Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilica Gelirmi
Abdullah DuMaN 03.04.2012, 19:28 REVİZYON KAPIYA GELDİ
Fenerbahçe Kulübü'ne yakın kaynaklar, yönetimin şu anda kadroda olan 5-6 isimle yolları ayırmanın planlarını yaptığı ifade ediliyor. Yolların ayrılacağı isimler arasında Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül gibi takım iskeletinin 2 önemli isminin yer aldığı da gelen haberler arasında. Fener yönetimi, sezon sonnuda sözleşmesi sona erecek olan Emre Belözoğlu ile yeni sözleşme yapmamayı, sözleşmesi süren Gökhan Gönül'ü de mümkün olan en iyi fiyata yurt dışına satmayı planlıyor.
3 İSİM DAHA VAR
Operasyon bu isimlerle de sınırlı değil. Bilica ve Dia ile yollar ayrılıp yabançcı kontenjanına yer açılması planlanıyor. Sakatlıktan kurtulamayan Sezer Öztürk'ün de bu listede ismi geçiyor.
Milliyet
(fenerbahçede "58" numara giyen eski oyuncumuz Sivasspora gelirmi acaba)
stutgart58 03.04.2012, 19:32 o koşa koşa gelirde..biz elimizde MURAT AKÇA gibi genç bi yetenk varken neden 30 küsür yaşındaki birini alalım ki..hem ağır hem patlamaya hazır bi bomba gibi..eskiden biz 10 kişi defans yapan bi takımdık ozaman Bilica nın zaafları belli olmuyordu ama şimdi öyle değil hücum yapan bir takımız hızlı stoperlere ihtyacımız varr !
mete5858 03.04.2012, 19:35 o koşa koşa gelirde..biz elimizde MURAT AKÇA gibi genç bi yetenk varken neden 30 küsür yaşındaki birini alalım ki..hem ağır hem patlamaya hazır bi bomba gibi..eskiden biz 10 kişi defans yapan bi takımdık ozaman Bilica nın zaafları belli olmuyordu ama şimdi öyle değil hücum yapan bir takımız hızlı stoperlere ihtyacımız varr !
Aynen katılıyorum.Murat Akça daha yetenekli,defans oyuncusuna ihtiyacımız yok bence..
yener_sahin 03.04.2012, 19:59 55 gol atıp 53 gol yiyen bir takımın nasıl defans oyuncusuna ihtiyacı olmaz.Birisi bana bunun izahını yapabilir mi?Blica zamanında 2 ye 1 yakalanırdı bu adam biz heyecanlanmazdık bile bir yolunu bulur alır diye.Defansın emniyet sibobuydu...Blica gelsin...Yeterki gelsin...Bizim ona her zaman ihtiyacımız var...
GokhanTurna 03.04.2012, 20:14 Bilica Bilica Fabio Bilica :) Özledik dostum ama Rıza hoca almaz seni tarzına uymuyorsun bence :)
Defans adamına ihtiyacımız mutlaka var bence. Ama artık imaj ve profesyonellik bakımından sorunlu olan Bilica değildir bana göre. Öncelikle TFF şu süreç ile ilgili kesin bir açıklama yapsın ve tam olarak rahatlayalım daha sonra transfer düşünülür bana kalırsa. Transfer sezonu bu sezon çok geç başlayacak. Avrupa Şampiyonası da var zaten. Üstelik eldeki oyuncularımızdan Kadir, Erman, Eneramo halen sözleşme uzatmadı.
58MUAMMER58 03.04.2012, 20:42 BÜLO BİZE YEDİRMEZ
Bilica Sivassporda eski gücünü yakalıycağına inanmıyorum, hemde zaten yönetimimiz almaz Bilicayı.
kamışlı58 03.04.2012, 21:59 bence bilika tek başına oynasa bizim defanstan daha faydalı olur daha az gol yeriz
herve tum gelse bizim forvetlerdn daha çok gol atar biz bazışeyleri kaybetmeden kıymetini bilemiyoruz
tıpkı bülent uygunun kıymetini bilemedigimiz gibi yanlışları olmuştur
oiki sezon oynattıgı futbolu asla unutmak mümkünmü son iki sezon sivassporumuzun maçlarını izlemez oldum kasımpaşa maçından beri
istanbuldan tüm yigido kardeşlerime selamlar
babapiton 03.04.2012, 22:05 BÜLO BİZE YEDİRMEZ
Bülo elazığa toplar hepsini bilica antalya düşerse musa,ibrahim dağasan kare aslarını alır...:) biz alırsak serveti alalım bilica 33 servet 31 yaşında en azından 2 yıl oynar servet hemde Türk...
asabibaba 03.04.2012, 22:13 baba gardaş lüzumuuuu yohhhhh nedecennnnnnnn:D:D
dogan5880 03.04.2012, 22:14 yav boş boş seylerı konu olarak açıp mesgul etmeyın gelse ne olur kı
münihliyigido58 03.04.2012, 23:15 Servet Cetin Türk, Fabio Bilica ise Sivas'lidir.
