Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR BURSASPOR MAÇI NEREDE OYNANMALI ?

bulentt07
25.03.2012, 12:50
Ziraat Türkiye kupası final yolunda çeyrek finalde Bursaspor ile oynayacağımız maç tarafsız sahada oynanacak.Ertuğrul hoca Ankara'yı istediğini belirtti.Ankaragücü Bursa dostluğu bilinen bir gerçek.Bizimde ne Bursa ne Ankaragücü ile sorunumuz yok Ama herşeyden önce Sivassporumuz gelir.Ben İzmirde oynansın isterim Sizlerin Düsünceleri nedir büyük yiğidolar.

adres58
25.03.2012, 12:55
Kastamonuda oynanmalı bence.. Mexes58 ve ben, ayrıca Üniversiteli arkadaşlar hazırız.. :D

Metal Gear
25.03.2012, 12:57
Kupa maçalrı Süper Lig'de takımalrı olmayan illerde oynanmalı,heyecan oralara da yayılmalıdır.Ben erzurum'da oynanamsına hayır demem..

HababamHa
25.03.2012, 13:06
anket seçeneğinde malatya varmış ben malatya dedim.

ramazan5842
25.03.2012, 13:06
benim açından konya,takım açısından ankara da oynansın.

Salim58
25.03.2012, 13:08
Ankara en başta ankete tıklayın.:)

58 SiVaSıM 58
25.03.2012, 13:12
malatyada oynansın ankarada oynanmasın !

AmiRaLL
25.03.2012, 13:17
Ertugrul hocada Az. Uyanik degilmis tabi ankaragucu taraftarini Arkasina alaacak;) tabi bizim kimseyle sorunumuz yok ama izmir daha iyi olur bencee

58_güzelyurt_58
25.03.2012, 13:18
Istanbul olimpiyatta oynansin iki taraftarda gücünü göstersin

mühendisburak58
25.03.2012, 13:20
ankara ya da yozgat olsun

57babasivas
25.03.2012, 13:23
olimpiyatta oynanirsa diyer ilerden daha çok dolar

HALIL
25.03.2012, 14:06
vallaha bizler seçebiliyorsak paris'te oynansin :D

infial§
25.03.2012, 15:41
konya,samsun veya yozgat olabilır,maçlar hafta sonu olur insallah, heryere gıderiz bu sene doğru duzgun deplasman da yapamadik

etlidöktürek
25.03.2012, 19:03
tokat olsun bu seferlik :)

DOGU_BEY
25.03.2012, 19:42
Burada biraz stratejik konuşmak lazım...Bize en yakın olan bir şehir ya da genel anlamda bizim üstünlüğümüzle dolacak bir stat veya bize sempatiyle bakan bir şehir olmalı...Malatya yakınlığı dolayısıyla olabilir, ayrıca ordaki seyricinin bizi destekleyeceğini umuyorum..Sakarya ve Sivas taraftarının arası gayet iyidir, Tatangalar orada bize destek verii..İstanbulu istemem zira Bursaya yakın İstanbul olacağına İzmir ya da Ankara bizim için daha uygun olur...

dogan5880
25.03.2012, 19:44
en ıyı sı istanbul her yonden ıyı konyada erzurumda vs sehırler maç kımse gelmez 2 takım seyırcısız oynar en mantıklı ızmır ankara istanbul

DoomsDay58
25.03.2012, 19:51
Ankara da olsun İstanbul da olsa kimse gitmeyecek yine çok açık gs maçında gördük kaç kişinin geldiğini ankara olsun her yerden sivaslı gider maça tek istediğim final istanbulda olsun ona baya ilgi olur.

