Orijinalini görmek için tıklayınız : Ultraaslan Sivasspor Camiasından Özür Diledi
Galatasaray, Sivasspor arasında Türk Telekom Ali Sami Yen spor kompleksi stadında oynanan maçta, Galatasaray sicil kurulu başkanının vermiş olduğu talihsiz söylemleri üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz, bulunduğu makamın önemi ile tamamen ters düşen bu tutum ve söylemlerini kınıyoruz.
ultrAslan olarak büyük bir özveri ile uzun zamandır tesis etmeye çalıştığımız edepli ve huzurlu ortama aykırı olan bu tür davranış ve söylemleri kabul etmemiz söz konusu değildir.
Bu vesile ile Rıza Çalımbay ve Sivasspor camiasına da özürlerimiz iletmeyi bir borç biliriz
Galatasaray makamlarının ağırlığını taşıyamayan, gerektirdiği duruşu ve söylemleri sergileyemeyen sorumluların gereğini yapmasını bekliyoruz.
Oğuz Altay
ultrAslan Başkanı
Açıkçası konuyu tam olarak bilmiyorum ama yanlış birşeylerin farkedildiği muhakkak. Burada önemli olan bir taraftar grubunun olayın üzerinden zaman geçmiş olmasına rağmen özür dileme erdemliliğini göstermesi. Bu çok hoş bir davranış. Bu nedenle önemsenmesi gerektiğini düşünüyorum.
yorumcuyuz 03.04.2012, 20:30 Rıza Çalımbay’a “kapıcının oğlu” diyerek hakaret ettiği öne surulen Galatasaray sicil kurulu baskanı Serdar Eder, UltrAslan taraftar grubu tarafından kınandı...
bulentt07 03.04.2012, 20:40 Ya bu konu hiçbir yerde yazdımı duymadım.Rıza hocadan özür dileyen ultraslanı tebrik ediyorum.Rıca hocamız babasıyla ve işiyle bizde her ikisiyle onur gurur duyuyoruz onları cok seviyoruz.
gs sicil kurulu baskanı serdar eder,gs-sivasspor kupa maçından sonra rıza hoca ya hakaret etmış:confused::confused:
DOGU_BEY 03.04.2012, 21:06 sen maç esnasında ana avrat koro halinde küfür et, sonra bir dangalak yöneticinizin açıklamasından dolayı günler sonra göstermelik özür dile...geçin bu timsah gözyaşlarını...bir de erdemli davranış mı oluyor bu? yani maç sırasında küfürü bas ondan sonra böyle bir durumda timsah gözyaşlarıyla özür dile...geçiniz bunları geçiniz....
asabibaba 03.04.2012, 21:18 DÜN gece Telegol programında Gökmen ÖZDENAK tarafından konu açıldı . Konu şu arkadaşlar Rıza Hoca kızı ve nişanlısı için Fatih TERİMİ arayarak 2 tane bilet ister ve biletler temin edilir. Rıza Hocanın kızı ve nişanlısı protokol tribününde maçı izlerken Sivas 1 - 0 öndedir ve Rıza hoca kendien ayrılan yerde heyecanla maç taktikleri verirken bu zatı muhterem kendisien 'OTUR LAN KAPICININ OĞLU ' diye bağırır ve ortalık karışır.Rıza hoca dün gece canlı yayına bağlantı ve tavrı ile bir kez daha saygı duymama neden oldu ne olayın üstünde dudu nede o adam müsvettesi iel muatap oldu. O zatı muhterem canlı yayına bağlandı ve özür dile Erman TOROĞLU da ben Rıza Hocayı tanırım adam gib adamdır demekki bu ÇENE SERDAR parayı bulmuş asamlığı kaybetmiş gibi bir ifade kullandı geceini 2 sinde yarım saatt bu olaya tanık oldum .. olaya bu arkadaşlar
Biz onlara Ultravesti diyor muyuz?
GokhanTurna 03.04.2012, 21:28 Pardon çıkalı eşekler çoğaldı diye bir söz vardır bilmem bilir misiniz ?
Ultraslan'ın yaptığı yinede önemli bir davranış teşekkür ederim. Ama bunu onlar değil, o sözü söyleyen haysiyet yoksunu kimse o çıkıp özür dilemeli.
