Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray Maçında Tribünler?

sivasfutbol
03.03.2012, 17:59
Merhaba, bayadır konu açmıyorum ama bu konuyu açmak gereği hissettim.

Bu maç bizim için dönüm noktası olacak alırsak gerisi çorap söküğü gibi gelicek ama alamazsak her şey bitmese de çok zor olacak. Bu maçta eğer stat dolacaksa ki dolacak gibi görünüyor. Sahada bizi sadece Türkiye sınırlarında değil tüm dünya da temsil eden şehrimizin adını yükselten bu takıma destek olmalıyız. Bir avuç zibidi gelip Sivas'ta stadyumu inletirken 13-14 bin kişinin onları izlemesi benim her zaman zoruma gitti. Artık bi şekilde tribün anlayışına varmalıyız. Eğer maça geliyorsak takımımızı desteklemeye geldiğimizi anlamalıyız. Gelip çekirdek çıtlayıp, kalkıp destekleyeni de oturtturmaya geliyorsanız gidin bi kahvede izleyin maçınızı. Bu takım bizim duyarsızlığımız yüzünden 2 yıl düşmemeye oynadı. Biz daha çok destek verseydik, takımımızı motive etsekdik daha iyi yerlere gelirdik. Neyse lafı uzatmıyorum, eğer maça geliyorsanız bu maçta bizim hep burada olduğumuzu gösterelim. Bizi televizyonda konuşmaya bile tenezzül etmeyen adamlara haddini bildirelim.

adres58
03.03.2012, 18:57
Ay çekirdeği: Azı yarar çoğu zarardır. Az tüketildiğinde mide ve böbrek uzuvlarını çalıştırır, dişeti kanamalarını ve iltihaplanmalarını önler. Çok tüketildiğinde mideyi yorar, kilo aldırır. 4 Eylül Stadındaki maçta tezahüratı engeller, Sırtımızı kirletir ve konsantrasyonumuzu bozar. :D :D

TEKOTORİTE58
03.03.2012, 19:45
aslan terbiyecisi sivaspor itina ile şımarmış aslanlar terbiye edilir.adres:sivas 4 eylül stadı
20:43
TEKOTORİTE58:
kısacası sivasspor aslanın kuyrugunu kördügüm edip ormanına bırakacaktır köpek birbul melosunuda kangal ıstıracaktır
20:42
TEKOTORİTE58:
benim içimden geçen sonbuç sivaspor gs yenecektir diye düşünüyom ancak dikkat etmek lazım yenemezsekte yenilmeyelim gs çok şımardı boylarının ölçüsünü
20:41
TEKOTORİTE58:
onun için gs maçında fazlada üç puana şartlanmayın bir puanda iyi puan olur yenilmesin yeter tabiki yenelim ama aksinide gözardı etmeyelim
20:40
TEKOTORİTE58:
fb bence gs maçının provasını yapıyor sivaspora kızanlar bakın gb hiçbirvarlık gösteremedi bu büyük takımları yenmez zor
20:38
TEKOTORİTE58:
çünkü yenseydi ztaen sivas yenerdi fb bizi ilgilendirmez gelelim maça biz gs yendimiz ana ilk dört artık bizim hakkımız bir puanda iyidir
20:37
TEKOTORİTE58:
fb sahasında en çok zorlayan takım bizdik hatta fark atacagımız maçta atamadık onlar attı yenildik idda ediyom bu sene fb kimse sahasında yenemez

Külhan
03.03.2012, 20:00
sevgili dostlar simdi ne desek bos zira siz avrupadaki seyircileri hic görmemis siniz eger televizyonlardan görmüs olsaniz her halde biraz kendimize ceki düzen verirdik takim ne zaman silogan ihtiyaci var nasil birlikte hareketlilik yapilir takimin motivasyona ne zaman ihtiyaci var bunlar cok önemli zamanlarda yapilan takima güc veren ve ayakta tutan siloganlar iste biz bunlari yapamiyoruz dedginiz dibi bol cekidek citlatmakla takim desteklenmez futbolcu ses ister dostlar bunu unutmyiniz saygi ve selamlarimla.

MESSİ58
03.03.2012, 21:12
satışa çıkarılan biletlerin tamamı satıldı. tribünler dolu olacak ama destek ne derece dolu olacak hep birlikte greceğiz....

sivasfutbol
03.03.2012, 21:29
satışa çıkarılan biletlerin tamamı satıldı. tribünler dolu olacak ama destek ne derece dolu olacak hep birlikte greceğiz....

İşte bende bu yüzden açtım bu konuyu, destek olmamız lazım.

ZiDaNe58
03.03.2012, 21:47
trabzon maçında beraberliği sağladıktan sonra bari son 10-15 dakka ayakta izleyelim maçı tezahürat yapalım dedik arkadan oturun oturun 10 dakka var maçın bitmesine diye sesler yükseldi :)sinema izler gibi maç izlemek için gelenlerede ayrı bir tribün olsa keşke bayanlara olduğu gibi

sivasfutbol
03.03.2012, 21:56
trabzon maçında beraberliği sağladıktan sonra bari son 10-15 dakka ayakta izleyelim maçı tezahürat yapalım dedik arkadan oturun oturun 10 dakka var maçın bitmesine diye sesler yükseldi :)sinema izler gibi maç izlemek için gelenlerede ayrı bir tribün olsa keşke bayanlara olduğu gibi

Öyle diyenlerin maçta işi yok. Dedim ya öyle isteyen ya gitsin Digiturk alsın evde izlesin ya da gitsin kahvede izlesin. Böyle saçmalık olmaz. Varla yok arasıyız. 15 bin kişi geliyoruz 500 tane adamın sesini bastıramıyoruz.

PETKOVİC
03.03.2012, 22:00
es kaza gol yersek destek vermeye devam etmemiz lazım 90 dk dimdik durursak takıma olumlu yansıyacaktır

bykaram
03.03.2012, 22:48
Bu arada Pedriel Gerçekten iyi form tuttu Fener maçında iyi oynadı atamadığı pozisyona kadar gençler maçında 2 gol attı milli takımda da tek golü o atmıs bence galatasaray maçında da gol atar dikkat etmesi lazım galatasarayın:)

34orhan58
03.03.2012, 22:53
konu açma yetkisi olanlar veya site yönetiminden ricam malum sınırdayız küfürlü tezahurat olayvs. olursa bir sonraki maç seyircizi yani ordu maçı orduyu bugün mersin maçında izledim müthiş oynuyorlar ordu maçında tkımı yalnız bırakmamak için maça gidenlerin çok dikkat etmesi gerekiyor gerekirse konu açın bu çok önemli çünkü

Tuncay
03.03.2012, 23:44
Kafama yillardir tek bir soru takiliyor.Bir turlu mantikli bir cevap bulamadim. Her macimizin oncesinde,takimi mac boyunca destekliyelim diye birbirimize rica ediyoruz.Yazan,cizen,konusan tum taraftarlar,sivassporu mac boyunca destek verelim diyor,bir yazida okumadimki arkadas ben cekirdek yer macida oyle izlerim.Her macin sonundada seyirciden yakiniyoruz.Taraftar olarak bagiranlarmi cogunlukta,yoksa susanlarmi......cozemedim vesselam.

DOGU_BEY
04.03.2012, 00:13

hepimizin birçok kez yaşadığı durumu güzel anlatmışssın kardeşim...yalnız burada artık bizlerin de bakış açısını değiştirmemiz lazım..mesela o anda oturun göremiyoruz falan diyenlere topluca ve gür bir şekilde biz buraya takımı desteklemeye geldik oturup çekirdek yemeye gelmedik demesini de bilmeliyiz... burdaki sorun bence bu , huylu huyundan vageçmez o çekirdekçileri böyle rahat bırakırsan onlar bildiğini okumaya devam ederler ama makul ölçülerde vyerinde tepkiler düzenli bir şekilde gelirse bak bakalım daha sesleri çıkıyor mu? onlar maça gelmesin ya da onların statta olmaya hakkı yok demiyorum ama onların takım desteğini kesmeye ve destekleyenleri susturup oturtmaya çalışmalarına asla hakları yok!

sibur
04.03.2012, 00:54
güzel konu olmus.
ilk önce taraftarımızın farklı slogan kültürünü ogrenmek lazım.bizim yaptıgımız sadece kırmızı beyaz sampıyon sıvas.bir baska slogan da hındı baba bundan baska seyler uretılmez mı? bakın carsı grubuna,teksas a yada eskısehır taraftarına hıc susmadan aynı ses orantısıyla mac sonuna kadar tezahurat yapıyor.bizim çağ atlamamız lasım sloganlar da..yada sadece pankartlarla goz dolduralım ama bıseyler yapalım yanı

Kasim58
04.03.2012, 03:58
Bu arada Pedriel Gerçekten iyi form tuttu Fener maçında iyi oynadı atamadığı pozisyona kadar gençler maçında 2 gol attı milli takımda da tek golü o atmıs bence galatasaray maçında da gol atar dikkat etmesi lazım galatasarayın:)

Sen kimden yanasin? kardes birak dikkat etmesinler bizim isimize gelir.

OzkanBaskan
04.03.2012, 09:52
Bu memlekette taraftar yok seyirci var ve biz bunu ne kadar değiştirmek istesekte değiştiremeyeceğiz..Çekirdekle felan alakası yok içinden gelmeli insanın coşku yürekte olmalı sen istesen de yaptıramazsın yapmacık olamaz!! Burada yazmaya başlasak milletin neler yaptığını okuduğumda utanıyorum o yüzden ben pek değişen bir şey olacağını sanmıyorum umarım beni şaşırtırlar.

babapiton
04.03.2012, 10:12
Komplo kurmayı sevmem fakat bu sefer bizim işimize yaracak bir komplo kurdum Fb yendi eğer gs de bizi yenerse fark yine aynı kalacak bu lig tv nin işine gelmez çünki her anlamda çekişme yakın puan farkları onlar için daha iyi acaba diyorum hakem bu sefer bizim yanımızda yer alabilir tabi bu sadece düşünce :)

rsimsek
04.03.2012, 11:57
evet yıllardır dillendirilen fakat aşılamayan bir sorun..taraftarın bilinçlenmesi ve takıma sonuna kadar destek olması gerekiyorve farklı sloganlar bulunması gerekli...arkadaşın dediği gibi çekirdek yemek isteyen evinde yesin....

poolat58
04.03.2012, 14:13
STADTAKİ YAŞLI DAYI:Gardaş canın yidiğim oturda da biz gorek nidiyon ki?
BEN:Abi buraya oturmaya mı geldik takımımızı desteklemeyek mi????
STADTAKİ YAŞLI DAYI:La gardaş otur la.
BEN:Önde ki abiler oturun arkadakiler göremiyormuş.
ÖNDEKİLER:Abi biz de goremiyoh la öndekiler oturun la.

böylelikle bütün stad oturmuş kuzu kuzu maçını izliyor.bir yaşlı dayı herkese yetiyor :D

tekdoktirin
04.03.2012, 15:16
bu sistemin maşalarını sıvastan çıkarmamız lazım

58 SiVaSıM 58
04.03.2012, 16:10
tribün tıklım tıklım SALDIR SİVASSPOR OLEEYYY

sivasfutbol
04.03.2012, 18:43
Keşke stada dışarıdan çekirdek alınmasa, içeride satılan çekirdeklerin fiyatları da yüksek tutulsa, çekirdek sorunu azalır. :)

sebasteia
04.03.2012, 21:34
bu maçı maç sonrası televizyonlardan yapılan yorumlarda 'sivasspor taraftarının aldığı maç' olarak duyalım, ne olur!!!

DOGU_BEY
04.03.2012, 21:38
bu maçı maç sonrası televizyonlardan yapılan yorumlarda 'sivasspor taraftarının aldığı maç' olarak duyalım, ne olur!!!

keşke, o aşamaya gelebilsek birçok şeyi de başarmış oluruz diyeceğim ama, inşallah öyle olur...

öğretmen
05.03.2012, 00:32
3 BÜYÜTÜLMÜŞLERİ DESTEKLEYEN ÇOK BÜYÜK SİVASLILAR MAALESEF YARIN YİNE BİZ KAZANACAĞIZ.....:D:D:D:D:D

ayna26
05.03.2012, 09:12
Tribünlerin çoşması için birliktelik şart, tribünleri yönetebilcek onları teşvik edebilecek yapılanmaların olması lazım.Bu maç çok kritik eğerki 3 puan alırsak play off için bir engeli daha aşmış oluruz.Çekirdek yeme psikolojisinden kurtulmamız gerek, insanlarımız çekrideği yedikçe, takatları kesiliyor dilleri yorulduğuğu için bağırmak istemiyorlar.Küfürsüz bir tezahürat yiğidoya yakışır,sahte sivaslılar var GS tarafında olan, yapacağımız tezahüratlar ve takımımızın oynayacağı oyun ile gsyi ve onları çimlere gömelim.Bu maç supriz olacak GS yenilecek.