stutgart58
25.03.2012, 21:12
İnşallah maçı İSTANBULA verirler..orada mütiş bir taraftarımız var 30 bin kişiyi yığarız yine olimpiyat stadına ama sanmıyorum istanbulu versinler büyük ihtimalle ANKARA vericekler ki bu da fark etmez.çünkü bizim takım deplasmanda daha iyi oynuyor gibi..mersine deplasmnda 5 attık..manisaya 3 attık...yanimekan yer farketmez ..ölümüne SİVASSSS

gürünlüyiğido58
25.03.2012, 21:13
Bence Ankara da oynansın Ankara nın havası benzer SİVASIMIN havasına..:D
Cincon Bursa fark etmez YİĞİDO bu affetmez:D:D

Abdullah DuMaN
25.03.2012, 21:18
Boluda oynansın :)

stutgart58
25.03.2012, 21:18
En büyük şansımız sakatlık sorunumuz yok.Grosicki iyileşti.Bi kaç haftaya bursa mçaına kadar yine formunun zirvesine çıkar..Pedriel ve Eneramo değişmeli olarak her maç GOL atmaya devam ediyorlar..Kadir manisa maçında adeta kariyerinin en iyi oynunu oynadı ve oda skora katkı yapıyor artık...MESSİ Ermanı söylemeye gerek yok mütiş goller atıyor..Bi tek CERNY tutuk.Bi ara oda gol atıyordu sonra durdu Play OFF ta onun da Gollerine ihtiyacımız olacak..Birde KIVANÇI unutmayalım..2 haftadır oratlıkta yok bizim için çok önemli bi oyuncu skora direk katkı yapıyor..Muylaka PLAY-OFF ta dinç bi şekilde olması lazım...BU kadroyla biz rahat 1.çıkarız o 4 takım arasından..

B.DUMANLI
25.03.2012, 21:22
Olimpiyat stadi olmadigi sürece Türkiye kupasi macinda Istanbul´da yasayan Sivas´lillar bir patlama yapabilir .

58MUAMMER58
25.03.2012, 21:28
ADI ÜSTÜNDE TARAFSIZ SAHA ONEDENLE ŞEHİRLERE YAKIN KOMŞU ŞEHİRLERE MAÇ VERMEZLER HOŞ VERSELERDE BURSA LEHİNE OLUR DOSTUMUZ KİMKİ?2 ŞEHİREDE AYNI UZAKLIKTA OLAN ANKARA FAVORİ GİBİ OLSADA BEN İSTANBUL RÜŞTÜ SARACOĞLU YADA ARENADA OLMASINI İSTERİM

münihliyigido58
25.03.2012, 21:39
olimpiyat stadinda oynansin... iyi olur. 50.000 sehirci mümkün, yeterki mac hafta sonu olsun.

kara
25.03.2012, 22:55
Bizim oyumuzla maçın yapılacağı şehir seçilmeyeceğine göre bu konudaki amaç nedir ?

engin2609
25.03.2012, 23:07
nerde oynanırsa oynansın yeterki yenelim :)

Cley
25.03.2012, 23:17
Adana'da oynansın. Sıcak yerlerde cosuyor Sivasspor

velibircan
25.03.2012, 23:25
:D yok yok biz en iyisi zara da kangalda felan oynayalım oldu olacak.Biraz Mantıklı konuşalım Bursa kabul edermi şimdi malatyaymıs tokatmış adam demezmi eskişehir olsun balıkesir olsun diye ?

Büyük ihtimal iki kulup de bilet gelirleri için olımpıyatı seçebilir.Bursa çıkarma yapacagım bursadan derse olımpıyat olur..Ki İnsanllah orası olmaz adamlar kalkar bursadan 20 30 bin gelir bizim istanbuldaki çakma Sivaslılar 5 bini gecemez rezil oluruz.

Ankara olsa ankaragücü muhabbettınden cok buyuk destek alır bursaspor kendi evi gibi oynarlar buyuk bır handıkap olur.Bizim kulüp kabl etmez onuda.

En iyisi İzmir bana göre.Öyle de olabilir

bulentt07
26.03.2012, 00:37
Bizim oyumuzla maçın yapılacağı şehir seçilmeyeceğine göre bu konudaki amaç nedir ?