Ferhat06 03.04.2012, 21:30 Ultraslan neyse o niye özür diliyor,GS yönetiminin asıl özür dilemesi gerekmez mi?
asabibaba 03.04.2012, 21:32 [QUOTE=Ferhat06;778389]Ultraslan neyse o niye özür diliyor,GS yönetiminin asıl özür dilemesi gerekmez mi?[/Q
Fatih terim bunların bir Adnanı varya kasıntı ooo daha sonra sanırım kulüp başkanı falan aramış özür dilemişler
sivasfutbol 03.04.2012, 21:36 kapıcılar olmasa soğuktan bi yerleriniz donar ekmeğinizi suyunuzu kim getirir akıllı olsunlar. acınızdan ölürsünüz ya.
Özür dilemek erdemdir amenna. Özürü gerektirecek eşşekliği yapmamak daha büyük erdemdir.
burak58as553 03.04.2012, 21:42 Valla biz kapıcının oğluyla gurur duyuyoruz.Diğerlerinin ne düşündüğünün önemi yok..
allah rıza hoca'ya sabır versın,ayıptır adamın babasıyla ne alıp veremediğiniz var,rıza hoca'nın babası bu ahlaksız adamlara bısey yaptı kı arada cıkıp boyle terbıyesız laflar ediyorlar,
" Kapıcının Oğlu " şeklinde ifade eden şerefsizi değil, onu bu şekilde yetiştiren
Ana - Babasına yazıklar olsun !
ramazan5842 04.04.2012, 09:36 bende o programı izledim.ama şuna sinirlendim açıkçası.
konuyla ilgisi yok fakat.programda rıza hoca iddalara cevap verdikten sonra.
erman toroğlu rıza hocaya dediki.
"Hocam sizin ilk 4 e girememinizdeki asıl etkeni açıklarmısınız."
rıza hacoda bu soruya hiç cevap vermedi.tekrar malum konuya dönüldü.
hocam ne güzel erman toroğlu sana pası vermiş sende golü at be.
şu hakemlerin rezilliğini programda dillendir.
bu arada erman toroğlunuda bir kez daha kutluyorum..
benozgurr 04.04.2012, 12:30 Bu haberi dün okuduğumda sevinmiş güzel demiştim ancak bir düşünce paylaşma gereği duymamıştım, Ancak bugün ulusal medyadan da bu konuyu gördüğümde ultra aslan grubunun yaptığının gerçekten erdemlilik olduğunu anladım nedeni sivasspor camiasından bi çok kimsenin haberi yokken hatta ulusal basından hiç kimsenin haberi olmadan bu özrü dileyip bu özür sayesinde herkes böyle bi olay yaşandığını duyuyor ise bu gerçekten erdemliliktir ve kendi camiamıza gösterilen bir saygıdır. Şöyle düşünelim ört bas etseler bugün ne bizlerin ne de ulusal medyanın hiç kimsenin haberi dahi olmayacaktı. Bazı arkadaşların yorumlarına katılmıyorum ortamı germek yerine yapılan güzellikleri görmek daha doğru olur diye düşünüyorum. Malum bazı arkadaşların görüşleri doğrultsunda gerçekleşse her şey bugun butun rakıp takımları ıle duşman olacaz.
izmirliyigido 04.04.2012, 13:16 İŞTE OLAY VE O HABER
Galatasaray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder'in, Sivasspor ile Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmada Rıza Çalımbay'a "Kapıcının çocuğu" diyerek hakaret ettiği iddiaları ortalığı karıştırdı.
http://resimzade.com/Show.html?i=34997&token=13138
20 Mart Salı günü Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve Sivasspor'un, Galatasaray'ı 1-0 yenerek tur atladığı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında tribünde yaşanıldığı iddia edilen olaylar gündeme bomba gibi düştü.
Olaylara bire bir şahit olan bir kişi, o anları hurriyet.com.tr’ye anlattı.
