Orijinalini görmek için tıklayınız : GALATASARAY`lıdan Sivasspor`lulara SLM...!
muratfincan 14.11.2005, 03:45 Gardaşlar;
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...!
murat gardas teşekkür ederim. sivaslılar adına...bizim de istemiz futbolun eskide olduğu gibi kardeşşe sadece oyun eğlenceden ibaret olduğunu herkeze göstermek senin gibi sağduyulu tarftarlara bunu sağlayacamıza inanıyorum. sitemize hoşgeldin gardas yazılarını yorumlarını her zaman görmek isteriz.
hoşgeldin sitemize... güzel dileklerin için teşekkür ederim...
bbptek58 14.11.2005, 08:15 Gardaşlar;
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...!
abi öncelikle aramıza hoşgeldin... ama galatasarayı bırakmanı senden rica ediyorum... çünkü biz anadolu insanları olarak istanbul takımlarını tutmamalıyız...biz bunun mücadelesini veriyoruz...
Bu sözlerin bizide sevindirdi kardaş. ANTALYALIYİĞİDOOĞUZ
serhankaburcuk 14.11.2005, 14:48 Murat gardaş sitemize hoşgeldin...Bizim sitemizin kapısı herkese açıktır...
shadow3458 14.11.2005, 14:53 HOŞ GELDİN KARDEŞ HOŞGELDİN UMARIM İYİ VAKİT GEÇİRİRSİN SİTEMİZDE AYRIMCILIK OLMAZ BURDA.İSABETLİ BİR KARAR VERMİŞSİN.
ofgurleyuk78 14.11.2005, 14:55 Yurdun her tarafindan olumlu mesajlar almak ne güzel. Yigidolar olarak bizler hiçbir zaman centilmenligi elden birakmadik. birakmiyacagiz. Sizlerede özellikle S.Urfaspor' a basarilar.
GeCeVeMaVi58pRf 14.11.2005, 14:56 Gardaşlar;
evet haklısın kardes önemli olan türktakımıdır ama bizim içinde öncelikli olan milli takım ve sivasspordur neden ligde bir anadolu takımı daha sampiyon olamsın hersene 3 takım arasında gecıyor avrupaya bakın mesela italya hersene 6-7 takım sampıyonluk parolasıyla cıkıyor sahaya bızde öle olmalıyız...
Murat gardaş sitemize hoş geldin. Umarım iyi vakit geçirirsin...
HOŞGELDİN GARDAŞIM SİTEMİZE
SİTEMİZE HOŞ GELDİN DİGER İLLERDEN KARDEŞLERİMİZİ BURDA GÖRMEK BİZLERİ SEVINDİRİR. UMARIM HOŞ VAKIT GECIRIRSİN
MAVİ_BERE 14.11.2005, 19:38 SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!!
Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz...
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem...
VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...
Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR...
BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...
BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...
ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!
BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....
LEVENT AKÇINAR
CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98...
MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail. com
BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...
TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM..
ÖNEMLİ NOTT::::
BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM...
ANLAYAN ANLAR...
1967_DERNEK_10UR 14.11.2005, 19:50 Gardaşlar;
KARDEŞ ÖNCELİKLE SİTEMİZE HOŞGELDİN..AMA BİR YALNIŞI VAR ÖZELLİKLE ULTRASLAN DENEN GRUBUN SİVAS'TA BAZI DUVARLARA YAZI YAZIYORLAR..UYARDIK OLAY BİTTİ..AMA YAZARKEN YAKALARSAK YALATIRIZ O YAZILARI..
sinan58_34 14.11.2005, 19:52 kardes sıtemıze hosgeldın tesekkurler destegınden dolayı sitemize bı gıren bıdaha cıkmak ıstemıyo ınsallah daha da aktıf olursun
1967_DERNEK_MUSTAFA 14.11.2005, 19:56 aramıza hoş geldin inşallah memnun olursun
serhat3358 14.11.2005, 21:25 Gardaş sitemize hoş geldin eğer bizi tanıma fırsatın olursa diğerlerinden farklı olduğumuzu göreceksin.
Gardaşlar;
bu güzel duygu ve düşüncelerin için sonsuz teşekkürler.
her insan her türkiye cumhuriyeti vatanadaşı senin gibi düşünse güllük gülistanlık geçinip gideriz.
bariskoc24 16.11.2005, 14:36 yaa bu ne hep gardaş sitemize hoşgeldin. bence birkaç kişi yazsa olurdu(o bile fazla)herkes aynı cümleyi yazmış. insan okurken siteden çıkmak istiyo...
yaa bu ne hep gardaş sitemize hoşgeldin. bence birkaç kişi yazsa olurdu(o bile fazla)herkes aynı cümleyi yazmış. insan okurken siteden çıkmak istiyo...
yeni geldim diyen birisine ne denir başka??? sadece bu formu okuyorsan zaten boş!!!
yaa bu ne hep gardaş sitemize hoşgeldin. bence birkaç kişi yazsa olurdu(o bile fazla)herkes aynı cümleyi yazmış. insan okurken siteden çıkmak istiyo...
Bir mekana geldiğinde selam verilir, diğerleri selam alır ve hal hatır sorarlar. Tanışmıyorlarsa tanışırlar. Hoş geldin derler. Bunlar güzel şeyler...
Ayrıca bu bir nezaket kuralıdır.
Sampiyom 16.11.2005, 14:56 ne guzel herkes sivasa destek veriyor bense daha hic bir macina gidemedim cunku fransada oturuyorum neyse yigidolar benim kalbimde yasiyor herkese sevgi ve saygilarimla
Hoş geldin gardaş aramıza İnşallah Urfasporuda süperligde görmeyi umud ediyoruz
Gardaşlar;
Beşiktaş nasıl sadece Beşiktaş'ta yaşayanların değilse, Fenerbahçe nasıl sadece Kadıköy'de yaşayanların değilse, Galatasaray nasıl sadece Beyoğlu'nun küçük bir bölgesinin değilse........
Gün gelecek Sivassporumuz da kazandığı başarılar ve kaldırdığı kupalarla sadece Sivaslıların olmaktan çıkacak tüm Türkiye'nin takımı olacaktır. Tabii bizler gurur duymaya devam edeceğiz.
Eğri oturup doğru konuşalım. Şunun şurasında sportif başarı olarak sadece Süper Lig'e çıkışımızı gösterebiliyoruz. Başka hiçbir ciddi başarımız ve zaferimiz ve tecrübemiz yoktur. Buna rağmen insanların bu kadar küçük başarıya ne denli önem verdiğini görmek bize Sivassporumuzun ilerleyen yıllarda alacağı büyük zaferlerle Türkiye'yi coşturacak potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.
