Orijinalini görmek için tıklayınız : Sözüm size İstanbuldakiler

Salim58
11.04.2012, 08:04
http://resimzade.com/Show.html?i=35191&token=5559 (http://resimzade.com/Show.html?i=35191&token=5559)

Önceki akşam Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Otyakmaz’la telefonla konuşurken, yarınki kupa maçını ve gelecek taraftar sayısını sordum. Sayın başkan, Sivasspor’a güvendiğini ve maçı kazanacaklarından en küçük endişesi bile olmadığını belirtirken, tek endişesinin bu maça gelecek Sivaslı sayısı olduğunu söyledi.

Bursa’da bu maç için günler öncesinden organizeler yapıldığını ve 100’e yakın otobüsün Bursa’dan maç için İstanbul’a geleceğini, ayrıca 20 bin civarındada Bursaspor biletinin satıldığınında altını çizen Başkan şöyle bir ifade kullandı “ Bursa taraftarının altında bir rakam olursa,bu beni gerçekten üzer ve rahatsız eder,dahası kamuoyundaki itibarımız zede alır”

Hakikaten öyle! Bursaspor’a yenilince üzülürüm, ama onlardan daha az sayıda taraftar gelirse buna daha çok üzülürüm. Aslında sayın başkanın böyle bir durumda asıl rahatsız olmasının nedeni bence, spor kamuoyundaki, seveni ve taraftarı çok bilinen Sivasspor’un imaj kaybedecek olması. Bu da çok doğru bir tespit. Ben yıllardır bu işin içerisindeyim ve bir çok ulusal basındada yazı yazdım,her şey öncelikle arz-talep meselesi olarak ele alınıyor.

Yayıncı kuruluş, niçin Fener,Galatasaray,Beşiktaş ve Trabzon maçlarında ( aleyhlerine olan pozisyonları) uzun uzun ve atlamadan veriyor? Tabiî ki üzerlerinde yoğun bir baskı var. Adamlar, bu takımların maçlarına gelen taraftar sayısına bakıyor ve ona göre haberler yapılıyor. Geçen sezon yayıncı kuruluşta Trabzon için olumsuz bir şey söylenmiş, daha sonra iki gün özür dilemek zorunda kaldılar. Ama aynı durum Sivasspor için sözkonusu olsa kimsenin kılı bile kıpırdamaz!

Bakın, İstanbul’da yüzbinlerce Sivaslı’nın varlığından söz ediliyor ki,doğrudur.
Adının başında “ Sivas” yazan yüzlerce dernek var ve yarınki maç kimsenin umurunda değil. Birinci görevi Sivas’a hizmet etmek olan Sivaslılar Derneği ve federasyonları böyle bir günde organize yapmayıp ne zaman yapacak?
Daha önce Olimpiyat stadında oynanan maçlarda az sayıda Sivasspor taraftarı geldiği zaman “ Orası çok uzak, soğuk oluyor vs.” diyerek mazeret gösteriliyordu. Şimdi İstanbul’un göbeğinde, üstelikte iyi bir hava ve saatte Sivasspor maçı oynanacak. Bakalım kaç kişi gelecek? Bursaspor’un bu maçta taraftar açısından Sivasspor’dan daha üstün ve daha coşkulu olacağından yüzde yüz eminim, ama seyirci olarak kim fazla olur onu bilemem!
Sizi bilmem ama ben,maçın sonucu kadar gelecek Sivaslı sayısınıda çok merak ediyorum!..

Abdullah YİĞİT

ZiDaNe58
11.04.2012, 08:36
İstanbuldaki her 100 sivaslıdan 1 i maça gtse gene dolar o stad

Kokomo
11.04.2012, 08:52
10.000 kişi gelirse öpüp başımıza koyalım !

Nasıl Sivas'ta ki Sivaslıların böceği ölmüşse, İstanbul'da ki Sivaslılarında aynen öyle böceği ölmüş durumda !

yigidolar06
11.04.2012, 09:25
Seyirciyle işimiz yok stadı doldurduk birde maça giremiyenleri olduğunu düşünelim. Bize taraftar lazım sivastaki taraftar gurublarını istanbula getirmemiz lazım apdullah yiğit burası önemli sivaslı türübüne gelir o stad dolar ama tiyatro izler gibi maçı izler

4eylül
11.04.2012, 09:59
dün akşam eskişehir antalya maçında 4 bin eses taraftarları 40bin kişilik tezahurat yaptılar insan adeta kıskanıyor

58MUAMMER58
11.04.2012, 10:06
SİVASSPOR İSTANBULDA ASLA YALNIZ KALMADI kalmayacakta olimpiyatı 35 bin kişiyle saraçoğlunu 25 bin kişiyle alisamiyeni inönüyü ts den sonra ancak biz doldurduk yine doldururuz kapısının önündeki maça gitmeyen sivasspor taraftarının ankarada 100 kişiyle destek olanların sanki sivasspor yetim kalmnış gibi sitemli konuşmaları hoş değil bence maçtan sonra konuşulsa bu konular daha iyiolur sivaslı işini hep sona bırakır maçgünü biletler karaborsaya düşer dışardan bilet almayın hepsi sahte içeri almazlar

58hsn58
11.04.2012, 10:10
zor gibi gozukuyor, ama insallah yanilirim...

