Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirli Yiğidolar Manisa'ya

izmirliyigido
17.03.2012, 22:55
http://resimzade.com/Show.html?i=34829&token=69820 (http://resimzade.com/Show.html?i=34829&token=69820)

İZMİRLİ YİĞİDOLAR, MANİSA YOLLARINDA

Sivasspor'umuzun umutları her zaman var. Sonuç ne olursa olsun takımımızın yanındayız. Play-Off'a kalamasak bile SİVASSPOR'un varlığı bize yeter. O yüzden gururumuz, onurumuz, herşeyimiz SİVASSPOR'umuzu Manisa'da yalnız bırakmayacağız.

Ege'de yaşayan, İzmir'de yaşayan herkesi Manisaspor maçına bekliyoruz. Takıma küsmek yok. Onları bağrımıza basmak için sabırsızlanıyoruz.

http://resimzade.com/Show.html?i=34831&token=75343 (http://resimzade.com/Show.html?i=34831&token=75343)

Manisaspor ile maçımız

Tarih: 25.Mart.2012-Pazar
Saat: 15:30

HAYDİ GİDİYORUZ

İlk Hareket Yeri: Karşıyaka İskele Önü
Hareket saati: 11:30'da
İkinci Hareket Yeri: Bornova Metro Önü
Hareket saati: 12:00'da

Gelecekler;

1- izmirliyigido
2- izmirliyiğido35
3- Mesut Korkmaz
4- Dr. Şekip Kılıçarslan
5- oNuR
6- sivasliyigidooo
7-
.
.
.

.

benozgurr
17.03.2012, 23:02
arkaadaşlar denizliden gitmek isteyen var mı ben bir kişiyim ama afyonlu deizlili ne var ne yok bi araba doldurdum Allah tan bi mani olmaz ise gidecez şayet denizliden başka hemşehrilerimde gitmek istiyor ise beraber gide biliriz hem tanışmışta oluruz özelden yaza bilirsiniz.

kara
17.03.2012, 23:33
[QUOTE=izmirliyigido;775105]Sivasspor'umuzun umutları her zaman var. Sonuç ne olursa olsun takımımızın yanındayız. Play-Off'a kalamasak bile SİVASSPOR'un varlığı bize yeter. O yüzden gururumuz, onurumuz, herşeyimiz SİVASSPOR'umuzu Manisa'da yalnız bırakmayacağız.

Ege'de yaşayan, İzmir'de yaşayan herkesi Manisaspor maçına bekliyoruz. Takıma küsmek yok. Onları bağrımıza basmak için sabırsızlanıyoruz. "

Teşekkür ediyorum helal olsun sivasspora sahip çıkan herkesi seviyorum sivasspor bizim herşeyimiz keşke tüm sivaslılar sahip çıksa desteklese sivassporu kimse tutamaz onca şehir takımı varken biz süper ligteyiz bunun kıymetini bilmeliyiz.

yigidolar06
17.03.2012, 23:40
Haydi Balıkesir uyuma

sivasliyigidooo
18.03.2012, 00:27
ewet maça gidiyoruz bekle bizi Manisa
atkısını formasını giyip gelsin herkes :)

DOGU_BEY
18.03.2012, 00:40
gidin abi gidin bari gurbetlerde takımımız sahipsiz kalmasın...helal olsun elinizdne geleni yapmaya devam edin...içerideki maçlarda bu takım koyun kafalı çekirdekçilere top oynuyor bari oralarda biraz taraftar görsün!!!

burak58as553
18.03.2012, 12:27
Helal olsun valla..

izmirliyigido
18.03.2012, 22:12
Maç günü ve saati belli oldu.

25.Mart.2012 Pazar günü saat 15:30..

Ona göre program yapılacak.

.

58 SiVaSıM 58
18.03.2012, 22:27
manisanda 3 puan alamazsak sabrımız taşar

poolat58
19.03.2012, 01:01
gidin destekleyin kardeşlerim hiç olmazsa şu maçı kazanalım

Salim58
19.03.2012, 08:35
Ali dayımı bu maç için Ankara'dan Manisa'ya yolladım.Ali dayım bu maçta benim yokluğumu aratmayacak.:)

Rallim58
19.03.2012, 09:17
Haydi Balıkesir uyuma

40 yıllık "Balıkesirli yiğido" gibisin maşaallah.:)

yigidolar06
19.03.2012, 09:44
Balıkesirden gitmek istiyenler benle irtibata geçebilir mesirmacunu törenlerininde son günü hem ziyaret hem ticaret

tykinik58
19.03.2012, 10:01
Sivasspor'umuzun umutları her zaman var. Sonuç ne olursa olsun takımımızın yanındayız. Play-Off'a kalamasak bile SİVASSPOR'un varlığı bize yeter. O yüzden gururumuz, onurumuz, herşeyimiz SİVASSPOR'umuzu Manisa'da yalnız bırakmayacağız.