Sarkdakikisla58 17.11.2005, 16:08 Hosgeldin aramiza gardas
cemal58yiğido 15.12.2005, 21:46 SAOL GARDAŞIM
Galatasarayli gardasimizada bu yakisir
dogukan58 15.12.2005, 22:39 ''''tc. vatandaşıyız...''' galatasaraylı gardaş bu yazı şekli yanlış aslı ve doğrusu şöyle olacak TÜRKİYE CUMHURİYETİ veya T.C. vatandaşı şeklinde ........
teşekkurler eyvallah
HOŞGELDİN GARDAŞ ZATEN BENİM 2. TAKIMIMDA GALATASARAY DI HERKESE KAPIMIZ AÇIK...
buzdevri 18.01.2006, 12:24 hosgeldın kardes aramıza bende gercı yenı geldım ama gs oldugunu duydum tıklatayım kapını dedım
buzdevri 18.01.2006, 12:29 slm arkadasım aramıza hosgeldın .
gercı bende dun aksam kayıt oldum ...
Gardaşlar;
hoş geldin arkadaşım siteye güzel dileklerine aynen katılıyorum...
58-Göksun 30.01.2006, 22:41 cimbomluyum hemde yiğidoyum inşallah sivas daha iyi yerlere gelir.bütün maçlarını zevkle izliyorum.Burda olmamız tesadüf değil.Böyle şehre böyle takım yakışır.daha da başarılı olacağız inşallahSivasspor.com1 Sivasspor.com1
58-Göksun 30.01.2006, 22:47 aSivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1
Alemde Tek Büyük SİVASSPOR!!!!!!!!
1967_DERNEK_10UR 31.01.2006, 08:39 Alemde Tek Büyük SİVASSPOR!!!!!!!!
başka takımı tutan yiğido olamaz... TEK BÜTÜK SİVASSPOR..
Ronaldinho 31.01.2006, 09:35 Sivasspor.com1
bu sözlerin beni sevindirdi
Etem-Murat 31.01.2006, 09:36 başka takımı tutan yiğido olamaz... TEK BÜTÜK SİVASSPOR..
haklısın ciğerim önce sivas gelir sivas varken takım tutulurmu demi
Arif Coşkun 31.01.2006, 09:46 Pek çoğumuz önceden İstanbul kulüplerini tutuyorduk,bu gerçek inkar edilemez elbette. Nice gençlerimiz o takımların sevgisiyle büyüdü, bunu bir çırpıda içinden silip atmak pek mümkün olmasa gerek. Onun için bu tür arkadaşlarımıza biraz daha hoşgörüyle yaklaşılması gerekir kanatindeyim. Bu zamanla oluşacak bir şey, Sivasspor'umuzun da göstereceği başarı bulunduğu konum bu tip arkadaşlarımızın gerçek takımlarına sahip çıkmasını daha çok hızlandıracaktır.Aramıza hoşgeldin Galatasaray'lı arkadaşım.
Tarkan ÇeLik 31.01.2006, 10:53 haklısın ciğerim önce sivas gelir sivas varken takım tutulurmu demi
ÖYLE DİYON ABİ AMA SENİ AZ GÖRMEDİM KARŞIYAKA TRÜBÜNLERİNDE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Etem-Murat 31.01.2006, 11:43 ÖYLE DİYON ABİ AMA SENİ AZ GÖRMEDİM KARŞIYAKA TRÜBÜNLERİNDE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
yanlış göztepe desen olurdu yanlışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
HER ZAMAN HER YERDE SİVAS SPOR
aslansivasli 31.01.2006, 12:41 başka takımı tutan yiğido olamaz... TEK BÜTÜK SİVASSPOR..
BEN GALATASARAYLIYIM VE BU TAKIMIDA SATMAM SIVASSPOR BIZLERE GÖRE TEK BÜYÜK BUNU HERKESE KABUL ETTIRMEMIZ GEREK DAHA IYI YERLERE GELMESI IÇIN BENDE BUNUN IÇINÇALISIYORUM BÖYLE BIR ZAMANDA BIZLERDE SIVAS IN IYILIGINI DÜSÜNÜRKEN BIZI DISLAMAN ÇOK SAÇMA
1967_DERNEK_MUSTAFA 31.01.2006, 12:49 arkadaşlar şunu kabul edelim lütfen bizlerde sivasspor süper lige çıkmadan FB GS BJK takımlarını tutuyorduk ama şu anda o dediğimiz takımlarla aynı konumdayız yani artık onlar bizim rakibimiz olur sivaslı olarak sivassporda başka takım tutmak biarz bana abes geliyor
1967_DERNEK_TUĞRUL 31.01.2006, 13:00 arkadaşlar şunu kabul edelim lütfen bizlerde sivasspor süper lige çıkmadan FB GS BJK takımlarını tutuyorduk ama şu anda o dediğimiz takımlarla aynı konumdayız yani artık onlar bizim rakibimiz olur sivaslı olarak sivassporda başka takım tutmak biarz bana abes geliyor
REİSS AYNEN KATILIYORUMM AMA BAZI ARKADASLAR YİNEDE 3 BUYUKLERİ TUTUYORLAR NEYMİSS TUTTUGU TAKIM SİVASIMIZLA OYNUYOSA O ZAMAN SİVASLIYIMM OLMAZ KARDESİM O SEKİLDE DUSUNUYOSANNN HİCC TUTMA SİVASIMIZI DAHA İYİİİİİİ...!!!!!
CÜSSKB-Aynur 31.01.2006, 13:01 arkadaşlar şunu kabul edelim lütfen bizlerde sivasspor süper lige çıkmadan FB GS BJK takımlarını tutuyorduk ama şu anda o dediğimiz takımlarla aynı konumdayız yani artık onlar bizim rakibimiz olur sivaslı olarak sivassporda başka takım tutmak biarz bana abes geliyor
Dernek Mustafa ya katılıyorum.
Aynı kulvarda yarışan rakibini desteklemek hiçbir mantığa sığmaz.Bu tür açıklamaları çok samimi bulmuyorum.
cagri_deniz 31.01.2006, 13:01 EYWALLAH KARDAŞ..GÜZEK KONUŞTUN..BİRLİK OLMALIYIZ..HER KONUDA.
İSTANBULDAN GAZİMAHALLESİ
SİVAS//ZARA//BÜYÜKKÖYLÜ
aslansivasli 31.01.2006, 13:02 REİSS AYNEN KATILIYORUMM AMA BAZI ARKADASLAR YİNEDE 3 BUYUKLERİ TUTUYORLAR NEYMİSS TUTTUGU TAKIM SİVASIMIZLA OYNUYOSA O ZAMAN SİVASLIYIMM OLMAZ KARDESİM O SEKİLDE DUSUNUYOSANNN HİCC TUTMA SİVASIMIZI DAHA İYİİİİİİ...!!!!!
