Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsunspor - Sivasspor

Abdullah DuMaN
01.04.2012, 13:21
http://www.eglenceli.net/wp-content/uploads/2011/12/sivasspor-samsunspor.jpg

Tarih: 07 NİSAN 2012 CUMARTESİ.

Saat: 19:00.

Sivassporumuzun Samsunsporla ligin son haftasında deplasmanda yapacağı maçın tahmin ve yorumları

Bugüne kadar iki takımın karşılaşmaları

21.12.2011 Süper Lig Sivasspor Samsunspor 3:2

05.02.2006 Süper Lig Sivasspor Samsunspor 0:3

20.08.2005 Süper Lig Samsunspor Sivasspor 1:2

ZARALI_ENGIN
01.04.2012, 13:23
yeneriz insallah, ama beni sivas son macta güvensiz birakti

babapiton
01.04.2012, 13:25
YeniceZZZ !!!!!

HALIL
01.04.2012, 13:27
vallaha bilemiyorum sanki bu siralar mersin idman yurdu gibi evimizde yeniliyoz deplasmanda surpriz 3 puanlar aliyoruz insallah 50 puan ile ilk 8'e kaliriz

58_babacan_58
01.04.2012, 13:46
Böyle ruhsuz oynarlarsa Samsun bize 3 çeker. Mücadele edip formanın hakkını verip maçı kazanmamız lazım.

sivasfutbol
01.04.2012, 15:40
samsun beşiktaşı deplasmanda yendi bu saatten sonra sivas samsunu biraz zor yener .

tavatir
01.04.2012, 15:45
Samsunspor aramızın iyi olduğu bir takım. Yenersek bizden dolayı küme düşmelerini istemem açıkçası.

GokhanTurna
01.04.2012, 15:50
Yazık oldu bütün emeklere. Son maça Samsunsporun ölüm kalım maçına kaldık yenemezsek bir sezonun emeği gidiyor. Samsunsporuda küme düşürmek istemeyiz ama yapcak bişi yok kazanmaktan başka. Hadi yiğidom Play Off aşkına

adres58
01.04.2012, 15:53
iki ucu sivri değnek....

Şimdi ayıkla pirincin taşını...

Hep son maçlar bize denk geliyor. Puanlar almamız lazım. Samsunun küme düşmesini de istemiyorum. Yazık olacak...

Hadi bakalım ruhsuzlar şimdi yaptığınızı beğendinizmi!!!!

cenk5821
01.04.2012, 15:57
Çok zor bir maç bizleri bekliyor dün bu kadar üzülmüyordk ama bugün herşey değişti Samsunsporun ligden düşmesini istemiyorum gerçekten ne olacak bilmiyorum. Tek söyleyeceğim '' HAKKIMIZDA HAYIRLISI ''

B.DUMANLI
01.04.2012, 16:07
Biraz önce sona eren sonuclara göre hesapta olmayan Antalya kendini bir anda düsme hattinda bulmus oldu.Haftaya Antalya deplasmanda Fenerbahce ile oyniyacak.Playoff´da her puan önemli oldugundan Fenerbahce yenmek zorunda.Samsun ise kendini hic yormadan bu Sivasspor engelini kolay asacaktir.Cünki futbolcularimiz ekstradan mac oynamak istemiyorlar bunu belediye´ye yenilerek kanitladilar.Ilk sekize kalmak ,ekstradan mac oynamak kulübe bir girdi olacakti ,fakat demekki onlarda istemiyor.Bu moral ve motivasyonla banko Samsun diyorum.Bir atasözüyle cümlemi bitirmek istiyorum.GECTI BORUN PAZARI,SÜR ESSEGINI NIGDE´YE.Bizim ilk sekize kalamiyacagimiza dair tipa tip uyan bir atasözü.

serkan_ozcan58
01.04.2012, 16:08
kaderimiz bu ne son maçta yine şampiyonluk haricinde düşmeme mücadelesi veren samsunla oynuyoruz sen bu hafta garantilemezsen olacağı buydu.samsunun ligde kalmasını istiyorum ama play off bizim için çok önemli o yüzden kazanmamız gerekiyor

58_babacan_58
01.04.2012, 16:09
Ligin bitmesine 1 hafta kaldı ama lig öyle bir hal aldıki durum şöyle

GELECEK HAFTAKİ MAÇ:

Samsunspor- Sivasspor = Samsun yenilirse küme düşecek,kazanırsa antalyanın fenere yenilmesini bekleyip ligte kalacak.
Sivas yenilirse play off'a gitme umudumuz kalmıycak gibi bişey diğer rakiplerin sonuçlarına bağlı,kazanırsak play off'u garantileyeceğiz.

KABAK BİZE PATLADI YA..

redbull58
01.04.2012, 16:12
BIZIM FUTBOLCULAR LIG BITSEDE TATILE GITSEK GIBI OYNUYORLAR PLAY OFF KIMIN UMRUNDA HAFTAYA SAMSUN BIZI YENER FENERDE ANTALYAYI YENER ANTALYA KÜMEYE GIDER DIYE DÜSÜNÜYORUM INS PLAY OFF A GIREMEDIK DIYE TEKNIK HEYETEDE BI DEGISIKLIK OLMAZ

ahmetbaba
01.04.2012, 16:14
samsun yener bizi ligde kalır.play off hayal oldu...

KIZILCAN
01.04.2012, 16:14
İşin seyri değişti şimdi.Samsun bize karşı böyle oynarsa rahat kazanır.Antalyanın işi zor fenere karşı.Samsun da bunu biliyor,saha ve seyirci avantajını çok iyi kullanacaklar.Ölüm kalım maçı olacağı için o stadı düşünemiyorum.Öteki maçların üç aşağı beş yukarı sonuçlarını tahmin ederek hesap yaparsak imkansız değil ama ilk 8 e kalmamız zor görünüyor.

risale69
01.04.2012, 16:18
play oftan çok kupayı düşünmemiz lazım.
play ofta 6 maç oynayıp 1. olacak sonra da ilk grubun 4üncüsünü yenip avvrupa kupalaraına gideceksin. o da uefa türk takımlarını alırsa.
bu sene böyle geçti. takım üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. helal olsun, rıza hocaya da futbolculara da. taraftarlarımıza da helal olsun demek isterdim ama
en önemli maçında bile tribünleri doldurmayan taraftarın nesine helal olsun diyeceksin. gölge etmesinler yeter.

ramazan5842
01.04.2012, 16:24
çoğu maçta 1-0 öne geçeriz birsürü gol kaçırız.derken sivas gol yer 1-1 olur.
artık maç son dakikalara kalır.taraftar stresten perişan olur.nitekim 2. golü atarız.maç 2-1 biter.
şimdi bunu ligin geneline yaydık.
sivas güzel maçlar çıkardı.5.ciliğe oturduk kesin play-offtayız dedik(yani 1-0 öne geçtik)
derken kolay maçlarda puanlar kaybettik.(birsürü gol kaçırdık.)
sonra ibbyede yenildik.üstelik antalya kaybetti.samsun bjk yi yendi.(yani 1-1 oldu.)
artık son dakikalardayız.ve yine taraftar sitresten perişan oldu.
HAYDİ SİVAS SON HAFTA DA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE GOL AT.PLAY-OFF A KAL.

