Orijinalini görmek için tıklayınız : Siz de mi sayın Bakan?
SivasSpor.Com 23.03.2012, 13:54 http://resimzade.com/Show.html?i=34864&token=33790 (http://resimzade.com/Show.html?i=34864&token=33790)
Her şey yaklaşık beş yıl önce Sayın Başbakan’ın verdiği 35 bin kişilik stadyum sözüyle başladı. Daha sonra ardı arkası gelmedi bu sözlerin. Spor bakanları, milletvekilleri, parti mensupları verilen bu sözleri yıllar yılı tekrarlamaya devam ettiler.
Her üç beş ayda bir Sivas ve Sivasspor sevdalıları yeni söylentiler ile heyecanlandırıldı. İnsanlara umut aşılandı, sözler verildi. Hatta 2011 yılının Haziran ayında TOKİ’nin sitesinde ’33 bin kişilik stadyum ve spor kompleksi inşaatı‘ ihale ilanı bile yayınlandı. Ancak seçim bitti, yorgancı kavgası da bitti, ihale ilanı sessizce kaldırıldı, olan bizim ümitlerimize oldu. İlgili kişiler yeniden üç maymunu oynamaya devam ettiler.
Derken iktidar partisi tarafından şehrimize bir bakanlık verildi. Milli Savunma Bakanı olan hemşehrimiz ve Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz Sivaslılara stadyum konusunda bir kez daha ümit verdi. Hatta bir Sivas ziyaretinde, ilgili bakanlığın ve TOKİ yetkililerinin kapasiteyi 25 bine çekmek istediklerini ancak kendisinin devreye girerek tekrardan bu rakamı 33 bine yükselttiğini söyledi.
Fakat bugün gelinen noktada, 2012 yılı Mart ayının sonuna yaklaşıyor olmamıza rağmen henüz ihale ilanının yayınlanmamış olması; ayrıca TOKİ ve ilgili bakanlıktan alınan bazı bilgilere göre kapasitenin yeniden 25 bine düşürülmüş olduğuna yönelik bilgiler artık bizim midemizi bulandırmaktadır.
Bu ülkede insanların siyasetten nefret etmelerinin aslında hiç de yanlış ve gereksiz olmadığını gösterir nitelikteki bu gelişmeler üzerine Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz’dan verdiği sözü takip etmesini ve sözünün gereğini yerine getirmesini istiyoruz.
Kısaca belirtelim, mevcut stadyumumuz 18 bin kişi kapasitelidir ve şehrimizin merkezindedir. Sivas’ın hemen hemen her yerinden yaya olarak bile mevcut stadyumumuza ulaşım sağlanabilmektedir. Kale arkaları yıkılarak ve atletizm pisti kaldırılarak 25 bin civarında kapasite sağlanabilir. İş bu halde eğer şehir dışına yeni bir stadyum yapılacaksa, yeni stadın avantajlarının eski stadyumdan daha fazla olması, Sivaslıya getirisinin ve faydasının da artmış olması gerekmektedir. Şehrin içerisinde 25 bin kapasiteye ulaşabilecek bir stadyum hali hazırda varken, bu stadyumu alıp şehrin dışına aynı kapasite ile taşımak anlamsızdır, gereksizdir, Sivas’ın menfaatine değildir.
Ve nihayetinde site olarak yıllarca haykırdığımız bir gerçeği tekrardan vurguluyoruz:
UEFA'nın bundan sonra uluslararası turnuva ve müsabakalarda kullanılacak stadyumlar için en az 30 bin kapasite aradığı gerçeğini göz önüne aldığımız vakit, önümüzdeki 50 yıl için yapılacak olan bu yatırımın Sivas'ın sportif geleceğine bir hizmet değil darbe olacağı açıktır. Yapılacak olan stadyum onlarca farklı ağızdan, defalarca tekrarlandığı ve söz verildiği üzere en az 30 bin kapasiteli olmalıdır. Eğer 30 bin kapasitenin üzerinde olmayacaksa biz bu çalışmayı Sivas'a ihanet olarak göreceğiz ve verilen sözlerden dönüldüğü için kendimizi aldatılmış hissedeceğiz! Ve daha önemlisi bize yalan söyleyenleri asla unutmayacağız, affetmeyeceğiz!
Aldatan bizden değildir!
www.sivasspor.com
Bizde bu kafa olduktan sonra daha çok aldatılırız seneye bir daha söz versinler bir daha inanırız.Millet kendi memleketine sahip çıkar bizim bakanda hava civa çıktı kimse alınmasın.Stadyum konusunda sadece değil,9-10 yıldır sivasa ne yapılmış, ya da yapıldıda benim mi haberim yok bir tek çivi bile çakılmadı...
üçyıldız58 23.03.2012, 14:06 şayet stadyumun kapasitesi düşerse yazıklar olsun bu vekillere ve bakana
25 bin kapasite olucaksa hiç olmasın.Sivas halkını kandırmaya kimsenin hakkı yok!Yeter artık..!
Bu kadar sözden ve aradan geçen beş yıldan sonra geri adım atılırsa, geri adım atanların Allah belasını versin. Sözünden dönenlere de yazıklar olsun.
Söz namustur diye bir söz vardır. Hatırlatayım!!!
58svsvs58 23.03.2012, 14:19 STADIN 33 YADA 25 OLMASINDANDA GEÇTİM. SİVAS A STAD YAPILACAĞINDAN BİLE ŞÜPHELİYİM. SİVAS A HASTANE YAPILACAKMIŞ. SİVAS A YENİ TERMİNAL YAPILACAKMIŞ. SİVAS A ALIŞVERİŞ MERKEZİ YAPILACAKMIŞ. KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİM AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ. HEP AYNI MASALI İLK KEZ DİNLİYORMUŞ GİBİ SEVİNİP DURUYORUZ. ACABA BİZ APTAL MIYIZ?
58svsvs58 23.03.2012, 14:24 BİRİNE HAK ETTİĞİNDEN FAZLA DEĞER VERİRSEN SENİ EŞEK SANARMIŞ.
SenSetik 23.03.2012, 14:44 STADIN 33 YADA 25 OLMASINDANDA GEÇTİM. SİVAS A STAD YAPILACAĞINDAN BİLE ŞÜPHELİYİM.
aynen katılıyorum +++++++++++++
GokhanTurna 23.03.2012, 14:48 Suat Kılıç açıklama yaptı iki gün önce stat ihale sırası Sivassporda. Ama çok değişik mevzular var. Diğer iller itiraz etmişler galiba 33 bin kişilik statımıza, bu yüzden 25 bine çekiliyor deniyor. Kesin bir şey yok sadece duyum bunlar.
yerliturkuaz 23.03.2012, 14:51 Uyumaya mı devam diyeyim yoksa uyutmaya mı devam diyelim bilmiyorum ki...
Biz burada birşeyler yazınca suçlu oluyoruz herkes elini vicdanına koyup bir düşünsün bu iktidar partisi seçildiği günden bu yana Sivas'a ne verdi neler kazandırdı. Sivas büyükşehir statüsü kazandı mı. Sivas hak ettiği yeri buldu mu. Bana iktidar partiyi savunanlar gönül verenler kalksın bu sorularıma cevap versinler...
Bizler Sivasspor sevdılıyız diyoruz bizler Sivasspor'a gönül veriyoruz diyoruz.Bakın Galatasaray'ın stadı bir sene ile iki sene arasında ne kadar az bir sürede kazandırıldı. Ya bizimkisi ise tam tamına beş sene oldu koskoca beş sene ama ortada hiçbirşey yok. Ben eminim bu saatten sonra da birşey olamaycakdır. Boşuna hiç kimse birbirini kandırmasın. Nasıl olsa iktidar partisi %60 oy aldı Sivas'dan çanta da keklik olarak da görüyor Sivas'ı ve bundan sonra da böyle de olacakdır. Çünkü biliyorlar Sivas'daki insanları... Artık anlayana....
SenSetik 23.03.2012, 14:57 Uyumaya mı devam diyeyim yoksa uyutmaya mı devam diyelim bilmiyorum ki...
Biz burada birşeyler yazınca suçlu oluyoruz herkes elini vicdanına koyup bir düşünsün bu iktidar partisi seçildiği günden bu yana Sivas'a ne verdi neler kazandırdı. Sivas büyükşehir statüsü kazandı mı. Sivas hak ettiği yeri buldu mu. Bana iktidar partiyi savunanlar gönül verenler kalksın bu sorularıma cevap versinler...
Bizler Sivasspor sevdılıyız diyoruz bizler Sivasspor'a gönül veriyoruz diyoruz.Bakın Galatasaray'ın stadı bir sene ile iki sene arasında ne kadar az bir sürede kazandırıldı. Ya bizimkisi ise tam tamına beş sene oldu koskoca beş sene ama ortada hiçbirşey yok. Ben eminim bu saatten sonra da birşey olamaycakdır. Boşuna hiç kimse birbirini kandırmasın. Nasıl olsa iktidar partisi %60 oy aldı Sivas'dan çanta da keklik olarak da görüyor Sivas'ı ve bundan sonra da böyle de olacakdır. Çünkü biliyorlar Sivas'daki insanları... Artık anlayana....
hocam ağzına sağlık..Sivas halkı koyun değildir..öyle elini kolunu salalyarak gelip vaadlerde bulunup sonra 5 sene sonra gelip aynı vaatlerle bizi kandıramazsınız...bunu görmeleri lazım...ama dediğin gibi...ANLAYANA !!
Harput0658 23.03.2012, 15:32 Helal olsun. Elin bakanları "ince hesaplar" yapıyoruz diyor. Bizim Bakan "Sivas soğuk memleket yapmışken Satadın Üstünü de tamamen kapalı yapalım diyip fazlasını isteyeceğine köstek olup 25 bin yeter" diyorsa ayıp ediyor. Ne diyelim helal olsun.
Harput0658 23.03.2012, 15:36 hocam ağzına sağlık..Sivas halkı koyun değildir..öyle elini kolunu salalyarak gelip vaadlerde bulunup sonra 5 sene sonra gelip aynı vaatlerle bizi kandıramazsınız...bunu görmeleri lazım...ama dediğin gibi...ANLAYANA !!
Biz bu kafada olduktan sonra. Kandırırlar merak etme.
sivaslıadem 23.03.2012, 15:50 bu stadı biz görmeyiz artık ümidimi kestim
inşaallah torunlarımız görür:mad::mad:
fatih585858 23.03.2012, 16:04 Şehrimizin geleceği için böyle önemli konularda, gözümüz hemen Muhsin Yazıcoğlu ve Abdüllatif Şener gibi isimleri arıyor. Bu insanların memlekete çok önemli hizmetleri oldu. Abdüllatif Bey'e Allah uzun ömürler versin. Muhsin başkanımız içinde yeri gelmişken yeniden, Allah'tan rahmet diliyorum.Şu an ki vekillerinde(Malik Bey dışında), bakanında şu zamana kadar, memleketin yararına önemli bir iş yaptıklarını duymadım. Yanlış biliyorsam, düzeltin. İnsanlardan aldıkları güveni ve değeri inşallah boşa çıkartmaz da önemli icraatlar ve hizmetler yaparlar.
vahit5834 23.03.2012, 16:24 arkadaşlar sivas türkiye cumhuriyetinin tam ortası kurtuluşu olmayan tek il ama gel görki insanlarımız kusura bakmasın sürü kim ne derse desin hiç geriye bakmadan koşuyorlar olursa 33000 üstü yoksa hiç yapmasınlar
eğer bu haber doğruysa yazıklar olsun ben ve birkaç arkadaş zamanında demiştik bu stad yapılmadan inanmayız diye ama bize bazı arkadaşlar saymadıklarını bırakmamışlardı
sonuçta sivas galiba hayin yetiştiriyor sivas galiba kendi kuyusunu kazan insan yetiştiriyor bu dönem hiç olmadığı kadar umutluyduk ancak ne oldu umudumuzu bağladığımız bakanda bize tekme vurmak üzere
eğer öyleyse sivasa vekile bakana falan gerek yok artık sivas sahipsizliğe alıştı istanbula 5 vekillik yer daha açsınlar yada 2sini kayseriye kaydırsınlar olsun bitsin artık :mad:
çok doğal birşey bu. adamlar o kadar oy almış demekki memnun sivaslı diyorlar. zaten sivaslılardan organize tepki vs vs görmek mümkün değil.çok söyledik ama neyse siyasete girmeyeyim.
eğer statd 25 bin kapasiteli yapılacaksa hiç yapılmasın. sivasspor yönetimi stadın kullanım hakkına sahip zaten. kapasite o seviyey getirlebilir. zemin 1-2 metre aşağı çekilir atletizm pisti kaldırılır gar tarafı kapalı ve maraton büyültülebilir. kapasite zaten 25-30 bine çıkar. bence hiç gerek yok yeni bir yerde 25 bin kişilik stada. dalga geçmesinler bizimle. ama hakediyormuyuz ne
sivasfutbol 23.03.2012, 17:00 sivaslıları şeylerine takıp oynatıyorlar seçim zamanı gelir elbet bir gün ben de oy sandığında onları şeyime takarım..
noname87 23.03.2012, 17:25 25 bin yapacaklarsa hiç yapmasınlar başka hükümütler gelir onlar yapar
İbrahim58070 23.03.2012, 17:31 hocam ağzına sağlık..Sivas halkı koyun değildir..öyle elini kolunu salalyarak gelip vaadlerde bulunup sonra 5 sene sonra gelip aynı vaatlerle bizi kandıramazsınız...bunu görmeleri lazım...ama dediğin gibi...ANLAYANA !!