Rallim58
11.04.2012, 10:14
Seyirciyle işimiz yok stadı doldurduk birde maça giremiyenleri olduğunu düşünelim. Bize taraftar lazım sivastaki taraftar gurublarını istanbula getirmemiz lazım apdullah yiğit burası önemli sivaslı türübüne gelir o stad dolar ama tiyatro izler gibi maçı izler

Abdullah kardeşimizle dün akşam uzun uzun konuştuk. Nasıl yapalım ne edelimden, kimleri harekete geçirebilirize, nasıl destek oluruza, varana kadar...

Aynı anda da Eskişehir-Antalya müsabakası var. Eskişehir taraftarının coşkusunu, desteğini gördükçe ne yalan söyleyeyim kıskandım. İmrendim, yarınki karşılaşmada "yiğidoları" hayal ettim.

İnşaallah yanılan ben olurum ama; Sivaslıyım diyen nüfüsun % 1 kişisi gelse bize ait olan yerin tamamı dolar, gelirler mi bilemem, ama bildiğim tek şey var; biz Bursasporun 2 katı sayıda da olsak Bursasporun taraftarı, bizi susturur. Çünkü biz seyirciyiz, tüm olaylarda olduğu gibi Sivasspora da seyirciyiz. Bu konuda yanılan taraf olmayı çok isterim.

ramazan5842
11.04.2012, 10:16
bilet sayıları sadece biletix in verilerine göreyse şunu söyleyebilirim sivaslılar genellikle gişecidir.biletixten fazla alım yoktur.çünkü bursanın her maçı biletixten satılıyor.sivasın öyle değil.
geneldede maç saati alım yapılır.son ana kadar emin olmamak lazım.
en az 8-10.000 kişi gelir.tabi buda az ama ...

infial§
11.04.2012, 10:25
perşembe gunu ıstanbul'da butun yollar kadıkoy'e çıkacak

Rallim58
11.04.2012, 11:18
http://resimzade.com/Show.html?i=35203&token=28324 (http://resimzade.com/Show.html?i=35203&token=28324)

İstanbul Sivaslılar Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği kurucu başkanı Seyit Boyraz'dan bir süre önce görevi devralan, dernek başkanı Salim Çetinkaya ve yönetim kurulunun, afişli daveti ile duyarlı yaklaşımlarından dolayı teşekkürlerimizi, tebriklerimizi iletiyoruz.

aozdemir
11.04.2012, 11:38
bizi mahcup etmeyin istanbuldaki hemşehrilerimiz. bursa taraftarından daha çok olmalıyız

Sivas_SporLu58
11.04.2012, 12:27
İstanbuldaki 2 milyon Sivas'lıya nerelisiniz diye sorun 1 Milyonu ben Sivas'lı değilim der onlar YİĞİDO değil sahte yiğidolar sizi

favori58
11.04.2012, 13:03
Öyle görünüyorki bu iş birazda onur meselesi oldu.

İSTANBULDAKİ SİVASLILAR;;

Eğer birazcık toprağınızı seviyorsanız bize ayrılan yeri doldurursunuz. Bu maça özellikle gelinmesi gerekiyor. Maça gelen yanına birinide getrisin,ha gayret Sivaslılar.....

erolbal
11.04.2012, 13:24
Abdullah Bey'in iyi niyetli çabalarına çok teşekkür ediyorum. sayın Başkanın endişelerine katılıyorum. Bizim derneklerimiz maalesef asli görevlerinin bilincinde değil. Sivassporun Sivas'a nasıl katkı sağladığını anlamıyorlar. Piknik yapalım, düğünümüze ve cenazemize insan bulalım yeter diye düşünüyorlar. Bunlar da önemli. Ancak nüfus olarak eriyen Sivasın varlığını duyurma aracı olan Sivassporu unutmaması gerekiyor. Ben Sivaslı olan olmayan bir öğretmen gurubu yaptım. İnşallah maçtayız. Size çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

ramazan5842
11.04.2012, 13:30
tv 58-srt- sipas...
reklam aralarında maçla ilgili haydi yiğidolar hepinizi maça bekliyoruz vs.
diye birer tanıtım yapamazmıydı?

sebasteia
11.04.2012, 13:34
sayın başkan sivaslılara sitem etmiş de, o bursa'dan kalkan 100 otobüsün büyük kısmının bizzat kulüp yöneticileri tarafından organize edildiğini niye söylememiş. bizde herşeyi gariban taraftarın üstüne atmak adettir. at kabahati taraftara gitsin, ne de olsa sesi çıkmıyor. e yönetim de ucundan kıyısından ufak tefek katkıda bulunsa, bir duyurudur vs yapsa fena mı olur??????