58MUAMMER58
01.04.2012, 16:29
:mad:İŞLER KARIŞTI HEPİMİZİN DÜŞÜNCESİ ANTALYANIN BURSAYA KARŞI EN KÖTÜ BERABERE KALIP BJK NİN SAMSUNU FARKLI YENECEĞİ SAMSUNUN DÜŞECEĞİ SONMAÇA SİVASSPORUN RAHATLAMIŞ SAMSUNU YENİP İLK 8 İÇİNDE KALACAĞI ŞEKLİNDEYDİ İŞ KARIŞTI SON MAÇ ANTALYALI OYUNCULAR CAN HAVLİYLE FB DEN PUAN ALAMAZLARSA GÖZÜNÜ KULAĞINI SİVASSPORA DİKECEK SON MAÇ SAMSUN CAN HAVLİYLE SİVASSPORU YENER YİNE İKİ UCU PİSLİKLİ DEĞNEK HESABI MAÇ ŞAYET BİZ YENERSEK BU SONUÇLA SAMSUN DÜŞERSE DÜŞMAN ŞEHİR PORTFÖYÜMÜZE SAMSUNDA EKLENECEK ANTALYADA DÜŞMAN OLACAK FB İLE SAMSUN HALKININ ARASI İYİ AYNI BİZİM FB Lİ SİVASLILAR GİBİ SAMSUNDADA AZ UZ FB YALAKASI YOK FB O YALAKALARA KIYAK YAPACAKTIR ZATEN KİMSEDE BİŞEY DEMEZ ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORLAR İNŞ SONUÇ NE OLURSA OLSUN KABAK SİVASIN BAŞINA PATLAMAZ NEDİR YAW BÖYLE PİS MAÇLAR HEP BİZİMİ BULUYOR BİRİ ŞAMPİYONLUĞU KENDİ MALLIĞINA KAÇIRIP BİZİ ŞİKECİLİKLE SUÇLAR DİĞERİDE ŞİMDİ DÜŞÜCEK BÜYÜK İHTİMALLE ONLARDA BİZİ YATMAKLA MAÇ SATMAKLA SUÇLAYACAK FİLAN MANİSA VE ANTALYA DÜŞERSE EGER KİMSEYİ SUÇLAMASIN YÖNETİMLERİNİ SUÇLASIN LİGDE KALMAYI GARANTİLEMEDEN NECATİYİ GS YE SATARSAN YİĞİTİ GS YE SATARSAN DÜŞMEYİDE HAKEDERSİN TIPKI GEÇEN YILKİ KASIMPAŞANIN YEKTAYI GS YE VERİP DÜŞTÜKLERİ GİBİ BENİM BU MAÇTAN HİÇ ÜMİDİM YOK HELEDE BUGÜNKÜ SAMSUNUN DEPLASMANDA BJK YE NASIL MÜCADELE ETTİĞİNİ GÖRÜP BİDE KENDİ EVİMİZDE BİZİM OYUNCULARIN VURDUMDUYMAZ LİG BİTSEDE ÜLKEMİZE EVİMİZE GİTSEK HAVASIYLA OYNADIINI GÖRÜNCE SON MAÇ ÖLÜM KALIM MAÇINDAN ZOR ÇIKARIZ TESADÜFEN İLK 8 İÇİNDE KALIRSAK KALIRIZ YOKSA ???GEÇMİŞ OLSUN TEK HEDEF KUPAYIKAZANMAK :mad:

babapiton
01.04.2012, 16:30
En büyük şansızlığımız İkili averajda üstün olduğumuz takımlar (Bursa,Gençler) üstümüzde ikili averajda kötü olduğumuz takımlar altımızda (Eskişehir,İbb) işimiz çok zor ama takım olarak onlardan kaliteliyiz yani iki takımda %100 ü yle oynarsa kazanan biz oluruz ama zor işimiz bence %30 playoff 'a kalırız %70 kalamayız

B.DUMANLI
01.04.2012, 16:32
Haftaya her Sivasspor taraftari Samsunspor´daki yabancilarla bizdekileri lütfen bir kiyaslasin.Biri ligde sekize kalmamak icin dün belediyeye karsi kötü bir futbol oynadi,digeride düsmemek icin onur mücadelesi veriyor.Ondan sonra biz nerede yanlis yapiyoruz bu seyirci neden ic saha maclarina gelmiyor,bunun cevabi Samsun -Sivas macinda gizli. Her Sivasspor taraftari ciplak gözle aradaki kalite farkini görecek.Bir tarafta inanmislik,bu ligde kalmak icin kenetlenmis bir takim ,diger tarafta herseyie bos vermis disiplinsizligin tavan yaptigi bir takim.Bunlar maalesf gercekler ve bunlari kabul etmek zorundayiz.Biz haftalardan beri futbol oynamiyoruz.Bizim en güzel macimiz Mersin´le oynadigimiz deplasman maciydi.Ikincisini hatirlayan varmi?Hep hakemlere yüklendik ,gercekleri bir türlü kabüllenemedik.

kakikli
01.04.2012, 16:44
bu takımın oyuncuları playoff oynamaktan yana değillerrr...
düşünsenize uzuuun bir tatil dönemi var.
samsunun bizi yenecek gücü yoktur, ancak biz çok kötü oynarsak maçı kaybederiz.
eğer samsun kalacaksa yenilsin sivasspor, bu takım playoffta birşey yapmaz bence...

kakikli
01.04.2012, 16:47
Haftaya her Sivasspor taraftari Samsunspor´daki yabancilarla bizdekileri lütfen bir kiyaslasin.Biri ligde sekize kalmamak icin dün belediyeye karsi kötü bir futbol oynadi,digeride düsmemek icin onur mücadelesi veriyor.Ondan sonra biz nerede yanlis yapiyoruz bu seyirci neden ic saha maclarina gelmiyor,bunun cevabi Samsun -Sivas macinda gizli. Her Sivasspor taraftari ciplak gözle aradaki kalite farkini görecek.Bir tarafta inanmislik,bu ligde kalmak icin kenetlenmis bir takim ,diger tarafta herseyie bos vermis disiplinsizligin tavan yaptigi bir takim.Bunlar maalesf gercekler ve bunlari kabul etmek zorundayiz.Biz haftalardan beri futbol oynamiyoruz.Bizim en güzel macimiz Mersin´le oynadigimiz deplasman maciydi.Ikincisini hatirlayan varmi?Hep hakemlere yüklendik ,gercekleri bir türlü kabüllenemedik.

kesinlikle sana katılıyorum. takımımızda ruh kalmadı, beşiktaş trabzona evinde yenilince ilk 4 şansımız zora girmişti o gün bizim için ligde bitmişti.
rıza hocada son haftalarda takımı ayağa kaldıramadı.
dünkü maçta kamil ve kağanın oyundan alınmasını çok anlamsız buldum...
sanırım bizim takım sadece kupa maçlarını düşünüyor...

infial§
01.04.2012, 16:56
play-off muşşş,sahanda 6 puanlık maçta i.b.b ye yenıl son macı fınal olarak gor,soverım ben boyle anlayışa,samsun canla başla mucadele edıyor

YİĞİDO EMİR 58
01.04.2012, 16:59
kısacası hepsi sorumsuz futbolcu topluluğunun ve aklı hala bjkde olan rıza çalımbayın suçudur!!!!!!! NE DİYİM YAZIKLAR OLSUN

eyupk
01.04.2012, 17:03
çok zor maç olucak, samsun beşiktaşı yendi, ligde kalma şansı bu bizim maça kaldı, 3 ihtimalli maç olur diyorum.

myway
01.04.2012, 17:04
gönlüm samsunu yenmemizi istemiyor mantığım istese de.. Türkiye kupasında yürüyelim.. avrupa ligi play off unda oynamak da çok onemli tff her galibiyete prim veriyor.. fazladan 6 maç heyecan ölmüyor.. iddaa digiturk dunya para veriyor... oyunculaarımız daha fazla mac oyayıp degerlerini artırıyor...

samsun son hafta canla başla oynayıp bizi tum bunlardan mahrum edecek.. biz de ibb yüzünden yine tüm bunlardan mahrum olmuş kalacağız..

bu takıma forvet lazım. hucum hattı komple degismeli. tabıkı de kaleci faktoru de onemli.. bugun samsunun kalesinde bizim kalecilerden biri olsa 5-1 kaybederdi çok net

