Orijinalini görmek için tıklayınız : Eski hastalık yine nüksetti!

eyupk
07.03.2012, 11:31
Eski hastalık yine nüksetti!
07.03.2012

http://www.sivashaber.com/yuklemeler/sivasspor_logo.jpg

Ligin en fazla gol atan ve gol yiyen takımlarından birisi olan Sivasspor,oynadığı son 3 lig maçında tam 11 gol yedi.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın sık sık “ kolay goller yiyoruz,buna önlem almamız gerekir” şeklinde açıklamalar yapması,takımın fazla gol yemesine mani olmadı.
Kırmızı-Beyazlı takım oynadığı sonuç 3 maçta Fenerbahçe’den 4,Gençlerbirliği’nden 3 ve son olarakta Galatasaray’dan 4 gol yerken, 5 golüde rakip filelere gönderdi.

Hürdoğan

yiğidoyiğit
07.03.2012, 11:54
Yenilen 11 golü hatırlarsak, ki son maçta yenilen 1.gol kaleci, 2.gol zemin azizliğidir. Son iki gol ise hakemin, skorun ve moralsizliğin hediyesi olmuştur. Takımımız savunma zafiyetinde değildir sadece kaleci güvensizliği ile hakem adiliğine uğramıştır. Bu durum nasıl düzelir derseniz, öncelikle yabancı hakemlerin gelmesi lazım, bizim taraftar hakemlerle bu iş olmuyor. Ayrıca, bize bir de kaleci lazım.

TEKOTORİTE58
07.03.2012, 13:54
ancak bu mevcut takıma 5 tane banko oynayacak kaliteli 1 kaleci 1 ortasaha 1 bek 2 santrafor lazım
14:51
TEKOTORİTE58:
iki sene ligin tozunu attık gs aglatık tekrar oynayak demedilermi resmen agladılar yani o takım efsaneydi öylede kalacak görünüyor
14:49
TEKOTORİTE58:
bülent uygunun başarısını küçümsemek bize yakışmaz adam türkiyede ilki gerçekleştirdi ama kaymagını bursa yedi
14:48
TEKOTORİTE58:
öyle hemen şampiyonluga oynayan takımı kötülemek yok önce o takımın başarısını yaklalayacaksın sonra ben ondan iyiym diyecen kısaca
14:46
TEKOTORİTE58:
daha iyi benim için onun için sivas tarihinde bundan sonra zor ilk üçü görür
14:46
TEKOTORİTE58:
ben diyomki sivaspor kötü oynasın defanstan çıkmadı desinler ama yensin ben puana bakarım iyi oynadık yenildik demektense kötü oynadık yendik demek
14:44
TEKOTORİTE58:
sag bekte fiyasko birde sag bek çok iyi bir kaleci olursa o zaman oynarsın öyle her maç hurra hucuma çıkılmaz defansıda unutmayacan
14:43
TEKOTORİTE58:
bu takım ligde ortalarda oynar iyide oynar ama asla şampiyonluga oynaymaz oynaması için seneye kaliteli iki santrafor orta sahaya maastre gibi adam
14:42
TEKOTORİTE58:
bir forvetin yok hatta o dönem begenilmeyen çetkov yok adam golcüydü tum gibi hatta silva gibi adamın varmı ortasahada maasre muhammed alin varmı
14:41
TEKOTORİTE58:
kısacası bu takımımzda çok iyi ama o dönemki takımdan iyi degil buda büyük maçlarda belli oldu takımız iyi o ayrı ama balili gibi aldınmı tutulamyan
14:40
TEKOTORİTE58:
bülent uygunla sivasspor tarihinin en başarılı dönemini geçirmiş ve bence şampiyonda olmuştur ama nasıl engellendigmizi herkes biliyor
14:38
TEKOTORİTE58:
kolay degildi şampiyonluga oynadımız dönem mazide kaldı birdaha öyle takım kurmamız zor önce 73 puan alacan sonra ben o takımdan iyim diyecen
14:37
TEKOTORİTE58:
geçenlerde hemen herkes bu seneki takımın şampiyonluga oynadıgımız takımdan daha iyi diyenler çıkmıştı şampiyonluga oynadıgımız takıma gol atmak böyle
14:27

58 SiVaSıM 58
07.03.2012, 15:54
bütün goller kaleci hatası 7sini senecky denen o kova yedi bence artık atillaya verilmeli kale

sivaslıadem
07.03.2012, 18:42
fenerbahçeden 4 gol yemesine rağmen nihattan yanayım yedeği de atilla olsun
Bence acil kaleci bulmamız lazım ne çok genç ne de çok yaşlı bunlar bizde zaten var
25 yaşlarında tecrübeli bir kaleci tercihi isabetli olur

yigido yakup
07.03.2012, 18:52
evet cok gol yiyoruz tama kaleciler hatali ama biz bu sene tam sezon kalecisiz oynadik.

Bence bizim takimdaki enbüyük sorun 2 stoperde yatiyor maclari ve golleri tekrar izleyin bakalim hic bir macta rakip takimin santraforuna bu kadar rahat top aldirmazlar fener macinida bu sebepten kaybettik galasaray macinida eger rakibin forveti meziyetliyse topu aldiginda yakininda rakipde yoksa onlar icin maci kopartmaya yeterlidir.riza hocanun uyarmasi gereken kisiler stoperlerimizdir.

mucahitbaba58
07.03.2012, 19:26
Bence kotu bir istatistik bu durumu futbolcular gorse ki gormustur tsdende en az 4 yer

tekdoktiri
07.03.2012, 19:35
evet azkaldı bence oturuyor kolay deil bir sistem oturuyor kale oda olacak düzelecek

karahisarli
07.03.2012, 20:22
nihat sahin sivasspor un en iyiy kalecisi

akifesk
07.03.2012, 20:40
kova kalecilerimiz sağ olsun..

infial§
07.03.2012, 20:51
bu kaleciler de bır lımıtte yok,3 kalecıyı de ayni anda kaleye koysak yıne saç,baş yoldururlar

58MUAMMER58
07.03.2012, 20:52
:mad:yediğimiz golleri şöyle gözümün önüne getirip hatırlamaya çalışıyorumda birkısmını penaltıdan birkısmını sol bekdeki zaaftan birkısmını sağ tarafın zaafından önemli kısmınıda kalecilerin hatasından yedik şöyle takır takır oynayıpda gelip gol atan çok az genellikle atağa çıkarken ortada kaptırdıımız toplar gol oldu hücum anlamında sorun yok enkral takıma pozisyon buluyoruz yanlız bu oyun tarzıyla sivasspor hiçbir hedefe ulaşamaz sadece 3 5 çekerler eh işte sivassporda elinden geleni yaptı derler okadar 10 kişi defans yap maçı kazan ben ona bakarım kimseye futbol zevki vermek zorunda değiliz az çok takımın zaafiyewtleri belli oldu hayırlısıyla şike davasını atlattıkmı bu takıma paraya kıyıp çok kaliteli kaleci alınması lazım korcan dahil hiçbiri işimizi görmez eneramoyu tutabilirsek onun yanına emenike tipi burak tipi hızlı golcü alınması lazım kadirden radadan fayda yok o bölgeye kaliteli önlibero groseçki verimsiz erman bi var biyok orayada kaliteli 10 numara alınmalı faty yeterli değil çok ağır bilica gibi sağlam stopr alınırsa gelecek sezon bu takım ligin tozunu atar benim görüşüm böyle:mad: