29.02.2012, 10:20
bence gereksiz...hocanın kafasındaki planda olmaya bilirsin...yüksek performans gösteren birçok futbolcu var ama hepsi milli takıma gidemiyor..bu şekilde ilerleyen zamanlarda seçilme şansınıda azaltmış oldu bence..

Salim58
29.02.2012, 10:30
Erman'ım iyi güzelde niye sitemli mesaj attın onu anlayamadım,Sonuçta bu bir hazırlık maçı.Belkide Abdullah hoca seni bundan sonraki maçlara almayı düşünüyorsa bu siteminden sonra belkide bu şansınıda kaybettin.

izmirliyigido
29.02.2012, 10:34
Bence sitemli mesaj yerine bu hafta oynayacağımız Galatasaray maçında güzel oynayarak, gol atarak ANLAMLI MESAJ verirsen daha ETKİLİ OLUR. Bu maçta senden güzel bir futbol bekliyoruz. Bırak onlar pişman olsunlar. Senin kaliten belli, milli takıma çağrılmak büyük gurur ama senin yıldızın zaten parlıyor dert etme !.

Sivas seni çok seviyor Messi !...

.

eyupk
29.02.2012, 11:23
Ermanın mili takıma çağrılmaması hepimizi üzdü, yanlış yaptı Abdullah hoca.

akifesk
29.02.2012, 11:42
Erman 'kılıcı nı çekmiş yine.. cinconu parçalayacak :D

poolat58
29.02.2012, 11:59
yemin ediyorum bu dangalklar böyle yaptıkça milli takımdan soğuyorum.:mad: milli takım kadrosu değil rant kadrosu kuruyor

Rallim58
29.02.2012, 12:36
Bence sitemli mesaj yerine bu hafta oynayacağımız Galatasaray maçında güzel oynayarak, gol atarak ANLAMLI MESAJ verirsen daha ETKİLİ OLUR. Bu maçta senden güzel bir futbol bekliyoruz. Bırak onlar pişman olsunlar. Senin kaliten belli, milli takıma çağrılmak büyük gurur ama senin yıldızın zaten parlıyor dert etme !.

Sivas seni çok seviyor Messi !...

.

Erman, sözleriyle değil golleriyle mesaj göndermeliydi.

AvRuPaNiNKrALi58
29.02.2012, 13:57
Bence yalan haber!

Kesinlikle Erman gibi bir kisilik´den böyle bir Mesaj bekleyemeyiz... Fanatik Gazetesinin uydurdugu bir haber´dir yine bu, Sivas taraftarlarinin tepkisini gördü bu haberi uydurdu.

Ermanimiz futbolunu birakdigi yerden devam ettirip bizi cinconca karsi galibiyete götürecek!

cok gereksiz bir konu ve haber...

Salim58
29.02.2012, 14:06
Bence yalan haber!

Kesinlikle Erman gibi bir kisilik´den böyle bir Mesaj bekleyemeyiz... Fanatik Gazetesinin uydurdugu bir haber´dir yine bu, Sivas taraftarlarinin tepkisini gördü bu haberi uydurdu.

Ermanimiz futbolunu birakdigi yerden devam ettirip bizi cinconca karsi galibiyete götürecek!

cok gereksiz bir konu ve haber...

Bu haberi başka kaynaklarda vermiş ama, Fanatik Gazetesi'nin haberine göre demişler.

aRsima58
29.02.2012, 14:49
Erman şimdi dahada hırslanmıştır galatasaraya sallasa birkaç tane :)

ozsivasli58
29.02.2012, 15:45
Erman kılıç kardeş sen cevabını saha verirsin.

u4sivas58
29.02.2012, 15:47
YA ben bu milli takıma gelen hocaları anlamıyorum.
Bir futbolcunun milli takım ilk 11 inde oynaması için büyük diye tabir ettikleri takımlarda mı oynaması lazım.
Erman çok haklı ben de destekliyorum:mad::mad:

yigido yakup
29.02.2012, 16:03
messi türk milli takimini coktan haketmisti ama abdullah hoca neden cagirmadi anlamak zor.polonya ve cek cumhuriyeti milli bizim milli takimimizdan derece olarak cok üstün olmalarina ragmen hocalari bizdeki oynayan oyuncularin performansinda ziyade takimin performansindan dolayi oyunculari milli takima cagirdigini bilinmesi gerekir.

insanin aklina gelmeden edemiyor acaba sözlesme uzatti diyemi milli takima cagirmadi?

