Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadıköy'de güvenlik rezaleti

Abdullah DuMaN
12.04.2012, 23:32
Maç öncesi ve sonrası bursaspor seyircisinin yaptığı olayları görmezden gelen çevik kuvvet ve özel güvenlik görevlileri hırslarını Sivassporlu küçük çocuklardan çıkarttılar

Maç öncesi
bursaspor seyircisi stada geldiği anda fenerıum önünde sivas ve fenerbahçe adına kötü tezarühatlarda bulunuldu fenerium camları yumruklandı kepenkleri indirmek zorunda kaldılar taraftarlarımız sürekli tahrik edildi

Maç esnasında
başlama düdüğü ile birlikte yüzlerce torpil ve havai fişek sahaya ve seyircilerimizin üzerine atıldı çevik kuvvet sadece önlerinde durmakla yetindi

İkinci yarı
Sivassporumuzun golü ve 58. dk heyecanı ile bir gurup küçük çocuk meşale yaktılar o an birçok polis ve güvenlik yaşları 12-16 yaşlarında dört çocuğu yaka paça yakaladılar

şimdi onca yapılan şeylere sessiz kaldınızda Sivassporlu küçük çocuklara gelincemi aslan kesildiniz

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/560395_10150711845219192_62096 4191_8982330_2055291200_n.jpg

DOGU_BEY
12.04.2012, 23:36
Nedir ya... Burdaki maçlarda da, deplasman maçlarında da bu güvenliğin Sivasa hırsı?

Bursalı adiler küfrederken ve sahayı yakarken nerdeydi bu emniyet? güçleri çocuklara mı yetiyor? bir de bursa kardeş takım masalları anlatanlar bunu iyi okusunlar...maç öncesi fener ve sivası aynı kefeye koyup küfredenler ve hala bunları kardeş diye savunanlar 10 kat daha adidir!

izmirliyigido
12.04.2012, 23:41
Maç başlar başlamaz stadı yakanlara birşey yok, meşale yakan çocuklara darp öyle mi? Bu özel güvenliğin Allah belasını versin. Çifte standart.

.

MaXiMuM
12.04.2012, 23:42
Aynı şeyler kendi memleketimde, kendi stadımda bize yapılıyor ki , bunlara kızamıyorum bile.

Yav hala merak ediyorum , koltuklar temiz olmadığından üzerine oturmak çin getirilen gazete kağıtlarına neden müsaade edilmez ?

Hele o bayrak çubukları. plastik bir şey, atsan atılmaz, ne yapılabilir ki onunla.

Ha güvenlikçiler o çubukları alıp başka şekilde değerlendiriyorlarsa onu bilemem :D

yigido_furkan
12.04.2012, 23:43
sucu baskalarına atmadan once bırazda sucu kendı taraftarımızda arıyalım maca baslamasına 20 dk onceye kadar bısey yoktu ama bızım taraftar bursa adına kötü tezahurat edınce olanlar oldu bunuda gormezden gelmeyelım. ayrıca mesela yakan her kım olursa alınacak yerdeyse gıder Spor büro alır yoksa mac goruntulerınden bakılarak sonrakı gun ıslem yapılır

DOGU_BEY
12.04.2012, 23:52
sucu baskalarına atmadan once bırazda sucu kendı taraftarımızda arıyalım maca baslamasına 20 dk onceye kadar bısey yoktu ama bızım taraftar bursa adına kötü tezahurat edınce olanlar oldu bunuda gormezden gelmeyelım. ayrıca mesela yakan her kım olursa alınacak yerdeyse gıder Spor büro alır yoksa mac goruntulerınden bakılarak sonrakı gun ıslem yapılır

kardeş maç öncesinde stada girerkne bursalıların sivas ve feneri aynı kefeye koyup yaptıkları tezahürattan bahsediliyor..eğer bu yapılmışssa stadda karşı tezahürat olması normaldir...zaten bu saaten sonra artık bursa benim için antiptaik takımlardan birisi olmuştur vesselam...