İşte Türk Telekom Arena Stadı'nda yaşanan olayların detayları:
“Serdar Eder, Galatasaray - Sivasspor maçı sırasında Rıza hocaya "Kapıcı çocuğu", "Takımı Galatasaray'a karşı bilerek böyle sert oynattırıyor" gibi laflarla birlikte küfür etti. Hemen ön tarafında da Rıza hocanın kızı, damadı ve akrabaları vardı. Rıza Çalımbay'ın kızı, Eder'in sözlerine dayanamayıp arkasını dönerek "Sen ne biçim konuşuyorsun, o benim babam" diyerek tepki gösterdi. Serdar Eder'in, Çalımbay'ın kızına cevap vermesi üzerine bu kez olaya Rıza hocanın damadı da dahil oldu. Kişiler arasında sözlü tartışma yaşandı, sonra da araya girenler sayesinde ortam sakinleştirildi.”
YÖNETİCİLER VE TERİM ÖZÜR DİLEDİ
Yaşanan bu olayları öğrenen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ve Yönetici Abdurrahim Albayrak, 21 Mart Çarşamba günü Rıza Çalımbay'ı arayarak olaydan dolayı yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi ve özür dilediler.
"SERDAR EDER'İ GÖREVDEN ALMAYACAĞIZ"
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk yaşanan olaylarla ilgili olarak hurriyet.com.tr'ye şu açıklamayı yaptı: "Sahamızdaki Sivasspor maçında bir şeyler yaşanmış. Hemen bir sonraki gün ben kendim Rıza hocayı da Mecnun Başkanı da arayıp özür diledim, olayı hallettik. Serdar Eder'i görevden almamız gibi bir durum yok.
Galatasaray Yöneticisi Abdurrahim Albayrak ise şunları söyledi: "Maçtan önce Rıza hoca, çocukları için Fatih hocadan yer rica etmiş, Fatih hoca da bana söyledi. Ben de 10 kişilik yer ayarladım. Tribünde neler yaşandı hiç bilmiyorum ama karşılaşma sonrasında Rıza hoca teşekkür için beni aradı sonrasında da "Galatasaraylılar şunu iyi bilsinler ki; benim babam da sizin kadar Galatasaraylı'dır" dedi ama tribünler neler oldu neler yaşandı pek de haberim yok.
GALATASARAY TARAFTARI EDER'İ İSTİFAYA ÇAĞIRDI
Yaşanan olayları öğrenen sarı-kırmızılı taraftarlar da Serdar Eder'e büyük tepki gösterdi. Taraftar grubu ultrAslan, internet sitesinden yaptığı açıklama ile Serdar Eder'i istifaya çağırdı.
İşte ultrAslan'ın açıklaması: “Galatasaray, Sivasspor arasında Türk Telekom Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadı'nda oynanan maçta, Galatasaray sicil kurulu başkanının vermiş olduğu talihsiz söylemleri üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz, bulunduğu makamın önemi ile tamamen ters düşen bu tutum ve söylemlerini kınıyoruz. ultrAslan olarak büyük bir özveri ile uzun zamandır tesis etmeye çalıştığımız edepli ve huzurlu ortama aykırı olan bu tür davranış ve söylemleri kabul etmemiz söz konusu değildir. Bu vesile ile Rıza Çalımbay ve Sivasspor camiasına da özürlerimiz iletmeyi bir borç biliriz. Galatasaray makamlarının ağırlığını taşıyamayan, gerektirdiği duruşu ve söylemleri sergileyemeyen sorumluların gereğini yapmasını bekliyoruz.”
TWITTER TEPKİLERİ
@_znc: Serda Eder derhal kulüpten uzaklaştırılmalı. Böyle terbiyesizlik olmaz.
@demirtanik: Serdar Eder istifa etmeli veya ettirilmelidir. Çok büyük bir ayıp bu yaptığı.
@arasbsmcgl: Bu işler hiç ama hiç hoş değil.
@tuncayozata: Rıza Çalımbay'a "Kapıcı Çocuğu" diyerek hakaret ettiklerini sanıyorlar.
Kaynak: hurrriyet.com.tr
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Konuyu buraya taşımak belki doğru değil ama RIZA HOCAMIZIN kişiliğini, karakterini tüm Türkiye bildiği için, adam olduğu için, beyefendi olduğu için, bizden biri olduğu için, bu hakaretin onu küçültmeyeceğini bildiğimiz için, aksine böylesine sağlam bir aileden güçlü olarak yetiştiği için bizim gözümüzde de asla küçülmeyeceğini ifade etmek için paylaşıyoruz.