Tabi Rajnoch, Faty, Navratil, Murat Akca ve bir kac daha isimle defans hattimiz cok kalabalik. Navratil'in önemi umarim tartisilmaz, Faty defansif ortasahada iyi performans cikariyor, ve Rajnoch'da sol kanat icin opsiyon. Defansimiz BIR kaleciye alisabilse, yani durmadan degisikliklere girmese, daha yüksek konumdaydik.
dogan5880 03.04.2012, 23:37 oyle gezıcı topcu lazım deıl bıze bızım takımımız kaldırmaz gezıcı futbolcuları bı mehmet nas tuttu .bıze genc aç adam lazım cerrny gıbı kamıl gıbı kıvanç gıbı murat akça gıbı gelmesın bılıca da servette
cenk5821 04.04.2012, 00:09 Servet Çetin daha iyi olur hem yabancı kontenjanını doldurmaz üstelik defansımız genelde yabancılardan oluşuyor.Gerekli olacak transferler
--Kaleci
--Sağ bek
--son vuruşları etkili hızlı bir forvet
--Grosicki giderse yerine %100 kapaside ile oynayacak bir futbolcu...
migroArmis 04.04.2012, 01:07 Ne Bilicası yahu...Bilica kim Sivassporda bu saatten sonra forma giyecek.Zamanında yapmış hizmetini bitmiş gitmiş...
58akif34 04.04.2012, 07:43 bence bilika tek başına oynasa bizim defanstan daha faydalı olur daha az gol yeriz
herve tum gelse bizim forvetlerdn daha çok gol atar biz bazışeyleri kaybetmeden kıymetini bilemiyoruz
tıpkı bülent uygunun kıymetini bilemedigimiz gibi yanlışları olmuştur
oiki sezon oynattıgı futbolu asla unutmak mümkünmü son iki sezon sivassporumuzun maçlarını izlemez oldum kasımpaşa maçından beri
istanbuldan tüm yigido kardeşlerime selamlar
O kasimpasa macindan sonra takimin maclarini izlememen cok buyuk sanssizlik ayrica sen riza hocanin neler yaptigini gormeden bulenti ovuyorsun ben son iki sezondur yani senin izlemedigin butun maclari izledim gerek ciplak gozle gerek tv basinda takimin oynadigi butun maclardan memnunum yenildigimiz zaman savasarak yenildigimiz soyleniyor bulent zamanindaki gibi korkarak oynadi yenilgiyi haketti denmiyor bilica bence degil futbolcu bu sitede geri gelsin diyekonu acmak bile gereksiz
sivaslıadem 04.04.2012, 10:33 bilica sivastan gittiği zamanki bilica mı acaba
Sivasta üst düzey performansı vardı ama fenere gidince iş değişti
Gece hayatıyla gündemde oldu daha çok
Sivastaki performansını tekrar yakalayacağını sanmıyorum
Ama servet gelirse daha iyi olur bence hırs yapar ve eskisi gibi toparlanır
Defans adamına ihtiyacımız mutlaka var bence. Ama artık imaj ve profesyonellik bakımından sorunlu olan Bilica değildir bana göre. Öncelikle TFF şu süreç ile ilgili kesin bir açıklama yapsın ve tam olarak rahatlayalım daha sonra transfer düşünülür bana kalırsa. Transfer sezonu bu sezon çok geç başlayacak. Avrupa Şampiyonası da var zaten. Üstelik eldeki oyuncularımızdan Kadir, Erman, Eneramo halen sözleşme uzatmadı.
kadir ile erman 2013 yilina kadar uzattilar...
yaw arkadaşlar kusura bakmayın ama nerde yaşı geçmiş futbolcular varsa onu gümdeme getiriyorsunuz :) geçen sene yaşlı futbolcuların sivasspora ne verdiklerini gördük, daha neyin nesini konuşuyoruz.
|