Orijinalini görmek için tıklayınız : Grosicki'yi gören oldu mu?
http://resimzade.com/Show.html?i=34783&token=5559
Sivasspor’da Erman,Kadir,Mehmet Nas,Ziya,Milan Cerny ve hatta Pedriel’in yükselen form grafiklerine karşı,Grosicki’dede o kadar düşüş göze çarpıyor. Zaman zaman iyi maçlar oynadı,kabul ediyorum,ama Grosicki hiçbir zaman Kadir kadar,Erman kadar veya Eneramo kadar takıma hiçbir zaman faydalı olmalı. Son oynanan Manisa maçında oyuna sonradan girdi,tam onun istediği ortam vardı,rakip takıma gol ve goller lazım olduğu için geride geniş alanlar bıraktı,fakat ortada Grosicki denen bir futbolcu yoktu! Sizi bilmem ama ben böyle iki maç oynayıp 10 maç yatan futbolcunun Sivasspor’da olmasına karşıyım. Sivasspor’un şu andaki başarısının en önemli nedenlerinden birisi takım oyunu oynamasıdır.
Erman,Kadir,Cerny,Pedriel,Ener amo gibi futbolcular takım için varlarını yoklarını ortaya koyarken, Grosicki’nin kaçak güreşmesi kabul edilemez! Maçın 60. Dakikasında oyuna giren Grosicki’nin bir ara ne kendisini görebildik,nede adını duyduk! Ben diğer arkadaşlarına karşı Grosicki’nin haksızlık yaptığını düşünüyorum. Bütün takım canla başla mücadele ederken,Grosicki’nin böyle gamsız gamsız tavır takınması hiç hoş değil!Gerçi lig bitti ama,olası bir Play-Off’uda düşünürsek Grosicki’nin bir an önce kendine gelmesi ve ilk geldiği zamanlardaki futbolunu,mücadelesini sergilemesini bekliyoruz.
KADİR TAKIMIN BEYNİ!
Grosicki için ne söylediysem,Kadir için tam tersi. Takıma müthiş katkı sağlıyor. Zaman zaman fazla risk alıyor ve buda bizi tedirgin ediyorsada, 90 dakikadaki mücadelesi,takıma katkısı ve oyun zekası bütün olumsuzluklarını alıp götürüyor.Sezon başından bu yana takımın en istikrarlı ismiydi,Pazar günüde Manisa’da tavan yaptı,güzel futbolunuda attığı müthiş golle taçlandırdı. Milli takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın artık Erman’ıda,Kadir’ide görmesi lazım.
BAŞKANIN YÜZÜ GÜLÜYOR
Metris ceza evinden çıktıktan sonra bir türlü yüzünü güldüremediler dediğimiz futbolcular, Başkanı Mecnun Otyakmaz’a 6 günde birisi kupa,diğeri ligde olmak üzere iki galibiyet hediye ettiler. Arkadaşlar,oldu olacak,şu iki maçıda alında Başkan Otyakmaz’ıda bizleride bir kez daha mutlu edin!..
Abdullah YİĞİT
GokhanTurna 27.03.2012, 09:30 Adam hasta;) Genel olarak düşüş var evet. Pedriel şaşırtıyor
Ferhat06 27.03.2012, 09:37 Grosicki'deki bu gamsızlık,ilk 11 e alınmaması ile zaten tescillendi som maçda.Sanıyorum hoca da kararsız; hani kaybetmek de istemiyor.Sonradan oyuna alıyor yine değişen birşey yok.
benozgurr 27.03.2012, 09:41 Maçları tv den seyrettiğim için boş alanlardaki koşularını ve top farklı yerdeyken kamera onu çekmediği için bende Abdullah abi gibi düşünüyordum ancak manisa maçınn stad da seyrettim oyuna sonradan girdi ama girdiği bölümde araya koşular yapıyordu, defansa yardım ediyordu bu maçtaki oyunu iyiydi. Artı olarak takımda sivrilen oyuncular olunca rakipler önlem alıyor başına birini dikiyor oda ayrılmıyor.Bence bizim asıl sorunumuz oyuncularımızın ya gol çalışmaması ya da az çalışması çünkü bu kadar pozisyon kaçmaz. ayrıca Enaramo çok iyi mücadele ediyor varın yoğunu ortaya koyuyaor ancak top bizde ve takım rakip sahadayken adam ceza sahasının içine girmiyor orta yapacak takım ceza sahasının içinde adam yok. Sadece bir görüş.