Abdullah DuMaN
13.04.2012, 00:00

maçtan önce adamlar çıldırtmak için ellerinden geleni yaptılar sen ne kötü tezarühatından bahsediyorsun saat 10dan beri stadın önündeydim yapmadıkları hareket kalmadı bursa taraftarının sen tutmuş bizim taraftarı suçluyorsun valla ben taraftarımızı tebrik ediyorum sabrından dolayı onca tahrike rağmen ses çıkartmadılar bursalı ayyaşlara sonuçta biliyorlar pislik sadece pislik getirir

DOGU_BEY
13.04.2012, 00:01
maçtan önce adamlar çıldırtmak için ellerinden geleni yaptılar sen ne kötü tezarühatından bahsediyorsun saat 10dan beri stadın önündeydim yapmadıkları hareket kalmadı bursa taraftarının sen tutmuş bizim taraftarı suçluyorsun valla ben taraftarımızı tebrik ediyorum sabrından dolayı onca tahrike rağmen ses çıkartmadılar bursalı ayyaşlara sonuçta biliyorlar pislik sadece pislik getirir

ağzına sağlık bunu hala dostluk palavraları atanlar suçu bizim taraftarda bulmaya çalışanlar iyi okusun...bizzat olaya şahit olan kişi anlatıyor daha neyi göremiyorsunuz???

Abdullah DuMaN
13.04.2012, 00:03
ağzına sağlık bunu hala dostluk palavraları atanlar suçu bizim taraftarda bulmaya çalışanlar iyi okusun...bizzat olaya şahit olan kişi anlatıyor daha neyi göremiyorsunuz???

yeminle biz alkış yaparken el hareketi yapıyorlardı

DOGU_BEY
13.04.2012, 00:05
yeminle biz alkış yaparken el hareketi yapıyorlardı

dertleri ne? maç öncesinde ortamı gerip küfreden onlar, bi de maç içinde her haltı yiyen onlar! ertuğrul sağlam denen iki yüzlü adinin çabalarıyla sivas-bursa arasındaki ipler iyice kopmuştur artık...bursanın hakketen iyi bir taraftarı olabilir ama iyi bir spor seyircisi ve kişilik profili yok! psikopatlık ve ayyaşlık yaparak adam olunmaz!

Rallim58
13.04.2012, 00:06

Anlaşılan ya teşkilattansın ya da teşkilatın uygulamaları hakkında bilgin var.

Şimdi o kepazeliği yaparak, meşaleleri stadyumun çimlerini yakanlar yarından itibaren evlerinden olsun, alınacaklar mı? Güldürme beni.

Olması gerken alınması yönünde olup gerekli cezayı müeyyide uygulanması yönündedir, ama neredeee...! Yapanın yanına kar kalıyor güzel kardeşim.

58MUAMMER58
13.04.2012, 00:25
özel güvenlikçiler genelde aşağılık komplexli kişilerdir normalde vasıfsız amele kapı bekçileridir dağın başında yakalasan korkudan altını pisletir helede bunlar memleketlerinin takımı 3.ligde amatörde oynuyorsa sivassporun bulunduğu konum mu kıskanıp var olan aşağılık komlexsi tam aşağılık yaratık haline getiriyor aynı komplex bazı polislerde zabıtalardada var olimpiyat stadında malatya maçı oynanacak 1 polis şefi tek yıldızlı işi değilken üstüne vazife değilken sivasspor bayrağı şapkası satan satıcıyı copluyor simitçiyi copluyorsimitlerini saçıyor yere düşen atkı bayrakları çiğniyor arama noktasında üstüne vazife değilken bayan seyircileri aramaya çalışıyor seyircilerimize gavur vatandaşıı muamelesi yapıyor vs vs vs:mad:neticede bütün adilikler bize karşı yapılıyor bu birazda yüzümüzün yumuşaklığından efendiliğimzden olsa gerek

