Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR KREDİ KARTI...!!!

58_SIVAS_58
13.10.2005, 22:40
http://sivasspor.com/albums/Samsunspor-Sivasspor/Samsunspor_Sivasspor_20_08_200 5.jpg

Sivasspor iletişim sektöründe de yerini alıyor.

Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü Sedat Hayran konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında Sivassspor telefon kartlarının önümüzdeki aydan itibaren devreye sokulacağını söyledi.
Hayran telefon kartlarının üzerinde Sivasspor'un logosu ve takım kadrosu bulunacak. Bu kartlar Telsim,Avea,Türkcell ve Sabah Pazarlama Satış noktalarından satışa sunulacak. Taraftarlarımızın kartlarımıza gereken desteği vermelerini bekliyoruz " dedi

BOUN
14.10.2005, 06:15
Haydi yiğidolar. Yönetim sağolsun. Sivasspor ürünlerinin satış mağazası hariç her türlü destek verebileceğimiz seçenekleri oluşturdular. Şimdi sıra tüm yiğidolarda.

Şimdi destek zamanı.....

1967_DERNEK_10UR
14.10.2005, 09:42
SÜPER OLUR WALLA YAKIŞIR BİZE KARTLAR AYRI AYRI OLSA DA KOLEKSİYON FALANDA YAPARIZ..

serhankaburcuk
14.10.2005, 13:42
Maddi olarak çok büyük katkı sağlarlar...

serhankaburcuk
14.10.2005, 13:43
Maddi olarak çok büyük katkısı olur..

cengaver
14.10.2005, 14:08
bence Takimimiza Finansiyel yönden cok katki saglayacaktir.
Simdi sira Taraftarda
HEP DESTEK TAM DESTEK

SEMİH-58
14.10.2005, 15:06
ABİ TAKIMIMIZIN SÜPER LİGE ÇIKMASIYLA YAWAŞ YAWAŞ HER ŞEY GELİŞMEYE BAŞLADI.BUDA ONLARDAN BİRİ SÜPER OLUR.HEM TAKIM İÇİN HEM ŞEHRİMİZ İÇİN İNŞALLAH ÖLMEDEN SİVASIMIZIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLDUGUNU GÖRÜRÜM.
AMİN
AMİN
AMİN

x_burnley
14.10.2005, 15:31
valla dört gözle bekliyorum inşallah hayırlı olur bizim için ve sivasspor için çok güzel bir düşünce bu konuyu düşünen kişi her kimse tebrik ederim kendisini EN BÜYÜK SİVASSPOR

yusuf_07
14.10.2005, 15:57
nasıl bişey bu yaw..........

extrasivas
15.10.2005, 00:15
yakisir ben bu seneki yil basi milli piyango biletinin onunde gormek isterdim sivassporu asrin takimi diye offf be ne guzel olurdu

BROTHERS58
17.10.2005, 14:09
ŞÜKÜRLER OLSUN BİRŞEYLER BASLIYOR NİHAYET.ARTIK TAKIMIMIZA BİR SEKİLDE KATKIDA BULUNABİLECEGİZ.DİLERİZ SABİT OLUR VE TAKIMA EKSTRA GELİR SAGLAR.TEBRİKLER EDİYORUZ!!!:)

gercek58li
17.10.2005, 14:15
Bende Sivastaki tüm tanidiklara tavsiye edip almalarini saglayacagim.
Cok güzel insallah devami gelecek.Yavas yavas rayina oturacak.

1967 dernek serkan20
17.10.2005, 15:22
çok güzel bandırmaya gelirse hemen alacağım

ezbider58
19.10.2005, 14:07
tabi cok iyi olur kolay gelsin

Siir_Misali
19.10.2005, 14:36
ne güzel fikirler çıkıyor yeterki insan biraz düşünsün değilmi....tebrik ediyorum...ve desteğe devam diyorum

GuNaY
19.10.2005, 14:58
bu şekilde organizasyonlar ve projeler maddi destek için önemli... ancak bu şekilde artı gelir bulunuyor.... hayırlı olsun devamınıda bekleyeceğiz :)

ali agca
19.10.2005, 15:00
walla cok ıyı fıkır buyuk olmak ıstıyorsak buyuk
dusunmemız gerekıyor butun sıvas lı v sempatızanları
destek verecektır hadı hayırlısı

ReDYiGiDo
19.10.2005, 15:08
Valla gecen sene Sivassporun Bu kadar büyüyeceğini düşünemezdim Çok Hızlı Gelişiyor ve Büyüyor Yapılanlar gerçekten çok etkili... Diliyorum ki güzel şeyler hep böyle devam etsin.. Bitmesin... Sivassporumuz Tek Büyük Olsun...

erhan5834
19.10.2005, 15:13
FİKİR KİMDEN ÇIKMIŞSA SÜPER VALLA İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAYATA GEÇER...