Salim58
29.02.2012, 16:06
Erman'dan Abdullah Avcı'ya mesaj

Sivassporlu Erman Kılıç ise Galatasaray maçının kendileri için dönüm noktası olduğunu belirterek, ''İyi hazırlanırsak, iyi konsantre olursak takım halinde, Galatasaray maçından 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Bütün çalışmalarımız ve hedefimiz de bu 3 puan doğrultusunda'' açıklamasını yaptı.

Erman Kılıç, ''milli takıma alınmaması nedeniyle A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya mesaj göndererek sitemini ilettiği'' yönündeki haberleri açıklığa kavuşturmasının istenmesi üzerine, ''Açıklığa çok da kavuşturulacak bir şey yok, hocayla aramız çok iyi, ben de bir mesaj attım hocaya, 'ben hak ettiğimi düşünüyorum ama sen bunu uygun gördün, maçta başarılar diliyorum' dedim. Sadece bu kadar, fazla da bir şey yok'' diye yanıtladı. Avcı'nın mesajına cevap verip vermediğine yönelik soruyu da Kılıç, ''Yok, Okan ağabeyle konuştum sonra. Bir sıkıntı yok yani'' şeklinde yanıtladı.

sebasteia
29.02.2012, 16:07
fanatik kaynaklı bir yalan haber. oturdukları yerden hayal kuran ve bunu haber diye yazan adamlara prim vermemek lazım.

Yusuf Çevik
29.02.2012, 16:10
Erman sitem etmen yanlış,eğer bir şansın varsa onuda kaybedersin.Eğer sitem ettiysen akıllı bir hareket değil,istersen türkiyenin en iyi oyunucusu ol,yinede almazlar kadroya...!

kara
29.02.2012, 18:58
BENCE YALAN HABER ARKADAŞLAR İNANMAYIN ERMAN BÖYLE BİRŞEY YAPMAZ

tekdoktirin
29.02.2012, 18:59
ermanım sen sırtını ya a k p ye yada abdullah evcı ya dayaman lazım yoksa unut milli olmayı sen anadolu cocusun unutma

58Sivaslilar
29.02.2012, 20:13
yigodolara karsi var bagzilarinda karin agrisi erman eger baska bir ??????? takiminda oynasydi kesin cagrilirdi erman kardes üzülme sen böyle performans göstermeye devam et bir gün mutlaka hedefine ulasacaksin;)

58MUAMMER58
29.02.2012, 20:31
:mad:yıllarca ligde nal toplamış istikrarsız oyuncular herzaman milli takıma çağrıldı bu işin kıstası performans değil hangi takımın futbolcusu ona bakarlar sivasspor şampiyonluğa oynarken 1 futbolcusu çağrılmadı mili takıma nerdeyse küme düşme mücadelesi veren büyütülmüş takımlardan 4 5 ertane futbolcu çağrılmıştır erman kafaya takmasın böyle gelmiş böyle gider abdullah avcıda gelse morinyoda gelse bu ülkede böyle:mad:

infial§
29.02.2012, 20:40
canın sağolsun erman,onceliğimiz gs maçı

asabibaba
29.02.2012, 20:47
AKLIBAŞINDA OLAN BİRİ BUNU YAPMAZ. ERMAN INDA YAPTIĞINI SANMIYORUM ...:mad::mad::mad:

HALIL
29.02.2012, 21:36
bence yalan haber yok mesaj atmis yok email almis :D

erman uzulme arkandayiz umudunu yitirme cevabini sahada ver !