Ege'de yaşayan, İzmir'de yaşayan herkesi Manisaspor maçına bekliyoruz. Takıma küsmek yok. Onları bağrımıza basmak için sabırsızlanıyoruz.

Manisaspor ile maçımız

Hareket saati: 11:00'da

.

SİVASSPOR sevdası Pazara kadar değil mezara kadar, SİVASSPOR'a hiç küsülür mü? Gelebilme imkanım olsaydı da ben de gelebilseydim. Gidenlere şimdiden teşekkürler. SİVASSPOR'u yalnız bırakmayacağınız için ayağınıza canınıza sağlık. Başarılar!...

Rallim58
19.03.2012, 10:08
izmirliyiğido kardeşim organizasyonunuz için tebrik ediyorum, Allah kolaylıklar versin. Manisa girişte buluşma imkanınız olursa diğer illerden de gelecek tüm yiğidolarla, toplu hatıra fotoğraflarınızı bekleriz. Tabii olmazsa olmaz ise tribün ve saha fotoğraflarınız:) Şimdiden kolay gelsin. İnşallah "bende geliyorum" diyerek gelmemezlik eden olmaz.

izmirliyiğido35
20.03.2012, 09:24
ALLAHTAN Bİ MANİ OLMAZSA ORADAYIZ....

Kibrisli
20.03.2012, 09:26
Bir liste çıkartıldı mı? Kimler geliyor yazsın artık gari...

Rallim58
20.03.2012, 09:40
Bir liste çıkartıldı mı? Kimler geliyor yazsın artık gari...

Kıbrıslı hocam sen kendini listenin başına yazdır (Kıbrıslı & GÜVEN A.Ş :)) olarak...

Salim58
20.03.2012, 09:42
Kıbrıslı hocam sen kendini listenin başına yazdır (Kıbrıslı & GÜVEN A.Ş :)) olarak...

Onur'da kesin gider bence listenin başına Onur'u yazsınlar.:)

Kibrisli
20.03.2012, 11:35
Biz Güven'le o gün büyük ihtimal zaten Manisa'da olacağız. Umarım yeterince sayı bulunur otobüs için...

izmirliyigido
20.03.2012, 12:55
izmirliyiğido kardeşim organizasyonunuz için tebrik ediyorum, Allah kolaylıklar versin. Manisa girişte buluşma imkanınız olursa diğer illerden de gelecek tüm yiğidolarla, toplu hatıra fotoğraflarınızı bekleriz. Tabii olmazsa olmaz ise tribün ve saha fotoğraflarınız:) Şimdiden kolay gelsin. İnşallah "bende geliyorum" diyerek gelmemezlik eden olmaz.

Hatıra fotografı mutlaka çektireceğiz. Hem Manisa'yı istila ederken şehir girişinde hem stad önünde hemde içeride.

Ben geliyorum deyipte gelmeyen çok olduğu için bu sefer tedbirliyim.

Gelmek isteyen sayısı enaz 17 kişi olursa ve buna da garanti verilirse midibüs veya otobüs ayarlanacaktır. Yol yakın diye burada ki hemşehrilerimiz genelde kendi araçlarıyla gidiyor. O yüzden bizim hizmetimiz kendi grubumuza ve öğrenci kardeşlerimize yönelik oluyor.

Ama onlarda geleceğiz deyip gelmiyorlar. O yüzden bu konuyu Cuma saat 15:00'a kadar netleştirelim ki otobüsü ona göre ayarlayalım arkadaşlar.

HAYDİ BAKALIM, HODRİ MEYDAN YİĞİDOLAR...

Gelecekler;

1. izmirliyigido
2. izmirliyiğido35
3.
.
.
.

.

Rallim58
20.03.2012, 13:43
Hatıra fotografı mutlaka çektireceğiz. Hem Manisa'yı istila ederken şehir girişinde hem stad önünde hemde içeride.

Gelmek isteyen sayısı enaz 17 kişi olursa ve buna da garanti verilirse midibüs veya otobüs ayarlanacaktır. Yol yakın diye burada ki hemşehrilerimiz genelde kendi araçlarıyla gidiyor. O yüzden bizim hizmetimiz kendi grubumuza ve öğrenci kardeşlerimize yönelik oluyor.

Ama onlarda geleceğiz deyip gelmiyorlar. O yüzden bu konuyu Cuma saat 15:00'a kadar netleştirelim ki otobüsü ona göre ayarlayalım arkadaşlar.

Gelecekler;

1. izmirliyigido
2. izmirliyiğido35
3.
.
.
.

.

