Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehirspor 1-1 Sivasspor
http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/esksvs.jpg
Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu 2. hafta maçında Sivasspor Eskişehir deplasmanı'na üç puan için gidecek.Bu deplasmandan'da puan ve puanlar'la döneceğimizi düşünüyor Sivasspor'umuza başarılar diliyoruz.
Eskişehirspor-Sivasspor.
Tarih: 21.04.2012.(c.tesi)
Saat: 15:00.
Maçın Hakemi: TOLGA ÖZKALFA
Stad: Eskişehir ATATÜRK.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Eskişehirspor: 1 - Sivasspor: 1
Stat: Atatürk
Hakemler: Tolga Özkalfa xx, Serkan Gençerler xx, Ekrem Kan xx
Eskişehirspor: Ivesa xx, Veysel xx, Ediz xx, Diego xx, Dede xx, Bülent x, Pele x (Dk. 77 Alper x), Tello x, Erkan xx, Kamara x (Dk. 56 Burhan x), Batuhan xxx
Sivasspor: Korcan xx, Ziya x, Kadir x (Dk. 58 Mehmet xx), Grosicki xx (Dk. 82 Cerny ?), Erman xx, Eneramo x, Navratil xx, Pedriel x (Dk. 83 Rada ?), Rajnoch x, Kıvanç x, Uğur x
Goller: Dk. 45+1 Batuhan (Eskişehirspor), Dk. 63 Navrital (Sivasspor)
Kırmızı kart: Dk. 89 Kıvanç (Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 75 Batuhan, Dk. 90 Burhan (Eskişehirspor), Dk. 32 Ziya, Dk. 37 Kıvanç, Dk. 90+1 Erman (Sivasspor)
7. dakikada Tello'nun sağ kanattan yaptığı ortada Sivasspor ceza sahası içindeki Batuhan, topa kafayla dokundu. Batuhan'ın kafa vuruşunda kaleci Korcan, meşin yuvarlağı kontrol etti.
18. dakikada Tello'nun sağ kanattan yaptığı ortada, Sivasspor defans oyuncularını geçen top, Pele'nin önünde kaldı. Pele'nin ceza sahası dışından attığı sert şutta kaleci Korcan, meşin yuvarlağı bir hamlede kontrol etti.
19. dakikada Sivasspor atağında, Uğur'un sağ kanattan yaptığı ortada Eskişehirspor ceza sahası içindeki Eneramo, topa kafayla dokundu. Eneramo'nun kafa vuruşunda kaleye doğru giden meşin yuvarlağı kaleci Ivesa, parmaklarının ucuyla kornere çeldi.
27. dakikada Kamara, çalımlarla Sivasspor ceza sahası önüne kadar geldi. Kamara topu, Dede'ye iletti. Dede'nin sert şutunda kaleci Korcan, meşin yuvarlağı tehlike bölgesinden uzaklaştırdı.
45+1. dakikada Veysel'in sağ kanattan attığı ara pasında Batuhan, topla buluştu. Sivasspor ceza sahası içine giren Batuhan, attığı çalımla Sivasspor defans oyuncularını oyundan düşürdü. Kaleci Korcan ile karşıya karşıya gelen Batuhan'ın sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0
Karşılaşmanın ilk yarısı Eskişehirspor'un 1-0 üstünlüğüyle bitti.
Karşılaşma öncesinde, hayatını kaybeden eski FIFA kokartlı hakemlerden ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi Üyesi Cezmi Başar için saygı duruşunda bulunuldu.
46. dakikada Sivasspor atağında Grosicki, çalımlarla Eskişehirspor ceza sahası önüne kadar geldi. Bu oyuncunun sert ve düzgün şutunda kaleci Ivesa, topu bir hamlede kontrol etti.
60. dakikada Pele, sol kanattan topu Sivasspor ceza sahası içine doğru ortaladı. Sivasspor kalesinin uzak direğindeki Ediz'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta çıktı.
63. dakikada Erman'ın kullandığı korner atışında Eskişehirspor ceza sahası içindeki Rajnoch, topa vuramadı. Bu sırada meşin yuvarlak Navratil'in önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda top, kaleci Ivesa'nın sağından filelerle buluştu: 1-1
65. dakikada Burhan, sağ kanattan attığı uzun pasla topu Erkan ile buluşturdu. Kaleci Korcan ile karşı karşıya kalan Erkan'ın şutunda meşin yuvarlak kalenin solundan auta çıktı.
67. dakikada Dede'nin sol kanattan yaptığı ortada Sivasspor defansı topu uzaklaştırdı. Bu sırada meşin yuvarlak Eskişehirsporlu futbolcu Bülent'in önünde kaldı. Bülent'in ceza sahası dışından attığı sert şutta kaleci Korcan topu kornere çeldi.
90 1. dakikada Dede'nin sol kanattan yaptığı ortada Sivasspor ceza sahası içindeki Diego, topa vurdu. Diego'nun şutunda meşin yuvarlak kale direğinin yanından auta çıktı.
Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.
