Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaleciler Farklı Olsa Kazanırdık
SivasSpor.Com 05.03.2012, 21:08 http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/1.criza.JPG
"Öyle goller yenmez. Öyle basit goller yemememiz lazım ama maalesef yiyoruz.
İkinci gol kırılma anı oldu. Kaleciler ters tarafta olsa rahatlıkla kazanacağımız bir maç olurdu. İki golden sonra zaten risk almak zorunda kaldık. 3-4 forvetle oynadık, sonra kontradan goller yedik."
58 SiVaSıM 58 05.03.2012, 21:10 hoca hep aynı laflar kaleci farklı olsa diyosun oynatma o zaman şu kaleciyi bu takıma defans şart sağ ve sol bek şart pedrielimn yerine oyuncu şart !!!!
"Öyle goller yenmez. Öyle basit goller yemememiz lazım ama maalesef yiyoruz
gerisi hikaye 50 tane posızyonun olsada hikaye her mac en azından bır gol sevıncı yasıyorduk oda gıttı elımızden
B.DUMANLI 05.03.2012, 21:12 Gelecek sezon iyi bir kaleci sart oldu artik.Kalecilerden yana nedense bu yil hic sansimiz yaver gitmedi.
50 tane gol atmısız 48tane gol yemişiz galibiyetlerde belki çokta bu sorun ortaya çıkmadı ama bu çok astronomik bir rakam ankaragucunu gececegız zor edersek
Besyo_cu 05.03.2012, 21:13 Ucuz etin yahnisi yenmez hocam.
Senecky'i aldığın ilk gün söylediğim gibi çok iyi defans, iyi orta saha ve iyi forvet transferi yaparsın ama asla iyi bir kaleci alamazsın.
Kaç yıldır eline top değmemiş maç , idman kısaca bir oyuncuda olması gereken bütün donanımın eksik olduğu bir oyuncuyu kaleye koymanın mantığını anlayamıyorum.
Nihat'ta israr etmemiz lazım Nihat'ta iyi değil ama Nasrettin Hoca mantığı Ya tutarsa...
DoomsDay58 05.03.2012, 21:13 Hocam aylardır futbol oynamayan kaleciyi kaleye koyarsan olacağı bu ayrıca senecky'e güvenipte seneye kaleci transfer etmezsek mısır ve kola alıp kalemizde golleri izlemeye hazırlanalım şimdiden.
kalecilerden ziyade necati bizde olsaydı 4 tanede bizde atardı bos kalelere gol atamaz hale geldık
Kibrisli 05.03.2012, 21:14 Kesinlikle katılıyorum. Devre arasında iyi bir kaleci alınsaydı şu son 10 maçtır kaleciden kaybettiğimiz puanlardan kazandığımız parayla kaleci kendi parasını ödemişti bile...
ahmet ali 05.03.2012, 21:15 Bu kaleciyi kim buldu da aldı hoca?? Elbette sen....Saçma sapan demeçler vereceğine defans kurgusunu düzelt ve kötülerin iyisi ve genci Nihat'ı oynat artık.ve kendini tamamen suçsuz gibi gösterme...Kaleci kadar sen de suçlusun...
sivasmivas 05.03.2012, 21:15 evet az once rıdvan dılmen de aynı yorumu yaptı kalecılerı degıişsenız 4-0 sıvassopor alırdı bu macı dedı.. dorgu tespıttt
58ToPraK58 05.03.2012, 21:16 Rıza Hoca'nın bu takım için yaptığı ve katkıları asla tartışılmaz. Ancak şöyle bir şey var ki geldiğinden beri bu takıma doğru düzgün bir kaleci almadı veya alamadı. Borjan, Lubos Kamenar şimdi de Senecky... İyi araştırılıp iyi bir kaleci alınmalı yoksa kaleci konusunda uzun yıllar sorun yaşarız. Rıza Hoca'nın "Öyle goller yenmez. Öyle basit goller yemememiz lazım ama maalesef yiyoruz. " sözüne ben de öyle kaleciler alınmaz. Öyle basit kaleciler almamız lazım ama maalesef alıyoruz şeklinde karşılık vermez istiyorum.
Metal Gear 05.03.2012, 21:18 Şu kelaya ben geçeyim arkadaş.Para mara istemiyorum.Daha kötü olacak değilim ya!:)
noname87 05.03.2012, 21:22 Muslera iyi kaleci de aldığı para seneckynin 5-10 katıdır senecky bugün 2-3 pozisyonda çıkardı bence o kadar kötü değildi ama şunu söyleyeyim kaleci mevkisini Türk oyuncudan kullanacaksın bir tane yabancı sağ bek alacaksın
onur-kaan58 05.03.2012, 21:25 bence NİHAT ın artık kaleyi devralması lazım NİHAT hem genç hemde iyi bir kaleci genç kalecilerin önün açmamız lazım.(nihat fenerde 4 gol yiyince bazıları bundan kaleci olmaz senecky kaleye geçmeli demişlerdi bugün gördük oda 4 gol yedi ve nihattan daha tecrübeli olmasına rağmen) :((
apollo58 05.03.2012, 21:26 kaleci felan hikaye çok gol kaçırdık enaramonun iyi bir yedeği olmalıdır.iyi bir forvet şart.