Kaptan-58
14.11.2005, 09:16
ARKADAŞLAR BİZİ VE BAZI AKRABALARIMIZI FİNANSBANKTAN ARAYARAK SİVASSPOR KREDİ KARTI ÇIKARACAKLARINI VE İSTEYİP İSTEMEDİĞİMİZİ SORDULAR BİZDE BİLGİ ALDIKTAN SONRA İSTERİZ DEDİK. YANİ FİNANSBAK SİVASSPOR KREDİ KARTI ÇIKARIYORMUŞ YAPTIĞIMIZ ALIŞVERİŞLERDE SİVASSPORA PAY VERECEKMİŞ PEKİ BU NEDEN SİTEMİZDE DUYURULMADI... ?

BENCE BÖYLE Bİ OLAYIN SİTEMİZDE DUYURULMASI GEREKTİ.

HAYDİ SİVASSPORLULAR FİNANSBANKTAN SİVASSPOR KREDİ KARTI ALMAYA..

GuNaY
14.11.2005, 09:20
hayırlı uğurlu olsun... bununla ilgili açıklama yönetimden yapılmadı diye biliyorum.. yoksa haberimiz olurdu...
Telefon karti hakkindaki bilgiler icin ise asagidaki Topice bakabilirsiniz!
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2752

junior_69
14.11.2005, 09:30
çok iyi olur valla BEŞİKTAŞ kredi kartından iyice sıkılmıştım

drummer
14.11.2005, 09:31
vakıfbankta çıkarabilir üç büyükelrin kartı var zaten vakıfbankta
sivasporunkini neden çıkarmasın.talep olursa.
çok kullanılan kartlara yaptırmak lazım.

Kaptan-58
14.11.2005, 09:32
hayırlı uğurlu olsun... bununla ilgili açıklama yönetimden yapılmadı diye biliyorum.. yoksa haberimiz olurdu...

ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE FİNANSBANK İLK ETAPTA ZARAHABER ADLI DERGİNİN ÜYELERİYLE İRTİBATA GEÇMİŞ BİZDE ZARAHABER ÜYESİ OLDUĞUMUZDAN BİZEDE BİLGİ HELDİ. İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA YÖNETİM TARAFINDAN DUYURU YAPILIR..

Kaptan-58
14.11.2005, 10:36
ARKADAŞLAR BU KONUDA BİLGİSİ OLAN BU BÖLÜME YAZSIN LÜTFEN.. BENCE ÖNEMLİ BİR KONU

CK58
14.11.2005, 10:41
Arkadaşlar bende burada duyuru görmedim ama benide Finansbakntan aradılar ve kart bilgilerini aldılar yakin bir tarihte adrese sivasspor taraftar kredi kartını göndereceklerini söylediler. insallah kulübümüze fayda sağlar..

süper sivas
14.11.2005, 15:08
SÜPER ARKADAŞLAR ŞİMDİ TELEFONU KAPATTIM FİNANS BANK BANA SİVASSPOR K.KARTIMI GÖNDERECEK LÜTFEN BU HABERİ AÇILIŞA YAZALIM TÜM SİVASLILAR DESTEK İÇİN BİLGİLİ OLSUN

ofgurleyuk78
14.11.2005, 15:11
Süper olur. Bu konuyu biraz daha açarsaniz sevinirim.

GeCeVeMaVi58pRf
14.11.2005, 15:13
evet bu konuyu gündemden düşürmeyelım bende böle bişey varsa basvuruda bulunacam hemen sivasspora canımız feda

YUZUK58
14.11.2005, 15:26
KART İLE SİTEDE BİR ACIKLAMA YAPILMADI
YAPILSA DUYARDIK
AMA KART İŞİ HALLOLURSA İYİ OLUR

thing58012
14.11.2005, 15:48
öğrenciye verilecekmi bu kart??

5841
14.11.2005, 15:51
HADİ HAYİRLISI OLSUN BENDE ALIYIM

GuNaY
14.11.2005, 15:57
finansbank'tan bir arkadasla konustum bu konuyu yetkilelerle görüsecek... detaylı bilgi aldıgım anda forma yazacagım...

Telefon karti hakkindaki bilgiler icin ise asagidaki Topice bakabilirsiniz!
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2752

ozsivasli58
14.11.2005, 15:57
SİVAS SPOR KREDİ KARTINI HERKES ALSIN
SİVAS SPORUMUZA YARDIM OLSUN...

şampiyon71
15.11.2005, 09:36
evet var ve kesin bir olay finansbak sivasspor krdei kartı
ayrıca
almanya kökenli bir şirket olan MOCKS la da anlaşma yapıldı.
telefon kartlarıyla ilgili
5 ve 10 ytl değerinde (kontürlük) telefon kartları yakında piyasaya sunulacak

şampiyon71
15.11.2005, 09:37
evet var ve kesin bir olay finansbak sivasspor krdei kartı
ayrıca
almanya kökenli bir şirket olan MOCKS la da anlaşma yapıldı.
telefon kartlarıyla ilgili
5 ve 10 ytl değerinde (kontürlük) telefon kartları yakında piyasaya sunulacak

ErdalGüler
15.11.2005, 10:04
ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE FİNANSBANK İLK ETAPTA ZARAHABER ADLI DERGİNİN ÜYELERİYLE İRTİBATA GEÇMİŞ BİZDE ZARAHABER ÜYESİ OLDUĞUMUZDAN BİZEDE BİLGİ HELDİ. İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA YÖNETİM TARAFINDAN DUYURU YAPILIR..

evet umarım hayırlı olur...

1967_DERNEK_10UR
15.11.2005, 11:51
YÖNETİMDEN BÖYLE BİR ŞEY DUYMADIK..

Serkan-58
15.11.2005, 12:16
http://sivasspor.com/albums/Samsunspor-Sivasspor/Samsunspor_Sivasspor_20_08_200 5.jpg

Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü Sedat Hayran konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında Sivassspor telefon kartlarının önümüzdeki aydan itibaren devreye sokulacağını söyledi.
Hayran telefon kartlarının üzerinde Sivasspor'un logosu ve takım kadrosu bulunacak. Bu kartlar Telsim,Avea,Türkcell ve Sabah Pazarlama Satış noktalarından satışa sunulacak. Taraftarlarımızın kartlarımıza gereken desteği vermelerini bekliyoruz " dedi

Hayirli Ugurlu Olsun

1967_DERNEK_10UR
15.11.2005, 12:34

YETER Kİ PİYASAYA ÇIKSIN...

Abuzer
17.11.2005, 00:09
Hayirli Ugurlu Olsun
Süper bir fikir Insallah en kisa zamanda hayata gecer

Flavio
17.11.2005, 11:17
Yavaş yavaş işte böyle faaliyetlerle gelişmeliyiz bravo yönetime

GuNaY
17.11.2005, 12:48
gelecek yıl için kendi kendine yeteceğiz demişlerdi ve bunu başaracaklar... helal olsun.. yönetim ve gelişim böyle olur!!!

1967_DERNEK_10UR
17.11.2005, 12:57
dün bir yerel gazetede okuduğum haberde telefon kartı konusunda işlemlere başlanmış ve bir alman firmasıyla anlaşılmış..

GuNaY
17.11.2005, 13:12
tamam tel kartı ama bu kartları nerede kullanacağız henüz anlamış değilim?? normal telekom kulübelerindemi yoksa cep tellerdemi?

1967_CLUB_ÖZGÜR
19.11.2005, 03:15
BENCEDE İYİ OLUR YETERKİ SİVASSPORUMUZA KATKI OLSUN SİVASSPORUMUZ KAZANSIN

GuNaY
19.11.2005, 03:34
ben hala yönetimden detaylı acıklama olmasını bekliyorum tam olarak anlamış değilim?? nerede ne şekilde kullanacağız???

Serd@r
19.11.2005, 03:39
ben hala yönetimden detaylı acıklama olmasını bekliyorum tam olarak anlamış değilim?? nerede ne şekilde kullanacağız???

Yanlış anlamadımsa şu 100 veya 250 kontör kartları yok mu?onun üzerine SİVASSPORun takım kadrosunu basıp öyle satacaklar,tabi bu arada bu satılan SİVASSPOR logolu kartlardan bize yani SİVASSPOR a prim verecekler.

GuNaY
19.11.2005, 03:41
Yanlış anlamadımsa şu 100 veya 250 kontör kartları yok mu?onun üzerine SİVASSPORun takım kadrosunu basıp öyle satacaklar,tabi bu arada bu satılan SİVASSPOR logolu kartlardan bize yani SİVASSPOR a prim verecekler.
cep tel kontür kartı olandan yani??? turkcell avea gibimi?? eğer öyleyse şimdiye kadar hiçbir bayiden seçme şansımız olmadı elinde ne varsa aldık nasıl uygulancak bu sistem???

Serd@r
19.11.2005, 03:51
cep tel kontür kartı olandan yani??? turkcell avea gibimi?? eğer öyleyse şimdiye kadar hiçbir bayiden seçme şansımız olmadı elinde ne varsa aldık nasıl uygulancak bu sistem???

Aynen öyle bundan sonra "Turcell veya Avea 100 kontör verirmisiniz yalnız SİVASSPORlu olsun"diyeceğiz

GuNaY
19.11.2005, 03:53
Aynen öyle bundan sonra "Turcell veya Avea 100 kontör verirmisiniz yalnız SİVASSPORlu olsun"diyeceğiz
o zaman sayısını çok fazla tutmaları gerek malum nede olsa istemeyenede verilmesi gerek...

Serd@r
19.11.2005, 03:58
o zaman sayısını çok fazla tutmaları gerek malum nede olsa istemeyenede verilmesi gerek...

Evet işte oda bizim avantajımız.Her karta para alacağız.::D
Futbol camiasına büyüklüğümüzü gösterdiğimiz gibi şebekelerede el koyduk.Bundan sonra sırada ne var acaba...

ARKASI YARIN

GuNaY
19.11.2005, 04:01
sırada finansbank kredi kartı soylentisi cıktı.. bankadan arayıp kart cıkartıyorlarmıs... ancak ben sordurdum genel mezkezde kimsenin bilgisi yok bu konuda???

Serd@r
19.11.2005, 04:09
sırada finansbank kredi kartı soylentisi cıktı.. bankadan arayıp kart cıkartıyorlarmıs... ancak ben sordurdum genel mezkezde kimsenin bilgisi yok bu konuda???

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Demek ki bundan sonraki hedefimiz(aslında bizim hedefimiz değil onlar bizim başarımızı ve sayımızı görünce bizim hedef seçiyorlar ama neyse sonuçta SİVASSPORum kazanacaksa amenna) bankacılık olacak.Hadi hayırlısı!

GuNaY
19.11.2005, 04:40
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Demek ki bundan sonraki hedefimiz(aslında bizim hedefimiz değil onlar bizim başarımızı ve sayımızı görünce bizim hedef seçiyorlar ama neyse sonuçta SİVASSPORum kazanacaksa amenna) bankacılık olacak.Hadi hayırlısı!
inş öyledir... böyle giderse maşalla büyük diye geçinen kulüplere örnek olacağız... helal olsun yönetime başka birşey diyemiyorum!!!

serhankaburcuk
19.11.2005, 23:28
Bu kart piyasaya çıktımı haberi olan varmı???

GuNaY
20.11.2005, 00:35
bildiğim kadarıyla henüz çıkmadı. ama hazırlıklar tamammış.

agca58
16.03.2006, 12:10
SIVASSPOR KREDİ KARTI, GERÇEKTEN SÜPER BİR KART! BU KARTI ALAN TARAFTAR HEM KAZANIYOR, HEM DE KULÜBÜNE FİNANSAL DESTEK VERMENİN HAKLI GURURUNU YAŞIYOR !

SİVASSPOR KREDİ KARTI !

Türk ekonomisinin yaklaşık %10’unu yöneten ve yönlendiren büyük potansiyel değer ve ciddi bir stratejik güç olan, Türkiye nüfusuna kayıtlı 7 milyon Sivaslı; Türkiye’nin ekonomik ve siyasi konjonktüründe belirgin rollere sahip olmakla birlikte Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarlarından sonra ülkenin dördüncü büyüğü konumundadır. “İtirazı olan gitsin nüfus kayıtlarını incelesin”! Aynı zamanda bu güzide topluluk müteşebbis ruh ile kortekslerini birleştirip günün koşullarına uygun, kabul edilebilir standartlara güncelliğe binaen uyum sağlar. Görüştüğüm, zengini fakiri, genci yaşlısı, bayı, bayanı çok Sivaslı vatandaşlar Sivasspor’a nasıl katkı sağlarız? Kulüp yönetimi bizi aydınlatsın ricasında bulundular. İşte size bilgi saygıdeğer Sivaslılar;

VARAN 1; Finansbank-Sivasspor ortak kredi kartı. “Her zaman kazandıran ve bol avantajlı süper kredi kartının size sunacağı avantajlar”!.

SİVASSPOR KREDİ KARTI; CardFinans avantaj işaretini gördüğünüz her yer size özel avantajlarla dolu. 1000'i aşkın, üye markanın 35.000'e yakın alışveriş noktasında Çok Özel İndirimler, ParaPuan ve Taksit Avantajları sizi bekliyor! SİVASSPOR KREDİ KARTI; her alışverişte ParaPuan kazandırıyor! Sosyal Asist ayrıcalıkları ile de hayatınıza renk katıyor.

Sivasspor Kredi Kartınızla, alışverişlerinizin yanı sıra;

Nakit 24'lerde nakit kredi çektiğinizde, Telefon Bankacılığı ve İnternet Bankacılığı yoluyla nakit kredi kullandığınızda, Kredi kart ödemelerinizi kredilendirdiğinizde, Sivasspor Kredi Kart ödemelerinizi Telefon Bankacılığı, İnternet Bankacılığı, Nakit 24 Otomatik Vezneleri, Otomatik Ödeme Talimatı vererek ya da diğer bankalardan EFT ile yaptığınızda, Otomatik Hesabınızda ki yatırım fonunun aylık ortalaması üzerinden, Otomatik Hesap'tan otomatik ödeme talimatı verdiğiniz faturalarınız ilk ay otomatik olarak ödendiğinde, Finansbank Sivasspor Kredi Kartınızla yaptığınız işlemlerden ve alışverişlerden, Finansinvest müşterisiyseniz, finansonline.com'dan ya da finansbank.com.tr dan yaptığınız hisse senedi işlemelerinden “ParaPuan” kazanırsınız.

