Orijinalini görmek için tıklayınız : Stadyum işkencesi...
Rallim58 19.03.2012, 07:59 http://resimzade.com/Show.html?i=34824&token=71973 (http://resimzade.com/Show.html?i=34824&token=71973)
Hafta sonu 4 Eylül stadyumunda oynanan Sivasspor-Orduspor karşılaşmasına maraton bölgesinden giriş yapan taraftarların yaşadığı rezalet, tepkilere neden oldu. Ağır geçen kış şartları nedeniyle, maraton tribünü üzerinde bulunan karların zemine inmesi ile oluşan kar ve buz kütlelerinden, maratona geçişin imkansız hale gelmesi taraftarlar arasında, "Sorumluların sorumsuz tavırları her alanda belli oluyor. Müsabaka öncesi bu rezilliği ortadan kaldıramayanları kınıyoruz" yorumunu yaptılar.
Buzdağı oluşan bu yığının alınmasının 2-3 saatlik çalışma ile ortadan kaldırılabilineceği görüşünde olan taraftarlar, "İBB karşılaşmasına kadar ancak kalkar, o da hava şartlarının imkanı; kaba yelle olur" şeklinde espriler yapıldı.
burak58as553 19.03.2012, 08:05 Rezillik yav....
sivasfutbol 19.03.2012, 08:05 stadın görevlileri uyuyormu stadın dışı kötü de içi çokmu iyi hertarafı pislik götürüyor temizlik diye bir şey yok stad müdürünü göreve çağırıyorum uyuma görevini yap..
http://resimzade.com/Show.html?i=34825&token=54567 (http://resimzade.com/Show.html?i=34825&token=54567)
Bu taraftara yapılan eziyet ne anlamadım gitti arkadaş.
Stad çevresinde eziyet,Girişte eziyet sonra bu eziyetlere katlanarak içeri girene bu kezde içerde eziyet.Gazeteler toplanır,Bayrak direkleri toplanır,Afişler toplanır,Özel güvenlik bildiğini okur.Yapmayın arkadaş evinde kahve köşelerinde oturup maçı izlemek yerine bu takımın peşinden koşanlara eziyet etmeyin.Soğuk Sivas ikliminde taraftarı dahada soğutmayın.
Rallim58 19.03.2012, 08:12 stadın görevlileri uyuyormu stadın dışı kötü de içi çokmu iyi hertarafı pislik götürüyor temizlik diye bir şey yok stad müdürünü göreve çağırıyorum uyuma görevini yap..
Son oynadığımız, GS maçından sonra stadyuma gidip ne kontrol eden ne de temizliğine bakan bir Allah'ın kulu olmuş.
Neresinden bakarsanız bakın, sorumsuzluk, disiplinsizlik, lakaytlık almış başını gidiyor...
Güvenlikte aynı teraneler, stadyumun içi dışından dışı içinden rezalet, WC'lere bakan, uğrayan olmamış, sabunluklarda sabun yok, herşey birbiriyle rezaletlikte yarış içerisinde... Saha olmuş resmen tarla gibi...
Deve misali...
tykinik58 19.03.2012, 09:47 Sivas'lının Sivas'ldan başka dostu yok sözüne inanmıyorum arkadaş.
Stad müdürü Sivas'lı değil mi? İdareciler Sivas'lı değil mi? Gençlik Spor İl Müdürlüğünde görevliler Sivas'lı değil mi?
Eeee!!! hepsi de Sivas'lı ise bu tür işleri el birliği ile yapıp da SİVAS'I, SİVASSPOR'u her yönü ile tanıtmak varken bu rezillik niye.
Bir sorumlu üst makamlara stadın çevresinin veya diğer yerlerin sorunlarını bildirip de belediyen yardım istemekte mi akıllarına gelmiyor, o soğuk havada buz yolundan insanları içeri alıyorlar.
Belediyeye söylendi de belediye mi SİVAS'lı değil? Eeeeyyy sorumlular eeeyyyy duyun sesimizi SİVAS'a, SİVAS'lıya sahip çıkın, bizlerin SİVASSPOR'a sahip çıktığımız gibi.
İçerde el ele vermezsek birlik beraberlik olmazsa dışarda Sivas'lı Sivas'lıya sahip çıkmış ne yazar???
maraton tribunun uzerındekı karmı desem buz mu desem tehlikeli kutle aşaği ınmis bırılerının uzerine duşmemiş allah'tan,ama bu seferde taraftarın onunde engel olmuş,super lıg takımına yakışan goruntuler değil
Bu kar yıgıntısının üzerinden karsıya gecmek isteyen bircok taraftar düsme tehlikesi yaşadı. Sivasspor icin bircok fedakarlık yapan taraftardan düsüp biryerlerini sakatlamalarinı istiyorlarsa onu da yaparlar merak etmesinler. Yeterki taraftarın takıma verdigi değer karsılık bulsun
vaay efendim taraftar niye gelmiyormuş, bilmem neymiş. bu stadyuma bu hizmete bu taraftar fazla bile...
sivasspor un maçlarını lig tv den izliyorum. maçlarda bi yiğido gençlik biraz zıplıyor işte. gerisi sinemaya gelmiş gibi sadece bakıyor. hiç bir organizasyon bi tezahürat yok. eskişehir gibi bir tribün kültürü olsa keşke. bando flan..
taraftar dediğin rakibi baskı altına alır.
58ToPraK58 19.03.2012, 12:00 Dört büyütülmüşlerden biri gelince kaldırılıyordu o karlar.
Stadda çalışanların ciddi bir şekilde gözden geçirilmesi gerek.
İbb maçına anca kalkar diyenlerin ne iş yaptığını sormak gerek. Dediğim gibi dört büyütülmüşler olsa şimdiden kalkardı, iş bizim taraftarlar olunca ne gerek var onlara hizmet etmeye.
Oraya ekmek parasının yanında Sivasspor'u da seven insanların alınması gerek diye düşünüyorum. Maça giden olmayınca da taraftar yok diye söylüyoruz burada. Bu kadar olumsuzluğu gören, bayrağı bile içeriye almıyorlar, taraftar bir daha o stada gitmek ister mi?
58_SEMİH_58 19.03.2012, 12:29 Mecnun başkan zamanında 7-8 bin kemik taraftarımız var onlar gelsin yeter tarzında konuşmuştu.Bu sıkıntılar giderilmediği taraftara kolaylık sağlanmadığı sürece o 7-8 binler 3-4 bine düşecek.
benozgurr 19.03.2012, 12:32 Ya arkadaşlar çekilen çile çile olarak kalıyor kimse kimsenin halinden anlamıyor. Bugün tv de muhtemelen bahsederler ama inanın yalandan... ya derlerki stad çevresi böyleydi diye söyler geçerler ya da ilgilelere sesleniyoruz derler. Ama ilgisini arayalım vğ soralım; ya arkadaş bu stad neden böyle? hiç ilgilenilmiyor mu? diye kimse kimseye sormaz SİVASSPOR YÖNETİMİ, İL GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ, BELEDİYE hepsi bu durumda suçlulardır taraftarın stada gelmemesinin hatta tribünlerinin boş olmasının nedeni işte bu olan ilgisizlik düzensizliktir.Eğer ki büyük takımlarla maç yapılırken temizleniyor, stad ile taraftar ile ilgileniliyor sorunlar gideriliyor ise lakin küçük şehir takımlarıyla oynadığımız maçlarda böyle sorunlar oluyor ve ilgilenen bulunamıyor ise bu taraftarı önemsememekten başka bir şey değildir bu da zaten stada gelmeyen taraftar için haklı bir sebeptir. Bazı arkadaşlar gelmeyen taraftara isyan ediyor ki aslında onların yerinden bakınca olaya o kadar çok haklı sebep var ki... Allah tan artık bahar geliyor da karlar erir bizler karların temizleneceği için değil baharın geldiği için sevinelim.
58 SiVaSıM 58 19.03.2012, 15:22 koskoca SİVASSPOR stadı bu halde olmamalı KINIYORUM
poolat58 19.03.2012, 18:45 onu bırak bilet gişilerinin önünde bile 1 metre kar vardı bilet almak için önce karla cebelleşip oraya ulaşmanız gerekiyor. yav 10 metre kare yer altı üstü temizleseniz ne olur yani.
Bu rezaletin hiç bir bahanesi olamaz. Belediye'ye , Karayolları'na Alo dediniz de bir kepçe yollamadı mı?
Stadyumun içi bir rezalet, dışı bir rezalet, güvenlikçisi ayrı bir terane. Sonrada taraftar stada gelmiyor diyorsunuz. Detttttttt :D
cücü baba 20.03.2012, 00:29 O karı ordan temizlemek çok zor değil isterler belediyeden bir kepçe gelir 15 dakikada tertemiz eder SÜPER LİGE Yakışmıyan görüntüler yetkililer kimlerse esefle kınıyorum, ortada bir sorumsuzluk var ve kimsede uyarılara aldırış etmiyor...
Ayıptır beyler ekmek yediğiniz yere sahip çıkın kimse sizlerin uşağı değil..........
yigidolar06 20.03.2012, 09:38 http://resimzade.com/Show.html?i=34824&token=71973 (http://resimzade.com/Show.html?i=34824&token=71973)
Hafta sonu 4 Eylül stadyumunda oynanan Sivasspor-Orduspor karşılaşmasına maraton bölgesinden giriş yapan taraftarların yaşadığı rezalet, tepkilere neden oldu. Ağır geçen kış şartları nedeniyle, maraton tribünü üzerinde bulunan karların zemine inmesi ile oluşan kar ve buz kütlelerinden, maratona geçişin imkansız hale gelmesi taraftarlar arasında, "Sorumluların sorumsuz tavırları her alanda belli oluyor. Müsabaka öncesi bu rezilliği ortadan kaldıramayanları kınıyoruz" yorumunu yaptılar.
Buzdağı oluşan bu yığının alınmasının 2-3 saatlik çalışma ile ortadan kaldırılabilineceği görüşünde olan taraftarlar, "İBB karşılaşmasına kadar ancak kalkar, o da hava şartlarının imkanı; kaba yelle olur" şeklinde espriler yapıldı.1970 yıllarda her allahın günü sabah akşam burdan yaya geçtim orta okulum 4 eylül lisede ticaret lisesiydi o yıllarda sıcak çermiğin suyunu sivasa getirecekti belediye çok sevinmiştik çoçuk aklımızla nedenide demiryolları lojmanlarına giden kalorifer borularının geçtiği kaldırımlar kupkuruydu bizde bu resimde gördüğümüz karlı yollara anımsatan kaldırımlarda düşe kalka gençliğimiz geçti. (küçük bir anettot. hala hayaldir belkide)
Rallim58 20.03.2012, 12:52 1970 yıllarda her allahın günü sabah akşam burdan yaya geçtim orta okulum 4 eylül lisede ticaret lisesiydi o yıllarda sıcak çermiğin suyunu sivasa getirecekti belediye çok sevinmiştik çoçuk aklımızla nedenide demiryolları lojmanlarına giden kalorifer borularının geçtiği kaldırımlar kupkuruydu bizde bu resimde gördüğümüz karlı yollara anımsatan kaldırımlarda düşe kalka gençliğimiz geçti. (küçük bir anettot. hala hayaldir belkide)
O yıllarda güreş merkezinin hemen yanı antrenman sahasıydı, 4 Eylül'ün bahçesinde top oynayacak yer kalmamış ise buraya gelir oynardık. Çiçekli, Altuntabak, Kadı Burhanettin mahallesi gençlerinin vazgeçilmez mekanları buralar idi.
Eski stadlardaki heyecan daha farklı idi. Beton tribünlerde o eski maçları izlemeyi şimdilerdeki koltukların sıkışık aralarından daha huzurlu, rahat ve zevkli idi.
Özlüyorum o günleri...
Amcalarımız, dayılarımız o hafta maça gelmediklerinde ise hiç tanımadıklarımıza "ağbi benide içeri alsana nolur" yakarışlarımızdaki masum ve gerçek Sivasspor aşkını özlüyorum.
Şimdilerde ise; yıllardır aldığım kombineye rağmen o zevki, huzuru ve rahatlığı bulamamdan dolayı özlüyorum maziyi...
üçyıldız58 20.03.2012, 15:46 Resimdeki kar tepesinin üstünden geçeyim derken sırt üstü düştüm bileğimi incittim
ben sadece bir bakanı olan bu ile ve bu ilde bürokrasinin başındaki bulunan kişilere yazıklar olsun diyorum
belediyesiyle,valiliğiyle,dair e kurumlarıyla parti genel merkezleriyle stk larla sivas uyuyor
siz uyuyun atı olan çokdan gitti
Sivasta maça giden kiminle görüştüysem sıkıntılar aynen devam ediyormuş.Hiç bi düzelme yokmuş vc ler berbat girişteki sorunlar aynen devam ediyor içerdeki sorunlarda aynı. Yani aynı tas aynı hamam diyelim.:)
Sivasta maça giden kiminle görüştüysem sıkıntılar aynen devam ediyormuş.Hiç bi düzelme yokmuş vc ler berbat girişteki sorunlar aynen devam ediyor içerdeki sorunlarda aynı. Yani aynı tas aynı hamam diyelim.:)
Aynı dayı aynı. Bunlar adam olmaz.
maraton kısmı tuvaletlere giderken gölden geçmek gerekiyor (!) . dışardakiler karlar aynı duruyor ... sadece 1 kapı acıktı nedense ? C-D yazan kısmın neden sadece 1 kapısı acıktı , kalabalık azalmak bilmedi 2 turnikeyle uzun sürüyor içeri girmek . bu işe bi çözüm gerek .
eyuphulagu 31.03.2012, 20:05 Bugün bende maça gittim..Genellikle vip de maç izlememe rağmen hava soğuk olduğundan maratonu tercih ettim..Arkadaşların söyledikleri şikayetler malesef aynen devam ediyor...Sivas'ın içinde kar kalmad ama statyumun dışı sanki karla kaplı bir dağ tepesini andırıyor...Çok merak ediyorum;bu karları kürlemek bu kadar mı zor;maç başına büyük paraların verildiği bir ortamda buraları birilerine temizletmek bu kadar mı zor?Hele bir de maç girişler var ki;maraton tribüne giden yolda bazı turnikelerin çalışmaması bir çok kişinin dakikalrca ,büyük maçlarda belki de 1 saata yakın kuyrukta beklemesine yol açıyor...Bunun şu an için çözümü yok ama gelecek için mutlaka bu takıma bu şehire yeni,modern bir stat gerekiyor..Çünkü taraftarın artık maça girmek için bu kadar şeyi hakettiğini düşünmüyorum..Umarım birileri bu işe müdahalede bulunurda bu komedi sona erer...
stadyumda kı guvenlik işini sıki tuttukları kadar,çevre duzenlemesı,giriş-çıkıslar, vs de işi de sıkı tutulsa da vatandaş rahat etse,gercı benim için sorun değil maraton trıbunun catısın da bıle maç ızlerım
|
|