AvRuPaNiNKrALi58
11.04.2012, 13:59
Bencede madem yönetim sitem etmis kimse bilet almiyor diye ... kaldir sende sivasdan 50-100 otobüs veya ucak!

Inanin eger mac günü daha erken belli olsaydi Almanyadan uygun bi ucak bileti bulup gelecekdim maca!

HAYDI YIGIDOLAR TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM!!!

Harput0658
11.04.2012, 15:33
Ben şimdi biletix den 3 bilet aldım. Stadın 2. katını satışa açmamışlar. Yani yaklaşık 30000 bilet satışa sunulmuş Takım başına 15000. 25000 değil.
Sivas maraton tribününde Sırasıyla A-B-C-D-E-F-G bloklarından C-D-E full satılmış B ve F bloklarında çok az yer var A ve G blokları boş yani maratonda yaklaşık 3000 bilet kalmış. Kale arkasını bilmiyorum.

Maç günü stadda Bursa+Sivas toplam 25000-30000 kişi olur. Üst tribünler kapalı. Bilginize.

sivaslim58
11.04.2012, 15:50
maçı herkes facebookunda twitırda paylaşsın maç saatini. herkese duyuralım.

Ferhat06
11.04.2012, 15:56
Çok istedim gitmeyi ama İstanbuldan çocukluk arkadaşımı aradım,vekaletimi ona verdim benim yerime o gidiyor.Yeğenlerimi aradım biri bile gitse kardır.

chatlaq
11.04.2012, 16:06
tv 58-srt- sipas...
reklam aralarında maçla ilgili haydi yiğidolar hepinizi maça bekliyoruz vs.
diye birer tanıtım yapamazmıydı?

isteselerdi yaparlardı da. abuk-subuk ilaçları satmaya yoğunlaşmışlar bu ara

Harput0658
11.04.2012, 16:17
maçı herkes facebookunda twitırda paylaşsın maç saatini. herkese duyuralım.

Facebookta etkinlik oluşturdum Buraya tıklayıp geleceğinizi bildirebilirsiniz.
http://www.facebook.com/events/389460394408092/

HababamHa
11.04.2012, 16:18
istanbulda nekadar sivasspor sevdalısı var hadin bakalım görelim sizi

dogan5880
11.04.2012, 18:59
en az 15 bın sıvaslı olur merak etmeyn

mm1970
11.04.2012, 19:32
http://resimzade.com/Show.html?i=35191&token=5559 (http://resimzade.com/Show.html?i=35191&token=5559)

Önceki akşam Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Otyakmaz’la telefonla konuşurken, yarınki kupa maçını ve gelecek taraftar sayısını sordum. Sayın başkan, Sivasspor’a güvendiğini ve maçı kazanacaklarından en küçük endişesi bile olmadığını belirtirken, tek endişesinin bu maça gelecek Sivaslı sayısı olduğunu söyledi.

Bursa’da bu maç için günler öncesinden organizeler yapıldığını ve 100’e yakın otobüsün Bursa’dan maç için İstanbul’a geleceğini, ayrıca 20 bin civarındada Bursaspor biletinin satıldığınında altını çizen Başkan şöyle bir ifade kullandı “ Bursa taraftarının altında bir rakam olursa,bu beni gerçekten üzer ve rahatsız eder,dahası kamuoyundaki itibarımız zede alır”

Hakikaten öyle! Bursaspor’a yenilince üzülürüm, ama onlardan daha az sayıda taraftar gelirse buna daha çok üzülürüm. Aslında sayın başkanın böyle bir durumda asıl rahatsız olmasının nedeni bence, spor kamuoyundaki, seveni ve taraftarı çok bilinen Sivasspor’un imaj kaybedecek olması. Bu da çok doğru bir tespit. Ben yıllardır bu işin içerisindeyim ve bir çok ulusal basındada yazı yazdım,her şey öncelikle arz-talep meselesi olarak ele alınıyor.

Yayıncı kuruluş, niçin Fener,Galatasaray,Beşiktaş ve Trabzon maçlarında ( aleyhlerine olan pozisyonları) uzun uzun ve atlamadan veriyor? Tabiî ki üzerlerinde yoğun bir baskı var. Adamlar, bu takımların maçlarına gelen taraftar sayısına bakıyor ve ona göre haberler yapılıyor. Geçen sezon yayıncı kuruluşta Trabzon için olumsuz bir şey söylenmiş, daha sonra iki gün özür dilemek zorunda kaldılar. Ama aynı durum Sivasspor için sözkonusu olsa kimsenin kılı bile kıpırdamaz!

