Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkan'dan Taraftara Davet...

izmirliyigido
09.04.2012, 22:28
http://resimzade.com/Show.html?i=35189&token=8866 (http://resimzade.com/Show.html?i=35189&token=8866)

Başkanımız sayın Mecnun Odyakmaz, Sipas Tv'de Futbol Analiz programına bağlanarak Sivasspor - Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası için Bursalı taraftarların 15.000 bilet, Sivas'lıların ise 3.000 bilet talebinde bulunuğunu, bu durumun da kendilerini çok üzdüğünü söyledi.

Taraftarlardan isteğimiz bu sayının mümkün olduğu kadar arttırılması ve takımın yalnız bırakılmamasını istiyoruz dedi. Stadı yine geçmiş yıllarda olduğu gibi doldurmamızı bekledi.

Eeee, başkan söyleyecek YİĞİDOLAR duyarsız mı olacak? O stad eskiden olduğu gibi şenlik yerine döndürülmeyecek mi? Gelin gibi süslenmeyecek mi? Davullar zurnalar çalmayacak mı? Herkes tuttuğu gibi kolundan eşini, dostunu, kardeşini, arkadaşını, babasını getirmeyecek mi?

Duyamıyorum arkadaşlar. Haydi biz söyledik, bizi kaale almadınız. Büyük başkanımızı da kıracaksınız? Hani onu çok seviyordunuz? Haydi takımı sevdiğinizi söylüyordunuz, artık inanmıyoruz onu geçin ama BÜYÜK BAŞKANIMIZ İSTİYOR !.. BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN DİYOR !.. Sivas'lıların ne kadar çok olduğunu gösterelim DİYOR !..

Ne diyorsunuz? Duyamıyoruz !..

.

adres58
09.04.2012, 22:35
Abi, başkan söyleyecek Yiğido duyarsız kalacak maalesef. Buraya yazıyorum yine seyirci potansiyeli olarak baskın olduğumuz bu şehirde ezileceğiz sayı olarak.

Yazık başkanımıza, çoğunlukla sen söyle sen işit felsefesinde zavallım...

yeniceri_can
09.04.2012, 22:41
70+70=140 tl yol parası..
10tl bilet parası
30 tl de yemek , içecek vs. 180 , 200 liraya nasıl gidelim ? şehrin önce gelen abileri en ufak bir organizasyondan bile kaçınıyor..ekonomik şartları belli şehrimizin..bu şartlarda kimse gidemez..bursa'da sanayicisi , tekstilcisi, fabrikatörü herkes destek oluyor ya bizde ?

izmirliyigido
09.04.2012, 22:42
Başkan yine yuvarlak rakam söylüyor 3.000 diyor ama esası 2.650 bilet satılmış. Bursa'lılar ise 21.900 bilet almışlar. Acı ama gerçek.

.

izmirliyigido
09.04.2012, 22:44
10tl bilet parası
30 tl de yemek , içecek vs. 180 , 200 liraya nasıl gidelim ? şehrin önce gelen abileri en ufak bir organizasyondan bile kaçınıyor..ekonomik şartları belli şehrimizin..bu şartlarda kimse gidemez..bursa'da sanayicisi , tekstilcisi, fabrikatörü herkes destek oluyor ya bizde ?

Sivas'ta ki gençlere birşey söylemiyoruz. Çok haklısınız, az para değil. Hiç olmazsa, işadamları, belediye, STO ve esnaf 10 otobüs ayarlasa yol masrafı olmaz. O zaman herkes bir bilet parası ve yemek parasını ayarlar gider.

Ama ya İstanbul'dakiler??? Onlara ne demeli?

.

şarkışla 58
09.04.2012, 22:49
Ben o satış rakamlarına inanmıyorum.Bizim için olan 2650 doğru olabilir ama Bursa için 21900 olamaz imkansız.Ben biletimi aldım ama denemek için Biletix in sitesine girdim şu an da bile Maratonun en ortası,daha doğrusu stadın tam orta çizgisini gören E bölümüne bile bilet alınabiliyor.Gerisini siz hesap edin artık.Madem E boş bana neden D den verdiler acaba.

adres58
09.04.2012, 22:55
Zaten bu iş Sivastaki genç arkadaşlarımızla yürümez. Çünkü maddi durum açık seçik belli. Gönül isterki maddi açıdan hepsinin durumu iyi olsa. Zaten stadımızda da 5 liraya bile olsa çok yeterli sayıda seyircimiz olmuyor. Ama yüzlerce derneğimizin olduğu milyona dayanan İstanbul nüfusumuzun olduğu yerde 2650 biletin satılması bizleri bırak üzmesini, hüngür hüngür ağlatması gerekir.

dogan5880
09.04.2012, 22:57
sıvastan gelene 20 tane bılet benden gelen olursa msj attsın

yigido_furkan
09.04.2012, 22:58
persembe gunu normalde calısıyorum ama rapor alıp maca gıdıcem beraberımde 1 arkadasım daha gelecek bnım gıbı mac gunu bıletını alacak en az 10000 kısı var. ama bn sucu Sivasın önde gelenlerınde buluyorum. en az bı 4 5 otobus kalkması lazımdı Sivastan. bız macta degıl 25000 kısı 50000 kısı olsak bursa 5000 taraftarı olsa yıne bızı susturacaklar bunu bılerek maca gıtmek cok acıı

sivaslıadem
09.04.2012, 23:00
istanbuldakiler dolduracak stadı başta
Şimdiye kadar istanbulda hiç deplasman konumuna düştük mu önceki sezonlar
Bu sezon ne oldu da kimse gitmiyor
Başkan istiyor daha sebep var mi
Kadikoyde maç ümraniyede ne kadar çok sivaslı var
Esnaf bir gününü daha doğrusu 3 saatini maça ayıramayacak kadar meşgul mü
Daha bir şey demiyorum
Sivastan zaten otobüs ayarlayan yok
Ne olacak bu sivas taraftarının hali
Bağırmazlar bağırani sustururlar gelmezler götürmezler kimseyi
En azından otobüs firmalarımız şu 3 4 maç otobüs kaldırsa çok mu zarar ederler mazot parasına götürsünler bari

58MUAMMER58
09.04.2012, 23:20
benim tahminim 4 5 bin bursalının gelebileceği yönündeydi gerçi şampiyonluğa oynadıklarızaman 20 bin kişiden fazla olimpiyatı doldurdular kupayı önemserseler görünen o ki çok önemsiyorlar yine 20 bini aşacaklar gibi sivasspor cephesine gelince benim sivasın milletine güvenim kalmadı o nedenle şukadar oluruz bu kadar oluruz demeyeceğim maç günü belli olacak herşey istanbulda nekadarmışız tüm türkiye görecek daha önce birlikte defalarca olimpiyatta ve diğer maçlarda beraber maça gittiğim kişiler mırın kırın etmeye başladılar zorla olmuyor insanın içinden gelecek önemli olan takımın turu geçmesi

yener_sahin
09.04.2012, 23:29
http://www.teksas.org/haber_oku.asp?haber=9131

Şehrin önde gelenleri olarak reklam yapanlara gelsin ;)

kara
09.04.2012, 23:39
beni götüren çıkarsa sivastan işi gücü bırakır giderim saatlerce yolda çeksem gelirim ordaki sivaslı geçinenlerden utanıyorum ayıp ya size nerelisiniz diye sorduklarında sivaslıyım demeyin bari yeni zellandalıyım güney afrikalıyım falan deyin

DOGU_BEY
09.04.2012, 23:42
İster kızın ister bağırın çağırın ama SİVASSPOR böyle bilinçsiz ve ruhsuz taraftara fazla bile...Sözüm bunu hakedenlere...Bu durum,Başkanımızın böyle bir çağrı yapmasını zorunlu kılıyorsa yazıklar olsun diyorum, utanılacak bir durum; daha ne diyeyim ki? Burdan herkes gidemez, imkan meselesi tabi...Zaten burdaki vekillerden sivil toplum kuruluşlarından ve Sivaslı büyük marketlerden hayır gelmez...Peki ya İstanbulun üçte birini oluşturan Sivaslılar?????

GokhanTurna
09.04.2012, 23:50
Öncelikle kupa maçı konusunda taraftar çağrısını hala yapmayan taraftar sitemizi, derneklerimizi ve taraftar gruplarını tebrik ederim!