Valla kardeşim Sivas halkı koyundur.Daha doğrusu Türk nsanı koyundur.Adam müslüman diye koyun oldu bu halk.Size soruyorum müslüman halkını soyar mı? Arabam var, arabaya koyacak benzin param yok.Litresi 5 tlye dayandı.Şimdi diyecek ki bazıları arabaya parayı buldun benzinemi bulamıyon diye ?Ey kardeşim dünyanın en pahalı benzini bizde ikinci nokta iste ben arabaya 20.000 tel vermişsen 5 yıl kullansam bi o kadarda benzine para veriyorum.Konuyu nerden nereye bağlandık.Affınıza sığınıyorum.
sehrisivas 23.03.2012, 17:34 Abi herkes şikayetçide Sivasın yarısı bunlara oy vermiş.Bi trabzon gibi olamadık tepki koyamadık. hata bizde....
Yesil_Gozlu_17 23.03.2012, 17:39 AKP DESTEK VERENLER NERDE SİMDİ İKİ GUN SONRA BELEDİYE SECİMLERİ OLACAK GENE AYNİ LAF AYNİ PALAVRA OLACAK BU BOYLE BİLİNE...!
ONDAN SONRA VAY BİZ SOYLE YATİRİM YAPİYORUZ YOK BOYLE YATİRİM YAPİYORUZ DEYİP OVUNUYO... COK OZUR DİLİYEREK BİR LAF SOYLUYORUM
'''''BANA FAYDASİ OLMAYAN KİLİSENİN PAPAZİNİ.........''' DİYE BİR TESELLİ İLE SON VERİYORUM CUMLELERİME... SAYGİLAR
serkan_ozcan58 23.03.2012, 18:14 bu kadar söz verildi sadece stad konunda değil sivasla ilgili bir çok projede iptal oldu yada bekliyor verilen sözler bir an önce yerine getirilsin sabrımız taştı akıllı stadımızı istiyoruz...hemde ACİLEN!!!
eskibektaşlı 23.03.2012, 18:25 ''Kendimizi aldatmış hissedeceğiz !''
5 yıl önece seçimlerde Sivas'lılardan oy almak için verile söz, daha sonra bir seçim ve bir referandum da yine tekrarlanan biz söz demek hala aldatılmış hissetmiyoruz kendimizi !!
Biz bu düşüncede olursak daha çok kedininin fareyle oynadığı gibi oynarlar bizimle her seferinde de istediklerini aldıktan sonra bıyık altından kıs kıs gülerler arkamızdan...
önümüzde 2 yıl sonra yerel seçimler var bu sakızı bir daha çiğnetirler bu böyle devam eder...
Ha şahsi olarak benim bunlara karnım tok olduğu için (hiç inanmadığımdan eninde sonunda yapsalar bile değerli yeri alıp değersiz bir yerde yapacaklarından ve büyük rant elde edeceklerinden ) kendimi aldatılmış hissetmiyorum çünkü bunlara hiç güvenim yoktu nitekim zaman beni haklı çıkardı.
Üzüldüğüm nokta Sivas'lımın iyi niyetle bunlara inanması ve umutlanmasıydı ve aldatılmasıydı...
Kaldı ki 5 yıl önce verilen bir sözü 5-6-7 yıl sonra gerçekleştirseler bile bir kıymeti yok aldatılmışlığı ortadan kaldırmıyor bu durum..
asabibaba 23.03.2012, 18:41 Malik Ejder beye önerge için buradan ekmek yiyemezsin başka kapıya diyen arkadaş ahanda geriye birsürü sivaslı vekil var buradan' EKMEK YİYEBİLİRLER BİZİM İÇİN MAHSURU YOK' :mad::mad::mad:
istemiyoruz stat falan, artık yeter
SenSetik 23.03.2012, 19:35 Valla kardeşim Sivas halkı koyundur.Daha doğrusu Türk nsanı koyundur.Adam müslüman diye koyun oldu bu halk.Size soruyorum müslüman halkını soyar mı? Arabam var, arabaya koyacak benzin param yok.Litresi 5 tlye dayandı.Şimdi diyecek ki bazıları arabaya parayı buldun benzinemi bulamıyon diye ?Ey kardeşim dünyanın en pahalı benzini bizde ikinci nokta iste ben arabaya 20.000 tel vermişsen 5 yıl kullansam bi o kadarda benzine para veriyorum.Konuyu nerden nereye bağlandık.Affınıza sığınıyorum.
AKP DESTEK VERENLER NERDE SİMDİ İKİ GUN SONRA BELEDİYE SECİMLERİ OLACAK GENE AYNİ LAF AYNİ PALAVRA OLACAK BU BOYLE BİLİNE...!
ONDAN SONRA VAY BİZ SOYLE YATİRİM YAPİYORUZ YOK BOYLE YATİRİM YAPİYORUZ DEYİP OVUNUYO... COK OZUR DİLİYEREK BİR LAF SOYLUYORUM
'''''BANA FAYDASİ OLMAYAN KİLİSENİN PAPAZİNİ.........''' DİYE BİR TESELLİ İLE SON VERİYORUM CUMLELERİME... SAYGİLAR
Malik Ejder beye önerge için buradan ekmek yiyemezsin başka kapıya diyen arkadaş ahanda geriye birsürü sivaslı vekil var buradan' EKMEK YİYEBİLİRLER BİZİM İÇİN MAHSURU YOK' :mad::mad::mad:
İ
nanın burası Sivassporun konuşulduğu bir yer olmasa bende çok şey söyleyeceğim ama susuyorum...ama bu yorumlara fazlasıyla katılıyorum...tepkisiz kaldığımız sürece bu aynı şekilde devam edecek...lütfen her Sivaslı üstüne düşen görevi yapsın ve bunu ister sanal ister gerçek dünyada dile getirsin...bu parti yada şahıs meselesi değildir...BU SİVASIMIZIN MESELESİDİR......
mühendisburak58 23.03.2012, 19:54 bize az bile hakediyoruz çünkü.
sivasfutbol 23.03.2012, 20:09 sivasımız sürekli büyük şehirlere göç veriyor 10 yıl sonra büyük ihtimal köy olacagı için 33 bin kişilik stad yapılmak istenmiyor olabilir çünkü ölü yatırım olur diye korkuyordur yöneticiler..
Sivas_SporLu58 23.03.2012, 20:17 Türkiye'de 2 kişiden birisi oy veriyo bu adama vermeyin abi o iki kişiden biri ben değilim emin olun :)
sultansehir 23.03.2012, 20:24 Bu konuda tüm Sivaslılar birlik olmalı ve siyasi ayrılığa düşmeden dertlerini anlatmalılar. Bence bu kabul edilemez. Bundan dolayı ulusal basında ve internet ortamında sesimizi duyurmak istiyorsak bence twitterda organize olup hastag ile Türkiye gündeminde ilk 10'a girmeliyiz ve bence organize olursak bunu yapabilir.
58MUAMMER58 23.03.2012, 21:16 [b]ÖNCELİKLE BU HABERLER BENİ ŞAŞIRTMADI STAD KONUSUNDAKİ DÜŞÜNCELERİM BELLİ STAD YAPILIP İÇİNDE MAÇ OYNANDIĞINI GÖRENE KADAR BU STADIN YAPILACAĞINA İNANMIYACAĞIM STAD PROJESİ BURDA YAYINLANINCA ÇOK SEVİNMİŞTİM BEN SİVAS MİLLETVEKİLLERİNDEN STAD YADA BAŞKA KONULARDA SİVAS LEHİNE ÇALIŞACAKLARINA İHTİMAL VERMİYORUM DÜŞÜNCELERİMİ YAZINCA VAY EFENDİM SİYASET YAPIYORSUN SİVASSPORUMUZU SİYASETE KARIŞTIRIYORSUN DİYORLAR KONUŞACAK ÇOK ŞEY VARDA NEYSEE BENİM HAYALİM 1 2 YIL GEREKİRSE MAÇLARI İSTANBULDA OYNAYIP MEVCUT STADYUM YIKILIP YERİNE ADAM GİBİ 30 BİNDEN FAZLA KAPASİTELİ HER TÜRLÜ İKLİME UYGUN KONFORLU STADIN İŞADAMLARI BELEDİYE SPONSOR FİRMA DESTEĞİYLE YAPILMASI TOKİ GİBİ İKTİDARIN SOYGUN FİRMASI YAPACAĞINA KENDİ STADIMIZI KENDİMİZ YAPMAK EN DOĞRUSUDUR AYRICA TRABZONA DENİZ DOLDURARAK STAD YAPAN İŞ SİVASA GELİNCE YAVŞAKLIĞI TUTAN ZİHNİYETİDE KINIYORUM KAPASİTEYE KARŞI ÇIKAN İLLERİDE KINIYORUM İNŞALLAH HEPSİ AMATÖRE KADAR DÜŞER HEPSİNİNDE CANLARIDA CEHENNEME :mad:[:/b]
SenSetik 23.03.2012, 22:02 [b] DÜŞÜNCELERİMİ YAZINCA VAY EFENDİM SİYASET YAPIYORSUN SİVASSPORUMUZU SİYASETE KARIŞTIRIYORSUN DİYORLAR KONUŞACAK ÇOK ŞEY VARDA NEYSEE [:/b]
bu konuda siyaset yapıldığını düşünenlere acıyorum doğrusu...bizim gayemiz üzüm yemektir, bağcıyı dövmek değil..yapsınlar stadı hakkını verelim bizde..
eyuphulagu 23.03.2012, 22:12 Bu iş artık kabak tadı vermeye başladı...Yaklaşık olarak 5 yıldır Sivas'a 30 binin üzerinde bir kapasitede stat yapılacağı sözü verildi..Bu söz her seçimde de tekrararlandı ama bir türlü hayata geçirilemiyor...Site olarak bu zaman kadar yeni stat konusunda yapmadık kampanya da bırakmadık;çünkü bu sitenin üyeleri bikliyor ki Sivas'a gelecek için yapılacak her türlü yatırım Sivas'ın lehine olacak..Bazıları zaten mevcut stadı dolduramıyoruz gibi içi boş,gelecekten bi haber laflar etse de bizler doğup büyüdüğümüz bir şehrin geleceğine katkı yapacak 30 bin ve üzeri stat kapasitesinin olmasında ısrar etmeliyiliz ve edeceğiz de...Bu satırların yazarı 5 yıldır bu konuda sayısız mesajlar yazsa da bu konu olmadığı müddetçe biline ki 33000 bin kapasite ve üzerine yazılar yazmaya devam edecektir...Bizlere söz verenler lütfen sözlerini tutsunlar;çünkü biz onlara verdiğimiz destekle şu anda orada bulunmaktalar...Yerel seçimlere 1.5 yıl kala umarım bize en son geçen seçimden önce verilen;hatta seçimden önce Tokinin sitesinde Sivas'a 33000 kişilik stat yapılacak ihale ilanınını da çıkartanlar lütfen sözlerinde dursunlar...Umarım bu konu bizim istediğimiz şekilde tatlıya bağlanır...Benim düşündüğüm hatta inanmak da istemediğim haber de duydum;güya bizim stadın ihalesi yerel seçimler öncesine alınmış diyor bazıları..Bu haberin doğruluk derecesini de bilmiyorum..Umarım doğru değildir..Bize uzun zamandır sürekli söz verenler umarım taraftarın haklı sesine kulak verip 33000 kişilik stat ihalesini bir an önce yaparlar....Bizi başka bir ilin stat ihalesi ve stat kapasitesi hiç ilgilendirmiyor..Her ile uygun kapasiteside stat yapılmasını her taraftar gibi Sivas'ın yiğidoları da gönülden istiyor...Son olarak 5 yıldır hiçbir şehrin bizim istediğimiz kadar 30 bin kapasiteli bir stadı istediğini ve bu konuda bu kadar mücadele ettiğini de hiç düşünmüyorum..Çünkü bu yapılan mücadele ile Sivas'n bu 30bin ve üzeri stadı anasının ak sütü gibi hak ettiğini düşünüyorum...Yakında bu olayın da kokusu çıkar;çünkü dumanı tütmeye başaldı bile..Bu konuda bizim haberimizin olup sitede gereken yazının çıkması umarım bizim için olumlu etki yapar...BU TARAFTAR KADAR 33000 KİŞİLİK STADI HAKEDEN BAŞKA BİR TARAFTAR OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM..Umarım sesimizi duyan birileri çıkar da bu konuda bir açıklama yapar....