58MUAMMER58 27.03.2012, 10:15 MANİSA MAÇINI seyrederken taö groseçkiye uygun ortam diye düşündüm rakibin sağ tarafı nohut tarlası gibi istediği gibi atkoştur öyle boş alanları vardı ziya bile ordan kaç orta yaptı 2 si birlikte daha iyi işler çıkartırdı groseçki bana göre küstürüldü kimse koşu yoluna top atmıyor zaten mücadele eden top çalan futbolcu tipi değil kimse onu beklemesin groseçki topu alıp rakip ceza sahasına indirip pas atacak müsaitse şut çekecek bunu yapması içinde biraz istekli oynaması birazda takım arkadaşlarının ona yardımcı olması lazım groseçkiyi tekrar kazanabilirsek kupayı müzemize rahat götürrrüz
ünisivas 27.03.2012, 10:34 grosicki futboluna güveniyor rahat yani SİVASSORDAN gidersem elbet beni alan bi takım olur diye düşünüyor o yüzden fazla kasmıyor ben böyle gözlemliyorum...
İyi futbolcu onu kazanmalıyız, göndermek kolay,
Seneye bu takım takviyelerle korunmalı
Rıza Hocada muhakkak kalmalı
tam istikrar yakaladık
***grosıcki ve ermanda sezonu cok tan kapatmişlar mücadele gücleri bitmiş gibi ama hoca görmüyor.kıvanc da yok ,tüm yük kadirde.
***hoca son 2 mac ta ziyayı orta saga alıp yeri nede kağanı yer verebilir .gırosciki de tatil yapsın.
Valla bi ara polonyada düzenlenecek olan euro 2012, polonya milli takımı, parlayan yıldız olma lafları falan vardı kamil sivasta hem kendini gösterme hem de takımı başarıya ulaştırma adına inanılmaz bir ortam yakaladı ama ne yazıkki hep kaçak güreşti. Aklında avrupa olduğunu biliyoruz ama böyle olmasını kendisi istedi kusura bakmasın ama bu performansla piyasası bırak 10 milyonu 1 milyon euro dahi etmez
Buarada eneramo ile de inşallah sözleşme yenileriz...Takımımıza inanılmaz katkı sağlıyor..
Kim ne derse desin bizim kadromuz çok iyi şöyle bir baktığımızda..navratil-rajnoch murat akça kadir erman cerny ligin çoğu takımının kalitesinin çok üstünde oyuncular kabul etmek lazım ..Yeni sezona adam gibi bir kaleci ve alternatifli bek oyuncuları aldığımızda bir de eneramonun yanına son vuruşları etkili kalite bir forvet aldığımızda o zaman kimse bu takımı tutamaz
bence grosıckısız oynamaya alısmalıyız,kac maç oldu halen çıt yok,
engin2609 27.03.2012, 11:14 [B]cerny nin 60-70 dakka oyundan alınmasının nedeni aşırı koşması :) baktıgımızda cerny bir kanat olarak oynuyor gibi duruyor ama adamın olmadıgı yer yok heryerde ve canla başla mucadele ediyor :) grosickiiyi ben bu donem bazı maclar hariç hiçç begenmedim takım 10 kişi oynuyor resmen neden mi ? grosicki bakarsanızz defansa cok yardıma gelmiyor sadece kanatta bekliyor top gelince artık kanattan içeriye girmeleri kesildi. kendini düzeltmesi lazım en azından uefaya gitmemiz gerekir bunun bilincine varması gerekir bir an önce .../B]
***grosıcki ve ermanda sezonu cok tan kapatmişlar mücadele gücleri bitmiş gibi ama hoca görmüyor.kıvanc da yok ,tüm yük kadirde.