YİĞİDO EMİR 58
01.04.2012, 17:04
yenmek için çıkacak iki takımda o yüzden çok süper maç olacak ama biz yenilecez play of filan kalmayacak artık hedef kupa

myway
01.04.2012, 17:05
Son hafta ihtimalleri: 1-Samsuna kaybedersek ilk 8 şansımız yok. 2- Samsunsporla berabere kalırsak ; Eskişehirsporun sahasında Mersin'e İbb nin sahasında Gençlerbirliğine yenilmesi ve Gazintepspor'un Bursa deplasmanında kazanamaması gerekiyor.Yani imkansız bir ihtimal 3- Samsunsporu devirirsek her türlü ilk 8 e giriyoruz..

infial§
01.04.2012, 17:29
samsun bu hafta 20 bın taraftarıyla stadyumu full doldurur,bu takım duşmesın ben sahsen bankasya da samsunu ızlemek ıstemem,

58MUAMMER58
01.04.2012, 17:36
MAÇIN sonucundan daha önemli şeyler var eğer bu yazımı okuyan yönetici futbolcular varsa dikkatli okusunlar henüz geçen yılın şike belasından tam kurtulamadan yeni bir şike iftirasına maruz kalmamak için yöneticilerimizin ve futbolcularımızın tamamı hepsi dahil ne samsun ne antalyalı yöneticilerle en küçük tlfn yemek çay kahve vs görüntülerden uzak durmalılar futbolcular ve yönetim şu andan itibaren kesinlikle bu maçla ilgili ne ailesiyle ne başka birileriyle tlfnda nede konuşmamalıdır durdukyere fotoroman yapıp tape mape var gibi iftiralara yer vermemelidir sonra antalyalı yöneticilerde tıpkı kasımpaşa buca konyalı yöneticiler gibi son umut sivassporun düşürülmesine bel bağlayıp iftira atar gelecek haftanın en önemli maçı fb-antalya samsun-sivas maçı olacaktır onedenle sonuç ne olursa olsun çıkıp sivasspora yakışır şekilde mücadele yapması gerekecektir kalede kim olursa olsun korcanın başına gelenleri unutmadan dandik gol yememeye çalışmalıdır

Cley
01.04.2012, 17:47
Haftalar öncesinden garantileyeceğimiz playoffu son maça bıraktık. Ve yenersek Samsun düşecek. Ben Samsun'un düsmesini istemiyorum.

calipso
01.04.2012, 20:04
aynı şekilde bende samsunun küme düşmesini istemeyenlerdenim..inşallah hem samsun küme düşmez hemde ilk 8 de oluruz..yada kupada bursayı eleriz

DOGU_BEY
01.04.2012, 21:32
Samsunspor aramızın iyi olduğu bir takım. Yenersek bizden dolayı küme düşmelerini istemem açıkçası.

Yazık oldu bütün emeklere. Son maça Samsunsporun ölüm kalım maçına kaldık yenemezsek bir sezonun emeği gidiyor. Samsunsporuda küme düşürmek istemeyiz ama yapcak bişi yok kazanmaktan başka. Hadi yiğidom Play Off aşkına

aynı duyguları taşıyorum, renktaşımız ve aramızın iyi olduğu samsunun küme düşmesi beni de üzer ama burda suçu kendimizde arayalım, sen olmadık anda evinde belediyeye 3 puanı ver, kendi göbeğini kendin kesecekken fırsatı tep ve başka takımları beklemeye mahkum ol!!1 Rıza hoca tüm sezonun emeği demişti bu maça alsak garantiliyorduk ama demek ki bazı futbolcular play offa kalarak ligi uzatmak istemiyor ve erken tatile çıkma derdinde...Eğer böyle bir durum varsa eyvah...Elimizde yapacak tek şey kalıyor bütün gücümüzle kupada finale gitmek, başka yolu yokkkk!

kamışlı58
01.04.2012, 21:33
hayal görmeyelim işini bilmeyen çavuşlar döner ------ avuçlar
ben kesinlikle rıza çalımbay düşmanı degilim fakat GÖRÜNEN KÖY SİVASTAN GÖRÜNMÜYOR
duygusallıga gerek yok

malesef sivassporumuz kaybeder

kamışlı58
01.04.2012, 21:40

ne takımda ne hocamızda ruh yok bende inanmıyorum playofa kalacagımıza
kalmasınıda istemiyorum rezil oluruz yazık çok yazık

Metal Gear
01.04.2012, 22:58
Bizim takım Play-Off istemiyor.Bu kadar basit.Ancak dedikodulara yer vermemek için oynayacak ve yeneceğiz mecburen ve istemeyerek..O yüzden diyorum ki "beyler rahat olun 3 tane yollarız"...;)

infial§
01.04.2012, 23:03
bu samsun'lu ekigo tam facia eneramo ıle gol kaçırma yarışına gırerler bu hafta

badboysefaa
02.04.2012, 00:36
yine saçma sapan bi kilit maçı bizi buldu samsunun yeneceğini düşünüyorum...

fatih585858
02.04.2012, 02:17
Hedefimiz var ve kazandığımız takdirde, o hedeflediğimiz ilk 8'e kalacağız. Herşey kendi elimizde, iyi bir motivasyonla, inançlı bir futbolla Samsun'u fazla zorlanmadan yeneriz. Bu takım ligin en iyisi gs'yı kendi sahasında yeniyorsa, inandığı takdirde bu maçıda kazanır. Rakibe beraberliğin bile yetmiyor, olması bizim avantajımız olan bir durum. Bu ligin kontra atağı en iyi uygulayan takımların biriyiz. Fazla karamsar olmayalım arkadaşlar! İbb ile Samsun'un arasında bayağı bir kalite farkı var. Ben takımımızın, İbb maçında ki vurdumduymaz futbolun tam tersinde, motive olmuş, hedefine ulaşmak isteyen inançlı bir futbol oynayacağına inanıyorum. Bu maçla ilgili son kelimemde şu: K-A-Z-A-N-A-C-A-Ğ-I-Z......

Kokomo
02.04.2012, 08:10
Samsunsporun varoluş maçı, gerçekçi olalım !

Samsunspor rahat alacaktır ve kümede de kalacaktır.

Salim58
02.04.2012, 08:21
Bizi ilgilendiren maçların tamamı c.tesi saat 19:00 da.Sıkıntı yapmaya hiç gerek yok.

Deplasmanda daha güzel oynuyoruz,Samsunspor'un konumu beni pek ilgilendirmiyor.
Üç gollü bir galibiyetle hem gol sayımızı 58 yapar plakayı buluruz hemde Play Off'a kalırız...

Ferhat06
02.04.2012, 08:42
aynı duyguları taşıyorum, renktaşımız ve aramızın iyi olduğu samsunun küme düşmesi beni de üzer ama burda suçu kendimizde arayalım, sen olmadık anda evinde belediyeye 3 puanı ver, kendi göbeğini kendin kesecekken fırsatı tep ve başka takımları beklemeye mahkum ol!!1 Rıza hoca tüm sezonun emeği demişti bu maça alsak garantiliyorduk ama demek ki bazı futbolcular play offa kalarak ligi uzatmak istemiyor ve erken tatile çıkma derdinde...Eğer böyle bir durum varsa eyvah...Elimizde yapacak tek şey kalıyor bütün gücümüzle kupada finale gitmek, başka yolu yokkkk!

Mesut hocanın takımı Samsunun düşmesini kimse istemez ama Samsun kendi sahasında Bursadan 3 tane yerken nerdeydi akılları.O maçı canlı izledim,hiç mücadele etmedi Samsun takımı.

yigidolar06
02.04.2012, 08:45
Bizi ilgilendiren maçların tamamı c.tesi saat 19:00 daSıkıntı yapmaya hiç gerek yok.

