Orijinalini görmek için tıklayınız : Hedef Şaşarsa!!!


Harput0658
03.04.2012, 11:07
Sivassporun ligde ilk 8 i zora sokması herkesi ziyadesiyle üzdü. Kimilerimiz çok kızdı ve tepkilerini sert bir şekilde gösterdiler.
Bu hale nasıl geldik?
Oyuncular tatile erken mi çıkmak istiyorlar?
Rıza Hoca BJK ya mı gidecek? soruları sorulmaya başlandı.
Bu duruma nasıl geldik bi bakalım;
Takım 12. haftada GS ye 2-1 yenildiğinde 12. sıradaydık ondan sonra 10 maç yenilmedik. 22 nci haftada 37 puanla 4. sıradaki yerimiz almıştık Ve hedef artık ilk 4 tü. Elimizdeki kaliteli oyuncular (Erman, Grosicki, Eneramo) ve tüm takım bu hedef doğrultusunda çok üstün oyun ve performans ortaya koyuyorlardı.
Şanssızlıkların peşimizi bırakmadığı G.Antep maçında(1 gol kendi kalemize, 1 gol kaleci ıskası, 1 de rakip kaleye giren golü çıkardık) 2-1 malup olduğumuzda takım moralini bozmamıştı. Zorlu BJK, FB, GB, GS, TS peryodunda geldiğimizde,
BJK beraberliğinde moraller bozulmadı FB maçında üstün bir oyun ortaya koyduk Fakat malup olduk. Ardında GB maçında 9 kişi kaldığımız maçta moralleri bozmadık ve son dakikada attığımız golle 3-3 berabere kaldık. Hedeften sapmaya başlamıştık fakat takımın inancı tamdı. Farklı GS malubiyeti oyunun hakkı değildi.
TS maçının kazanılması durumunda ilk 4 ihtimalinin süreceği bilinciyle Takım TS maçında da üstün performans ortaya koydu. Ama bariz hakem hataları sonucu bu maçı da kaybettik. Ve ilk 4 hedefi sona erdi.
Adına ister beceriksizlik deyin ister hakem hatası ister fubol şansı deyin, biz bu seride istediğimizi alamadık ama Takımın mücadele etmediğini söyleyemeyiz. Bu durumun yıkıcı etkisi ağır oldu. Çünkü takım 6 maçlık seride ilk 4 inancıyla üstün performans ortaya koydu ama istediğini alamadı.
Ve bu durum doğal olarak performans kaybına neden oldu. İBB maçının açıklaması budur. Tatile çıkmak istemeleri felan değildir. Böyle düşünerek onlara haksızlık ediyoruz. Çünkü FB ye GS ye TS ye yenilirken BJK yı elimizden kaçırırken başımız önümüzde değildi. Aslanlar gibi mücadele eden takım bizim takımımızdı o oyuncular ve teknik heyet aynıydı.
Biraz mantıklı bakarsak oturmuş bir takımın 2-3 takviyeyle seneye neler yapabileceğini görmek zor olmasa gerek.
Çünkü bu sene Başkanımız yokken, Hergün küme düşme haberleri çıkanrken, Kaleciden yana şansımız tutmazken, her maçı kazanabilecek güçteysek seneye daha iyi şeyler yapacağımız kesindir. İnancımızı kaybetmeyelim. Destek olalım. ilk 4 hedefi gerçekleşmediği için takımda çöküntü oldu bunu unutmayalım.

Saygılarımla.
Murat Harput

rsimsek
03.04.2012, 12:07
güzel yorumlamışsınız teşekkürler

MMK
03.04.2012, 12:14
Olumlu yorumlar için teşekkürler.Taraftar iyi günde de kötü günde de takımının yanında olandır.