burak58as553
29.02.2012, 21:55
Ohh be iyiki de yenildi Türkiye..Milli takım kadrosu açıklandıktan sonra Slovakyayi destekleme kararı aldım.Gençlerbirliğinden,Kayse riden,Bursadan,Eskişehirden oyuncu al ligin en iyi top oynayan ekibinden 1 tane bile oyuncu alma olacak iş mi bu?

münihli_58
29.02.2012, 22:32
Ohh be iyiki de yenildi Türkiye..Milli takım kadrosu açıklandıktan sonra Slovakyayi destekleme kararı aldım.Gençlerbirliğinden,Kayse riden,Bursadan,Eskişehirden oyuncu al ligin en iyi top oynayan ekibinden 1 tane bile oyuncu alma olacak iş mi bu?

Ne olursa olsun Milli Takimi yinede desteklemen lazim, biz bu ülkenin torunlariyiz.
Erman'in veya baskasinin secilmedigine bende üzgünüm ama denildigi gibi sadece bir hazirlik maci.
Hatirladigim kadariyla Mayisti galiba, 5 hazirlik maci yapacagiz. Erman performansini ayni düzeyde korursa secilir, bu kadar eminim.

GokhanTurna
29.02.2012, 22:33
Uydurma haber nasılda belli :) Gs maçını alında biz size teşekkür ederim yiğidolar :) Bu milli takımda oynama zaten boşver böyle kahır çekilir mi Erman :)

MaXiMuM
29.02.2012, 22:48
ermanın olmadığı bir milli takımda D*ERMAN yok:D

DOGU_BEY
29.02.2012, 23:44
Acaba Caner, Mehmet Ekici, Olcan gerçekten hakettikleri için mi çağrıldılar yoksa oynadıkları takım ya da lig itibarıyla mı? Erman şu saydıklarımdan çok daha formda ve çok daha fazla hakediyor milli takımı... Daha ilk maç, henüz Abdullah Avcı deneme ve sistem oturtma aşamasında...Eğer bundan sonraki seçimlerinde de böyle devam ederse tam bir hayal kırıklığı oluşturur...

KaanK
29.02.2012, 23:52
Hocanın tercihleridir saygı duymak lazım ama şu an ligin en iyi futbolunu oynayan 3 takımdan birisiyiz burası kesin. Ligde yine adımızdan söz ettiriyoruz gerek futbolumuzla gerek istatistiklerimizle..Bunu kesinlikle egomuzu ön plana çıkararark veya taraflı olarak düşündüğümden söylemiyorum..Bu apaçık bir gerçek ama hocanın kayseriden 2-3 futbolcu , trabzonu pas geçmemesi , bizden ise erman ya da ziyayı veya kadiri pas geçmesini benim aklım almıyor bilen gelsin....

Tuncay
01.03.2012, 02:20
Arkadaslar Abdullah hocada arayis icinde,acele etmeyin hemen yargilamayin, hep beraber sabredelim,Ermani taniyor,oyun sitilini biliyor.Bekleyelim ve biraz sabir gosterelim.Bak trabzona sabretti,Burak Yilmazi kazandi.Yani hersey icin daha cok erken.Erman sen her macda kendini goster,takimin basarisi icin neler yaptigi herkes gorur,Abdullah hocada gorur.

şarkışla 58
01.03.2012, 07:17
Erman kaç sezondur bizde.Yanlış hatırlamıyorsam 4. sezonu herhalde.Geçen sezonun son haftaları ile bu sezon biraz kıpırdadı.28 yaşına kadar nerede hangi başarılara imza atmış.Ben bu performansının Milli takım için yeterli olmadığını düşünüyorum.Kaldı ki bu bir hazırlık maçı.İlerdeki maçlarda alınabilir.Yani duygusallığa gerek yok.Bu maçta kadroda olsaydı bile 5-10 dk anca oynardı.İyi o zaman her Milli takıma alınmayan mesaj yollasın Hoca ya.

akkara58
01.03.2012, 09:05
galatasaray maçında mejnun başkana bir kareografi hazırlansa çok iyii olurr yöneticilerr bu işe ilgilenmeliiiii

Caner POLAT
01.03.2012, 11:58
Erman siteminde haklı.

aozdemir
01.03.2012, 12:41
erman gibi yıldızları almayıp 4 büyüklere yağcılık yaparsan 4 milyonluk ülkeye evinde yenilirsin.