58SARKISLALI58 23.03.2012, 23:05 bu nasil is yav hasan ali turkusu ettiler stad yapildi ha yapilacak simdide 25bin yok 33bin derken ben soz veripde yapmayanin sozunun arkasinda durmayanin ..
halterci 23.03.2012, 23:13 arkadaşlar tek buraya yazmakla olmaz başbakanlık ve tokiye de yazınız biz sivasspor sevdalıları olarak biz bunu yapmamız lazım artık bakan dan ve sivaslı milletvekillerinden hayır yok bize
kurtay58 23.03.2012, 23:17 söyleye söyleye dilimizde tüy bitti, tokinin amacı sivasa yatırım değil ki, amaç para kazanmak, kazandığı parayla gidip trabzona rizeye yatırım yapmak, sivasa yatırım yapmanın ne getirisi var ki zaten %70 garanti gidip %10 aldıkları diyarbakıra tunceliye yatırım yaparlar, eh memleketi zaten doğu karadenizliler yönetiyor, artan para da oraya....
PETKOVİC 24.03.2012, 00:02 Bizim stadımız bize yeter bırakın yaptırmasınlar. Biz stadımızda 3.ligde de oynadık şampiyonluklar yaşayıp süper lige kadar geldik ve süper ligin de tozunu attık. İhtiyacımız yok bizim stada falan biz bize yeteriz
Artık anlayın arkadaşlar Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ün memleketi Kayseri ye tüm projeler hemen tamamlanıp yapılıyor, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın memleketi Rize ye takımları süper ligde olmadığı halde 2.stat hemen yapıldı.Bizde bu milletvekilleri ( Trabzonspor maçının hakemi için TBMM ye önerge veren Malik Ejder Özdemir hariç) ve duyarsız,etliye sütlüye karışmayan,biraraya gelemeyen bürokratlar oldukça çok haksızlığa uğrarız.Hamza Yerlikaya 5 sene mecliste bizi temsil etti güya, ne yaptı? Bir de sporun içinden gelen birisi..
eskibektaşlı 24.03.2012, 07:30 Bir ilin büyük şehirlere göç vermesi iktidarların o ile yatırım yapmaması ve dahi mevcut yatırımların başka illere kaydırılması neticesinde olur, yani olay dönüp dolaşıp iktidarın o ile bakış açısına dayanıyor, düşünün istihdam yaratacak yatırımlar yapılsa mevcut işletmeler başka illere verilmese veya iptal olmasa o ilin insanları niye iş aş için başka illere gitsin ki ? Göçün temel nedeni işsizlik ve yatırımsızlık değil mi ? biraz bilimsel bakalım ve tüm bu olumsuzlukların sebebinin kötü yönetilmek olduğu gerçeğini unutmayalım kardeşim..
eskibektaşlı 24.03.2012, 07:31 sivasımız sürekli büyük şehirlere göç veriyor 10 yıl sonra büyük ihtimal köy olacagı için 33 bin kişilik stad yapılmak istenmiyor olabilir çünkü ölü yatırım olur diye korkuyordur yöneticiler..
Bir ilin büyük şehirlere göç vermesi iktidarların o ile yatırım yapmaması ve dahi mevcut yatırımların başka illere kaydırılması neticesinde olur, yani olay dönüp dolaşıp iktidarın o ile bakış açısına dayanıyor, düşünün istihdam yaratacak yatırımlar yapılsa mevcut işletmeler başka illere verilmese veya iptal olmasa o ilin insanları niye iş aş için başka illere gitsin ki ? Göçün temel nedeni işsizlik ve yatırımsızlık değil mi ? biraz bilimsel bakalım ve tüm bu olumsuzlukların sebebinin kötü yönetilmek olduğu gerçeğini unutmayalım kardeşim..
B.DUMANLI 24.03.2012, 10:44 Stadin ihalesi beklenirken bazi sehirlerin sikayeti üzerine seyirci sayisini gene düsürmek ve bunu gündeme getirmek ne derece dogru oluyor bunu anlamak mümkün degil.Plani ,projesi cizilmis bir stadyumda sayiyi düsürmek bu isi sürümcemede birakmak kimlerin cikarina önce bunu irdelemek lazim.Aradaki 8000 kisilik fark kimi rahatsiz ediyor ona bakmak lazim.Sivas´in gercekten milletvekilleri varmi?Trabzon´a aynisini yapsalardi,Türkiye hop oturur hop kalkardi.
arkadaslar eger stad yoksa oyda yok ya ben elli kere dedim basbakan gelince formalarla atkilarla karsilayalim stad isteyin ama yok
B.DUMANLI 24.03.2012, 15:56 Su andaki gelismeler gösteriyorki hersey sil bastan olacak.Yani plan ve proje gene degisecek,ihaleye sunulup insaat baslayana kadar kis gelecek ondan sonra bu yilda bosa gecmis bir yil olarak ,yapilamayan stadyum olarak tarihe gececek.Sivas´ín bir tane önde geleni bu ne demek oluyor diye soramiyorda.Aklim sira milli savunma bakani Sivas´li fakat bize cok uzak.
Su andaki gelismeler gösteriyorki hersey sil bastan olacak.Yani plan ve proje gene degisecek,ihaleye sunulup insaat baslayana kadar kis gelecek ondan sonra bu yilda bosa gecmis bir yil olarak ,yapilamayan stadyum olarak tarihe gececek.Sivas´ín bir tane önde geleni bu ne demek oluyor diye soramiyorda.Aklim sira milli savunma bakani Sivas´li fakat bize cok uzak.
Aynı kanaatteyim kardeşim. Sivas ta kimse meraktamı etmiyor. O anlı şanlı ticaretle uğraşan kişiler Sivasspordan başka bir markanmı var acaba? Akılsa akıl alacağınız bir il var ama söylemek istemiyorum ağrıma gidiyor.
beyler adres ayarlayın bakana mesaj atalım ama herkes atsın bu bakanda çok oluyor ben geçengünlerde bakanın azından duydum 25 000 olma ihtimal
i duyum filan degil bizim bakanında razı oldugunu hissetim konuşmasından.bir tv kanalında tokiyle ilgili sohbetinde söyledi bizim spikerde azını bile açmadı demekki önceden konuşulmuş.şayet bizden tepki olursa belki 33 yok olmazsa 25 kesin beyler gerisi bize kaldı hep birden tepki gösterelim stad filan istemiyoruz o kadar.
Elbeyliliyiz 24.03.2012, 17:49 yahu iyice arap saci simdiye Temeli bile atilmis olmasi lazimdi. Sivasi kandirmaya kimsenin hakki yoktur hele Cevap sandikta
sivas'a elin adamı kazık atmak ıstıyorda sayın bakan bu kazığın bır ucunu da sız tutmayın,çok yazık olur memkekete
kamışlı58 24.03.2012, 18:26 ben sivasa stadyum yapılacagına inanmıyorum yaşım 45 az çok kimin ne oldugunu tahmin edebiliyorum
kamışlı58 24.03.2012, 18:29 bizim bakanımız vekillerimiz malesef yalaka bunlara güvenmek bel baglamak hayel görmekten öte gitmez 5 yıldır görüyoruz
favori58 24.03.2012, 19:35 Arkadaşlar karanlıkta göz kırpmayalım,sivas basınına ve akpnin kendini beğenmeş,insanlara tepeden bakan il başkanı burhanettin kurta baskı yapamık,ancak böyle çözülür
34orhan58 24.03.2012, 21:24 bizim insanımız alışmış kandırılmaya onlarda alışmış kandırmaya böyle gelmiş gider arkadaşlar memleketimize gönülden bağlı olan bir idarecimiz yok şu anda acı ama gerçek
şarkışla 58 24.03.2012, 22:42 Gerçi pek şaşılacak birşey yok.Yani SİVAS a verilen ve tutulmayan veya tutulması şüpheli sözlerden biri.Ben bu sitede siyasi hiçbir yorum yapmadım bu güne ve hatta bu saate kadar.Ancak gelinen nokta beni siyasete girmeye mecbur etti.Bu iktidar SİVAS lıyı ve SİVASSPOR luyu elma şekeri ile kandırılacak çocuk mu sanıyor acaba.Sayın Başbakan biz sizden stad istemedik.Siz dediniz SİVAS a 35 bin kişilik stad yapacağız diye.Söz vermeseydiniz o zaman insanları boşa neden ümitlendiriyorsunuz.Ben buradan bütün SİVAS a sesleniyorum.Bütün bu yapılanlara karşi sizden sandığa gitmemenizi istiyorum.Evet seçim zamanı SİVAS lı seçmen sandığa gitmesin.Bakın muhalefete oy versin demiyorum.Bütün bu siyaseti,sistemi protesto için sandığa boykot etsin.
eyuphulagu 25.03.2012, 01:47 Biraz önce tv58 de geçen hafta tso tarafından düzenlenen toplantının bant kaydı yayınlandı..Burada sayın bakanımız sorulan sorulara cevap vermişti.. Konuşmanın bir kısmında sayın bakanımız statyum konusunda da konuşmuş;konuşmasında statyum kapasitesinin 33bin diye söylendiğini ama birilerinin kendisine taraftar sayısının en fazla 15 bin olduğunu ;onun için bize 25 bin kapasite yeterli diyor ve biz 25bin kapasiteyi ancak dolduruz diye de ilave ediyor. ..Ama kapasite konusunda son sözü Başbakanın söyleyeceğini de söylüyor...Bu konuşma geçen hafta sivas-tso da geleneksel olarak yapılan Sivas Danışma Kurulu Toplantısında bakan tarafından yapılmış;bant kaydı da bugün tv58 de gece saat 1 den sonra yayınlandı...
sebasteia 25.03.2012, 08:49 Biraz önce tv58 de geçen hafta tso tarafından düzenlenen toplantının bant kaydı yayınlandı..Burada sayın bakanımız sorulan sorulara cevap vermişti.. Konuşmanın bir kısmında sayın bakanımız statyum konusunda da konuşmuş;konuşmasında statyum kapasitesinin 33bin diye söylendiğini ama birilerinin kendisine taraftar sayısının en fazla 15 bin olduğunu ;onun için bize 25 bin kapasite yeterli diyor ve biz 25bin kapasiteyi ancak dolduruz diye de ilave ediyor. ..Ama kapasite konusunda son sözü Başbakanın söyleyeceğini de söylüyor...Bu konuşma geçen hafta sivas-tso da geleneksel olarak yapılan Sivas Danışma Kurulu Toplantısında bakan tarafından yapılmış;bant kaydı da bugün tv58 de gece saat 1 den sonra yayınlandı...
bakanın bu yaptığına kıvırma derler, başka da birşey değil.
elin bakanı şampiyonluk için ince ayar yapıyoruz der, bizimkisi verdiği sözü nasıl geri çeviririm diye kıvırtır. yazıklar olsun, böyle bakan olmaz olsun!
diyecek söz yok artık, hükümet kafasına takmış bir kere 25 bini, boşuna çaba harcadık 33 bin olması için.
Sivasspor bir itici güçtür ve Sivasın ticaretinin sinerjisidir. Bunu göremeyipde laf konuşmak için konuşmuş siyasetcimiz. Sivasspor Sivas ın markasıdır artık. Komşu illerin gençleri Sivasspor taraftarı olma yolundadır bunu geçen senelerde Yozgatlı ve Tokatlı gençlerin deplasmanlarda Sivasspor u desteklediğine şahit oldum. Değil 35.000 bize 60.000 lik stad lazım basiretli ve ileri görüşlü olunuz sayın Sivas milletvekilleri iktidar ve muhalif farketmez. Şunu unutmayın Sivasın tek markasıdır SİVASSPOR.
söyleye söyleye dilimizde tüy bitti, tokinin amacı sivasa yatırım değil ki, amaç para kazanmak, kazandığı parayla gidip trabzona rizeye yatırım yapmak, sivasa yatırım yapmanın ne getirisi var ki zaten %70 garanti gidip %10 aldıkları diyarbakıra tunceliye yatırım yaparlar, eh memleketi zaten doğu karadenizliler yönetiyor, artan para da oraya....
*** yapsınlar da 25 beş bin kişilik yapsınlar bir an önce ona da razıyım vede toki kazansın ye terki vatan toprağımız dışarıya satılmasın sahildeki illerimiz gibi
***not sata sata bir şey kalmadı gibi
HababamHa 25.03.2012, 13:50 Vekillerimizden tık yok bakanımızdan tık yok eee bu işin üzerine kim gidecek acaba..adamlar ince ayar çekiyor biz ayar bile yapamıyoruz yazıkki yazık.