Akşama kadar bu sayının en az midibüs dolacak kadar olması dileğiyle...

oNuR
20.03.2012, 14:59
Maç var dediler geldim

benozgurr
20.03.2012, 16:08
Haydi denizli de ki hemşerilerim İzmiri geçmemiz Lazım. Beraber gidelim iletişim kuralım.

1- Özgür Ö.
2-Nurettin G.
3-Süleyman G.
4-Kemal C.
5-Enes C.

Salim58
20.03.2012, 17:07
Maç var dediler geldim

Link lazımsa hallederiz.:)

izmirliyigido
20.03.2012, 17:14
Biz Güven'le o gün büyük ihtimal zaten Manisa'da olacağız. Umarım yeterince sayı bulunur otobüs için...

Burak'cım mümkünse Denizlispor maçı içn diktirdiğin büyük bayrakları yanına al. Tribünde açarız.

.

oNuR
20.03.2012, 17:58
Link lazımsa hallederiz.:)

Ayıpsın abi tribünde bile olsa link lazım.Tartışmalı pozisyonlara bakarık :D

Kibrisli
20.03.2012, 18:32
Burak'cım mümkünse Denizlispor maçı içn diktirdiğin büyük bayrakları yanına al. Tribünde açarız.

.

Tamamdır abi;) Biz Güvenle dönüşte sizinleyiz... Ev taşınırken özellikle baktım bayraklardan birisini buldum da tekini bulamıyorum Güven'e bakalım birde...

Kibrisli
20.03.2012, 18:33
Bir de süpriz yapmayı planlıyorum... Eğer şartları oluşturursam güzel bir süprizim var size... Bu süpriz nasıl yazılıyor ya hep altını çizdi yanlış diye:) Süpriz, sürpiz... yok yine olmadı sürpriz hah şimdi oldu... Soran olursa Sürpriz diye yazılıyormuş:):D

fatihcan58
20.03.2012, 19:30
3 yıldır bu haftayı bekliyorum. bu haftaki maçta her zaman olduğu gibi manisada maçta olacağım

basayev58
20.03.2012, 20:12
vaaay be...bensiz bir deplasman ha...bu sene fiziksel olarak aranizda olamasamda yuregim sizlerle. insallah kazasiz belasiz gider,galibiyetle donersiniz.

yigidolar06
20.03.2012, 22:37
galatasaray galibiyetini kutlarız manisada

DOGU_BEY
21.03.2012, 00:54
3 yıldır bu haftayı bekliyorum. bu haftaki maçta her zaman olduğu gibi manisada maçta olacağım

helal olsun gardaş 3yıldır sabırla azimle sivasın maçını beklemek büyük iş, keşke burdaki seyircilerin çoğu da en az senin kadar takımına sahip çıksa yeter de artar bile!

Tuncay
21.03.2012, 04:00
Ne mutlu size gardaslar.Binlerce kilometreler olsada aramizda,yuregim sizlerle. Gule oynaya gidin,gule oynaya donun.Allah sesinize kuvvet versin.

şekip
21.03.2012, 09:43
bir ya da iki kişi olarak ben de manisa seferine katılmak istiyorum..münibüs'le mi gidilecek.binme noktaları ve saatleri konusunda bilgi alabilirsem memnun olurum.irtibat telefonu yazarsanız sevinirim.sevgiler...(3 yıl önceki denizli yolculuğunda da beraberdik,belki hatırlarsınız). sevgilerimle...dr.şekip kılıçarslan

izmirliyigido
21.03.2012, 09:54
bir ya da iki kişi olarak ben de manisa seferine katılmak istiyorum..münibüs'le mi gidilecek.binme noktaları ve saatleri konusunda bilgi alabilirsem memnun olurum.irtibat telefonu yazarsanız sevinirim.sevgiler...(3 yıl önceki denizli yolculuğunda da beraberdik,belki hatırlarsınız). sevgilerimle...dr.şekip kılıçarslan

Şekip bey merhabalar, ben tanıdım sizi. Bende telefonunuz var. Sizi arayacağım. Ayrıca, eğer yeterli katılım olursa MİDİBÜS veya OTOBÜS ayarlanacak. Yeterli sayı olmazsa arabalarıyla giden arkadaşlar var, onlara rica edeceğiz, alabilecekleri sayıda arkadaşları aldırmak için.

Burayı takip ederseniz, Cuma saat 17:00'a kadar program yapmamız lazım.

.

tykinik58
21.03.2012, 11:12

Gelecekler;

1. izmirliyigido
2. izmirliyiğido35
3.
.
.
.