Salim58
01.03.2012, 13:24
Erman SMS konusuna açıklık getirdi.

Sivasspor'da forma giyen Erman Kılıç, Milli Takıma seçilmediği için Abdullah Avcı'ya gönderdiği SMS hakkında net konuştu.

Sivasspor'un gole dönük oyuncusu Erman Kılıç, "Milli takıma alınmaması nedeniyle A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya mesaj göndererek sitemini ilettiği" yönündeki haberlerle ilgili olarak, "Mesajımda serzeniş ve sitem yok, esprili şeyler var. Gülücük atarak 'ben hak ettim, ama hocam sen böyle uygun' gördün şeklinde bir mesaj attım" dedi.

Kılıç, yaptığı açıklamada, basında çıkan bazı haberlerde, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya, milli takım kadrosuna çağrılmadığı için "sitem dolu mesaj" attığı yönünde ifadeler yer aldığını hatırlattı.

Haberlerdeki "sitem dolu mesaj" ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Kılıç, eski teknik direktörü Avcı ile iyi bir diyaloğunun olduğunu söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da 2 sezon birlikte çalıştığı teknik direktörü Abdullah Avcı'ya A Milli Takımın başındaki ilk sınavı olan Slovakya maçı öncesinde başarı dilemek amacıyla mesaj attığını belirten Kılıç, Avcı ile arasının çok iyi olduğunu ve aralarında bir sorun bulunmadığını kaydetti.

Mesaj konusunun basında abartıldığını ifade eden Avcı, mesajında teknik direktör Avcı'ya bir serzenişin ve siteminin olmadığını belirterek, "Normalde ben hocayla her zaman mesajlaşırım. Bayramlarda, önemli günlerde karşılıklı mesajlaşırız. Bu da öyle bir mesajdı" dedi.

Kılıç, "Hiç sitem olabilir mi- Hocayla aramızda herhangi bir polemik yaşanmadı, hiçbir sıkıntımız da yok. 2 sezon birlikte çalıştık, ne o bana, ne de ben ona kırgın" ifadelerini kullandı.

hasanim58
01.03.2012, 15:30
Arkadas nedir bu milletin sivas dusmanligi birilerine fena batiyoda pek cozemedim olayi gerci cozmek istemiyorum gereken cvbi sahada veriyoruz ermese gelince takma kafana erman sende oynadigin oyunun biraz ustune koyarak utandir. ........leri

58svs58
01.03.2012, 16:19
abdullah hoca tavşan dağa küsmüş diye konuştu bu konuda

burak58as553
01.03.2012, 17:12
Şu basın olayı ne kadar çok abartıyor ya..

ankastre
02.03.2012, 13:07
Şu basın olayı ne kadar çok abartıyor ya..

aslında basına malzemeyi verende erman galiba, yoksa basın mesajları için ne ermanın nede abdullah hocanın cep telefonunu inceliyor. basına sızdıran ikisnden biri ya erman ya hoca. ama yinede mesaj çekmeseydi açıp sesli başarı dileseydi daha etkili olup kendinide hatırlatmış olurdu

kaplanlı
03.03.2012, 15:22
abdullah avcının önümüzdeki maçlarda erman ve kadir i kadroya çağırmasını bekliyoruz.çağırmazsa adaletli davranmış olmaz.özellikle erman ı çağırması gerekir.milli takımda iyilerin oynamasından doğal bir şey olamaz.