Onun damarında ve kanında asillik var. Bu terbiyesizliği yapan kişi kendi neslinin, atasının, ailesinin vermiş olduğu zayıf terbiyeden dolayı böyle davrandığını bilemeyecek kadar aciz biridir. İnsanlar etiketlerine göre sınıflandırılmaz. İnsanlar karakterlerine ve kişiliklerine göre sınıflandırılır. Bu zat'ın kişiliği de tartışılmayacak kadar alt seviyelerde olduğu için ne biz YİĞİDOLAR, ne de RIZA HOCAMIZ asla kaale almıyoruz. Biz ona diyoruz ki " Bir vızıltı duyduk. SİVRİSİNEK'miydi"
Ayrıca her ne kadar 3 büyükleri sevmesekte Ultraslanlar Grubuna da teşekkür ediyoruz.
.
izmirliyigido 04.04.2012, 13:20 Ş.refsiz adam !.. Rıza hocamız ne geçmişini, ne ailesini nede memleketini inkar etmiyor. O bütün olumsuzluklara rağmen çalışıp, didinip, Türk Futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı, büyüdü, yüceldi. Sen ise ne idiğün belli değil ama bugünden sonra camiamızda küçüldün, yerlerde sürüneceksin rezil adam SERDAR EDER !..
.
58_Buğra_98 04.04.2012, 14:00 Senin, insanların meslekleriyle alay etmeye, dalga geçmeye hiç hakkın yok Serdar EDER efendi. Adam kapıcılıkla, alnının akıyla, teriyle çalışırken bir yandan da örnek bir evlat yetiştirmiş, adam gibi adam Rıza hocayı topluma efendi biri olarak kazandırmış. Bütün bunların yanında senin aldığın terbiye ortada. Fazla söze gerek yok terbiyesiz.
burak58as553 04.04.2012, 15:13 Rıza Çalımbay ne mutlu sana babanın işiyle anılmışsın. Bunu sana söyleyenler analarıyla anılıyor şimdi...
kurtun58 04.04.2012, 15:20 besiktasta büyük tepki veriyor .tüm sitelerde büyük kaptana destek yagiyor
http://twitpic.com/95gdxq
http://www.kthaber.com/haber/serdar-eder-riza-calimbay-a-hakaret-etti-mi-haberi-15769.aspx
furkancfc 04.04.2012, 16:02 BİZ KAPICI ÇOCUĞUZ. Ya senn serdar eder ?
herkes adam olsaydı dünyada eşşeklere gerek kalmazdı.bizler hem hocamızla hemde babasıyla gurur duyyoruz hepimiz şerefiyle helalından kazanılan paranın ve yapılan işin kutsal olduguna inanıyoruz.
babapiton 04.04.2012, 18:32 Telegol'de bu konu hakkında tartışma videosu... (http://herseyspor.com/video/23142-haberin-videosu.aspx)
asabibaba 04.04.2012, 18:36 SERDAR EDER SİZCE KAÇ KAÇ KURUŞ EDER;)
asabibaba 04.04.2012, 18:45 http://www.ajansspor.com/resimv3/gs_sivas_rizacalimbay_01.jpg
Galatasaray camiasını karıştıran sözler
Galatasaray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder'in, Sivasspor ile Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmada Rıza Çalımbay'a "Kapıcının çocuğu" diyerek hakaret ettiği iddiaları ortalığı karıştırdı.
12:35 | 04 Nisan 2012
20 Mart Salı günü Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve Sivasspor'un, Galatasaray'ı 1-0 yenerek tur atladığı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında tribünde yaşanıldığı iddia edilen olaylar gündeme bomba gibi düştü.
İddiaya göre Galatasaray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, Galatasaray - Sivasspor maçı sırasında Rıza Çalımbay'a "Kapıcı çocuğu", "Takımı Galatasaray'a karşı bilerek böyle sert oynattırıyor" gibi laflarla birlikte küfür etti. Bunu duyan Çalımbay'ın kızı ve damadı bu sözlere tepki gösterdi.