chatlaq
13.04.2012, 00:32
özel güvenlikçiler genelde aşağılık komplexli kişilerdir normalde vasıfsız amele kapı bekçileridir dağın başında yakalasan korkudan altını pisletir helede bunlar memleketlerinin takımı 3.ligde amatörde oynuyorsa sivassporun bulunduğu konum mu kıskanıp var olan aşağılık komlexsi tam aşağılık yaratık haline getiriyor aynı komplex bazı polislerde zabıtalardada var olimpiyat stadında malatya maçı oynanacak 1 polis şefi tek yıldızlı işi değilken üstüne vazife değilken sivasspor bayrağı şapkası satan satıcıyı copluyor simitçiyi copluyorsimitlerini saçıyor yere düşen atkı bayrakları çiğniyor arama noktasında üstüne vazife değilken bayan seyircileri aramaya çalışıyor seyircilerimize gavur vatandaşıı muamelesi yapıyor vs vs vs:mad:neticede bütün adilikler bize karşı yapılıyor bu birazda yüzümüzün yumuşaklığından efendiliğimzden olsa gerek

peki bugün sivaslılara ixne şerefsiz diyen polis/güvenliği hangi kefeye koyalım

ankastre
13.04.2012, 00:41
Aynı şeyler kendi memleketimde, kendi stadımda bize yapılıyor ki , bunlara kızamıyorum bile.

Yav hala merak ediyorum , koltuklar temiz olmadığından üzerine oturmak çin getirilen gazete kağıtlarına neden müsaade edilmez ?

Hele o bayrak çubukları. plastik bir şey, atsan atılmaz, ne yapılabilir ki onunla.

Ha güvenlikçiler o çubukları alıp başka şekilde değerlendiriyorlarsa onu bilemem :D

ağbi halen alıyorlarmı gazeteleri, yazıklar olsun o zaman. hem kirli yer ver hemde elindeki gazeteyi al. ayıp ayıp. bayrak tutulacak plastikleri sen güzel demişsin lazımsa almaları çok normal.sonrada sivas taraftarı niye gelmiyor deniyor.aslında mecnun başkana bunları anlatacak sorumluda yok demekki, taraftarın çektiği sıkıntılar bunlar bunlar diyen yok demekki,aslında bu hafta sonu girişleri kontrol edip neler yaşandığını görseler ne güzel fırsat işte.

MaXiMuM
13.04.2012, 01:27
ağbi halen alıyorlarmı gazeteleri, yazıklar olsun o zaman. hem kirli yer ver hemde elindeki gazeteyi al. ayıp ayıp. bayrak tutulacak plastikleri sen güzel demişsin lazımsa almaları çok normal.sonrada sivas taraftarı niye gelmiyor deniyor.aslında mecnun başkana bunları anlatacak sorumluda yok demekki, taraftarın çektiği sıkıntılar bunlar bunlar diyen yok demekki,aslında bu hafta sonu girişleri kontrol edip neler yaşandığını görseler ne güzel fırsat işte.

Bu sezon geçti artık, yeni sezonda düzelir inşallah.

sivaslıadem
13.04.2012, 01:28
maçın başında bursalı taraftarlar sahaya attıkları şeylerle maçın duraksamasına sebep oldular
Ne olduysa o anda oldu bence
Takım konsantrasyonunu yitirdi maça baskın başlamasına rağmen
Ve bir kaç dk içinde de geriye düştük

dogan5880
13.04.2012, 02:18
olur boyle seylerr

kangalli58yasin
13.04.2012, 02:25
vay arkadas nedir bizim bu cektiklerimiz. bir güvenlik kalmisti onlarda düsman bize :mad:

tykinik58
13.04.2012, 07:31
Bu adi güvenliğin SİVAS'lıdan alıp veremediği nedir yaa. Sivas'ta affedersiniz (G.Saray maçında) donumuza kadar aradılar, küçük bayrak sopalarını topladılar ve güvenlikle ağız dalaşmam oldu eğer içerde G.Saray taraftarı bir meşale, bir maytap vb. yaksın hesabını verebilecek misiniz? Neredeyse iç çamaşırımızı çıkartırıp bakacaksınız yapmayın bu kadar SİVAS düşmanlığı şeklinde atışmam oldu aynı haltı İstanbul Şükrü Saraçoğlu'nda da yediler ve maçın başında her türlü şeyi yakıp stadı rezil ettiler 58. dk ve gol sevincinde küçük taraftarlarımızı darp ettiler öyle mi? ALLAH belanızı versin sizin gibi güvenliğin ve güvenlik amirinizin. Heyyyy sözde büyüklerimiz SİVAS'a, SİVASSPOR'a sahip çıkmıyorsunuz ALLAH rızası için SİVAS'lılara sahip çıkınnnnnnnnn.:mad:

4eylül
13.04.2012, 07:41

sucu başkalarına atarken ne demek arkadaş daha maç başlar başlamaz pisliklerin yaptıkları ortada hayret edilecek bir şey çıkmışsın kendi taraftarımızı sucluyorsun yazıpta insanın moralini bozma içinde tut

Besyo_cu
13.04.2012, 07:54

Maçtan ne kadar önce stada girdin bilmyorum ancak bilmediğin yada görmediğin çok şey var.

Maçtan yaklaşık bir saat önce Bursalı taraftarlar Sivassporlu yaklaşık bin taraftarımız bile yokken şikeci i.neler diye bağırmaya başladılar ve maç başlayana kadar ara ara bu çirken tezahürata devam ettiler. Saraçoğlu'nun misafir tribünü kısmının yanında bulunan Bursa taraftarları bizim maraton sağ köşede bulunan taraftarların üzerine maç başlamadan yanıcı ve patlayıcı madde atınca güvenlik Sivassporlu taraftarlarımızı maratonun iç kısımlarına almak zorunda kaldılar.

Meşale yakılmasında artık eskisi gibi bir gün sonra işlem yapılması yok, Bursa taraftarında birlik var adamlar meşale yakan taraftarlarını polise, güvenliğe vermiyor saklıyor gerekirse polisle karşı karşıya geliyor biz direk polise yer açıyoruz abi bunlardı diye üstelik gösteriyoruz. Sonraki gün işlem yapılması diye birşey yok meşale yandığı an alınırsa alınır yoksa başka zaman işlem yapılmaz yapılamazda...

izmirliyigido
13.04.2012, 08:15
Bütün bu olaylara, çirkefliklere, rezillikere ve bu ağır mağlubiyete karşılık bu pazar MUTLAK SURETLE GALİBİYET bekliyoruz. Ancak o zaman yüreğimizin ateşi biraz soğuyacak. Ancak o zaman bize şikeciler diyip, 4 gol atarak ezen ve şimdi mağrur bir şekilde gezen, i... Bursalılardan acımızı almış oluruz.

Eğer hoca da biraz vicdan varsa, futbolcularda (özellikle bu maçta oyanmayan Grosizki, Cerny, Erman, Eneramo, Faty, Kaan, Pedriel'de) biraz vicdan varsa rövanşı alırlar. Bursaspor'u yenip bu ağır faturay telafi ederler. Yok, tersi olursa ben hakkımı helal etmeyeceğim hiç birine.

Şimdi, birileri kalkıp "etmen gardaş, bu başarıları bize yaşatan bu takımdı" edebiyatına başlamasın. Hani ortada ne başarısı var. Kupadan elendik, ligde zorla 7. sırada yer aldık, bir çuval gol yedik (halen de yemeye devam ediyoruz). Başarı dediğin, hedefine ulaşırsan, zirvede yer alırsan onu taçlandırırsan başarıdır. Yoksa saman alevi gib, kağıt alevi gibi parlayıp sönen başarı, başarı değildir. Sürekliliğimiz yok. Sürekliliği olan birtek Gaziantepspor var, son 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik aldılar 16 gol atıp hiç gol yemediler. Ama bu onların başarılı olmasına yetmedi sonuçta o başarıyı taçlandıracak birşey yok ellerinde.

Başarılı sayılabilmek için hedefe varamasan bile hedef yolunda olman lazım. O hedefe kupadan varamadık, Final Grubundan varmak için ilk adım olan Bursaspor maçını mutlaka kazanmamız lazım.