Bakın, İstanbul’da yüzbinlerce Sivaslı’nın varlığından söz ediliyor ki,doğrudur.
Adının başında “ Sivas” yazan yüzlerce dernek var ve yarınki maç kimsenin umurunda değil. Birinci görevi Sivas’a hizmet etmek olan Sivaslılar Derneği ve federasyonları böyle bir günde organize yapmayıp ne zaman yapacak?
Daha önce Olimpiyat stadında oynanan maçlarda az sayıda Sivasspor taraftarı geldiği zaman “ Orası çok uzak, soğuk oluyor vs.” diyerek mazeret gösteriliyordu. Şimdi İstanbul’un göbeğinde, üstelikte iyi bir hava ve saatte Sivasspor maçı oynanacak. Bakalım kaç kişi gelecek? Bursaspor’un bu maçta taraftar açısından Sivasspor’dan daha üstün ve daha coşkulu olacağından yüzde yüz eminim, ama seyirci olarak kim fazla olur onu bilemem!
Sizi bilmem ama ben,maçın sonucu kadar gelecek Sivaslı sayısınıda çok merak ediyorum!..

Abdullah YİĞİT

sen merak etme gardaşım...biz esenlerden 150 jişi bilet aldık sivaslıları bilmem ama bütün zaralılar sivassporumuz için kadıjöyde olacak...ayrıca fenerbahçe beşiktaş ve galatasarayın trübün liderleride sivaslı bakalım kim coşkulu olacak..bursa gerçek sivas taraftarını kadıköyde görecek biz çekirdek yemez ve sesimiz kısılıncaya kadar sivassporumuzu destekleriz siz sivasta rahaat olun...

mm1970
11.04.2012, 19:48
Abdullah kardeşimizle dün akşam uzun uzun konuştuk. Nasıl yapalım ne edelimden, kimleri harekete geçirebilirize, nasıl destek oluruza, varana kadar...

Aynı anda da Eskişehir-Antalya müsabakası var. Eskişehir taraftarının coşkusunu, desteğini gördükçe ne yalan söyleyeyim kıskandım. İmrendim, yarınki karşılaşmada "yiğidoları" hayal ettim.

İnşaallah yanılan ben olurum ama; Sivaslıyım diyen nüfüsun % 1 kişisi gelse bize ait olan yerin tamamı dolar, gelirler mi bilemem, ama bildiğim tek şey var; biz Bursasporun 2 katı sayıda da olsak Bursasporun taraftarı, bizi susturur. Çünkü biz seyirciyiz, tüm olaylarda olduğu gibi Sivasspora da seyirciyiz. Bu konuda yanılan taraf olmayı çok isterim.

Evet siz seyirci olabilirsiniz doğrudur..ama istbulda seyirci yoktur taraftar vardır..ben bile 42 yaşındayım ve 14 yaşından beri stadlardayım..yarın kadıköy yıkılacak merak etmeyin siz...biz yarın bursayı döve döve maçı alırız..ama finalde makum takıma maçı verirseniz sırf bilmem kaç sene sonra kupayı alsın diye...işte o zaman taraftarın T harfini artık ist bulda göremezsiniz..

demedi demeyin....

sivasfutbol
11.04.2012, 20:08
samsun da seyircimiz vardı ? iyi oynarsak bursayıda yeneceğiz inşaallah..

57babasivas
11.04.2012, 21:23
akşam oldu için dolmaz ben 8 paydos ediyom iş ten çikmamla gitmem bir olsa yine sonuna anca yetişirim ama ibb maçi hafta sonu olca için ozaman dolar perşemegünü kimse gitmez

58MUAMMER58
11.04.2012, 21:32
AZ ÖNCE 2 BİLET aldım benden öncede 5 dak içinde sivas tarafına 20 bilet satıldı hersaat sayı artıyor NO PROBLEM rahat olun stadı doldurmak mesele değilde işki takımı ateşlemek inşallah onuda başaracağız

sibur
12.04.2012, 03:21
sayın başkan sivaslılara sitem etmiş de, o bursa'dan kalkan 100 otobüsün büyük kısmının bizzat kulüp yöneticileri tarafından organize edildiğini niye söylememiş. bizde herşeyi gariban taraftarın üstüne atmak adettir. at kabahati taraftara gitsin, ne de olsa sesi çıkmıyor. e yönetim de ucundan kıyısından ufak tefek katkıda bulunsa, bir duyurudur vs yapsa fena mı olur??????

