Orijinalini görmek için tıklayınız : Haydi 4 Eylül!
http://resimzade.com/Show.html?i=34719&token=52575 (http://resimzade.com/Show.html?i=34719&token=52575)
Spor Toto 3.lig 2.grupta play-off mücadelesi veren 4 Eylül Belediyespor yarın sahasında ligin güçlü ekiplerinden Kahramanmaraşspor’la karşılaşacak.
4 haftalık seri galibiyetten sonra son oynadığı maçta deplasmanda Arsinspor’la 3-3 kalan 4 Eylül evindeki maçı kazanıp yeniden galibiyet serisi yakalamak istiyor.
Yarınki maçın hazırlıklarını dünde sürdüren 4 Eylül Belediyespor’da Efe ve Hakan kart cezalı oldukları için,Emre ve Alp’de sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler.
Başkan Ahmet POLAT ve teknik Direktör İlhami BAŞKÖY,Pazar günü saat 13.30’da oynayacakları maça bütün Yiğidoları davet ederek destek istedi.
sivasfutbol 10.03.2012, 17:40 maç nerde kardeş. ?
58MUAMMER58 10.03.2012, 18:46 ilhami hoca geleli takımda gözle görülür düzelme var yenerse playofa kalır diye düşünüyorum hemşehrilerimizin maç olmayan haftada destek olacaklarına inanıyorum
58 SiVaSıM 58 10.03.2012, 22:29 haydi 4 eylül yükselme vakti geldi
maç nerde kardeş. ?
Maç Bugün Sivas'ta
4 Eylül Stadyumu Dış Saha'da
belediye 1-0 onde ilk yarı devam ediyor
Örükcülü 11.03.2012, 14:48 Maç 1-1 devam ediyor.
Sahada istenmeyen olaylar yaşanması nedeniyle Kahramanmaraşspor maçı 9 kişi 4 Eylül Belediyespor'da 10 kişi tamamladı..
Çok gergin geçen maçı son dakikalarda attığımız gollerle 3-2 kazandık.
Örükcülü 11.03.2012, 15:45 Tebrikler 4 Eylül ... Maçı 3-2 kazandık !.
son dakılar 2-1 yenıktık ben mac boyle bittı sanmıstım,kazanmamız ıyı oldu
etlidöktürek 11.03.2012, 16:53 yakışır yiğitleree...
akkara58 11.03.2012, 17:13 müpdezel taraftar gruplarımız küfürde kendini bayaaaa bayaaaa aştı bugün hakemin ve rakip taraftarların anmadıkları yakını kalmadııı :D haftaya sahayı kapatırlar benden sölemesiii
58MUAMMER58 11.03.2012, 17:15 enson 1-2 yeniliyorduk sinirlendim bakmadım sonuçlara burdaki arkadaşlarım 3-2kazandık yazmış çok sevindim çok iyi oldu busonuç çok hafta var playofa kalmamak için neden yok hayırlısıyla 4 eylül 2 .lige çıkar
müpdezel taraftar gruplarımız küfürde kendini bayaaaa bayaaaa aştı bugün hakemin ve rakip taraftarların anmadıkları yakını kalmadııı :D haftaya sahayı kapatırlar benden sölemesiii
Gardas muptezel dıye yazmışsın bu kelımeyı devamlı kullanıyorsun terbıyeli ol:mad::mad::mad:,sana bi sey soracam bugun bld maçında bu kelımeyı o çocukların yuzune soyledın mı merak edıyorum,
sivasfutbol 11.03.2012, 20:09 Gardas muptezel dıye yazmışsın bu kelımeyı devamlı kullanıyorsun terbıyeli ol:mad::mad::mad:,sana bi sey soracam bugun bld maçında bu kelımeyı o çocukların yuzune soyledın mı merak edıyorum,
ne yapacan adamı dövecekmisin küfür eden adamı destekliyormusun yoksa??
ne yapacan adamı dövecekmisin küfür eden adamı destekliyormusun yoksa??
Desteklıyorum avukat burda mılletın arkasından konusmak etik mı,yalnış yapanı gıt uyar,muptezel benzetmelerı burda kucuk dusurucu sozler,almı$sınız elınıze klavye burda ahlak dersı verıyorsunuz,beğenmeyen trıbununu kursun gelsın trıbune
sivasfutbol 11.03.2012, 21:23 Desteklıyorum avukat burda mılletın arkasından konusmak etik mı,yalnış yapanı gıt uyar,muptezel benzetmelerı burda kucuk dusurucu sozler,almı$sınız elınıze klavye burda ahlak dersı verıyorsunuz,beğenmeyen trıbununu kursun gelsın trıbune
işte böyle adamların yüzünden sivas bir adım ileri gidemiyoruz köy olduk köy herşeyden önce medenileşmek gerekiyor .
noname87 11.03.2012, 21:38 Maçtan bahseden yok:mad: takım nasıl oynuyor Sivasspor için umut vaat eden oyuncular var mı Belediye'de; Rıza Hoca'nın aldığı Gökhan Payal'dan bir şey olur mu yok mu yorum yapacak
işte böyle adamların yüzünden sivas bir adım ileri gidemiyoruz köy olduk köy herşeyden önce medenileşmek gerekiyor .
