Orijinalini görmek için tıklayınız : İthal Taraftar İstiyoruz...
yerliturkuaz 31.03.2012, 21:44 Biz Yiğidolar burada yazmakdan artık bıktık usandık. Nedir bu Sivasspor taraftarının vurdumduymazlığı. Nedir bu Sivas taraftarının vefasızlığı. Nedir bu Sivasspor taraftarının vefasızlığı. Nedir bu artık yahu. Ne zaman sahip çıkmayı isteyeceğiz. Takımımızı yürek den desteklemeyi ne zaman isteyeceğiz. Unutulmasın Sivasspor Sivas için herşeydir. Sivasspor Sivas'ın yüzüdür tanıtımıdır sponsorudar can damarıdır.
Ben artık dışarıdan sırf maçlarda destek verilmesi için yönetimin taraftarithal etmesini istiyorum. Az olsun ama öz olsun taraftarını arkasında hisstesin en azından takım.
İthal taraftar geldiği zaman işte o zaman belki de anlar Sivas'lı takımına sahip çıkmayı....
Ferhat06 31.03.2012, 22:19 İthal taraftara gerek yok,Sivasın kendi dinamiklerini harekete geçirmek yeterli olur.70li yıllarda 2 tane davulcu bütün stadı coştururdu,buna benzer şeyler geliştirilebilir.
Ferhat06 31.03.2012, 22:27 Bizim çekirdekçiler ithal taraftarı sille dekmük staddan çıkarır,rahatımızı bozuyorsunuz derler.
aradakı farkı anlayabıldınız mı?bu sitede ki taraftar profili ile sokakta kı taraftar arasında daglar kadar fark var,ornek stadyum mevzusu biz burda ısyanlardayız ama sokakta kı sivaslı'nın umrunda değil
DOGU_BEY 31.03.2012, 23:14 utanılacak bir durum ama acı gerçek bu malesef...
Öncelikle iyi bir amigo ihtiyacı gün gibi ortada. Seyirciyi coşturacak ve onların sevdiği saydığı bir isim olmalı. ( Ah Hikmet abi ah )
Diğer bir konu sivas insanının yapısıyla alakalı. Bizim insanımız tezahürat yapmaktan, şarkılar , marşlar söylemekten utanan, sıkılan bir yapıya sahip.
O kadar taraftar gruplarımız var ama ne yazık ki yeni bir tezahürat yazmadılar, yazamadılar veya bunu düşünemediler belki de. Yıllardır hep aynı tezahürat. Yeni bir tezahürat geliştiremedik.
sivasfutbol 31.03.2012, 23:49 Bizim tek eksiğimiz Sivas'ı, Sivasspor'u sahiplenememiz. Bunun sebebide yıllardır babalarımızdan, dedelerimizden gelen bir şey. Hep evlatlara Sivas kötülenmiş soğuğuyla, imkansızlıklarıyla. Herkes bir şekilde farklı şehirlere özlem ve sempati duymuş. Ki duyuyoruz da hala. Sivas'ta yetişen genç üniversiteyi Sivas'tan kurtuluş olarak görüyor. Biz şehir milliyetçiliğini becerememişiz. Bu saatten sonrada bu iş zor gelecek olan yeni neslin yetiştirilme tarzına bağlı Sivas'ta her alanda verilecek olan destek. Adam Sivas'lı Fener'i tutuyor, geliyor tribünde kuru kalabalık yapıyor. Adamın umurunda değil ki Sivasspor'un yenmesi yenilmesi. Zaten yaşlılar ayrı bi muamma daha öncede demiştim. Keşke şu kombine işine bi yaş sınırı gelse de maratonda saçı sakalı ağırmış amcaları görmesek. Onlara maç yasak demiyorum ama tribün anlayışını da darma duman ediyorlar. İşin şu yanı var biz Trabzon olamıyoruz. Adamlar iki tane Trabzonlunun çıkıp ben fenerliyim, galatasaraylıyım demesine fırsat bırakmıyorlar. Sivas'ta şampiyonluğa oynarken bile Sivas'lı adamlar misafir tribünlerini doldurdular. Yalakalığa devam etsinler. Bu şehir onlara muhtaç değil. Yeri gelir 10 kişi maç izleriz ama en azından takımımızın arkasında adam dururuz.
58_babacan_58 01.04.2012, 08:09 SİVAS HALKI,DEĞERLERİNİ KAYBEDİNCE ANLIYOR BEN BUNU ÖĞRENDİM ARTIK,YAZIKLAR OLSUN.!