sivaslıadem
03.04.2012, 12:18
merdivenleri ağır ağır çıkacaksın demis şair
Geçen sezon kümede son anda kaldık bu sene ilk 4ü bırakın ilk 8 hedefine dahi inanmak zordu sezon başlarken
Ama takım iyi bir seri yakalayınca beklenti arttı
Şu an ise ilk 8 hesabı yapıyoruz
Bu sene ilk 8 e kalabilirsek bence başarıdır tarafsız düşünen birisi için
Ama hakem hataları kaleci sıkıntımız şike davası gibi negatif faktörlere rağmen bu noktadayız
Bu sene ilk 8de bitirelim seneye çıtayı yükseltiriz
Temel sağlam olursa üstüne kat çıkmak daha kolay olur

mühendisburak58
03.04.2012, 12:21
belediye maçını berabere yenilmesek hiç bir sıkıntı yoktu.rakibimiz olan belediyeye sivasta yenilince böyle oldu.ben bunu ta 4-5 hafta önce yazmıştım bizim ilk 8 garanti gibi sadece belediyeyi sivasta yenelim yeter demiştim.hatta manisayı yneince belediye maçında beraberlikte kafiydi ama tututk evimizde rakibimiz olan belediyeye yenildik.buda işmiiz zora soktu.son hafta samsunun umudu olduğu için yenmeye oynayacak biz yenilirsek kesin ilk 8 e kalamıyoruz.beraberlik diğer maça bağlı zatne bizim maçtan hayatta beraberlik beklemiyorum.birisinden birisi kazanır.en kötüsüde samsunun önceki hafta bjk yi yenmesi ve antalyanınnda diğer rakibimiz bursayı yenmesi.en avantajlı konumda bizdik şimdi en sıknıtlı konuma biz düştük.bence burda play offla hiç uğraşmayıp direkt kupayı almalıyız.ama play off zevkinide yaşamalıyız.

babapiton
03.04.2012, 12:24
Güzel yazı aynen katılıyorum...son maçı yenilsekde tüm olumsuzluklara rağmen iyi bir yıl geçirdik...

itaydas
03.04.2012, 12:31
motive edici yorumlarınız için teşekkürler, takımın, yönetimin ve de yiğidoların şuan morale ihtiyacı var. Lütfen dikkatli olalım. Çok şükür, Sivasspor olarak senelik super ligde oynamıyoruz. Biz buraya kalıcı olmaya geldik. İnşaallah seneye veya önümüzdeki diğer senelerde daha güzel şeyler yapacağız. Umudumuzu kaybetmeyelim, hakemler de anlayacak bizim köklü bir kulüp olduğumuzu.

Harput0658
03.04.2012, 15:21
belediye maçını berabere yenilmesek hiç bir sıkıntı yoktu.rakibimiz olan belediyeye sivasta yenilince böyle oldu.ben bunu ta 4-5 hafta önce yazmıştım bizim ilk 8 garanti gibi sadece belediyeyi sivasta yenelim yeter demiştim.hatta manisayı yneince belediye maçında beraberlikte kafiydi ama tututk evimizde rakibimiz olan belediyeye yenildik.buda işmiiz zora soktu.son hafta samsunun umudu olduğu için yenmeye oynayacak biz yenilirsek kesin ilk 8 e kalamıyoruz.beraberlik diğer maça bağlı zatne bizim maçtan hayatta beraberlik beklemiyorum.birisinden birisi kazanır.en kötüsüde samsunun önceki hafta bjk yi yenmesi ve antalyanınnda diğer rakibimiz bursayı yenmesi.en avantajlı konumda bizdik şimdi en sıknıtlı konuma biz düştük.bence burda play offla hiç uğraşmayıp direkt kupayı almalıyız.ama play off zevkinide yaşamalıyız.

Dediklerinde haklısın. Ama benim asıl söylemek istediğim büyük resmi görelim. 33 maçın en az 25 inde üstün top oynadık. Takımımızdaki bu pozitifliği görmezden gelmeyelim. Bu yolda ilerlersek daha da ileri gideceğimize eminim.

