Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Eylül deplasmanı
GokhanTurna 31.03.2012, 16:57 http://c1203.hizliresim.com/v/z/3z8zs.jpg
Sivasspor Play Off'u garantilemek için sahasında İstanbul BB ile oynadığı maçta 1-0 mağlup oldu. Yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Sivasspor, yaptığı büyük defans hatasıyla golü kalesinde gördü.
Bugün takımdan ziyade taraftara değinmek istiyorum. Yenebiliriz de, yenilebiliriz de futbolda hiç bir şey garanti değildir. Şimdi diyeceksiniz ki kendi sahamızda deplasman olur mu? Bugün olduğunu gördük ne yazık ki. Önemli bir maçta bu kadar az bir taraftar desteğiyle mücadele etmek ne kadar garip. Desteklemek adına gelenlerde eksi puan aldı malesef. Oyundan kopmuş takıma tabiri caizse gaz verecek en ufak bir tezahürat gelmedi. Hani nerede taraftar baskısı? Sessizlikte Boz Baykuşları aratmadık fakat onlar kadarda neşeli değiliz.
Kaptan destek istedi
Kaptan Uğur Kavuk geriye düştüğümüz dakikalarda oyunculara destek vermeleri için taraftardan destek istedi fakat umduğunu o dakika da dahi bulamadı. Yaptığı bindirmelerde bile destek görmedi. Taraftar olma bilincine girmek artık sıktı hepimizi ama takımı ateşleyecek desteklere futbolcularımızın ihtiyacı olduğunu unutmayalım. Normal hayatta dahi insanlara verilen desteğin, o kişiye ne kadar cesaret ve azim verdiğini biliyoruz.
http://gokhanturna.wordpress.com/2012/03/31/4-eylul-deplasmani/
serkan_ozcan58 31.03.2012, 17:05 bende bu konuya değindim maç değerlendirmesinde ruhsuz taraftar olursa ruhsuz top oynamak o kadar doğal gol attığımızda öne geçtiğimizde taraftar olunmuyor yönetim bu sene ne olur taraftarlar konusunda radikal kararlar al ve deplasman otobüsü olsun amigolara imtiyaz olsun verde artık tam destek alalım tribünlerden
favori58 31.03.2012, 17:20 http://c1203.hizliresim.com/v/z/3z8zs.jpg
Sivasspor Play Off'u garantilemek için sahasında İstanbul BB ile oynadığı maçta 1-0 mağlup oldu. Yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Sivasspor, yaptığı büyük defans hatasıyla golü kalesinde gördü.
Bugün takımdan ziyade taraftara değinmek istiyorum. Yenebiliriz de, yenilebiliriz de futbolda hiç bir şey garanti değildir. Şimdi diyeceksiniz ki kendi sahamızda deplasman olur mu? Bugün olduğunu gördük ne yazık ki. Önemli bir maçta bu kadar az bir taraftar desteğiyle mücadele etmek ne kadar garip. Desteklemek adına gelenlerde eksi puan aldı malesef. Oyundan kopmuş takıma tabiri caizse gaz verecek en ufak bir tezahürat gelmedi. Hani nerede taraftar baskısı? Sessizlikte Boz Baykuşları aratmadık fakat onlar kadarda neşeli değiliz.
Kaptan Uğur Kavuk geriye düştüğümüz dakikalarda oyunculara destek vermeleri için taraftardan destek istedi fakat umduğunu o dakika da dahi bulamadı. Yaptığı bindirmelerde bile destek görmedi. Taraftar olma bilincine girmek artık sıktı hepimizi ama takımı ateşleyecek desteklere futbolcularımızın ihtiyacı olduğunu unutmayalım. Normal hayatta dahi insanlara verilen desteğin, o kişiye ne kadar cesaret ve azim verdiğini biliyoruz.
http://gokhanturna.wordpress.com/2012/03/31/4-eylul-deplasmani/
çok doğru bir tespit,bzim hiç bir zaman taratarımız olmadı,4 eylüle hep seyirci geldi,seyirci,böyle desteğe ilk 8 vallahide çok billahide
varya boyle vurdum duymaz ınsan topluluğunu bır arada gormek mumkun değıl
DOGU_BEY 31.03.2012, 19:49 bugünkü maç tam taraftara ihtiyaç duyulan yani bir ateşleme olması gereken bir maçtı; ama nerdeeeee??? bizim belediyeye dışarıda daha çok galibiyetimiz var içeride ise en kritik zamanlarda hep puan yitiriyoruz...insan biraz olsun bunu düşünür de bir parça taraftarlık yapar!!! Ha bire çekeridek ye ha bire salak salak küfür edip kendini tatmin etmeye çalış...Futboldan, takımdan, kadrodan doğru düzgün haberin olmasın ve gel sen bu adamlardan taraftarlık bekle!!! Yaz gelecek yoncalar bitecek ölme eşşeğim ölme!!!
burak58as553 31.03.2012, 19:55 Bizim seyircilerimiz daha taraftarlık kültürünü öğrenememiş..Bakın Sakarya'ya adamlar 90.dakikada bile,7-2 mağlupken sesleri o kadar cıkıyor ki ben TV'nin sesini kısmak zorunda kalıyorum..