GALATASARAY SIVASLA OYNADIGINDA BEN GENE GALATASARAY I TUTARIM BU KONUDA HAKLISIN HIÇ TUTMASIN DAHA IYI
1967_DERNEK_TUĞRUL 31.01.2006, 13:04 GALATASARAY SIVASLA OYNADIGINDA BEN GENE GALATASARAY I TUTARIM BU KONUDA HAKLISIN HIÇ TUTMASIN DAHA IYI
Bİ HAYİNN DAHAAA NASIL SIVASLISINN SENN???? :D
aslansivasli 31.01.2006, 13:19 Bİ HAYİNN DAHAAA NASIL SIVASLISINN SENN???? :D
VALLA HAYIII OLARAKDA GÖRÜN BENI AMA BEN SIVAS IDA DESTEKLERIM
NAUGHTYBOY58 31.01.2006, 13:23 sitemize hoş geldin gardaş
ulaşlı yiğido58 31.01.2006, 13:31 sağol gardaş eyvallah
cemal58yiğido 31.01.2006, 13:39 Murat gardaş sitemize hoş geldin. Umarım iyi vakit geçirirsin...
1967_DERNEK_TUĞRUL 31.01.2006, 13:40 VALLA HAYIII OLARAKDA GÖRÜN BENI AMA BEN SIVAS IDA DESTEKLERIM
AAA YOK NE HAİNN GÖRMESİİİİ :D SEN MANNAK Bİ TARAFTARSIN :D
aslansivasli 31.01.2006, 22:59 AAA YOK NE HAİNN GÖRMESİİİİ :D SEN MANNAK Bİ TARAFTARSIN :D
SAOL TEVECÜHÜN ILTIFAT EDIYOSUN BU KADAR KISA SÜREDE ANLADINNN BRAVOOO
aLEMİN KRALI SİVASSPOR!!!!!!!!!!!
erhan5834 31.01.2006, 23:03 Gardaşlar;
gardaş inşallah bu çizginde devamedersin değişmezsin ... iyi dileklerin için tşk.ler haklısın hepimiz tc vatandaşıyız ama allah kimseyi 4 büyüklü etmesin sen gel seni sivassporlu yapalım bırak onları ... zaten renkleri bozukk...
karacaören34-58 31.01.2006, 23:05 ARAMIZA HOŞ GELDİN GÜZEL SÖZLERİN İÇİN TEŞEKÜRLER:)
Etem-Murat 01.02.2006, 10:58 [QUOTE=karacaören34-58]ARAMIZA HOŞ GELDİN GÜZEL SÖZLERİN İÇİN TEŞEKÜRLER:)[/QU teşekkürler aliağzına sağlık bana diyecek laf bırakmadın
buzdevri 03.02.2006, 12:23 bır galatasaray lı gormek cok guzel burada kardes herkes cok ıyı arkadaslıkdan ote kardeslık v e hr turlu yardımı bulursun ben erzurum lu olarak aramıza hosgeldın
burak_baykal 03.02.2006, 12:33 [QUOTE=muratfincan]Gardaşlar;
MURAT GARDAŞ ARAMIZA HOŞGELDİN.SİTEYE DE YAZMIŞ OLDUĞUN YAZIDA ÇOK GÜZEL ANLAMLAR KULLANARAK BAZI SİVAS VE GS HARİCİ TAKIMLARDA DÜŞMAN TAKIM DİYE TARAFTARLAR OLARAK BİLİYORLAR AMA SPOR SEVGİ VE KARDEŞLİKTİR.................. .....................
bır galatasaray lı gormek cok guzel burada kardes herkes cok ıyı arkadaslıkdan ote kardeslık v e hr turlu yardımı bulursun ben erzurum lu olarak aramıza hosgeldın
hoş geldin..............
zaten bir cimbomlusu eksikti sitemizin o da geldi eksiğimiz tamamlandı.allah murattan razı olsun
cimbom para sıkıntısı yaşıyor arkadaşlar yardım eli uzatak yaaa
1000$ benden :) :)
sivasligenc 03.02.2006, 14:01 kardeş aramıza hoş geldin bu site taraftarımız olan olmayan herkese acık saygısızlık yapmamk koşuluyla herkes düşüncelerini açabilir burda
antifenerbahce 28.02.2006, 00:42 cimbom para sıkıntısı yaşıyor arkadaşlar yardım eli uzatak yaaa
KARDEŞ TÜM TAKIMLAR PARA PROBLEMİ YAŞIYO AMA GALATASARAYIN PROBLEMLERİ GÖZ ÖNÜNDE AMA GALATASARAYIN KİMSENİN PARASINA İHTİYACI YOKTUR....GALATASARAY BÜYÜK BİR CAMİA DIR.....GALATASARAY I KÜÇÜLTMEK VE DALGA GEÇMEK KİMSENİN HADDİNE DEGİLDİR.............. SİVASSPOR-GALATASARAY KARDEŞ -------------------------------------------------------------------------
BİR GÜN HERKES SİVASSPORLU OLMASIN BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN
www.antifenerbahce.net
TracyMcGrady58 28.02.2006, 00:45 cimbom para sıkıntısı yaşıyor arkadaşlar yardım eli uzatak yaaa
gs de birlik beraberlik yoktur yönetimde.gs li zengin adam mi yoktur ya.hepsi bir olsun bu sikintidan cikarsiniz
antifenerbahce 28.02.2006, 00:48 zaten bir cimbomlusu eksikti sitemizin o da geldi eksiğimiz tamamlandı.allah murattan razı olsun
GARDAŞ CİMBOMLU HERYERDE WAR...HERKESİN İÇİNDE BİR CİMBOM AŞKI WARDIR.......
ÇEKLER ÖDENİR.......SİZİN HAKKINIZ ÖDENMEZ.....................
www.infazteam.com ALEM DURUR....İNFAZ WURUR..........
TracyMcGrady58 28.02.2006, 00:56 hos geldin gs li gardas.herkese aciktir sayfamiz
ua_boys_of_hell 27.08.2006, 19:08 tüm cimbomlulardan ve ULTRASLAN dan sivasa selam... sivasspora süper ligde başarılar dilerim umarım herşey istediğiniz gibi olur ..
UA_TAYFA 27.08.2006, 19:13 tüm cimbomlulardan ve ULTRASLAN dan sivasa selam... sivasspora süper ligde başarılar dilerim umarım herşey istediğiniz gibi olur ..
vay kardeşim üye olmuş formlarada yazmış helal olsun yakışır..sivasspora başarılar..
çılgın-sedat 27.08.2006, 21:27 KARDEŞ SİTEMİZE HOŞGELDİN
UMARIM İYİ VAKİT GEÇİRİSİN
leblebi82 27.08.2006, 22:08 GS'YE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR DİLERİZ...
deli_yigido 27.08.2006, 23:00 2.3.4. yok abi sadece sivassporluyum!!!