58akif34 16.04.2012, 13:48 her turlü yenerizbu takım nasıl play ofa kaldı onu bıle anlamadım
sivasliapocan 16.04.2012, 13:55 Eğer bursa mçındaki gbi oynarsak ksnn bzmm maç
Rallim58 16.04.2012, 13:57 Rahat bir karşılaşma olmayacağı kesin. taraftar etkisi her zaman bir adım önde. Zevkli bir karşılaşma sonucunda bizim galip geleceğimizi düşünüyorum.
Batuhan denilen insanlıktan, karakterden nasibini almamış, kişiliği oturmamış, sahtekarın Sivas'ta kendini atıp, hakeminde yediği pozisyon halen gözlerimin önünden gitmiyor, o çocuğu görünce tüylerim ayağa kalkıyor.
Atatürk'ün (ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim)sözüne uymayan futbolculardan olan Batuhanvari sahtekarlıklara dikkat edilirse galip gelen taraf olacağımıza yürekten inanıyorum.
Ferhat06 16.04.2012, 14:08 Hakemler taraf tutmazsa yeneriz.Eskişehir iyi takım,Kamara sakat değilse Batuhanın oynama şansı yok.
yigidolar06 16.04.2012, 14:45 tipik bir beraberlik maçı
herzaman derim, eger sivassporumuz herzamanki oyununu oynarsa, yane takim ruhuyla oynarsa, yenemiyecegi takim yok..!! insallah bu maci alacagiz..
ardahanlı 16.04.2012, 14:52 Tek farklı Sivas galibiyeti öngörüyorum...
sivaslıadem 16.04.2012, 15:06 ne olacağı belli olmayan bir maç
ersun yana sistemini yeni yeni oturtuyor
geride açık alan bırakmazsak kaybetmeyiz
izmirliyigido 16.04.2012, 15:11 Bursaspor maçında ki kadronun aynısı ile çıkarsak, aynı taktiği uygularsak maçı lehimize çevireceğimize eminim.
.
YİĞİDO EMİR 58 16.04.2012, 16:21 eses bursadan daha iyi bi takım ama sivas ikisindende iyi bu maç inşalah bizim
elimiz boş dönmememiz gereken bir maç 3puan harika olur 1 puanda iyi sonuç zor deplasman elimiz boş dönmezsek işimiz bir hayli kolaylaşacak
eskişehiri yenip puan farkımızı iyice yükselticeğiz inşallah.
SivasliAlperen 16.04.2012, 16:38 Eskisehirspor'un nekadar atesli ve baskili bir taraftara sahip oldugunun bilincindeyiz.. yani bu Sivassporumuzu oyundan koparmak icin büyük bir tehlike olduguna inaniyorum.. yalniz bursaspor karsilasmasinda oldugu gibi sogukkanli ve disiplinli bir futbol sergilersek bu maci aliriz diye düsünüyorum.. Kivanc ve Kadir, Erkan'a ve Telloya cok dikkat etmeliler.. Navratil Kamarayi kesecek kadar defansif yetenege sahip bence.. Rajnochda ayni sekilde Batuhani kesecek performansa sahip.. insAllah 3 puan bizim olcak..
es-es bursadan ustun bir takim bence insallah kazaniriz diyorum ama berabere bitse bile bizim için buyuk avantaj !
fatih585858 16.04.2012, 16:42 Aynı kadro, aynı hırs ve futbol kalitesiyle, alan savunmasını iyi yapıp, sabırlı bir futbolla fazla zorlanmadan kazanırız. Cumartesi günü oynanan maçta İ.b.b daha üstün futbol oynadı; Eskişehir maçın genelinde daha çok kontra atakla oynadı. Bizim takıma karşı da , hiçbir takımın oynamaya cesaret edemediği gibi; Eskişehir'de kontrollü futbol oynayacaktır. Kıvanç'ın bu maçta da iyi oynamasını umuyorum. Büyük ihtimalle Battalla'da olduğu gibi Tello'yu da marke etme görevi ona verilecektir. Forvet oyuncuları Kamara, aynı ts'li Burak gibi defansın arkasına sarkıp, iyi koşularla pozisyona giren bir oyuncu. Kademe anlayışında az hata ile oynamamız lazım. 2.Yarıdaki maçta Eskişehir'e kendi sahasında oynamasına ve 10 kişi kalmamıza rağmen, iyi alan savunması yapıp,gol dışında pozisyon vermemiştik. Yine iyi bir savunmayla galip geleceğimizi düşünüyorum.
dogan5880 16.04.2012, 17:08 sıvas baskı altında oynamayı sevıyor rakıp seyırcı sıvası daha çok motıve edıyor en kotu yenılmeyız tahmınımmm
bassguitar 16.04.2012, 17:15 beraberlik iyi sonuc......................... ...................
burak58as553 16.04.2012, 17:23 Kamara bir gün iyi bir gün kötü,yani çok istikrarsız..İnşallah bizim maçımızda en kötü gününde olur..
Erkan çok tehlikeli bir oyuncu,özellikle ofans yönü çok kuvvetli.
Aynı şeyi Adem Sarı içinde söylemeliyiz..
Tello gününde olduğu zaman müthiş futbolcu,özellikle frikiklerde Korcan'ın çok dikkatli olması lazım..