Bu konuyu acarken amacım kamuoyu olusturmak belki yönetimin bu konuyu dıkkate alıp Bursanın ıstedıgı yer olmaması acısında taraftarıyla bırlıkte hareket edıp Izmır Istanbul gıbı sıvas nufusunun oldugu yerlerde Israr etmesı olabılır.

tykinik58
26.03.2012, 08:32
Ben İZMİR'de oynansın işaretledim. İZMİR'de Sivaslı yiğido çok olduğu için bence çok iyi olur.

58_Buğra_98
26.03.2012, 08:56
Ben de İzmir'de oynansın isterim. İstanbul ve Ankara'da, İzmir'deki yiğdolar kadar giden olmaz.

ünisivas
26.03.2012, 11:05
bence SİVAS a yakın bi yerde oynansın ben YOZGAT dedim . yozgat insanı SİVASı sewer aramızda sıkıntı yoktur. Ayrıca SİVASa yakın Ankaradan da gelen olur. şayet yozgat olmaz ise ANKARA olsun..

4EYLÜL1919
26.03.2012, 11:35
Hangi sahada oynanacağından çok ne yapacağımız önemlidir.Bence Ankara olmasın stadın % 70 i Bursayı destekler.Ankaragücü muhabbetine taraftarı arkasına alırlar.Bizde Ankarada genelde kaybetmeyen takımız..Bana göre İstanbul Olimpiyat stadı en iyisi.Turu geçelim de hayırlısı ile.Ancak Bursasporu ligde 2 defa yenmemiz ve artı son dönemde Bursa takımının oturması bizim tek dezavantajımız.Ama Sİvas ta sağlam oynuyor.tek problem ileride hemen işi bitirecek futbolcumuz ve Erman dışında çok süretli futbolcumuzun olmayışı.Ama Bu SİVASSPORUN NE YAPACAĞI HİÇMİ HİÇ BELLİ OLMAZ...benim şahsen görüşüm böle...

eneskeskin
26.03.2012, 11:40
bence İstanbulda yada ankarada oynanmamalı Bursaspor taraftarı bizden çok iyi destek verir o şehirlerde. mesela Antalya Adana yada İzmir olabilir hem bizim de taraftarımız olur yoksa resmen deplasmana gitmiş oluruz

ramazan5842
26.03.2012, 12:02
konya olursa çaylar benden.:)

rsimsek
26.03.2012, 12:38
ankara en mantılısı bence..sivasa yakın istanbula yakın sivaslıların çok olduğu heryere yakın...

alperen2009
26.03.2012, 13:21
Sivas Güzel olur:))

58nur58
26.03.2012, 13:28
olmusken fransada oynansin kupa maci olmazmi yigidolar:D

Kokomo
26.03.2012, 13:31
Malatya, Tokat veya Yozgat olmasını çok isterim ama yakınlık nedeni ile TFF vermez buralara maçı ...

Konya orta yol gibi görünüyor ...

bulentt07
26.03.2012, 15:39
İstanbul favori görünüyor egerki İstanbul olacaksa bari şükrü saracoglu olsa kesınlıkle doldurmalıyız trubunu.

yigidolar06
26.03.2012, 20:13
konya olursa çaylar benden.:)sahası iyi değil

burak58as553
26.03.2012, 20:23
Sakarya olsun.Hem dostlarımızda bize destek verir..

gülkız
26.03.2012, 20:28
İki takıma da paralel olarak maçın oynanacağı yerin İzmir olması daha mantıklı..

58SARKISLALI58
26.03.2012, 20:40
yozgat daha iyi baska illere gerek yok bizim dedigimiz olsa istege bagli degildir bence

etzel1967
26.03.2012, 22:24
aslında erzurumda oynatsalar maçı...dadaşlar bizi sever ve destekler...ankara diyenleri ise anlayamıyorum...ankaragücü taraftarı komple bursayı destekler...ha bursada olmuş ha ankarada...fark yok...

