Orijinalini görmek için tıklayınız : SivasSpor-Mersin İ.Y. Maçı Öncesi Sonrası Tüm Yorumlar


eker
07.11.2004, 15:41
Hiç hesapta olmayan Mardin yenilgisi bu maçı çok önemli bir hale getirdi. Mersin süper lig yolundaki rakiplerimizden bir tanesi. Onun için bu maçı kesin almalıyız diyorum. Bu sefer skor tahmini yapmıyorum.

fLaSh
07.11.2004, 17:26
bende hic bir tahminde bulunmayacagim.Ama Eqer Gecen Macki Gibi Olursa Yenmek soz konusu bile olamaz.

RüStü ElmaS
07.11.2004, 17:32
Sivassporun bu macta ya berabere yada yenecegine inaniyorum.
Kuvvetli bir rakip oldugunda daha basarili bir mac seyredecegimize inaniyorum. :wink:

KoraySancar
07.11.2004, 21:39
3 haftada sadece 2 puan alabildik ama hala lideriz.Süper lig için yeter dediğimiz maç başına 2 puan ortalamanın da hala 2 puan üzerindeyiz.Yani umutsuz olacak birşey yok,17-18 puanlı takımlar "kesin şampiyonuz" naraları atarken bizim kendimizi şampiyonluğun en büyük favorisi görmemiz doğaldır.Fakat,puan kayıplarından ziyade son haftalarda(özellikle Mardin maçında)oynadığımız futbol pek iç açıcı değildi.Ben hala iddia ediyorum Sivasspor bir patlama yapacak,Mardin maçında ters patladık,inşaallah Mersin maçında gerçek patlamamızı yaparız da otoriteleri yine şaşkına çeviririz.Bu şaşkın otoriteler benim çok hoşuma gidiyor. :lol:

hakangulac
08.11.2004, 00:17
Ben de Koraysancar hemsomuz gıbı dusunmekteyım Sİvasımız kesın bı patlama yapacak bu sadece 2.ligde veya 1.ligde gecerli olan bir durum deil dunyada gecerli olan bir durum maglubıyetsız 9 10 mac gıden takımlar (rekor ıstısnalar harıc) 9.veya 10. macta rehavetın artı yenılmezlıgın verdıgı stresle o macı kesınlıkle kaybederler işte bu hafta İtalya lıgınde Reggıana deplasmanına gıden Juventus cok zayıf rakıbı karsısında 2-1 aynen GS de Dıyarbakır deplasmanda 2-0 kaybetti ancak bundan sonra eger hakkaten kalıtelı bır takımsa bu takım onundekı macı farklı alırlar...

Ben de kalıtelı bir takımımız olduguna ozellıkle defansımızın mukemmel olduguna ınanan bır YIGIDO olarak Mersın macnda 3-4 gol atıp en fazla 1 gol yıyerek macı farklı kazanacagımızı dusunuyorum...

serhankaburcuk
08.11.2004, 09:11
Arkadaşlar Sivassporun mardinde kaybetmesi aslında bir yöndende iyi oldu. Takımın üzerinde olan stres kalktı bence.Sivasspor bundan sonra daha rahat oynayacak ve daha rahat kazanacak hiç şüpheniz olmasın.Biz mardindede iyi oynadık ilk yarı.Hakem golümüzü yedi.Bunların tabiki arkasına sıgınmamak gerekir. Bu arada dostumuzu düşmanımızıda görmüs olduk.Elazığlılar nedense çok seviniyorlar.Bu hafta ben mersin maçına skor tahmini yapmıyorum ama Sivasın rahat bir şekilde yiğidoların destegiyle kazanacagını düsünüyorum. Takımı bayramın 1.günü diye yalnız bırakmamak lazım....HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS...... :) :) :) :)

wrongway
08.11.2004, 16:21
ben bu maç hakkında yorum yapmak istemıyorum ama son 3 maça bakılırsa baya bı kotu top oynamaya başladıgımız gozler onunde egerkı bu maçta oynadıgımız bu fotbolu surdurursek sanırım kendı sahamızda ılk maglubıyetımızı tatmış olacaz(tabı kayserı maçını saymazsak) tum sıvaslılara selam temennım maçı almamız...

eker
08.11.2004, 21:37
wrongway kardeşim yanlış yoldasın :lol: :D :P Biz bi kere elazığ maçında kötü top oynamadık. sadece forvet hattımız biraz becerikli olsa ilk yarı 3-4 olurdu bu maç. evet mardin maçı kötü oynadık ama onda da hem nağmalup olmanın hem de son iki maçta kaybedilen 4 puanın stresi vardı. İnşallah bu maçı taraftarın desteği ile A L A C A Ğ I Z ! ! !