58MUAMMER58 01.04.2012, 09:39 :mad:NE HALLERE DÜŞTÜK DOĞU BEY ESKİ SİVASSPOR TRİBÜNLERİ RESİMLERİNİ KOYMUŞTU O RESİMLERE BAKIP DERİN Bİ AHH ÇEKTİM NEYDİ OGÜNLER BE ÇOK ÖZLÜYORUM ÇOK HERGEÇEN GÜN SAYIMIZ COŞKUMUZ ARTACAĞI YERDE GİT GİDE MAHALLA TAKIMI SEYİRCİSİ HÜVİYETİNE BÜRÜNÜYORUZ YAZIK ÇOK YAZIK:mad:
yigidolar06 01.04.2012, 11:57 Öncelikle iyi bir amigo ihtiyacı gün gibi ortada. Seyirciyi coşturacak ve onların sevdiği saydığı bir isim olmalı. ( Ah Hikmet abi ah )
Diğer bir konu sivas insanının yapısıyla alakalı. Bizim insanımız tezahürat yapmaktan, şarkılar , marşlar söylemekten utanan, sıkılan bir yapıya sahip.
O kadar taraftar gruplarımız var ama ne yazık ki yeni bir tezahürat yazmadılar, yazamadılar veya bunu düşünemediler belki de. Yıllardır hep aynı tezahürat. Yeni bir tezahürat geliştiremedik.İstanbuldaki sivasspor taraftar derneği, tüm deplasman maçlarında istanbulda seyirci gitmezken bu dernekteki arkadaşlar, sivası bilmem ama sivassporun birçok deplasmanlarına gidiyorlar. Ankarada şahit oluyoruz hepimiz bir arada güzel türübün oluyor
üçyıldız58 01.04.2012, 11:59 yönetim taraftarına değer vermediği sürece taraftarımız günden güne eriyor
maraton b blok turnikesi aylardırki arızalı bu kulubun stad sorumlusu ne iş yapar
stadyumun etrafı kar yığını rezillikden geçilmiyor
tuvaletlerin koridorda diz kapak boyu su birikintileri var oturduğun koltuklar leş gibi
emniyet özel güvenlik senin elindeki gazetene kadar alıyor içerde iki kişi devamlı fotoğraf çekiyor kemaraya alıyor insanları tahrik ediyor
kısacası stadyumda insan yerine konmuyorsun ben hangi maça gittiysem sinir küpü olup çıkıyorum bunlar bu seyirciyi bulduğuna dua etsin
birde maç öncesi taraftar grupları tezahürata başlayacağı zaman stadyum müziğini sonuna kadar açan bir terbiyesiz var (özellikle büyük maçlarda dikat edin )
yönetim taraftarına değer vermediği sürece taraftarımız günden güne eriyor
maraton b blok turnikesi aylardırki arızalı bu kulubun stad sorumlusu ne iş yapar
stadyumun etrafı kar yığını rezillikden geçilmiyor
tuvaletlerin koridorda diz kapak boyu su birikintileri var oturduğun koltuklar leş gibi
emniyet özel güvenlik senin elindeki gazetene kadar alıyor içerde iki kişi devamlı fotoğraf çekiyor kemaraya alıyor insanları tahrik ediyor
kısacası stadyumda insan yerine konmuyorsun ben hangi maça gittiysem sinir küpü olup çıkıyorum bunlar bu seyirciyi bulduğuna dua etsin
birde maç öncesi taraftar grupları tezahürata başlayacağı zaman stadyum müziğini sonuna kadar açan bir terbiyesiz var (özellikle büyük maçlarda dikat edin )
Bunlar çok önemli detaylar... Umarım yönetim okur ve bu sorunları halletmeye çalışır. Taraftar bir takımın lokomotifidir. Taraftarsız bir takımın gelir kaynaklarından birisidir. Hiç bir zaman 2. sınıf olarak göremez.
dün maçtaydım..ama o kadar utandım ki...lig 5.si takım evinde oynuyor ve tribünler boş..tam 7 senedir süper ligdeyiz ama halen taraftar bilinci yok...eleştirmeye gelince çok güzel eleştiriyoruz
favori58 01.04.2012, 12:55 Bu önemli konuyu açan arkadaşa önce teşekkür ediyor,birde ricada bulunmak istiyorum. Bu konuyu kısa sürede kaldırmayın,belki daha fazla okuyup utananlar olur. Ankaragücü haftalar önce küme düşmeyi garantiledi,ama deplasmanlara bile en az 100 kişi gidiyor,kendi evindeki maçlarda ise bizim İstanbul Byüükşehir maçındaki kadar taraftarı oluyor,ama bizimki gibi seyirci değil,gerçekten taraftar onlar. Bu ayıbı kim ne zaman temizleyecek merak ediyorum.