yigidolar06 05.03.2012, 21:28 http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/1.criza.JPG
İkinci gol kırılma anı oldu. Kaleciler ters tarafta olsa rahatlıkla kazanacağımız bir maç olurdu. İki golden sonra zaten risk almak zorunda kaldık. 3-4 forvetle oynadık, sonra kontradan goller yedik."Hoca kusura bakmada sen bu işi bilmiyon bilsen haftalarca bu takım her maç
aynı oyunu oynuyor bizi ümütlendirme biz senide oyuncularıda iyi tanıyoruz sonuç ortada
Morten58 05.03.2012, 21:28 http://www.transfermarkt.de/de/akin-vardar/profil/spieler_33568.html
Akin Vardari alalim Senecky'den bikere daha iyi.
hasanim58 05.03.2012, 21:30 hoca ne yapsin kardesim hepsi ayni b........ bizim kalecilerin bi korcan vardi adam gibi adam onunda onunu kestiler serefsizler sivasimiz herzamanki gibi 10 kisi oynadi yine sevindirdi rakibi necati denen adamda bize gol attiya ne diyim artik hakem sozum sana s.........iz simdi git yataginda rahatta uyu satilmis adi ama durun siz bigun gelecek sivasspor diyeceksiniz baska bisey demeyeceksiniz bakalim o zaman ne yapacaksiniz kina yakin simdi adilerrrrrrrrrrrrrr
http://www.youtube.com/watch?v=ePYG_2-BchI
Paul Subrata Hindistan'ın takımının kalecisi 100 bin euro.Şİmdi çıkıp hocamızın işine karışmayın demesin kimse. Forumda bazı arkadaşlar Cernat'tan bahsederken hocamız serbest olduğunu bilmediğini söyledi.
orta saha olsun forvet olsun defans olsun, buraya aldığın adamlarda ucuza kaçarsın ama bi takım ruhuyla eksikleri kapatırsın..
amma kalecide de ucuza kaçayım dersen.. ipin ucunu kaçırırsın hocam..
bir bursa gibi kayseri gibi kaliteli kaleciler almak yerine borjan gibi amatör senecky gibi miadı dolmuş adamları alırsan böyle olur. her gelen top cumburloppp gol olur.. bunlar manavda karpuzcu bile olamaz. niye zorluyorsun..
nihatta devam et gittiği yere kadar senecky i alıp oynatmanın mantığı ne, genç başarıya aç nihattan kötü bi kaleci ayrıca..
öyle kaleciler alınmaz. Öyle basit kaleciler almamız lazım ama maalesef alıyoruz
ofozturk 05.03.2012, 21:37 çok bilmişler yine hocaya laf atmaya başladılar. şu rıza hoca gibi hocayı buldukta daha ne istiyorsunuz. akıllı olun biraz. sabredin. adam taş gibi takım kurdu. yeneceğiz de yenileceğiz de. sabredin kardeşim.
Bu kaleciyi kim buldu da aldı hoca?? Elbette sen....Saçma sapan demeçler vereceğine defans kurgusunu düzelt ve kötülerin iyisi ve genci Nihat'ı oynat artık.ve kendini tamamen suçsuz gibi gösterme...Kaleci kadar sen de suçlusun...
degerli dostlar bu sezon degistigimiz kaleci sayisi her halde cok renkli oldu bir mac gol yiyen diger mac oynatmadik ve böyle böyle kendimizi kandirmaktan baska bir seye yaramadi ben suna inaniyorum iclerinde Nihat tan daha iyi oyuna kendini veren yok bundan sonra sezon bitene kadar yenilsekte bol gol yesekte degismek yok zira kaleci oynaya oynaya tecrübe kazanir bir mac oyna iki üc mac yat bu tecrübe degil kazanimlarinida yok etmek dir bundan sonra artik kale Nihatin baskasini istemiyorum sikiy sineki derken olan bu bunu gelecek sezona birakalim bu sezon ona yer yok tamammi su yedigi gollari bir amatör kaleci yemez artik canimizi sikmasin bu takim buna göre degil insallah sezon bitiminde iyi bir kaleci buluruz saygi ve selamlarimla .
astaravisa 05.03.2012, 21:42 Oldu olacak başlığı ''Halamın Bıyıkları olsa amcam olurdu'' diye değişelim.
Zamanında doğru düzgün bi kaleci almalıydık oraya!
Şimdi olsaydı etseydi demenin bi faydası yok.
***haftaya ts macında sayın rıza hocamız tahmın ediyorumki bence kaleci sırası navratilde olacak ,kendiside sag acık uğurun yerine oynayacak paralar boşa gitmesin diye
gucumuz bu kadardi canimiz sagolsin sivassporum kalecimi diyorsunuz ben bir kaleci buldum bakalim sizde izleyin siz ne diyeceksinizhttp://youtu.be/gwefqVb1GDI0 Subrata Paul
Pune FC
National player: India
Duncan Melvin Tarley Shanmugam Venkatesh
The profile for Subrata Paul
Subrata Paul
© unbekannt
Date of birth: 24.12.1986
Place of birth: Kolkata
Height: 1,83
Nationality: India
Position: Goalkeeper
Foot: both
Market value: 100.000 £
100.000 €
Player's agent: Match World Ltd
change profile
Position
Keeper
Main position: Keeper
National team career
SN National team Matches Goals
- India 42 0
Player Comparison
compare to:
Social Media
Auf Facebook teilen
More info about Subrata Paul
Contract until:
- ?
Last international game: 21.08.2011 for India under Savio Medeira against Trinidad & Tobago
GokhanTurna 05.03.2012, 22:15 Maç başında arkadaşlara dedim fark yeriz diye. Atilla ile başlamalıydı hata yaptı dedim. Atilla kalede güven veriyordu diğer kaleciler malesef güven vermiyor. Petkoviç'den sonra Korcan tuttu keşke ona şans verse keşke. Oynama durumu var mı antrenman durumu nasıl bilmiyorum.
kalecilerin farkli olmasi icin en az 20 milyondolarimizin olmasi lazim o kalecide boyle basit goller yemiyor iste
sehrisivas 05.03.2012, 22:23 adam gibi bi kaleci al o zaman hocam hatta zeka testine tabii tut alacagımız kalecyi
58MUAMMER58 05.03.2012, 22:29 AŞAĞILIK TFF nedendir ? korcanı oynattırmıyor kaleye atilla giriyor olmuyor borjan giriyor olmuyor nihat geçiyor olmuyor senecy geçiyor olmuyor kaleciden yana şansımız tutmadı bunun nedenide teknik heyet ve yönetimin iş bilmezliği dünyada kaleci kıtlımı var 300 bin ero versen kralını alırsın devre arasında iyi kaleci ve golcü alınırsa ilk 4 kesin dedik dediğimiz yere geldik atanın varsa tutanın varsa maç kazanmak kolay yoksa işin yaş
ramazan5842 05.03.2012, 22:34 petkoviçten sonra iyi kalecimiz maalesef olmadı.
akın var.durmadan elinden kaçırır topu.
hatırlarmısınız bilmem volkan vardı.hayatımda gördüğüm en komik golleri yiyen kaleciydi.
ramoviç vardı.1 maç süper oynar.5-6 maç revire devam.
borjan desen ilk yarı kaleci .2.yarı ön libero oynardı.
atilla-nihat diğer takımların 3.kaleci seviyesindeler.
senecky ona zaten bişey dememe gerek yok...
ne yapıp edip paraya kıyıp iyi bir kaleci almamız lazım..
cenk5821 05.03.2012, 23:00 :mad::mad:Hocam Nihat ' tan iyimi Senecky şu durumda bu golleri Nihat yese tecrübesizlik derdik hemde tecrübe kazanırdı.Kaleciden yana şansımız yok 22-23 yaşında yıllık imza atmış kalecimizi yollayıp gidip 32 yasında Senecky alıyoruz.Nihattan vazgeçiyoruz bu nasıl iş anlamadım gitti.
DOGU_BEY 05.03.2012, 23:03 Tam 2.yarı başında bastrıyoruz, golün gelmesi de yakın,; derken yine bir kaleci sahneye çıkıyor ve belimizi kırıyor! Nedir bizim bu 2 senedir kaleclerden çektiğimiz! Senecky senden umutluydum, belki bu maçta çok iyi oynayarak ve o topları kurtararak kahraman olabilir gönülleri fethedebilirdin...Ama maçta herşey tam tersi olduğu Rıza hocann dedği gibi..gsnin en iyisi muslera ve selçuktu; bizim en kötümüz Seneckydi.. herşeyi özetleyen tablo bu...Tabi bir de halis köpeğni de unutmamak lazım!!!
DOGU_BEY 05.03.2012, 23:09 İçimizdeki kanı bozuklar ve satılmışların galibiyeti kutlu olsun...Sivas tribününe gelip gs gollerinde sevinçten ne yapacağını şaşıran satılmışların bayramı kutlu olsun...Hatta bu site içinde bile göstermelik birşeyler yazan ama aslında başka takım için herşeyini veren iki yüzlü şeref...szlerin de bayramı kutlu olsun...Bana açıkça müracaat edebilrisniz kaç kilo kına lazımsa göndereyim, zevkle yakın bi yerinize!!!!