.
İzmirliyigido'm beni de al ne olur yalvarıyoruuummm. :D
Şu işe bak yaaa!!! Ekran karşısında sizlerle beraber olacağım derken maç saatine denk gelen (25 Mart 2012 saat 15.00'da) seminer çıktı.:mad:
Reva mı bu banaaa? Yüreğim sahada ki 11+3 yiğidolarla beraber tribündeki onlarca, yüzlerce taraftar yiğido kardeşlerimle olacak, seminerde yüreğimden, içimden bağıracağım ve İNN - ŞAAAL - LAAHHH seminer bitiminde de galibiyeti kutlayarak evimin yolunu tutacağm. Hepinize teşekkürler, bol gollü galibiyetler ve de başarılar hayırlı yolculuklar.

Salim58
21.03.2012, 11:23
Sivasspor’un bu hafta oynayacağı Manisa maçının biletleri bugün satışa çıkacak. Manisa Kulübünden yapılan açıklamada VİP A 35 TL,VİP B 30 TL, VİP C 25 TL, ve VİP D 20 TL.’den satılırken, Kapalı tribün C 10 TL ,kale arkaları ise 3 TL.’den satılacak. Sivasspor taraftarı maçı 3 TL’ye izleyecek.

Aslan yol aldı sıra Tarzanda.:)

izmirliyigido
21.03.2012, 11:33
Sivasspor’un bu hafta oynayacağı Manisa maçının biletleri bugün satışa çıkacak. Manisa Kulübünden yapılan açıklamada VİP A 35 TL,VİP B 30 TL, VİP C 25 TL, ve VİP D 20 TL.’den satılırken, Kapalı tribün C 10 TL ,kale arkaları ise 3 TL.’den satılacak. Sivasspor taraftarı maçı 3 TL’ye izleyecek.

Aslan yol aldı sıra Tarzanda.:)

Manisa'lılar ve Denizli'liler hep aynı şeyi yapıyorlar. Bilet fiyatları açıklanıyor sonra onlar zam yapıp daha yüksek fiyata satıyorlar. Bu da öyle olur. 3,00 TL diyorlar ama gişede 15,00 TL'den satarlar.

Tarzan'ı paket yapıp Bank Asya'ya yollayacağız. Aslında gönül isterdi ki küme düşmesinler. Zira seneye Ege'de maça gidecek il kalmıyor. 2 yıl maç seyredemeyeceğiz Ege'de.

.

ilhan güler
21.03.2012, 13:07
Denizlideki yiğidolar haberleşelim. takımımızı yalnız bırakmayalım.haber bekliyorum.

benozgurr
21.03.2012, 13:34
Denizlideki yiğidolar haberleşelim. takımımızı yalnız bırakmayalım.haber bekliyorum.

İlhan abi merhabalar biz maça 5 kişi gidecez bu konu başlığının altında bi kaç yazım olmuştu sanırım okumadınız. Siz kaç kişi gideceksiniz

izmirliyigido
23.03.2012, 09:32
Gördüğüm ve beklediğim gibi kimse organizasyona katılmıyor. Sanırım düşündüğüm gibi Manisa İzmir'e yakın olduğu için herkes kendi imkanlarıyla gidecek. Bu durumda otobüs ayarlama işini askıya almış bulunmaktayız. Herkesi stadda görmek istiyoruz o halde. Stadda görüşmek üzere herkese teşekkür ediyorum.

(Not: Bilgi almak isteyen beni cep telefonumdan arayabilir...)

.

Rallim58
23.03.2012, 09:38
http://resimzade.com/Show.html?i=34829&token=69820 (http://resimzade.com/Show.html?i=34829&token=69820)

İZMİRLİ YİĞİDOLAR, MANİSA YOLLARINDA

http://resimzade.com/Show.html?i=34831&token=75343 (http://resimzade.com/Show.html?i=34831&token=75343)

Manisaspor ile maçımız

Hareket saati: 12:00'da

Gelecekler;

1- izmirliyigido
2- izmirliyiğido35
3- Osman Yıldırım
4- Anıl Olcay
5- Mesut Korkmaz
.
.
.

.

Bu manzaraya bu liste, biyle olmaz ki ama :)

Kibrisli
23.03.2012, 09:58
Abi Onur'la Şekip Bey gelmiyor mu? Biz Araç için maddi olarak katılırız ama dönüşte bineceğiz o yüzden en azından küçük transitte olsa bakalım bence 12 kişilik felan...

oNuR
23.03.2012, 10:42
Maç var dediler geldim

Geliyorum abi :)

izmirliyigido
23.03.2012, 10:43
Abi Onur'la Şekip Bey gelmiyor mu? Biz Araç için maddi olarak katılırız ama dönüşte bineceğiz o yüzden en azından küçük transitte olsa bakalım bence 12 kişilik felan...

Burak'cım gerçi telefonla konuştuk, sen buraya yazmışsın, telefonumu çaldımışsın ama ben odamda değildim. Sabah bir toplantımız vardı oradayken aramışsın. Tekrar kusura bakma.

Bu sene organizasyon zayıf kaldı. Nedeni de belli. Yol yakın diye herkes kendi imkanlarıyla gidiyor. Neyse öyle bile olsa güzel. En azından birkaç araba gider, herkes alabileceğini alır.

Artık 12:30'da ya Sabuncubeli rampasında toplanırız yada maçtan önce stad önünde buluşuruz. Herkese hayırlı yolculuklar.

.

Rallim58
23.03.2012, 10:49
Burak'cım gerçi telefonla konuştuk, sen buraya yazmışsın, telefonumu çaldımışsın ama ben odamda değildim. Sabah bir toplantımız vardı oradayken aramışsın. Tekrar kusura bakma.

Bu sene organizasyon zayıf kaldı. Nedeni de belli. Yol yakın diye herkes kendi imkanlarıyla gidiyor. Neyse öyle bile olsa güzel. En azından birkaç araba gider, herkes alabileceğini alır.

Artık 12:30'da ya Sabuncubeli rampasında toplanırız yada maçtan önce stad önünde buluşuruz. Herkese hayırlı yolculuklar.

.

İzmirliyiğido kardeşim, özel aracı ile de olsa gideceğinin burada belirtilmesi, organizasyonu sağlıklı yapıp, birlikteliğin sağlanması adına, buradan takip edilmesi gerekli değil midir?

Aracı ile de gidilse, şu saatte şurada ya da stad öncesi şurada buluşulacak, denilmesi daha uygun olur diye düşünüyorum. Buluşma gerçekleştikten sonra, hep birlikte stada gririşin havası Ege'yi sarar:)

Tabii yine sizler bilirsiniz. Benden sadece bir öneri :)

izmirliyigido
23.03.2012, 10:55
İzmirliyiğido kardeşim, özel aracı ile de olsa gideceğinin burada belirtilmesi, organizasyonu sağlıklı yapıp, birlikteliğin sağlanması adına, buradan takip edilmesi gerekli değil midir?

Aracı ile de gidilse, şu saatte şurada ya da stad öncesi şurada buluşulacak, denilmesi daha uygun olur diye düşünüyorum. Buluşma gerçekleştikten sonra, hep birlikte stada gririşin havası Ege'yi sarar:)

Tabii yine sizler bilirsiniz. Benden sadece bir öneri :)

Haklısın, bir yerde toplanarak veya stad önünde önceki yıllarda olduğu gibi buluşarak o kırmızı-beyaz ambiansı yaşatmak çok daha etkileyici ve güzel olurdu ama geçen seneden beri bunu yaşatamıyoruz.

Bunda esas neden genç nesil grubumuzun pekçoğunun üniversiteli olması ve bitirenlerin gitmesi, memur kesimin tayin olması neden oldu. Ama yine de çekirdek kadromuz duruyor. İllaki orada ses getireceğiz. Kibrisli kardeşim ayrı, Mesut kardeşim ayrı bende ayrı tribün organizasyonları düşünüyoruz. Yine ses getireceğiz.

.

şekip
23.03.2012, 11:31

ben kesin olarak gideceğim.her türlü organizasyona katılırım.birlikte gitmenin daha uygun olacağını düşünüyorum. 532-2711703'ten bana ulaşabilirsiniz. pazar günü 11.00 a kadar bir ortak hareket olmazsa kendi olanaklarımla gideceğim.selamlar...

GokhanTurna
23.03.2012, 11:33
:/ yine bensiz deplase, keşke İzmirde olsaydım.

izmirliyigido
23.03.2012, 11:44
:/ yine bensiz deplase, keşke İzmirde olsaydım.

Gel kardeşim, atla gel. Yol paran benden söz...

.

ZARALI_ENGIN
23.03.2012, 11:56
macta susmayin sakin yigidolar, iyi temsil edin bizleri orada...

sivasliyigidooo
23.03.2012, 14:22
abi bende geliyorum benide yazabilirsin (BURAK YILDIRIM)

izmirliyigido
23.03.2012, 15:06
abi bende geliyorum benide yazabilirsin (BURAK YILDIRIM)

Yazayım yazmasına ama sadece sende dahil 4 kişi "ben geliyorum" dediği için otobüs organizasyonundan vaz geçildi. Son güne kaldığı için bu saatten sonra organizasyon yapmamız çok zor. En az bir 10 kişi olsaydık, yinede bir servis minibüsü ayarlardık ama heyhat. Bende dahil herkes kendi imkanlarıyla gidecek.