Cley
26.03.2012, 22:32
Zemini düzgün bir stad olmalı. Bazı yazılan illerin zeminleri çok kötü. Kötü zeminde iyi oynayamıyoruz. Güneyde bir il olması daha iyi olur bizim için. Adana'da olacağını tahmin ediyorum.

migroArmis
26.03.2012, 22:48
Ziraat Türkiye kupası final yolunda çeyrek finalde Bursaspor ile oynayacağımız maç tarafsız sahada oynanacak.Ertuğrul hoca Ankara'yı istediğini belirtti.Ankaragücü Bursa dostluğu bilinen bir gerçek.Bizimde ne Bursa ne Ankaragücü ile sorunumuz yok Ama herşeyden önce Sivassporumuz gelir.Ben İzmirde oynansın isterim Sizlerin Düsünceleri nedir büyük yiğidolar.

İzmir olması gerektiğinin nedenlerinide belirtmiştik zaten..En doğru karar bu olur...

migroArmis
26.03.2012, 22:51
benim açından konya,takım açısından ankara da oynansın.

Sivasa yakınlığındanmı bu şekilde düşündünüz bilemiyorum..Ama Bursasporun en fazla taraftar toplayacağı kent Ankaradır..Buda Sivasspor alehine olabilecek bir durumdur...Bizlerin işine gelir doğrusu:)

migroArmis
26.03.2012, 23:00
:D yok yok biz en iyisi zara da kangalda felan oynayalım oldu olacak.Biraz Mantıklı konuşalım Bursa kabul edermi şimdi malatyaymıs tokatmış adam demezmi eskişehir olsun balıkesir olsun diye ?

Büyük ihtimal iki kulup de bilet gelirleri için olımpıyatı seçebilir.Bursa çıkarma yapacagım bursadan derse olımpıyat olur..Ki İnsanllah orası olmaz adamlar kalkar bursadan 20 30 bin gelir bizim istanbuldaki çakma Sivaslılar 5 bini gecemez rezil oluruz.

Ankara olsa ankaragücü muhabbettınden cok buyuk destek alır bursaspor kendi evi gibi oynarlar buyuk bır handıkap olur.Bizim kulüp kabl etmez onuda.

En iyisi İzmir bana göre.Öyle de olabilir

Olayı özetlemişsiniz..Harika bir yorum...

DOGU_BEY
26.03.2012, 23:25
Burada biraz stratejik konuşmak lazım...Bize en yakın olan bir şehir ya da genel anlamda bizim üstünlüğümüzle dolacak bir stat veya bize sempatiyle bakan bir şehir olmalı...Malatya yakınlığı dolayısıyla olabilir, ayrıca ordaki seyricinin bizi destekleyeceğini umuyorum..Sakarya ve Sivas taraftarının arası gayet iyidir, Tatangalar orada bize destek verii..İstanbulu istemem zira Bursaya yakın İstanbul olacağına İzmir ya da Ankara bizim için daha uygun olur...

biraz daha etraflı düşününce en mantıklı seçimin izmir olacağına karar verdim....

ramazan5842
26.03.2012, 23:32
Sivasa yakınlığındanmı bu şekilde düşündünüz bilemiyorum..Ama Bursasporun en fazla taraftar toplayacağı kent Ankaradır..Buda Sivasspor alehine olabilecek bir durumdur...Bizlerin işine gelir doğrusu:)

iş taraftar sayısına kalırsa ankarada sivastakinin 2-3 katı sivaslı vardır.önemli olan takıma destek vererek stada gelmek.olası ankaradaki maça hem sivastan hemde ankaradan en az bursa taraftarı kadar taraftarımız geeceğini tahmin ediyorum.