Galatasaray Yöneticisi Abdurrahim Albayrak şunları söyledi: "Maçtan önce Rıza hoca, çocukları için Fatih hocadan yer rica etmiş, Fatih hoca da bana söyledi. Ben de 10 kişilik yer ayarladım. Tribünde neler yaşandı hiç bilmiyorum ama karşılaşma sonrasında Rıza hoca teşekkür için beni aradı sonrasında da "Galatasaraylılar şunu iyi bilsinler ki; benim babam da sizin kadar Galatasaraylı'dır" dedi ama tribünler neler oldu neler yaşandı pek de haberim yok.
O YÖNETİCİ KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU!
Çalımbay: Talihsiz bir açıklama
Galatasaray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder'in, Sivasspor ile Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmada Rıza Çalımbay'a "Kapıcının çocuğu" diyerek hakaret ettiği iddiaları üzerine Radyospor’a açıklamalarda bulunan Çalımbay, "Bu sözler üzüntü verici; fakat bir kişinin söylediği cümleleri tüm Galatasaray camiasına maletmek yanlıştır" dedi.
Konuyla ilgili Radyospor'da Gündem programında Figen Civan ve İlker Koç’a konusan Çalımbay, şunları söyledi;
"Serdar Eder, maalesef bu lafları kullanmış. Bana da kızım gelip söyledi. Konuyla ilgili Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak, Adnan Öztürk, Ultraslan yönetiminden arkadaşlar beni arayarak özür dilediler. Ben de duyarlılıkları için kendilerine teşekkür edip, konuyu kapadım. Artık adımın bu polemikler ile gündeme gelmesini istemiyorum"
TARAFTAR İSTİFAYA ÇAĞIRDI
Yaşanan olayları öğrenen sarı-kırmızılı taraftarlar da Serdar Eder'e büyük tepki gösterdi. Taraftar grubu ultrAslan, internet sitesinden yaptığı açıklama ile Serdar Eder'i istifaya çağırdı.
İşte ultrAslan'ın açıklaması: “Galatasaray, Sivasspor arasında Türk Telekom Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadı'nda oynanan maçta, Galatasaray sicil kurulu başkanının vermiş olduğu talihsiz söylemleri üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz, bulunduğu makamın önemi ile tamamen ters düşen bu tutum ve söylemlerini kınıyoruz. ultrAslan olarak büyük bir özveri ile uzun zamandır tesis etmeye çalıştığımız edepli ve huzurlu ortama aykırı olan bu tür davranış ve söylemleri kabul etmemiz söz konusu değildir. Bu vesile ile Rıza Çalımbay ve Sivasspor camiasına da özürlerimiz iletmeyi bir borç biliriz. Galatasaray makamlarının ağırlığını taşıyamayan, gerektirdiği duruşu ve söylemleri sergileyemeyen sorumluların gereğini yapmasını bekliyoruz.”
İrfan Aktar istifasını istedi
Galatasaray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder'in; Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a yönelik kullandığı "kapıcı çocuğu" ifadesi ile ilgili son noktayı, sarı-kırmızılı kulübün divan başkanı İrfan Aktar koydu.
Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder'in; Galasarat-Sivasspor maçında TT Arena Stadı başkanlık locasında karşılaşmayı izlediği esnada, kızının da bulunduğu bölümde Rıza Çalımbay'a yönelik hakaretlerine yönetimden "özür dilenmiştir" yorumu gelince Divan Başkanı İrfan Aktar devreye girdi ve "bu iş özürle kapanmaz" ifadesini kullanarak, Serdar Eder'in istifasını istedi.
İşte Ntvspor Radyo'da yayınlanan "Bülent Yüksel ile 13" programına konuk olan Galatasaray Divan Başkanı İrfan Aktar'ın açıklamalarının tam metni.
Olay Başkan Locasında olmuştur
Bulunduğumuz görevlerinin mecburiyetlerini iyi biliyoruz. Bu durumun gereğini yapması gereken arkadaşımızın, o yakışıksız ifadeyi Başkan locasında kullanan arkadaşımız olması lazım. Bizim Galatasaray'da öğrendiğimiz, yetişme tarzımızdaki terbiye; misafir olarak gelen insanların, daima usulüne uygun ağırlanması ve onlara gereken saygının gösterilmersidir.