Deplasmanda daha güzel oynuyoruz,Samsunspor'un konumu beni pek ilgilendirmiyor.
Üç gollü bir galibiyetle hem gol sayımızı 58 yapar plakayı buluruz hemde Play Off'a kalırız...Gerçekten böylemi düşünüyon hala sivasın ahı gitmiş vahı kalmış bizlerin dualarıyla buralara kadar geldiler şanta bizden yanaydı iyi oynadık kaybettik. kötü oynadık kazandık. samsuna yazık olur kötü oynayıp kazanmakla biz dua edelimde antalya kendi göbek bağını kessin bizde rahat edelim

Salim58
02.04.2012, 08:57
Gerçekten böylemi düşünüyon hala sivasın ahı gitmiş vahı kalmış bizlerin dualarıyla buralara kadar geldiler şanta bizden yanaydı iyi oynadık kaybettik. kötü oynadık kazandık. samsuna yazık olur kötü oynayıp kazanmakla biz dua edelimde antalya kendi göbek bağını kessin bizde rahat edelim

Niye abi deplasmanda çoğu takımın canını yaktık çoğununda canını yakacaktık ama bunada hakemler müsade etmedi.

Sivasspor ne şanssız bi sezon yaşıyor önce Manisayı yen ligden düşür sonra play off'a kalmak için Samsunu yeneceksin ligden düşüreceksin.

Bir tarafta Sivasspor'u ligde bırakan Mesut Bakkal.Diyer tarafta Rıza hocamızın takım arkadaşı Şifo Mehmet.:)

En iyisi Antalya FB'yi yensin bizde Samsunu yenelimde bu sıkıntıda bitsin.
Antalya'nın FB'yi yenmesi nekadar zorsa bizim Samsun'u yenmemizde okadar zor...Keşke her şey son maça kalmasaydı..

sivaslıadem
02.04.2012, 08:59
beşiktaş yüzünden yine işimiz sarpa sardı
gittiler evlerinde kaybettiler
bu maça kalmamalıydı
artık samsun kazanmak için her şeyi yapacaktır
antalya kadıköye gidiyor puan alması zor
samsun kazanırsa ligde kalacak sivas kazanırsa ilk 8de olacak
beraberlik ikisine de yaramayacak
valla türkiye kupasını kazanacağımızı bilsem gönül rahatlığıyla samsunun kazanmasını isterim
inşaallah kupayı alırız da play off maçlarından daha kısa bir yolla avrupa ligine gideriz
böylece samsun da lige devam eder

sivaslıadem
02.04.2012, 09:01
herhalde ankette sivassporun kazanma ihtimalinin zayıf görüldüğü ilk maç
başka hiç bir maçta görmedim

Ferhat06
02.04.2012, 09:07
Ankette Sivas kazanırı tıkladım ama dünkü neticeleri hiç hesaba katmadım.O yüzden işimiz çok zor.

ünisivas
02.04.2012, 09:14
YİĞİDOLAR gidiyormuyuz SAMSUNA destekliyormuyuz takımımızı son ana kadar. hadi başlayalım şimdiden belediye vekiller bakan söyleyelim otobus tahsis etsinler gidelim . buradan yazmakla olmuyor . varmısınız yokmusunuz ben başladım hadi hepberaber isteğimizi dile getirelim...

ardahanlı
02.04.2012, 09:19
Beşiktaş böylesine kritik maçlarda hep enteresan sonuçlar alıyor. (bkz.Bursanın şampiyon olduğu sezonun son maçı) Gerçi bir bakıma iyi oldu heyecan son maçlarda sürecek en azından.

Samsun Sivasa diş geçirecek potansiyelde değil, keza Antalyada fenere diş geçirecek çapta değil. Sivas Samsunu, Fenerbahçede Antalyayı yener olay biter bence....

MMK
02.04.2012, 09:45
Samsun küme düşmeyecekse Samsun'un kazanmasını isterim.Onlara geçmişten bir vefa borcumuz var.Büyükler hatırlar Abidin Akmanol vardı 6 pastan topu direğin üstünden avuta atmıştı.Golü atsa küme düşecektik,O maçta kurtulduk.Şimdi o borcu ödeme vakti geldi.Sivasspor hastasıyım ama kümede kalacaksa gönlüm Samsundan yana.

cücü baba
02.04.2012, 10:10
Adamlar gitmiş beşiktaşı evinde yenmiş, antalyada evinde yenilmiş bursaya hadi bakalım çık işin içinden samsunu yenecek gücümüz olsa dahi bu şartlar altında nasıl top oynayacak futbolcularımız ? bu ana kalmamalıydı play of şansımız yazık oldu.........

etzel1967
02.04.2012, 10:31
bir iki maçta takım kötü oynadı, mücadele etmedi diye koskoca bir sezonu görmezden gelen felaket telları gene çıkmış ortaya...el insaf...bu takım tüm olumsuzluklara rağmen lige damgasını vurmuş, kendinden daha iyi kadroya sahip bir çok takımı, takım olma ruhu ve mücadelesiyle geride bırakmıştır...allahtan korkun yahu...bu takımın iyi gün dostu, iki yüzlü taraftara ihtiyacı yok kardeşim...son maçta oynan oyunu ben de beğenmedim ve gerçekten kötü oynadık ve mücadele etmedik...ama sırf bu maç için koca sezonu görmezden gelmek nasıl bir vicdanın ürünüdür...play off a kalamazsak dünyanın sonu mu bu yahu??? bugün manisanın yerinde biz de olabilirdik...bizim kadromuzun manisadan çok üstün bir yanı yok ki? biraz insaflı olun...emek veren insanların emeğine dil uzatmayın...eğer taraftarsanız gidin stadı doldurun...bu takımı rezil eden tek şey var, o da futbolcular değil boş tribünlerdir...

eneskeskin
02.04.2012, 11:13
Ben herşeye rağmen kazanacağımıza ve play-offa kalacağımıza inanmak istiyorum ama olmuyor inanamıyorum....

zereya
02.04.2012, 11:25
ÇOK ZOR MAÇ

geçen yıl şampiyonu belirledik

bu sene düşmeyi Nedir bu çektiğimiz şansızlık

Playoftan ziyade - yine şaibelere yer vememek için

için Sivas da en az Samsun kadar hırslı olacak

Samsunda çık stresli olacak kolay değil

sonucu kestirmek zor

MaXiMuM
02.04.2012, 13:10
ÇOK ZOR MAÇ

geçen yıl şampiyonu belirledik

bu sene düşmeyi Nedir bu çektiğimiz şansızlık

Playoftan ziyade - yine şaibelere yer vememek için

için Sivas da en az Samsun kadar hırslı olacak

Samsunda çık stresli olacak kolay değil

sonucu kestirmek zor

Bu son hafta maçları artık alışkanlık olmaya başladı bize. Şaibe olamaz çünkü bizimde iddiamız var. Geçen hafta ilk 8 i garantilesek ve iddiasız çıksaydık bu maça o zaman olurdu şaibe.

ofozturk
02.04.2012, 13:14
bir iki maçta takım kötü oynadı, mücadele etmedi diye koskoca bir sezonu görmezden gelen felaket telları gene çıkmış ortaya...el insaf...bu takım tüm olumsuzluklara rağmen lige damgasını vurmuş, kendinden daha iyi kadroya sahip bir çok takımı, takım olma ruhu ve mücadelesiyle geride bırakmıştır...allahtan korkun yahu...bu takımın iyi gün dostu, iki yüzlü taraftara ihtiyacı yok kardeşim...son maçta oynan oyunu ben de beğenmedim ve gerçekten kötü oynadık ve mücadele etmedik...ama sırf bu maç için koca sezonu görmezden gelmek nasıl bir vicdanın ürünüdür...play off a kalamazsak dünyanın sonu mu bu yahu??? bugün manisanın yerinde biz de olabilirdik...bizim kadromuzun manisadan çok üstün bir yanı yok ki? biraz insaflı olun...emek veren insanların emeğine dil uzatmayın...eğer taraftarsanız gidin stadı doldurun...bu takımı rezil eden tek şey var, o da futbolcular değil boş tribünlerdir...

imzamı her kelimesine atarım. çok olumsuz bir millet olmuşuz. biraz düşünün koca sezionu.