aynen kardeşim katılıyorum.ben bursada yasayan bir sivaslı olarak olayları burada daha iyi ve canlı gozle goruyorum.mac için sanayıcısınden,taraftar gruplarına herkez kenetlenmıs durumda bu gune kadar sadece sanayıcıler 100 otobus ücretsız tasıma yapacak.kulüp taraftar grupları mahalle mahalle adam topluyorlar maca.dahasını sızler dusunun..bızım baskanında en azından 100 otobus sıvastan kaldırsa,yada hıc olmasa 2000-2500 bilet dagıtsa derneklerde yada sıvaslı mahallelerde hıc fena olmazdı.ama bunlar maddıyata donusunce bızımkıler kacar durumda.cekırdek yıyen ıstanbuldakı taraftar maca gelse ne olcak,önemlı olan sıvastan kendı taraftar gruplarımızı,amıgolarımız maca goturmek onemlı baskannnn

4eylül
12.04.2012, 08:36
Evet siz seyirci olabilirsiniz doğrudur..ama istbulda seyirci yoktur taraftar vardır..ben bile 42 yaşındayım ve 14 yaşından beri stadlardayım..yarın kadıköy yıkılacak merak etmeyin siz...biz yarın bursayı döve döve maçı alırız..ama finalde makum takıma maçı verirseniz sırf bilmem kaç sene sonra kupayı alsın diye...işte o zaman taraftarın T harfini artık ist bulda göremezsiniz..

demedi demeyin....

arkadaş sen ne dediğinin farkındamısın hemen sen, özürdilemeye davet ediyorum biz ne makum takıma maç veririz nedede malum takıma yazını düzeltmeni sivas camiasından özürdilemeni bekliyoruz

Harput0658
12.04.2012, 09:04

demedi demeyin....

Terbiyesizlik yapıyosun. Biz bu takıma gönül vermişiz sen bize satıcı diyosun. Kelimelerini düzgün seç.
Ayrıca senin gibi adamı da tribünlerde görmek istemiyoruz maça gelme daha iyi.

Has Sivas`li
12.04.2012, 09:07
Bügün istanbul`daki, pazar günüde Sivas`taki yigidolarin takima ne kadar sahip ciktiklarini görecegiz. Bugün kesinlikle Bursa taraftarindan fazla olmamiz lazim, pazar günüde en az 10 bin cekmesi lazim 4Eylül`ün, yoksa sapkayi önümüze koyup uzunca bir düsünmemiz gerikoyor.

zaralı19
12.04.2012, 09:20
Bizde Bursa'dan geleceğiz inşallah bursa çok taraftarı ile geliyor inşallah bizim yer dolar

mustiiic
12.04.2012, 09:54
herşey iyi güzel hoş. çokda iyi söylüyorsunuz.madem sivasta yaşıyıp sivasta gazetecilik yapıyorsunuz, koyun ağırlığınızı, sizde sivastan 100 otobüs yerine 200 otobüs kaldırtın. hep istanbuldaki sivasslılar. bırakın artık bunları. bende yıllara sivasta yaşadım, sivassporun her maçına gittim. istanbuldakiler maça niye gelmiyor dedim, köşe yazılarımda da yazdım. ama burada böyle değil. insanlar ekmek derdine düşmüş. sabah nasıl kalkıp işe giderim derdinde.kadıköy istanbulun göbeği diye yazmışsın. istanbulu hiç mi bilmiyorsun adres tarifinii mi?. kadıköy zengin mühitleri. sivasslılar daha çok karşı tarafta. ki karşıdan kadıköye geçmek sadece yol olarak 1,5 saat.
eleştiriye eleştiri.
ben maça kesinlikle gidecem ve yanımda 5 kişi götürecem hemde sivaslı olmayan ve sivaslıları desteklemek için götürecem. hemde yarın işe geç kalmak pahasına ve gece saat 3 te eve ulaşacağımı bile bile. bu sevda böyle bişiy. ama diğer insanları yani gelemeyenleri de böyle eleştiiremem. keşke herkes gelse de doldursak ama davulun sesi uzaktaki gibi güzel gelmiyor GURBETTE....

favori58
12.04.2012, 10:43
herşey iyi güzel hoş. çokda iyi söylüyorsunuz.madem sivasta yaşıyıp sivasta gazetecilik yapıyorsunuz, koyun ağırlığınızı, sizde sivastan 100 otobüs yerine 200 otobüs kaldırtın. hep istanbuldaki sivasslılar. bırakın artık bunları. bende yıllara sivasta yaşadım, sivassporun her maçına gittim. istanbuldakiler maça niye gelmiyor dedim, köşe yazılarımda da yazdım. ama burada böyle değil. insanlar ekmek derdine düşmüş. sabah nasıl kalkıp işe giderim derdinde.kadıköy istanbulun göbeği diye yazmışsın. istanbulu hiç mi bilmiyorsun adres tarifinii mi?. kadıköy zengin mühitleri. sivasslılar daha çok karşı tarafta. ki karşıdan kadıköye geçmek sadece yol olarak 1,5 saat.
eleştiriye eleştiri.
ben maça kesinlikle gidecem ve yanımda 5 kişi götürecem hemde sivaslı olmayan ve sivaslıları desteklemek için götürecem. hemde yarın işe geç kalmak pahasına ve gece saat 3 te eve ulaşacağımı bile bile. bu sevda böyle bişiy. ama diğer insanları yani gelemeyenleri de böyle eleştiiremem. keşke herkes gelse de doldursak ama davulun sesi uzaktaki gibi güzel gelmiyor GURBETTE....