Ama bizim taraftarlarımıza bak,maçta 1-0 öndeyiz sesimiz cok az çıkıyor,skor 1-1 dakika 70 ve bu dakikadan sonra herkes susuyor,hakem yanlıs karar vermişse,hakeme küfür ediyor..Bu mudur sizin tarafarlığınız,arma sevginiz?
Ferhat06 31.03.2012, 22:09 Bu gün stadın o halini görünce sizin 4 eylül deplasmanı tabiriniz cuk oturmuş.Türkiyede deplasman sıkıntısı olmayacak birkaç takım varsa bunların başında Sivasspor gelir çünkü gurbetçi bir şehiriz.Ama 4 EYLÜL DEPLASMANI olgusu içimizi acıtıyor.
GokhanTurna 01.04.2012, 15:00 Bu gün stadın o halini görünce sizin 4 eylül deplasmanı tabiriniz cuk oturmuş.Türkiyede deplasman sıkıntısı olmayacak birkaç takım varsa bunların başında Sivasspor gelir çünkü gurbetçi bir şehiriz.Ama 4 EYLÜL DEPLASMANI olgusu içimizi acıtıyor.
Malesef yaşananlar bundan ibaret :confused:
badboysefaa 01.04.2012, 17:07 aynen katılıyorum bu takım amatörlerde 2. liglerde yemin ederim daha çok desteklenmişti ama şimdi?bazı şeylerin değeri kaybolunca anlaşılır bizde kaybedince anlıycaz sanırım.Çekirdek yeme kültürü hep vardı ama süper lige çıkmamızla birlikte zirve yaptı.Hem takım hem taraftar hemde yönetim üstüne düşeni yapması gerek bence.yoksa işimiz gerçekten zor.benim dikkatimi çeken nokta taraftarın şike olayından sonra gözle görülür azalması çok ilginç fenerbahçe taraftarının 5\1 i kadar olamadık yazık....
34orhan58 01.04.2012, 20:42 maçla ilgili değil söyleyeceklerim bu sezonu herkes gözden geçirsin ilk dört ve ikinci 4teki şu anki takımlardan bizim iyi oynadığımız zaman hepsinede rahatlıkla kafa tutabiliyoruz ,peki ne olduda bu durumdayız onu konuşmamaız lazım samsun maçından ziyade bana kalırsa ilk 4 hayalimizi futbo9lun patronları el birliğiyle istemedi .....ler hakem hatalrı sezon boyu yaşadıklarımızı herkes biliyor ne olduysa ilk dört hayali bitince oldu takımda bana kalırsa ne trabzon ne fb ne bjk,eses ibb bursa gençler iyi oynadığımz zaman hepsine kafa tutuyoruz ama esas sorun burda yapılan haksızlıklara karşı biz ne derecede birlik olduk
şarkışla 58 02.04.2012, 06:34 Daha SİVAS da stadı dolduramıyoruz sonra İstanbuldaki maçlarda neden taraftarımız yok diyoruz.
izmirliyigido 02.04.2012, 10:46 Bizim taraftarımızı anlamak mümkün değil. Biletler ucuz, takım Liglerin sayılı takımlarındna biri. Kendimize göre bir başarımız var, tüm Türkiye adımızdan h-bahsediyor. Daha ne istiyorsunuz, ne bekliyorsunuz?
Gidin adam gibi destek verin. Haydi destek veremiyorsunuz, stadı doldurun bari. Futbolcular bir hata yapmış, golü yemişler. Grosicki, Uğur, Atilla tribünlere dönüp destek istiyor, 5 bin kişiden sadece 50 kişis "Siii-vas, Siii-vas, Siii-vaass" diyor 15 saniye ve susuyor.
15 saniyelik desteğe o zaman 33 haftalık heyecan yeter. Alın bu mağlubiyeti oturun. Demek ki bize fazlası haram. Başka bir ilin taraftarı (Bursa, Eskişehir, Sakarya, Kocaeli, hatta Manisa) olsa bu maçı 58. dakika da yenilen golden sonra tribün desteğiyle aldırırdı.
Bizde ki tribün profilinde TEZAHÜRAT YAPMAK AYIP ! kültürü var. Orada bağırmak, desteklemek çocuk gibi eğlenmek gibi geliyor ağır abilere. Utanıyorlar !.. Yalansa yalan deyin. Karizmalarına çizgi çektirmek istemiyorlar. "Oturun gardaş göremiyog", "susun la gardaş, maçı seyredek" demek onların kültür lügatı. Ellerinde çekirdek ve sigara yetiyor onların ekabir ve ağır olmalarına..
Yazıklar olsun böyle profilde ki SEYİRCİLERE !... Değerler, kaybedildiği zaman anlaşılmadan DEĞERİNİ BİLELİM SİVASSPOR'umuzun..
.
Sivas halkına 1.LİG çok fazla dostlar !
Bank Asya'ya bile layık değil bu camia !
Bize Turhallar, Tokatlar, Çorumlar, Ağrısporlar, Pazarsporlar yaraşır !
|
|