Diego,bizim Rajnoch gibi çok etkili bir isim duran toplarda.Kesinlikle boş bırakmamız lazım,müthiş bir hava hakimiyeti var..
Dede hücum yani daha iyi olan bir bek,genelde Tello ile birlikte Dede kullanıyor serbest vuruşlarda.Buradaki maçta da bize çok güzel gol atmıştı..
Arkadaşlar yukarda saydığım 6 oyuncunun performansı bizim için çok önemli.Eger yarısı bile kötü oynarsa biz bu maçtan galip ayrılırız.Tabi birazda şans önemli
Grosicki son maçtaki gibi etkili,Kıvanç son mactaki gibi agresif,Eneramo son mactaki gibi hırslı,Rajnoch son maçtaki gibi kafa toplarında etkili,Ziya son maçtaki gibi hücuma iyi çıkarsa ;
Kesinlikle biz buradan galibiyetle ayrılırız..
cılgınsivas58 16.04.2012, 17:41 temkinli olalım
yenemiyosan yenilmeyelim 1 puanda iyidir
maalesef öaçı seyredemeyecem.. off
GokhanTurna 16.04.2012, 17:46 Abartısız söylüyorum Kamara'yı oynatmazsak rahat alırız aynı kadro ve taktik ile. İnşallah değiştirmez hocam kadroyu. Tabi Grosicki ve Erman gününde olurlarsa rahat alırız
bigacti0n58 16.04.2012, 19:06 arkadaşlar ben kalpten,yürekten inanıyorum süper finaldeki grubumuzu istersek rahat bir şekilde bitiririz ALLAH'ın izniyle bence biz şimdiden transfer hazırlıklarına başlayalım ben şahsen Faruk Taşseten ile görüşüyorum transferde izstediklerimizi söyleye biliriz bence.Sizcede uygun olmaz mı ??:confused:
kamışlı58 16.04.2012, 19:28 rıza hoca isterse rahat kazanırız
58MUAMMER58 16.04.2012, 20:46 HEP SÖYLERİM sivassporun kimle oynadığına bakmam sivassporun nasıl oynadığına bakarım sivasspor gücünü sahaya yansıtırsa eskişehiride geçeriz bursada nasıl pinto batalla bağlantısını kestik yendik eskişehirdede kamara tello bağlantısını kesmeliyiz sivasspor hurraa hücum yapmamalı sakin güvenlikli oynamalyız bu maçlar taktik maçlarıdır 2 li averajı düşünüp en azından yenilmeden dönmekde önemlidir bursayı yendiimiz gibi oynarsak yeneceğimize inanıyorum
58 SiVaSıM 58 16.04.2012, 22:04 inşallah bu maçıda kazanıcaz kazanırsak gruptan büyük ihtimal çıkarız haydi sivassporum yine güldür yüzümüzü intikam alma sırası esesde
Metal Gear 16.04.2012, 22:24 Eskişehir'in zemini berbattı.Son durum ne acaba?
Maç 21 inde oynanacak, Eskişehirin ise 24 ünde kupa mücadelesi var. Bu maçta kadro revizyonuna gideceklerdir. Bunu kendi lehimize kullanmamız lazım. Mutlak galibiyet için çıkacağız ve galip geleceğimize ise inancımız sonsuz. Ayrıca Kupa maçlarında galip gelirlerse 2. maç olan kendi sahamızdaki müsabakada hemen hemen aynı tarihe denk geliyor. Bunlar hep avantajlarımız. Lakin lig boyunca böyle ne kadar avantajları yakaladık (Beşiktaş,, Trabzonun Avrupa maçları) ama değerlendiremedik.
İnşallah bu defa play-offları geçmemizde bir engel yok. Tek sıkıntımız baş belası Belediyeden başka...
şarkışla 58 16.04.2012, 23:20 Her maçın havası farklıdır.3 gün önce 4 yediğimiz bursa ya,3 gün sonra 4 attık.Onun için Bursa maçına bakıp da yorum yapmamak lazım.Zaten Bursa maçında oynadığımız topu her maç oynasak yenemeyeceğimiz takım mı var.
DOGU_BEY 17.04.2012, 00:30 tipik bir beraberlik maçı
aynen abi büyük ihtimal berabere bitecek gibi gözüken bir maç ama erken golle biz maça başlarsak 3 puan da olabilir... 1 puanı cebimize koyup gelmek de kötü olmaz...
poolat58 17.04.2012, 02:40 valla e.şehir son zamnlarda iyi oynuyor inş. kazanırız ama zor maç...
Eskişehir'de aynı Bursa gibi KUPAYA odaklanmış durumda ! Play Off grubunu ikinci derecede görüyorlar.
Çünkü bu grubu 1.bitirmek bile yetmiyor Avrupa için.
Bu nedenle Sivasımız 3 puan alabilir. Ama normalde beraberlik kuvvetli ihtimal olurdu ...
sivasspor eskişehiri yener bursa ibb berabere kalır gurubu erken bitiririz
bulentt07 17.04.2012, 12:33 Kontrollü oynayıp yenecegimizi umut ediyorum.Beraberlikte avantıjımızı bozmaz.