***hoca son 2 mac ta ziyayı orta saga alıp yeri nede kağanı yer verebilir .gırosciki de tatil yapsın.
bravo ziya'dan sağ açık yapmışsınız.
ziya sol bekte sıkıntı yaşarken orta sahada kesinlikle başarılı olamaz...
erman sözleşme imzaladıktan sonra bir düşüş yaşadı, zaten 34 hafta formda olabilse bizde durmaz.
kamil konusu çok karışık, adam sivasta bence mutsuz zamanında norden woter vardı iyi topçuydu ama durmadı sivasta. bu gidişle kamilde kaçar sivastan...
PETKOVİC 27.03.2012, 11:20 Kadir ve Erman takımın dinamoları olmazsa olmazları. Grosicki ne zaman transfer haberi çıksa o zamandan beri hiç oynamıyor. Seni Grosicki yapan SİVASSPOR kötü oynasan bile çıkıp terinin son damlasına kadar mücadele edeceksin!!!
MANİSA MAÇINI seyrederken taö groseçkiye uygun ortam diye düşündüm rakibin sağ tarafı nohut tarlası gibi istediği gibi atkoştur öyle boş alanları vardı ziya bile ordan kaç orta yaptı 2 si birlikte daha iyi işler çıkartırdı groseçki bana göre küstürüldü kimse koşu yoluna top atmıyor zaten mücadele eden top çalan futbolcu tipi değil kimse onu beklemesin groseçki topu alıp rakip ceza sahasına indirip pas atacak müsaitse şut çekecek bunu yapması içinde biraz istekli oynaması birazda takım arkadaşlarının ona yardımcı olması lazım groseçkiyi tekrar kazanabilirsek kupayı müzemize rahat götürrrüz
Arkadasim agzina ve ellerine saglik......
Benim gibi düşünen sonunda biri cikti tesekkür Hemserim ;)
34orhan58 27.03.2012, 11:49 Her yazdığın yazıyı takip ediyor ve beğeniyorum sn.Abdullah yiğit , fakat buna kesinlikle katılmıyorm bu sezon ıstanbuldaki üç maçada gittim deplasmandada bir kez izleme fırsatım oldu canlı geçen seneden beri yazıyorm aynı şeyleri bu adama top atılmıyor maç içinde adam çok boş kalıyor ama hiç top atılmıyor peki size sorum ermana atılan topların yüzde kaçı bu adama atılıyor en güzel örnek bu hafta ermanin attığı gol adam yanında boş bekliyor neden atmıyor bunu söyleniyorsnz yine yazıyorm erman ve kadir kamile müsait olduğu çoğu pozisyonda top atmayıp bireysel oynuyorlar ne zaman adamı iki kişi tutuyor ve kendileri mecbur kalp pozisyon gereği mecburen atıyorlar bu adamdan sürekli rakibe pres yapmayı beklemek haksızlık olur o zaman özelliklerini gösteremez dikkat edin adam çok genç kazanırsak bize çok iyi hizmet eder satıldığı andada maddi yönden çok kâr edilir ama işin maddi yönünden çok takımımıza uzun süre hizmet etmesini istiyorm onun içinde bu oyuncuyu en kısa zamanda kazanmalıyz adamın önünde avrupa kupası var bunlarıda kafasına takıyor olabilir eğer biz böyle konuşmaya devam edersek bu adamı tvlerde başka takımda oynarken görünce hepimizin içi içini yer yapmayın lütfen bu adam sahada olduğu zaman ben daha bir heyecanla izliyorm bu adama sahip çıkalım sonra KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR ...
Gorsicki sezon sonu gider demedi demeyin.