Bu iş özürle geçiştirilemez!
Şahsi kanaatim; Galatasaray Kulübü'nde, herhangi bir kurulda görevde olan bir insanın, hareketlerine, sözlerine, normalin yüz defa fazlası dikkat etmesi lazım. Çünkü bizler flaşların altındayız, hata yapma hakkımız yok. Özür dileyerek bu işi geçiştirmek, arkadaşımızın kendi kanaatidir ama Fatih Terim, Abdürrahim Albayrak, Adnan Öztürk özür diliyorsa ortada nahoş bir durum var demektir.
Önce münasebetsizlik yap sonra "aaa özür dilerim" demek olmaz
Olay anında aynı locadaydım. Önümde oldu konu! Onun için, özür dileyerek bu işi geçiştirmenin olamayacağı kanaatindeyim. Bir münasebetsizlik yap; sonra "pardon, özür dilerim" diyince bu işler biter mi? Biz yüzyedi yıllık bir kulübüz! Bu işin şakası yok! Ağzınızdan çıkan her lafa dikkat edeceksiniz!
Bu işin gereği Serdar Eder arkadaşımızın, görevi devretmesi, oradan ayrılmasıdır
Hiçbirimiz; gerek aile efradımız gerek şahsımızın eksikliğiyle ilgili, bir beyanda bulunamayız. Bunlar hakarettir. Beni esas üzen şeylerden biri de Rıza Hoca ve ailesinin misafir oluşudur. Misafirle ilgili Türk terbiyesindeki detayı biliyoruz; bu bir... İkincisi yüzyedi yıllık bir kulübün, üstelik kültür kurumundan doğan bir kulübün temsilcisi olduğumuğu unautmayalım! Onun için arkadaşımız, özür dileyerek bu işin unutulacağını zannediyorsa yanılıyor! Bu işin gereği, o arkadaşımızın, görevi devretmesidir! Oradan ayrılmasıdır! Bu benim kesin ve şahsi kanaatimdir!
Zaten Normal üye olsan Başkan locasında işin de olmayacak. Bir kurulun başkanı olduğun için oraya davet ediliyorsun. Özel davetle oraya giriyorsun. Bu nedenle bizim buralarda, temas ettiğimiz insanlarla olan dialoglarımızda, çok dikkatli olmamız lazım!
TWITTER TEPKİLERİ
@tuncayozata: Rıza Çalımbay'a "Kapıcı Çocuğu" diyerek hakaret ettiklerini sanıyorlar.
@_znc: Serda Eder derhal kulüpten uzaklaştırılmalı. Böyle terbiyesizlik olmaz.
@demirtanik: Serdar Eder istifa etmeli veya ettirilmelidir. Çok büyük bir ayıp bu yaptığı.
@arasbsmcgl: Bu işler hiç ama hiç hoş değil.
KAYNAK : MİLLİYET GAZETESİ
Metal Gear 04.04.2012, 19:05 Böyle kafatasçılar futbolumuzu yönettiği sürece futbolumuzun bir tribünü adliye koridorlarında olmaya devam edecektir.
Sayın Rıza Hocam siz bu dengesizliklere aldırmayın bunlara en iyi cevabı sivasspor u biyerlere getirerek vermelisin o zaman en iyi kapağı yapmış olursun bu dengesizlere sana güvenimiz sonsuz.
Akıllarınca aşağıladıklarını sanan o kuş beyinli zenginler fakirler sizden daha onurludur. kapıcılık bir meslektir sen ne işle meşkulsün ALLAH büyük sende o durumlara düşersin bugün zengin yatarsın yarın fakir kalkarsın kıçın açıkta kalır görürsün milleti hor görmeyi.
rıza hocamız'ben fakırlık icınde buyudum,evet babam kapıcıydı,bunuda hic gızlemedim dedi' ve bu ayıp bazı kendını bılmez seyırcılere yapıstı kaldı:mad::mad:
Bizim dile getirmek istediklerimizi GS camiası zaten ifade etmiş. Böyle bulunuğu yeri hazmedememiş insanlar her zaman çıkar ama önemli olan sahip çıkılmaması, zaten istifası istenmiş.Ayrıca Rıza Hoca'ya kapıcı çocuğu demek onlar aşağılamak için söylese de bence gururlandırması gereken bir söz.