MMK
02.04.2012, 13:59
Bazı arkadaşlar takımın başarısını görmezden gelerek bizim dualarımızla burda bulunuyor yoksa takımda iş yok diyor.Biraz daha dua etsenizde şampiyon olsaydık keşke.İsterseniz biraz daha sıklaştırın da bari Türkiye Kupasını alalım.Eğer kerameti kendinizde görüyorsanız.

ec58
02.04.2012, 14:30
Geçtiğimiz iki sezonu ve bu sene başını düşündüğümüzde; Sivassporun şuanki geldiği nokta SÜPER...

Şike Soruşturması kapsamında Ahmet Çelebi hala içerde; şikeden ceza alırsak çok yazık olur.

Samsun Sivas taki maçta da bizi çok zorladı. Manisa maçının bir tekrarı gibi olur. Becerikli olan kazanır.

Sivas açısından yenilmek önemli değil ama şike muhabbetine mahal vermemek lazım. Korcan kaleye geçmesin sakın...

Herşeye rağmen içinde bulunduğumuz şartlarda geldiğimiz yer için takıma bir teşekkür borcumuz var.

üçyıldız58
02.04.2012, 14:44
biz 3 ligdeyken sezon açılışına birçok kulubu davet etmemize rağman burun kıvırıp gelmemişlerdi
samsunspora davet yapılınca kabul etmiş o zamanki 1. ligdeki as kadrosuyla gelip sezon açılışımıza katılmıştı handau.timefto.davutla güzel kadroları vardı
biz kazanırda samsun düşerse çok yazık olur

dogan5880
02.04.2012, 17:08
ben samsunun yenmesını istıyorumm hak eden samsun lıgde kalsın

Sivas
02.04.2012, 17:21
Insallah Samsun dü$mez.
Allah yardimcilari olsun....

dogan5880
02.04.2012, 17:50
samsunu yenersek duşmanları oluruz yenılırsek ebedı dost oluruz hangı daha guzel sızce

eneskeskin
02.04.2012, 20:23
samsunu yenersek duşmanları oluruz yenılırsek ebedı dost oluruz hangı daha guzel sızce

yenilirsek play-offa kalamayız yenersek kalırız hangisi güzel sence ?

eyupk
02.04.2012, 20:39
sezonun en zor maçı olucak, işimiz çok zor

eyupk
02.04.2012, 20:48
ARKADAŞLAR FUTBOLCULARIMIZ SİZCE FORMLARINI KUPA MAÇINA MI SAKLIYORLAR, NEDEN BU KADAR KÖTÜ OYNARLAR AKLIM ALMIYOR, İ.B.BYİ RESMEN ELİMİZDEN KAÇIRDIK YAZIKLAR OLSUN BU RUHSUZ FUTBOLCULARA.

asabibaba
02.04.2012, 21:14
ARKADAŞLAR FUTBOLCULARIMIZ SİZCE FORMLARINI KUPA MAÇINA MI SAKLIYORLAR, NEDEN BU KADAR KÖTÜ OYNARLAR AKLIM ALMIYOR, İ.B.BYİ RESMEN ELİMİZDEN KAÇIRDIK YAZIKLAR OLSUN BU RUHSUZ FUTBOLCULARA.

İ.B.B elimizden kaçarken ben niye görmedim RESMEN YENİLDİKKKKKKKKKK KAÇAN BİŞİ YOK YOK YOK

58_SEMİH_58
02.04.2012, 21:18
İnşallah yeniliriz.

Sivasspor adamı kanser eder.

mzahidsahin
02.04.2012, 22:14
sivasspor ve samsunspor kadroları karşılaştırıldığında fark atarız gibi görünüyor ama form durumlarına bakarsak işimiz yaman. ama yine de kazanacağımızı düşünüyorum.

şarkışla 58
02.04.2012, 22:18
Samsunu yeneceğiz.Biz daha ölmedik.

fatih585858
03.04.2012, 01:42
ben samsunun yenmesını istıyorumm hak eden samsun lıgde kalsın

Hangi takımı destekleyeceğin seni ilgilendirir, yalnız merak ettiğim konu; nasıl tuttuğun takımın yenilmesini istiyorsun be arkadaş! Üstelik birde takımımızın, bu maçı kazandığı takdirde , ilk 8 hedefinin gerçekleşeceği bir ortamda nasıl böyle yorum yapıyorsunuz. Geçen senede bu sitede, birçok kişi resmen ts düşmanı olduğunu belirterek fb'ye maçı verelim zaten ligte kaldık şeklinde yazılar yazmıştılar. Herkes istediği şekilde düşünmekte özgür, yanlış anlama seni yada senin gibi düşünenleri yargılamak gibi bir düşüncem yok.

seydo55
05.04.2012, 09:45
S.A
Zaman zaman siteyi takip eden biri olarak gerekirse playofflara kalmayalım Samsunspor kümede kalsın diyen diyebilen tüm yiğidolara renkdaşlarım adına teşekkür ederim Sivas şehrini ve Sivassporu seven biri olarak birde bu yorumları okumak insanın sevgisini daha da artırıyor...Bizim için ne kadar önemli bir maç olduğunu anlatmama gerek yok fakat şunu bilmenizi isterim galibiyet alamasak ve bu yüzden küme düşersek bunda Sivassporun suçu vardır diyerek sizi düşman ilan edip düşmanlık beslemeyiz düşersek eğer beceriksiz futbolcular iş bilmeyen yönetimden dolayı düşüyoruz.Bizim için Bankasyada geçirdiğimiz 5 yılla birlikte 6 sezonluk bir maça çıkıyoruz şehir ve futbolcular bunun farkında,hak edilmiş bir galibiyet almak ve kümede kalmak istiyoruz...Bizden sonraki tüm maçlarında başarılar Sivasspora inşallah biz kümede kalır sizde Türkiye kupasını alıp kısa yoldan Avrupaya gidersiniz..

58akif34
05.04.2012, 10:06
Sikinti yok bu mac bizim

ec58
05.04.2012, 10:21
En güzeli Antalya puan alsın, biz galip gelelim...

Oyuncuların kafasında erken tatile çıkma fikri yoksa alabiliriz maçı. İBB maçındaki havayla oynarlarsa Samsun rahat alır.

Korcan kaleye geçmesinde gerisi ne olursa olsun kabulümdür.

Ferhat06
05.04.2012, 10:39
En güzeli Antalya puan alsın, biz galip gelelim...

Oyuncuların kafasında erken tatile çıkma fikri yoksa alabiliriz maçı. İBB maçındaki havayla oynarlarsa Samsun rahat alır.

Korcan kaleye geçmesinde gerisi ne olursa olsun kabulümdür.

Oyuncular nasıl tatile çıkacak kupa maçları devam ediyor.Tatil yapma görüşüne katılmıyorum,İBB maçında futbolcular elinden geleni yapdı ama rakip iyi takım ve iyi top oynadılar.