Bursa şuana kadar 20 bini geçti diye duydum. 100 otobüs ayarlamışlar 200e tamamlamaya çalışıyorlardı en son. Belediyeler ve kulüp otobüs sağlamış taraftarlara ücretsiz bildiğim kadarıyla.

Bize ayrılan bölüm dolmucaksa yazıklar olsun orada ki vatandaşlarımıza! Gidenlere de teşekkür ederim.

kağanhan58
10.04.2012, 00:00
bu sitede bile maçın doğru düzgün reklamı yok. derneklerin zaten adını duyan yok. olimpiyata uzak diyenler şimdi ne bahane üretecek acaba?

etlidöktürek
10.04.2012, 00:42
600 e yakın köy vb derneğimiz varmış!?10 ar kişi gelse 6000 olur her gelen başka 1 kişi getirse 12000 olur onlarda birer çocuk getirse tamam işte:) sayın bahçelinin seçim hesabı gibi oldu:) valla bursalıların ilgisini akşam başkandan duyunca sinirlerim bozuldu:( kusura bakmayın yiğidolar alay felan etmıyom,nerde dedim bizimkiler:mad: ondan böle yazdım... ya da fırtına öncesi sessizlik diyelim biz bu işe:)

bassguitar
10.04.2012, 03:28
3000 talep derken? bu neye gore belırlenıyorki_?

ssmh58
10.04.2012, 08:00
33 bin kişilik stad isteyenler istanbulda 2 milyon sivaslı var hadı doldurun 25.000 lık kısmı ıste bu yuzden 25.00, kısılık luks stada evet 16.000 kısılık köhne stada hayır

yigidolar06
10.04.2012, 08:37
istanbuldakiler dolduracak stadı başta
Şimdiye kadar istanbulda hiç deplasman konumuna düştük mu önceki sezonlar
Bu sezon ne oldu da kimse gitmiyor
Başkan istiyor daha sebep var mi
Kadikoyde maç ümraniyede ne kadar çok sivaslı var
Esnaf bir gününü daha doğrusu 3 saatini maça ayıramayacak kadar meşgul mü
Daha bir şey demiyorum
Sivastan zaten otobüs ayarlayan yok
Ne olacak bu sivas taraftarının hali
Bağırmazlar bağırani sustururlar gelmezler götürmezler kimseyi
En azından otobüs firmalarımız şu 3 4 maç otobüs kaldırsa çok mu zarar ederler mazot parasına götürsünler bariDoğruları yazmışsın kuru kalabalıktansa sivastaki taraftar guruplarını istanbula getirsinler o yeter

favori58
10.04.2012, 09:15
İster kızın ister bağırın çağırın ama SİVASSPOR böyle bilinçsiz ve ruhsuz taraftara fazla bile...Sözüm bunu hakedenlere...Bu durum,Başkanımızın böyle bir çağrı yapmasını zorunlu kılıyorsa yazıklar olsun diyorum, utanılacak bir durum; daha ne diyeyim ki? Burdan herkes gidemez, imkan meselesi tabi...Zaten burdaki vekillerden sivil toplum kuruluşlarından ve Sivaslı büyük marketlerden hayır gelmez...Peki ya İstanbulun üçte birini oluşturan Sivaslılar?????

Çok doğru yazmışın kardeşim. Bizden kesinlikle bir şey olmaz,bizimki sadece lafta sözde. Maça bir-iki gün kaldı Sivas'ta en ufak bir organize yok,sanıorum İstanbul'da aynrıymış biz neyin hesabını yapıyoruiz ki?
Böyle bir maç öncesi Sivas'ta TSO,sendikalar ve diğer sivil toplum kuruluşları bir birleriyle yarışmalı ama kimsenin umurunda değil. Ayrıca Bursa'da bir işadamı sadece 40 otobüs vermiş,peki yönetimde olan ve yıllardır Sivasspor7a görev yapan Mehmet oflaz efendi,senin gücün 2-3 otobüse yetmiyor mu?

Rallim58
10.04.2012, 09:58
Akşam Sipas Tv'de Nail beyin sunduğu Futbol Analiz'de isyan noktasında, adeta yalvarırcasına davet hem Başkandan, hem de teknik patronumuz Çalımbay hocadan geldi.

Avrupa yolunda ilerleyen ve en kestirmeden Avrupaya gidişin çok önemli müsabakalar arefesinde, bu müsabakaya ilgi gösterilmez ise, bize Avrupa değil süper lig bile fazla olsa gerek.