Her yazdığın yazıyı takip ediyor ve beğeniyorum sn.Abdullah yiğit , fakat buna kesinlikle katılmıyorm bu sezon ıstanbuldaki üç maçada gittim deplasmandada bir kez izleme fırsatım oldu canlı geçen seneden beri yazıyorm aynı şeyleri bu adama top atılmıyor maç içinde adam çok boş kalıyor ama hiç top atılmıyor peki size sorum ermana atılan topların yüzde kaçı bu adama atılıyor en güzel örnek bu hafta ermanin attığı gol adam yanında boş bekliyor neden atmıyor bunu söyleniyorsnz yine yazıyorm erman ve kadir kamile müsait olduğu çoğu pozisyonda top atmayıp bireysel oynuyorlar ne zaman adamı iki kişi tutuyor ve kendileri mecbur kalp pozisyon gereği mecburen atıyorlar bu adamdan sürekli rakibe pres yapmayı beklemek haksızlık olur o zaman özelliklerini gösteremez dikkat edin adam çok genç kazanırsak bize çok iyi hizmet eder satıldığı andada maddi yönden çok kâr edilir ama işin maddi yönünden çok takımımıza uzun süre hizmet etmesini istiyorm onun içinde bu oyuncuyu en kısa zamanda kazanmalıyz adamın önünde avrupa kupası var bunlarıda kafasına takıyor olabilir eğer biz böyle konuşmaya devam edersek bu adamı tvlerde başka takımda oynarken görünce hepimizin içi içini yer yapmayın lütfen bu adam sahada olduğu zaman ben daha bir heyecanla izliyorm bu adama sahip çıkalım sonra KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR ...
Arkadasim agzina ve ellerine saglik......
Benim gibi düşünen sonunda biri daha cikti tesekkür Hemserim ;)
sivasfutbol 27.03.2012, 12:32 Grosicki evlendikten sonra çaptan düştü seneye iyi olur birde bu haliyle kimse Grosicki yi almaz ..
Motivasyon eksikliği ve fiziken düşüş var.Topa koşmuyor, fırsat bulursa topla oynuyor onun dışında sahada geziniyor.Bir an önce toparlanması gerek.Eğer burada mutsuz ve oynamak istemiyorsa takımın manfaatleri doğrultusunda gönderilmeli.Oynamak istiyorsa az daha sabır gösterilmeli, sahada ona pas çok atılmalı.karar hocanın.ama takıma gereken bir oyuncu, umarım toparlanır.
58 SiVaSıM 58 27.03.2012, 13:07 grosickiye kötü diyenler futboldan anlamıyor bence adam manisa maçında kaç kere araya koşu yaptı ama bizimkiler atamadı grosicki playoflarda çok işimize yarayacak öyle bi oyuncumuz var kıymetini bilelim
sivaslıadem 27.03.2012, 14:12 biraz oynatmamak lazım ama küstürülmemesinden yanayım
kritik zamanlarda(daha doğrusu sorumluluk almak istediğinde) neler yapabileceğini herkes biliyor
genel kanaatim kalması yönünde
türkiyede iyi oynayamayıp da başka ülkelerde patlama yapan oyuncu cok
satılacaksa ucuza gönderilmemeli en az 5 milyon euro bonservis istenmeli
Gorsicki sezon sonu gider demedi demeyin.
KAMIL GITMESINNNNN:mad::mad::mad:
Grosickiye kötü diyenler futboldan anlamıyor!!!!! böyle teknik adam gönderiler mi???
http://www.youtube.com/watch?v=XqWXzvxjJ4Q&feature=related
Kamil bi Partner lazim böyle gibi adam olacak ve bakin nasil patlama yapar..
http://www.youtube.com/watch?v=jSKzpyMFlEE
cılgınsivas58 27.03.2012, 15:06 takımı kaç maçtır 10 kişi oynuyor o oynadıgı zaman artık gereken yapılması lazım
58hayati 27.03.2012, 15:30 GROSÇKİYİ BİYERE BIRAKMASINLAR DERİM.CARNİ ONUN YERİNDE OYNUYOR.HAOCADA ŞAŞAIORDI KİME ŞANS VERECEGİNİ.
favori58 27.03.2012, 16:08 Ben Grosickinin düşüşünü haftalardır arkadaşlardıma söylüyordum,çok doğru bird tespit, maçta genellikle kendini unutturuyor. Bakın Beşiktaş trilyonlar verdiği kurejmaya bile tahammüly edemedi,arkadaşlar günümüzde takım oyunu önemli. 90 dakikada bir-iki hareket maçı kurtarmaz
GokhanTurna 27.03.2012, 17:02 Grosicki'ye gitsin diyenlerin futbol bilgisinden şüphe duyarım arkadaş adam mükemmel topçu siz neyin kafasındasınız.
