Orijinalini görmek için tıklayınız : Tokatspor'a destek
Tokatspor'a destek
http://ajansspor.com/resimv3/tokatspor_logo.jpg
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ligde kalma savaşı veren ve 3 haftada 9 puan toplayarak büyük bir mesafe kateden Tokatspor Kulübü, Türkiyenin değişik vilayetlerinde ikamet eden Tokatlılarında isteklerini göz ardı etmeyerek SMS destek kampanyası başlattı.
Haber : Emre Bay / Tokat
Tokatspor Kulübü yönetimi ile Turcell arasında yapılan anlaşmaya göre Tokatspor’a destek hattı açılarak faaliyete geçti. Tokatspor taraftarlarının karınca kararınca destek sunma arzusunda oldukları bu günlerde, Tokatspor Futbol Takımı’nın da ligde tutunma adına gösterdiği gayret, son 3 maçında 3 galibiyet de camiayı mutlu etmiş ve kalan 5 haftada alınacak başarılı sonuçlarla ligde kalacağının mesajı olmuştu.
Tokatspor’a destek olmak isteyen Turkcell hatlı taraftarların cep telefonlarının mesaj bölümüne girerek TOKATSPOR yazıp 8098 numaralı mesaj hattına mesaj çekerek 5 TL katkıda bulunabilecekleri ifade edildi.
Mesajın yerine ulaşıp ulaşmadığı ise, mesaj çekildikten sonra cep telefonuna gelecek “TOKATSPOR BİZİM. VERELİM EL ELE KALALIM 2. LİGDE KAMPANYAMIZA DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ” şeklindeki yanıt mesajı ile de kontrol edilebilecek.
Çok yakın bir zamanda Vodafone ve Avea hatlarından da bu yardım ve destek kampanyası için mesaj çekmek mümkün olacak.
ajansspor
arkadaşlar kardeş takımımız olan tokatsporumuza gerekli desteği verelim inşallah.
bigacti0n58 14.04.2012, 12:57 sandro ve rada neden takımdan attılar tokatspora verselerdi tokatspor verebilirdi parasını hem onların işi görülürdü hemde bizim takımdan giderdi :mad:
bigacti0n58 14.04.2012, 12:58 bir ara sivasspor için otobüs kampanyası vardı bence şimdide sivasspor için transfer parası toplamak için yapsın sivasspor :rolleyes:
izmirliyigido 14.04.2012, 13:16 Komşu kent, bize kültürel benzerliği olan, sevdiğimiz insanların şehri ve kardeş kulüp TOKATSPOR için başlatılan yardım kampanyasına ben şahsen katılacağım. Gücü olan YİĞİDOLAR'ın da YAVRU YİĞİDOLAR'a destek vermesi en büyük dileğimiz.
Bu haberi duyurduğu için de Eyüp kardeşimize ayrıca teşekkürler !... Tokatspor'da bizim takımımız, bunu unutmayalım.
.
tokatspor bu haftaki rakibi ligde 2. sırada bulunan balıkesirspor . çok zor bir maç inş tokatspor kazanır ve ligde kalma yolunda emin adımlarla ilerler...
Tokat'ı ve Tokatspor'u severim.Askerliğimi Tokat'ta yapmıştım.:)
Mesaj yollama hattıma açılsın yollarım bir iki mesaj..
cılgınsivas58 14.04.2012, 17:53 tokatta yaşadıgım için biliyorum tokatsprun durumu çok kötü maddi açıdan işallah destek olup tokatı ligde bırakacagız
biz kendimize yardim edemiyoruz kalmiski :rolleyes:
balıkesır,urfa ile çekisıyor,tokatspor'un puan alması zor gorunuyor,
dogan5880 14.04.2012, 20:00 yav sıze ne tokatttan. zaman gelır bıze tokat atarlarrr
yigidolar06 14.04.2012, 21:51 Tokat'ı ve Tokatspor'u severim.Askerliğimi Tokat'ta yapmıştım.:)
Mesaj yollama hattıma açılsın yollarım bir iki mesaj..Tokatsporu severim birde şu an Balıkesirdeyim güzel maç izleyecem yarin hak eden kazansın Hikmet Kadı KASAP abimize sorsak kim kazansın diye o ne derse bende o takımı desteklerim
ya kardeşim imkanı olan kampanyaya katılsın sonuçta tokat bizim kardeş şehrimiz tokatsporda bizim 2. takımımızdır.imkanı olan yardım etsin olmuyanda dua etsin olmazmı .son maçlarına bizim taraftar gurubu gidebilir tokattaki maça gidip destek olabilir.daha önce bunu yaptık şimdide şartlar oluşursa gidilir destek olunur.güzelde olur.
