Orijinalini görmek için tıklayınız : BAŞKENT MESAİSİ BAŞLIYOR

SivasSpor.Com
13.11.2005, 21:36
Sivasspor takımı dört günlük izinin ardından bugün kendi tesislerinde toplanarak Ankaraspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Kırmızı-Beyazlı ekip hazırlıklarını Cuma günü tamamlayarak Ankara’ya gidecek...

Sivasspor, gelecek hafta deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarına bugün yeniden start veriyor.

Kendi saha ve seyircisi önünde geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’yi ağırlayan Kırmızı-Beyazlı ekip bu önemli maçın ardından bir günlük izin yaparken, Salı günü Ankaraspor maçı hazırlıklarına başladı. Çarşamba günü de Ankaraspor maçının hazırlıklarını devam ettiren Kırmızı-Beyazlı ekip yaptığı bu idmanın ardından yeniden izine çıktı.

Milli maçlar nedeniyle Turkcell Süper Lig’ine bir hafta ara verilmesini fırsat bilen Sivasspor takımı, dört günlük izine çıkarken, dün bu izinini bitirdi.

Bugün kendi tesislerinde toplanan Kırmızı-Beyazlı ekip, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Ankaraspor maçınının antrenmanlarına başlayacak.

Ankaraspor maçı öncesi 21 puanla Ligde beşinci sırada bulunan Sivasspor takımı, iki haftadır yaşadığı bu düşüşe Ankaraspor deplasmanından galibiyet alarak dur demek istiyor.

Bugün yapacağı idmanla Ankaraspor mesaisine başlayacak olan Sivasspor takımı bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Cuma gününe kadar ilimizde devam ettirecek. Kırmızı-Beyazlı ekip, Cuma günü ilimizden ayrılarak pazar günü saat 14.00’da oynanacak olan karşılaşmanın başlama saatini beklemeye çekilecek.

deliilyas58
13.11.2005, 21:47
İKİ HAFTALIK SUSKUNLUĞMUZ İNSALLAH BU HAFTA BOZULUR

Serd@r
14.11.2005, 01:08
Haydi SİVASSPORUM birilerini mahcup et ama ne olur o mahcup ettiğin YİĞİDOLAR olmasın...

CAGLAYAN
14.11.2005, 10:25
Son oynadığı maçta Fenerbahçe’ye 3-2 yenilerek Yiğidoları üzen Sivasspor 3 günlük izinin ardından bugün yeniden çalışmalarına başladi. Sivasspor’da cezalı ve sakat futbolcu bulunmazken, kart sayısı çoğalan futbolcularında Teknik heyet tarafından uyarıldığı belirtildi.

Teknik direktör Werner Lorant Alman liginde futbolcu izlemek için Almanya’da Menajer Bülent Uygun ise Fas-Kamerun maçını izlemek için Fransa’da bulunuyor.

bbptek58
14.11.2005, 10:27
HAYDİ SİVASIM KOLAY GELSİN RIZA HOCAYI ÜZMEK İSTEMEZDİK AMA BU İŞLER BÖYLE

sagopa58
14.11.2005, 14:52
cok kolay geciceyiz ankarayi cunku sivasa guveniyorum,bakmayin fenere genildik belki ama herkes gordu kimin hak ettigini galibiyeti!!!

5841
14.11.2005, 14:57
İNŞALLAH ANKARADAN PUANLA DÖNECEGİZ. BEKLE BİZİ ANKARA GELIYORUZ.
HERKESİ ANKARAYA DAVET EDİYORUZ..

SEMİH-58
14.11.2005, 15:19
maçta ön saflarda olacam coşacaz ANKARA YI FETHEDECEGİZ

h_kaya82
14.11.2005, 15:21
evet sivas has evlatları sizlerden alacagımız ıyı haberlerle sevınmek cosmak ve mutluluk duymak ıstıyoruz. Sizler bunu yapabilirsiniz.

1967_DERNEK_10UR
14.11.2005, 17:28
İNŞALLAH BU KÖTÜ GİDİŞE BİR SON VERECEZ..3 PUAN ORUCUNU ANKARASPOR MAÇINDA BOZACAZ..

twity_58
14.11.2005, 17:35
HADİ HAYIRLISI MUTLAK GALIBIYET VAR ARTIK..YINE YUKSELELIM 3.luge İNSALLAH.

1967_DERNEK_MUSTAFA
14.11.2005, 18:31
ALLAHIN izniyle ankaradan 3 puan alıp döneriz

MAVİ_BERE
14.11.2005, 19:00
SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!!

Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz...
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem...

VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...

Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR...

BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...

BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...

ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!

BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....

LEVENT AKÇINAR
CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98...
MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail. com

BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...

TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM..

ÖNEMLİ NOTT::::
BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM...

ANLAYAN ANLAR...

Cem-Can
15.11.2005, 13:00
son 2 haftasında mağlup olduğumuz 1. ligde bizim için çok önemli çıkış olabilecek maçta açıkcası ankarasporla karşılaşmak istemezdim.çünkü ankaraspor gerçekten iyi bir takım ve üst üste kötü sonuçlar aldıktan sonra rıza hocayı getirerek onlarda kendine gelmek isteyecektir.ankaralı futbolcular bu yüzden aşırı motivasyonla sahaya çıkacaktır buda biraz bizim başımızı ağrıtabilir.ama inşallah tüm bu endişelerim yersiz olur güzel bi galibiyetle döneriz ankaradan ve galibiyet serimize devam ederiz.

ElbeyLi58
15.11.2005, 15:29
Süper Ligi'nin 13. haftasında Ankaraspor ile
deplasmanda karşılaşacak Sivassporumuz,
bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü..

Kulübün sosyal tesislerinde Alman teknik direktör Werner Lorant yönetiminde Ankaraspor maçına hazırlanan kırmızı-beyazlı ekibin antrenmanına tüm futbolcular katıldı.

Lorant, bir süre koşu yaptırdığı futbolcularını, ısınma hareketlerinin ardından 2 gruba ayırdı. Futbolcularına tam sahada top kapma ve topu en uzun süre ayakta tutabilme çalışması yaptıran Lorant, çalışmada topu ayağında az tutan gruba diz çekme cezası verdi. Alman teknik adam, bu çalışma sırasında futbolcularını ''bravo'', ''tempo'' ve ''agresif'' sözleri ile motive etmeye çalıştı.

Soğuk algınlığı geçiren Hayrettin ve İbrahim'in takımdan ayrı olarak sahanın etrafında bir süre koştuğu antrenmanda, kaleciler Petkoviç, Akın ve Vedat ise kaleci antrenörü Aydın Artanlar tarafından yoğun bir şekilde çalıştırıldı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda, futbolcuların mücadeleci ve neşeli oldukları gözlendi.

Kırmızı-beyazlı ekibin, bugün öğlenden sonra basına kapalı olarak yapacağı antrenman ve akşam salonda yapacağı kondisyon çalışması ile Ankaraspor maçı hazırlıklarına devam edeceği bildirildi.

x_burnley
15.11.2005, 15:55
inşallah ankarasporu yenip tekrar bir kaç haftalığına mola verdiğimiz yerden devam ederiz bunu başaracağımıza inanıyorum ve ankarasporu yenip tekrar çok güzel bir çıkış yaparız çünkü ankaradan sonra beşiktaş var iyi hazırlanmları normaldir artık puan kaybı yok

saygılarımla
uğur kolukısaoğlu

serhankaburcuk
18.11.2005, 22:50
Haydi Yiğidom 3 puan için rastgele...

AMCA58
18.11.2005, 22:53
BUNDAN SONRA BİZİM İÇİN KRİTİK MAÇLAR BAŞLIYOR İNŞALLAH ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKARIZ.BU MAÇLAR LİGDEKİ YERİMİZİ DAHA NET BELİRLEYECEKTİR.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

serhankaburcuk
19.11.2005, 17:15
Bu maç bizim için çok önemli bence...Çünkü 2 haftadır 3 puanla tanışamadık...Eğer bu haftada kaybedersek bizim için Beşiktaş maçı öncesi büyük bir moral ve motivasyon kaybı olur...İnşallah kazanacağız...

DJMuRaT
19.11.2005, 17:18
Bu maçtan mutlak galibiyetle dönmeliyiz..

Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız 67 Yiğidolarız...
Herkes Gider Biz Kalırız 67 Yiğidolarız...

Yine Yollardayız...Sivasspor Nerede Biz Oradayız...

serhankaburcuk
19.11.2005, 22:02
Bu maçtan mutlak galibiyetle dönmeliyiz..

İnşallah da döneceğiz...

SONMEZ
19.11.2005, 22:21
HAYDİ YİĞİDOLAR... SİZİ GÖREYİM...

YOLUNUZ AÇIK OLSUN. GELMEYİ ÇOK ARZU EDİYORDUM AMA
YEĞENİMİN DÜĞÜNÜ VAR...

YÜREĞİMİZ VE DUALARIMIZ SİZLERLE...