skywriter
08.11.2004, 22:33
Wrongway arkadasima katiliyorum. Eger Mardin karsilasmasinin ikinci yarisindaki gibi futbol oynarsak yenilmemiz icten bile degil. Mersin gercekten guclu bir takim ve bu gucunu bu hafta T.Telekom'u rahat bir sekilde yenerek gosterdi. Sivasspor yenilginin verdigi hirsla saldirmaya calisir ve defansinda ve kalesinde Mardin macindaki gibi aciklar verirse Mersin'i yenebilecegini sanmiyorum. Insallah Ismail Kartal gerekli onlemleri alir ve oyuncularina sakin ve mantikli bir futbol oynatir.

BROTHERS58
09.11.2004, 04:23
TÜM SİVASLILARIN VE MÜSLÜMAN ALEMİNİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.SİVASPORUMUZ STRESİ KALDIRAMADI FUTBOLCULARIMIZ KAFA OLARAK YORGUNDULAR FUTBOL SADECE FİZİKİ GÜÇ DEGİL,BİR OKADARDA KONSANTRE İSTER.UMARIZ MERSİNDE BÜTÜN BU ELEŞTİRİLERİMİZ İŞE YARAR VE BİZE GURUR YAŞATAN YÖNETİM, HOCA VE FUTBOLCULARIMIZ TEKRAR HUZURA KAVUŞUR.AMA ŞUDA VARKİ FUTBOLCULARIMIZ BİRAZ DAHA VERİLEN DEGERİ GÖRSÜN.TÜM DÜNYADA ONLARI TAKİP EDEN MLYONLARCA YİĞİT SİVASLI VAR,ONLARI ÜZMESİNLER. :!:

dragon_58
09.11.2004, 10:06
gardaşlarım blki bi kaç haftadır takımımız kötü sonuçlar alabilir ama biz bu durumda takımımıza olan desteğimizi daha da fazla destek olmamız gereken zamandır şimdi
mardin spor maçı kötü oldu galibiyet alacağımızdan emindik ama kısmet böyleymiş ama bu sefer bence mersin maçını kazanacağız 8)

ve bu sene kesin şampiyonuz


ŞAMPİYON SİVASSPOR OOOOO OOOO OOO OOOO

serhankaburcuk
10.11.2004, 08:49
Arkadaşlarım takımın tek problemi namağlup olmanın verdiği stresti ve bu stres artık mardin maçıyla sona erdi size şunu söyleyebilirimki SİVASSPOR pazar günü çıkacak ve sivassporun kötü oynadığını söyleyen insanları utandıracak nedenine gelecek olursak sivasspor gerçekten iyi oynuyor arkadaşlar ben bu takımı yıllardır takip ediyorum hanginiz söyleyebilirsinizki bu takım üst üste şimdiye kadar 5 maç kazanmış. olmadı tabiki ama bu sene oldu ve rakipleri hep ezerek yendi takımız.Ve camiamız şampiyonluğu hakediyor kimsenin şüphesi olmasın. Hiç bir takıma nasip olmayacak bir başkanımız var.Ve başkanımız hem sizlerden hemde bizlerden daha iyi düşünmüştür...herkese selamlar....Pazar günü tribündeyim.... :) :) :)

SONMEZ
10.11.2004, 15:58
GARDAŞLAR, SERHAN KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ, BU YENİLGİYLE BİR ANLAMDA TAKIMIN ÜZERİNDEKİ BASKI DA KALKMIŞ OLACAK. BUNDAN SONRAKİ MAÇLARA DAHA BİLİNÇLİ VE SAKİN ÇIKABİLECEĞİZ. BÖYLE OLURSA ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARI DAHA RAHAT KAZANABİLİRİZ. ZATEN İLKYARI İÇİN V.MANİSA MAÇI DIŞINDA ZOR MAÇIMIZ DA KALMADI. ŞU ANKİ FİKSTÜR AVANTAJIMIZI ÇOK İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ.