KaanK
26.03.2012, 23:55
Muhtemelen bence antalyada oynatıcaklar gibi bi his var içimde :)

myway
27.03.2012, 00:09
izmirde oynansın diyen arkadaşlar takımımızın deplasmanlara otobüsle gittiğini de biliyor mu acaba? en son galatasaray maçına istanbula da otobusle gitti takım..

ayrıca mac izmirde oynansa 50 bin kişilik atatürk stadyumunda 5bin sivasspor 5 bin de bursaspor taraftarı olur fazlası olmaz...

en mantıklı oneri iki takım icin de macın istanbulda oynanması.. bunun icin de olimpiyat stadı falan degil tt arena yada sükrü saracoglu secilmeli.. işte o zaman izleyin stadı cümbüşü kalabalıgı.. istanbul tarihi günlerinden birini yaşar ve stad da tamamen dolar...

ankarada olursa bursa avantajlı falan olmaz iki takım da yine kendine ayrılan bolumleri doldurur. bursalılar ankaragucunun destegiyle, biz de bize yeteriz zaten ankarada 100 binden fazla sivaslı yaşıyor..

adana antalya gibi sehirlerde zaten boş stadda oynanır oynanmasının da bi manası olmaz...

taahminimce bu mac istanbulda oynanacak.. tarihinin de 4 nisan olacagını tahmin ediyorum.. ankarada yaşayan biri olarak maçın istanbulda olması tercihimdir.. dedigim gibi sivassporun ulaşımı açısından düşünürsek de ankara daha mantıklı geliyor..

migroArmis
27.03.2012, 00:11
iş taraftar sayısına kalırsa ankarada sivastakinin 2-3 katı sivaslı vardır.önemli olan takıma destek vererek stada gelmek.olası ankaradaki maça hem sivastan hemde ankaradan en az bursa taraftarı kadar taraftarımız geeceğini tahmin ediyorum.

Elbette haklısınız..Ama birde şöyle düşünün stada gelecek Sivas seyircisinde daha çok nasıl olurda en az Bursa seyircisi gelmeli..Bu açıdan düşünürseniz Sivas adına en zararlı çıkılacak kent Ankaradır..Yoksa ben Sivas seyircisi gelmez demiyorum

ramazan5842
27.03.2012, 00:17
Elbette haklısınız..Ama birde şöyle düşünün stada gelecek Sivas seyircisinde daha çok nasıl olurda en az Bursa seyircisi gelmeli..Bu açıdan düşünürseniz Sivas adına en zararlı çıkılacak kent Ankaradır..Yoksa ben Sivas seyircisi gelmez demiyorum
hayırlısı olsun iki takım içinde:)

migroArmis
27.03.2012, 00:18
izmirde oynansın diyen arkadaşlar takımımızın deplasmanlara otobüsle gittiğini de biliyor mu acaba? en son galatasaray maçına istanbula da otobusle gitti takım..

ayrıca mac izmirde oynansa 50 bin kişilik atatürk stadyumunda 5bin sivasspor 5 bin de bursaspor taraftarı olur fazlası olmaz...

en mantıklı oneri iki takım icin de macın istanbulda oynanması.. bunun icin de olimpiyat stadı falan degil tt arena yada sükrü saracoglu secilmeli.. işte o zaman izleyin stadı cümbüşü kalabalıgı.. istanbul tarihi günlerinden birini yaşar ve stad da tamamen dolar...

ankarada olursa bursa avantajlı falan olmaz iki takım da yine kendine ayrılan bolumleri doldurur. bursalılar ankaragucunun destegiyle, biz de bize yeteriz zaten ankarada 100 binden fazla sivaslı yaşıyor..

adana antalya gibi sehirlerde zaten boş stadda oynanır oynanmasının da bi manası olmaz...

taahminimce bu mac istanbulda oynanacak.. tarihinin de 4 nisan olacagını tahmin ediyorum.. ankarada yaşayan biri olarak maçın istanbulda olması tercihimdir.. dedigim gibi sivassporun ulaşımı açısından düşünürsek de ankara daha mantıklı geliyor..