Yüreğimiz ancak o zaman rahatlayacak, içimizin şişi ancak o zaman inecek, FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZ (!)..

.

zaralı19
13.04.2012, 08:44
Nedir ya... Burdaki maçlarda da, deplasman maçlarında da bu güvenliğin Sivasa hırsı?

Bursalı adiler küfrederken ve sahayı yakarken nerdeydi bu emniyet? güçleri çocuklara mı yetiyor? bir de bursa kardeş takım masalları anlatanlar bunu iyi okusunlar...maç öncesi fener ve sivası aynı kefeye koyup küfredenler ve hala bunları kardeş diye savunanlar 10 kat daha adidir!

Gardaşım her zaman yazdıklarını beğeniyle takip ediyorum dün bursa ile maçta tek bizimkilere yapmadı bu güvenlik..... dün kardeşim emniyet bursalıları baya copladı maçdan önce ve sonra ben bursada yaşıyan biri olarak bizi kaç maç güzel karışadılar bunuda herkes bilir bursa-sivasspor maçlarında dün bize şikeciler diye bağıran bursalılardı ama neden bağırdılar biliyormusun o içimizde olan fener bjk galatasaray yanlıları yüzünden adamlar sevmiyorlar bizans takımlarını bende sevmiyorum bu yönde haklılar bu yüzden ne olursa olsun dostluk bozulmasın.

zaralı19
13.04.2012, 08:50
Maçtan ne kadar önce stada girdin bilmyorum ancak bilmediğin yada görmediğin çok şey var.

Maçtan yaklaşık bir saat önce Bursalı taraftarlar Sivassporlu yaklaşık bin taraftarımız bile yokken şikeci i.neler diye bağırmaya başladılar ve maç başlayana kadar ara ara bu çirken tezahürata devam ettiler. Saraçoğlu'nun misafir tribünü kısmının yanında bulunan Bursa taraftarları bizim maraton sağ köşede bulunan taraftarların üzerine maç başlamadan yanıcı ve patlayıcı madde atınca güvenlik Sivassporlu taraftarlarımızı maratonun iç kısımlarına almak zorunda kaldılar.

Meşale yakılmasında artık eskisi gibi bir gün sonra işlem yapılması yok, Bursa taraftarında birlik var adamlar meşale yakan taraftarlarını polise, güvenliğe vermiyor saklıyor gerekirse polisle karşı karşıya geliyor biz direk polise yer açıyoruz abi bunlardı diye üstelik gösteriyoruz. Sonraki gün işlem yapılması diye birşey yok meşale yandığı an alınırsa alınır yoksa başka zaman işlem yapılmaz yapılamazda...

Dün 40 kişi aldılar içeri Bursa'dan Kardeşime telefon ettim bizimkilere torpil ve sis atıyorlar dedi.Yıkıldım çünkü Beklemezdim Bize Karşı Böyle bir Tutum benimsediklerini adamlar kendi aralarında kavga ettiler feribot çalışmadı onlar yüzünden.Dün burdan otobüsler gidenlere zorla vermişler sis ve torpil el yapımı atılacak diye çoğu girişte kaptırmış yalandan 60 kişi falan atmış.

kakikli
13.04.2012, 10:10
sahipsiz yiğidolar. her zaman ezilen bu taraftar dün olduğu gibi pazar günüde stadyuma gelip desteğini verecek. ancak yönetim taraftarı savunma adına ne yapıyor, kocaman bir hiiç...
güya taraftar sivasspor a destek olmuyormuş, siz taraftarın önünü açın pislikleri stadyumdan uzaklaştırın bakın o zaman taraftar nasıl destek veriyor.

