Orijinalini görmek için tıklayınız : DÜŞÜŞ VAR

alemdarlar
16.03.2012, 08:49
Taraftar oluşumlarımız büyük bir düşüşe geçti. Mart ayı dert ayı derler. Ancak Ocak ve Şubat aylarında da oluşumlarımızın düşüşü gözükmektedir. Ayları bir kenera bırakacak olursak, Ts ve Ks maçlarına verilen ilgide azalmıştır. Önemli iki maçımızı ve belirtilen ayları bir araya getirerek...

NELER OLUYOR desek, siz değerli sivasspor.com üyeleri bu durmu nasıl yorumlarsınız.

58akif34
16.03.2012, 10:30
galatasaray maçı hafta içi olmasına rağmen stat fulldu bjk maçı yine stat doluydu gençler maçında hatırı sayılır bir yigido topluluğu vardı hangi maçta yanlız bırakıldı takım şubat ayında ve ocak ayında ben pek boşluk göremedim birtek fener deplasmanında yoktu oda zaten cezaliydi

alemdarlar
20.05.2012, 17:17
Arkadaşlar Mart ayında seyirciyi boş verin taraftar oluşumlarımız düşüşe geçti.Bu konuyu 2 ay önce açmıştım.

Bakın Morten58 konu paylaşmış.Tam 2 ay sonra benzer bir konu.Allah razı olsun kendisinden.Ben konu açtım mesaj gelmiş bana.LAN doğruları hep yazarsak rezil oluruz genel olarak yazmışlar.Full doluymuş muş muş.

Kendinize gelin.

Morten58 in açtığı konu...

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34295

alemdarlar
20.05.2012, 17:24
galatasaray maçı hafta içi olmasına rağmen stat fulldu bjk maçı yine stat doluydu gençler maçında hatırı sayılır bir yigido topluluğu vardı hangi maçta yanlız bırakıldı takım şubat ayında ve ocak ayında ben pek boşluk göremedim birtek fener deplasmanında yoktu oda zaten cezaliydi

Yiğido kardeşim.Ben gördüm.Sonrada araştırmalar sonucu açıklama gelmiş.Sende bu linke bakabilirsin.Teşekkür ederim.Bu konudan 2 ay sonra bu açıklamalarla karşılaşsakta ŞAŞIRMADIM.Çünkü Yiğidolar maça önem verniyor artık.DÜŞÜŞ VAR.

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34295

sivasfutbol
20.05.2012, 17:39
taraftarı stada cekecek transferler yapılmazsa ve stada girişlerde cekilen sıkıntılar yöneticiler tarafından göz ardı edilir değer verilmezse ve stadda dışarda 250 kuruşa satılan su stadda 1 tl ye satılırsa çay diye satılan cobanoğlunun abtes suyuna yöneticiler müdahele etmezse taraftarı veya seyirciyi daha çook beklersiniz..

eyupk
20.05.2012, 18:25
düşüsün en büyük nedenini şike haberlerine ve hafta içi oynanan maçlara bağlıyorum.

karahisarli
20.05.2012, 19:23
sike davasi yüzünden taraftar biraz sogudu ....

infial§
20.05.2012, 19:48
takımına destek,rakıbı kostek olacak taraftar tribunde gorebılecekmıyız:confused::con fused::confused:

ünisivas
20.05.2012, 20:24
Aslında bizim en büyük sıkıntımız taraftarımızın yaş ortalamasının orta yaş olması. yani genç taraftar kitlemiz çok az. genç taraftarlarımızı stada nasıl çekeceğiz bununla ilgili hiç bi düşüncem yok.ama sokaklara bakınca Sivas da genç çok fazla. ikinci olarak da geçen sezon son maçda yaşanan olaylar SİVASSPOR ezikbahçe maçı yani bilet skandalı. Ne yapmamazı gerekiyor;

- taraftarı heyecanlandıracak futbolcu alınması
- stad ilgili sıkıntıların çözülmesi( lavabolar turnike ve stadın pis olması ayrıca bı kış boyu stada girebilmek için 1 mt yakın buz kutlesinin üzerinden geçip stada girebilmek.
- yönetimin taraftarlar la bütünleşmesi( geçen sezon yönetimle hiç alakamızın olmaması gibi ( eskisi gibi afişler ilanlar yapıştırsalar, deplasmanlara gitmek için afiş asarlardı. ama bu reklam için bi fikrim var. müzenin yanında bulunan bilet gişesinin yanına reklam billboard kiralasalar ve taraftarı heyecanlandıracak reklamlar yapsalar...

hoLiGan Enes
20.05.2012, 20:51
- Hafta İçi oynanan maçlar ve çoğu maçın saat 18:00 da olması,

- Yönetimin taraftara sahip çıkmaması,

- Güvenlik rezaleti.

En önemli konu yönetimin ve Sivastaki büyük işletmelerin taraftara Sivasspora sahip çıkmamalarıdır...

kara
20.05.2012, 22:55
Düşüş ok arkadaşlar hafta içi çoğu arkadaşımız çalıştığı için gelemiyordu yine hafta sonaları olsun yine full çeker birazda taraftarı heyecanlandıracak transfer lazım sırf o futbolcuyu izlemek için bile gelenler olması için kaliteli topçular getirmesi lazım yönetimin.