İstanbul İl Dernekler Müdürlüğünde resmi kayıtlı derneklerin (İstanbul dışı il derneklerinin) tamamının % 10'u Sivas derneklerine aittir. 1944 yılında kurulan ilk dernek olma özelliğini elinde bulunduran ve sayısal olarak da birinci sırayı alan ilin Sivas olması bizlere birşey kazandırmaz.

Önemli olan Derneklerin bu ve benzeri organizasyonlarda aktif rol oynamasıdır. Senede bir gün yapılacak, çalgılı, sazlı-sözlü, davullu-zurnalı halaylı gösterileri boy boy yerel TV'lere 3-5 lira vererek reklamlarının yapılması ile dernek olunmaz.

Sıfır maliyetle Sivas'ımızı Dünya'ya açan pencere, bir gün kapandığında o dernekler "eyvaahh biz ne yaptık" dediklerinde iş işten çoktan geçmiş olacak.

Hava soğuktu, yol uzaktı, araç bulamayız, bilet fiyatları fahiş gibi sebeplerden kimsenin bahsetme şansı da kalmadı.

İstanbul'un göbeğinde, adeta ayağına gelen bu karşılaşmada mucbir sebep hariç gitmeyenler "yiğido" kelimesini bir daha ağzına almamalıdır.

Daha çok şey yazılırda site yönetimi müsade etmez diye yazmıyorum.

SenSetik
10.04.2012, 10:17
sıvastan gelene 20 tane bılet benden gelen olursa msj attsın

adamsın ++++++++++++++

falcon58
10.04.2012, 12:02
Sivastan değil istanbulda bilmem kaç milyon Sivaslı varya güya onlara sesleniyoruz.süper lig maçlarında bile birkaç bin kişilik yeri dolduramayanlar varya perşembe günü ne bahaneniz olacak acaba...maç istanbulun göbeğinde bakalım ne olacak...ALAYINA İSYAN ALAYINA GİDER...

erolbal
10.04.2012, 12:03
SARAÇOĞLUNDA BURSA KARŞISINDA EZİK DURUMA DÜŞMEYELİM.
Saygıdeğer Sivaslı hemşehrilerimiz, İstanbu da oynanacak bir kupa çeyrek finaline 3-5 bin kişinin gitmesi utanç vericidir. Ben 51 yaşında Sivassporlu bir öğretmen olarak 8-10 öğretmen arkadaşımla biletimi aldım. öNEMLİ BİR İŞİ OLMAYAYN DUYARLI SİVASLILARI MAÇA BEKLİYORUZ.

58hsn58
10.04.2012, 13:02
arkadaslar yanlis anlamayinda, o kadar sivasli var diyorsunuz, ama onlarin icinde kactane SIVASSPORlu var..??

Insallah baskanin cagrisina kulak verirlerde stadi doldururlar...

MaXiMuM
10.04.2012, 13:23
10tl bilet parası

Çok güzel özetlemişsin kardeşim. Sivas halkının çoğunluğu asgari ücretle geçinirken, 200 TL'yi verip kimse maça gidemez. Bilet parası ucuz. Yol parası insanları düşündürüyor. Çevremden ve buradaki yorumlardan gördüğüm kadarıyla, otobüs ayarlansa Sivas'tan çok kişi maça gider.
Biz hep stso, marketler, dernekler, milletvekiller vs.vs. bunlardan otobüs yardımı bekliyoruz.
O kadar otobüs firması var sivasta. Bir seferde Sivasspor için gidip gelin, ölürmüsünüz, batarmısınız ?

YİĞİDO EMİR 58
10.04.2012, 15:45
e yuh be kardeşim vefasızlık denir buna bursa kimki bizi geçsin bu ne böyle iki gıdım paranı ver biletini al ne bekliyosun yılda bir gelecen

KIZILCAN
10.04.2012, 17:47
Maçın İstanbul'da olması Bursa'ya yakınlığı açısından kötü oldu diye düşünüyordum ama Bursalılar Ankara'ya da gider Diyarbakır'a da.Bizde durum farklı,ayağımızın dibindeki 4 Eylül'e gitmiyoruz,yıllar önce Sivas'tan İstanbul'a gitmiş ve bağını koparmış Sivaslılar'ın gitmemesi normal bence.Rakamlar doğruysa 15000 tezahürat yapan bursalı,3000 susan Sivaslı karşısında maçı deplasman havasına çevirecek maalesef.