58hsn58
05.04.2012, 14:42
bu maci mecbur almamiz lazim, adam gibi oynasinlar yeter...

ardahanlı
05.04.2012, 14:48
Anket sonuçları forum üyeleri için oldukça düşündürcü. Sanki Benfica yada Schalke04 ile oynayacak Sivasspor !!!!!!!:confused:

sivasliapocan
05.04.2012, 15:03
Hadi be sivas yenersek playy off yenilirsekk samsun kümeden çıkacak hadi yiğidolarrrrrr yiğidooya rakip yokk

serhatcan
05.04.2012, 15:25
Beyler bırakın samsunsporu yenmeyi. bence tüm sivassporlu futbolcu yönetici ve teknik heyetle sivaslıların konsantre olması gereken türkiye kupası.

infial§
05.04.2012, 15:41
play-off tan avrupa kupasına gitmemız çok zor,gıtsek bile 3.on eleme turundan baslıyoz,play-off bu maça kalmamalıydı

dülger58
05.04.2012, 17:01
sivassporumuz kazanır dedik.ama anket gösteriyor ki samsunspor kazanır.forumdaki arkadaşlar istanbul maçından sonra pek umudu olmadıgı gözüküyor....

bulentt07
05.04.2012, 20:46
Ben bazı arkadasların Sivas yenilsin yada Samsun düşmesin yorumlarını anlamıyorum.Gecen yıldan ders almamısız.Biz cıkalım oynayalım futbolumuzu hakeden kazansın.Samsun canının derdiyle tabiki yenebilir ama stresleri bizim işimize yarayabilir.Biz kimle oynarsak oynayalım yeneriz diye dua ediyorum.

58MUAMMER58
05.04.2012, 20:47
bu maç 3 takımı yakından ilgilendiriyor koca sezonu ilk 4 içerisinde bitirecekken şimdi ilk 8 e girip girmeyeceği belli olmayan sivasssporumuzu sezon başı kurulan yetersiz takım ve hocayla devam eden geçen haftaya kadar ligden düşmeyi artık kabullenmiş bjk yi yenince yeniden umutlanan samsunspor geçtiğimiz sezonlarda hep son haftalarda paçayı yırtan buyılda artık ligde kaldık havasıyla golcüsünü gs ye satan antalyaspor gözü bu maçta olacaktır nerden bakarsak bakalım zor hafta zor maç 3 takımda sezonun en önemli maçına çıkacak benim tahminim antalya fb den mutlaka puan alacağı yönünde ozaman bizim maça bakmıyacaklar samsun bizi yense dahi yetmiyor bizim için en kötü sonuç antalyanın yenmesi aynı zamanda samsununda bizi yenmesi bizi kahreder samsunun seçeneği yok mutlaka galip gelip kulağını kadıköye verecekler ben bizim takımın daha iyi takım olduğuna inanıyorum hayırlısı neyse olsun

Ferhat06
05.04.2012, 21:16
bu maç 3 takımı yakından ilgilendiriyor koca sezonu ilk 4 içerisinde bitirecekken şimdi ilk 8 e girip girmeyeceği belli olmayan sivasssporumuzu sezon başı kurulan yetersiz takım ve hocayla devam eden geçen haftaya kadar ligden düşmeyi artık kabullenmiş bjk yi yenince yeniden umutlanan samsunspor geçtiğimiz sezonlarda hep son haftalarda paçayı yırtan buyılda artık ligde kaldık havasıyla golcüsünü gs ye satan antalyaspor gözü bu maçta olacaktır nerden bakarsak bakalım zor hafta zor maç 3 takımda sezonun en önemli maçına çıkacak benim tahminim antalya fb den mutlaka puan alacağı yönünde ozaman bizim maça bakmıyacaklar samsun bizi yense dahi yetmiyor bizim için en kötü sonuç antalyanın yenmesi aynı zamanda samsununda bizi yenmesi bizi kahreder samsunun seçeneği yok mutlaka galip gelip kulağını kadıköye verecekler ben bizim takımın daha iyi takım olduğuna inanıyorum hayırlısı neyse olsun

Kağıt üstünde tabiiki Sivasspor daha iyi takım ama atmosfere bakarsak,sinirlerine hakim olan taraf kazanır.

bulentt07
06.04.2012, 17:45
Samsun macını ya yenecez ya yenecez.Samsunun dusmesı bızım maca baglı olmasını ıstemezdım.Ama play off ıcın yenmelıyız.

yigidolar06
06.04.2012, 20:30
Samsun macını ya yenecez ya yenecez.Samsunun dusmesı bızım maca baglı olmasını ıstemezdım.Ama play off ıcın yenmelıyız.Senin yerinde olmak istemezdim antalyalı yiğidom

58MUAMMER58
06.04.2012, 23:02
:mad:sivasspor yener yenilir bunlar normalde normal olmayan sivasspor taraftarlarının önemli bölümünün işte kardeş takım rektaş takım filan deyip maçı vermeliyiz satmalıyız yatmalıyız demelerine anlam veremiyorum :mad:arkadaş gören görmiyende sivassporu bu ligin fahişesi sanır ne demek yatmak satmak sivassporunda hedefleri var geçen hafta ibb ye yenildikten sonra tüm kafe sanki ağız birliği etmişçesine sivasda haftaya maçı satar yatar dediler zoruma gitti daha başımız 1 beladan kurtulmadan baskasına bulaşmayalım sivassporu kamuoyunda böyle görülmesine neden olan herkesi kınıyorum :mad:

Tuncay
07.04.2012, 03:22
Son haftanin en kritik maci olacak. Tum gozler ve kem gozler bu macta olacak.
Isimiz cok zor arkadaslar. Yedek agirlikli ciksan,sike diyecekler.Tam kadro ciksan onumuzde kupa maclari var. Bu macda bir oyuncumuz sakatlansa yandik.Samsun varini yogunu ortaya koyup olumune savasacak. Samsunda hakli tek umutlari bu son mac. Samsun macini alirmiyiz,alamazmiyizdan daha onemlisi, oyuncularimizin sagligi daha onemli. Insallah kazasiz belasiz bu maci atlatiriz.

SivasSpor.Com
07.04.2012, 08:42
http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/hoca/1.bakkalrizahoca.jpg

Samsunspor ve Sivasspor, kelimenin tam anlamıyla bıçak sırtı bir maça çıkıyor. Maç öncesi ve sonrası gelişmeleri bu başlık altında bulabilirsiniz sayfamız gün boyu yenilenecektir.

UEFA Avrupa Ligi Play Off Grubu'nda var olmak için puan kaybetme lüksü bulunmayan Sivasspor, kümede kalma şansını mucizevi bir şekilde devam ettiren Samsunspor'a konuk oluyor.

Ligde kalmak için mutlak kazanması gerek Karadeniz ekibi, Sivasspor'u devirirse, F.Bahçe'nin de Antalya'yı yenmesini bekleyecek. Eğer tüm olasılıklar gerçekleşirse Samsunspor ligde tutunmayı başaracak.

Öte yandan Sivasspor da, takipçileri İBB, Eskişehirspor ve Gaziantepspor'un pusuda beklediğini ve play off şansını kaçırabileceğini biliyor. Yiğidolar, son kritik 90 dakikayı da kayıpsız atlatarak Avrupa Ligi şansını zorlamak istiyor.

Samsunspor'da cezalı Adem dışında eksik bulunmazken, Sivasspor'da Hayrettin'in sakatlığı sürüyor.

19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçta Hüseyin Göçek düdük çalıyor. Zorlu mücadele Lig TV 2'den yayınlanıyor.

SAMSUNSPOR-SİVASSPOR
STAT: 19 Mayıs
SAAT: 19.00
HAKEM: Hüseyin Göçek
YAYIN: Lig TV 2 (78/378)

SAMSUNSPOR: Ertuğrul, Hakan, Bahia, Kemal, Akaki, Yenal, Murat Yıldırım, Fink, Uğur Boral, Serdar Özkan, Ekigo
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

SİVASSPOR: Atilla, Navratil, Uğur Kavuk, Faty, Murat Akça, Kağan, Erman Kılıç, Kadir, Grosicki, Eneramo, Pedriel
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

stain
07.04.2012, 08:45
başarılar sivasım yensende yenilsende kalbimiz hep seninle :) yenilirsen işlerdeğişir haaa...

