Orijinalini görmek için tıklayınız : Eneramo Beklemede

SivasSpor.Com
17.04.2012, 22:33
http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/futbolcu/1.enna300.jpg

Sivasspor’un golcü futbolcusu Eneramo sezon sonunu bekliyor. Lig sonunda sözleşmesi bitecek olan Eneramo yönetimden süre istedi. Sivasspor Yönetim Kurulu lig sonunda Eneramo ile görüşüp kararını verecek

Sivasspor’a geçen sezon transfer edilen ve takımın başarısında önemli rol oynayan Michael Eneramo yeni sezon için beklemeye başladı.

Bir süre önce transferiyle ilgili Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve Yönetim Kurulu ile görüşmelerde bulunan Michael Eneramo yeni sezon için süre istedi. Eneramo lig bitimiyle kararını vereceğini söyledi.

HİÇ BİR TAKIMLA GÖRÜŞMEDİ

Mayıs ayı sonunda sözleşmesi sona erecek olan Michael Eneramo’nun yeni sezonla ilgili hiçbir takımla görüşmediği öğrenildi.

Sivasspor’da çok mutlu olduğunu ancak hava şartlarından etkilenmesi sonucu performasının düştüğünü dile getiren Michael Eneramo, “Sivasspor’la sözleşmeme Mayıs sonunda bitiyor. Bu süre içerisinde gerek Teknik Direktörümüz Rıza?Çalımbay, gerekse Yönetim Kurulu ile bir araya geldik. Kendileri bana sözleşmeyle ilgili görüşlerimi sordular, ben de sezon sonunda karar vereceğimi, bu süre içerisinde transferimle ilgili hiçbir görüşme yapmayacağımı söyledim. Hiçbir takımla görüşmedim. Kararımı lig bitimiyle birlikte vereceğim”
dedi.

KARAR KENDİSİNİN

Öte yandan, Michael Eneramo’nun yeni sezonda takım içerisinde yer alıp almayacağı konusunda SRT’de yayınlanan Spor Günlüğü’ne bir açıklama yapan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza?Çalımbay, “Karar kendisinindir” dedi.

Çalımbay, Michael Eneramo’nun yeni sezonda takımla birlikte olup olmayacağı konusunda. kararın sporcuya ait olduğunu dile getirdiği açıklamasında, “Eneramo ile bir süre önce görüştük. Bizim görüşmemizin ardından yönetimle de görüşme oldu. Michael Eneramo yeni sezon için kararını lig bitiminde vereceğini, bu süre içerisinde transferle ilgili hiçbir çalışma yapmayacağını söyledi. Biz gerekeni söyledik. Karar futbolcumuzundur. Elbette ki kadromuzda yer almasını bekleriz” dedi.

YİĞİDO KADROSUNU KORUYACAK

Michael Eneramo’nun transferini sezon sonuna bırakmasının yanı sıra, Sivasspor’da diğer futbolcularla yeni sezon için sözleşmelerin yapıldığı, takımdan gitmesine karar verilen futbolcularla ilgili de Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın Yönetim Kurulu’na rapor sunduğu da öğrenildi.

HOCALAR YURT DIŞINDA

Sivasspor yeni sezon için kollarını sıvadı. Kadrosuna yurt dışından gurbetçi ve yabancı futbolcu katmayı düşünen Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın yardımcıları yurt dışı çalışmalarını sürdürüyor. Antrenör Orhan Kaynar’ın Teknik Direktör Çalımbay’ın raporu doğrultusunda futbolcu izlemek için yurt dışında bulunduğu da öğrenildi.

Yeni Ülke

DOGU_BEY
17.04.2012, 22:42
desenize bu sene transfer mesaisine erken başlayacağız ;)

ÖĞRETMEN58
17.04.2012, 22:42
inşallah kalır :)

ÖĞRETMEN58
17.04.2012, 22:44

Akıllı kulüpler bunu hep yapıyor. Rıza hoca da bunu iyi bilir ve bizim kulübü akıllı kulüpler arasına sokar eminim ;)

burak58as553
17.04.2012, 22:44
Eneramo'nun yanına bitirici,hızlı,kaliteli bi forvet lazım.Emenike tarzı futbolcular bulabilirsek hem başarılı oluruz hemde kulubun kasasına para girer..