avsarli58
10.04.2012, 18:02
persembe gunu normalde calısıyorum ama rapor alıp maca gıdıcem beraberımde 1 arkadasım daha gelecek bnım gıbı mac gunu bıletını alacak en az 10000 kısı var. ama bn sucu Sivasın önde gelenlerınde buluyorum. en az bı 4 5 otobus kalkması lazımdı Sivastan. bız macta degıl 25000 kısı 50000 kısı olsak bursa 5000 taraftarı olsa yıne bızı susturacaklar bunu bılerek maca gıtmek cok acıı

Bursa'nın Teksası mı susturucak ?
Bu kadar karamsar olmayın.
Biz Sivas'ın Yiğidosuyuz
Onlar Bursa'nın çocugu ;) (anlayana)

HOLYWOOD HOGAN
10.04.2012, 18:08
YAZIKLAR OLSUN. 2 milyondan fazla sivaslının yasadıgı istanbulda SİVASSPORUMUZU desteklemeye giden yoksa hepsine Yazıklar olsun...hepsini kınıyorum.......ilk işiniz gidin ve kütüğünüzü değiştirin vede sagda solda ben sivaslıyım die övünmeyin:mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad::mad::mad:

infial§
10.04.2012, 18:26
kımse endişeye,karamsarlığa kapılmasın bızim sıvaslılar durur durur son gune bırakırlar bilet ışını,stadyumda yerlerını alırlar,diye duşunuyorum

poolat58
10.04.2012, 18:33
erturul sağlam diyorki coşkumuzun sivastan çok olacağına şüphem yok. adam güveniyor taraftarına tabi bizim gibi değpiller:mad::mad:

hasanim58
10.04.2012, 18:49
bu takim neleri atlatmadiki bunuda basarmasin illaki cok onemli seyirci futbolcularin ateslenmesi icin en basit bir cuma namazi dusunun 10 cemaat var bide dusunun cami hinca hinc dolu imamin duygulari nasil olursa her ikisinde bu olay da boyle iste insallah istanbuldaki yigidolar gerekeni yapar ve sivassporumuza hakettigi degeri verir ve cani gonulden destekler

poolat58
10.04.2012, 18:52
10tl bilet parası

KARDEŞİM İSTANBULDAKİLER GİTSE YETER GEÇEN SENE SIRADAN BİR LİG MAÇI OLAN İBB MAÇINDA BİLE 20000 KİŞİ VARDI YAPMAYIN YAA...

kamışlı58
10.04.2012, 20:24
icrat üretelim mazaret degil ne zaman istanbuldaki taraftara takımımızın ihtiyacı olsa taraftar yan çiziyor ondan sonra yok bursa şöyle şu böyle kesin kardeşim
bizim bu maça gitmememiz için hiç bir mazaretimiz istanbulun neresinde olursak olalım rahatlıkla gidebilecegimiz bir stat ALLAH İZİN VERİRSE 2OGLUM VE KENDİM MAÇTAYIM tüm sivassporluyum diyem kardeşlerim saraçoglunda buluşalım

kamışlı58
10.04.2012, 20:28
erturul sağlam diyorki coşkumuzun sivastan çok olacağına şüphem yok. adam güveniyor taraftarına tabi bizim gibi değpiller:mad::mad:

kimsenin reklamını yapmayalım kardeşim konuştugumuz her kelimeden üç te biri sivasspor olmalıdır

abdullahmkaya
10.04.2012, 20:34
Bu işleri yapmak için önce İstanbul dışından gelenlere destek olmak lazım o yok bi kere bizde onu geç.Hangi sivaslı yatırımcı veyada zengin parasına kıyıpta destek oluyor kimse.İstanbula gelen sivaslılarda keyfi için gelmiyor bunu unutmayalım ekmek parası için geliyor.Kimisi o saatte işte kimisi o saate yakın çıkıyor kimisi ise yorgun düşüp ne yazikki gelemiyor.O zaman iş başı boşlara kalıyor.Ben öğrenciyim nerdeyse bir işçi kadar ağır bir programım var.saat 05.50 de kalk hazırlan akşam 18.30 da evde ol.Tamam sivasım için herşey feda olsun gelmeye çalışırım ama ne yazikki ailem izin vermediği için gelemeyeceğim.Ben burda bir sürü taksici,minibüsçü,otobüsçü sivaslı tanıyorum.Ama boşsa evde oturup çayını sigarasını içiyorsa onun zaten SİVASSPORLU oldugundan şüphe duyarım..

avsarli58
10.04.2012, 21:16
Ben 10 kişi topladım
Geliyoruz Bursa!
Yiğido hemşerisini yanlız bırakmaz...(!)