6.7 bin fazla olacaksa hiç olmasın daha iyi 4 eylül bize yeter.
eyuphulagu 25.03.2012, 21:48 Size TOKİHABER.COM sitesinden birkaç gün önce siteye yüklenen bir haberi paylaşıyorum.Haber 'Doğuya Yeni Stat'başlığında verilerek Dİyarbakır'a yapılması düşünülen yeni stadın resmi yayınlanıyor sitede.Haberin ilk satırını sizlere kopyala yapıştırla sunuyorum:...........Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas ve Malatya’nın ardından Diyarbakır’a da modern stat inşa edecek. Projenin mayıs ayında başlaması planlanıyor...Bu haber bence çok şeyi söylüyor....Çünkü Toki 14 Şubatta tüm medyaya Sivas'a Akıllı stat haberiyle yapılacak stat resimlerini ve aytrıntılarını duyurmuştu..Bu haberde de Sivas'A yapılacak stat sözüyle bence Medyaya gösterilen akıllı stadı kastediyor...Bence bu iş en geç Nisan ayında kesinleşir diye düşünüyorum...Çünkü Tokinin sitesinde Sivas-Hatay- Batman Statlarının 19 Martta danışmanlık Hizmetleri için ihalesi yapılmıştı..BU ihale şu anda 'Tokinin Değerlendirme Halinde Olan İhaleler'kısmında hala yer alıyor.Bunu kopyala yapıştırla siteye yüklüyorum:.................1 Adana, Adıyaman, Aksaray, Balıkesir, Batman, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Osmaniye, Sivas ve Şanlıurfa İlleri 1614 Adet Konut, Hastane, Aile Sağlığı Merkezi, Eczane, Büfe, Ticaret Merkezi, Sosyal Tesis, Cami, Şadırvan, Okul, Yurt ve Stadyum İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık Hizmetleri İşi .........Biz bir yandan geçen hafta basında yer alan haberi konuşup tartışırken Toki Sivas-Hatay-Batman illeri için yapılacak statyum ihaleleri için danışmanlık ,genelaltyapı, için danışmalık ihalesi yapıyor...Bu işin içinden çıkacak arkadaşları bu konuda yorum yapmaya davet ediyorum....
Kısaca belirtelim, mevcut stadyumumuz 18 bin kişi kapasitelidir ve şehrimizin merkezindedir. Sivas’ın hemen hemen her yerinden yaya olarak bile mevcut stadyumumuza ulaşım sağlanabilmektedir. Kale arkaları yıkılarak ve atletizm pisti kaldırılarak 25 bin civarında kapasite sağlanabilir. İş bu halde eğer şehir dışına yeni bir stadyum yapılacaksa, yeni stadın avantajlarının eski stadyumdan daha fazla olması, Sivaslıya getirisinin ve faydasının da artmış olması gerekmektedir. Şehrin içerisinde 25 bin kapasiteye ulaşabilecek bir stadyum hali hazırda varken, bu stadyumu alıp şehrin dışına aynı kapasite ile taşımak anlamsızdır, gereksizdir, Sivas’ın menfaatine değildir.
Yazıdaki bu cümle fazlasıyla yeterli bir sebeptir aklı başındaki herkes için. Şehrin göbeğinde ulaşımın en rahat olduğu harika bir yerde ve birkaç ufak inşaat çalışmasıyla 25 bin olabilecek stadyumu alacaksın, şehrin dışına taşıyacaksın ve yine 25 bin kişi yapacaksın. Sonra da buna Malatya Mersin vb iller itiraz ediyor diyeceksin.
Bu yapılan/yapılacak olan Sivas'a hainliktir, ihanettir. Bunu yapanın adının bakan, vekil veya başbakan olması gerçeği değiştirmez!!! Neden Gaziantep'e, Diyarbakır'a 33 bin kişilik yapılıyor, Bursa'ya 45 bin kişilik yapılıyor diye çıkıp biz de itiraz edelim mi? Böyle saçmalık mı olur?
Sayın bakan göreve geldin geleli Sivas'a elle tutulur, gözle görülür bir hizmetin olmadı. Varsa yetkin, gücün yap bir hizmet görelim de seni takdir edelim.
Er kişi odur ki dünyada koya bir eser,
Esersiz kişinin yerinde yeller eser!
Senin de yerinde yeller esmesin! Dikkat et!
Şehrin merkezinde gül gibi stadımız var 25 bin olacaksa hiç olmasın biz stadımızdan memnunuz gerek yok kimi kandırıyorlar ya oldu kaç trilyonluk stadımızı al sonra iş merkezi yap kat kat fazlasını kazan bizide şehrin dışına at yemezler istemiyoruz sizden stad falan vermeyiz stadımızı.
Yokmu bi iş adamımız ya alsın stadımızı yeni güzel bi stad yapsın vardır illaki neden tokiye muhtaç ediyorsunuz bizleri herkezden farkımız olsun sivaslı iş adamları yaptı desinler bizde övünelim.
öğretmen 26.03.2012, 02:28 ısaca belirtelim, mevcut stadyumumuz 18 bin kişi kapasitelidir ve şehrimizin merkezindedir. Sivas’ın hemen hemen her yerinden yaya olarak bile mevcut stadyumumuza ulaşım sağlanabilmektedir. Kale arkaları yıkılarak ve atletizm pisti kaldırılarak 25 bin civarında kapasite sağlanabilir. İş bu halde eğer şehir dışına yeni bir stadyum yapılacaksa, yeni stadın avantajlarının eski stadyumdan daha fazla olması, Sivaslıya getirisinin ve faydasının da artmış olması gerekmektedir. Şehrin içerisinde 25 bin kapasiteye ulaşabilecek bir stadyum hali hazırda varken, bu stadyumu alıp şehrin dışına aynı kapasite ile taşımak anlamsızdır, gereksizdir, Sivas’ın menfaatine değildir.
bu söz herşeyi özetliyor. yine söylüyoruz tekrar söylüyoruz biz senelerdir uyuttuğunuz o eski sivaslılar değiliz...
üçyıldız58 26.03.2012, 10:37 acaba mevcut iktidar iş başına geldi geleli sivasda şu yatırımı ben başlattım ben bitirdim diyebileceği bir yatırım varmı ?
sivasın bakanıdır sahip çıkarız eyvallah ama bazı kişiler bakanı apdullatif şenerle karşılaştırıyorlardı
apdullatif şenerin bu memlekete kazandırdıklarının yanında 3 dönem sivasdan çıkan vekillerin kazandırdıkları devede kulak
sivasın sahibi ne vekiller,ne stk ,lar nede tso,hepsi siyasi ekonomik rant peşine düşmüş
sivasın sahibi bu stadyum gündeme geldi geleli konuyu gündendem düşürmeyen bu sitedeki bir elin beş parmağını geçmeyecek yürekli arkadaşlarımdır hepsine sonsuz teşekkür ediyorum
eski il başkanı ,yeni il başkanı,eski merkez ilçe başkanı yeni merkez ilçe başkanı,eski belediye başkanı ,il başkanı eski vekil yeni vekil hepsi kavgalı bu siyasi kadrodan ne beklenir size soruyorum
sayın burhanettin kuru sesin çıkmıyor bu şehrin hakkını sen savunacaksın böylemi belediye başkanlığına adaysın
seçim zamanı alırsın .................. oyu
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a twitter üzerinden mesaj attım, inşallah yanıtlar. şöyle bir mesaj attım "sayın bakanım Sivasa yapılıcak stadın kapasitesi niye 25 bine düşürülüyor, neden verilen sözler tutulmuyor. biz verilen sözün tutulmasını istiyoruz, sivassporumuza 33 bin kişilik stat istiyoruz, 25 bin kişilik stadı istemiyoruz."
ünisivas 26.03.2012, 12:30 stadı şimdi yapmazlar . seneye belediye seçimleri war o zaman çıkacak konusacaklar yine SİVAS a 33 bin kişilik stad diye. bizim SİVAS halkımız yine inanacak yine oy werecek bu böyle gelip böyle gidecek. Bİz SİVAS halkı olarak birbirimize sahip çıkmıyoruz ki başkaları bizlere sahip çıksın. Görün bakın 25bin kişilik stadı yapacaklar bizlerde sadece izleyeceğiz... çünki bu böyle bin 2 bin kişiyle olacak şey değil. sesimizi duyurmamız için tek olmalıyız . kimse bana kızmasın o da bizde yok. bunları böle yazarken duygulanıyrm gözlerim yaşarıyor ya biz memleket değilmiyiz neden SİVAS a kimsenin faydası olmas neden SİVAS ı istemezler anlamıyrm . sözüm meclisden dışarı bu şehirde bu kadar sığır warken bizler daha çok çekeriz çok duygulanır daha da çok ağlarız.....
SenSetik 26.03.2012, 14:30 hocam haklısın, seçim zamanı gelir yalanlarını söyler giderler...
sivasliapocan 27.03.2012, 15:50 ya bu nasıl iş söz veriyorlar sözünde durmuyorlar
serkankeskin 27.03.2012, 21:13 kardeşim çıkıpta yapacaksanız adam gibi yapın diyecek bir delikanlı yok yöneticilerimizin içinde adamlarda kafasına göre kapasiteyle oynuyor.
B.DUMANLI 27.03.2012, 21:48 Sivas´li ,bakandan coktan ümidini kesmistir.Hükümet icerisinde bakan olacaksin üstelikte Sivas´li olacaksin ve olaylara seyirci kalacaksin.Pes dogrusu.
kaplanlı 27.03.2012, 22:36 bizim üvey evlat muamelesi gördüğümüz kesin.bunun birçok nedeni var.bunlara girmeye gerek yok.fakat bu defa farklı olacağını düşünüyorum.bu konuyu sahamızda oynayacağımız belediye maçında pankartlarla ve usulunce sözlü olarak dillendirmek lazım.duyarsız kalmayalım.bu ülkede ağlamayana meme vermiyorlar.
sebasteia 28.03.2012, 15:08 bizim üvey evlat muamelesi gördüğümüz kesin.bunun birçok nedeni var.bunlara girmeye gerek yok.fakat bu defa farklı olacağını düşünüyorum.bu konuyu sahamızda oynayacağımız belediye maçında pankartlarla ve usulunce sözlü olarak dillendirmek lazım.duyarsız kalmayalım.bu ülkede ağlamayana meme vermiyorlar.
belediye maçında bu konuda taleplerin artık taraftar tarafından yüksek sesle dile getirilmesi lazım.
tykinik58 29.03.2012, 10:41 Bu konuyu gündemde tutmak amacıyla, dün akşam LİG TV'de tesadüfen seyretmiş olduğum programdan söz edeceğim. Programın son konusuydu 1 erkek, 2 bayan sunucunun konuşmalarına tanık oldum ve bay sunucu bayan sunucuya "evet Burcu hanım seni dinliyoruz" Burcu hanımın "burada futbolseverlere müjde vermek istiyorum. Bu sene 5 yeni stadın yapılacağı haberini vermek istiyorum. Adana, Sakarya, Kocaeli (Sakarya'ya yeni stad yapılırken komşu il olan Kocaeli'ne yapılmazsa olmaz burada Kocaeli'li futbolseverleri de sevindirmiş olalım) G.antep ve Diyarbakır'a yapılacak olan stadların temelleri bu sene atılacak ve bir sene içerisinde bitirilecek" (tabi kapasitelerini de söyledi aklımda kalmadı hepsi 30 binin üzerinde) dedi ve bu müjde ile programı kapatıyoruz iyi akşamlar diyerek program bitti.
Eeeee hani SİVAS'ımın stadı??? Hani benim müjdemmm????
Uyutuluyoruz hem de ayakta uyutuluyoruz. Sahipsisiz. Başbakan bir daha ki gelmesinde yine müjde verir biiiirrr güzeeeelllll alkışlarıızzzz, ondan sonra bir kış uykusuna daha yatılır. Ağzımızda SİVAS Kengel (halk diliyle çengel) sakızı gibi çiğneyerek stadın ihalesinin yapıldığını, yapılacağını. Stadın projesinin çizildiğini, çizileceğini. Stadın akıllı olduğunu akıllı olacağını. Stadın temelinin atıldığını, atılacağını vs. vs. vs. konuşuruz, yazarız, okuruz, elimimize birşey geçmez popomuzun üstüne otururuz. Bazı bilecenler yine çıkar " 4 Eylül stadını doldurabiliyor muyuz ki 35 bin kişilik yeni stad istiyorsunuz" laf salatalarını okur sinir oluruz.:mad: Leyleğin ömrü laklakla geçer misali böyle yazar dururuz. "Büyüklerimiz iyisni bilir." İyisini bilen bizim de büyüklerimiz olsa da bir el atıp şu işi artık bitirseler. Yılan hikayesi artık son bulsa. Ben vallahi bıktım usandım ve hatta bu işten tiksindim. :mad: Sırf dün akşam ki programda geçen konuyu haber vermek ve içimi dökmek için yazdım. SAHİPSİZ SİVAS...:mad:
izmirliyigido 29.03.2012, 11:09 İstanbul BŞB maçına bu konuyu "hatırlatan ve sitem edilen" tarzda bir PANKART asılmalı tribünlere. 35.000 kişilk olması ve hemen yapılması hatırlatılmalı yüzsüzlere !... :mad: :mad:
.
eyuphulagu 29.03.2012, 13:07 .Bu konuyu gündemde tutmak amacıyla, dün akşam LİG TV'de tesadüfen seyretmiş olduğum programdan söz edeceğim. Programın son konusuydu 1 erkek, 2 bayan sunucunun konuşmalarına tanık oldum ve bay sunucu bayan sunucuya "evet Burcu hanım seni dinliyoruz" Burcu hanımın "burada futbolseverlere müjde vermek istiyorum. Bu sene 5 yeni stadın yapılacağı haberini vermek istiyorum. Adana, Sakarya, Kocaeli (Sakarya'ya yeni stad yapılırken komşu il olan Kocaeli'ne yapılmazsa olmaz burada Kocaeli'li futbolseverleri de sevindirmiş olalım) G.antep ve Diyarbakır'a yapılacak olan stadların temelleri bu sene atılacak ve bir sene içerisinde bitirilecek" (tabi kapasitelerini de söyledi aklımda kalmadı hepsi 30 binin üzerinde) dedi ve bu müjde ile programı kapatıyoruz iyi akşamlar diyerek program bitti.