Ferhat06 17.04.2012, 12:41 hürriyet ve korayın tedavisi devam edyormuş es es resmi sitede öyle diyor.hürriyet inşallah oynamaz.
HOLYWOOD HOGAN 17.04.2012, 12:42 Eskişehir deplasmanı çok zor bir deplasman gönül isterki yenelim ama 1 puan alırsak iyi....
serkan_ozcan58 17.04.2012, 14:05 ben en az 1 puanla döneceğimizi düşünüyorum zor maç olacak ama esesden galibiyetle dönersek demeyin keyfimize...
http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/esksvs.jpg
Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu 2. hafta maçında Sivasspor Eskişehir deplasmanı'na üç puan için gidecek.Bu deplasmandan'da puan ve puanlar'la döneceğimizi düşünüyor Sivasspor'umuza başarılar diliyoruz.
Eskişehirspor-Sivasspor.
Tarih: 21.04.2012.(c.tesi)
Saat: 15:00.
Maçın Hakemi:
Stad: Eskişehir ATATÜRK.
Bilet fiyatları açıklandı
Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda 21 Nisan Cumartesi günü oynanacak Eskişehirspor-Sivasspor maçının bilet fiyatları açıklandı.
Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Ahmet Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Sivasspor maçının açık tribün biletlerinin 5, kapalı tribün biletlerinin 10 ve VIP tribün biletlerinin ise 20 liradan satılacağını bildirdi.
Eskişehirspor'un Ziraat Türkiye Kupası ile Süper Final hedefinin devam ettiğini ifade eden Yalçın, şunları kaydetti:
''Sivasspor maçında alacağımız 3 puan, bu hedefe ulaşmamızda çok kritik bir kilometre taşı olacaktır. Taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi bu maçta da desteği en önemli avantajımız olacak. Atatürk Stadı'nda dolu tribünlerin desteğiyle galibiyet alacağımıza inancımız tam. O motivasyon ve moralle de kupa yarı final maçına gideceğiz. Bu açıdan Sivasspor maçı çok önemli.
kaynak: ligtv
Bu maci almamiz icin sayin Riza beye cok is düsüyor sporcularini motive etmesi birde disiplinli ve azimli olmalari icin biraz gönül oksayici tatlisert olmali zira savasa giden bir komutan ordusuna nasil güven asiliyorsa bir Hoca da ayni sekilde spor cularina öyle güven vermeli yoksa elin oglunun senin maci kazanman veya kayip etmen umurunda degil .
B.DUMANLI 17.04.2012, 20:58 Önce beraberlik sonra Eskisehir galibiyeti diyorum.Biz bir mac üstün oynadiysak arkasini mallesef getiremiyoruz.
Bu maçı TOLGA ÖZKALFA yönetecekmiş.İnşaallah hatasız güzel bi maç yönetirde puan ve puanlarla döneriz.
gurupta en zorlanıcağımız takım bence eskişehir, ama ne yapıp edip yeniceğimize inanıyorum.
00frehat58 18.04.2012, 20:41 Eğer bursa mçındaki gbi oynarsak ksnn bzmm maç
Aynen bursa maçındaki gibi hırslı ve düzgün oynarsak ve de krize girmezsek çok basit hatalar yapmazsak farklı yeneriz!!!
yiğido ferdi 19.04.2012, 15:11 es es alır diyorum çünkü çok iyi ftbolcuları var biz bu kadroyla zor yeneriz es es i
sinansakru 19.04.2012, 19:21 İçimizdeki İRLANDALILAR çıkın gidin !!!
Biz bu kadroyla Eskişehire karşı 50 dk 10 kişi oynadık ve geriden gelip Berabere bitirdik oo maçı ..
Yigido Ruhu YETER ...
astaravisa 20.04.2012, 01:31 es es i dağıtır paket yaparız. bunlardan bi cacık olmaz. kendilerini nimetten sanıyorlar.
es es alır diyorum çünkü çok iyi ftbolcuları var biz bu kadroyla zor yeneriz es es i
helal olsun sana tam isabet buyurmussun tabiki eses alır tabiki kadromuz bu kadro ben sana bir şey söylüyüm arkadaş şu düşüncelerinizi içinizde tutunda içimizi karartmayın
bu takıma güvenmeyen insanlar insanın o kadar canını sıkıyorki 34 haftalık periyodun ardından play -offa kalmış bir takıma her ne hikmetse hala güvenmeyen bu takımın emeğine saygısızlık etmek demektir bizler iki sene küme düşmeye oynadığımız zaman bile takıma yinede güveniyorduk inanıyorduk ......