1967_CLUB_ÖZGÜR 28.08.2006, 00:19 Gardaşlar;
Ey Wallah Galatasaray lı Hoş Geldin..!!
!!!!!....1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...!!!!
1967_CLUB_ÖZGÜR 28.08.2006, 00:22 GS'YE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR DİLERİZ...
galatasaray'a CHAMPIONS LİGİ nde BŞARILAR DİLERİZ.!!!
GS'YE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR DİLERİZ DARISI SiVASSPORUN basina:)
TracyMcGrady58 28.08.2006, 02:34 Galatasarayli arkadaslar hosgeldiniz aramiza.Bu arada Galatasaraya basarilar dileriz sampiyonlar liginde
aslansivasli 28.08.2006, 03:01 HOŞ GELDİNİZ. TEŞEKKÜR EDERİZ. GALATASARAY A BAŞARILAR ŞAMPİYONLAR LİGİNDEE
karacaören34-58 28.08.2006, 13:35 ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ...
GALATASARAYA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR DİLERİZ. ÇÜNKÜ AVRUPADA İLK VE TEKSİNİZ. SİVAS DA EN YAKIN ZAMANDA AVRUPAYA GİDER İNŞALAH
osman1990 29.12.2006, 15:42 SPOR DOSTLUKTUR BARIŞLTIR
HER ŞEY SPOR İÇİN
Gardaşlar;
.............. HOŞ GELDİNİZ.................
erhan5834 29.12.2006, 17:57 Gardaşlar;
hoş geldin murat kardeş yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum....ayrıca başarı dileklerin içinde teşekkürler...
aramıza hoşgeldin murat kardeş
ademgoze 29.12.2006, 19:22 iyidilekler iyi insanlarda olur iyiler her zaman kazansın
çılgın-sedat 29.12.2006, 19:51 Pek çoğumuz önceden İstanbul kulüplerini tutuyorduk,bu gerçek inkar edilemez elbette. Nice gençlerimiz o takımların sevgisiyle büyüdü, bunu bir çırpıda içinden silip atmak pek mümkün olmasa gerek. Onun için bu tür arkadaşlarımıza biraz daha hoşgörüyle yaklaşılması gerekir kanatindeyim. Bu zamanla oluşacak bir şey, Sivasspor'umuzun da göstereceği başarı bulunduğu konum bu tip arkadaşlarımızın gerçek takımlarına sahip çıkmasını daha çok hızlandıracaktır.Aramıza hoşgeldin Galatasaray'lı arkadaşım.
evet abi dediğin gibi biz ist de büyüdük ve ist takımlarını tutuyorduk BEİŞKTAŞ GALATASARAY FENERBAHÇE AMA YİĞİDOMUZ SÜPERLİGE ÇIKNCA BUNLAR 2. KALİTE OLDU BENDE ÖNCEDEN [COLOR="red"]BEŞİKTAŞHASTASIYDIM HELEN ÖYLEYİM AMA GÜZEL YİĞİDOM SÜPERLİGE ÇIMKINCA ONDAN BAŞKASINI 1. TAKIM YAPAMAM
NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE
AMA HALEN SİVASSPORUMUZU DESDEKLEMEYEN SİVASLILAR VAR
özlemözlem 30.12.2006, 20:17 GALATASARAYLI ÖZLEMDEN HEPİNİZE SELAM VE SEVGİLERLE İYİ YILLAR VE HAYIRLI BAYRAMLAR...SİVASI VE SİVASSPORU SEVİYORUM.....:) :)
1967_CLuB_MuRaT 30.12.2006, 20:21 GALATASARAYLI ÖZLEMDEN HEPİNİZE SELAM VE SEVGİLERLE İYİ YILLAR VE HAYIRLI BAYRAMLAR...SİVASI VE SİVASSPORU SEVİYORUM.....:) :)
Saol sanada iyi yıllar..Mutlu bayramlar
abdurrahim_58 30.12.2006, 21:06 Murat gardas sitemize hosgeldin insallah sitemizde iyi vakit gecirir memnun kalırsın.
by lord karayel 30.12.2006, 21:19 GALATASARAYLI ÖZLEMDEN HEPİNİZE SELAM VE SEVGİLERLE İYİ YILLAR VE HAYIRLI BAYRAMLAR...SİVASI VE SİVASSPORU SEVİYORUM.....:) :)
saolun sizede iii bayramlar we yeni yılınızda sağlık mutlu huzurlu bir yıl dileği ile yanlız galatasaraylı değilde normal bir nikle girseniz bence daha iiiiii olur
cihan çiftçi 30.12.2006, 22:14 hoş geldin gardaş aramıza biz anadolu külürlerinin başarı gösermesini istiyoz artık dört büyükler lafı kalmasını her takım bizim neden hep takımlarımız içi kavga ediyoruz kendi futbolumuzu kirletiyoruz
Gardaşlar hoşgeldiniz hepiniz...
1967_DERNEK_NAİL 30.12.2006, 22:29 Gardaşlar;
HOŞ GELDİNİZ ARKADAŞLAR ARMIZA
Gardaşlar hoşgeldiniz hepiniz...
............hoş geldiniz..........
Aramıza hoş geldiniz. Sevgi, saygı ve kardeşlik çerçevesinde güzel vakit geçirmeniz temennisiyle...
ceza_tolga_rep 22.03.2007, 14:13 burda bu sene sizi yenecez aslanlar...................... ...............
_bling_lady- 22.03.2007, 14:59 ja dünyada(tüekiyede) senin gibi düsünen insanlar varmi daha??coook küzel sözler yazmisin insallah herkez senin gibi düsünür.bazi manyaklar futbolu stadlarin disina cikariyor ve ne yaziki bazilari ölümle sonuclaniyor.
senin bu sözlerini insallah insanliktan nasibini almamis kisilerde okur!!!!!!!:):):)
nazimgulturk 22.03.2007, 15:02 SİTEMİZE HOŞGELDİN.......GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER....
Hoşgeldin kardeş.Spor barış kardeşliktir..
Kardes hos geldiniz aramiza sevgi ve saygi dileklerimizi arz ederiz.Saygilarimla...
kucukfırat 22.03.2007, 17:18 bak bu sözler iyi oldu h.g..