58MUAMMER58
13.04.2012, 10:32
:mad:dün sadece güvenlik rezaleti yaşanmadı bilet rezaletide yaşandı maç başlıyacak 30 dak var bilet gişesinde 1 adam çalışıyor sırada 1000 den fazla sivaslı 4 lü 5 li sıra halinde kuyrukta bekliyor yaw insan böyle maçlarda 2 gişe daha açar biliyorsunki maç var katılım çok olacak belli millete bukadar zulmetmenin anlamı nedir hoş sivas milleti hep işini son ana bırakırda hiç değilse bundan sonraki maçlarda önlem alınsın yazık millete çoğu 30 40 dak sonra anca içeri girdi:mad:

erolbal
13.04.2012, 10:56
Öncelikle 3-0 dan sonra bile 2. devre başında takımını alkışlayan taraftarı kutluyorum. Bursalıların 4-5 dakika maç başında sahayı işgal etmelerini görmezden gelen her yetkili ve sorumluya hakkımı helal etmiyorum. Ben sahaya şapka atan bir taraftarı uyarmaya çalıştım, o kadar.. Başka bir suçu olmayan Sivas taraftarını eleştiren arkadaşa da hak vermiyorum. Sadece bu seyirciye yazık oldu. İnşallah daha iyi günlere..

34orhan58
13.04.2012, 11:20
Ben böyle adaleti? Özellikle pankart yaptırdım maç için daha parasını vermedim adamlar yasak diye içeri sokturmadı yarım saat ağız yaptım polislerle en sonunda yazıklar olsun dedim bıraktım çıkıştada bulamadm ne açabildim içerde nede parasını daha ödedim parasını geçtim bari içerde açabilseydm içim yanmazdı şimdi soruyorm bursalılarn meşalelerimi içeri alan polis o yasak değilde benim takımin için yaptırdığm pankart yasak hangisi daha mantıklı yazıklar olsun.. . Böyle adalete

34orhan58
13.04.2012, 11:31
Bu arada maraton tribün girişinde pankart bulan varsa arkadaşlar benle irtibata geçebilirmi gerekirse parasını veririm sorun değil

infial§
13.04.2012, 12:07
bursalılar itliğıni gosterdıler,pazar gunu sırf bursaspor'a ve teksas denen şarapçilara kufur etmeye gıdecem,kımse bu takıma şıkeci ıftırası atamaz,bursa once kendı kapısında kı pıslığı temızlesin

bugra5858
13.04.2012, 12:35
Bursaspor şampiyonluğa oynadığı sene bizde desteklemiştik.Ertesi sezon buradaki maçta 2 takımı elele tribüne çağırmıştık.Bu sezon deplasmandaki kazandığımız maçta ettikleri küfürler bu maçtaki küfürlerle ne olduklarını gösterdiler.
Tin tin tini mini bursa,tin tin tini mini bursa,bursadan erkek çıksa dünya yerinden oynar !

MaXiMuM
13.04.2012, 13:01
Tescilli İ.neler , bize i.ne diyor ha :D:D

sivasfutbol
13.04.2012, 14:05
ben bursayı eskişehiri belediyeyi antepi kayseri yi bir türlü sevemedim hep antipatik geldiler nedense...

Abdullah DuMaN
13.04.2012, 18:43
Bursaspor şampiyonluğa oynadığı sene bizde desteklemiştik.Ertesi sezon buradaki maçta 2 takımı elele tribüne çağırmıştık.Bu sezon deplasmandaki kazandığımız maçta ettikleri küfürler bu maçtaki küfürlerle ne olduklarını gösterdiler.
Tin tin tini mini bursa,tin tin tini mini bursa,bursadan erkek çıksa dünya yerinden oynar !

Biz insanlıgımızı göstermişiz onlarda göstermiş işte :rolleyes:

sivasliapocan
13.04.2012, 19:24
Aynı şeyleri biz yapsak play off maçları bitene kadar taraftarsız oynama cezası verirler bu nasıl bir yönetim sistemi anlayamıyorum ya fbnin suçu ney onları koltuklarını kırıp küfr ediyorlar bizim suçumuz ney 12-6 yaşında 4 çocuk meşale yakmış oymuş bizim suçumuz bursalılar yapmadımı sahaya attılar hemde böyle yönetim olmaz olsun