Sivasspor yonetimi taraftar olusmasini istemiyor . Yarin bugun islerin kotu gitmesi halinde tek bir koro halinde yonetimistifa seslerinin yukselmesinden ve agir kufurlere maruz kalabileceklerinin farkindalar. Tipki bir demiroren klasigi gb ne anasi ne bacisi kaldi koskoca bir holding sahibi yonetim kurul baskaninin gb. Bilincli taraftar verdigi bilet parasinin ayirdigi zamanin aldigi formanin hesabini sormasini pekala cok iyi bilir. Hesap sorulacak birileri varsa oda yonetimdir. Simdi taraftar yok gb bir sey yensede yenilsede isler yolunda gozu ile bakiyor yonetim bilincsiz bir taraftar var bence gozlerinde . Ve ist. Buyuksehir bel. Sporda taraftar nerdeyse yok baykuslar haric:) birde bursa eskisehir hatta ve hattta goztepe karsiyakaya bakin.? Sizce yonetimin gozunde ist . bb. Tehlikeli yoksa bursa esksehir karsiyaka goztepe taraftarimi tehlikeli dersiniz.? Yonetimde emin olunki bu gozle bakiyor ve sundan yine eminimki bana dokunmayan taraftar bin yil yasasin diyor icinden . Yerel basinda tv de arada s.s baskani. Neden bir ulusa seslenis yapmiyor.? Sivaslilara.? Tipki basbAkanimiz gb .? Basbakan aldiklari kararlari yaptiklari icraatlari projeleri nasilki tum Turkiye ile paylasiyorsa s. S baskanida insanlari aydinlatmali.? Bizim taraftar masummu elbetteki hayir . İst. Ss store yok . Ne bileyim kaskol dagit okullarda forma gerek stadda bedelsiz yada ogrenci kampanyasi vs. Sehire asila sivasspor sevgisini. Dik 50 mr direkler bayraklar tak sehirin her tarafindan gozuksun. Geceler duzenle . Bu paralar nereye gidiyor sonra saydiklarim kac kurus tutacak.
sivasfutbol 01.04.2012, 13:08 benim görüşüme göre sivasspor yönetimi taraftarı istemiyor veya film seyreden insanlar gibi olmasını istiyor ve sahipde cıkmıyor .
KIZILCAN 01.04.2012, 13:09 Bu konuyla alakalı bir sürü başlık açıldı ama değişen birşey yok.Eskiden susan taraftardan şikayet ederdik şimdi boş tribünlere oynuyoruz.Yakında çekirdekçiler de gelmezse vay halmize!
ZARALI_ENGIN 01.04.2012, 13:19 sivasta ne yazikki tribün kültürü yok...
cok bekleriz...
tek suçlu yoktur bence. yönetiminde bu yaşananlarda payı var.
taraftarı stadyuma çekmek için ne yapıyor yönetim? stada giden taraftar rahat girip çıkabiliyor mu, yeterli rahatlığı görüyor mu. daha bir kaç hafta önce stadyum girişlerinin buz ile kaplı olduğu fotoğrafları gördük.?
geçen yıl fener maçında sivaslıların stadyumdan atıldığı fenerlilerin kendi stadında gibi maç izlediği unutulmasın. bu şehrin fedakar taraftarları para için yok sayılmadımı?...
diğer stadlarda uygulanmayan yasaklar sivasta uygulanırken yönetim neredeydi? en basitinden bayrak sopaları bizim taraftarlarımıza her zaman problem yapıldı, ancak fb-gs maçında binlerce bayrak sopaları sahaya atıldı.
GELECEK SEZON HERKES ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYUP DÜŞÜNMELİ, HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YERİNE GETİRMELİ...