Mustiiic kardeşim benden büyükmüsün küçükmüsün bilmiyorum ama Aptullah abinin yazdığını tam anlamadığın kesin. Adam,daha önce olimpiyat stadı için uzak diyenler için istanbuln göbeği demiş,ikincisi sen sivasta köşe yazarlığı yaptığını yazmışsın. Paki o dönemlerde Sivasspor taraftarı için ne yaptın bana somut olarak yazda bende bileyim herkeste bilsin. Ayrıca,Sivas'tan istanbul'a maç için gitmek tribünü doldurmaz,önemli olan oradaki sivaslıların gelecek olması. belki sen farkında değilsin ama şükrü saraçoğlu'nu dolduracak seyirci var. Birde " Millet ekmek derdinde" gibi acitasyonları hikayeleri bırakın. Sivaslıysa gelecek,üstelik maç saati iş saatindede değil

kocakss58
12.04.2012, 12:31
esenlerde oturuyorum.24 kişi ile maça gidiyoruz.....''sen yoksan bir kişi eksik demektir.''

sefilix
12.04.2012, 15:58
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde bugün Bursaspor ile Sivasspor kozlarını paylaşacak. Ligde Play-Off’a kalmayı başaran iki takımın mücadelesi Şükrü Saracoğlu’nda oynanacak. Avrupa’ya giden bu yolda kupayı hedefleyen iki ekip için taraftarları da stattaki yerleri alacak. 250 otobüsle bu sabah hareket edip, İstanbul’a gelecek olan Bursaspor taraftarları 15 bin kişiyle takımlarına destek verecek. Bu maç için özel pankartlar hazırladıkları öğrenilen Yeşil-Beyazlılar’ın, şovlarıyla da karşılaşmaya damga vurması bekleniyor. Sivasspor cephesinde ise dün akşam saatlerine kadar biletlere ilgi azdı ama başkan Mecnun Otyakmaz, 12. adamlarına inanıyor.

Otyakmaz’dan mesaj var”

FANATİK’e konuşan Otyakmaz, “Taraftarlarımızın bu önemli karşılaşmada takımlarına destek olmak amacıyla stadı doldurmalarını bekliyoruz. İstanbul’daki tüm Sivasspor taraftarlarını bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz. İyi ve kötü günde hep yanımızda oldular, yarın da (bugün) bizi yalnız bırakmasınlar” açıklamasını yaptı.

Yiğido’da tek eksik

Hafta başından bu yana Fenerbahçe’nin Dereağzı Tesisleri’nde çalışan Sivasspor, zorlu maçın hazırlıklarını
tamamladı. Karşılaşma için geri sayıma geçen Kırmızı- Beyazlılar’da uzun süredir sakatlığı bulunan Ziya’nın dışında eksik bulunmuyor.

Ozan İpek yine yok

Tesislerinde dün son idmanını yapan Bursaspor’da, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan uzak kalan Ozan İpek’in dışında eksik yok. Gaziantepspor maçında sakatlanan Adem Koçak’ın ise Sivasspor’a karşı
forma giyebileceği belirtildi.

kaynak http://www.fanatik.com.tr/Haydi-maca_3_Detail_214_258976.htm

YİĞİDO EMİR 58
12.04.2012, 17:00
maç saati görürsün istanbuldakileri

redwhite
12.04.2012, 17:00

demedi demeyin....

pardonda sen kimin adına konusuyorsun bu ayrım neyin nesi ?? biz kaldırıp diyormuyuz sivasspor sadece sivastakilerden ibarettir diye kendi takımına maç verir lafını sölemen bile abesle iştigal 5000 tane kuru kalabalık yerine 300 tane gerçek taraftar yeterde artar

yigido_furkan
12.04.2012, 17:18
saat 17.10da yenı bılet aldım maraton bıtmek uzere kale arkasıda yarı yarı yarıya satılmıs ıns bıraz daha artar maca kadar

astaravisa
12.04.2012, 17:19
eleştiriye eleştiri.

Eleştirine saygılıyım ama bu gibi durumların bahaneleri pek olmaz.
Adını anmak istemiyorum ama Trabzonspor un olimpiyattaki maçlarını düşün. Olimpiyata gidiş şartları çok daha zor. 60 bin kişi üstelik kışın o soğukta doldurdu hamsiler. bizim neyimiz eksik. onlarında işi gücü vardır mutlaka ama doldurmuşlar. üstelik istanbulda ki Sivaslı sayısı ortada. Bu akşam o stat dolmalı. hiç bir mazereti olamaz.

kara
12.04.2012, 17:30
İstanbulda olup imkanı olupta gitmeyen orda çılgınlar gibi tezahurat yapmayan sivaslının sivaslılığından şüphe ederim seyirci olma taraftar ol sesin kısılana kadar bağır küfür değil marş söyle haydi yiğidolar bırakmayın yalnız sivassporumuzu bizi utandırmayın.

astaravisa
12.04.2012, 21:24
sanki deplasmandayız :mad:

yigidolar06
12.04.2012, 21:27

Abdullah YİĞİTGeldide ne oldu rezalet sen oyna apdullah yiğit

yigidolar06
12.04.2012, 22:11
Şapka düştü kel göründü yazık oldu samsuna karektirsiz tpcular haram olsun hakkımı helal etmiyorum size

yigidolar06
12.04.2012, 22:43

Abdullah YİĞİTbir sözümde sana apdullah yiğit davulun sesi uzaktan hoş gelir istanbuldaki sivaslılar görevini yerine getirdide ne oldu ayarlıya bildinmi 100 veya fazla otübüs yazıklar olsun sivas bunu hak etmiyor

Djamoka
12.04.2012, 22:55
İstanbuldaki yiğidolara canı gönülden teşekkürler. Valla ben taraftar konusunda rezil olacaz diye tereddüt ediyordum ama beni sagolsun mahcup ettiler. Bursalılardan daha iyiydik. Ama sahada takım yoktu orası ayrı konu....

mm1970
12.04.2012, 23:13
Terbiyesizlik yapıyosun. Biz bu takıma gönül vermişiz sen bize satıcı diyosun. Kelimelerini düzgün seç.
Ayrıca senin gibi adamı da tribünlerde görmek istemiyoruz maça gelme daha iyi.

al sana taraftar..yeni maçtan geldim ve sesim kısıldı benim gibi 20000 sivaslı vardı hepsi taraftardı...şimdi sana söylüyorum bu kadar taraftarı maça çağırıp yedek takımla çıkmakmı terbiyesizlik.rezil ettiniz lan bizi bir avuç bursalıya

mm1970
12.04.2012, 23:17
pardonda sen kimin adına konusuyorsun bu ayrım neyin nesi ?? biz kaldırıp diyormuyuz sivasspor sadece sivastakilerden ibarettir diye kendi takımına maç verir lafını sölemen bile abesle iştigal 5000 tane kuru kalabalık yerine 300 tane gerçek taraftar yeterde artar

300 tane taraftar sivastan gelemedinizmi konuşuyorsun bugün 20000 bin taraftar vardı hepsi aslan gibiydiler
o kadar biliyordun neden gelmedin maça

münihli_58
12.04.2012, 23:21
Istanbuldaki Taraftarimizi cok begendim helal olsun sizlere ama sizin mactan üzgün ayrilmaniza cok üzüldüm siz bunu hak etmediniz mükemmeldiniz
TESEKKÜRLER MACTAKI YIGIDOLAR

mm1970
12.04.2012, 23:23
arkadaş sen ne dediğinin farkındamısın hemen sen, özürdilemeye davet ediyorum biz ne makum takıma maç veririz nedede malum takıma yazını düzeltmeni sivas camiasından özürdilemeni bekliyoruz

bu kadar taraftarı trübüne çağırıp yedek takımla çıkan sivasspor camiası ist bullu taraftarlardan özür dilesin daha yeni maçtan geldim...sen kadıköyle esenlerin arası ne kadar biliyormusunda konuşuyorsun ...

şarkışla 58
12.04.2012, 23:25
İstanbulda ki SİVAS lıları diline dolayanlar.Cevabınız bu gece aldınız inşallah.Maçın 30. dk sında zor girdim stada.Ama yenildik neyse

DOGU_BEY
12.04.2012, 23:33
istanbuldaki taraftar görevini yapmıştır valla bu kadarını beklemiyordum helal olsun hepsine ...keşke bu kadar rezil bir oyunla uğurlanmasaydı o kadar tarafatar...en çok da buna üzüldüm...

Kokomo
12.04.2012, 23:51
Beklentimin çok çok üzerinde bir taraftar geldi !

Gelen herkese binlerce kez teşekkür ederim, Allah razı olsun hepsinden ...