......................
berlinli1967 22.03.2007, 18:01 arkadaşlar şunu kabul edelim lütfen bizlerde sivasspor süper lige çıkmadan FB GS BJK takımlarını tutuyorduk ama şu anda o dediğimiz takımlarla aynı konumdayız yani artık onlar bizim rakibimiz olur sivaslı olarak sivassporda başka takım tutmak biarz bana abes geliyor
REİSLERİN EFENDİSİ YENİ GELDİM VE SANA UĞRAYAMADIM KUSRA BAKMA AYNEN REİSE KATILIYORUM FB,GS,BJK,ARAMIZDA HİC FARK YOK BİZ SİVASLIYIZ VE SİVASIN TARAFTARIYIZ VEBUNUNLADA GURUR DUYARIM MUSTAFA ABİNİN SÖZLERİ BİZ ONURE ETTMİŞDİR ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASSPORRRRRRRRRRRR
By Karayel+58 22.03.2007, 18:30 Bize kalbi atana bizimde herkese atar eywallah......+63
zaralım 58 22.03.2007, 18:56 ARAMIZA HOŞ GELDİN SEFA GETİRDİN SİVEREK Lİ GARDAŞ
Ultra sivasli 22.03.2007, 19:23 Hos geldin Urfali Gardas insallah seni daha cok bu sitede görürüz
hoşgeldin galatasaraylı(urfalı) murat aramıza
ofozturk 07.04.2007, 17:02 BASLIKTA NEDEN galatasaray IN TAMAMI BÜYÜK YAZILMISTA SİVASSPOR'umun ADI KÜCÜK YAZILMIŞ. ART NİYET SEZDİM SANKİ.
sivas_kangallı 07.04.2007, 17:29 nede olsa galatasaray lı yani canım:)):
abdurrahim_58 07.04.2007, 17:49 Haklısın gardas Emegıne saglık bunu haazırladıgın için.................
bu hafta bakalım nerelere kaçacaksınız.... :D
elleshar 14.01.2009, 22:49 Bende bir galatasaraylı olarak sempati duyduğum bu takımın forumunda bulunmaktan gurur duyuyorum
GokhanTurna 14.01.2009, 22:55 Bende bir galatasaraylı olarak sempati duyduğum bu takımın forumunda bulunmaktan gurur duyuyorum
teşekkür ederiz kardeş.. bizim hiç bi taraftara karşı düşmanlğımız yok
elleshar 15.01.2009, 00:00 teşekkür ederiz kardeş.. bizim hiç bi taraftara karşı düşmanlğımız yok
zaten rakip taraftarlar adlı bir bölüm açarak ne kadar dost canlısı bir taraftar kitlesine sahip olduğunuzu gösterdiniz bu fair play ruhunu bütün takımlarımızın benimsemesi lazım
tekdoktirin 15.01.2009, 01:19 ŞUNUUNUTMASIN, G ,S ,LILAR ARTIK SIVASA YENMEKİÇİN GELEMEYECEKLER ŞÜNKÜ ORDAN ARTIK ÇIKIŞYOK ŞÜNKÜ BİZDAHA İYİYİZ VE DE BÜSENE ŞAMPİYONUZ HERŞEYERAMEN ŞÜNKÜ ANADOLUYUZ ,MAZLUMA ,EREN, ZALİME, ALP,
bizim hakkımızda iyi düşünen rakip taraftarlara teşekkürler.
etzel1967 19.01.2009, 21:06 hepinize selamlar sivasspora başarılar. ben GALATASARAY lı olarak sivasın başarılı olmasını isterim. ama şampiyonluk bu bütçelerle zor be kardeşim en iyi 3. 4 lüktür sivas için. sivasa lig ve kupada başarılar....
önemli olan zoru başarmak...inşallah başaracağız...
cücü baba 19.01.2009, 22:45 [QUOTE=milan;46300hepinize selamlar sivasspora başarılar. ben GALATASARAY lı olarak sivasın başarılı olmasını isterim. ama şampiyonluk bu bütçelerle zor be kardeşim en iyi 3. 4 lüktür sivas için. sivasa lig ve kupada başarılar..
Değerli kardeşim öncelikle iyi temennilerin için sana teşekkür ederim umarım samimisindir. İş bütçeye gelince 4 büyük denilen takımlar 3 aşşağı 5 yukarı her sezon aynı paraları harcıyorlar ama 1 tanesi Şampiyon oluyor senin mantığından yola çıkarsak hepsininde Şampiyon olması lazım ama biz bu sene olmazsa seneye bu İstanbul tekelinden çıkarıp Anadolu Devrimini Futbol anlamında İNŞALLAH gerçekleştirip Ş A M P İ Y O N olacağız bunu hiç bir güç engelleyemez..
dülger58 19.01.2009, 22:54 HOŞ GELDİN GARDAŞ.SİVASIN SOĞU SOGUK İNSANI MERTDİR.KAVGA GÜRÜLTÜ BİZİM İŞİMİZ DEGİL.
EMRE_YÜKSEL 19.01.2009, 23:02 Dilimi kesseler
Çenemi Dikseler
Beni yok etseler
Kalbimden gelir SİVASPOR SESİ
howsoonisnow3 19.01.2009, 23:25 hepinize selamlar sivasspora başarılar. ben GALATASARAY lı olarak sivasın başarılı olmasını isterim. ama şampiyonluk bu bütçelerle zor be kardeşim en iyi 3. 4 lüktür sivas için. sivasa lig ve kupada başarılar....
geçen sene 73 puan almadık mı takımın yarısı sakattı?
bu sene o puanı daha iyi olan kadromuzla alırsak ki, hayli hayli alırız.
Ş A M P İ Y O N U Z!!!!
bende galatasaraylıyım. sivasspora başarılar.
ama gerçekçi olmak lazım gs sivasa ters geliyor gs eler sivası kupadankardeş feneri yendik sıra sizde kaçış yok bir ilki gerçekleştireceğiz inşallah bu maçta şeytanın bacağını kıracağız.
kardeş feneri yendik sıra sizde kaçış yok bir ilki gerçekleştireceğiz inşallah bu maçta şeytanın bacağını kıracağız.
imkansis Galatasaray bu macii farkli alicak hic sorlanmadan sampiyon Galatasaray hic bosuna heveslenmeyin ama ikinci olabilirsinis ;)
mev58lüt 20.01.2009, 21:04 imkansis Galatasaray bu macii farkli alicak hic sorlanmadan sampiyon Galatasaray hic bosuna heveslenmeyin ama ikinci olabilirsinis ;)
sen cok hayel görüyon....................... ..........................
sen cok hayel görüyon....................... ..........................
ben hayal görmüyorum gecen seneki iki maci bir hatirla ikisinide Cim Bom cok rahat kazandi sivasin kadrosu hemen hemen ayni ne güc kazandi nede güc kaypetdi ama cim bom dahada güclendi gercekci olalim üstelik sivas cim bomu tarihinde hic yenememis
mev58lüt 20.01.2009, 21:18 ben hayal görmüyorum gecen seneki iki maci bir hatirla ikisinide Cim Bom cok rahat kazandi sivasin kadrosu hemen hemen ayni ne güc kazandi nede güc kaypetdi ama cim bom dahada güclendi gercekci olalim üstelik sivas cim bomu tarihinde hic yenememis
SIVASSPORUNSU KADROSU IKI SENEDIR ILKYARIYI LIDER BITIRIYO BIDE SIZE BAKIN SAMPIYONSIVASSPOR
howsoonisnow3 20.01.2009, 21:21 ben hayal görmüyorum gecen seneki iki maci bir hatirla ikisinide Cim Bom cok rahat kazandi sivasin kadrosu hemen hemen ayni ne güc kazandi nede güc kaypetdi ama cim bom dahada güclendi gercekci olalim üstelik sivas cim bomu tarihinde hic yenememis
Sivas'ın ilk 11'ini say desem sayamazsın,
Dolayısıyla ne kadar güüçlendiğimizi de anlayamazsın,
Ama cumartesi saat 15:45'te ve ayrıca Mayıs sonunda bazı şeyleri anlayacaksın merak etme bizanslı kardeşim.
howsoonisnow3 20.01.2009, 21:22 imkansis Galatasaray bu macii farkli alicak hic sorlanmadan sampiyon Galatasaray hic bosuna heveslenmeyin ama ikinci olabilirsinis ;)
rica etsem cumartesi maçtan sonra da buraya skoru yazar mısın?
imkansis Galatasaray bu macii farkli alicak hic sorlanmadan sampiyon Galatasaray hic bosuna heveslenmeyin ama ikinci olabilirsinis ;)ALIRMI ALAMAZMI GÖRECEĞİZ AMA SEN FARKI RÜYANDA GÖRÜRSÜN.
delifisek58 20.01.2009, 22:56 hoş geldin kardeş saolasın güzel dileklerin için urfasporada başarılar
ultrasholigans 20.01.2009, 23:08 selam yiğidolar ultrAslan tayfa dan semih Herkese Sevgi,saygılarımı sunarım inşallah bu hafta orada olacağız güzel ve centilmence bir maç oLur iyi olan kazansın
ultrasholigans 20.01.2009, 23:09 rica etsem cumartesi maçtan sonra da buraya skoru yazar mısın?
birader rahat oL o konuda sen cumartesi günü oradayız atıp tutma burdan istersen maçtan once goruselım telefon numaramı vereyım istersen daha rahat oLur
birader rahat oL o konuda sen cumartesi günü oradayız atıp tutma burdan istersen maçtan once goruselım telefon numaramı vereyım istersen daha rahat oLur
Maçtan sonra görüşün de maçı sen de izle :)
mev58lüt 20.01.2009, 23:13 selam yiğidolar ultrAslan tayfa dan semih Herkese Sevgi,saygılarımı sunarım inşallah bu hafta orada olacağız güzel ve centilmence bir maç oLur iyi olan kazansın
hos geldin kardes........................ .............................. .
ultrasholigans 20.01.2009, 23:19 hoşbulduk abicim eywallah sağolun
Galatasaraylı arkadaşlar hoşgeldiniz. Önce dostluk centilmenlik kazansın takımlardan da Sivasspor kazansın
ultrasholigans 20.01.2009, 23:25 :rolleyes:temennimiz iyi oynayan kazansın
:rolleyes:temennimiz iyi oynayan kazansın
Her zaman iyi oynayan kazanamıyorki. :)
ultrasholigans 20.01.2009, 23:35 evet maalesef öyle hava şartları da malum şuan sivas da hava nasıl acaba yani maç günü falan kar yağışı varmıdır acaba bilgilendirebilecek olan var mı şimdiden saygılar sevgiler
mev58lüt 20.01.2009, 23:40 GALATASARAYsivasin soguna dayanirsa iyi
gardaş bende istanbuldayım fenerbahçeyi tutuyordum fakat şimdi sivasspor luyum. herkeze selamlar.fenerbahçe artık beni ilgilenmiyorum
mev58lüt 21.01.2009, 00:17 A.S hos geldin kardas........................ .............................. .
elleshar 21.01.2009, 08:34 giden her sevgilinin ardından
hep biz olduk el sallayan
haykırsak duyarlarmı sesimizi
hangi sevdadan galip çıktıkki
yürüyoruz sessiz ve kederli
nevizade geceleri
inletiyoruz her çıkışında
istiklal caddesini
boşuna çekilmedi bunca çile
içiyoruz gündüz gece
haykırdık duymadı ama hiç kimse
peşindeyiz heryerde
zaten aşklar hep yalan dolan
sonu hep acı hüsran
bize her sevdadan geriye kalan
sadece galatasaray
HooliganYigido 21.01.2009, 10:17 Gardaşlar;
GARDAS ÇOK SAOL TÜSEKKÜR EDERİZ AMA Ş.URFA SPOR ADINA SAYFA AÇSAYDIN DAHA GÜZEL OLURDU.. GS KİM YAW İNSANIN MEMLEKETİ GİBİSİ VARMI :)
HooliganYigido 21.01.2009, 10:19 TÜM GS LİLER SLM İNŞ SİVASDA EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLARIZ DİĞER YORUMUIMU YANLIŞ ANLAMAYIN LÜTFEN İNSANLARIN MEMLEKETLERİNE SAHİP ÇIKMASINI BELİRTMEK AMACIYLA YASDIM.......................
HooliganYigido 21.01.2009, 10:21 selam yiğidolar ultrAslan tayfa dan semih Herkese Sevgi,saygılarımı sunarım inşallah bu hafta orada olacağız güzel ve centilmence bir maç oLur iyi olan kazansın
İNŞ BİZDE CENTİLMENTLİKTEN YANAYIZ ..........
astaravisa 21.01.2009, 10:53 a.selam
ama herzaman ANTİ İSTANBUL.
GALATASARAYsivasin soguna dayanirsa iyi
siz böylemi misafirperversiniz bi dövmediğiniz kaldı forumda galatasaray lıları. fenerli olsa farklı olurdu eminim. sivasın soğuğu değil cehennemin ateşi olsa ferk etmez. GALATASARAY DAN BAHSEDİYORUZ boru değil.
siz böylemi misafirperversiniz bi dövmediğiniz kaldı forumda galatasaray lıları. fenerli olsa farklı olurdu eminim. sivasın soğuğu değil cehennemin ateşi olsa ferk etmez. GALATASARAY DAN BAHSEDİYORUZ boru değil.
Helel sanaaaaa
ama sokuk kar buz biziiii kemes Galatasaray sorlanmadan ALACAK bu maciiiiiiii
Hepinize İSTANBULDAN selamlar. baştan söyleyeyim ben koyu bir GALATASARAY taraftarıyım kızmak yok. :) hafta sonu size çok önemli SÜRPRİZLERİMİZ olacak hazırlıklı olun. :) sivas'a kupa ve ligde başarılar!!!
Tşk ler bizim anlayışımızda Fair Play başta gelir biz herkesle iyi geçiniriz yeterki haksızlık olmasın.. Sivassporlu olmak herkese nasip olmazzz....
HooliganYigido 22.01.2009, 10:26 ALYINA SİVAS BİZİM RAKİBİZ BİZİZ------------------ALAYINA ANTİ-İST ------------------
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN SĞUK KESMEZMİŞ FENER
GİBİ KİLODUNUZA KADAR AVRUPADAN MI GETİRTCEKSİNİZ
kangallı58 22.01.2009, 10:31 Cehennemin atesi olsa fark etmez demek..Sivasta ne atesler yandı siz daha dünkü çocuklarsınız..C.tesi görüşmek üzere ULTRAVESTİ'Ler
Cehennemin atesi olsa fark etmez demek..Sivasta ne atesler yandı siz daha dünkü çocuklarsınız..C.tesi görüşmek üzere ULTRAVESTİ'Ler
sitenize geldik arkadaşça yazışalım die ama siz hakaret ediyosunuz. galatasaraylılık kültürüne kimse sahip olamaz bunu sizden beklemiyorum; ama en azından biraz saygılı olun... cumartesi günü çok üzüleceksiniz!!! aynen geçen yıl olduğu gibi. ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE ULTRASLAN. :)OK LETS GO!SALDIR CİMBOM!! :)
Hepinize İSTANBULDAN selamlar. baştan söyleyeyim ben koyu bir GALATASARAY taraftarıyım kızmak yok. :) hafta sonu size çok önemli SÜRPRİZLERİMİZ olacak hazırlıklı olun. :) sivas'a kupa ve ligde başarılar!!!
asıl süprizler bizden siz gelin sizi eli boş göndermiyeceğiz:D giderken bulgur tereyağ vereceğiz:D
kangallı58 22.01.2009, 12:37 sitenize geldik arkadaşça yazışalım die ama siz hakaret ediyosunuz. galatasaraylılık kültürüne kimse sahip olamaz bunu sizden beklemiyorum; ama en azından biraz saygılı olun... cumartesi günü çok üzüleceksiniz!!! aynen geçen yıl olduğu gibi. ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE ULTRASLAN. :)OK LETS GO!SALDIR CİMBOM!! :)
Sizin gibilerin arkadaslıgına ihtiyacımız yok evelallah biz bize yeteriz...
istanbul yalakası degil memleket hastasıyız biz
Şampiyon Sivasspor varmı aksini söyleyen
[QUOTE=kangallı58;464564]Sizin gibilerin arkadaslıgına ihtiyacımız yok evelallah biz bize yeteriz...
Şampiyon Sivasspor varmı aksini söyleyen[/QU
arkadaş olarak kabul etmek senin bileceğin bişe; ama ben fazla bişey kaybetmem rahat ol. yalaka değil harbi istanbulluyuz biz. sivasspor ancak gönüllerin şampiyonu olur. rüya görmektense gerçekci olun.
GLoBe-Y-Gençlik 22.01.2009, 13:13 Sizin gibilerin arkadaslıgına ihtiyacımız yok evelallah biz bize yeteriz...
Şampiyon Sivasspor varmı aksini söyleyen
Way Canını Yıyem Neler Yazıyon...!
[QUOTE=kangallı58;464564]Sizin gibilerin arkadaslıgına ihtiyacımız yok evelallah biz bize yeteriz...
arkadaş olarak kabul etmek senin bileceğin bişe; ama ben fazla bişey kaybetmem rahat ol. yalaka değil harbi istanbulluyuz biz. sivasspor ancak gönüllerin şampiyonu olur. rüya görmektense gerçekci olun.
biz sizingibi parayla şampiyon olacağımızı alın terimizle gönüllerin şampiyonu oluruz daha iyi
58_sivas_1987 22.01.2009, 14:15 [QUOTE=kangallı58;464564]Sizin gibilerin arkadaslıgına ihtiyacımız yok evelallah biz bize yeteriz...
bu kadar bütçeyle şampiyonluga oynuyorsak büyük takımların bütçesi bizde olsa herhalde uefayı felan alırız .....
AleminKralli 22.01.2009, 14:19 [QUOTE=kangallı58;464564]Sizin gibilerin arkadaslıgına ihtiyacımız yok evelallah biz bize yeteriz...
Sonuna kadar katiliyorum Gecen sene gibi bu senede Sampiyon deyismicek beyler hayal görmeyii birakin artik
Galatasaray Türkiyenin en büyük klübü
Kalite Farki var gercekci olalim ;)
furkan çelik 22.01.2009, 14:28 [QUOTE=kangallı58;464564]Sizin gibilerin arkadaslıgına ihtiyacımız yok evelallah biz bize yeteriz...
rüya mı deilmi bilmem ama bizim gördüümüz rüya size kabus olcak bundan eminim işte
gönüllerin şampiyonluğu onurlu mucadele edenlere verilen unvandır, biz unvanımızdan memnunuz, şampiyonluk(!) sizin olsun kaybettiğiniz o kadar şey varken...
merkez_emre 22.01.2009, 14:53 [QUOTE=gate13;464580]
Sonuna kadar katiliyorum Gecen sene gibi bu senede Sampiyon deyismicek beyler hayal görmeyii birakin artik
Galatasaray Türkiyenin en büyük klübü
Kalite Farki var gercekci olalim ;)
gercekcı mı olmak lazım
gercek olalım o zaman....taraftarın en buyuk kıtleye mı sahıp.mensubu bulundugun grup yada takım taraftarınn kac tanesı ıstanbullu kac tanesının memleketı ıstanbul...bulundugun grubun lıderlerını gecen sene gorduk taraftarı otobusde gelırken onlar ucakla gelıyordu sıvası en lux otelınde kalıyordu...ne mutlu bıze kı 10 mılyon luk butcemızle alayınıza kafa tuttuk mucızeyi gerceklesdırdık umudumuzu son 2 haftaya tasıdık...gerisi sizi ilgilendırır ...ınsanın kendısını de elestırmesı lazım acaba neden oldu bole dıye neden koskoca gs sampıyonlugun anahtarının kucumsedıgı sıvasdan gecdiğini.