B.DUMANLI 01.04.2012, 15:09 Bu sitede fikir yürüten herkes Sivasspor´un iyi yerlere gelmesini ister.Daha basarili olmasini ister.Sezon basindan beri bazi maclarda hakem hatalariyla yenilmemiz,bu yenilgilerin sonucunda hakemlere olan sikayetler ve ortaya konulan futbol.Sezon basindan beri ortaya koyulan futbolda öyle abartilacak cinsten degil .Güzel oynadigimiz futbol sayilidir.Herkesin artik dikkatini cekiyor Eneramo´nun ikili mücadelelerde rakibine omuz koymasi,ceza alani icerisinde kendini yere birakmasi,Grosicki´nin tek devrelik oyuncu oldugunu,Erman´in sadece Mersin macinda gercek perfonmansini gösterdigini,Kadir´in devamli top kaybettigini ve kalemizin güvenli kisilerde olmamasi seyirciyide bezdirdi.Yani stadyuma gitmek isteyen kisi 5-10 Milyon´dan kacinmiyor.Karsiliginda futbol göremiyor ve bu takimdaki basarinin devamliligi yok.Iste bütün sorun burada.Biz rakibi bogan futbol oyniyamiyoruz.Ligin bitmesine bir hafta kala Navratil´i ,Eneramo´nun arkasinda oynatan bir teknik kadro.Neyi denemeye calisiyor dersiniz Riza hoca ben söyliyeyim.Belki ilk sekize kalirsak sans eseri veya kupada bir üst tura yükselirsek onun denemesini yapti ve bunda basarisiz oldu.Bizim ithal seyirciye ihtiyacimiz yok,cünki bu ligde ve bu dünyada dostumuz yok.Biz önce basariyi yakalamamiz lazim .Bugün itibariyle basariyi yakaladigimizi ve futbolda basarimizin devamliligini söylemek cok güc.Sivasspor´a karsi farkli kazanmak istiyorsan bir bos alan birakmiyacaksin ,iki orta sahayi oyundan düsüreceksin ve uzun toplarla orta alani gecip defansla karsi karsiya kalacaksin.Bunu stadyuma gelmeyenler coktan gördüde ,teknik kadro göremiyor.Bunun sonucundada seyirci gelmiyor.Tabi baska sebepleride var.Bilhassa sezon basinda yasanan talihsiz olaylar gibi......
GLoBe-Y-Gençlik 01.04.2012, 16:25 Bu sesınız rahat 10 Yıldır var Ey sivaslı ve sivassporlu dostlar bu takım ıcın evınden ısınden gucunden o kadar cok gerı kalan adamlar varkı ama kıymet bılınmezse ıstanbul takımlarına yok cekılmedıgı ve sıvas genclerını hor goruldugu surece bı sey beklemeyın Yönetımın ve ıs adamların icraatı lazım sivas gıbı memlekette ben her deplasmana gıderdım ama sımdı kapıdakı it gıbı goruldukce hangı ınsan oglu gıder maca muca aman der gecer bı bakın ankaraya bı bakın bankasyadakı takımlara tribun o dersın bız sıvassporlu gencler olarak tek beklentımız destegı ıstıyorsanız menfaat yapmanız lazım sahsen konusmuyorum sıvas gencı 1 2 4 sene gelır sonra gelmez kalıcı yapmalısınız Yönetıme Seslenıyorum Teşekkürler Saygılarla Yiğido Gençlik Turan
YİĞİDO EMİR 58 01.04.2012, 17:01 süper ligdeki en kötü en berbat taraftar bizdeki taraftardır herkes bi yerde grup kurmuş 50-60 kişi siiivas siiivas diye bağırıyorlar yeter be bıktık usandık halamı öğrenemediniz be kardeşim
ekrem5810 02.04.2012, 00:12 SİZE 1970 LERİ YAŞAMIŞ VE O MEMLEKETTE DOĞUP BÜYÜMÜŞ SIVAS VE SIVASLILIĞIYLA SIVASSPORLULUGUYLA GURUR DUYAN VE 1978 YILINDAN BERİ GURBETTE OLAN BİR HEMŞERİNİZ OLARAK ŞUNU SÖYLEYEYİM,MAALESEF SIVASTA SIVASLILARIN BÜYÜK ÇOGNLUĞU SIVASLILIK ŞUURUNU KAYBETMİŞ,SIVAS ÇOK GÖÇ ALMIŞ BİR ÇOK İNSAN HALA SIVASLI OLAMAMIŞ SIVASTA İKAMET ETMELERİNE RAĞMEN HALA KÖYLERİNDELER İLÇELERİNDELER ONLARIN SIVASLI OLABİLMELERİ İÇİN 2 GÖBEK GEÇMESİ LAZIM,BİR ÇOK HEMŞERİM BANA KIZACAK AMA TOPLUM PİSKOLOJİSİNDE BU BÖYLE NASIL BİZ 17 YILDIR BALIKESİRDE OLMAMIZA RAĞMEN HALA SIVASI DÜŞÜNÜYORSAK İLÇEDEN KÖYDEN SIVASA GELENDE İLÇE VE KÖYÜNÜ DÜŞÜNÜYOR
şarkışla 58 02.04.2012, 06:37 Benim önerim taraftar grupları dışında stada seyirci alınmasın.Bırakın 500-1000 kişilik taraftar grupları 5000 çekirdekçiye bedeldir.