Ferhat06 04.04.2012, 19:45 SERDAR EDER SİZCE KAÇ KAÇ KURUŞ EDER;)
Bizim çocukluğumuzda delikli 2,5 kuruş vardı,hatırlarsınız.
Ferhat06 04.04.2012, 19:49 Böyle kafatasçılar futbolumuzu yönettiği sürece futbolumuzun bir tribünü adliye koridorlarında olmaya devam edecektir.
kafatasçılık tam da budur işte,güzel belirtmişsiniz.
Ferhat06 04.04.2012, 19:58 Taraftar grubunu tenzih ederek bu konuda fikrimi açıkça söylüyüm.Arkadaşlar ,safdil olmaya gerek yoktur, bu yöneticinin öfkelenip açığa vurduğu düşünce, bunun gibi ZENGİN ARİSTOKRAT sınıfın, anadolu insanına bakışıdır.
Değerli ultraaslan başkanı ve sayın üyeleri, ben 20 yıllık eğitimci ve Sivasspor taraftarıyım. Sizleri sayın Riza calimbay konusunda ki insanı tavrınız ve onurlu duruşunuz icin sizi tebri ediyor ve içten teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkemiz, ınsanlarımız ve tüm insanlık adına bu tavırların çoğalması en büyük dileğim. Sevgi ve saygılar...
Erol Bal
Konunun videosu burda arkadaşlar
http://www.herseyspor.com/video/23142-telegol-de-buyuk-tartisma-videosu.aspx
Haberin Videosu :
http://www.herseyspor.com/video/23142-telegol-de-buyuk-tartisma-videosu.aspx
Galatasaray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder'in Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a hakaret ettiği haberini ilk kez TELEGOL ortaya çıkardı.
2 Nisan Pazartesi günü TELEGOL programında ortaya çıkan bu gerçeğin ardından konunun her iki muhatabı da programa telefonla bağlandı.
Serdar Eder, bu olayı yalanlamazken konunun uzatılmasından rahatsız olduğunu dile getirdi. Rıza Çalımbay ise olaydan sonra kızının ve damadının Şeref Tribünü'nden aşağıya indiklerini ifade etti.
ÇARŞI'DAN TEPKİ
Telegol'ün 2 Nisan'da ortaya çıkardığı bu skandalın ardından bugün Serdar Eder Twitter'da trend topic oldu. G.Saray'ın Sicil Kurulu Başkanı'nın Rıza Çalımbay'a 'kapıcı çocuğu' dediğini belirten taraflı tarafsız herkes Eder'e istifa çağrısında bulundu.
Beşiktaş'ın en etkili taraftar grubu Çarşı ise internet sitesine yüklediği bu görselle Serdar Eder'e ağır bir göndermede bulundu...
üçyıldız58 04.04.2012, 20:46 galatasaray,fenerbahçe,beşikta ş farketmiyor az birşey tekerleklerine çomak sok senin bütün kutsallarına saldırmayı kendilerine hak görüyorlar
işte onun için yıllardırki diyoruzki EĞER SİVASLIYSAN SİVASSPORU TUT İSTANBUL YALAKALIĞI KİMSEYE BİRŞEY KAZANDIRMAZ
rıza hoca kapıcı çocuğu olabilir benim babamda köyde çobandı bende çoban çocuğuyum ama senin gibi değiliz
bulentt07 04.04.2012, 21:08 Fenerliler Cevabını almıştı Gs de aldı.Hocamıza bu sekilde hakaret ettingini Düşünen Serdar Eder etse etse üç kuruş eder daha fazla etmez.Rıza hocam ellerinden öpüyorum.
yorumcuyuz 04.04.2012, 21:20 rıza hocam tamam kapıcı çocuğu peki sen ......neyin çocuğusun..!
kamışlı58 04.04.2012, 21:27 o küçük beyninle aşagılamaya çalıştıgın rıza çalımbay sana gereken cevabı sahada verdi münasip bir yerine takarsın
burak58as553 04.04.2012, 21:36 Hepimiz kapıcı çocuğuyuz..