DOGU_BEY
17.04.2012, 22:45
Akıllı kulüpler bunu hep yapıyor. Rıza hoca da bunu iyi bilir ve bizim kulübü akıllı kulüpler arasına sokar eminim ;)

ben kendi açımdan transfer mesaisini kastetmiştim hocam ;)

ÖĞRETMEN58
17.04.2012, 22:49
ben kendi açımdan transfer mesaisini kastetmiştim hocam ;)

ben buralarda yeniyim ne demek istediğinizi kavrayamadım özür :confused: umarım yanlış birşey dememişimdir.

58MUAMMER58
17.04.2012, 22:58
takımda kalmasına sevinirim hem geçen yıl hem bu yıl takıma katkısı büyük yanına bitirici hızlı golcü alınırsa verimi dahada artar umarım hayırlı olur

dossena58
17.04.2012, 22:58
Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasara y'dan teklif gelirse gideceğini düşünüyorum onun dışında bizle kalır diye ümit ediyorum.

sivasfutbol
17.04.2012, 23:02
eneramonun sivastan ayrılmayacağını düşünüyorum çünkü sivasspordan ayrılan oyunculardan hiç birinin ismi duyulmuyor mehmet yıldız hariç hani kamanan nerde musa aydın ibrahim dağaşan sezer badur cihan yılmaz apdurrahman daha niceleri sivasspor büyük takım ya ayrılan topcu gündemden düşer ona göre..

DOGU_BEY
17.04.2012, 23:08
ben buralarda yeniyim ne demek istediğinizi kavrayamadım özür :confused: umarım yanlış birşey dememişimdir.

yok hocam estagfurullah transfer dönemlerinde aldığım haberleri ben de paylaşırım o bakımdan..yoksa senin yanlışın ya da hatan yok...ayrıca aramıza da hoş geldin :)

dogan5880
17.04.2012, 23:19
enaramo gıderse vallahı buyuk kayıp olur ..tutmak içn kaptanlık bıle teklıf edılmelı boylesını zor buluruzz

babapiton
17.04.2012, 23:36
adam Sivas'ın 10 yıldın en soğuk kışına denk geldi bu kadar soğuk olmaz önümüzdeki kış inşallah kalır illa gidecem derse Rıza hocam daha iyisini bulur ama tabii forvet transferi en riskli bölge tutmazsa Tüm takım batar bu nedenle kalması ve yanınada iyi bir forvet almamız daha hayırlı olur...

Sivaslibey
17.04.2012, 23:53
Eneramo kesinlikle kalması lazım. Keske Mehmet yıldız geri donse ikisi beraber cok iyi isler yapar. Her neyse giderse takım bozulur yerini dolduramazsak.

DOGU_BEY
17.04.2012, 23:59
Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasara y'dan teklif gelirse gideceğini düşünüyorum onun dışında bizle kalır diye ümit ediyorum.

yurt içi değil de özellikle fransadan istendiği konusunda duyumlarım var; yani bence giderse yurt dışı ihtimali var ama inşallah kalır şu an için yüzde 60 kalma ihtimali...yanına teknik bitirici bir golcü bulrsak daha verimli olur...mesela keşke webo bizde olsaydı...

Sivaslibey
18.04.2012, 00:03

Artık gözümüz kulağımız sende olacak, transfer haberlerini bekliyoruz gerçi bu sene fazla bir transfer yapacagını sanmıyorum Rıza hocanın.
Kalede Korcan yedekte Atilla ve Nihat olur. Bir sag bek şart, Faty gönderilir bir stoper şart Murat ayarında. Sol bek gerek yok. On libero şart Kadir in yanına Kadir ayarında biri. Bitirici bir forvet ve birde orta saha lazim. Yani 4-5 futbolcu iyi olur.
Lakin Sandro, keita Faty kesin gönderilmeli.

DOGU_BEY
18.04.2012, 00:05
Artık gözümüz kulağımız sende olacak, transfer haberlerini bekliyoruz gerçi bu sene fazla bir transfer yapacagını sanmıyorum Rıza hocanın.
Kalede Korcan yedekte Atilla ve Nihat olur. Bir sag bek şart, Faty gönderilir bir stoper şart Murat ayarında. Sol bek gerek yok. On libero şart Kadir in yanına Kadir ayarında biri. Bitirici bir forvet ve birde orta saha lazim. Yani 4-5 futbolcu iyi olur.
Lakin Sandro, keita Faty kesin gönderilmeli.

valla ilk izlenimlerim bence yine de hareketli bir sezon olacağı yönünde...ayrıca rada sandro atilla ve bir kaç isim daha yolcu olabilir...atillanın falan kalması zor...yabancı kontenajından açılacak yere rıza hoca mutlaka yabancı transfer yapacaktır ayrıca bu yıl yine gurbetçi genç oyunculara yönelik de çalışmaları olacak hocanın...

gangster
18.04.2012, 00:36
adam Sivas'ın 10 yıldın en soğuk kışına denk geldi bu kadar soğuk olmaz önümüzdeki kış inşallah kalır illa gidecem derse Rıza hocam daha iyisini bulur ama tabii forvet transferi en riskli bölge tutmazsa Tüm takım batar bu nedenle kalması ve yanınada iyi bir forvet almamız daha hayırlı olur...

Ben zaten bizim memleketin soğuğunu anlamıyorum.Her kış geçen yılların en soğuk kışı oluyor nasıl oluyorsa :) Bugün 2008 deki Trabzon maçı için Sivas'a gelen bir tanıdığa rastladım.Umut'un kulaklarının az kala düştüğü maç..O adamlar da o soğuğu unutamamışlar. :)

serkan_ozcan58
18.04.2012, 01:35
kara incimiz inşallah bu sene devam edecek başarılarına başarı katacaktır seni seviyoruz eneramo:D gitmesi gerekenler bana göre sandro rada senecky faty alınması gerekenler forvete hızlı karabüklü shelton tarzında bir oyuncu manisadan ahmet ilhan veya zor ama samsunlu gekas sağ bek olarak samsunspordan adem alkaşi manisadan ömer aysan kadirin yanına manisadan yiğit incedemir ve yetenekli gurbetçiler ve daha da en önemlisi bu yıl en çok çektiğimiz mevki kale sağlam bir kaleci korcanın performansına göre

dogan5880
18.04.2012, 03:07
sıvas bu avu damlıyor vallahıııı

Salim58
18.04.2012, 07:31
Eneramo'nun büyük ihtimal kalacağını düşünüyorum,Tabi kafasını kurcalayan aklını çelen olmazsa.

Hava şartları seni aldatmasın Eneramo bu yıl soğuk hava ve kış tüm ülkede etkiliydi, sen kal bu sezon bukadar soğuk ve kış olmayabilir.:)

58akif34
18.04.2012, 07:38
Tatile cikmadan imzayi atar sikinti yok

Kokomo
18.04.2012, 07:50
Kimse Sivasspor'dan daha üstün değildir.

Verdiğimiz paraya kalırsa kalır, istemezse de anca gider !

Burada sık sık dediğim gibi, Eneramo abartıldığı kadar iyi bir oyuncu değil. İyi oynadığı maçların sayısı kötü oynadığı maçların sayısından çok daha az !

4eylül
18.04.2012, 07:56
sen kışımışı boş ver futbolcuher mevsimde top oynar bunlar bahane sanki sadece sivasta kış var

58hsn58
18.04.2012, 10:01
eneramo kesinlikle kalmali, takima yavas yavas uyum saglamisken gonderilmesi dogru olmaz, ikna edilmesi lazim...

calipso
18.04.2012, 10:02
çakal fiyat yükseltmeye çalışıyor, bu aralar biraz iyi oynamaya başladıya ondan.. istediği yere gidebilir bence sorun yok

Harput0658
18.04.2012, 10:16
Hakkında hayırlısı. İyi oyuncu ama bu yıl pek istikrarlı performansı yok gibi geldi bana. Kalırsa iyi olacağı kesin.
Ayrıca Herve Tum yeniden alınabilir. Tam Rıza hocanın istediği mücadeleci oyuncu.

58_babacan_58
18.04.2012, 10:17
Sen kal biz gidelim eneramo :D
biraz daha kendini son vuruşlarda geliştirse çok iyi olacak..

noname87
18.04.2012, 10:48
Zenke Isaac gibi bir iki adamı yedekte tutsak iyi olacak eneramonun gitme ihtimaline karşı

sefilix
18.04.2012, 10:54
muhteşem ikili haberini izleyin arkadaşlar http://www.ligtv.com.tr/haber/muhtesem-ikili

sivaslıadem
18.04.2012, 11:59
emeramo kalmalı bence yanına bitirici yani beleşci bir golcü lazım
Şu an mehmet yıldızın yaptığı işi yapıyor güçlü fiziğiyle
Son vuruşları daha iyi olmalı takviye edilecek forvetin

cılgınsivas58
18.04.2012, 13:46
enaramonun kalmasından yanayım bazen basit golleri kaçırsada iyi bir futbolcu
işallah kalır

cılgınsivas58
18.04.2012, 13:49
gitmesi gerekenler,.. kaan, atilla, grosicki sandro , ve cihan özkara ile yollar ayrılmalıdır bitirici bir forvet ve grosickinin yerine futbolcu alırsak tamam

Anadoluvoyages
18.04.2012, 14:18
Enaramo ve Grosicki'nin kesinlikle kalmasi lazim Sivasspor icin. Hele hele de Grosicki....Grosicki biraz tecrube kazanir ve tribunlere degil takim icin oynarsa o zaman takimi ucurur. Kalitesi ve kumasi cok iyi... Tabii bunlarin yanina son vuruslari iyi olan bir de forvet lazim gelecek seneye. 2-3 sene evvel Cvetkov vardi bizde, gel de arama simdi....

58 SiVaSıM 58
18.04.2012, 16:12
takımda kalması gereken oyuncuların başında geliyor mutlaka kadroda tutmalıyız baskan paraya kıymalı bu adamı kaçırmamalıyız

bigacti0n58
18.04.2012, 18:04
Michael Eneramo gidiyor....
Elveda Eneramo kara boğa seni unutmucazz :(

bigacti0n58
18.04.2012, 18:05
arkadaşlar kaan bir maçta kötü oynadı die gönderilmeli dememelisinişz bence oyuncu genç ve çalışkan zamanla takıma alışır gelişir

kamışlı58
18.04.2012, 19:43
kalmasını istiyorum en azından takımı ortamı tanıdı gitmesi hiç iyi olmaz

risale69
18.04.2012, 19:49
takmayın kafanıza. rıza hoca "karar kendisinin, giderse ondan daha iyi oyuncular buluruz" dedi.ben güveniyorum rıza hocaya. hayırlısı ne ise o olsun.

58SARKISLALI58
18.04.2012, 20:19
biz kal diyoruz kendisinide gosterdiya onemli olan sivas biri gider biri gelir

adres58
18.04.2012, 20:44
Aslında başlık şöyle olsa daha güzel olacaktı...

Eneramo beklemedi.

İnşallah yeni sezonda bizimle beraber olur diyorum. Kanımca bu biraz zor görünüyor. Tek beklentim Avrupa arenasında mücadele etme hakkı kazanırsak ve şu belirsiz ortamda yok olursa işte o zaman Siyah puntalı yazı gerçekleşir. Çünkü istatistik yapan oyuncular her zaman bir çok takım tarafından takip edilir.

HALIL
18.04.2012, 20:46
hani 1 yil uzatmisti birakmayin kara çocugu !!! :(

34orhan58
18.04.2012, 22:17
gitmesi gerekenler,.. kaan, atilla, grosicki sandro , ve cihan özkara ile yollar ayrılmalıdır bitirici bir forvet ve grosickinin yerine futbolcu alırsak tamam

hemşerim ne yaptın sen ya grosickide giderse artık böyle yetenekl,i bi adamı nasıl siliyorsunuz hayret ediyorum doğrusu

34orhan58
18.04.2012, 22:20
futbolcu gider kalır o ayrı ancak yönetim ve futbolcular biraz dikkat edipte kulübünde maddiyatını düşünüp sözleşmeyei uzatsalarda gitmek isteyen oyuncu yine gitse ama en azından kulübe gelir katarak gitse bundna kimse bahsetmiyor adam şimdi gitse resmen bedava gidecek beni en çok üzen o (bende kalmasından yanayım )

dogan5880
19.04.2012, 00:56
gıtmez bı yere.........

dogan5880
19.04.2012, 00:57
daha çok işi var sıvastaa karaoglanın

58MUAMMER58
19.04.2012, 07:28
eneramo eğer giderse bile yönetimle anlaşıp imza atsa onu alacak takım bonservis parası verse ne iyi olur :Dkalmasından yanayım böyle adamı bu fiyatlara bulmak zor hem muhtemel gelecek yeni forvet şehre alışırmı alışmazmı ligi ve takımları bilirmi bilmezmi eneramo artık türkiyedeki ortamdan futboldan az çok fikri olan kolay kolay sakatlanmayan oyuncu inşallah ikna ederiz

4eylül
19.04.2012, 08:27
eneramo kalırsa seneye daha verimli olacaktır gölcu bulmak zor sivasa alıştı sanırım

EneS ElmaS
19.04.2012, 08:35
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?p=781609#post78 1609

Dakika 1:04'den sonra iyi dinleyin.

'Eneramo ligin en isabetli sut atan 4. futbolcusu!'

Haydi görelim Eneramo'ya cok gol kaciriyor diyenleri!! Haydi gösterin kendinizi!! Istatistikler herseyi gösteriyor siz daha hala begenmiyorsunuz adami, asil seneye bizde kalsin diye dua edin!!

izmirliyigido
19.04.2012, 09:18
Eneramo bu takımın vazgeçilmezlerinden biridir. Adam golcü bir forvet değil ki. Adam çok iyi top saklayan, takımı ileri taşıyan, rakibe baskı uygulayarak defansı çıkartmayan, böylece orta sahamızı rahatlatan bir özelliğe sahip. Arada birde oturttu mu gol de yapıyor, daha ne istiyorsunuz ki bu adamdan?

Yanına güçlü ve boylu, teknik ve şutör bir golcü alınırsa takımı kimse tutamaz. O zaman Eneramo, forvet arkası oynayarak geriden gelen topları toplar ve dağıtır, rakipten dönen topları alarak ileride baskı kurar.

Elinizde ki nimetin kıymetini bilin arkadaşlar.

.

yiğido ferdi
19.04.2012, 14:05
eneramo ayrılmaz inşallah çok begendigim bir oyuncu 14

hasanim58
19.04.2012, 21:38
gidecegini sanmiyorum yigido olmak kolaymi kardedsim var harman ol yigidin yerinde ne isin var orda burda sanli formayi tasimak dururken

Mete209
19.04.2012, 21:49
eneramo ayrılmaz inşallah çok begendigim bir oyuncu 14

Açıkçası ben hiç beğenmiyorum. Gidebilir.

antik58
19.04.2012, 23:46
İki taraf içinde iyi olacak bir sonuç cıkar inşallah ama pedriel yerine iyi bir oyuncu alırsak o dahada iyi olur...

bozkurt187
22.04.2012, 10:03
güclü ve cabuk bir futbolcu eger takimda kalirsa iyi olur ama son vuruslari iyi degil o yüzden bir golcü transferi sart

tekdoktiri
22.04.2012, 16:29
YA şu aneromayı beyen meyen leri merak ediyorum ya biz anlamı yoruz yada bunlar ayıp beyler ya da akıllı olun ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Mete209
22.04.2012, 19:02
Doğru söylüyorsun, ya ben anlamıyorum ya da sen.

Adamın işi gol atmak, forvetlik falan değil. Ha defansta oynarsa belki olur.

risale69
22.04.2012, 21:43
eğer sivasspor avrupa kupalarına katılırsa eneramo kalır bence. beklemede olmasının sebebi bu olabilir.

Respect58
22.04.2012, 22:27
Eneramo'ya Almanya'dan ve Türkiye'den teklifler varmış.Kararını sezon sonu verecekmiş.

35kağan58
23.04.2012, 12:21
Kesinlikle kalmalı. Takımın uyladığı sistemde kritik öneme sahip (rakip sahada top tutması) bir oyuncu. Bitiriciliği tartışılır ama çok faydalı olduğu kesin. Hatta yanına kanat da oynayabilen bir forvet alınırsa süper olur.

calipso
23.04.2012, 12:33
biryere gideceği yok..fiyat yükseltiyor

tekdoktiri
23.04.2012, 13:44
SIVASA KİMİ GETİRECEKSİNİZ MERAK EDİ YORUM YA ENEROMAYI BEYENMEYENLER HAYRET YA İNSAF NE YAPSIN ADAM DAHA