Örükcülü 20.04.2012, 09:08 Bu maçı kaybetmeyeceğimizi tahmin ediyorum. En azından 1 puan alırız.
ben pek umutlu değilim,yenılecez gibi,eskışehır'e kupa maçında başarılar,
ozledımeskıyı 20.04.2012, 13:46 es es alır diyorum çünkü çok iyi ftbolcuları var biz bu kadroyla zor yeneriz es es i
hangi futbolcusu bizim aynı mevkiidekinden üstün 3 tane örnek ver ben futbolu takibi bırakırım
ozledımeskıyı 20.04.2012, 13:48 Bu grupta belki defans anlayışı olarak olmayabilir ama ofansif olarak hırs ve kondisyonuyla grubun bence açık ara en iyi takımıyız.
aRsima58 20.04.2012, 19:44 Rıza hoca yine bi macera aramazsa maçı kazanırız
Ferhat06 20.04.2012, 21:12 Hızlı tren biletlerimizi aldık teker teker düşeriz Eskişehire.Stadın yanındaki büyük camide öğleyi kıldık mı derme çatma misafir tribünündeyiz inşallah.Duada galibiyet isteriz yaradandan,başka ne isteriz.
HAŞİM5858 20.04.2012, 21:39 [QUOTE=Ferhat06;781829]Hızlı tren biletlerimizi aldık teker teker düşeriz Eskişehire.Stadın yanındaki büyük camide öğleyi kıldık mı derme çatma misafir tribünündeyiz inşallah.Duada galibiyet isteriz yaradandan,başka ne isteriz. Namazı Reşadiye Camiinde kılan. Mekezde ve büyük. çeşmelerindende sıcak su akıyor diye hatırlıyorum. :)
Eğerki gs ve bursa karşısındaki taktikle oynatırsa rıza hoca rahat yeneriz
kupadaki bursa maçında dengesizce saldırdı golü gördü kalesinde beraberliği yakalayayım derken yine saldırdı 2. golü gördü sonrada takımın gardı düştü yani savunmayı sağlama al gerisi kolay golde gelir gollerde gol yemedikten sonra maç vermeyiz
A.Turan Korkmaz 20.04.2012, 22:43 Eses’in sahaya: Ivesa,Diego,Nadareviç,Dede,Kor ay,Bülent Ertuğrul,Erkan Zengin,Veysel Sarı,Abdulaziz,Batuhan,Kamara onbiriyle çıkacaktır.Kimi sakatlıklar ve diğer maça saklanan,riske edilmeyen oyunculardan dolayı orta şeker bir kadroyla çıkacaklardır. Bu onbire eğer bariz bireysel hatalar yapmazsak yenilmeyiz. Dahası defansı sağlam tutar,sakin oynarsak ilk yarım saatten sonra çözülme başlayacaktır. Oyun taktikleri Batuhan ve Kamara’ya arapaslar ve defans arkası paslar atmak ama bu pasları atacak oyuncuları bu maçta oynamayabilir. O halde duran toptan ,Diego ve Dedenin şutlarına kalıyorlar. Bizim tarafta ise Kamil’in silkinişi,Eneramo’nun istikrarı,Erman’ın istekli oyunu , Kıvanç'ın düzelmesi,defansın form durumu ve kalede Korcan gibi artılarımız var. ‘Yenilmeyiz’ diyorum.
Ferhat06 21.04.2012, 00:39 Eses’in sahaya: Ivesa,Diego,Nadareviç,Dede,Kor ay,Bülent Ertuğrul,Erkan Zengin,Veysel Sarı,Abdulaziz,Batuhan,Kamara onbiriyle çıkacaktır.Kimi sakatlıklar ve diğer maça saklanan,riske edilmeyen oyunculardan dolayı orta şeker bir kadroyla çıkacaklardır. Bu onbire eğer bariz bireysel hatalar yapmazsak yenilmeyiz. Dahası defansı sağlam tutar,sakin oynarsak ilk yarım saatten sonra çözülme başlayacaktır. Oyun taktikleri Batuhan ve Kamara’ya arapaslar ve defans arkası paslar atmak ama bu pasları atacak oyuncuları bu maçta oynamayabilir. O halde duran toptan ,Diego ve Dedenin şutlarına kalıyorlar. Bizim tarafta ise Kamil’in silkinişi,Eneramo’nun istikrarı,Erman’ın istekli oyunu , Kıvanç'ın düzelmesi,defansın form durumu ve kalede Korcan gibi artılarımız var. ‘Yenilmeyiz’ diyorum.
Abdulaziz diye bir oyuncuları yok sanırım Bülent Ertuğrul mu demek istedin?Araya pas atacak Alper sakat; Burhan oynar veya Tello var,B.Ertuğrul var.
A.Turan Korkmaz 21.04.2012, 01:44 Abdulaziz diye bir oyuncuları yok sanırım Bülent Ertuğrul mu demek istedin?Araya pas atacak Alper sakat; Burhan oynar veya Tello var,B.Ertuğrul var.
Abdulaziz Solmaz zaman zaman oynuyor. Tello,Pele,Hürriyet,Serdar gibi isimler sakat olunca orta sahada Veysel ve Bülent Ertuğrul'un yanına mecburen iki kişi daha koyacak Ersun Yanal. Gerçi eksik,sakat görünen takımlara karşı iyi motive olamıyor bizim takım. Keşke Eses tam kadroyla çıksaydı karşımıza daha iyiydi.
Hızlı tren biletlerimizi aldık teker teker düşeriz Eskişehire.Stadın yanındaki büyük camide öğleyi kıldık mı derme çatma misafir tribünündeyiz inşallah.Duada galibiyet isteriz yaradandan,başka ne isteriz.