BÖYLE DÜŞÜNMENE SEVİNDİM EN ÇOKTA HEPİMİZ TC VATANDAŞIYIZ DEDİĞİN İÇİN EVET KARDEŞİM BURASI TÜRKİYE BUNU ANLAMAYANLAR VAR İÇİMİZDE BEN SINIFIMDAKİ ÖĞRENCİDEN BİLE TEHDİT ALIŞ BİR EĞİTİMCİYİM FALANCAM DAĞDA BAK HOCAM GİBİ BENİM GİBİ NİCE EĞİTİMCİBİZ ONLARA VATAN HAİNİ DİYORUZ YA KAL YADA GİT DİYE HEPİMİZ
TÜRKÜZ HEPİMİZ MÜSLÜMAN SENİN GİBİ DÜŞÜNENE PEK RASTLAMADIM 3 YILDIR BURALARDA YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM BÖYLE YAZDIĞIN İÇİN DİLE GETİRDİĞİN İÇİN
bak gardaş burası aşıklar diyarı sivas burda herkes sivasspora aşıktır ona göre öyle artis artis konuşmayın
burakplt 22.01.2009, 15:30 saol arkadaşım inşaallah herşey dediğin gibi olur
AleminKralli 22.01.2009, 15:39 Istanbull yalakalari :D :D :D gec bunlariii one seni ilgilendirir nede baska birini benim hangi taraftar oldum sivas gecen sene süpriz bir sekilde sampiyonlu kovaladi ama hmm nasil desem herkes billiyordu sampiyon olamicani bu bir gercek bu senede öyle biur durum sampiyonlu kovaliya bilir sivas ama sampiyonluk sor cok sor10 milyonluk bütcemizle kaffa tutduk diyorsun ben öyle görmiyorum bize kaffa tutamadiniz iki macida bize karsi cok net cok farkli olarak yenildiniz bu bi gercek ;) ;)
serrrkan 22.01.2009, 15:41 Hepinize İSTANBULDAN selamlar. baştan söyleyeyim ben koyu bir GALATASARAY taraftarıyım kızmak yok. :) hafta sonu size çok önemli SÜRPRİZLERİMİZ olacak hazırlıklı olun. :) sivas'a kupa ve ligde başarılar!!!
süprizlere her zaman açığız biz koçum merak etme!bizimde size süprizimiz yok değil hani ;)
[QUOTE=AleminKralli;464623]
gercekcı mı olmak lazım
gercek olalım o zaman....taraftarın en buyuk kıtleye mı sahıp.mensubu bulundugun grup yada takım taraftarınn kac tanesı ıstanbullu kac tanesının memleketı ıstanbul...bulundugun grubun lıderlerını gecen sene gorduk taraftarı otobusde gelırken onlar ucakla gelıyordu sıvası en lux otelınde kalıyordu. ..ne mutlu bıze kı 10 mılyon luk butcemızle alayınıza kafa tuttuk mucızeyi gerceklesdırdık umudumuzu son 2 haftaya tasıdık...gerisi sizi ilgilendırır ...ınsanın kendısını de elestırmesı lazım acaba neden oldu bole dıye neden koskoca gs sampıyonlugun anahtarının kucumsedıgı sıvasdan gecdiğini.
hepsi istanbulda yaşıyosa hepsi İSTANBULLUDUR bu bir. bizim otobüslerde herzman yanımızda bi tane lider olur olmasa da fark yapmaz biz memnunuz ayrıca otelde kalma falan da yok biz seyehat etmeye değil takımı desteklemeye geliyoruz. taraftarız biz çekeriz cefa. kafa tutmadınız üç büyükler oynamadığı için o kadar ilerlediniz son maça gelincede istediğimizi aldık ve gittik çünkü herzaman bizim dediğimiz olur. sivası küçümsemek mi sivas ne zaman büyüdü ki sivası küçümseyelim. sivasa inter toto yolunda başarılar. gerçeği bu ne yazıkki.
Besyo_cu 22.01.2009, 20:46 İşte sen ve senın gibi düşünenler yüzünden Türk Futbolu gelişmiyor bizim kavgamız sadece Sivasspor değil hangi anadolu takımı bu başarıyı yakalarsa biz onun destekcisi oluruz...
Gs - Fb - Bjk Tüm maçlarını kazansın ne olur ? bu durum sana futbol adına en ufak bi zevk verecekmı ? Sivas gibi 3 -4 anadolu takımı daha başarılı olsa bu lig güzelleşir ve sizin gibi İstanbul takımları da bizleri Avrupada rezil etmezsiniz...
üç büyükler oynamadığı için o kadar ilerlediniz gerçeği bu ne yazıkki.
Üç eziklere yenilmeseydik şampiyonduk zaten. biz topladıgımız 73 puanın hepsini gs fb bjk dan mı aldık. biraz mantıklı yorum yapın yaa
işte sorun da orda zaten üç büyükleri yenemeden. gücünü gösteremezsin şampiyon olamazsın. antep, g.birliği de bir zaman lar şampiyonlık rüyası görmüşlerdi ne yazıkkı yedirmediler. şimdi hepsi çökmüş durumda.
işte sorun da orda zaten üç büyükleri yenemeden. gücünü gösteremezsin şampiyon olamazsın. antep, g.birliği de bir zaman lar şampiyonlık rüyası görmüşlerdi ne yazıkkı yedirmediler. şimdi hepsi çökmüş durumda.
Feneri yendik bjk ve ts ile deplasmanda berabere kaldık. bu sene şampiyonuz diyoruz anlamıyor musun
yigido_sampiyon 23.01.2009, 00:25 skor ne olursa olsun kazanan dostluk olmalı...
geçen sezon galatasaray maçını kaybettiğimizde şampiyonluğu kaçırdık ama maç sonunda galatasarayı alkışladık...işte sivas taraftarı budur...
altuntas58 23.01.2009, 01:20 Dilimi kesseler
Çenemi Dikseler
Beni yok etseler
Kalbimden gelir SİVASPOR SESİ
Helal olsun sana fanatik emre yine çikolatayı hak ettin senin gibi koçlar yakında daha çoğalacak sivassporumuzun hedefine doğru yiğidonun bayrağını sizler hep ileriye taşıyacaksınız
by_hunter 23.01.2009, 17:43 güzel ve uyarıcı temmenıler sagduyu bu olsa gerek
Malatya Malatya bulunmaz eşin..:)
Bazıalrı dikkatli olsun!!;)
yıldızeli58 28.01.2009, 12:38 Aslan gibi sivaslı çokta iyi Galatasaraylıyım..Sivasın şampiyon olmasınıda canı gönülden destekliyorum..Lakin bülent hoca lütfen ama lütfen Galatasaraya karşı rengini belli edip antipatik olma...kalbimzi seninle ve takımınla ama lütfen tarafsız o..üstünde kırmızı-beyaz eşofman var..sarı-laci değil...oyuncularını GSlı her oyuncuya tekme at diye salma sahaya..yada sadece GS maçından sonra arabesk konuşma..konuş kazımın tekmelerini hakemin sizikazanmanıza rağmen nasıl doğradığını işte o zaman daha çok sevelim memleketimizin takımını..
yerbilimci 03.02.2009, 21:17 Ben de geldim. :D
Galatasaraylı olmakla birlikte Sivasspor'un yaptıları ile gurur duyuyorum.
Bizde de futbol artık tekelliyetten çıkıyor.
|