Salim58
07.04.2012, 08:45
Önemli olan Sivasspor'un kazanmasıdır.

Vurduğun gol,şansın bol olsun Sivasspor'um..

İnşaallah bu maçı üç gollü bir galibiyetle alırızda hem play-off'a kalırız hemde ligde 58'inci golümüze ulaşır önümüzdeki Bursa maçna bakarız..

Yusuf Çevik
07.04.2012, 08:53
Kağıt üstünde ne kadar zor görünen bir maç.

Ama hiç bir şey belli olmaz.

Yiğidolar bu maçı kazanıp Türkiye Kupasın`da ve Play-Off` ta yoluna devam ederler umarım.:)

58akif34
07.04.2012, 09:18
Alacaz bu maci herkes rahat olsun 3-4 mac bizim olacak

sibur
07.04.2012, 09:35
çok zor bir maç,ama imkansız değil.Sivas istesin (ama gercekten istesin) şu ligde yenemeyecegi takım yok .... Rabbım yardımcımız olsun bu akşam

Countach
07.04.2012, 09:52
murat akça rızanın akrabasıymış haberiniz varmı beyler bunun gibi kapasitesi olmayan çocuk ilk 11 oynuo takımın bu aksamkı halını sız dusunun

Ferhat06
07.04.2012, 10:02
Maç uzayda da olsa bizi mutlu edecek tek sonuç takımımızın galibiyetidir.

bulentt07
07.04.2012, 10:04
Bugünde Samsun yensin kardeş mardeş muhabbeti yapan cıkmaz inşallah.Sivasım yenecek hemde ıkı sebep var yenmek ıcın bır playoff dıgerıde unuttugumuz ama ımkansız olmayan 12 puan sılme meselesı.Ya puan sılınırse burda samsun yensın dıyenlerı gorurum hemen Rıza hocaya saldırırlar.Bız yenelım kafamız rahat olsun.Gecen hafta enaz bır puan alsaydık ıyı olurdu olmadı.

yigidolar06
07.04.2012, 10:53
Bugünde Samsun yensin kardeş mardeş muhabbeti yapan cıkmaz inşallah.Sivasım yenecek hemde ıkı sebep var yenmek ıcın bır playoff dıgerıde unuttugumuz ama ımkansız olmayan 12 puan sılme meselesı.Ya puan sılınırse burda samsun yensın dıyenlerı gorurum hemen Rıza hocaya saldırırlar.Bız yenelım kafamız rahat olsun.Gecen hafta enaz bır puan alsaydık ıyı olurdu olmadı.12 puan silinecekse düşmüşüz gardaş o zaman antalyan ligte kalsın sen rahat et

eskibektaşlı
07.04.2012, 11:02
12 puan silinecekse düşmüşüz gardaş o zaman antalyan ligte kalsın sen rahat et

Bülent 07 arkadaş doğru bir uyarı yapıyor, temkinli olup 3 puan almanın gerekliliğini ifade ediyor,

Her ihtimale karşı 12 puan silme işlemi olursa Samsunu yenmemiz halinde 50 puan olur 12 puanı çıkarırsan 38 puan kalırki bu son 3 takım içerisinde olmamamız demektir, aksi olur yenilirsek 47-12 = 35 puan olur ki bu düşecek takım içinde kalmak demek.. temkinli ve tedbirli düşünen Bülent07 arkadaşı kutluyorum.

burak58as553
07.04.2012, 11:31
Çok ama çok zor bi maç olacak..Hüseyin Göçek kesinlikle baskı altında kalıp sürekli Samsun lehine karar verecek.20.000 kişi önünde oynamak hiç kolay olmayacak.Açıkçası fazla ümidim yok bu maç için...

58MUAMMER58
07.04.2012, 12:00
HAYATTA hep şuna inanırım kıyakçılığın sonu ayakçılıktır acıma kimseye acınacak duruma düşersin askerliğimi samsunda yaptım ozamanlar kocaeli ile 2.ligde şampiyonluğa oynuyorlardı severim samsunu keşke bu maçtan önce ligde kalsalardı fakat herşeyden önce sivasım gelir henüz önümüzü göremiyoruz uefa playoflardan önce cezaları kesin diyor tff aklına uyupda 12 puan ceza keserse ki ihtimal dahilinde sivas düşer kimseninde gıkı çıkmaz bu sahipsizlik bu yalakalık varken:mad: hadi playoftan vazgeçtim sırf bu tehlikeyi atlatmakiçin galip gelmeliyiz gelecek sezon lig farklı olacak büyük ihtimalle playof kalkacak kadın çocuklar ücretli maç seyredecek tff sıkıştığında aklına esip kimseye sormadan istediği kuralları çıkartıyor böyle bi ceza verirse samsunlular yada başkaları yaw ayıptır sivası niye düşüreceksiniz derlermi?sanmıyorum sanal ortamda diğer hamsi kafalılarla bir olup şikeciler ligde düşürün türk futbolu temizlensin filan sivası aşağılıyorlar en küçük saygıları sevgileri yok burda bakıyorum da herkes adeta yenilelim diye seferberlik ilan etmişler ben normal şartlarda sivas kazanır derimde şartlar samsuna çalışacak gibi siyasetin giremediği kurum kalmadı nasılki ilk 4 ü belirlediler düşenide belirleyeceklerdir

bulentt07
07.04.2012, 12:06
Bülent 07 arkadaş doğru bir uyarı yapıyor, temkinli olup 3 puan almanın gerekliliğini ifade ediyor,

Her ihtimale karşı 12 puan silme işlemi olursa Samsunu yenmemiz halinde 50 puan olur 12 puanı çıkarırsan 38 puan kalırki bu son 3 takım içerisinde olmamamız demektir, aksi olur yenilirsek 47-12 = 35 puan olur ki bu düşecek takım içinde kalmak demek.. temkinli ve tedbirli düşünen Bülent07 arkadaşı kutluyorum.

Ben bu ihtimali manisa macındada düsünmüstüm yendik rahatlamıstım Samsun bjk yi yenince iş tekrar karıstı.Simdi Biz Samsunu yenelim Fenerde Antalyayı yensin Ondan sonra puan silme ihtimalide bizi korkutmaz.Beni anladıgınız için tesekkürler.Antalyada yasasamda Sonuna kadar Sivasımın cıkarlarını düsünüyorum.

bulentt07
07.04.2012, 12:12
12 puan silinecekse düşmüşüz gardaş o zaman antalyan ligte kalsın sen rahat et

Benim Antalya gibi bir derdim yok Sivaslıyım Sivassporluyum.Antalyada yasıyorum Sivasımın karsısında kimin oldugunu asla gözüm görmez her macı almasını isterim.Antalya taraftarı burda bıze her mac küfreder iki yıl önce kümeye diyede bagırdılar hatta.Ama Sivasspor hem playoff hem -12 puan ihtimali için yenmeli.

yigidolar06
07.04.2012, 12:31
Benim Antalya gibi bir derdim yok Sivaslıyım Sivassporluyum.Antalyada yasıyorum Sivasımın karsısında kimin oldugunu asla gözüm görmez her macı almasını isterim.Antalya taraftarı burda bıze her mac küfreder iki yıl önce kümeye diyede bagırdılar hatta.Ama Sivasspor hem playoff hem -12 puan ihtimali için yenmeli.Bizimde Antalyayla Samsunla diğer takımlarla derdimiz yok Sivas belediyeye yenildi Antalyada Bursaya yenildi demek oluyorki şanlarımızı kaybetmişiz geçmişten gelen bir sevgimiz var samsuna karşı.

http://resimzade.com/Show.html?i=35015&token=16097 (http://resimzade.com/Show.html?i=35015&token=16097)

