Orijinalini görmek için tıklayınız : Başlığını Siz Koyun

migroArmis
17.03.2012, 21:03
Sevgili Kardeşlerim:
Uzun süredir burada sizinle birlikteyim..Bir çok kardeşim samimiyetimin ve taraftarlığımın farkına vardığınıda sezebiliyorum..Hiç bir zaman burada Bursaspor propagandası yapmak için bulunmadım.Bilakis Bursasporumdan sonra en çok değer verdiğim ve amacına ulaşmasını istediğim Sivassporun başarısı taraftar anlamında bütünleşmesi için yorum yaptım konuştum dinledim...Bazen bir olguyu oluşumu hareketi amacı anlatmak için milyonlarca cümle kurarsınız ama başaramazssınız bazende iki satır bir şey söylersiniz amacına ulaşır ..Altta vereceğim link taraftar olmanın yaşadığın şehrirnin takımını tutmanın gerçek taraftar olmanın aşkın özetini anlatan videodur..Kardeşlerimden ricam o dur ki lütfen sonun akadar izlesin...Her izlediğimde gözlerim dolar takımına aşık her kişinin de dolacağına adım gibi eminim...Biz bu yolda ne yapmışız neler yaşamışız hepsi var burda..Umarım doğru yerde doğru konuyu açıyorumdur Malum burada ilk açtığım konuda budur.. Affınıza sığınarak...Buyrun...

http://www.youtube.com/watch?v=1aj404q4ek8

migroArmis
17.03.2012, 21:09
Arkadaşlar ilk 4-5 dakika Bursanın tanıtımını geçerek izleyiniz ..Anlatmak istediğimiz ondan sonra başlıyor ..Saygılar...

yigidolar06
17.03.2012, 21:16
O dalga bursadan yavaş yavaş dalgalanıyor sivas a gelmesi epey bir zaman alacak gibi sabırsızlıkla bekliyorum yiğido gardaşlarım bunları hak ediyor da nerde o günler diyorum

migroArmis
17.03.2012, 21:23
O dalga gelecekse Sivasa gelecek .O potansiyele Bursadan sonra sahip en yüksek kent Sivastır.Ama her yerdeki Sivaslı kardeşlerimin uyanıp bu oluşumu başlatması gerek..

Morten58
17.03.2012, 21:33
Ozaman 13 yasindaydim biz gurbetci Sivassporlui olarak Bursasporun Sampiyon olmasini cok istemistim ve cok sevindim Anadolu Takimi Sampiyon oldu diye.

Yanliz Anadolu takimlarina cok büyük haksizliklar yapiliyor aha Yildirim Demirören geldi hic birsey degismedi hakemler hatalari yine yasaniyor vs vs...... Bursasporlu Taraftarlarda herzaman takimini desteklediler onlarin büyük rol oynadigini düsünüyorum 2009/2010 Yilindaki Sampiyonlukta.

kara
17.03.2012, 22:07
Keşke sivasta taraftar olsa istanbul takımlarını destekleyeceklerine sivasspora sahip çıksalar ah bilseler ne büyük nimet şehrinin takımı süper ligte türkiyede birsürü şehir takımı varken biz süper ligteyiz bunun kıymetini bilmeliyiz sesleniyorum burdan ey sivaslılar lütfen takımımıza sahip çıkalım bırakın istanbul takımlarına destek vermeyi sivassporumuzu bi yerlere getirelim desteğiniz olduğu zaman o büyütlmüş takımlardan daha iyi bir takım olacak haydi yiğidolar destek zamanı.

asabibaba
17.03.2012, 22:15
SEVGİLİ KARDEŞİM BEN MAALESEF BİR LİG TV ABONESİ OLARAK BU PROGRAMLARI GÖZLERİM DOLARAK İZLERİM HEP ACABA NEDEN SİVASSPOR TARAFTARI İLE İLGİLİ BİR DEPLASE PROGARAMI YAPMAZLAR Kİ DERDİM AMA MAALESEF KİMLE NE ZAMAN YAPACAKLAR Kİİİİ :confused:

yigidolar06
17.03.2012, 22:46
İşim icabı balıkesirdeyim bankasyaya çıkmak için şampiyonluk mücadelesi veriyorlar bir balıkesire bakıyorum birde sivasa sivasıda bursayla eskişehirle ve diyer illerle kıyaslıyorum biz bu ligi hak ediyormuyuz diyede kendi kendime sormuyorumda değil taraftarlarımız bu konuyu biraz düşünsünler bakım

58hsn58
17.03.2012, 22:58
Videoyu izlemedim ama, gercekten cok uzuluyorum... Bunu hep soyledim yine soylicem, bir elin nesi var, iki elin sesi var... Gelin yigidolar hep beraber ayni telden calalim, bak ozaman sesimiz nasil duyuluyor... Kac kez gordum formlarda bunu yapacaz sunu yapacaz diye, sonuc fos cikiyor. Bu isler bir iki kisiyle olmuyor. Tum sivasspor severleri ayni seyleri konusmali, dusunmeli ve icraat haline getirmeli ki ortaya guzel bir sonuc ciksin... Haydi yigidolar hep beraber el ele...

favori58
17.03.2012, 23:05
Bursalı kardeşim,b sitede seningibi gercçekten bilginçli insanlara ihtiyaç var. O görünleri izledim,Sivas hiç bir zaman böyle bir coşku yakalamayaz. İşte bugünkü ordu maçında gerceği bir defa daha gördük 60 kişilik ordu seyircisi bizi susturdu,çünkü toplam tezahürat süremiz belkide 15 dakkayı geçmedi,tabi bunada tezahürat denirse