.

sivasliyigidooo
23.03.2012, 15:35
ok abi saolasın

sivasliyigidooo
23.03.2012, 15:46
orda görüşürüz inşallah o zaman

izmirliyigido
23.03.2012, 16:10
Hiç kimse formasız ve atkısız gelmesin arkadaşlar.. İçeri almam :D :D

.

calipso
23.03.2012, 16:23
Hiç kimse formasız ve atkısız gelmesin arkadaşlar.. İçeri almam :D :D
.

arkadaşlarımıda alıp gelicem her ne kadar sivaslı olmasalarda bu maçta beni yanlız bırakmadılar saolsunlar... formada yok atkıda yok nasıl yapıcaz o zaman :D

izmirliyigido
23.03.2012, 16:30
arkadaşlarımıda alıp gelicem her ne kadar sivaslı olmasalarda bu maçta beni yanlız bırakmadılar saolsunlar... formada yok atkıda yok nasıl yapıcaz o zaman :D

Atarım sizi o zaman... :D :D :D Şaka, şaka. Tabiki herkeste forma veya kırmızı yada beyaz birşeyler olsa çok güzel olur. Zira tribünümüz renkli olmalı.

.

izmirliyigido
23.03.2012, 16:56
İzmir'den gelecekler buraya mutlaka yazın, yarın 14 kişilil bir minibüs ayarlanacak. Yeterli sayıyı tamamlayalım hep beraber gidelim.

.

oNuR
23.03.2012, 16:56
Konuyu üste alalımda belki gelmek isteyen olur

Salim58
23.03.2012, 17:06
İzmir'den gelecekler buraya mutlaka yazın, yarın 14 kişilil bir minibüs ayarlanacak. Yeterli sayıyı tamamlayalım hep beraber gidelim.

.

Haydin bakalım İzmirliyiğidolar 14 kişilik araç ayarlanmış doldurun bunu.

Buca,Gazemir,Çiğli,İzmir,Haydi n maça.İzmirde altı ay kaldığım için ancak buraları biliyorum.:)

izmirliyigido
23.03.2012, 17:40
Gelecekler;

1- izmirliyigido
2- izmirliyiğido35
3- Mesut Korkmaz
4- Dr. Şekip Kılıçarslan
5- oNuR
6- sivasliyigidooo
7-
.
.
.

.

calipso
23.03.2012, 18:02
şansımıza maç günü mesir macunu saçım töreni mesir şenlikleri var.. mesir macunumuzu kapar maça öyle gireriz artık :D

yigidolar06
23.03.2012, 21:24
Konuyu üste alalımda belki gelmek isteyen olur

trübünlerde buluşmak üzere kimse gelmesede izmirli yiğido gardaşımla takımı destekleriz

izmirliyigido
23.03.2012, 21:25
Arkadaşlar araba ayarlandı, fiyatta konuşuldu. Artık iş gelmek isteyenlerde. Yokmu bir 10 kişi?

.

yigidolar06
23.03.2012, 21:53
Kupa maçı izmirde oynansa mı

izmirliyigido
23.03.2012, 21:58
iyi olur oynansa bile ama, bizim yiğidolar k.çını kaldırıp oraya bile gelmezler.

.

yeniceri_can
24.03.2012, 01:09
fiyat konusunda bi bilgilendirme yaparsanız izmir'de bulunan tanıdıklarıma haber vericem..bide irtibat num.

izmirliyigido
24.03.2012, 08:47
fiyat konusunda bi bilgilendirme yaparsanız izmir'de bulunan tanıdıklarıma haber vericem..bide irtibat num.

Yok canım otobüs, minibüs falan yok. Adamların hepside biliyor gidiş dönüş 12,50 TL ama kimse gelmiyor. Herkes kendi imkanı ile gelecek. Artık karışmıyorum. Onur kardeşimiz dün öğleden beri gece yarılarına kadar burada, facebookta yazmaktan, yayınlamaktan haber vermekten bıkmadı yazdı ama geleceğim diyen sadece 1 kişi.

O yüzden organizasyon İPTAL OLDU !...

Hepinizi çok seviyorum. Gidenlerin yolu açık olsun !...

.

basayev58
24.03.2012, 09:19
Bizim insanimiz ancak Sivas'lilar kahvehanesi,Sivas'lilar (koylerine kadar) dernegi acip orada cay icmesini bilir. Ondan cok sasirmiyorum. Zaten kitlemiz belliydi ve az bucuk dagildi bu kitle.

Hala Buca,Hatay,Eski Izmir Sivas'lidir denilsin, benim gozumde Bir minubus dolduramayacak kadar Sivas'li vardir Izmir'de!

calipso
24.03.2012, 10:28
neyse şimdi o kadar tartışmaya gerek yok ama ben manisa maçında çok kişinin olacağını tahmin ediyorum...tüm yiğidolara iyi hafta sonları..

B.DUMANLI
24.03.2012, 10:49
Tüm egedeki yigidolar,Sivasspor´u desteklerlerde fakat o Bülent Yildirim ´ín bu maca verilmesi migdeyi bulandiran cinsten.Hakkimizda hayirlisi.