Uyutuluyoruz hem de ayakta uyutuluyoruz. Sahipsisiz. Başbakan bir daha ki gelmesinde yine müjde verir biiiirrr güzeeeelllll alkışlarıızzzz, ondan sonra bir kış uykusuna daha yatılır. Ağzımızda SİVAS Kengel (halk diliyle çengel) sakızı gibi çiğneyerek stadın ihalesinin yapıldığını, yapılacağını. Stadın projesinin çizildiğini, çizileceğini. Stadın akıllı olduğunu akıllı olacağını. Stadın temelinin atıldığını, atılacağını vs. vs. vs. konuşuruz, yazarız, okuruz, elimimize birşey geçmez popomuzun üstüne otururuz. Bazı bilecenler yine çıkar " 4 Eylül stadını doldurabiliyor muyuz ki 35 bin kişilik yeni stad istiyorsunuz" laf salatalarını okur sinir oluruz. Leyleğin ömrü laklakla geçer misali böyle yazar dururuz. "Büyüklerimiz iyisni bilir." İyisini bilen bizim de büyüklerimiz olsa da bir el atıp şu işi artık bitirseler. Yılan hikayesi artık son bulsa. Ben vallahi bıktım usandım ve hatta bu işten tiksindim. Sırf dün akşam ki programda geçen konuyu haber vermek ve içimi dökmek için yazdım. SAHİPSİZ SİVAS...
......................... Arkadaşlar sapla samanı birbirine lütfen karıştırmayalım..Sonra işin içinden çıkm ak çok zor oluyor..Yukarda ligtv. den söz eden arkdaş bence konuyu hiç bilmiyor....Çünkü bahsettiği illerin projeleri henüz daha bitmiş değil;bu illerin projeleri bittikten sonra ihale tarihleri belirlenip temeller atılacak...Bizim statda gelince neden geciktiğini bilmiyorum ama yalnız bildiğim bu işin bitmiş olduğu..Çünkü bir süredir siteye devamlı yüklediğim bir husus var;o da bizzim statla birlikte Batman-Hatay illerininde ihaleleri için geri sayımın başladığı ....Eğer böyle olmasaydı Aşağıda toki .gov..tr den yüklediğim ihale yazısını siteye koymazlardı... 2.olarak spor bakanı da ntvspora canlı yayında uefa kongresi sırasında öncelikli olarak sivas stadının ihalesi yapılacak lafını da etmezdi..3.olarak aşağıda yüklediğm tokinin sitesinde 19 Martta yapılan bir ihaleden sonra değerlendirmeye alınana ihallerin listesidir..İşte o çıkan ihale yazısı..: Değerlendirme Aşamasında Olan İhaleler :1 Adana, Adıyaman, Aksaray, Balıkesir, Batman, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Osmaniye, Sivas ve Şanlıurfa İlleri 1614 Adet Konut, Hastane, Aile Sağlığı Merkezi, Eczane, Büfe, Ticaret Merkezi, Sosyal Tesis, Cami, Şadırvan, Okul, Yurt ve Stadyum İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık Hizmetleri İşi.....Bu yazılan metinde Sivas-Batman-Hataya yapılacak Statyum inşaaatı ihaleleri yer alıyor...Adamlar tek tek il isimleri yerine Sivas-Hatay,Batman illeri için toplu ihaleler yapacaklarını söylüyorlar..19 Martta ihale yapıldıklartan sonra şimdide bu ihaleler değerlendirme aşamasında yer alan ihaleler kısmına alınmış....Yalnız benim anlamadığım Mersin ve Malatya statları için tek tek ihale yapılırken niye Hatay-Sivas-Batman için topluca ihaleye çıkmayı düşünmüşler;işte tartışılacak durum bu....Umarım bu işi bilen biri bu konuda bir açıklama yaparda bizde bilgi sahibi oluruz...
izmirliyigido 29.03.2012, 13:27 .Bu konuyu gündemde tutmak amacıyla, dün akşam LİG TV'de tesadüfen seyretmiş olduğum programdan söz edeceğim. Programın son konusuydu 1 erkek, 2 bayan sunucunun konuşmalarına tanık oldum ve bay sunucu bayan sunucuya "evet Burcu hanım seni dinliyoruz" Burcu hanımın "burada futbolseverlere müjde vermek istiyorum. Bu sene 5 yeni stadın yapılacağı haberini vermek istiyorum. Adana, Sakarya, Kocaeli (Sakarya'ya yeni stad yapılırken komşu il olan Kocaeli'ne yapılmazsa olmaz burada Kocaeli'li futbolseverleri de sevindirmiş olalım) G.antep ve Diyarbakır'a yapılacak olan stadların temelleri bu sene atılacak ve bir sene içerisinde bitirilecek" (tabi kapasitelerini de söyledi aklımda kalmadı hepsi 30 binin üzerinde) dedi ve bu müjde ile programı kapatıyoruz iyi akşamlar diyerek program bitti.
Uyutuluyoruz hem de ayakta uyutuluyoruz. Sahipsisiz. Başbakan bir daha ki gelmesinde yine müjde verir biiiirrr güzeeeelllll alkışlarıızzzz, ondan sonra bir kış uykusuna daha yatılır. Ağzımızda SİVAS Kengel (halk diliyle çengel) sakızı gibi çiğneyerek stadın ihalesinin yapıldığını, yapılacağını. Stadın projesinin çizildiğini, çizileceğini. Stadın akıllı olduğunu akıllı olacağını. Stadın temelinin atıldığını, atılacağını vs. vs. vs. konuşuruz, yazarız, okuruz, elimimize birşey geçmez popomuzun üstüne otururuz. Bazı bilecenler yine çıkar " 4 Eylül stadını doldurabiliyor muyuz ki 35 bin kişilik yeni stad istiyorsunuz" laf salatalarını okur sinir oluruz. Leyleğin ömrü laklakla geçer misali böyle yazar dururuz. "Büyüklerimiz iyisni bilir." İyisini bilen bizim de büyüklerimiz olsa da bir el atıp şu işi artık bitirseler. Yılan hikayesi artık son bulsa. Ben vallahi bıktım usandım ve hatta bu işten tiksindim. Sırf dün akşam ki programda geçen konuyu haber vermek ve içimi dökmek için yazdım. SAHİPSİZ SİVAS...
......................... Arkadaşlar sapla samanı birbirine lütfen karıştırmayalım..Sonra işin içinden çıkm ak çok zor oluyor..Yukarda ligtv. den söz eden arkdaş bence konuyu hiç bilmiyor....Çünkü bahsettiği illerin projeleri henüz daha bitmiş değil;bu illerin projeleri bittikten sonra ihale tarihleri belirlenip temeller atılacak...Bizim statda gelince neden geciktiğini bilmiyorum ama yalnız bildiğim bu işin bitmiş olduğu..Çünkü bir süredir siteye devamlı yüklediğim bir husus var;o da bizzim statla birlikte Batman-Hatay illerininde ihaleleri için geri sayımın başladığı ....Eğer böyle olmasaydı Aşağıda toki .gov..tr den yüklediğim ihale yazısını siteye koymazlardı... 2.olarak spor bakanı da ntvspora canlı yayında uefa kongresi sırasında öncelikli olarak sivas stadının ihalesi yapılacak lafını da etmezdi..3.olarak aşağıda yüklediğm tokinin sitesinde 19 Martta yapılan bir ihaleden sonra değerlendirmeye alınana ihallerin listesidir..İşte o çıkan ihale yazısı..: Değerlendirme Aşamasında Olan İhaleler :1 Adana, Adıyaman, Aksaray, Balıkesir, Batman, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Osmaniye, Sivas ve Şanlıurfa İlleri 1614 Adet Konut, Hastane, Aile Sağlığı Merkezi, Eczane, Büfe, Ticaret Merkezi, Sosyal Tesis, Cami, Şadırvan, Okul, Yurt ve Stadyum İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık Hizmetleri İşi.....Bu yazılan metinde Sivas-Batman-Hataya yapılacak Statyum inşaaatı ihaleleri yer alıyor...Adamlar tek tek il isimleri yerine Sivas-Hatay,Batman illeri için toplu ihaleler yapacaklarını söylüyorlar..19 Martta ihale yapıldıklartan sonra şimdide bu ihaleler değerlendirme aşamasında yer alan ihaleler kısmına alınmış....Yalnız benim anlamadığım Mersin ve Malatya statları için tek tek ihale yapılırken niye Hatay-Sivas-Batman için topluca ihaleye çıkmayı düşünmüşler;işte tartışılacak durum bu....Umarım bu işi bilen biri bu konuda bir açıklama yaparda bizde bilgi sahibi oluruz...
Burada sapla samanı karıştıran sensin arkadaşım. Ben bu işlerin içinde olduğum için bunları rahatlıkla yazabiliyorum. İdare'li işlerin (Belediye, Toki, EGYO vb) ihalesi yapıldıktan sonra projesi ihaleyi alan firma tarafından hazırlanır veya hazırlatılır onaya sunulur.
Burada senin dediğin konu da bizim stad halen ihale aşamasına gelmemiş, projesi henüz hazır değil. Yukarı da tykinik58 kardeşimizin dediği ise o 5 ilin projesi bile hazır(sa) tabi ki en yakın zamanda yapımına başlanacak demektir. "Temelleri atılacak 1 sene içerisinde bitirilecek" müjdesini vermek ile bizim stadlar bileşik olarak ihale Değerlendirme Komisyonuna alınması arasında dünya kadar zaman farkı var.
O 5 il, yolun yarısına gelmiş, bizim stad senin gibi anlayanlar için başlayacak anlamına gelsede hiçbir yol alınamamış demektir. Yani UYUTULUYORUZ !.. İşin gerçek tarafı bu.
İşte sap ile saman bu. Şimdi ayırmışsındır. Saygılarımla,
.
B.DUMANLI 29.03.2012, 20:21 Eski valimiz olsaydi bu isler cok daha farkli olabilirdi .Sivasspor hayraniydi,girgindi ve is bitiriciydi.Sivas onu mutlaka ariyordur.Yetkili biri olarak o stadyum hakkinda coktan bir aciklama yapmisti.Hatta idda ediyorum Ankara´ya bile giderdi ,bu is icin.
sebasteia 29.03.2012, 20:36 Eski valimiz olsaydi bu isler cok daha farkli olabilirdi .Sivasspor hayraniydi,girgindi ve is bitiriciydi.Sivas onu mutlaka ariyordur.Yetkili biri olarak o stadyum hakkinda coktan bir aciklama yapmisti.Hatta idda ediyorum Ankara´ya bile giderdi ,bu is icin.
hasan canpolat'tan sonra sivas'a şöyle tuttuğunu koparacak, hayalleri olan, hedefleri olan bir vali gelmedi. son ikisinin yerine heykel dikseniz aynı işlevi görür. geleni karşıla, gideni uğurla... oh ne ala memleket. iş olacak işşşş!!!!
EneS ElmaS 29.03.2012, 23:19 Açın 50 metrelik tüm maratonu kapsayacak bı pankart bakın nasıl tüm medya bizi konuşuyor. Ama gerçekçi olmak gerekirse değil 50 metre biz 1 metrelik pankart bile yapmayız. Taraftarımız ne zaman güze birsey yaptiki zaten. Bizim bu taraftar grupları neye yarıyor o zaten hiç belli değil. Trabzon macından sonra kendi sahamızda tepkinin 't' si bile yoktu. Biz kendimiz tepkimizi getiremiyoruz önce sen kendi ısını yerine getir sonra yine yüklen valine belediye başkanına milletvekillerine v.s. Ama önce koy elini vicdanına ve sor: BEN NASIL TEPKİ GÖSTERDİM??? 3-4 taraftar grubu toparlansa herkes 2 lira verse pankart hazirlatilir. Birkere birlik olun en azından 1 kere ... Hatta eminim siz keske birlik olabilseniz burada çağırınızı yaparsanız en az toparladiginizin 2 katinida bu sitedeki üyeler toparliyacaktir bende dahil..! Yeterki yapın birseyler artık yapın!!!!!!