YİĞİDO EMİR 58
03.04.2012, 15:41
daha kupa maçı var samsun maçı var ne bu haller??? samsunu yenmek çok mu zor eğer samsunu yenemiyosak girmeyelim zaten play offa

poolat58
03.04.2012, 16:26
GÜZEL Bİ AÇIDAN BAKMIŞSIN KARDEŞİM

asabibaba
03.04.2012, 18:03
GÜZEL bir tespit TATLI bir bakış açısı eline sağlık herkes senin durduğun yerde durmuyor kardeş odunumun parası diyen çokkkkkkk teşekkürler ;)

58MUAMMER58
03.04.2012, 22:15
TESPİTLERİNİZ çok doğru kardeş teşekkür ederim bende şöyle düşünüyorum bu takım sezon başında haketmediği şike tartışmalarının içine başrol oyuncusu olarak çekildi başkanı 8 ay kalecisi 6 ay içerde kaldı takım istediği oyuncuları almadı yada alamadı önümüzü göremiyorduk buna birde hesapta olmayan kerim hayrettin diallo ziya pedriel faty rada sandro kadir in sakatlığıda eklendii bu oyunculardan tam performans alamadık kadir ziya rada gecen yıl ki işleri yapamadılar kalede bunalım yaşadık bitürlü istikrarı yakalıyamadık buna birde hakemlerin inanılmaz hataları bilinçli şekilde sivassporu ince ince doğramalarını da eklersek taraftar gruplarının kulübe yada yönetime kırgın olmaları yada herhangi sebebten dolayı desteklerini kesmelerinide eklersek tüm bu şartlar altında sivassporun bulunduğu konum yinede iyi sayılır gönül isterdiki ibb yi yenip ilk 8 garanti olsun zaten ilk 4 haftalar önce ayarlanmıştı ilk 4 içine giremedikten sonra ilk 8 önemi bana göre şöyle ilk 5. yada 6.bitirenler sıralamadan dolayı iyi para alıyorlar benim derdim o parayı alıp iyi transferlere yatırmak yoksa sivas ilk 8 içine girecek sonra playofta lider olacak sonra süper finalin 4. süyle süper final oynayıp kazanıp avrupa bileti alacak gibi düşüncem yok takıma güvenim varda tff ye yok lider olsak bile ya bjk ya ts ile oynıyacaz o maçlardada bizi nasıl doğradıklarını düşmanlarımız bile söylüyor:mad: bide bazı arkadaşlar 2 3 transfer yeter zirveye oynarız demiş buna katılmıyorum sezon başında nasılki bazı arkadaşlar bu takım küme düşer artık iişimiz bitti ben ilk 15 içinde kalalım razıyım gibi düşünürken ben ve benim gibi düşünenler bu takım ilk 10. garanti iyi kaleci ve golcü alınırsa ilk 4 .ALLAH kerim olmadı enkötü ilk 8 içinde kalırız dedik vede öyle oldu ilk 8 giremesek bile fakat şunu gözden kaçırırsak seneye ummadığımız kötü yerde oluruz şöyle ki bu takım geçen yıl küme düşmekten son anda kurtulmuş takım bu sene eger alttan uzak yerdeysek altımızdaki takımların mallığından antalyayla aramızda 8 puan var ya orduyu mersini ankaragücünü deplasmanda yenemeseydik düşündünüzmü neler olurdu bu takım takviye görmezse alttaki ve yeni çıkacak takımlar biraz iyi transferler yaparsa biz onlara ayak uyduramazsak hersene diyarbakır ank blld ankara gücü gibi yönetim bunalımı olan takımlar çıkmazsa üstüne basa basa söylüyorum bu takım düşer demedi demeyin bu işin şakası yok manisa nerdeydi ne oldu antalya nerdeydi ne oldu kayseriyi 2 defa yensek belki onlar düşecekti bilmem anlatabildimmi?

infial§
03.04.2012, 22:30
herkes hakem hatalarında ve sanssız kaybedilen maçlarda hem fıkır,şu 6 puanlik i.b.b maçına ne demeli

Harput0658
04.04.2012, 09:12
herkes hakem hatalarında ve sanssız kaybedilen maçlarda hem fıkır,şu 6 puanlik i.b.b maçına ne demeli

Yazımda zaten ibb'ye nasıl malup olduğumuzu anlatmaya çalışıyorum.