Güle güle hayırlı yolculuklar abi.Maç pazar olsa bende kesin gelirdim ama olmadı sağlık olsun..Güzel bi galibiyetle dönerseniz yarın bu galibiyeti topluca kutlarız artık.:)
izmirliyigido 21.04.2012, 08:34 Kamara'yı sanırım Navratil tutar, Tello'yu da Kıvanç marke ederse gol yollarını tıkamış oluruz. Tabi ki, Rıza hoca tecrübelerine dayanarak taktiği ayarlayacaktır ama hepimizin temennisi G.Saray ve Bursaspor sın maçında ki gibi defans kurgusunu ve adam eşleştirmeyi doğru yaparsa biz bu maçtan da puansız dönmeyiz.
Zira Eneramo zaten süper, Grosicki geçen hafta ki gibi oynarsa Erman'da oyuna iştirak ederse, size yemin ediyorum zevkten dört köşe olacağımız bir futbol ve sevineceğimiz bir skor olur.
Haydi YİĞİDOLAR başarılar, biz size inanıyoruz, Allah yardımcımız olsun..
.
Hızlı tren biletlerimizi aldık teker teker düşeriz Eskişehire.Stadın yanındaki büyük camide öğleyi kıldık mı derme çatma misafir tribünündeyiz inşallah.Duada galibiyet isteriz yaradandan,başka ne isteriz.
Kudret abi gözlerim çapaklandı :D pardon buğulandı.. Valla seninle gurur duyuyorum abi.. Deniz abi nerde sesi soluuu çıkmıyor.
Kudret bizi Deniz abiyle Diskoya götürrrr :D :D
izmirliyigido 21.04.2012, 11:13 Bugün oynayacağımız çok önemli Avrupa Ligi Grubu 2. maçı olan Eskişehirspor maçında hangi futbolcularımız gol atar?
Not: 1'den fazla oy kullanabilirsiniz?
.
burak58as553 21.04.2012, 11:15 Navratil atar bence
Erman 1 Enaramo 1 Dede 1.Bu maç 2-1 bizim bakalım tutacakmı.:)
izmirliyigido 21.04.2012, 11:22 Ben Eneramo ve Erman atarlar diye düşünüyorum.
Kıvanç'da plase olarak düşünüyorum :D
.
Ben Eneramo ve Erman atarlar diye düşünüyorum.
Kıvanç'da plase olarak düşünüyorum :D
.
Yenelimde kim atarsa atsın isterse korcan atsın :)
Ferhat06 21.04.2012, 11:33 Erman 1 Enaramo 1 Dede 1.Bu maç 2-1 bizim bakalım tutacakmı.:)
Tutacak,bizimkileri iyi buldun iki E, onların golünü ister ebe atsın ister dede.
babapiton 21.04.2012, 11:35 Eneramo ve Grosicki
SivasSpor.Com 21.04.2012, 11:58 http://resimzade.com/Show.html?i=35332&token=36396 (http://resimzade.com/Show.html?i=35332&token=36396)
Süper Final, Avrupa Ligi Grubun da 2.hafta maçında Eskişehirspor ile karşılacak olan SİVASSPOR, bugüne kadar Eskişehirspor ile deplasmanda oynadığı 4 maçta 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Henüz galibiyeti bulunmayan Sivasspor bu maçı kazanarak Avrupa yoluna devam etmek istiyor. Saat 15:00'da başlayacak maçın muhtemel kadroları şu şekilde olacak:
http://resimzade.com/Show.html?i=35331&token=74050 (http://resimzade.com/Show.html?i=35331&token=74050)
58_babacan_58 21.04.2012, 12:06 Avrupa için kazanmak şart.
izmirliyigido 21.04.2012, 12:19 Bu maçta Eneramo-Grosicki-Erman üçgeniyle, geride de Kıvanç-Kadir ikilisine çok güveniyoruz. Eğer günün de olurlarsa bu maçı alırız diye düşünüyorum.
Sakatlar:
Eskişehirspor: Sezgin Coşkun, Hürriyet Güçer, Serdar Özbayraktar ve Volkan Yaman
Sivasspor: Hayrettin Yerlikaya
Kart Cezalısı: Yok
Sivasspor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, futbolcuların moralli görüntüsü dikkat çekiyor.
Şu ana kadar rakibiyle 8 kez karşılaşan Sivasspor, Es-es'i devirip, ilk deplasman galibiyetini almak istiyor. Rıza Çalımbay ise eski takımına karşı 4. sınavına çıkacak.
.
Eskişehirde Pedriel'in son dk. golüyle berabere kaldığımız maçta iyi başlamıştık ve maç bizim kontrolümüzdeydi. Kadir atılıp da 10 kişi kalınca maç riske girmişti ama 1 puanla dönmüştük. Bu maçta da yine üstün tarafın Sivasspor olacağını düşünüyorum.
Tahminim Es-Es : 2 Sivasspor :3
dogan5880 21.04.2012, 13:02 EN KOTU YENILMIYCEZ
Tahminim Es-Es : 2 Sivasspor :3
Buda benim tahminim.Es-Es : 1 Sivasspor :2
SivasSpor.Com 21.04.2012, 13:20 /images/stories/maclogo/esksvs.jpg
Bursayı farklı geçen yigidomuz ikinci maçında Eskişehispor ile karşılaşıyor bu zorlu maçın öncesi ve sonrası gelişmeleri bu başlık altında bulabilirsiniz.
Süper Final, Avrupa Ligi Grubun da 2.hafta maçında Eskişehirspor ile karşılacak olan SİVASSPOR, bugüne kadar Eskişehirspor ile deplasmanda oynadığı 4 maçta 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Henüz galibiyeti bulunmayan Sivasspor bu maçı kazanarak Avrupa yoluna devam etmek istiyor. Saat 15:00'da başlayacak maçın muhtemel kadroları şu şekilde olacak:
http://resimzade.com/Show.html?i=35331&token=74050 (http://resimzade.com/Show.html?i=35331&token=74050)
izmirliyigido 21.04.2012, 13:36 http://resimzade.com/Show.html?i=35333&token=33564
Maç bitiminde böyle yazması en büyük dileğim... :D
.
Örükcülü 21.04.2012, 13:40 Pedriel ve Erman kesin atacak. 3. gol olursa onu kim atacak, onu bir türlü seçemedim. :D :D :D
Valla gardaş yenelim de, isterse bütün golleri Korcan atsın.
http://resimzade.com/Show.html?i=35334&token=33478
Buda benim dileğim.:)
Örükcülü 21.04.2012, 13:41 Yenelim de tek, 1-0 olsun bizim olsun.
poolat58 21.04.2012, 14:13 erman grosicki kamara sunuç mu 2-1 kazandık :D
grosickide gözle görülür kıpırdanma var.. eneramo ve erman kendileri için yine çok iyi oynayacaktır..ama ben golü navratilden bekliyorum
58akif34 21.04.2012, 14:23 Kim atarsa atsin bu maci kazanirsak grubu sampiyon tamamlariz onun icin maca asilacagiz ve farkli kazanacagiz
eneramo boş geçmez . bi tanede erman atar ...
eskisehirspor91 21.04.2012, 14:30 Sivasspora başarılar diliyorum. Bizim açımızdan çok zor bir maç. Herkes Çarşamba günü oynayacağımız Kupa maçını düşünüyor. Rıza Hocaya karşı şansımız tutuyor. Rıza Hoca Sivasın başındayken 3 maç oynanmış ve 2 galibiyet 1 beraberlik almışız.
Sİvasspor ise geçen hafta Bursayı farklı yenerek iyice havaya girdi.Umarım seyir zevki yüksek bir maç olur. Kamil Eneramo Erman üçlüsünü oynatmaz isek ibre lehimize dönecektir. Sivasa bizim maçtan sonra başarılar diliyorum, Kerem Atılmaz abimize ise selamlar yolluyorum
yorumyapıyombenya 21.04.2012, 14:41 Sivasspor
12 Korcan Çelikay
3 Ziya Erdal
21 Jakub Navratil
33 Jan Rajnoch
67 Uğur Kavuk
8 Kadir Bekmezci
10 Kamil Grosicki
11 Erman Kılıç
66 Kıvanç Karakaş
14 Michael Eneramo
30 Ricardo Pedriel Suarez
İlk 11 Değeri : 16.150.000 EUR
YEDEKLER
29 Atilla Koca
23 Kağan Timurcin Konuk
98 Tomas Rada
6 Mehmet Nas
16 Milan Cerny
9 Sandro Mendonça
17 Cihan Özkara
ilk 11 imiz böyle
izmirliyigido 21.04.2012, 14:42 Sivasspora başarılar diliyorum. Bizim açımızdan çok zor bir maç. Herkes Çarşamba günü oynayacağımız Kupa maçını düşünüyor. Rıza Hocaya karşı şansımız tutuyor. Rıza Hoca Sivasın başındayken 3 maç oynanmış ve 2 galibiyet 1 beraberlik almışız.
Sİvasspor ise geçen hafta Bursayı farklı yenerek iyice havaya girdi.Umarım seyir zevki yüksek bir maç olur. Kamil Eneramo Erman üçlüsünü oynatmaz isek ibre lehimize dönecektir. Sivasa bizim maçtan sonra başarılar diliyorum, Kerem Atılmaz abimize ise selamlar yolluyorum
İki takımada başarılar diliyoruz, bize ise galibiyet, kardeşim...