dogan5880 05.03.2012, 23:36 yapıcak bışey yok arkadaşlar 2 penaltı verılmedı
münihliyigido58 05.03.2012, 23:40 bu sezon tam 6 kez kaleci degistirdik! borjan ->atilla ->borjan ->atilla ->nihat ->senecky... ya simdi? senin oyuncularin, kalecilerin ve defans oyuncularin nasil güven kazansin, her iki üc mac sonrasi kökden degisiklige gidersen.
emin kara 05.03.2012, 23:44 İçimizdeki kanı bozuklar ve satılmışların galibiyeti kutlu olsun...Sivas tribününe gelip gs gollerinde sevinçten ne yapacağını şaşıran satılmışların bayramı kutlu olsun...Hatta bu site içinde bile göstermelik birşeyler yazan ama aslında başka takım için herşeyini veren iki yüzlü şeref...szlerin de bayramı kutlu olsun...Bana açıkça müracaat edebilrisniz kaç kilo kına lazımsa göndereyim, zevkle yakın bi yerinize!!!!
bravo gidoda çok güzel özetlemişin bu şehirde dogup yaşayan aynı zamanda başka takımların peşine takılan garibanlara acıyorum kendinin kim oldugunu bilmeyen zavallılara tavsiyem biran önce kendilerine gemelerini diliyorum bunlar hasta oldugunu bilmeyen kimselerdir bunların iyileşmesi ancak hasta olduklarını ne zaman kabul ederlarse ozaman ancak iyileşirler yoksa bunların sonu husrandır
sivaslıadem 06.03.2012, 00:00 yine suçlayacak bir yerler arıyoruz
Ama kaleci hususunda çok sıkıntı yaşadığımız muhakkak
Senecky bana borjanı bile arattırdı
Urfaluji ile aydına bile yıllar sonra gol attırdık
Maça baktığımızda en golcü 3 takımdan 2si karşı karşıya geliyor ama işin gerçek yüzü biri ligin en az gol yiyen takımı diğeri en çok gol yiyen takımlarından biri
Maçta korktuğum düşündüğüm şey başıma geldi
Hücumcu iki takımın maçında savunmayı iyi yapan kazanır diye geçiriyordum korktuğum başımıza geldi
En çok başkanın önünde bu kadar farklı yenilmemiz üzdü bizi
Dark Force 06.03.2012, 00:16 Seneck denen kaleciyi antrenmanda dahi kaleye koymam
badboysefaa 06.03.2012, 00:44 şampiyonluğa oynayan takımdan daha iyi bir takımız diye açıklamalar yapıldı bir kaç hafta önce bu mudur şampiyonluğa oynayan o harika takımımızdan dahada iyi olan? yazık çok yazık o kadar ruhsuz silik oynadıkki çok üzgünüm
sivaslı savaş 06.03.2012, 00:45 Sahte Sivassporlu olup gerçekte fb li olanların bugün kara günü gsli olanlarında zil takıp oynadıkları gün,bugün stad da aramızda bir sürü fbli ve gsli vardı ama bugün kahrolan sadece gerçek SİVASSPOR lu olanlardı.Sözüm Sivaslılığından utanıpta onun bunun takımını tutanlara...
badboysefaa 06.03.2012, 01:00 Sahte Sivassporlu olup gerçekte fb li olanların bugün kara günü gsli olanlarında zil takıp oynadıkları gün,bugün stad da aramızda bir sürü fbli ve gsli vardı ama bugün kahrolan sadece gerçek SİVASSPOR lu olanlardı.Sözüm Sivaslılığından utanıpta onun bunun takımını tutanlara...
aynen katılıyorum bu konuda maçtan önce biletlerle ilgili bir haberde böyle bir yorum yaptım bu maçı fener galatasaray'a yetişsin diye izleyen puan farkı azalsın diye izleyen ve sivas golü yiyince yandık fener yetişemeyecek diye üzülen o kadar çok insan vardı ki olan sivasa oldu gerisi yalan
muhsin koçak 06.03.2012, 01:37 http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/1.criza.JPG
İkinci gol kırılma anı oldu. Kaleciler ters tarafta olsa rahatlıkla kazanacağımız bir maç olurdu. İki golden sonra zaten risk almak zorunda kaldık. 3-4 forvetle oynadık, sonra kontradan goller yedik."
Rıza Çalımbay adına son serece talihsiz bir açıklama.Hani sen Senecky'i önümüzdeki yıllar için almıştın.Bu söyleminle bitirmiş olmuyor musun kalecini?
navruz58 06.03.2012, 06:58 kaleci birseye yaramas hakem yakdi bize böyle hakem mi olur korcan nerdesin gardas sivas en iyi kaleci korcan kac mac ceza aldi
tekdoktirin 06.03.2012, 07:07 hocam allah aşkına yenildin takımabak kahroldur hala isyan ediyorum olamaz böyle birşey yazık
OzkanBaskan 06.03.2012, 07:28 Herkes kalecimize gönderme yapıyor evet haklısınız bu kadar olmaz dedirten bir maç oynadı gelen geçti dersem yeridir ama bu Uğurun yaptıklarını kimse görmüyor mu arkadaş kurban oluyum bu nasıl bir sağ bek Aydının attığı golde bu adam ne yapıyor özetlerden bir izleyin Allah aşkına yeter bunları da yollamanın zamanı geldi de geçiyor yoksa maç izlerken bir tarafımıza inme gelecek..Geçen hafta da gençler maçında ilk golde Yasinin golünde aynı hatayı yaptı yeter ya arkadaş yeter!!!