Hadi Beyler kardeşler hadi organize olunda yıkalım şu İstanbul'u Sivas diye diye!

bulentt07
10.04.2012, 21:47
Yarın stadta 20000 sivaslı olmazsa yazıklar olsun nedir bu vurdumduymazlık. Gecen yıl ibb macında bile onbinden fazla seyirci geldi.Yarın Türkiye Sivasa gülecek kacmilyon sivaslı var evinden kalkıp maca gıtmıyor.yensek final olur buna emınım.

GuVeN
10.04.2012, 22:03
İstanbul'da Sivaslı çok Sivassporlu cok değil. Çoğu her sene üç takımın kombinesini düzenli alıp sürekli maçlarına gidiyor. Siz bu şahsiyetsizlerden ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki! Maçın İstanbul'a verildiği gün böyle olacagını anlamıştık. Hopörlörlerle gezsenız fayda etmez bu şahsiuyetsizlere! Sivas'ın zenginleri dediğiniz adamlardan da birşey beklemeyın onlarda üç İstanbul'cu içlerinde Sivasspor sevdası olmayan kımseden bıze fayda gelmıyor ne yazıkkı!.Allahın Sivasspor'u ne reklamı olur ne cıkarım olur dıyen zengınlerden de bıze fayda yok. Yaklasık 3000 bıletı alan yuregı guzel hemserılerıme selamlar olsun. Bu kadar sahsıyetsızın arasında onları unutmak olmaz..

Metal Gear
10.04.2012, 22:27
Rahat olun.Yerimizi doldururuz!

bulentt07
10.04.2012, 22:31
Karagümrük Sivasspor macı 2005 yılı 50000 sivaslı olimpiyat stadında neden olmasın 25000 Sivaslıyım diyen Gider.

Rallim58
10.04.2012, 22:51
Gerçek Sivaslıların dolduracağı bir müsabaka olacak.

Az önce sona eren Eskişehirin bando takımlarından, taraftra topluluklarına bakıp ders almamız gerekir.

İstanbulda yaşayan topluluğun en fazlası biziz demekle olunmuyor. Gerçek yiğidolar Perşembe akşamı, Şükrü Saraçoğlu Stadyumuna giderek, bize ait yeri tıklım tıklım doldurarak, yılmadan yorulmadan müsabaka boyunca Sivasspora olan güvenlerini haykıracaktır.

Gerçek Sivassporlu taraftar sayımızın tesbit edileceği bir karşılaşma olarak görüyorum. Çünkü hiç ama hiç bahanesi olmayan ve şartların uygunlaştırıldığı bir karşılaşmaolacaktır.

Hatta İstanbul'da oturduğu halde aylardır görüşemeyenlerin de buluşacağı, konuşacağı, kaynaşacağı :) bir kaşılaşma olacaktır.

Haydi İstanbuldaki yiğidom maça...

Bu maç kaçmaz...

avsarli58
10.04.2012, 22:54
Yarın stadta 20000 sivaslı olmazsa yazıklar olsun nedir bu vurdumduymazlık. Gecen yıl ibb macında bile onbinden fazla seyirci geldi.Yarın Türkiye Sivasa gülecek kacmilyon sivaslı var evinden kalkıp maca gıtmıyor.yensek final olur buna emınım.

Yarın gitme bence sen maça..

bulentt07
10.04.2012, 23:39
Yarın gitme bence sen maça..

Antalyada yasıyorum İzmir Ankara olsa gidebilirdim Hatta anket yaptıgımızda izmir yazmıstım.ama istanbuldan Antalya hafta ici iş nedeniyle olmuyor.Es es macına insallah giderim Yarı finaldeki rakibimiz es es oldu.