.
münihliyigido58 21.04.2012, 14:58 herkese oy verdim, simdi en az 10 gol mü atacagiz? ;)
EneS ElmaS 21.04.2012, 15:32 Helal olsun Eses taraftarina, adeta Show yapiyorlar darisi bizim basimiza :mad:
tolga özkalfa varken bu eskişehire nolur
kontorllü bir maç oynadık çok fazla etkili değildik mücadele iyiydi ama her zamanki olay 45 .dkda gol yemezsek olmuyor eskişehiri avrupaya gonderecekler sanırım boyle bir karar alınmış gibi hiç bi şey olmaz bu hakem varken eskişehire helal olsun bu kadar bariz hiç bir maçta görmedim
akkara58 21.04.2012, 15:53 yaa önceki maç gibi ilk devrenin sonunda yedik nalet olsun yaa eneramoda kaçırdıı atamadıı son dakkada offf :(
2.yarı rüzgarla beraber oynayacak eskişehir çok büyük süpriz olmazsa perişan ederler bizi oyun hiç umut vermedi ki tolga özkalfa varken zaten puan almamız hayal
Metal Gear 21.04.2012, 15:55 Şu zemin Sivas'ta olsa demedik laf bırakmıyorlar..Öyle kötü zeminlerde Sivas top oynayamıyor.Hakem de çok kötü ve Rıza Hoca Cerny ile başlamalıydı..
Besyo_cu 21.04.2012, 15:57 Orta alanda büyük sıkıntı yaşıyoruz Kadir ve Kıvanç'ın hiç desteği yok Erman isteksizdi, Navratil'e bi halle oldu son haftalarda form düşüklüğü oldukça fazla, Batuhan'ın attığı golde tecrübesine yakışmayacak bir hata yaptı. İkinci yarı Cerny ve Mehmet NAS'ın oyuna girmesi gerek. Rıza Hocanın 2. yarıya mutlaka oyuncu değişikliği yaparak başlayacağını düşünüyorum oyundan cıkacak ilk aday da Kıvanç olacak gibi.
58 SiVaSıM 58 21.04.2012, 15:58 ikinci yarı gol bekliyorum hadi
eskibektaşlı 21.04.2012, 15:59 Eneramo son dakika golü kaçırdığı gibi, yediğimiz golde de kaptırdığı ve adeta boş vermiş edasıyla topa müdahale etmediği için top geldi gol yaptılar.. Ah Eneramo ahh..
gelelim guru fasulyenın faydalarına;es es sahasında rakıbını oynatmamaya çalışan bır takım,bunda zemının de payı buyuk,4 eylul stadyumunun zemınıne laf eden aydınlar tarla gorun,ılk yarının son dakikaları gol yemeyelim dıyordum yedik,keşke kupadan elenmeyıp devam etseydik,bu play-off hikaye
Sivasspora başarılar diliyorum. Bizim açımızdan çok zor bir maç. Herkes Çarşamba günü oynayacağımız Kupa maçını düşünüyor. Rıza Hocaya karşı şansımız tutuyor. Rıza Hoca Sivasın başındayken 3 maç oynanmış ve 2 galibiyet 1 beraberlik almışız.
Bursayı eleyin,kupa maçında basarılar es es'e
izmirliyigido 21.04.2012, 16:03 İkinci yarıda Es Es maçı kupa maçını düşünerek rölantiye alır, bizde Erman ile beraberliğ, Eneramo ile galibiyeti yakalarız. (İnşallah)
.
izmirliyigido 21.04.2012, 16:31 Topu kalemizden uzak oynamamız lazım artık.. Korcan artık daha ne yapsın. Yav bu Erman ile Grosicki neredeler? Kadir neden çıktı? Defans ile ileriyi bağlayan köprüydü? Neden aldı oyundan, sakatlık mı var?
.
poolat58 21.04.2012, 16:31 golcülerde iş yok stoperler atıyor gollerimiz işe bak :D
burak58as553 21.04.2012, 17:02 Navratil dedim Navratil attı :)
izmirliyigido 21.04.2012, 17:02 1 puan iyidir. Hem karşında Avrupa için yanıp tutuşan Eskişehirspor, hemde kötü bir futbol, hem hocanın anlaşılmaz taktiğine karşılık zorlu deplasmandan alınan 1 puan çok iyidir. İnşallah bu hatayı İBB maçında tekrarlamayız.
.
poolat58 21.04.2012, 17:09 yav eski,şehir ile yaptığımız bi maçta da kırmızı görmeyelim ya bu nedir böyle son 3 maçımız da4 kırmızı kart gördük
çok uzun zamandır bu takıma şansımız tutmuyor elbet bir gün bunlarada sıra gelecek
deplasmanda aldigimiz bu 1 puan iyi oldu sivasta isimiz daha kolay olacak insallah
dogan5880 21.04.2012, 21:32 bızım koyde kı harman vallahı bu saha dan ıyı adı da super fınal oynan saha ya bak keçı otlatsan yemez hayvanlar
35kağan58 22.04.2012, 12:11 Avrupa süper final grubunu lider tamamlamak için evimizde kazanıp deplasmanda puan ya da puanlar alırsak amacımıza çok rahat ulaşabiliriz. Bu maçta da geride iyi kapanarak istediğimizi aldık.
tekdoktiri 22.04.2012, 17:32 HAKEME SELAM OLSUN YEDİ YİNE MAÇI HAKKIMIZI,,,,,,,,,,,,,,,,,,SİZ LER ,ÇETE BUNLAR
ahhguzum 22.04.2012, 21:01 bu şerefsizlere karşı hakem şansımız tutmuyor ve hep eksik tamamlıyoruz sinir oluyorum ya fark atsak nolur ya o dört sıfırın intikamını alsak kötümü olur yani?
|
|