İzmirde Göztepe Yalı grubu tamamiyle Bursaspora destek verir kaldıki adamlar amatöre düştüklerinde 10-15 bin kişiye oynadıklarını biliyorum..Yanlız şuna değinmek istiyorum burada edindiğim bir izlenimdir bu..Sivasın özellikle İstanbuldaki maçlarında çeşitli çağrılar yapılıyor tribüne gelme anlamında ..Sanırım İstanbulda Ciddi bir sayısal potansiyele sahipsiniz.Ama istisnalar dışında her maçtan sonra burada da maça gelinmemesi adına stemler okuyorum..Yani şu oluyor çok ciddi bir sayısal üstünlük olduğu halde tribünde 3-5 bin kişi oluyor..Beklenılenı veremıyor sanırım istanbulda yaşayan Sivaslı kardeşlerim..Ama şunu ısrarla belirtmeliyim ki bırakın trıbunu falan iki takım gününde olsun yemin ederim sezonun en kral macını izleyeceğiz..

ZARALI_ENGIN
27.03.2012, 00:42
ic anadoluda oynasak bizim icin daha kärli diye düsünüyorum, ama hayirlisi neyse o olsun tabiki

sivaslıadem
27.03.2012, 01:41
bence samsun
hem sivasa daha yakın hem de samsun kardeş takım

stutgart58
27.03.2012, 02:03
yaw düşündüğünüz şeye bakın görende büyük bi takımlar oynuyoz sanıcak..altı üstü bursa..yer ne fark ederki isterse bursada oynansın yine çakarız bunlara yeterki GROSİCKİ,ENERAMO.ERMAN formda olsun...ben antalya-eskişehir galibinden çıkacak rakiten daha çok korkuyorum..onlar daha tehlikeli takımlarr

Tuncay
27.03.2012, 03:10
Yozgatin sahasini tam bilmiyorum ama yozgat'da oynansa,saha tam kapasite dolar ve Bursa seyircisi haric herkes bizi destekler.Maca gitmeyenlerin ve cekirdekcilerin yerini seve seve yozgatlilar doldurur.Son dakikaya kadarda sahayi inletirler.

akyuvalı
27.03.2012, 08:06
Kupa maçını süperlig maçı izlemeye hasret bir şehir olan AFYONKARAHİSAR'da oynanmasına ne dersiniz? Bence harika olur. Afyonluların Sivas'a da sempatisi vardır... İnşallah maç AFYON'da oynanır. Saha ve zeminda çok güzel. Ayrıca iklimleride bizimle aynı...

aozdemir
27.03.2012, 08:09
Erzurum'da oynansın ki gidebileyim :)

eyupk
27.03.2012, 11:03
ankara olmasında neresi olursa osun gardaş.

ünisivas
27.03.2012, 11:17
bence en son oynacayağımız şehir İSTANBUL. oradaki SİVASLILAR dolduramazlar stadı .galatasaray fenerbahçe beşiktaş maçlarını izledik ve gördük çok az sayıda taraftırımız war dı. Anadoludan bi şehir olsun. Bazılar yazmış ANKARAGÜCÜ bursayı destekler diye ama bizimde ANKARAGÜCÜ takımıyla sıkıntımız yok. Gençlerbirliği maçında bizlere destek werdiler. ANKARAGÜCÜ taraftarları bizleride desteklerler sıkıntı olmaz. Keşke imkan olsada SİVASSPOR Bursa Ankaragücü taraftarları hep birlikde aynı yerde iç içe izleyelim...

bulentt07
27.03.2012, 15:49
Cok iyi bir düsünce Bursa Ankaragücü Sivas Karısık maç izlesin araya bjk fb gs girer sorun olur yoksa bizle bir sıkıntı olmaz.İstanbul Arena yada Saracoglu olursa Sivaslılar gelir olimpiyata gitmiyorlar.