Sivasspor Kredi Kartı; Sosyal Asist ile de hayatınıza renk katıyor!

Şöyle ki; 0212 336 75 85 nolu telefondan Sivasspor Kredi Kartınızla, günlük yaşantınızda birçok konuda sadece tek bir telefonla yardım alabileceğiniz Sosyal Asist, sizin için; Tiyatro, opera, bale, festival ve diğer sanat etkinliklerinde yerinizi ayırtır, biletinizi adresinize gönderir. En geç 4 gün önceden bildirmek koşuluyla maç biletinizi temin eder, adresinize gönderir. Uçak, otobüs ya da tren yolculuklarınız için rezervasyon yapar, biletinizi adresinize gönderir. Türkiye'de istediğiniz adrese, sizin adınıza çiçek gönderir. Kitap, kaset, CD, VCD, ve DVD gibi siparişlerinizi de adresinize ulaştırır.

Ayrıca Sivasspor Kredi Kartı ile yapmış olduğunuz harcamaların belirli bir kısmı, size ek bir yük getirmeksizin Sivasspor kulübüne bağış olarak aktarılacak, Sivaslı olarak sizlerde bu prestij ve finansal desteğin haklı gururunu yaşayacaksınız. Şimdi bu kart alınmaz da hangi kart alınır? Hemen başvurun Finansbank Şubelerine ve Sivasspor internet sitelerine !

BU ÖRNEK PROJE İÇİN, "KARTLI ÖDEME SİSTEMLERİ" adına ; BÜYÜK BAŞKAN MECNUN OTYAKMAZ VE DEĞERLİ YÖNETİM KURULUNA TEŞEKKÜRLER...

GENCTÜRK HABER
Sedat HAYRAN
sedathayran@gencturkhaber.com

DESTEK OLALIM ARKADAŞLAR BEN HEMEN BAŞVURU YAPACAĞIMM

revenge58
16.03.2006, 12:17
bu forum daha öncede acılmıstı pek ilgi gormemisti.Finansbak a kartı almak icin basvurmustum,kartın kullanıma ve dagıtıma daha hazır olmadıgını soylediler...

Sivasli_Celal
16.03.2006, 12:34
ABİ TAKIMIMIZIN SÜPER LİGE ÇIKMASIYLA YAWAŞ YAWAŞ HER ŞEY GELİŞMEYE BAŞLADI.BUDA ONLARDAN BİRİ SÜPER OLUR.HEM TAKIM İÇİN HEM ŞEHRİMİZ İÇİN İNŞALLAH ÖLMEDEN SİVASIMIZIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLDUGUNU GÖRÜRÜM.
AMİN
AMİN
AMİN

daha gencsin kardesim:)
insallah görebilirsin isteklerini:)

ozsivasli58
16.03.2006, 13:07
süper olur
şimdi sıra bizde kart alırken sivasspor logolu alalım lütfen

yerliturkuaz
17.03.2006, 16:35
BOYLE ORGANIZASYONLAR ICIN GEC KALINMADI MI BIZ SIVASIMIZA DESTEK VERMEK ICIN BOYLE ORGANIZASYONLARIN YAPILMASINI ISTIRDUK VE EN SONUNDA DA OLDU GEREKEN ILGIYI VERIRIZ INSALLAH

SivasLee_
17.03.2006, 16:48
taraftar kartımız vardı bide telefon kartımız olur :D tam destek veririz sivasspora :d

CAGLAYAN
03.06.2006, 22:32

CAGLAYAN
03.06.2006, 22:33
SIVASSPOR KREDİ KARTI, GERÇEKTEN SÜPER BİR KART! BU KARTI ALAN TARAFTAR HEM KAZANIYOR, HEM DE KULÜBÜNE FİNANSAL DESTEK VERMENİN HAKLI GURURUNU YAŞIYOR !

SİVASSPOR KREDİ KARTI !

Türk ekonomisinin yaklaşık %10’unu yöneten ve yönlendiren büyük potansiyel değer ve ciddi bir stratejik güç olan, Türkiye nüfusuna kayıtlı 7 milyon Sivaslı; Türkiye’nin ekonomik ve siyasi konjonktüründe belirgin rollere sahip olmakla birlikte Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarlarından sonra ülkenin dördüncü büyüğü konumundadır. “İtirazı olan gitsin nüfus kayıtlarını incelesin”! Aynı zamanda bu güzide topluluk müteşebbis ruh ile kortekslerini birleştirip günün koşullarına uygun, kabul edilebilir standartlara güncelliğe binaen uyum sağlar. Görüştüğüm, zengini fakiri, genci yaşlısı, bayı, bayanı çok Sivaslı vatandaşlar Sivasspor’a nasıl katkı sağlarız? Kulüp yönetimi bizi aydınlatsın ricasında bulundular. İşte size bilgi saygıdeğer Sivaslılar;

VARAN 1; Finansbank-Sivasspor ortak kredi kartı. “Her zaman kazandıran ve bol avantajlı süper kredi kartının size sunacağı avantajlar”!.

SİVASSPOR KREDİ KARTI; CardFinans avantaj işaretini gördüğünüz her yer size özel avantajlarla dolu. 1000'i aşkın, üye markanın 35.000'e yakın alışveriş noktasında Çok Özel İndirimler, ParaPuan ve Taksit Avantajları sizi bekliyor! SİVASSPOR KREDİ KARTI; her alışverişte ParaPuan kazandırıyor! Sosyal Asist ayrıcalıkları ile de hayatınıza renk katıyor.

Sivasspor Kredi Kartınızla, alışverişlerinizin yanı sıra;

Nakit 24'lerde nakit kredi çektiğinizde, Telefon Bankacılığı ve İnternet Bankacılığı yoluyla nakit kredi kullandığınızda, Kredi kart ödemelerinizi kredilendirdiğinizde, Sivasspor Kredi Kart ödemelerinizi Telefon Bankacılığı, İnternet Bankacılığı, Nakit 24 Otomatik Vezneleri, Otomatik Ödeme Talimatı vererek ya da diğer bankalardan EFT ile yaptığınızda, Otomatik Hesabınızda ki yatırım fonunun aylık ortalaması üzerinden, Otomatik Hesap'tan otomatik ödeme talimatı verdiğiniz faturalarınız ilk ay otomatik olarak ödendiğinde, Finansbank Sivasspor Kredi Kartınızla yaptığınız işlemlerden ve alışverişlerden, Finansinvest müşterisiyseniz, finansonline.com'dan ya da finansbank.com.tr dan yaptığınız hisse senedi işlemelerinden “ParaPuan” kazanırsınız.

Sivasspor Kredi Kartı; Sosyal Asist ile de hayatınıza renk katıyor!

Şöyle ki; 0212 336 75 85 nolu telefondan Sivasspor Kredi Kartınızla, günlük yaşantınızda birçok konuda sadece tek bir telefonla yardım alabileceğiniz Sosyal Asist, sizin için; Tiyatro, opera, bale, festival ve diğer sanat etkinliklerinde yerinizi ayırtır, biletinizi adresinize gönderir. En geç 4 gün önceden bildirmek koşuluyla maç biletinizi temin eder, adresinize gönderir. Uçak, otobüs ya da tren yolculuklarınız için rezervasyon yapar, biletinizi adresinize gönderir. Türkiye'de istediğiniz adrese, sizin adınıza çiçek gönderir. Kitap, kaset, CD, VCD, ve DVD gibi siparişlerinizi de adresinize ulaştırır.

Ayrıca Sivasspor Kredi Kartı ile yapmış olduğunuz harcamaların belirli bir kısmı, size ek bir yük getirmeksizin Sivasspor kulübüne bağış olarak aktarılacak, Sivaslı olarak sizlerde bu prestij ve finansal desteğin haklı gururunu yaşayacaksınız. Şimdi bu kart alınmaz da hangi kart alınır? Hemen başvurun Finansbank Şubelerine ve Sivasspor internet sitelerine !

BU ÖRNEK PROJE İÇİN, "KARTLI ÖDEME SİSTEMLERİ" adına ; BÜYÜK BAŞKAN MECNUN OTYAKMAZ VE DEĞERLİ YÖNETİM KURULUNA TEŞEKKÜRLER...

PARTNER58AHMET
04.06.2006, 00:26
SİVASSPOR KREDİ KAARTINI NEREDEN VENASIL ALINACAĞINI BENİMGİBİ BİR ÇOK VATANDAŞ VE TARAFTAR BİLMİYOR BU NEDENLE SİTEDE BELLİ BİR ARALIKLARLA BUNUN AÇIKLAMASINI YAPARSANIZ ÇOK AMA ÇOK GÜZEL OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Etem-Murat
04.06.2006, 21:21
alalımda sivasa yolumuz düşerse birde sivas spor kredi kartı
olsun cebimizde olsun gardaşlar

ertugrulss
04.06.2006, 22:47
Çok güzel olur valla hem sivassporumuzada katkımız olmuş olur hemde millete havamızı atıp reklam yapmış oluruz. Çıkınca hemen alacam ayrıca card finansada başvurmuştum ama kabul etmediler yine başvuracam alana kadar devam ya onlar pes edecek yada onlar... :)

ultraarif
17.08.2006, 14:10
mükkemmel olur.düşünün herkesin cebindeyiz destek sonsuz olur benden

PRoFeSSioNaL
17.08.2006, 14:31
alalımmmmmmmmmmm be ne olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkk

darkangel
17.08.2006, 14:54
kredi kartı mı harika bi fikir inşallah olur

ırmaküstü
11.10.2006, 20:10
Helal olsuun yakışırr....SİVAS SPORUMAaa ne zamann çıkacak pekii......Yoksa çıktıdaa bizim haberimizz mi yokkk.....

Gwoshi
22.12.2006, 09:35
Merhaba Arkadaşlar,
Bu kredi kartı olayını merak ediyordum, sonunda sivasspor resmi sitesinde reklamını gördüm tıkladım. ( http://www.sivasspor.org.tr/basvuruform.htm )
2 hafta sonra kart geldi. Bu kartlardan klübe beğış yapıldığını söylediler, ben arayıp sorup detayları öğrenip sizlerle paylaşacağım.
Yalnız şunu söylemek isterim. Bu karttan ücret de almıyorlarmış. Bu sebeple 2 3 kart ı iptal etmiştim. Ne kadar doğru bilmiyorum ama Sivasspor için biz de birşeyler yapabiliyorsak ne mutlu.

BAYPİPO
22.12.2006, 18:17
HAYIRLI UĞURLU OLSUN NE DİYELİM YÖNETİM İYİ YOLDA OLDUĞUNU YİNE GÖSTERİYOR..... TEBRİKLER

ademgoze
22.12.2006, 19:11
güzel olur çıkarsa alırız.....

Didier DROGBA
22.12.2006, 19:20
böyle organizasyonlara sivassporumuzun ihtiyacı var, bu tür kampanyalara sivasspor taraftarı olarak destek olmalıyız, takımımıza ne kadar sahip çıkarsak ben inanıyorum ki o zaman başarılar daha da artacak...

IRKÇILIĞA HAYIR...

1967_CLUB_10UR
23.12.2006, 15:10
FİNANS BANK'IN YENİ GÖNDERDİĞİ KREDİ KARTLARININ ÜZERİNDE SİVASSPOR LOGOSU VE KIRMIZI BEYAZ TEMA VAR.

ceza_tolga_rep
23.12.2006, 17:22
valla anlamadım ama hayırlısı olsun.

1967_CLUB_10UR
23.12.2006, 18:23
valla anlamadım ama hayırlısı olsun.

anlaşılmayacak bir şey yok konu telefon kartıyla başlamıoş kredi kartlarıyla devam ediyor.gerçi kullanıcı olmadığın için normaldir.

FurkaN
29.12.2006, 21:45

Güzel olur şimdi kulüpler gelir elde etmek için bütün imkanları deniyorlar buda Sivasspor için bir gelir kaynağı olur...

koyu58
29.12.2006, 23:04
Bende Sivastaki tüm tanidiklara tavsiye edip almalarini saglayacagim.
Cok güzel insallah devami gelecek.Yavas yavas rayina oturacak.

hani bana tavsiye etmedin neden hııııı
yoksa beni sevmiyormusun<gafurun lafı> sivasa gidem hemen alacam tükenmezse

abdullah58
30.12.2006, 00:06
ARKADASLAR KUSURUMU AFFEDINDE
SIMDI -TELDIM-VEYA AVEYA-VEYA-TÜRKCELL-KARTI ALDIGIMIZ ZAMAN
ÜZERINDE SIVASSPOR RESIMLERI OLANIMI ALACAGIZ
PEKI BU YENI KART ALACAK OLANLAR ICINMI GECERLI YOKSA
KONTÜR DOLGURURKENDEMI SIVASSPOR KARTLARI ISTEYECEGIZ
VE INSALLAH HER YERDE BULUNUR

ayyerus
30.12.2006, 15:44
daha ayrıntılı bilgi verirseniz iyi olur

KIZILCAN
31.01.2007, 16:29
İşleri daha da büyüterek kredi kartı da düşünülebilir...herhangi bir bankayla anlaşma yapılarak üzerinde Sivasspor'un olduğu bir banka kartı çıkarılabilir.Neden olmasın?Hatta ilk alıcı ben olurum.Ve etrafımdaki herkese aldırırım...

FurkaN
01.02.2007, 00:15
Kredi kartından ziyade bence Sivasspor da taraftar kartı işi yapmalı ve böylece büyük bir gelir kapısı elde edebilir...

ErdalGüler
01.02.2007, 09:50
ARKADAŞLAR BİZİ VE BAZI AKRABALARIMIZI FİNANSBANKTAN ARAYARAK SİVASSPOR KREDİ KARTI ÇIKARACAKLARINI VE İSTEYİP İSTEMEDİĞİMİZİ SORDULAR BİZDE BİLGİ ALDIKTAN SONRA İSTERİZ DEDİK. YANİ FİNANSBAK SİVASSPOR KREDİ KARTI ÇIKARIYORMUŞ YAPTIĞIMIZ ALIŞVERİŞLERDE SİVASSPORA PAY VERECEKMİŞ PEKİ BU NEDEN SİTEMİZDE DUYURULMADI... ?

BENCE BÖYLE Bİ OLAYIN SİTEMİZDE DUYURULMASI GEREKTİ.

HAYDİ SİVASSPORLULAR FİNANSBANKTAN SİVASSPOR KREDİ KARTI ALMAYA..

SADECE FORMU DOLDURUP KİMLİK FOTOKOPİSİ VE MAAŞ BORDROSU İLE BAŞVURU YAPABİLİYORSUNUZ... BENDE YENİ ALDIM... KREDİ KARTI ALMAK İSTEYEN HERKESE ÖNERİRİM... AYRICA ALIŞVERİŞLERDEN HERHANGİ EK BİR YÜK GETİRMİYOR. CLASİC FİNANSBANK KREDİ KARTI ÖZELLİKLERİNİ TAŞIYOR... HER ALIŞVERİŞİNİZDE BELİRLİ BİR KISMI KLÜBE GÖNDERİLİYOR...

abdurrahim_58
01.02.2007, 11:24
Cok buzel bir haber ama arkadaslar bu kartlar sadece Sivas'da mı bulunacak yoksa her yerde bulunabilicek mi?

Engin58
28.03.2007, 23:05
COK GUZEL BIRSEY MADDI DESTEK ACISINDAN SÜPER OLUR.SAYGILARIMLA...

mesut_koçak_58
28.03.2007, 23:42
HEP DESTEK TAM DESTEK ZAMANI..

KIZILCAN
03.05.2007, 11:00
Arkadaşlar daha önce Sivasspor kredi kartı için ...banka başvurmuştum.Dün nihayet geldi.Reklam olmasın diye bankanın adını yazmadım.Ama sanırım biliyorsunuzdur.Yaptığım her harcamanın bir kısmı bana ek bir yük getirmeksizin bağış olarak Sivasspor'a aktarılacak.Ayrıca her alışverişte kartımı uzatıp Sivasspor'un reklamını yapacağım.Tavsiye ederim...

tatangaist
03.05.2007, 20:25
Helal olsun yemin ederim imrendim.

Merkez_batu
04.05.2007, 13:09
ekranmı bozuk yoksa bendemi bi sorun var arkadaşlar

sandal5877
04.05.2007, 15:05
arkadaşlar bu bu sayfaya ne oldu deyişmiş varmı bilgisi olan

ekingölü
05.05.2007, 16:05
GEÇ BİLE KALINDI..............HATIRLI OLSUN YİĞİDOLARA ........YAKIŞIR

paylasonlinecom
11.05.2007, 20:51
sivas canım memleketimm

talep yapın
www.paylasonline.com (http://www.paylasonline.com) sitesi size ait bölüm açsın reklamınızı yapın memleketinizin...

PRoFeSSioNaL
13.05.2007, 23:27
Çok güzel olur be helal
...................

ekingölü
24.05.2007, 10:45
güzel olacak .............................. ........

Dark Force
29.05.2007, 02:30
cep sim kartımı ankesör telefon kartımı anlamadım :) ama ne olursa olsun sivassporumuza getirisi varsa destek veririz tabiki...

ibrahimovic7
29.05.2007, 09:39
gereken ilgiyi göstereceğimizden emin olsunlar antalyadan sevgiler! Bu haberi herkese söyliceğim antalyadaki sivaslılar yoğun ilgi gösterecektir inşallah!

gurbetim58
25.09.2007, 22:07
gardaslar sivas birde yurtdisinda
birseyler yapmasini bekliyorum
biz gurbetcilere

cenk5821
25.09.2007, 22:43
insallahhh guzell olurrr...............

nazimgulturk
25.09.2007, 23:08
şimdi destek zaanı haydi yiğidolar

ayazoğlu
25.09.2007, 23:56
Kartı alırız hatıra olarak saklarız

mtnky
26.09.2007, 12:14
Harika olur & Başarılar Sivasspor Alanya spor'u 5 * 1 yenmen dileğiyle...

58isa58
11.10.2007, 16:45
Takımımıza hem Finans olsun hemde takımımızın reklam.takımımızın diger takımlara göre standardımızı yükseltmiş olur inşşllh yakında da sivasspor u marka haline getirecegiz...

EyüphanAydın
11.10.2007, 16:51
MADDİ VE NANEVİ ÇOK AMA ÇOK BÜYÜK katkı SAĞLAR BENCE

Divriği58-
11.10.2007, 16:59
MADDİ VE NANEVİ ÇOK AMA ÇOK BÜYÜK katkı SAĞLAR BENCE

o ZAMAN AL HERKES AYNI SEYI DIYO ALMAYA GELİNCE ....

hollywarnrvn
11.10.2007, 17:04
aynen öyle konuşan çok icraat yok zaten. Halkımız konuşmaya gelince kimseye kül kondurmaz ama icraata gelince...