Çılgın Türk
13.04.2012, 00:00
Abdullah Yigit sen gittin mi maca? Yoksa senin de mi maddi imkanin yok?

sivaslıadem
13.04.2012, 00:05
bu maç gösterdi ki istanbul organize olmasını maçta bütünleşmesini biliyor
Siz ıstanbullu taraftarlar yanlış bir laf söylemişsem -ki hatırlamıyorum böyle bir şey-eğer hakkınızı helal edin
Istanbul yirmi bin kişiyi topladı ama sivasın sivastaki maçları hala istenen düzeye ulaşmadı taraftar sayısında desteğinde
Demek ki sorun sivastaki seyircide

tanju_58
13.04.2012, 00:10
taraftar yeterince vardı ama organize olma sıfır.etkili tek bir taraftar grubu altında toplanılması şart.taraftarlar hiç bir şekilde organize edilemiyor.

favori58
13.04.2012, 00:10
Abdullah Yigit sen gittin mi maca? Yoksa senin de mi maddi imkanin yok?

Kardeş,Aptullah yiğit maça giderken sen neredeydin acaba? Abimin yakın arkadaşı, onlar 3.lig 2. ligde maça giderken sen belkide istanbul takımlarıyla yatıp kalkıyordun.
Adam yazısında daha fazla taraftar gelmesi ve takıma destek verilmesi için yazmış kötü mü yaptı anlamadım. Herhalde sallayacak kimseyi bulamadınız...

Rallim58
13.04.2012, 00:20
Üyelerimizin bazıları maalesef ortam germek için yorum yapıyor gibi. Siteye de belli zamanalrda giriyor olmaları da dikkat çekici oluyor. Lütfen ortamın gerilmesine değil, stadyuma taraftarı daha fazla nasıl çekerizin planları ve proğramlarını yapalım.

Tamam elbette takımın kişiliksiz oyunu ile yenilmemizin acısı hepimizi yaraladı, ama seçilen cümleleri, ithamları daha ılımlı, olumlu seçelim.

Bugün ki taraftarlarımıza söz söylenecek birşey yok. Görsellikte, şovlarda ve baskın tezahüratlarımızla malum bazı takım taraftarlarına engel olamıyoruz. Bunlardan birisi de Bursa taraftarıdır. Bunu kabullenmek zorundayız. Adamlar atkı şovdan tutun şarkılı besteli 90 dakika susmuyorlar. Stadyumda karşılaşma boyunca, sesi kısılana kadar bağıran kardeşlerimizi tenzihle söylüyorum.

G Ü N E R
13.04.2012, 00:31
Kardeş,Aptullah yiğit maça giderken sen neredeydin acaba? Abimin yakın arkadaşı, onlar 3.lig 2. ligde maça giderken sen belkide istanbul takımlarıyla yatıp kalkıyordun.
Adam yazısında daha fazla taraftar gelmesi ve takıma destek verilmesi için yazmış kötü mü yaptı anlamadım. Herhalde sallayacak kimseyi bulamadınız...

adam soru sormuş niye zorunuza gidiyor ki ??? gitti mi gitmedi mi bende merak ettim...

bu arada üst tribünü açmayıp bizi tıkış tıkış alt tribüne sokan fener yönetiminin de Allah belasını versin...

58MUAMMER58
13.04.2012, 01:34
SİVASSPOR İSTANBULDA ASLA YALNIZ KALMADI kalmayacakta olimpiyatı 35 bin kişiyle saraçoğlunu 25 bin kişiyle alisamiyeni inönüyü ts den sonra ancak biz doldurduk yine doldururuz kapısının önündeki maça gitmeyen sivasspor taraftarının ankarada 100 kişiyle destek olanların sanki sivasspor yetim kalmnış gibi sitemli konuşmaları hoş değil bence maçtan sonra konuşulsa bu konular daha iyiolur sivaslı işini hep sona bırakır maçgünü biletler karaborsaya düşer dışardan bilet almayın hepsi sahte içeri almazlar

merak edenler laf edenler inşallah gerekli cevabı almışlardır istanbullu tarfatraları merak etmeyin gerekeni herzaman yapar yeterki siz sivasda kapınızın önündeki maçlarda trübünleri doldurup destek olun

ankastre
13.04.2012, 01:50
vallal herkez giib bende endişeliydim az oluruz diye ama sayı çoktu ama sesszilik varsı sanki satdaın tammaı bursa giibydi. gidenlerin ayaklarına sağlık bağıranalrın sesine sağlık. ama galip gelsek daha güzel olurduda sağlık olsun ne diyek

KIZILCAN
13.04.2012, 01:56
Ben bu maçta iki şeye şaşırdım.Birincisi bu kadar seyirciyi hayatta beklemiyordum (maça gidenlerin çabalarına emeklerine sağlık) ikincisi takımımızın farklı skorla mağlup olmasına...Canın sağolsun Sivassporum.