myway
27.03.2012, 19:39
İzmirde Göztepe Yalı grubu tamamiyle Bursaspora destek verir kaldıki adamlar amatöre düştüklerinde 10-15 bin kişiye oynadıklarını biliyorum..Yanlız şuna değinmek istiyorum burada edindiğim bir izlenimdir bu..Sivasın özellikle İstanbuldaki maçlarında çeşitli çağrılar yapılıyor tribüne gelme anlamında ..Sanırım İstanbulda Ciddi bir sayısal potansiyele sahipsiniz.Ama istisnalar dışında her maçtan sonra burada da maça gelinmemesi adına stemler okuyorum..Yani şu oluyor çok ciddi bir sayısal üstünlük olduğu halde tribünde 3-5 bin kişi oluyor..Beklenılenı veremıyor sanırım istanbulda yaşayan Sivaslı kardeşlerim..Ama şunu ısrarla belirtmeliyim ki bırakın trıbunu falan iki takım gününde olsun yemin ederim sezonun en kral macını izleyeceğiz..

hocam bırakın bu destek mestek hikaye. yok şu destek verir yok bu destek verir bu olaylar yalan. izmirde göztepe karşyaka derbisinde de gördük stadın halini..

son olarak maç istanbulda ve cok büyük ihtimalle kadıköyde oynanacak. en mantklısıyda buydu zaten.. güzel maç olacağı konusunda süphe yok.. 2 kez devirdiğimiz bursayı yine yeneceğiz.

migroArmis
27.03.2012, 22:03
hocam bırakın bu destek mestek hikaye. yok şu destek verir yok bu destek verir bu olaylar yalan. izmirde göztepe karşyaka derbisinde de gördük stadın halini..

son olarak maç istanbulda ve cok büyük ihtimalle kadıköyde oynanacak. en mantklısıyda buydu zaten.. güzel maç olacağı konusunda süphe yok.. 2 kez devirdiğimiz bursayı yine yeneceğiz.

Göztepe Karşıyaka maçındaki sahayı bilmemde önceki yıllar İzmirde oynanan her maçında Bursanın İzmirde oynadığı cezalı veya cezasız tüm maçlarında her zaman Bursaspor tribününde yer almıştır.Ben olanı söylüyorum ..Kaldıki bu konuyu burada bir başlık açıldığı için konuşuyoruz zaten..Hangi ilde oynanmalı sorusunun cewabında o ildeki taraftarların kime nasıl destek vereceği konuşulurDestek hikaye diyorsun ama çoğu zaman belirliyi faktör oluyor..

Kibrisli
27.03.2012, 22:30
Göztepe Karşıyaka maçındaki sahayı bilmemde önceki yıllar İzmirde oynanan her maçında Bursanın İzmirde oynadığı cezalı veya cezasız tüm maçlarında her zaman Bursaspor tribününde yer almıştır.Ben olanı söylüyorum ..Kaldıki bu konuyu burada bir başlık açıldığı için konuşuyoruz zaten..Hangi ilde oynanmalı sorusunun cewabında o ildeki taraftarların kime nasıl destek vereceği konuşulurDestek hikaye diyorsun ama çoğu zaman belirliyi faktör oluyor..

Ben Güzelyalı'da oturuyorum. Göztepe Spor Kulübü'nün hemen yanında evim... Evin altında Göztepe taraftarının gittiği bir bar var, Sahibi de Yıldızelili bunun yanında Göztepe'nin holigan gurubunun beslendiği Eski İzmir dediğimiz mahalle Sivas'lıların yarısının yaşadığı bir mahalle. Maç İzmir'de olursa Göztepeliler en azından gelmezler maça diyeyim... Maçın hafta içi olduğunu düşünürsek gelecek taraftar İzmir'de yaşayan Sivaslılar ve İzmir'de yaşayan Bursalılar olur... Bu noktada sanırım en tarafsız saha İzmir olacaktır... Yapsınla Göztepe stadında gidelim 1000 kişi :) ya da Alsancak Stadında yapsınlar Paşa paşa herkese yakın rahat rahat izler evimize döneriz...