DOGU_BEY 30.03.2012, 01:07 Açın 50 metrelik tüm maratonu kapsayacak bı pankart bakın nasıl tüm medya bizi konuşuyor. Ama gerçekçi olmak gerekirse değil 50 metre biz 1 metrelik pankart bile yapmayız. Taraftarımız ne zaman güze birsey yaptiki zaten. Bizim bu taraftar grupları neye yarıyor o zaten hiç belli değil. Trabzon macından sonra kendi sahamızda tepkinin 't' si bile yoktu. Biz kendimiz tepkimizi getiremiyoruz önce sen kendi ısını yerine getir sonra yine yüklen valine belediye başkanına milletvekillerine v.s. Ama önce koy elini vicdanına ve sor: BEN NASIL TEPKİ GÖSTERDİM??? 3-4 taraftar grubu toparlansa herkes 2 lira verse pankart hazirlatilir. Birkere birlik olun en azından 1 kere ... Hatta eminim siz keske birlik olabilseniz burada çağırınızı yaparsanız en az toparladiginizin 2 katinida bu sitedeki üyeler toparliyacaktir bende dahil..! Yeterki yapın birseyler artık yapın!!!!!!
Ben en sonki güya lig tv ve hakemleri protesto edeceğimiz ama bi halt yapamadığımız maçtan sonra sanki tiyatro izlemeye gelenlere çekirdekçi mal sürüsü dediğim zaman birileri hoplamıştı...Bizde bu ruh ve vurdumduymazlık varken daha çok boşa kürek çekeriz...Dediğin gibi şu sitede 2 lire 5 lire neyse bir organizyon yapılsa kesin başarı sağlanır, ama o stada gelenlerden maç esnasında böyle bişey yapmaya kalkıp 1 lira isteseniz kıyametler kopar; çünkü adamın canının yarısı gider yani çekirdek alamazzz!!!
ünisivas 30.03.2012, 10:49 yanlış bilmiyorsam 17 nisan da başbakan SİVAS a gelecek. bizler SİVASLILAR olarak bi pankart açalım. 25bin kişilik Stada hayır diye bu konuda yapılacak her türlü desteğe warım. Yeterki organize olalım bu konuyu gündeme getirelim konu açma yetkisi olan konu açsın herkes fikrini söylesin ortak bi kara alıp uygulayalım...
üçyıldız58 30.03.2012, 11:04 seçim zamanı ne kadar ballandıra ballandıra anlatmışlardı ismet yılmaz tayyip erdoğanın sağ kolu,nursena memecan hanımefendi ile tayyip erdoğan kankalar,
ali turanın hiç vekilliğe ihtiyacı yok tek derdi sivasa hizmet etmek ,hilmi bilgin sivas ile ankaranın kordinasyonunu sağlayacak.öyle bir anlattılarkı alis harikalar
diyarında
onların anlatması önemli değilde biz her dönem bu masalları dinliyoruz vede inanıyoruzya işin en acısı o
yabancı gizli servislerin raporunda türkiyede bir karışıklık çıkaracaksınız sivası kullanın eğitim seviyesi çok düşük diye boşa yazmamışlar
tribünler 2 katlı olacaksa 25 bin yeter...büyük takımlar dışında diğer maçlarda stadın yarısı boş merkezde olduğu halde 25 bin olsun razıyım yeterki bir kazma vursunlar ben yapılacağından şüpheliyim 5 seneden beri beklemekten bekletilmekten sıkıldım...
dogan5880 30.03.2012, 17:55 vayyyyyyyyyyyyyyyyyy
dogan5880 30.03.2012, 23:47 40 bın yter fazlası olmaz
Metal Gear 31.03.2012, 00:20 58.000 kişilik olmalı..
sebasteia 31.03.2012, 16:30 seçim zamanı ne kadar ballandıra ballandıra anlatmışlardı ismet yılmaz tayyip erdoğanın sağ kolu,nursena memecan hanımefendi ile tayyip erdoğan kankalar,
ali turanın hiç vekilliğe ihtiyacı yok tek derdi sivasa hizmet etmek ,hilmi bilgin sivas ile ankaranın kordinasyonunu sağlayacak.öyle bir anlattılarkı alis harikalar
diyarında
onların anlatması önemli değilde biz her dönem bu masalları dinliyoruz vede inanıyoruzya işin en acısı o
yabancı gizli servislerin raporunda türkiyede bir karışıklık çıkaracaksınız sivası kullanın eğitim seviyesi çok düşük diye boşa yazmamışlar
İsmet Yılmaz koca bir fiyaskoya dönüştü.
Güya Abdüllatif Şener'in yerini dolduracak. Sivas'ın abisi olacaktı.
Adam bakan oldu ama şehre bir tane hizmeti dokunmadı henüz.
Stad konusunda da zaten önce 33 bin deyip sonra çark etmesi değerini gözümde sıfırladı. Açık konuşalım, delikanlı adam sözünden dönmez, sonuna kadar sözünü yerine getirmek için bastırır. Yalan olayını hoşgörmek mümkün değil.
Nursuna mıdır nedir, zaten Sivas'ı tanımaz, Sivas'la da alakası yoktu. Beklentimiz de yok zaten. bu yüzden öyle hayal kırıklığı filan yaşamadım.
Hilmi Bilgin diye bir adam vardı ama o da kendi çapında çalışıyor, çapı da dar olunca yapacak iş yok....
Ali Turan vardı, seçim öncesi Sivas televizyonlarında Sivas'a yatırım çekeceğini, fabrika yatırımı yapacağını filan söylüyordu. şimdi gören var mı?
Chp'li değilim, Chp zhniyetinden de değilim ama adam gibi adam bir tane vekilimiz var.
O da Malik Ejder Özdemir.
Sivas'ı düşünen ve Sivassporumuz için de emek veren bir o var.
Kısacası Ssivas son 35-40 yıldır yaşadığı gerileme sürecine yine kaldığı yerden devam ediyor, yalanlarla dolanlarla, aldatmalarla.........
gangster 03.04.2012, 06:02 TOKİ, Sivas'a yapılması planlanan yeni stadyum için çalışmalarını son noktaya getirdi. Daha önce 33 bin kişi kapasiteli olacağı duyurulan stadyumun seyirci kapasitesinin ise kesin olarak 25 bin kişiye düşürüldüğü öğrenildi. Stadyum için kısa süre içinde ihaleye çıkılması bekleniyor.
Sivas halkının 33 bin kişilik stadyum hayali suya düştü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2008 yılındaki Sivas mitinginde 30 bin kişi kapasiteli yeni bir stadyum sözü vermiş, bazı makamlarca daha sonra yapılan açıklamalarda ise kapasitenin 25 bine düşürüleceği belirtilmişti.
Kapasitenin düşürülmesi yönündeki çalışmalar kentte büyük tepki toplarken, en son yapılan açıklamalarda kapasitenin 33 bin olacağı belirtilmiş, bu karar kentte büyük sevinç uyandırmıştı.
Ancak bu konuda edinilen son bilgiler, Sivas halkının hayallerini yine suya düşürdü. Edinilen bilgiye göre TOKİ, bir süre önce 33 bin kişi kapasiteli olacağı belirtilen yeni stadyumun seyirci kapasitesini 25 bine düşürme kararı aldı.
“BAŞBAKAN ONAY VERDİ" İDDİASI…
Kapasitenin 25 bin kişiye düşürülmesi yönündeki kararın kesin olduğu öğrenilirken, bu konuda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da onay verdiği ileri sürüldü.
TOKİ yetkilileri ile Başbakan Erdoğan arasında geçtiği ileri sürülen görüşmede Başbakan Erdoğan'a, ihaleleri bir süre önce yapılan ve 2013 yılında tamamlanması planlanan yeni stadyumlar örnek gösterilerek, “Malatya ve Mersin'e 25'er bin kişilik stadyum yapıyoruz.
Sivas'a 33 bin kişilik stadyum yaparsak bunu kimseye anlatamayız" denildiği, Başbakan Erdoğan'ın da 25 bin kişi kapasiteli stadyumun en doğrusu olacağını söylediği iddia ediliyor.
SİVAS'A YETER Mİ?
Geçtiğimiz yıllarda da benzer düşüncelerle Sivas'a 25 bin kişi kapasiteli stadyumun yeteceği, mevcut stadyum dahi doldurulamazken 33 bin kişi kapasiteli stadyumun hiç doldurulamayacağı gibi benzer nedenler dile getirilmiş, bu nedenle kapasitenin 25 bin kişiye düşürülmesinin planlandığı dile getirilmişti.
Ancak Sivas halkı ve sporseverler, seyirci kapasitesinin 30 binin altında olmasının kentin gelecekteki sportif faaliyetlerine etki edeceğini düşünüyor. Stadyumun seyirci kapasitesi 30 binin altında olursa, Sivas, UEFA ve şampiyonlar ligi mücadelelerine ev sahipliği yapamayacak. Kent halkı bu nedenle 30 bin kişi kapasitesinin üzerinde bir stadyumun yapılmasını istiyor.
Ancak son bilgilere göre kapasitenin 25 bin kişi olması kesinleşti. Daha önce kapasitenin düşürülmesine büyük tepki gösterilen kentte, son gelişmelerin nasıl yankı bulacağı merak konusu.
Sivas'ın Sesi Gazetesi
http://www.sivasinsesi.com/haber.aspx?id=35531
ünisivas 03.04.2012, 08:54 ALLAH hepsinin belasını versin sabah sabah deli ediyorlar. yeter artık ya Valla yeter bırakın arkadaş bizleri kendi başımızın çaresine bakarız sizlerden hiç bişey istemiyoruz. ne ki bu ya ne SİVAS halkı alay edilecek dalga gecilecek bi halk mı . sözüm size bu şahsiyetlere oy veren arkadaşlar eğer SİVAS ın geleceğiyle oynanıyorsa hakkımı hiç birinize helal etmiyorum ALLAHIM sorsun..
eyuphulagu 10.04.2012, 12:38 ÇALIŞMALAR BAŞLADI!KAYNAK:sivasın Sesi Gazetesi
10.04.2012
AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Bölge Hastanesi ile ilgili çalışmaların başladığını belirtti. Stadyum konusunda ise son aşamaya gelindiğini ve kısa süre içerisinde ihalesinin yapılacağını belirten Bilgin, stadyumun seyirci kapasitesinin 25 bin kişi olarak kesinleştiğini de söyledi.
ERSAN ARSLAN
AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz ile birlikte İl Sağlık Müdürü Dr. Bahattin İlter ve bir süre önce Halk Sağlığı Kurumu İl Müdürlüğü görevine atanan Uzman Dr. Levent Sağlam'ı ziyaret etti.
Sağlam'a yeni görevinde başarılar dileyen Bilgin, Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'nün Sivas için hayırlı olmasını diledi. Bir süre İlter ve Sağlam ile görüşen Bilgin, daha sonra gazetemizin sorularını yanıtladı.
“ÇALIŞMALAR BAŞLADI…"
Sivas'ın gündeminde olan Bölge Hastanesi ile ilgili çalışmaların başladığını belirten AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, temelin atılması ile birlikte hastanenin sözleşmede yer alan bin iş günü içerisinde tamamlanacağını söyledi.
Bilgin; "Bölge Hastanesi uzun süre Sivas gündemini işgal etti ama sonuçta ihalesi yapıldı ve kesinleşti. Birkaç gün önce de hafriyat çalışmaları başladı. Sivas'ımıza ve sağlık camiasına hayırlı olsun.
Seçimden önce şunu söyledik; Sivas'ta konuşulan ancak faaliyete geçmeyen yatırımların tamamlanıp bir şekilde bunları gündemden düşürüp başlatarak ondan sonra da Sivas'ın önüne bakması yeni projelerle ilgilenmesi noktasında bir anlayışımız vardı.
Bu noktada da Bölge Hastanesi ile başladık. İhale süresi bin gün ve inşallah bu süre içerisinde tamamlanır" dedi.
KAPASİTE 25 BİN KİŞİ…
Stadyum konusunda da son aşamaya gelindiğini belirten Bilgin, ihalenin kısa süre içerisinde yapılmasını beklediklerini söyledi.
Stadyum'un seyirci kapasitesi ile ilgili belirsizliğin de ortadan kalktığını belirten Bilgin, Malatya ve Mersin örneğinde olduğu gibi Sivas'a yapılacak yeni stadyumun seyirci kapasitesininin de 25 bin olacağını söyledi.
Bilgin; "Stadyumun çalışmaları devam ediyor. Stadyum da biran önce faaliyete geçecek. Bu iki konu Stadyum ve Bölge Hastanesi Sivas kamuoyunu uzun süre işgal etti" ifadelerini kullandı.