İkinci yarı form düşüklüğü yaşıyor diye böylede yapılmaz. Geçen sene kümeden kurtaran isimlerin başındaydı. Bu sezon ilk yarı çok iyidi. İkinci yarı bi sıkıntısı var gs ve geçen maçta hastaydı hocanın oynatmadığından değil yani.
karasarlıyiğido 27.03.2012, 17:11 bence kalmak istemiyor ama sorun ne ise halledilmeli takımla ve teknik heyetle sorunu yok ama sosyal açıdan daha iyi olanaklara sahip bir şehir sorunu var diye düşünüyorum.ligtv eşiyle ve kendiyle röportaj yapmıstı.sunucu türkiyeye alıştınızmı diye soruyor grosiçkinin eşi doğal olarak direk istanbul çok güzel diyor bence eşi istemiyor sorun bu...
bigacti0n58 27.03.2012, 17:24 Arkadaşlar faruk taşseten ile görüştüm eneramo sözleşmesi uzatılacakmış ufak pürüzler var onlarda önemli deilmiş rıza hoca gidebilir giderse yeni gelecek hoca grosickiyi büyük ihtimalle satıp o parayada yeni oyuncu alır
Maçın 60. Dakikasında oyuna giren Grosicki'yi uzun bi süre maçta göremedim, Hatta maçı izlerken arkadaşlar arasında biz Grosicki'yi oyuna almadıkmı yoksa tekrar çıktı da haberimizmi olmadı diye konuşuyorduk ki baktık ilk topu almış.
the reaver 27.03.2012, 20:10 arkadaş hangi oyuncu sezonun tüm maçlarında müthiş oynamış adam Türkiyenin en teknik oyuncularından hemen adamı yollayalım diyorsunuz ayıp ayıp :D
hasanim58 27.03.2012, 20:18 butun yorumcular maykilin mucadeleci gucunden ustune basa basa konusurken bizim kamil efendi kendine buyruk bi sekilde maca cikmayi adet edinmis gibi evlendikten sonra bi haller oldu kamile artik yenge hanim sivasi mi begenmez bilinmez ama dogdugun yer degil doydugun yer derler firtinalar estiren kamil yok simdilerde ama hakkini yememek lazim bize cok katkisi oldu muhtesem gollere imza atti ama istikrari saglayamadi ama bakin karabogayaaa yavrum olannnn estikce esiyo helal olsun
B.DUMANLI 27.03.2012, 21:28 M.Nas dahi ondan daha istekli oynuyor,ilerlemis yasina ragmen.Bu isteksiz futbolunun mutlaka bir sebebi olmali.Yakinda kokusu cikar.Sayet bir dahaki seneyede düsünülüyorsa,kararin cok iyi verilmesi gerektigine inananlardanim.Su andaki futbolu pekde ic acici degil.Takimda herkes onun gibi oynasaydi bu takim küme düserdi.
münihli_58 27.03.2012, 22:41 Grosickinin aklini basina getirmek lazim ama Quaresma degilki Hocayla tartissin :D en iyisi yedek birakmak gecen mactaki gibi biraz hirs yapsin
favori58 27.03.2012, 22:45 Valla kimsenin yeri dolduralamaz değil,sivasspora ne futbolcular geldi,ne futbolcular gitti,hiç kimse kırmızı-beyaz formadan üstün değil,layık olan o formayı giyer,ismi olan değil
şarkışla 58 27.03.2012, 23:28 Rıza Hoca ile beraber beşiktaşın yolunu mu tutacak acaba........
|