Orijinalini görmek için tıklayınız : Yigido'da Transfer Atağı
SivasSpor.Com 22.04.2012, 12:44 http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/diger/1.nizamettin.jpg
Başarılı geçirdiği sezonu Avrupa ile taçlandırmak isteyen Sivassporumuz transfer çalışmalarına hız verdi.
Avrupa liginde lider sırada bulunan Sivassporumuz gelecek sezon çıtayı yükseltmek için transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Rıza Çalımbay önderliğinde özellikle yurt dışında bir çok oyuncuyu takibe alan Yigidolar'da yerli oyuncu transferi için gözler ligden düşen Manisaspor'a çevrildi.
Manisasporun başarılı oyuncuları Nizamettin, Mehmet Güven ve kaleci İlkay Avcıbay'ı kadrosuna katmak için çalışmalara hız verilirken bu oyuncular arasında ilk terhicin Sivaslı olan Nizamettin olduğu öğrenilirken Manisaspor'dan ismi açıklanmayan bir oyuncu ile de kesin anlaşmaya varıldığı öğrenildi.
SivasSpor.Com Özel
Kulübün parası varsa gerçekten iyi transferler yapalım, transfer yapmış olmak için takıma katkı yapmayacak futbolcu almayalım. Maalesef Türkiye'de Anadolu takımları ekonomik olarak İstanbul kulüpleri ile yarışamıyor. Dolayısıyla bizim öncelikli hedefimiz altyapı olmalı, Athletic Bilbao gibi kendi altyapımızdan yetiştirdiğimiz futbolcular ile başarıyı yakalayabileceğimizi düşünüyorum.
Yusuf Çevik 22.04.2012, 12:57 Bakalım,benim için isim önemli değil.Oyuncunun Sivasspor`a neler kazandıracağı önemli.
58CeZa58 22.04.2012, 13:01 Mehmet Güven genc ve iyi oyuncu gelirse iyi olur
serkan_ozcan58 22.04.2012, 13:04 istikrarlı oyuncular başarıya aç oyuncular alıp bizde parlamaları kendilerini göstermeleri gerekir manisadan nizamettin mehmet güven beğendiğm isimler ömer aysan ve ahmet ilhandır inşallah ismi gizli tutulan oyuncu çok yetenekli gelecek vaadeden hızlı bir oyuncu
Mehmet Güveni galiba hafızam yanıltmıyorsa istemiş alamamıştık. Ayrıca Nizamettinde hem hemşerimiz hemde iyi bir oyuncu... Korcan eğer dönüş yapmazsa mutlaka alternatif olarak İlker alınabilir. Hem tecrübeli hemde iyi bir kaleci..
çok güzel haberler bunlar, seneye tekrardan şampiyonluğu kovalarsağız kimse şasırmasın.
sivasliapocan 22.04.2012, 13:15 Çok güzel olur alırsak
Hadi hayırlısı diyelim.
Kesin anlaşmaya varılan futbolcu kim acaba.Bak şimdi merak ettim.:)
dogan5880 22.04.2012, 13:18 nızamettın çok ıyı olur
yorumyapıyombenya 22.04.2012, 13:20 Nizamettin Sivas sevdalısı birisi , Mehmet güvene ciddi teklifler var özellikle bursa çok istiyormuş orta alanda iki side çok işimize yarar gelecek sezon korcan kalacaksa yedeği Nihat bizi idare eder İlker yedek kalmayı kabul edecek birisi değil gerçekten iyi kaleci
Metal Gear 22.04.2012, 13:22 Manisa'yı düşürdüğümüz gün İlker gönlümden geçmişti.Umarım alırız..
AvRuPaNiNKrALi58 22.04.2012, 13:26 Isaac ile anlasildiysa süper bence.. Eneramonun yanina onun tarzinda futbolcu lazim tam...
Eski Mehmet Yildiz - Balili ikilisi gibi olur... biri kuvvetli topu tutma özelligi bulunan digeride gaza bastimmi sürati ile durdurulmayacak kadar hizli...
Insallah hayirlisi olur Sivassporum icin
ünisivas 22.04.2012, 13:40 manisadan eneramonun yanınan isaac alsak çok harika olur..
poolat58 22.04.2012, 13:57 ilker 10 numara kaleci. onu izlerken bizim kalecilere bak bi de şu adama bak derdim. alırsak çok güzel olur. gidip saçma sapan yabancı kaleci alcağımıza....
cenk5821 22.04.2012, 14:08 Sağ kanat için Ömer Aysan ile anlaşılmış olabilir mi ? içimden geçti :)
SivasliAlperen 22.04.2012, 14:11 Hayirlisi olur insAllah..
manisadan eneramonun yanınan isaac alsak çok harika olur.