"SİVAS TEŞVİKTE İYİ BİR BÖLGEDE"
Yeni teşvik paketinde Sivas'ın yer aldığı bölgenin kent için önemli olduğunu belirten AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, bu konuda sanayicilerle de görüştüklerini, sanayici ve iş adamlarının da memnuniyetlerini ifade ettiklerini söyledi.
Bilgin şu şekilde konuştu;
"Onun dışında teşvik ilan edildi. Sivas bu bağlamda iyi bir bölgede. Organize Sanayi Bölgesi'ni gezdik ve yatırımcılarla görüştük. Hepsi memnun ve olumlu olarak değerlendiriyorlar. Teşvik yasasının Sivas'a katkı sağlayacağına inanıyorlar. Bu manada da Sivas için belirlenen madencilik alanının, bakanlar kurulu kararı ile ilan edilen turizm bölgelerine yapılan yatırımların, savunma sanayi yatırımlarının, ilk orta ve lise alanında eğitime yatırılan yatırımlar 5. Bölge yatırımları. Sivas bir nevi 5. Bölge gibi. Ayrıca Organize Sanayi Bölgeleri'ne yapılan yatırımlar da 5. Bölgede. İnşallah bu noktada yatırımcımız gerekli hassasiyeti gösterir. Çünkü Sivas şuanda yatırım noktasında cazip" dedi...........HABERİ YORUMSUZ YÜKLÜYORUM SİTEYE .....YORUM SİZİN YİĞİDOLAR................
falcon58 10.04.2012, 12:52 Bizde bu kafa olduktan sonra daha çok aldatılırız seneye bir daha söz versinler bir daha inanırız.Millet kendi memleketine sahip çıkar bizim bakanda hava civa çıktı kimse alınmasın.Stadyum konusunda sadece değil,9-10 yıldır sivasa ne yapılmış, ya da yapıldıda benim mi haberim yok bir tek çivi bile çakılmadı...
aynen hiçbirşey yapılmadı kandırıp oyları alıyorlar ellerinden
sebasteia 15.04.2012, 13:37 ÇALIŞMALAR BAŞLADI!KAYNAK:sivasın Sesi Gazetesi
KAPASİTE 25 BİN KİŞİ…
Stadyum konusunda da son aşamaya gelindiğini belirten Bilgin, ihalenin kısa süre içerisinde yapılmasını beklediklerini söyledi.
Stadyum'un seyirci kapasitesi ile ilgili belirsizliğin de ortadan kalktığını belirten Bilgin, Malatya ve Mersin örneğinde olduğu gibi Sivas'a yapılacak yeni stadyumun seyirci kapasitesininin de 25 bin olacağını söyledi.
Bilgin; "Stadyumun çalışmaları devam ediyor. Stadyum da biran önce faaliyete geçecek. Bu iki konu Stadyum ve Bölge Hastanesi Sivas kamuoyunu uzun süre işgal etti" ifadelerini kullandı.
...........HABERİ YORUMSUZ YÜKLÜYORUM SİTEYE .....YORUM SİZİN YİĞİDOLAR................
şimdi bu adam sivas milletvekili öyle mi? yani sivas'ın menfaatlerini savunacak! allah böylelerinin belasını versin. yalan söyleyenlerin, aldatanların, seçimden önce 33 bin deyip, toki'nin sitesine ihale koyup seçimden sonra 25 bin diyenlerin, buna ses çıkarmayıp matah birşeymiş gibi hala reklamını yapmaya devam edenlerin hepsinin belasını versin.
neymiş mersin ve malatya örneğinde olduğu gibi 25 binmiş... ulan niye diyarbakır ve antep örneğinde olduğu gibi 30-35 bin olacak demiyorsun?
bu kadar mı ruhsuzsunuz? bu kadar mı şehrinize hainlik yapar oldunuz? allah sizin belanızı versin. biraz omurgalı bir adam 2009'da bizzat başbakan tarafından 35 bin olarak açıklanan, sonra toki'nin sitesinde 33 bin olarak seçim önü ihaleye çıkan bu yatırımın adam gibi yapılmasının peşinde koşturur...
sebasteia 15.04.2012, 13:40 sayın bakan'a da bir çift sözüm var: az delikanlı ol, sivas tv'lerine çıkıp, ben müdahil oldum 33 bin olacak dediğin sözünün arkasında dur. bakansan yap bir icraat görelim. şehrin içinde ufak müdahalelerle 25 bin kapasiteye çıkabilecek stadı alıp şehrin dışına 25 bin kapasite ile çıkartmak sivas'a ihanettir. tarih bunu da yazar. sivaslı hainleri unutmaz!
B.DUMANLI 15.04.2012, 18:23 Bir kac haftaya kadar TOKI´nin internet sayfasinda Sivas´a ve bazi sehirlere stadyum yapilacagi yaziyordu fakat su anda onuda kaldirmislar.
Beyler gerekli yerleri mail yağmuruna tutalım. M. Özdemir beye twitter'dan mesaj attım o da desteksizlikten yakınıyor. Aynı şekilde Suat KılıçA mesaj gönderdim cevap gelmedi.
Beyler eğer stadın 33000'lik yapılmasını istiyorsak biraz zahmet edip tepkilerimizi göstermemiz lazım. İlk olarak twitterden Suat Kılıç ve Başbakanı mail yağmuruna tutabiliriz.
T. Erdoğan'ın 2008, 2009 Sivas mitinglerinin videosunu da bulabilirsek iyi olur. Çok geç olmadan bir şeyler yapmalıyız...
sebasteia 15.04.2012, 20:20 Beyler gerekli yerleri mail yağmuruna tutalım. M. Özdemir beye twitter'dan mesaj attım o da desteksizlikten yakınıyor. Aynı şekilde Suat KılıçA mesaj gönderdim cevap gelmedi.
Beyler eğer stadın 33000'lik yapılmasını istiyorsak biraz zahmet edip tepkilerimizi göstermemiz lazım. İlk olarak twitterden Suat Kılıç ve Başbakanı mail yağmuruna tutabiliriz.
T. Erdoğan'ın 2008, 2009 Sivas mitinglerinin videosunu da bulabilirsek iyi olur. Çok geç olmadan bir şeyler yapmalıyız...
sivas milletvekilleri mail adresleri:
Hilmi BİLGİN hilmi.bilgin@tbmm.gov.tr
Mesude Nursuna MEMECAN mesudenursuna.memecan@tbmm.gov .tr
Malik Ecder ÖZDEMİR malikecder.ozdemir@tbmm.gov.tr
Ali TURAN ali.turan@tbmm.gov.tr
İsmet YILMAZ ismet.yilmaz@tbmm.gov.tr
bu konuda kendisine yalan söylendiğini düşünen bütün hemşerilerimi iki dakikalarını ayırıp mail atmaya davet ediyorum.
Kime: ismet.yilmaz@tbmm.gov.tr
Sayın Bakanım son günlerde Sivas'a yapılacak stadyumun kapasitesinin 25.000'e düşeceği söylemlerini tüm Sivaslılar olarak kaygıyla takip etmekteyiz. Bu haberlerin doğruluk derecesi nedir. Sayın Bakanım Sivaslılar olarak bu projede kapasitenin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Sizden ricamız bu işin peşini bırakmayarak Sivaslıların bir başka projede de hüsrana uğramasını engellemeniz.
Sayglarımla.
sebasteia, bu mesajı atalı 10 gün oldu cevap falan yok. Tüm arkadaşlar mesaj atarsa belki ikna edici olabilir.
sebasteia 15.04.2012, 20:59 sebasteia, bu mesajı atalı 10 gün oldu cevap falan yok. Tüm arkadaşlar mesaj atarsa belki ikna edici olabilir.
az evvel buradaki haber metnini kopyalayarak bütün vekillere attım. bakalım dönüş olacak mı?
şu an bu forumu okuyan herkesten de aynı hassasiyeti bekliyorum. iki dakikanızı ayırın, mesajı atın!
sebasteia 15.04.2012, 21:00 sivas milletvekilleri mail adresleri:
Hilmi BİLGİN hilmi.bilgin@tbmm.gov.tr
Mesude Nursuna MEMECAN mesudenursuna.memecan@tbmm.gov .tr
Malik Ecder ÖZDEMİR malikecder.ozdemir@tbmm.gov.tr
Ali TURAN ali.turan@tbmm.gov.tr
İsmet YILMAZ ismet.yilmaz@tbmm.gov.tr
bu konuda kendisine yalan söylendiğini düşünen bütün hemşerilerimi iki dakikalarını ayırıp mail atmaya davet ediyorum.
haydi yiğidolar, tepkimizi duyurmak için son bir gayret.
Kardeşim bu mail adreleri pek kullanılmıyor galiba, alternatif adresler arıyorum.
Yahu sivas'ta 35.000'lik stad hiçbir zaman dolmaz. 25 yeterli işte.
sebasteia 15.04.2012, 21:14 Kısaca belirtelim, mevcut stadyumumuz 18 bin kişi kapasitelidir ve şehrimizin merkezindedir. Sivas’ın hemen hemen her yerinden yaya olarak bile mevcut stadyumumuza ulaşım sağlanabilmektedir. Kale arkaları yıkılarak ve atletizm pisti kaldırılarak 25 bin civarında kapasite sağlanabilir. İş bu halde eğer şehir dışına yeni bir stadyum yapılacaksa, yeni stadın avantajlarının eski stadyumdan daha fazla olması, Sivaslıya getirisinin ve faydasının da artmış olması gerekmektedir. Şehrin içerisinde 25 bin kapasiteye ulaşabilecek bir stadyum hali hazırda varken, bu stadyumu alıp şehrin dışına aynı kapasite ile taşımak anlamsızdır, gereksizdir, Sivas’ın menfaatine değildir.
şu kısmı bir anlayabilseydiniz keşke. 25 bin olacaksa zaten şuanki stad elden geçirilip zaten 25 bin yapılır. hem de insanlar rahat rahat ulaşabiliyorlar şehrin her yerinden.
http://www.facebook.com/bakan.ismetyilmaz
Yukarıda İsmet Yılmaz'ın facebook adresi, güncel galiba
Arkadaş, Gölge etme başka ihsan istemez.
serkankeskin 15.04.2012, 22:12 Yahu sivas'ta 35.000'lik stad hiçbir zaman dolmaz. 25 yeterli işte.
ben 33 bin kişilik stadın bize yeteceğini zannetmiyorum.yeni yapılan statlara her zaman daha fazla taraftar gider.fenerbahçe ve galatasaray da eski statlarını her maç dolduramıyordu ama şimdi 50 bin kişiye oynuyorlar.
Kardeşimin yazmış olduğu sözlerin arkasındayım. Gerçekleri daha ne zaman göreceğiz. Bugün bursa niye güçlü. Kayseri niye güçlü. En azından siyasi olarakta gözdağı verebiliyorlar. Biz ne yapıyoruz?
Uyumaya mı devam diyeyim yoksa uyutmaya mı devam diyelim bilmiyorum ki...
sebasteia 24.04.2012, 13:39 ayva çiçek açmış yaz mı gelecek?
ismet yılmaz sivas'a hangi yüzle gelecek?
tayyip sivas'a hangi yüzle gelecek?
sebasteia 24.04.2012, 13:43 bu da tüm yalancılara gelsin:
emel sayın - yalancı yarim
http://www.youtube.com/watch?v=pNfnntEyyeQ
sebasteia 11.05.2012, 18:07 ismet yılmaz, sözünde dur!
erdoğan bayraktar'ın trabzon'a, suat kılıç'ın samsun'a yaptığını, sen sivas'a yapamıyor musun?!!!!
kkemal58 11.05.2012, 18:13 http://bimerapplication.basbakanlik.g ov.tr/Forms/pgApplication.aspx
başbakanlık iletişim merkezi adresi.
bu adresten dilekçe hakkı kısmına tıklayın ve istek veya şikayet kısmını tıklayın. sonra stadyumumuzun kapasitesinin düşürülmemesini istiyoruz diye yazalım. hadi gayret. Ne kadar çok başvuru o kadar başarı...
yigidoss 11.05.2012, 22:55 ..Sivas halkı koyun değildir..öyle elini kolunu salalyarak gelip vaadlerde bulunup sonra 5 sene sonra gelip aynı vaatlerle bizi kandıramazsınız... !!