ünisivas 02.04.2012, 08:56 bizim en büyük sıkıntılarımız:
1) yönetimin taraftara çağrı yapmaması
2) taraftar grubumuzun yaş ortalamasının çok yüksek olması
3) çok duyarsız bi şehiriz ruh kalmamıs heyecan kalmamıs.
ya bende war sıkıntı yada SİVAS da . maç günü gelene kadar inanmazsınız ama heyecandan uyuyamıyorum. bakın şimdi hafta sonu samsun maçı war ve bizim için çok önemli ama hiç bi organizasyon yapılmayacak , bakın ve görün ...
Rallim58 02.04.2012, 09:33 yönetim taraftarına değer vermediği sürece taraftarımız günden güne eriyor
maraton b blok turnikesi aylardırki arızalı bu kulubun stad sorumlusu ne iş yapar
stadyumun etrafı kar yığını rezillikden geçilmiyor
tuvaletlerin koridorda diz kapak boyu su birikintileri var oturduğun koltuklar leş gibi
emniyet özel güvenlik senin elindeki gazetene kadar alıyor içerde iki kişi devamlı fotoğraf çekiyor kemaraya alıyor insanları tahrik ediyor
kısacası stadyumda insan yerine konmuyorsun ben hangi maça gittiysem sinir küpü olup çıkıyorum bunlar bu seyirciyi bulduğuna dua etsin
birde maç öncesi taraftar grupları tezahürata başlayacağı zaman stadyum müziğini sonuna kadar açan bir terbiyesiz var (özellikle büyük maçlarda dikat edin )
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?p=776373&highlight=stadyumda+g%FCvenlik +rezaleti#post776373
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?p=773067&highlight=stadyumda+g%FCvenlik +rezaleti#post773067
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32802&highlight=stadyumda+g%FCvenlik +rezaleti
Buralarda yer alan, taraftarlarımızın şikayetleri, istekleri yerine getirilmediği müddetçe önümüzdeki sezon, bu taraftar sayısınında altında olacağı kaçınılmazdır.
Sivasspor yönetimi, burayı dikkatle takip edip şikayetçi olunan konuları düzelteceğini ümit ediyorum. Aksi halini düşünmek bile istemiyorum.
İBB maçında WC'de sular akmıyor dediler, baktım doğru....
Elinizi yıkayacak suyu akıtamıyorsanız, düzenden tertipten, disiplin ve başarıdan kimse bahsetmesin. WC'de o genç taraftarın suların akmadığını düşünmeden, ihtiyacını giderdikten sonrası ağlamasını unutamam.
Yazıklar olsun o sorumsuz, sorumlulara.
Sivas halkına 1.LİG çok fazla dostlar !
Bank Asya'ya bile layık değil bu camia !
Bize Turhallar, Tokatlar, Çorumlar, Ağrısporlar, Pazarsporlar yaraşır !
kaplanlı 02.04.2012, 15:35 saraçoğlu stadındaki kupa maçında bize ayrılan yeri dolduramazsak rezil oluruz.vurdum duymazlık yapıp stada gelmeyen taraftarın takım üstünde söz söyleme hakkı olamaz.sivas lıyım diyorsan azıcık futbolu seviyorsan bu maça geleceksin yoksa sivas lı falan değilsin.
ZiDaNe58 02.04.2012, 16:48 Sivaslı memleketine sahip çıkmıyo bavulunu hazrlayan kaçiyo memleketten sivastakilerde takımına sahip çıkmıyor bu boyle gelr gidr alşmşz memleketin kaderi bu..
hoLiGan Enes 02.04.2012, 19:52 Yönetimin bu konuda çok büyük eksikleri var ve tabiki yerel basınında...
desteklediğın kulup takımını mı daha çok sevıyorsun,yoksa ulkenın millı takımını mı?dıye bır soru geldı aklıma,sıvasspor taraftarı ıle milli takım seyırcısı bence aynı,mılli maçlarda kı taraftarın veremedığı destekle sıvasspor taraftarının sorunu aynı,
velibircan 02.04.2012, 22:11 Sivas halkına 1.LİG çok fazla dostlar !