eyuphulagu 14.04.2012, 23:23 Tokat'a destek diyenler; iyi güzel de adamlar değişik sitelerde bizim stat kapasitesi ile ilgili abuk subuk laflar ediyorlar...Bazıları Sivas ne kadar büyük bir şehir ki 33000 binlik stat istiyor;Sivas'a en fazla 20-25 binlik stat yapılmalı laflarını bile rahatlıkla sürdürüyorlar..Bu zihniyette olan insanlar için mi biz Tokat'a destek vereceğiz......Tokat'ın zengini çok fazla ;onlar düşünsün takımlarını ;bana ne Tokattan...
sultansehir 14.04.2012, 23:28 Bazı Tokatlılar yüzünden tüm Tokatlıları yaftalamamak lazım. Tokatlı olup da tek takımı Sivasspor olan insanlarda var. Bence destek gerekiyorsa yapılmalı, 2 kardeş şehriz...
Önce sivasspora yardım edinde sonra tokatı düşünürsünüz bu ucuz transferlerle bir yere varılmaz büyük takımda olamayız o yüzden tokata para yollayacağınıza kampanya başlatılsın sivasspora destek yapalım transfer parası toplansın kaliteli futbolcular alalım ben kendi adıma 5 tl lik mesajdan 10 tane atarım sivassporuma önce can sonra canan.
burak58as553 14.04.2012, 23:47 Geçen seneki IBB-Sivasspor maçında Tokatsporlu 25-30 arkadaş gelip bizi desteklemişlerdi.Ayrıca her sene Tokat'tan en az bir maçımıza gelen taraftarlar oluyo..Onlar bize destek oluyor,bizde onlara 5tl'yi çok görmeyelim..
kursad1981 14.04.2012, 23:52 super lıgde uyum saglayamayan futbolcuları tokatspor kıralık olarak oraya verırsek hem tecrube kazanır hemde tokatspor fayda saglamıs oluruz 5 lıralık destek ıcınse bu kampanyanın pek ılgı gorecegını sanmıyorum
58MUAMMER58 15.04.2012, 00:10 SİVASSSPORU DESTEKLİYEN tokatlılara tesekkür ederim tokatsporun ligde kalmasınıda canı gönülden çok isterim lakin hertokatlı öyle sivas dostu değil siz bilirmisinizki sivasa en çok küfreden aşağılayan kişiler tokatlılardır öyle 100 150 kişi destek oldu diye kardeşlik mardeşlik havası çalınmasıda doğru değil tokat sivastan hem zengin hem gelişmiş şehir sivasda il olacak kapasitede kaç ilçe var nüfusu kaç tokatın ,ilçeleri herbiri il gibi eğer bu şehrin içinden takımlarını destekliyecek adam çıkmıyorsa onların sorunudur nezaman sivasa sivaslılara küfreden çakal sürüsü görsem en ön saflarında tokatlılar vardır medyadada başı RIZA ZELYURT denen gazeteci bozuntusu çekiyor adamın işi gücü sivaslıları aşağılamak açıkcası soğudum 1 kuruş vermek içimden geçmez böyle konunun bu sitede açılmasınıda anlamadım her boyayı boyadık fıstığımız yeşil kaldı misali
Ferhat06 15.04.2012, 00:30 Tokatsporu severim birde şu an Balıkesirdeyim güzel maç izleyecem yarin hak eden kazansın Hikmet Kadı KASAP abimize sorsak kim kazansın diye o ne derse bende o takımı desteklerim
Hikmet abi sever Tokatsporu,biz de severiz de yardım konusunun bu sitede gündeme gelmesi hoş değil,bize ne Tokat spordan.
ben tokatta yaşayan bi sivassporluyum şunu söyleyebilirimki burdaki sivaslıların nüfusu sivasın bi ilçesinden daha fazladır belkide burda sivaslının ekmeğini yiyen tokatlıda çok tokatlının ekmeğini yiyen sivaslıda çok yani bizi birbirimizden iyi kimse anlayamaz.Bizim şampiyonluğa oynadığımız sene burda tokatspor ile fenerbahçenin maçı vardı mecnun başkan ve birkaç yönetici daha gelmişdi maça neyse maçta dk 58 oldu birden tribünlerden şampiyon sivasspor sesleri çıkmaya başladı şunu söyleyebilirimki hayatımda duygulandığım ender anlardan biri olmuştur allah razı olsun hepsinden burda sivasspora destekde çok saygıda çok ben bu desteğe kendimce katılacağım 1 paket sigara içmem gönderirim tokatspora ne olacak benim şehrimi benim takımı sevdikden böyle saygı duyduktan sonra.
tokatspor düşsede çıksada beni ilgilendirmiyor yardım konusuna gelince burda msj atalım 5 tl gıtsın dıyenlerden acaba kaç tanesı SİVASSPOR lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazaya gidipte 5 tl lik anahtarlık aldı merak ediyorum...
bordobeyaz60 21.04.2012, 11:56 sivaslı gardeslerimiz cogu macta yalnız bırakmıyolar bizleri bizlerde gurbette sivasın istanbuldaki maclarına dernegimiz tokatspor onbeşliler olarak elimizden geldiğince gitmekteyiz yarın tokatta diyarbakırla olum kalım macımız var işalah bu ligde kalacaz sivasa selam
Tokat'ı ve Tokatspor'u severim.Askerliğimi Tokat'ta yapmıştım.:)
Mesaj yollama hattıma açılsın yollarım bir iki mesaj..
Ben senden daha çok severim... :D
Tokatspor her platformda bizim yanımızda olmuştur. Özellikle Belediye maçındaki desteklerinin karşılığını ödemek çok zor.
Tokat'a destek diyenler; iyi güzel de adamlar değişik sitelerde bizim stat kapasitesi ile ilgili abuk subuk laflar ediyorlar...Bazıları Sivas ne kadar büyük bir şehir ki 33000 binlik stat istiyor;Sivas'a en fazla 20-25 binlik stat yapılmalı laflarını bile rahatlıkla sürdürüyorlar..Bu zihniyette olan insanlar için mi biz Tokat'a destek vereceğiz......Tokat'ın zengini çok fazla ;onlar düşünsün takımlarını ;bana ne Tokattan...
3-5 kişi öyle yazdı diye herkesi zan altında bırakamayız buna hakkımızda yok benim birçok arkadaşım var sivasın maçlarına benden fazla gidiyor.sivassporu adeta kendi takımları olarak görüyorlar kaldıki senin bakanın bu 25 000 kişi kapasiteye razı başkasına diyecek laf varmı.
biz camia olarak bu 25 000 meselesini şimdiden kabullenirsek geçmiş ola.her ortamda tepkimizi göstermeliyiz.onunla bununla ugraşmaktansa biz nasıl 33 000 yaparız onu tartışmalı ona çözüm bulmalıyız sivasa şimdi yapılmazsa bu stad bi dahada yapılmaz.
ben tokatta yaşayan bi sivassporluyum şunu söyleyebilirimki burdaki sivaslıların nüfusu sivasın bi ilçesinden daha fazladır belkide burda sivaslının ekmeğini yiyen tokatlıda çok tokatlının ekmeğini yiyen sivaslıda çok yani bizi birbirimizden iyi kimse anlayamaz.Bizim şampiyonluğa oynadığımız sene burda tokatspor ile fenerbahçenin maçı vardı mecnun başkan ve birkaç yönetici daha gelmişdi maça neyse maçta dk 58 oldu birden tribünlerden şampiyon sivasspor sesleri çıkmaya başladı şunu söyleyebilirimki hayatımda duygulandığım ender anlardan biri olmuştur allah razı olsun hepsinden burda sivasspora destekde çok saygıda çok ben bu desteğe kendimce katılacağım 1 paket sigara içmem gönderirim tokatspora ne olacak benim şehrimi benim takımı sevdikden böyle saygı duyduktan sonra.
ekliyecek tek kelime bulamıyorum birileri okusun diye paylaştım.sivas tokat dostlugu çok saglam birkaç çürükle yıkılmaz.ilelebette kalacaktır.
bazıları neden artniyetli onu anlamıyorum, biz dostluk diyoruz onlar düşmanlık diyor, çok mu heveslisiniz düşman kazanmaya kardeşim. birkaç kişi şöyle böyle dedi diye dediklerinize bak, yakıştıramıyorum size bunları, ne meraklısınız kardeşim düşman kazanmaya. bize destek veren komşu dost şehrede bunları söylüyorsunuz ya diyecek söz bulamıyorum size.
annem tarafı Tokatlı babam tarafı Sivaslı...küçükken Tokatın maçlarına giderdik panayıra gider gibi..Lisedeyken ah o Bulancak maçı varya hiç unutamadım...Tokatspor ligde kalacaktır buna eminim...
ayrıyeten Dimes grubunun bence Tokatspora çok daha fazla destek olması ve hatta takımın sponsoru olması ve takımın adının "Dimes Tokatspor" olarak değişmesini isterim...
dostluk koprusu tarafımızdan coktan kuruldu,3 senedir devamlı tokat'ın maçlarına gıdıyor bızım gencler,onlar da sıvas!a gelıyorlar,olumsuz dusunce yazanlar olabilır,cok onemli değil:):)
Her abur subur konuları bu siteye taşımasanız? Biraz ağırlığımız olsun. Ha birde şu var: kendimize bir kardeş takım bulmaya ne kadar hevezliyiz, ne gerek varsa.
Ya sabırrr...
|