Keşke bu sözleri gerçek olsaydı sevgili yiğido
aRsima58 12.05.2012, 00:09 18.000 kişilik stadı yıktırıp 25.000 kişilik stadı yaptırmak akıl işi değil hemde yer farkı var :mad:
58CeZa58 12.05.2012, 00:26 lan sanki stad her 10 sene yapilan birseyde 25 bin yapacaklar tek
yapacaksaniz birkere adam gibi yapinda birsey olsun
mantikli olup 30 binin üstünde merkeze yakin komforlu kapali bir stad yapin
ama yazik kandiriliyoruz oylari alip kicimiza tekme yiyoruz okadar
ama bu isden vaz gecmiyleim sonuna kadar stad yapilana kadar susmiyacagiz !!!
samsun'a bakan,trabzon'a bakan,sivası'ma bakan yokmu?:mad::mad::mad:
söz bir dönmek iki , buda onların sözü
25 bin yeter zaten ortalama 5-6 bin taraftar gidiyor maça. Ağlamayan çocuğa meme vermezler biz stadı doldursaydık bazı taraftarlar dışarıda kalsaydı o zaman 33 bin olurdu. bu iş arz talep işi. biz maçlara gitmeyerek talep etmedik. trabzon sadece garı ve çocuklarla dolduruyor ya biz. Koşu pisti olmayacağı için 2 katlı olur tahminimce o da güzel olur.
biz 33 bin stad isteyeeceğimize sadece basketbol amaçlı ve voleybol amaçlı iki kapalı spor salonu isteyelim. bakın erkekler voleybol maçları çanakkalede oynandı. bizim de böyle bir voleybol amaçlı spor salonumuz olsaydı bizim şehirde olurdu.
sebasteia 12.05.2012, 17:38 25 bin yeter zaten ortalama 5-6 bin taraftar gidiyor maça. Ağlamayan çocuğa meme vermezler biz stadı doldursaydık bazı taraftarlar dışarıda kalsaydı o zaman 33 bin olurdu. bu iş arz talep işi. biz maçlara gitmeyerek talep etmedik. trabzon sadece garı ve çocuklarla dolduruyor ya biz. Koşu pisti olmayacağı için 2 katlı olur tahminimce o da güzel olur.
tam bir geri zekalı yalak yorumu olmuş. diyarbakır'da, urfa'da, antep'te 5-6 bin taraftarı bir arada gördün mü hiç? barzo!
sözünde durmuyanlara lanet olsun.
sebasteia 13.05.2012, 23:31 samsunlu suat kılıç çalışıyor, ismet yılmaz verdiği sözün üstüne yatıp uyuyor:
Samsun'daki Tekkeköy mevkine yapılacak stat 33 bin kişilik kapasiteye sahip olacak. Mevcut 19 Mayıs Stadı ise yıkılacak.
Yeni stat içinde çok amaçlı olarak kullanılabilecek birimler yer alacak. Özellikle 12 ayrı branşta değerlendirilecek 12 ayrı spor salonu bulunacak. Bu salonlar için branşlaşma ise ihtiyaca göre değerlendirilecek.
Stadın alt bölümünde 7 bin 500 kişilik fuar ve sergi alanı da inşa edilecek. Bu bölüm, toplantı ve kongreler için kullanılacak. Stadın yapımında Samsunspor'un kırmızı ve beyaz renkleri yer alacak.
Projesi hazırlanan stat için kısa bir süre sonra ihaleye çıkılacak. İhale sonrasında, bu yıl Haziran ayı içinde temeli atılacak tesis, yaklaşık bir yıl içinde de tamamlanacak.
Samsunlu olan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın bazı isimler belirlediği, ancak stadın ismi için halka sormayı uygun gördüğü bildirildi. Stat için isim konusunda Samsun halkına danışılacak ve sonrasında en çok oy alan isim, stada verilecek.
SAVUNMA BAKANIMIZ BİZİM HAKKIMIZI SAVUNMAKTAN ACİZ !............................. .............................. ...........................
Trabzonlu albayrak bakan olursa olacagi bu. Bu adamlar partiden atilana kadar akp ile baglantilarimi donduruyorum. Lazlarin oldugu cogunluga hayir, tabi trabzonlu hakemlerede..Samsuna daha yeni 33 bin kisilik stad müjde verildi, tabi bakan samsunlu..
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/554779_3971000321927_148808378 1_33362915_227307221_n.jpg
33.000 ile 25.000 arasındaki 550 farkı bulunuz :D
sebasteia 31.05.2012, 22:30 savunma bakanı ismet yılmaz dün sivas'taydı. bir sürü basın mensubu var. örneğin abdullah yiğit! başta abdullah yiğit olmak üzere, neden bir tanesi çıkıp da "sayın bakanım bu konuda hem başbakanın hem sizin verilmiş sözleriniz var, halka bu çarkedişi nasıl anlatacaksınız?" demiyor?
neden? bir tane delikanlı basın mensubu yok mu?
yigidoss 31.05.2012, 22:53 E o sözde basın bakanı sıkıştıracaksa "Şakşakçılığı" kim yapacak?
eyuphulagu 31.05.2012, 23:17 TARAFTAR TEPKİLİ
Yeni yapılacak olan stadyuma taraftar tepkisi her geçen gün artıyor.SPOR SERVİSİ - 01.06.2012
Yeni yapılacak olan stadyuma taraftar tepkisi her geçen gün artıyor.
Yapımının planlanmasının ardından 33 bin kişilik olarak açıklanan Sivas 4 Eylül Arena Stadyumu’nun daha sonra kapasitesinin 25 bine düşürülmesine taraftarın tepkisi artıyor.
TOKİ tarafından açıklanan stad projesiyle 33 bin kişilik stadyumun yapılmasını beklediklerini ifade eden taraftarlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 33 bin kişilik stadyumla ilgili yapmış olduğu açıklamanın doğrultusunda stadyum beklediklerini ifade ettiler.
25 bin kişilik ekolojik stadyumun gelecek yıllarda ihtiyaca cevap veremeyeceğini ve yeni bir stadın gündeme gelebileceğini de söyleyen taraftarlar, “33 bin kişilik stadyum Sivas’ın geleceği açısından çok önemli. Bu nedenle stadyumun kapasitesi 33000 olarak belirlenmeli dediler...KAYNAK:YENİÜLKE.NET. ..................Uzun zamn sonra Sivas basınında bir gazetenin taraftarın istği doğrultusunda bir haber yapması da çok ilginç..Kemal ÇAĞLAYAN bundan bir kaç günden önce yaptığı haberle taraftarın tepkisini çekmişti..Bu haberi yaparak bir nevi özür dilemiş oldu..İşte sivasspor taraftarı hep bu tür haberlerin yapılıp bu konuda kamuoyu oluşturulmasını hedefliyor...SİVAS'A YAKIŞACAK STAT EN AZ 33000 KAPASİTELİ STATTIR...
Morten58 31.05.2012, 23:22 Sivassporumuz 33 bin degil 58 bin kisiklik kapasiteli Stadyum'a bile layikdir.
migroArmis 31.05.2012, 23:29 SAVUNMA BAKANIMIZ BİZİM HAKKIMIZI SAVUNMAKTAN ACİZ !............................. .............................. ...........................
Konu ile alakalı en reel yorum bu olmuş...
ünisivas 31.05.2012, 23:45 TARAFTAR TEPKİLİ
Yeni yapılacak olan stadyuma taraftar tepkisi her geçen gün artıyor.SPOR SERVİSİ - 01.06.2012
Yeni yapılacak olan stadyuma taraftar tepkisi her geçen gün artıyor.
Yapımının planlanmasının ardından 33 bin kişilik olarak açıklanan Sivas 4 Eylül Arena Stadyumu’nun daha sonra kapasitesinin 25 bine düşürülmesine taraftarın tepkisi artıyor.
TOKİ tarafından açıklanan stad projesiyle 33 bin kişilik stadyumun yapılmasını beklediklerini ifade eden taraftarlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 33 bin kişilik stadyumla ilgili yapmış olduğu açıklamanın doğrultusunda stadyum beklediklerini ifade ettiler.
25 bin kişilik ekolojik stadyumun gelecek yıllarda ihtiyaca cevap veremeyeceğini ve yeni bir stadın gündeme gelebileceğini de söyleyen taraftarlar, “33 bin kişilik stadyum Sivas’ın geleceği açısından çok önemli. Bu nedenle stadyumun kapasitesi 33000 olarak belirlenmeli dediler...KAYNAK:YENİÜLKE.NET. ..................Uzun zamn sonra Sivas basınında bir gazetenin taraftarın istği doğrultusunda bir haber yapması da çok ilginç..Kemal ÇAĞLAYAN bundan bir kaç günden önce yaptığı haberle taraftarın tepkisini çekmişti..Bu haberi yaparak bir nevi özür dilemiş oldu..İşte sivasspor taraftarı hep bu tür haberlerin yapılıp bu konuda kamuoyu oluşturulmasını hedefliyor...SİVAS'A YAKIŞACAK STAT EN AZ 33000 KAPASİTELİ STATTIR...
ben 3 kere aradım yeni ülke gazetesini böyle bi haber yapmaları hoşuma gitti. suradan sunu çıkarıyorum tepkimizi daha gür bi sesle çıkarırsak sonuç alabileceğiz. hadi yiğidolar biraz daha aktif olalım biliyorsunuz ki sahipsiz SİVAS ın sahipleriyiz..
kkemal58 01.06.2012, 08:55 ben 3 kere aradım yeni ülke gazetesini böyle bi haber yapmaları hoşuma gitti. suradan sunu çıkarıyorum tepkimizi daha gür bi sesle çıkarırsak sonuç alabileceğiz. hadi yiğidolar biraz daha aktif olalım biliyorsunuz ki sahipsiz SİVAS ın sahipleriyiz..
aynen kardeşim defalarca mail attım. en azından haber yaptırabildik. diğer gazetelerden tek ses yok hala ya yazıklar olsun ne diyeyim
kkemal58 01.06.2012, 09:07 savunma bakanı ismet yılmaz dün sivas'taydı. bir sürü basın mensubu var. örneğin abdullah yiğit! başta abdullah yiğit olmak üzere, neden bir tanesi çıkıp da "sayın bakanım bu konuda hem başbakanın hem sizin verilmiş sözleriniz var, halka bu çarkedişi nasıl anlatacaksınız?" demiyor?
Bu basın mensupları nasıl söylesin bakana kendileri de 25.000 olsun diyorlar. Adamlar tokiyi haklı çıkarmak için haber yapmadı mı 5.000 yiğido var diye. Gel de Elazığsporun başkanını tebrik etme şimdi.
sebasteia 01.06.2012, 09:34 savunma bakanı ismet yılmaz dün sivas'taydı. bir sürü basın mensubu var. örneğin abdullah yiğit! başta abdullah yiğit olmak üzere, neden bir tanesi çıkıp da "sayın bakanım bu konuda hem başbakanın hem sizin verilmiş sözleriniz var, halka bu çarkedişi nasıl anlatacaksınız?" demiyor?
iş gariban taraftara vurmak olunca aslan kaplan kesilen abdullah yiğit, haydi bakalım, sor bakanımıza, ona sözünü hatırlat, bir kez de sivas'ın menfaatini savunmak için çaba göster.
PRIMERA_58 01.06.2012, 10:22 [B]EVET AMA YETMEZ ;
MÜSTAHAK BENİM GÜZEL İNSANIMA, %60 YETMEZ Bİ DAHAKİ SEÇİME %75 BEKLİYORUM... DEVE MİSALİ !!!
10 YILLIK İKTİDARLIKLARINDA SİVAS'TAN ALMADAN BAŞKA NE YAPTILAR.... AMA "ALLAH'IN İZNİYLE %75 OLACAK".....
ADAM NE DİYOR CEKETİMİ ASSAM %50 OY ALIRIM, BU KADAR BASİT.....
HİÇ NEFESİNİZİ YORMAYIN, SEN SEÇTİĞİN MİLLETVEKİLLERİNİ BİLE İTHAL EDİYORSUN, SİVAS'TA YAŞAYAN KAÇ MİLLETVEKİLİ VAR.
BU YAZIYI KİMSE SİYASETE YORMASIN, ÇÜNKÜ HEPSİ AYNI, A VEYA B PARTİSİ OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL....
CUMHURİYETİN TEMELİ ATILDIĞI İÇİN GALİBA KUYRUK ACILARI VAR...
EVET AMA YETMEZ........
ünisivas 01.06.2012, 10:26 sevgili yiğidolar 15,06,2012 tarihinde bi aksalik olmazsa stadın temeli atılacak yanlız bize verilen söz 33000 kişilik artı spor kompleksi sözü verilmişti. yanlız tokinin sitesinde yanınlana bilgiye göre 25000 kişilik stad yapılacak ve spor kompleksi yapılmayacakdır. siz değerli yiğidolar sizlerden bu konu hakkında duyarlı olmanızı elimizden gelen ( başbakana, bakana, milletvekiline, bimer, spor bakanlığı...) buralara yazı yazmanızı ver bize verilen sözün tutlmasını istediğimizi belirtelim ayrıca gereken organizasyonu yapıp SİVAS ve diğer şehirlerimizde yaşayan hemşerilerimizle birlikte ses getirecek medyanın da olacağı bi organizasyon düzenleyelim. lütfen bu konuda duyarlı olalım herkes taşın altına elini koysun. çünki stad SİVAS için çok büyük bi yatırım ve devamlı yapılacak bişey değildir. lütfen herkeze yalvarıyorum herkes bu konuda fikrini beyan etsin ortak bi karar alınıp gereken organizasyonu hazırlayalım.
|
|