Salim58
24.03.2012, 11:03
Ali dayımı bu maç için Ankara'dan Manisa'ya yolladım.Ali dayım bu maçta benim yokluğumu aratmayacak.:)

Ali dayım son hazırlıklarını yapmış hem maça gelecek yiğidoları bekliyor hemde bu maçı bekliyor..

benozgurr
24.03.2012, 13:03
Yok canım otobüs, minibüs falan yok. Adamların hepside biliyor gidiş dönüş 12,50 TL ama kimse gelmiyor. Herkes kendi imkanı ile gelecek. Artık karışmıyorum. Onur kardeşimiz dün öğleden beri gece yarılarına kadar burada, facebookta yazmaktan, yayınlamaktan haber vermekten bıkmadı yazdı ama geleceğim diyen sadece 1 kişi.

O yüzden organizasyon İPTAL OLDU !...

Hepinizi çok seviyorum. Gidenlerin yolu açık olsun !...

.

Abi siz yine bugün akşama kadar iptal etmeyin istersiniz çünkü faceden yazanlar falan var belki çıkar akşama kadar minübüs taraftar

GuVeN
24.03.2012, 13:12
Manisa'da görüşürüz.

Salim58
24.03.2012, 13:14
Manisa'da görüşürüz.

Güven'im İşine yarayabilir benim makinayı götürmeyi unutma.:)

GuVeN
24.03.2012, 13:21
Güven'im İşine yarayabilir benim makinayı götürmeyi unutma.:)
Merak etme abi, götürürüm. Senden de ızını aldık nasılsa :)

hulkamania
24.03.2012, 13:33
"Arkadaşlar Manisaspor maçı için İzmir'den araç kaldırma organizasyonu,heryerde sayımızla övünüp,iş icraata gelince 15-20 kişi bir araya gelmediğimiz için iptal olmuştur "

Kaynak : Sivasspor , Facebook Sayfasi.
http://www.facebook.com/Sivassporum

izmirliyigido
24.03.2012, 14:39
Saatlerinizi 1 saat ileri almayı unutmayın, sonra da maçı kaçırdık demeyin.. :D :D

.

ramazan5842
24.03.2012, 15:05
izmirli yiğido
izmirde sivaslıların bulunduğu ortamlar yok mu kıraathane,kafe vb.biraraya gelip kaynaşmıyorlar mı.?eğer öyleyse hepsi bir organizasyonla bu maça gelebilirdi.

izmirliyigido
24.03.2012, 16:59
Var dernekler var, kıraathaneler var, lokaller var, bilhassa çoooooook miktarda köy dernekleri var, ama hepsi kendine. Kimseye bir faydaları yok. Benim olduğum yerde Karşıyakada Sivaslılar Dayanışma Derneği var, maç zamanları onlar bir faaliyet yapması gerekirken onlar bizim grubun (İzmirli Yiğidolar'ın) organizasyonundan faydalanıyorlardı. Araba ayarlayamıyorlar ama kendi arabalarıyla gidiyorlar, gitmeyenlerde bize takılıyorlar, misafir ediyoruz.

Dışarıda ne yazık ki tutkunluk yok. Sivas'lı Sivas'lıya sahip çıkmıyor. Ama ben öyle olmamaya çalışıyorum, özellikle gençlere ve öğrencilere yardımcı olmaya imkana yaratmaya çalışıyorum.

.

ramazan5842
24.03.2012, 17:46
Var dernekler var, kıraathaneler var, lokaller var, bilhassa çoooooook miktarda köy dernekleri var, ama hepsi kendine. Kimseye bir faydaları yok. Benim olduğum yerde Karşıyakada Sivaslılar Dayanışma Derneği var, maç zamanları onlar bir faaliyet yapması gerekirken onlar bizim grubun (İzmirli Yiğidolar'ın) organizasyonundan faydalanıyorlardı. Araba ayarlayamıyorlar ama kendi arabalarıyla gidiyorlar, gitmeyenlerde bize takılıyorlar, misafir ediyoruz.

Dışarıda ne yazık ki tutkunluk yok. Sivas'lı Sivas'lıya sahip çıkmıyor. Ama ben öyle olmamaya çalışıyorum, özellikle gençlere ve öğrencilere yardımcı olmaya imkana yaratmaya çalışıyorum.
.
zaten sivaslılar birlik olsalardı.şu anda anadolunun 1 numaralı taraftar topluluğu olurduk.