şarkışla 58 04.04.2012, 22:19 Bunu söyleyen insanın futbolun içinde olması utanç verici birşey.Rıza gibi harbi delikanlı,adam gibi adama nasıl böyle laflar söylenir.Bu ne kadar üzüntü vericiyse,taraftar gruplarının da Rıza Hoca ya sahip çıkması o kadar sevindirici bir durum.
Çok büyük bir adamsın Rıza Hoca, mütevaziliğinle duruşunla tokat gibi cevap verdin. Seninle guru duyuyoruz.
O ş*******liği yapan kişi (adını bile söylemeye ar ediyorum) hayatında iğneyi kendine bir defa olsun batırmışmıdır acaba...
Zannetmiyorum....
asabibaba 04.04.2012, 23:17 Çok büyük bir adamsın Rıza Hoca, mütevaziliğinle duruşunla tokat gibi cevap verdin. Seninle guru duyuyoruz.
O ş*******liği yapan kişi (adını bile söylemeye ar ediyorum) hayatında iğneyi kendine bir defa olsun batırmışmıdır acaba...
Zannetmiyorum....
atilLa kardeş sanırım resmi siz eklediniz teşekkürler ben henüz onu beceremiyorum SAYGILARIMLA ;)
velibircan 04.04.2012, 23:27 Soru : istanbuldaki beyfendi taraftarlarımız pankartlarla tezahüratlarla destek verırlermı rıza hocaya acaba ?
Cevap : sanmam
EneS ElmaS 05.04.2012, 00:04 Soru : istanbuldaki beyfendi taraftarlarımız pankartlarla tezahüratlarla destek verırlermı rıza hocaya acaba ?
Cevap : sanmam
Soru: Mac Sivas'ta olsaydi, Sivastaki beyfendi taraftar(grup)larimiz pankartlarla (veya pankartsiz) tezahüratlarta destek verirlermiydi riza hocaya acaba?
Cevap: (sanmam degil) kesinlikle hayir!
dogan5880 05.04.2012, 00:42 vay beeeeeeeeee
asabibaba 05.04.2012, 00:51 Soru: Mac Sivas'ta olsaydi, Sivastaki beyfendi taraftar(grup)larimiz pankartlarla (veya pankartsiz) tezahüratlarta destek verirlermiydi riza hocaya acaba?
sivastaki özel güvenlik değil pankart KART bile açtırmazlar kardeş;)
ahmettunc 05.04.2012, 07:20 İnsanların emeği ile alay eden, emeklerini sömüren ey vicdansızlar. Unutmayınız ki : İnsanlık onuru sizlere gereken cevabı verecektir.
Ne olmuş kapıcı olmakla ne ? Hortumcumu olsaydı Rıza hocamızın babası.
Onuruyla para kazanmak ne zamandan beri aşağılama konusu oldu? Kınıyoruz. Ey kendini bilmezler ey.
Tabi sizler açlığın, yoksulluğunu anlamzsınız.
Rıza Hoca ve babası bizim onurumuzdur.
Bunlara inat Rıza hocamızın babasının emek kokan ellerinden binlerce kez öpüyorum.
Sivasspor kulup yönetiminden de kınama bekliyoruz. Rıza hocamıza sahip çıkalım ki çoğalmasın bu örümcek kafalılar.
Ferhat06 05.04.2012, 07:34 İnsan için emeğinden başkası yoktur.Kur'an-ı Kerim.
Emek en yüce değerdir.Rıza hocama ve onu yetiştiren anasına,babasına selam olsun,mübarek ellerinden öpüyorum.
Soru: Mac Sivas'ta olsaydi, Sivastaki beyfendi taraftar(grup)larimiz pankartlarla (veya pankartsiz) tezahüratlarta destek verirlermiydi riza hocaya acaba?
sıvas'ta maça gıdenler o kadar da boş ınsan değıller,
EneS ElmaS 05.04.2012, 23:25 sıvas'ta maça gıdenler o kadar da boş ınsan değıller,
Keske ne kadar büyük olduklarını Trabzon macında yaşanan facialardan sonra gösterselerdi. O maçtan sonrada hic bir tepki gösterilmedi, şimdi niye gösterilsinki?
|
|