Bu maçın skorunu kaleciler belirledi bunda hemfikirizde başka suçlu veya becerisiz kimse yokmu.kalenin önünden topu kaleye gönderemeyen Eneramo, beklenen topları atamayan Erman,kopuk oynayan Grosiçki'de en az kaleci kadar suçludur işin birde bu yönünden bakalım.İlk yarının sonlarına doğru Eneramo o golü atsa ilk yarıyı 1-1 tamamlayıp ikinci yarıya avantajlı başlayacaktık ama olmadı. Bu arada hakemin yanlı ve yanlış tutumunuda unutmamak gerek..Neyse geriye dönüş yok önümüzdeki maça bakalım...
Kaleciden yana şansımız hiç tutmadı.Seneckyde halen ısrar edilmesini anlayamadım, ileriye yönelik mi düşünülüyor desem adamın yaşı 30 u geçmiş amaç ne anlamış değilim.Nihatta ısrar edilmeliydi, bir kaç mazta hatalı oynamasına bakılmadan ısrarcı olunmalıydı, sonuç belki bundan daha iyi olurdu diye ihtimaller yüklemek de saçma.Talihimiz yok kaleciden yana, ne yapalım belki kör talih bize de güler bir gün :)
ankastre 06.03.2012, 08:28 kaleci nihatın kalede oalcağını tahmin ediyordum. nihatta ısrara edilmeli. akşamki maçta nihat osla idi tüm türkiyenin gözü bu maçta olduğunu düşünen nihat daha dikkatli kalesini korurdu.yese yes eanca bu kadar gol yerdi hiç değilse nihata tecrübe kazandırmış olurdk. bana göre trabzon karşısısna kesinlikle kesinlikle kesinlikle nihat geçirilip güven kazandırmalıyız hemşerimize.tecrübe kazanması için bu maça nihat hazırlanmalıdır.
çünkü ilk 4 zor gibi ilk 8 olma ihimali yüksek kalan maçların tamamında nihat nihat kaleye geçirilirse senye nihat bambaşka olur.genç, dinç hemşerimizi kazanalım hiç değilse
Ankaragücünün bütün futbolcuları kapısılırken Senecky aylardır bosta kaldı en sonunda biz aldık. Sonuc ortada 2 haftada 7 gol.
aradığımız kalecinin senecky olmadığı kesinleşti..artık bu açıklamadan sonra kalan maçlarımızda senecky nin ilk 18 de dahi olmayacağını tahmin ediyorum..umarım yanılmam...ben form tutmuş ve oynayacak olan bir korcanın sivas için gelecek seneye birinci kaleci olacağını düşünüyorum. artık bu saatten sonra ilk 4 değil ikinci 4 için çabalamamız daha doğru olacaktır..
sezon basında duzgun kalecı almazsan ahlar vahlar arasında daha çok puanlar,moraller gıder,
birdokuzaltiyed 06.03.2012, 09:18 RİCARDO PEDRİEL SUAREZ...
Takımdan gideceğin günü bayramım ilan ediyorum.
İnş. bu bayramı yakın zamanda yaşarım...
Akin Vardara buyuk haksizlik etmisiz. Ondan sonra kaleciden ozellikle bu sene yuzumuz gulmedi. Nihat gecse onda da bir numara yok. Allah bize yardim etsin
fatih585858 06.03.2012, 10:07 Yahu arkadaş kaleci mevkisinde hata yapsada ısrar edip oynatacaksın! Ama ısrar ettiğin kalecin genç olacak! Avrupadaki iyi kalecilerin hepsi hata yapsada ısrar edilip oynatıldığı için iyi yerlere geliyor. Fb'ye karşı hatalı gol yedi diye hemen genç kaleciyi kulübeye göndermek ne kadar doğru? Israr et, belki bu seneyi kaybedersin , ama uzun seneler kaleni koruyacak yerli bir kaleci kazanmış olursun.
fatih585858 06.03.2012, 10:25 Farklı birşeyden bahsetmek istiyorum; Bu yabancı futbolcularla yapılan sözleşmenin süresini kim belirliyor ise yanlış yapyor. Adam yabancı ülkeden geliyor, ne kadar katkısı olacağı, takıma ne vereceği belli olmadan, 3-4 senelik sözleşmeler yapılıyor. Sonra da göndermek istiyorsun, adam gitmiyor. Niye gitsin oturduğu yerden parasını kazanıyor. Sandro,Rada ve Keita gibi oyuncular takıma hiçbir katkı vermeden kulübün parasını yiyorlar. Artık yabancı futbolcularla, inşallah bu kadar uzun sözleşmeler imzalanmaz.