DOST959
24.03.2012, 18:22
MANİSAYA KAÇ YİĞİDO GELİYOR SAYI BELLİMİ
YARIN ORDAYIZ SONUNA KADARDESTEK

yigidolar06
24.03.2012, 20:56
MANİSAYA KAÇ YİĞİDO GELİYOR SAYI BELLİMİ
YARIN ORDAYIZ SONUNA KADARDESTEKBaşkentli yiğidoları temsilen ben maçtayım

AYIBOAN
25.03.2012, 01:18
içim kan ağlaya ağlaya gelemiyorum bir sezon beklediğim maç tam vize haftamın :mad: öncesine denk geldi gidebilecek olupta gitmeyen gözüme gözükmesin :mad: bedenim ders başında ruhum manisa 19 mayısta olacak

hulkamania
25.03.2012, 12:22
Muhsin Yazicioglu atkisini unutmayalim , bugun 25 mart

Kibrisli
25.03.2012, 12:27
Başkentli yiğidoları temsilen ben maçtayım

Görüşelim Gardaş...

HababamHa
25.03.2012, 13:53
helal olsun hepinize takım nere giderse gitsin asla yalnız değil

infial§
25.03.2012, 18:00
stadyuma gıderek takımı destekleyen tum yiğıdoları kutlarım,

poolat58
25.03.2012, 18:15
resim yok mu gardaşlarım...

ramazan5842
25.03.2012, 18:19
hepinize teşekkürler.tribünde döktürdünüz.:D

Örükcülü
25.03.2012, 20:04
Tribünler gerçekten çok iyiydi. İzmirli Yiğidolar'a, çevre illerden gelenlere ve İstanbul'dan gelenlere teşekkürler. Pankartlar çok güzel görünüyordu.

yigidolar06
25.03.2012, 21:13
Atmosfer güzeldi izmir istanbul balıkesir manisaya akmıştı bize ayrılan yerlerin tamamına yakın taraftarımız vardı maçtan önce mesir macunu şenliklerinide izleme şansımız oldu manisayada üzüldük

B.DUMANLI
25.03.2012, 23:07
Manisa´nin küme düsmesinden sonra bilhassa Izmr´de yasayanlar icin Sivasspor´u desteklemek diye birsey olmiyacak ,cünki ege´nin süperligde takimi kalmamis oldu.Buda cok aci birsey.

DOGU_BEY
26.03.2012, 00:57
Atmosfer güzeldi izmir istanbul balıkesir manisaya akmıştı bize ayrılan yerlerin tamamına yakın taraftarımız vardı maçtan önce mesir macunu şenliklerinide izleme şansımız oldu manisayada üzüldük

tvden izlerken herhalde az seyirci gitmiş diye hayıflanırken uzaktan bizim tribünleri genel gösterdi baktım tamamen dolu..Eeee dedim bu kadar seyriciyi boynu bükük göndermek olmaz haydi Sivassporum dedim ve çok iyi oynamasak da büyük takım gibi kritik anda golü atıp maçı lehimize çevirmeyi bildik..zaten manisa bjk maçından puan alıp dönseydi bu maç bizim için daha da zor olurdu ama orada belleri kırlmıştı...

tykinik58
26.03.2012, 09:38
Manisa´nin küme düsmesinden sonra bilhassa Izmr´de yasayanlar icin Sivasspor´u desteklemek diye birsey olmiyacak ,cünki ege´nin süperligde takimi kalmamis oldu.Buda cok aci birsey.

Sana katılıyorum. Önce Can sonra Canan misali. Önce SİVASSPOR'um 3 puanı alsın ilk 8'i garantilesin istedim oldu çok şükür ama diğer yandan İzmir'de Sivas'lılar için SİVASSPOR maçına gidecek Ege takımı kalmamasına ben de üzüldüm, bu hafta değil taa haftalar öncesinden Manisaspor'un düşmemesi hatta Bank Asya 1.Ligden Buca, Karşıyaka veya Göztepe'nin gelmesini çok istedim o da olmadı.

bortecine
26.03.2012, 15:46
Takımı destekleyen herkeze helal olsun. Maçı izlerken bende hayıflandım ilk dakkalarda taraftarımız yokmu diye koskoca izmirde akamamışmı diye ama ilk kulağa gelen sesler yanıltmıştı. sonradada baktıkkı hemen hemen doluydu. Saolun yiğidolar. Bizim maçlarıda tvden izlemek çok sıkıcı her daim spikerler rakibimize yalakalık yapmaktan başka birşey yapmıyor:mad:

Metal Gear
26.03.2012, 20:23
Manisa'yı,Buca'yı,Denizli'yi yolladınız..
Bakalım seneye Sivasspor'u nerde izleyeceksiniz!
Size de takım dayanmıyor..:)

gülkız
26.03.2012, 21:11
Akhisar belediyespor bank asyada liderliğin en büyük adaylarından.Yeni sezonda süper lige çıkabilir,böylelikle süper ligde ege temsilcisi olabilir.