GuVeN
27.03.2012, 22:39
Bu maç İzmir'e yakısır. Sivasspor acısındanda en akıllı secım İzmır olacaktır. Yolculuk süresi acısından Bursa daha yakın olsada, ucak yolculugu ıle uzaklık sıkıntısınında onune gecılır. Bursanın İzmır'e ucakla gelme şansı yok. Istanbul olsa orası Sıvaslı ıcın yalan dunya. Ankara desen orasıda bıze gelmez en ıyısı İzmir. Macın hafta ıcı oynanacagını dusunursek neresı olursa olsun taraftar sayısında sıkıntı olacagı aşikar. Burada onemlı olan Bursalıların en zayıf oldugu yerı secebılmek,bız nasılsa heryerde zayıfız malesef!!!

babapiton
27.03.2012, 22:42
TT arenada full dolu yarısı Yiğidolar yarısı bursalı muhteşem atmosfer ve sivas 3-0 yeniyor kulağa hoş geliyor TTARENA

avare
27.03.2012, 23:30
maclarin oynanacagi sehirler yukardakilermi bu sehirleri kim belirledi neye dayanarak bu sehirleri tercih ediyoruz federasyon aciklama yaptimi

B.DUMANLI
28.03.2012, 02:38
Seyirci avantaji mutlaka Bursa´nin lehine olacaktir.Mac nerede oynanirsa oynansin.Bu yüzden maclarin nerede oynanacagi bizim icin pekde önemli degil.Ankara´da olursa aleyhimize olacagi kesin.Ankara´da oynanirsa, Bursa´da insan kalmaz .Birde Ankara´da Bursa-Ankaragücü dostluguda var.Ankara ´da oynanirsa aleyhimize gibi görünüyor.

şarkışla 58
28.03.2012, 07:34
Evet nerede oynanırsa oynansın seyirci avantajı Bursa da olur.Ancak bu dakikadan sonra o kadar da önemli değil.SİVASSPOR artık böyle şeyleri aşmıştır.Avrupa ya gitmenin en kestirme yolu kupa.Bunun bilincinde olarak topumuzu oynarız.Bursa yı elersek zaten bence final oynarız.

ardahanlı
28.03.2012, 07:44
Ben İstanbul diyorum. Sivas dışında en çok Sivaslı herhalde İstanbul'dadır. Gerçi aynı şey Bursa içinde geçerli ama ambians açısından İstanbul daha pozitif olur.

İstanbul'da TTarenada gsyi bu yıl yenen tek takım Sivasspor olduğundan Bursa seyircisinin çokluğu değil Sivas seyircisinin çokluğu daha mühim bence.....

ahhguzum
28.03.2012, 09:19
istanbulda oynancak açıklandı bildiğim kadarıyla

ahhguzum
28.03.2012, 09:21
şu istanbuldaki sivaslılar gitse bursa seyircisi geçemez bizi ya ...

eyupk
28.03.2012, 11:12
tam istediğim gibi istanbul çıktı :D

yigidolar06
28.03.2012, 11:15
Seyirci avantaji mutlaka Bursa´nin lehine olacaktir.Mac nerede oynanirsa oynansin.Bu yüzden maclarin nerede oynanacagi bizim icin pekde önemli degil.Ankara´da olursa aleyhimize olacagi kesin.Ankara´da oynanirsa, Bursa´da insan kalmaz .Birde Ankara´da Bursa-Ankaragücü dostluguda var.Ankara ´da oynanirsa aleyhimize gibi görünüyor.Biz bursayıda ankaragücünüde sahalarında seyircileri önünde yenmiş takımız

ardahanlı
28.03.2012, 12:07
Biz bursayıda ankaragücünüde sahalarında seyircileri önünde yenmiş takımız

nokta !.........