YİĞİDO EMİR 58
07.04.2012, 13:14
HAYDİ SİVAS HAYDİ SİVAS HAYDİİİİİ

avare
07.04.2012, 13:36
samsunda oynayan ugur boral a cok dikkat etmeliyiz adamin bize karsi sansi tutuyor fenerdeyken bize karsi oynadigi her macta gol atti ozel onlem alinmali bence

sivasliapocan
07.04.2012, 13:50
Hadi yiğidolar dağın zirvesine kadar çıktınız tam üstüne şimdi çıkma zamanı

hasanim58
07.04.2012, 13:53
haydi sivasim dov direkleri havalandir fileleri 1_0 olsun bizim olsun insallah yeneriz bize kimse acimadi zamaninda biz de acimayalim ki acinacak duruma dusmeyelim

hasanim58
07.04.2012, 14:48
ne zaman sivassporumuz galip gelse maci degerlendirelim konusu acildiginda gururla okudugumuz yigidolarin yorumlari gercekten okumaya deger zevkle gururla okuyoruz tesekkur ediyoruz cunki hepimizin mutlulugu sivassporumuzun basarisi insallah bugunde ayni gururu yasatacak bize sahadaki 11 yigidimiz ve yine muhtesem yorumlarimizi yazip gogsumuz kabara kabara yendik iste biz sivassporuz diyecegiz insallahhhhhhhhhhhh

gürünlüyiğido58
07.04.2012, 15:00
Dualarımız sizinle inşallah alıcaz bu maçı..

cılgınsivas58
07.04.2012, 15:02
eneramunun yakaladıgı pozisyonları atması dilegiyle.....
allah yardımcımız olsun

kamışlı58
07.04.2012, 15:32
Bugünde Samsun yensin kardeş mardeş muhabbeti yapan cıkmaz inşallah.Sivasım yenecek hemde ıkı sebep var yenmek ıcın bır playoff dıgerıde unuttugumuz ama ımkansız olmayan 12 puan sılme meselesı.Ya puan sılınırse burda samsun yensın dıyenlerı gorurum hemen Rıza hocaya saldırırlar.Bız yenelım kafamız rahat olsun.Gecen hafta enaz bır puan alsaydık ıyı olurdu olmadı.

silsinler düşelim sivaslıya korkuyla yaşamak yakışmaz yeterki senin gibiler rahatlasın yazık

mühendisburak58
07.04.2012, 15:33
Kırmızı-Beyazlı takımlardan hangisinin ligde kalacağına KIRMIZI-BEYAZLILAR karar verecek...

holigan
07.04.2012, 16:36
büyüksün sivasim sampiyonuda sen belirlersin kümeye düsenide.gecen sene sampiyon fener dedik.bu sene kümeye antalya düssün diyoruz.ne diyorsak o.
cünki biz sivasiz sivassporuz.

sivasfutbol
07.04.2012, 16:58
silsinler düşelim sivaslıya korkuyla yaşamak yakışmaz yeterki senin gibiler rahatlasın yazık

neden düşeçekmisiz bu nasıl muhabbet bizden önce düşecek takımlar varken.

kılıçer58
07.04.2012, 17:09
ARKADASLAR UNUTMAYALIMKİ PUAN SİLİNECEKSE TEK TAKIM SİVASSPORUMUZ DEGİL İ.B.B MANİSA VE MERSİNDE VAR BUNLARDANDA SİLİNECEK BUNLARDA ALTIMIZDA OLDUGUNA GORE BENCE SORUN YOK İNSALLAH SAMSUNSPOR LİGDE KALIR BIZDE TURKIYE KUPASINI ALIR VEYA FINAL OYNAR UEFA YA GIDERIZ UNUTMAYALIM BIZ 3 LIGDE IKEN BIZE DESTEK CIKAN TAM TAKIM SIVASA HAZIRLIK MACI YAPMAYA GELEN TEK TAKIM TESEKKURLER SAMSUNSPOR

GokhanTurna
07.04.2012, 17:15
Kazanacağız ama bol gollü bir maç olacak 3-2 alırız :)

pover58
07.04.2012, 17:21
murat akça rızanın akrabasıymış haberiniz varmı beyler bunun gibi kapasitesi olmayan çocuk ilk 11 oynuo takımın bu aksamkı halını sız dusunun

arkadaşım kim olursa olsun sonuçta biz hocamıza güveniyoruz.takım rıza hocaya emanet o istedigi tercihi yapar istedigini oynatır sanane.kaldıki murat ı rıza hoca almadı o takımın bir oyuncusu.biz rıza hocanın hak etmiyene forma vermiyecegine inanıyoruz .sorumluluk ta hocamızda.ortamı germenin kime faydası var.adam takımı iki kulvardada başarıyla oynatıyor senin tesbitin boş.

ahmet ali
07.04.2012, 18:20
Geçen 16 dakikada bizim takım iki sarı kartlık hareket yaptı.Hakem koşarak çok sevinçli bir şekilde sarı kartları gösterdi..Tamam..ancak Samsunlular biri kırmızı kartlık iki hareket yaptı..birinde faul bile vermedi....Anlaşılıyor ki bu maçı kaybetmemiz için hakem elinden geleni yapacak..Bu maçı 11 kişi bitirmemiz çok zor görülüyor....
Bunun dışında takımımız iyi oynuyor..Samsun bizi yenebilecek güçte bir takım değil....

kamışlı58
07.04.2012, 18:27
golü yedik teşekkürler rıza hoca

ahmet ali
07.04.2012, 18:28
Yine bir maçta gol yedik..Ustelik kotu başlamadığımız bir maçta..Peki şimdi biz bu takıma bir turlu gol yememeyi öğretemediği için bazı arkadaşlar kızıyor diye Rıza Çalımbay'a değil de örneğin maçı anlatan spikere mi kızacağiz????

ahmet ali
07.04.2012, 18:36
Beklediğimiz golu attık..Daha fazla gol atabiliriz ama daha fazlasını yememiz bu defansla mumkun...

sivaslıadem
07.04.2012, 18:38
eskişehir 1-0 önde ve diğer maçlarda gol yok

ycicek2000
07.04.2012, 18:43
eskişehir 1-0 önde ve diğer maçlarda gol yok

Sivassporun bu maçı kazanmak için varını yoğunu ortaya koyması ve kazanması lazım.

sivasfutbol
07.04.2012, 18:52
gençler belediyeyi yenerse playof a gideriz herhalde..

infial§
07.04.2012, 19:02
kupası maçında da boyle oynarsak vay halımıze

ycicek2000
07.04.2012, 19:14
Türkiye kupası bu sene Sivas'ın ,kimse başka hesap yapmasın

ycicek2000
07.04.2012, 19:37
Belediye 1-0 öne geçti ,Antepde Bursada 1-0 önde.
Playoff için mutlaka kazanmamız lazım. Allah yardımcımız olsun.

ycicek2000
07.04.2012, 19:41
Gooooooooooooooooooooool
Erman Kılıç 2-1 oldu

ahmet ali
07.04.2012, 19:58
Tebrikler...Herşey yeniden başlıyor..bursa kupa maçınıda kazanmalıyız...

GokhanTurna
07.04.2012, 20:01
Ligi 7. bitirdik hiç sorun değil puan farkı yok nasıl olsa :)

mühendisburak58
07.04.2012, 20:03
maçtan önce ne demiştim.
Kırmızı-Beyazlı takımlardan hangisinin ligde kalacağına KIRMIZI-BEYAZLILAR karar verecek...
sivas manısanın ustune samsunuda yolladı bank asyaya...tebrikler yiğidolar devamı gelir inş.

sivaslıadem
07.04.2012, 20:05
oh be dünya varmış ibb ile play off da yine oynayacağız bunun acısını çıkarmak lazım
Şükür sıkıntılı maçi atlattık ve 7. Sırada bitirdik darısı kupaya