şuayip bütün
18.03.2012, 01:39
aslında süper lige cıktımızdan beri taraftar iy yapılanıyordu şampıyonlua oynadık türübünler doluyordu düşmeye oynadık yine doluyordu.busene şike davası taraftarı souttu gibi.medya desteyimiz sıfır taraftar sankı bıkmış gıbı.anlamıyorum bu nasıl şehir insanı hangi rüyada geziyorlar senin şehrine küfür eden takımın destekcısı oluyorlar.ben bu durumdan utanıyorum.bursa neden şampıyon oldu taraftarının sayesinde yürekten inanarak şampiyon oldu.keşke o sevinci bizde tasaydık.ama haketmemişiz demekki.icimizde istanbul takımları oldu surece haketmeyeceizde.burdan bütün yigidolara sesleniyorum allah aşkına takımınızı desteleyın cevrenizdeki istanbul yalakalarını gerekirse tersleyin.artık bu şehirde ist takımlarını ismını duymak formasını gormek istemiyorum.

B.DUMANLI
18.03.2012, 11:12
Bursa seyircisi ile Sivas seyircisini ayni kefeye koymak hayalperestlikten öteye gitmez.Sartlar esit degil.Bursa sosyo ekonomik acidan büyümüs,is imkanlari olan insanlarinin hayat sartlari bakimindan belli bir gelir düzeyine erismis ,issizligin bizdeki kadar korkunc boyutlarda olmayan bir metropoldür Bursa .Bu yüzden Sivas´la kiyaslanmasi nederece dogru bilemiyorum.Onlar bizde oldugu gibi kale arkalari 5 TL ,maraton´a 10 TL vermiyorlar.Maclara daha fazla meblaglar ödeyerek geliyorlar.Hemde severek geliyorlar,kosarak geliyorlar.Sivas´da dikim evini kapattilar,onun yerine ne acildi hicbirsey.Sivas´linin evine götürecegi ekmek herseyden cok daha önemli önce bu ortami Sivas´liya sunacaksiniz sonra stadyum kendiliginden dolar.Önce insanlarin mutlu olacagi ortam saglanacak insanlar yarina güvenle bakacakki ,hafta sonlarinda stadyumdaki yerini alabilsin.Issizlige care bulamadan ,stadyuma seyirci beklemek havanda su dövmek gibi birsey olur.

HOLYWOOD HOGAN
18.03.2012, 11:41
şahsen bursanın sampiyon olmasını hiç istemedim.çünki bundan onceki 2 sene üst üste sivas şampiyonlugu kıl payı kacırdı ve ne medya destekledi nede diğer anadolu takımları...hatta tam tersi diğer anadolu takımları hiçbir macta gostermediği futbolu bize karsı oynadılar...ama bide bakıyoruzki bursayı hem medya destekledi hemde diger anadolu kulupleri ve bursa sampyon oldu......

üçyıldız58
18.03.2012, 15:03
2.ligden düştüğümüz son dıyarbakır maçıyla tanıştım kırmızı beyazlı renklerle
sonra çile yılları 3.lig tekrar 2.lig,sonra süper lig hayatım hep bu renklere gönül vermekle geçti
etrafımda çevremde hiç kimse diyemezki sivasspordan başka takımı tuttun sen ALLAHA şükür hiç bir zaman şehrime ihanet etmedim
Ama tek üzüntüm bu şampiyonlukları yaşayamam
birde unutmaki bursasporlu kardeşim surda ilk deliği sivasspor açtı ama zafer size nasip oldu

58MUAMMER58
18.03.2012, 16:57
sadece şunu diyim eğer şampiyonluğa oynadığımız 2 sezon taraftarlarımız biraz destek olsaydı olaya inansaydı birazda anadolu takımları normal oyunlarını oynasaydı şampiyon olurduk bursa spor şampiyonluğa oynadıında şans hakemler medya diğer takımlar hep bursayı desteklediler bursasporun şampiyonluğu tsnin hediyesidir aradaki fark şu antep şike yaptı 15 milyon €alıp sivası yendi şampiyonluğu bjk ye hediye etti ts it gibi koşturup direnip berabere kalıp şampiyonluğu bursaya altın tepside hediye etmiştir geçtiğimiz sezon sivasspor elinden geleni yaptığı halde takımımızı şikecilikle suçlamış düşman olmuşlardır fb yi 10 yıldır yenemeyen takımlar var gene enfazla sivasspor zorlamıştır eğer anadoludan tekrar şampiyon çıkacaksa kapasite olarak önce ts bursa sonra SİVASSPORDUR bu takımlar

infial§
18.03.2012, 18:35
ben farklı bır yorum yapacam,migroArmıs gardaş başımızın tacısın bu seneye kadar super lıg de saygı duyduğum 2 takım vardı bursAnkaragucu,bursalılar cok ayıp ettı sivasspor'a trıbunden sıkecı ıpneler ve baska sekılde kufurlu tezahuratları buyuk terbıyesızlıktı dusunun o kadar kufur yedık kı bursa'nın sahası kapandı.

Ferhat06
18.03.2012, 18:47
O dalga gelecekse Sivasa gelecek .O potansiyele Bursadan sonra sahip en yüksek kent Sivastır.Ama her yerdeki Sivaslı kardeşlerimin uyanıp bu oluşumu başlatması gerek..

Bursa şampiyon olduğunda sivasspor atkımı sallayarak Ankara Kızılayda tur attım.Önemli olan bir Anadolu takımının şampiyon olması ,ben öncelikli olarak tabiki kendi takımımın olmasını yoksa hiç farketmez 4 büyütülmüş dışında herhangi bir şehir takımının şampiyon olmasını isterim.

58 SiVaSıM 58
18.03.2012, 19:03
inşallah SIRA BİZDE !!! az kaldı az