Kalkınmayı yalnıs yerde sorguluyorsun adamım,trıbunlerın halı içler acısı fason,çakma kalabalıklar ile bu takım sadece sivasspor olarak kalır,sıvas trıbunlerı emeklı trıbunu olmamalı,genclerı boyle eleştırmeyın,ben destekliyorum
müpdezel taraftar gruplarımız küfürde kendini bayaaaa bayaaaa aştı bugün hakemin ve rakip taraftarların anmadıkları yakını kalmadııı :D haftaya sahayı kapatırlar benden sölemesiii
bak kimsin nesin bilmiyorum ama sana müptezel lafını yediririm akıllı ol delikanlıysan bi dahaki hafta maça gel herkesin yüzüne söyle tamammı yada sen en iysi tlini gönder sanal delikanlıları..
akkara58 11.03.2012, 23:34 Gardas muptezel dıye yazmışsın bu kelımeyı devamlı kullanıyorsun terbıyeli ol:mad::mad::mad:,sana bi sey soracam bugun bld maçında bu kelımeyı o çocukların yuzune soyledın mı merak edıyorum,
onlar lisandan anlamaz şeref haysiyet gibi kavramlarına söz etmedim...önlerinde bayan güvenlik varr bayan taraftar var zerree gururu haysiyeti olann o küfürleri etmezz ben bu forumda bu sürüye hep muhalifim hep de muhalif kalacağımm bu tip gruplar zarardan başka bi işe yaramıyor....
akkara58 11.03.2012, 23:37 bak kimsin nesin bilmiyorum ama sana müptezel lafını yediririm akıllı ol delikanlıysan bi dahaki hafta maça gel herkesin yüzüne söyle tamammı yada sen en iysi tlini gönder sanal delikanlıları..
benle müzakere etmen için önce insan forumuna girmen gerek varsa bi tezinnn teorinn savun
akkara58 11.03.2012, 23:38 editörde şimdi diğer arkadaşlarla ağız birliği etmişçesinee yağdırır cezayıı !
Mustafa58Ağa 11.03.2012, 23:47 İnşallah 2.lige gelirler
Mustafa58Ağa 11.03.2012, 23:52 Beyler sakin olun
Rallim58 12.03.2012, 08:53 Futbol denilince, orada olmaya özen gösterenlerdenim. Stadyum, fuar alanı, paşaçayırı (şu anda yeniden inşaa ediliyor ama) farketmez giderim. Bir döneme damgasını vuran Kahramanmaraşspor takım taraftarlarının da bulunduğu bir kaşılaşma izledik.
Dün gördüğümüz, yaşadığımız manzaranın neresinden bakarsanız bakınız, bir çok arkadaşlar bahsetmişler, çok hoş bir görüntü olmadığı bir gerçek. Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, Baro Başkanı ve birçok daire müdürleri... olduğu bir ortamda, aralarında torunumuz yaşlarında (8-10 yaşlarında) çocuklarında bulunduğu grupların ağıza alınmayacak galiz sinkafları, tasvip etmek mümkün değil. Gerçi Belediye Başkan yardımcısı Hayri kardeşimiz ile Parti merkez ilçe başkanı Hakan kardeşimizin bile protokolde birbirlerine olan davranışlarını gördükçe, bu çocukların ki gayet normal derdiniz. Ben şahsen oluşan o resimden utandım. Çünkü resimde yer alan ve tribünde bulunanların % 90 kadarını da tanırım. Üzüldüm.
Müsabakaya gelince; 4 Eylül Belediyespor teknik direktörümüz İlhami Başköy hocanın oyuncu değişikliklerinin yersiz ve zamansız olması tepkilere neden oldu. İsteksiz ve oyun kuramayan bir 4 Eylül Belediyespor 9 kişi kalan konuk ekibe yenilme ihtimali kuvvetli idi. Baskı kurduğu son dakikalarda attığı iki golle müsabkadan 3-2 ayrılmasını bildi.
Gol sonrası, rakip tarftarlara yaptığı işaretin yersizliği ile, yakından takip edip, gelecek gördüğüm Kaptan Okan'ın ikinci sarıdan kırmızı kart görmesini yakıştıramadım. Sevincini seyircilerin ile, kulüp idarecilerin ile paylaş ama rakip tarftarlar ne diye gidersin arkadaş. Neyse tebrik ediyorum, daha çok çalışılması lazım olduğunu düşünüyorum.
Rallim58 12.03.2012, 09:10 editörde şimdi diğer arkadaşlarla ağız birliği etmişçesinee yağdırır cezayıı !
Sitemizde küfür, hakaret ve tehdit unsuru olmadığı hiç bir yorumun, editlenmediğini, ceza verilmediğini biliyorum.
Neden? ceza yağdırılsınki..! Oysa ne kadar güzel yorumlarla; "daha güzel nasıl yaparız"a giden tartışmanın alt yapısı olduğunu düşünüyorum.
Şiddetin ve küfürün olmadığı bir taraftar profili tartışılırken, ceza yerine teşekkür alacağınızı düşünürüm.
ne yapmaya calisiyorsunuz, yigidolara yakisiyormu bu simdi..??
Bu arada 4 eylule basarilar dilerim, insallah super lige cikarlar, iyi olurdu aslinda...:D
HababamHa 12.03.2012, 16:32 4 eylüle başarılar dilerim yolunuz açık olsun.
|
|