badboysefaa 06.03.2012, 11:17 rıza hocaya yükleniyoruz nihatta ısrarcı olmadığı için peki kalede dün nihat o hatalı golleri yeseydi burda yapacağımız (bende dahil) süper lig tecrübesi olan adamı kulübede oturtup neden nihatı geçirdin hocam hesap ver tarzı olacaktı böylesi maçların tecrübe ile kazanılacağını düşünmüş olmalı ve güvenmiş olmalıki rıza hoca o mal adamı kaleye geçirdi.bundan sonra ne olur zaman gösterir ama rıza hocaya kaleci konusunda kimse suç bulmasın kaleci antrenörünün verdiği raporlar doğrultusunda kaleci seçiliyor bana göre rıza hocanın kaleci tercihinde bi hatası yok adam malsa rıza hoca napsın
58Sivaslilar 06.03.2012, 12:02 kaleci felan hikaye çok gol kaçırdık enaramonun iyi bir yedeği olmalıdır.iyi bir forvet şart. Dandik perdiyelle ancak bu kadar olur daha ne bekliyorsun
Yusuf Çevik 06.03.2012, 12:11 Hocam bu sene birşey demiyorum..Gelecek seneye güzel bir kaleci bekliyorum.bu adamlarla iş yürümez ya.Böyle golleri kim yiyor ya. necati hayatında kaç tane uzaktan böyle gol atmış.
Ujslauji nin golü ney. top çok yavaş geldiği halde giriyor. kıy paraya al sağlam bir kaleci,1 tane bile gelmezmi sağlam abi.
sivasliapocan 06.03.2012, 12:16 nihat.atilla.borjan 100000 kat daha güzel bu kaleciden
TRABZONUN BJKYİ YENDİĞİ AKŞAM BENCE BİZ LİGİ BİTİRDİK, ZİRA FUTBOLCULARDA BENCE BUNUN ETKİSİNDE İDİ VE MAÇTA VARLIK GÖSTEREMEDİLER.
BU YIL SEZON BAŞINA GÖRE ÇOK İYİ BİR NOKTADAYIZ.
ARTIK BU SAATTEN SONRA GELECEK YILIN PLANLAMASINI YAPIP GENÇ,DİNAMİK NOKTA TRANSFERLER YAPMAMIZ LAZIM.
EN AZ 1 KALECİ, 2 SAĞ BEK, 2STOPER, 2 GOLCÜ, 1 SAĞ AÇIK, 1 SOL AÇIK, 1 ÖN LİBERO ALMAZSAK SENEYE BUNDAN DAHA KÖTÜ DURUMA DÜŞERİZ.
SENECKY,ATİLLA,UĞUR,RAJNOCH,FA TY,PEDRİEL,CİHAN,RADA,MEHMET NAS,SANDRO, BU İSİMLER BU TAKIMDA MİYADINI DOLDURDULAR...
34orhan58 06.03.2012, 12:30 Böyle bir konuşma olabilirmi ya kesinlikle yalnış muslera bizde olsaydı belli biz gol atardık ama yine yenilirdik arkadaşlar hoca kaleci diyor ama o pozisyonlarda adamlara rahat vurma şanssı veren savunmadan neden bahsetmiyor anlamadı hadi bir gol kaleci hatası ya diğerleri evlere şenlik defansmz var her maç aynı şey kazanssakta yüreğimiz ağzımıza geliyor rakibe birçok pozisyon veriliyor bundan bahsetmiyor he birde devre arası esas takviye bölgesi uğurun olduğu mevkiye lazımdı nedenini bu hafta trabzon maçında hepimiz göreceğiz uğurun mevkisinde o bölgede oynayacak alternatif birisi varmı bilen varsa söylesin benim bildiğim yok hocamız kaleciye diyorsun madem memnun değilsin çek bir kenara konuş ama kaleciyi taraftarın önüne yem atma bu doğru değil
kadirakin58 06.03.2012, 12:36 Hocam bu kaçında kaleci. Yoksa kaleci antrönörü mü yeteneksiz. kaleciyi göndereceğimize bir kere de kaleci antrenörünü göndermeyi denesek?
PETKOVİC 06.03.2012, 12:47 Hocam haklı bile olsan böyle bir demeç vermen son derece yanlış. Ertesi gün antremanda kalecinle yüz yüze geleceksin
vahit5834 06.03.2012, 12:56 üzülüyorum çünkü sivasım mağlup olmuş gönül isterki her maçı 3-5 atıp galip ayrılalım olmuyor sağ kanat kaleci ve ortaya mutlaka oyuncu alınması lazımçünkü goller göbekten geliyor
SenSetik 06.03.2012, 13:00 elinde 4 tane kaleci varsa 2 tanede gönderilmişse o zaman böyle bir şey söyleme hakkın yok hocam...oyun anlayışınla sonuna kadar yanındayız...ama transfer döneminde hepimiz burda bağırırken kaleci ve forvet diye siz görmediyseniz bu sorunu, bugün böyle bir demeç vermeye hakkınız yok..kaldı ki takım forveti defansı yada kalecisiyle bir bütündür...o zaman her mağlup olunan maçta karşıdaki takımın bir mevkisiyle değişsek şöyle olurdu deme şansızımız var...geçen hafta alex bizde olsaydı öbür hafta colman bizde olsaydı gibi...yada Messi bizde olsa böyle olmazdı da diyebiliriz dünkü maç için :)
bassguitar 06.03.2012, 14:37 sorun kaleci ise bu acıklamayı yapması gereken en son kişi rıza calımbaydır...nitekim:borjan,a tilla,nihat ve en son senecky yi kaleci olarak takıma alınması ısteyen kendisidir..bir sezonda 4 kaleci alır hic birinden verim alınamazsa ve kaleciler yüzünden ciddi puanlar kaybediliyorsa iyi arastırılmalı ve gerekirse biraz paraya kıyılmalı yoksa sikayet edilmemeli.....
Harput0658 06.03.2012, 14:58 :mad::mad:Hocam Nihat ' tan iyimi Senecky şu durumda bu golleri Nihat yese tecrübesizlik derdik hemde tecrübe kazanırdı.Kaleciden yana şansımız yok 22-23 yaşında yıllık imza atmış kalecimizi yollayıp gidip 32 yasında Senecky alıyoruz.Nihattan vazgeçiyoruz bu nasıl iş anlamadım gitti.
Öyle demezdin.
Kalede Nihat olsaydı ve 4 golü o yeseydi ne derdin biliyo musun? "Senecky'i boşuna mı aldık niye oynatmadın hoca derdin "
Sizin gibi körü körüne Yıkıcı eleştiri yapanlar oldukça Sivassporun işi iyice zorlaşıyor.
Başkanı Hapiste kasasında parası yok nasıl alıcan kaleciyi. Mecburen Senecky'i alıyoruz. Maddi durumumuz ortada. Biraz gerçekçi olalım. Hoca da iyi kaleci almak ister. imkan olmadığından yakınıyor zaten.
Ayıptır ayıp Biraz yapıcı olalım. Hızlı değil ağır ağır ama sağlam yürüyelim.
Takım iyi durumda. Bu seneyi ilk 8 de tamamlarsak seneye daha da iyi olacağımız kesin. Sabredelim yeter.
Lütfen birazcık DESTEK
u4sivas58 06.03.2012, 15:22 ya hu şu takıma bir tane doğru düzgün kaleci bulamadık.bizim kale boş gibiydi.
hocam noooolur bir kaleci getirttir bu takıma.:mad:
Has Sivas`li 06.03.2012, 16:02 PFDK Korcan´in tedbir kararinin kaldirilmasi talebini yine reddetmis.
Yazik günak beee.... Adam bir hatali gol yedi diye adami kac hapise attilar, simdi isini yapmasina engel oluyorlar. Resmen KUL HAKKI yiyorlar, bunun hesabini nasil verecekler...
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=14665
sivasliapocan 06.03.2012, 16:23 batırdı bizi kalecii
Rallim58 06.03.2012, 16:41 Kaleci her zaman 1 puan hocam.
GS her hafta 1 puan önde başlıyor.
yigidolar06 06.03.2012, 17:13 PFDK Korcan´in tedbir kararinin kaldirilmasi talebini yine reddetmis.
Yazik günak beee.... Adam bir hatali gol yedi diye adami kac hapise attilar, simdi isini yapmasina engel oluyorlar. Resmen KUL HAKKI yiyorlar, bunun hesabini nasil verecekler...
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=14665sahibsiz sivasın bu olaylar kaderi olmaya devemmı edecek yokmu bu kurullarda hakkımızı savunacak sivaslı
sivasfutbol 06.03.2012, 18:05 hatalı gol yiyorsak ve alınan cok gol yememizle sonuçlanan maçlar için düzeltme tebdirlerini rıza hoca alacak ve kaleciler iyi degilse bunun suçuda teknik direktöründür süper liğde bizden çok kalecisi olan takım yok korcan-borcan-atilla-nihat-senecky beşi bir yerde hepsi bir kaleci etmez seneye daha kaliteli bir kaleci almamız lazım birde rıza hocaya sesleniyorum oyun oynanırken defansda yapılır hep hücumla futbol oynanmıyor bu arada 5 tanede stoperimiz var. navratil rada m.akca rada faty. etti 10 kişi gitti 26 kişilik takımın yarısı liğ bitiminde bu takımdan gönderilecek çok kişi var.
senecky çok yavas kaliyor !
B.DUMANLI 06.03.2012, 19:02 Kaleciler de farkli olsa biz bu maci kazanamazdik.Ilk 10 dakikada birseyler yapmaya calistik hepsi o.Cok top kaybediyoruz , durum böyle oluncada yenilgi kacinilmaz oluyor.Buldugun firsatlari harcarsan sahadan yenik ayrilmak dogal.
KANGALakçakale 06.03.2012, 19:50 AH RIZA HOCA AH GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDADA AYNI KALECİNİN BASİT GOLLERİYLE 2 PUANI VERDİK KOCA TAKIM MÜCADELE EDİYOR TARAFTAR AYNI ŞEKİLDE AMA BİR KALECİ HERŞEYİ MAHVEDİYOR NİHAT OLSAYDI KALEDE SON 2 MAÇTA HER ŞEY DAHA GÜZEL OLURDU...
hocam lig bitene kadar Nihatla devam etmek en mantıklısı.
cılgınsivas58 06.03.2012, 21:12 kaleci gıtlıgımı vardı hocam yapmayın senecky yi trabzon maçında oynatma hocam neolursun
cılgınsivas58 06.03.2012, 21:13 ramoviç nerde ya en iyi kaleci oydu
poolat58 06.03.2012, 22:16 kalecilerimizin içinde en iyisi nihat bence nolursa olsun nihat kalmalı. mahallede top oynarken kim gol yerse kaleden çıkardı bizim mantıkta o kim kötü gol yerse haftaya başkası geçiyor kaleye
dedebali58 06.03.2012, 22:36 kaleci hatası,mağlubiyet yenilgi vs. vs. ama netice bu ligde 7.yiz,2 galibiyet fazla almışş olsak ilk 3te olurduk buda güzel bardağın dolu tarafından da bakmak lazım,her şey sivas için.......
PETKOVİC 06.03.2012, 22:54 Canları saolsun onlara bişey olmasın yeter ki. en kötü gün bugünse bugün de SİVASSPOR parolasıyla yola cıkmalıyız
şarkışla 58 06.03.2012, 23:02 Elimizdeki bütün kaleciler aynı.Yani Senecky olmasaydı da Atilla olsaydı yok oda olmasaydı Nihat olsaydı farketmez.Şu an ki kadromuzda kalıteli kaleci yok.
sivasspor585858 07.03.2012, 00:57 iki senedir düsmeye oynuryorduk. bu sene allaha sükür takim güzel maclar cikardi ve gayet iyi bir noktaya geldi. kötü bir maglubiyet aldik. ama macin geneline bakildiginda biz daha cok ve net gol poziyonarina girdik. sans bizden tarafta olsaydi macin ilk bölümünde öne gecebilirdik. galatasaray buldugu pozisyonlarin hepsini degerlendirdi. biz de elimize gecen pozisyonlari iyi degerlendirseydik mac 5 veya 6-4 bizim lehimize biterdi. sonuc ne olursa olsun bu takim alkislarimizi hak ediyor. suc sadece kalecide degil. defans´ta zayifti. murat ve ziya cezali olmasaydi, bu golleri belkide yemezdik.
sonuc olarak takimimiz ilk 8 in icinde. seneye insallah takimi fazla bozmadan bir kactane takviye yaparak daha iyi yerlere geliriz.
HababamHa 07.03.2012, 10:48 Hocam kalecinin hatası varda bu kalecileri çalıştıranda maça hazırlayanda hiç hata yokmu acaba.?
şöyle duyum aldımm YİĞİDOLAR rıza hoca kredisini bilerek istiyeyek bitirmek istiyorki istanbul takımlarından KASIMPAŞAYI çalıştırmak isteyebilir RIZA HOCA istese galatasarayı yenerdi parçalardı ama krediyi bitirmek isteyebilir son maçlara dikkat etmet lazım RIZA HOCA BU YANLIŞI BİZE YAPARSA KENDİSİ KAYBEDER İSTANBULDA KİMLE GÖRÜŞTÜ NEDEN GÖRÜŞTÜ AÇIKLASINNN SORACAĞINIZ SORULARA CEVAP VEREBİLİRİM YİĞİDOLAR ÇÜNKÜ DE YİĞİDOYUM istanbul yalakası değilimmm..
kamışlı58 07.03.2012, 22:13 rıza hocayı severim bence bu yorumu şoktayken yaptı sezon sonuna kadarda şoktan çıkamaz
rıza hocayı anlamak mümkün degil ben ne yapmaya çalıştıgını anlamayamadım
tahmin ediyorum o da ne yaptıgını anlayamamıştır
hoca kendi hatalarını bir futbolcuya yüklememeli dogruyada yanlışada kendisi sahiplenmeli rıza hocadan bunu bekliyoruz
yoksa yugoslav HOCALARgibi bahane aramamalı:D:D
kanmurat58 08.03.2012, 20:31 Valla ben 1. haftadan beri kaleci lazım diye düşünüyorum. Nerde görülmüş 1 sezonda 4 farklı kaleci hatta biride oynayamıyor 5, sorun taaa baştan belliydi ama çare bulunamadı.
|