SONMEZ
10.11.2004, 16:14
ARKADAŞLAR, MERSİN MAÇINA İSTANBUL'DAN GELMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM AMA MAALESEF İZİN PROBLEMİM OLDU. FAKAT GÖNLÜM SİZLERLE. BİLET BULMA KONUSUNDA BANA YARDIMCI OLACAĞIDI BİLDİREN EKER KARDEŞİMİN DUYARLILIĞINA DA TEŞEKKÜR EDİYORUM. LÜTFEN BU MAÇI ALMAK İÇİN ÇIRPINALIM.

b1glord
10.11.2004, 19:44
maci aliriz rahat olun

hakangulac
11.11.2004, 10:03
Sİvasssporumuz un nasıl gususu olduysa ıllaki bir çıkışı da olacak takımımız 2.ligdeki en guzel sistemi oynuyor (bana gore) ve 1-2 kaliteli topcuyla daha 1.lideki 2-3 takımdan bıle daha ii olur bence.

Hocamızın oynattıgı 4-1-3-2 önliberolu (Serkan Ençetin) ve de kapanırken kanatsız 3 ortasah göbekli sistem mukemmel bir sistem aynısını biraz daha geniş alanlıca bu sene FB oynuor... AYrıca defansımızda bence 2.ligin en ii defansı zaten bu haftaya kadar yedıgımız golden belli + bikaç maçta da Yavuz (helal olsun ona) hata yaptı... Ama ben Umut ve Çetin den daha ii bir forvetin ki bu son vuruşları ne kadar kotu de olsa karsı takımı dagıtan bi Vieri Memmet ya da super bıtırıcı bi FB li Semih olabılecegı gorusundeyım....

Neyse gel gelelım Mersın macına Mersın defanstayken sol sag kanadı bıraz gerı cekılen (Lucesculu BJK nın oynadıgı) 3-5-2 i oynuor takımın cogunlugu genc oldugundan kosmaya basladıkları haftadan berı cıkıstalar ama bence kolay gol yıyorlar, e bız de atarken zorlanıoruz ama bunlara daha rahaat atacagız bence... Ayrıca zor gol atıorlar ve bız de super defans yapıoruz 4lu defans oyuncularımız her zaman ii bir de onlıberomuz Serkan gununde olursa bıze en fazla 1 gol atarlar + biz de onlara 3 ya da 4 gol atar patlamayı her ne kadar mucadelecı ve dıslı de gorunce Mersın e yaparız artık ınsallah diorum :D

anibal
13.11.2004, 13:32
Evt Maç Bizim Başka Altenatifi Yok:) Alacaz Ok Kadar

kadir20
14.11.2004, 14:13
beyler hatirliyormusunuz iki sene önce son bes haftaya girilirken liderdik ondan sonra cikamadik insallah bu sene böyle birsey olmaz :evil: sampiyonluk istiyorum ama süperlige cikalim yeter ama tabi ordaki ferpormansta önemli onun icin mersin maci bence bir cikis maci olacak rahat kazanmamiz lazim insallah aliriz... :roll:

kadir20
14.11.2004, 15:42
hayirli olsun mersin i de yendik darisi haftaya manisaya abi anlayamiyorum biz bu mardine nasil yenildik ya hala düsünüyorum 8O

KoraySancar
14.11.2004, 16:07
Gözümüz aydın yiğidolarım kritik bir maçı daha kazasız belasız atlattık.
Haftaya inşaallah Manisa maçına gidecem gelecek olan olursa haberleşebilirsek görüşürüz.
Mail:koraysan58@yahoo.com

RüStü ElmaS
15.11.2004, 00:30
Arkadaslar,
cok sükür mu maci aldik.
Burdan tüm Sivasspor Oyuncularini tebrik ediyorum.
Bizim yüzümüz kara cikarmadilar.
Devam edin Yigidolar, Devam.
Yolunuz acik olsun. :wink:
Burdan Almanyadan tüm Sivasspor oyuncularina Selam gönderiyorum.
Sizinle gurur duyuyoruz. Tüm Dünyadan Sivaslilar sizleri izliyor.

b1glord
15.11.2004, 17:40
sira sende vestel manisa..kolla kendini hadi bakim..acilin ulan sivasss geliooooooooo

Nurgul_Ertugrul
17.11.2004, 14:01
Aralarında 2 puan fark var V.Manisa'da saldıracak ama bir işe yaramaz çünük Sivasda liderliği vermek istemiyecek zorlu bir maç olacak ama şuana kadar kimin lider olduğu ortada bundan sonrada böyle devam eder öyle umuyorum ve inanıyorum... V.Manisa hiç uğraşmasın bu sene biz şampiyonuz oda nasıl olsa çıkar 2. olursa rahat olsun :)

ForzaSivas
17.11.2004, 14:40
sira sende vestel manisa..kolla kendini hadi bakim..acilin ulan sivasss geliooooooooo

hücum allah allah allahhhhhhhhhhh :lol: