Orijinalini görmek için tıklayınız : İyi Takımız
SivasSpor.Com 21.03.2012, 07:53 http://resimzade.com/Show.html?i=34844&token=15642 (http://resimzade.com/Show.html?i=34844&token=15642)
Başkanımız Mecnun Otyakmaz, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek,
''Bu güzel atmosferde turu geçecek sonucu aldık, çok mutluyuz. Bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Bu maçta gerekli mücadeleyi gösterip, arzu ettiğimiz sonucu aldılar'' dedi.
Otyakmaz, kupada iddialı olduklarını dile getirerek, ''Takımımız iyi bir takım. Bütün sezon iyi futbol oynadılar. Bunu kupayla taçlandırırlarsa bizi çok mutlu etmiş olurlar'' şeklinde konuştu.
Rallim58 21.03.2012, 08:08 Sezonu kupa ile kapatacağımıza inanıyorum.
Kupa alındıktan sonra, ancak Sivassporun güçlülüğünden dem vuracaklar. Şimdilerde son saniye pozisyonu ile avunup dursunlar.
Kupayı havaya kaldırırken, o fotoğrafı hayal ile de olsa düşünmeye başladım :)
58MUAMMER58 21.03.2012, 08:13 KalınKalın :DSİVASSPORUMUZ sezonun en iyi futbolunu oynayan izleyenlere zevk veren takım hakem hataları olmasaydı şuan çok farklı yerlerde olurduk fakat takımın bazı mevkilerine kaliteli adam alınması şart başkanımıza gs galibiyetini yaşattıkları için tüm takıma sevgiler:D
sandal5877 21.03.2012, 08:17 HEPSİNE COK TEŞEKKÜRLER BU OYUNCU TOPLULUGU BU YILDA DİYER YILLAR GİBİ HARİKA İŞLER BAŞARDILAR... SONUNDA KUPA OLMASA DAHİ.ZATEN HAKEMLER BİZE İZİN VERMİYORKİ BİR ŞEYLER OLSUN.
vahit5834 21.03.2012, 09:15 iki bir biten ilk yarıdaki maça saysınlar hakemin katlettiği maçı heç seyrettilermi acaba
Takım Güzel iyi futbol oynuyor ama oyuncu saymız Kısıtlı Oyuna Mehmet Nas-Cihan Dan başka Takviye Yapilamiyor Kaliteli Yedeğe de ihtiyacimiz Var 11 kişiyle Değil 18 Kişiyle Takım olursak şampiyonluğa oynardık bu sene
mühendisburak58 21.03.2012, 11:32 içimde bir his var sivasspor kupayı kazanacak demedi demeyin.
başkanım kupayı ıstıyoruz
serhatcan 21.03.2012, 12:19 Başkan rıza hocanın sözleşmesi bitiyor sanırıö. Senin tek yapacağın şey rıza hocayı bırakmamak. Sivaslılar için en büyük kupaa rıza hocanın sivassporda kalması olur. Sivassporun geleceğini şekillendirecek tek insandır. nice kupa ve lig heyecanları yaşar sivaslılar rıza hocayla.
fatih585858 21.03.2012, 12:28 Başkan rıza hocanın sözleşmesi bitiyor sanırıö. Senin tek yapacağın şey rıza hocayı bırakmamak. Sivaslılar için en büyük kupaa rıza hocanın sivassporda kalması olur. Sivassporun geleceğini şekillendirecek tek insandır. nice kupa ve lig heyecanları yaşar sivaslılar rıza hocayla.
Tamamen katılıyorum. Yedek kulübemizin iyi olmamasına, futbolcu rotasyonunun darlığına rağmen, aldığımız sonuçlar ve oynadığımız iyi futbol hocamızın başarısıdır . Hocamızla beraber, Uzun süreli bir yapılanmaya gidilmesi, kulübümüzün menfaati için en doğru karar olacaktır.
Harput0658 21.03.2012, 13:06 Başkan rıza hocanın sözleşmesi bitiyor sanırıö. Senin tek yapacağın şey rıza hocayı bırakmamak. Sivaslılar için en büyük kupaa rıza hocanın sivassporda kalması olur. Sivassporun geleceğini şekillendirecek tek insandır. nice kupa ve lig heyecanları yaşar sivaslılar rıza hocayla.
Aynen katılıyorum. Seneye yapacağı takviyelerle daha iyi yerlere geleceğimize eminim. Rıza Hoca ile 3-5 yıllık uzun bir kontrat yapılmalı.
üçyıldız58 21.03.2012, 15:24 başkanım senin yapacağın bülent uyguna verdiğin yetkiyi rıza hocamıza ver
sende geriye yaslan ayak ayağın üstüne at keyfine bak
senide rıza hocayıda seviyoruz
58 SiVaSıM 58 21.03.2012, 15:46 BÜYÜK BAŞKAN SENLE SEVİNMEYİ ÖZLEDİK BE ! İNŞALLAH O KUPAYI KALDIRACAĞIZ SONRADA AVRUPAYI TİTRETECEĞİZ SİVAS GERİ DÖNDÜ
Dark Force 21.03.2012, 22:23 Başkanım sen olduğun sürece sivasspor büyük başarılar kazanacaktır...
kamışlı58 21.03.2012, 22:24 başkanım seni maç izlerken görmeyi çok özlemişiz sen takımın yanında ol butakımın yapamayacagı yok
kamışlı58 21.03.2012, 22:26 başka olur sivaslının oyunu ist dan sevgiler tüm yigido kardeşlerime
Imkansizi istemiyoruz,bu kadar yaklasmisken kupayi almak mucize degil. Riza hocam ligde ilk sekizde kalalim,oyunculari kupa macina sartlandir. Inanmak kazanmanin yarisidir. Tek yurek olmus hep beraber inaniyoruz. G.S. yi yenmek kupa finali sayilacak bir macdi.Zoru basardin Riza hoca,bizi umutlandirdin.Hadi hayirlisi.
58SARKISLALI58 22.03.2012, 12:03 riza hocanin takimda kalacagina inaniyorumda bikac iyi transfer lazim defans ve orta sahaya nekadarda olsa kadir pekmezci ve ermanla bu is yurumez diye dusunuyorum
ankastre 22.03.2012, 12:30 iyi takım olup olmadığımız dünya alem gördü.
ah guddusi ahhh
hasanim58 23.03.2012, 18:55 Henuz sezon basindayken sivassporun isi cok zor bu sene kume duser diyenlerede bu basarimiz kapak olsun bide kupayi kucakladikmi hasetlerinden catlarlar heralde
|