Bank Asya'ya bile layık değil bu camia !
Bize Turhallar, Tokatlar, Çorumlar, Ağrısporlar, Pazarsporlar yaraşır !
uzun zamandır gördüğüm su sitedeki " en iyi mesaj " kısa öz..
Bu şehir şampiyonlar ligi macında bile stadın yarısını dolduramadı...
Yerimiz 3. lig bitti.
şampiyon71 03.04.2012, 06:05 geçen sene tv programı vardı.şimdikiler lay lay looommmm. Vakit dolsun .adı spor olsun.
hç bir kanalada şu şikayetlerimiz dile geliyormu?Hep bana dokunmayan bin yıl yaşasın mantığı.sadece spor değil her işimiz öyle değilmi? Abdullah beyi takdir ediyorum.
sivassporun bana göre her alanda iletişim sorunu var.son yenen 20 bin tl 2lik ceza bunun açık bir göstergesi.Bu kulüp çokmu zenginki 2 futbolcuyu hatta da galip geldiği maçtan sonra röportaja çıkaramıyor.
Başkan yok diye herkes işini baştan savma yapıyor.kim ne derse desin.Piyasadan kaybolanlar başkan çıkınca boy göstermeye başladı.Kendi alanlarında.
üstteki şikayetleri okudum .gözümde canladırdım.Suların don olduğu, lavaboların berbat olduğu ,Hizmetin olmadığıu stada kimi, nasıl götürürüz.Spor ve maç organizasyonu artık ticari bir iş.İşini iyi yapan kazanıyor.Taraftar sadeve bilet alan koltuğuna oturup 90 dakika maç seyreden nesne olarak düşünmemeli.Onların sorunlarını çözmeliyiz.
Aksi halde sayı kim ne derse desin düşer.
Uzun süredir göremediğim abdullah abiyede selamlar.
58akif34 02.06.2012, 14:14 tam transfer sezonu acılmısken bu tarnsferde ınşallah geercekleşir maclarda cekırdek cıtlemek yerıne mars söyleyen takım malup olunca sıteye gırıp olumsuz yorumlar yapan galıp oldugumuz zamanlarda bu başarıyı hazmedemeyen felaket tellalı taraftar yerıne ne olursa olsun takımına sahıp cıkan onu koruyan futbolcularına hakaret yerıne güzel söylemlerle onu motıve eden aklı başında taraftar istiyoruz
Kizilirmak58 02.06.2012, 16:34 ben manisadan yazoyrum. futbolu çok seviyorum gecen hafta manisada tff 2. lige yükselme maçı oynandı bingölspor - kaharmanmaraş spor iananrımsınız yaklaşık 2000 kişilk bingöl taraftarı 90 dk hiç susumadan destek verdiler atkı şovalrı vardı görüleye degerdi . malesef bunalrı böle görünce bizim sivaslılardan bi cacık olamyacığını anladım bingölspor tarfatrı kadar oolamıyurz . çok üzüldüm aslında
kamışlı58 02.06.2012, 18:26 adam gibi hoca adam gibi futbolcular adam gibi mücadele akıllıca zekice oyun snra görün taraftarı
adam gibi hoca adam gibi futbolcular adam gibi mücadele akıllıca zekice oyun snra görün taraftarı
böyle saçma yorum olmaz kardeşim 'taraftar' iyi günde kötü günde takımının yanında olandır!!! bunu hala kavrayamayanların oluşu bizi bu hale getiren. madem başarıda taraftar görüyoruz, şampiyonluğa oynadığımız senelerde nerelerdeydi onlar???????
akkara58 02.06.2012, 18:45 ithal etmek yerine şu müpdezel gruplarıı ihaç etmek gerek
58yigido10 02.06.2012, 19:34 ekrem5810 balıkesirin neresindesin tanışalım bende balıkesirdeyim ve hasta bir sivassporluyum
B.DUMANLI 02.06.2012, 19:42 Bizim çekirdekçiler ithal taraftarı sille dekmük staddan çıkarır,rahatımızı bozuyorsunuz derler.
Bu cok dogru bir tespit.Adamlarda neye ugradiklarini sasirirlar.
sinan-58 02.06.2012, 20:44 yönetim kendi taraftarına sahip çıksa sivas sadece sivassporlu olur emin olun
|