Biz biriyle baş edemiyoruz senin dediğine bak. Mümkünse Isaac gelmesin Eneramo'da gitsin.
babapiton 22.04.2012, 14:23 İyi transferler olur kadirin partneri olarak kesin anlaşmaya varılan isimse ömer aysan olabilir hem bonservisi elinde uğurun alternatifi yok kesin ömerdir.
cılgınsivas58 22.04.2012, 15:16 kaleci ilker iyi olur
bassguitar 22.04.2012, 15:42 manısadan sag bek ÖMER AYSAL yapılabılecek en ıyı transfer.
kurtun58 22.04.2012, 16:16 riza hoca bilir isini.o en kazmayi alir sekil verir.onun icin onun istiyecegi her futbolcu sanslidir bence
:)
57babasivas 22.04.2012, 16:17 takim gençleştiriyor rıza hoca ilkeri almaz rıza hoca gençlere yöneldi için bu haber yalan haber olabilir
58akif34 22.04.2012, 16:26 Bugun duydugym en guzel haber buydu insallah kaleci.ilkerle anlasilmistir dogu bey in sezonu acildi
münihli_58 22.04.2012, 16:37 Ömer Aysan cok iyi olur defansin saginda böylece iki alternatifimiz olur Ugur ve Ömer hic olmadi Muhammet Ali :rolleyes:
tekdoktiri 22.04.2012, 17:14 Nizamettin gerçekten iyi topcu artı sıvaslı olması da artı iyi olur
hayirlisi neyse o olsun açikcasi oyuncu alacaz diye elimize gozumuze bulastirmayalim
kamışlı58 22.04.2012, 17:51 orta sahaya 2 oyuncu alınmalı mevcut kadroyu korumalıyız takımımıza genç yetenekleri katmalıyız sivassporumuzun fazla transfere ihtiyacı yok
önemli olan ortasahaya takviye
Abdullah DuMaN 22.04.2012, 18:24 Daha öncede yazmıştım Mehmet güven özellikle alınabilecek bir topçu ama kalecimiz varken ilkere anlam veremedim
transfer meselesi genelde teferruatları olan zor bır hızmettır,hayırlısı olsun
halilxx58 22.04.2012, 19:13 DOGUBEY nerdesin?
kim su kesin transfer? aydinlat bizi...... ;)
hoLiGan Enes 22.04.2012, 19:48 ilker gönlümden geçen bi isimdi Sivassporumuzda istediğim bi kaleci İnşallah alabiliriz korcanla beraber önümüzdeki yıl kaleci sorunumuz kalmaz.
58Sivaslilar 22.04.2012, 20:35 Takimin iskeleti tamam birde iyi transferlerle kaslarini güclendirebilirsek seneye yani yeni sezonda ön siralari zorlamamamiz icin bir sebep kalmaz
58MUAMMER58 22.04.2012, 20:58 MANİSA SPOR kötü takım değildi kadrosundan kimi alsak sivasda rahatlıkla oynar bana kalsa dixsın kaHE nizamettin mehmet güven isaac ahmet ilkan hepside iyi oyuncular samsundan serdar özkan uğur boralda takıma fayda sağlar hayırlısı olsun artık bekleyip göreceğiz inşallah tekrar şamiyonluk kovalıyacağımız kadroyu kurarız
Ferhat06 22.04.2012, 21:51 Nizamettin orta sahada savaşçı bir topçu,bizim orta sahaya ilaç olur tekniği de iyi.Ömer AYSAN zaten çok klas bir oyuncu sağ bek veya orta sağ oynar.Kaleci İlker 33 yaşında ,KORCAN la beraber kalede sorun kalmaz.Güzel günler bizi bekliyor.:)
DOGU_BEY 22.04.2012, 21:58 arkadaşlar nizamettin sanırsam sivaslı hem de Hanlı köyünden olması lazım, transfer girişimi olursa bize gelmesinde sorun olacağını sanmıyorum...dün sohbet esnasında arkadaşlara yine söylemiştim bu transfer dönemi de hareketli geçecek diye...eneramo ve kamilin ayrılma ihtimalleri var bunlara hazırlıklı olun derim...şu an yurt dışında hem yabacı hem de yerli gurbetçi oyuncular izleniyor...yabancılar için eneramo ve kamilin bölgelerindeki isimlere yönelik çalışmalar var...sezon takımdan en az 5-6 oyuncu gidecek...atilla, rada, sandro, sencky benim duyduklarım...bunlara 1-2 isim daha eklenebilir...transfer dediğim gibi hareketli olacak..yerli olsun yabancı olsun rıza hoca mutlaka transfer yaapcaktır...burda eneramo ve kamilin durumları kritik..eneramonun özellikle fransadan izlendiğini duydum....kamil avrupada bir kulube avrupa şampiyonasından dolayı gitmek istiyor...özetle durum yine hareketli...haberler sağlam ve kesin olmadan konu açmayacağım...net bilgileri alır almaz konu açarım, herkese saygılar...
Madem bu kadar kaliteli oyuncular bunlar neden manisa küme düstü?Bu oyuncularla cita yükseltilecegine inanmiyorum.
iyi eleyip siki dokumak gerek nokta transferler yapmamiz gerekiyor.Transfer yaptik diye ise yaramaz elli kisi doldursan ne olur?
yigido yakup 22.04.2012, 22:30 Madem bu kadar kaliteli oyuncular bunlar neden manisa küme düstü?Bu oyuncularla cita yükseltilecegine inanmiyorum.
iyi eleyip siki dokumak gerek nokta transferler yapmamiz gerekiyor.Transfer yaptik diye ise yaramaz elli kisi doldursan ne olur?
ben sana katilmiyorum.manisa daha öncede ligden düsmüstü vede o kadronun hemen hepsi bugün 4 büyütülmüslerde vede milli takimlarda oynuyor.birde kadronun ne kadar iyi olursan olsun bir dikis tutturamazsan gidersin.
bence manisada cok cok kaliteli oynuncular var hatta söyle diyebilirz bi kac oyuncusu haric kimi alirsan al bizim takimda oynayabilir
34orhan58 22.04.2012, 22:40 hayırlısı olsun diyelim ama kaleci için gerek yok bence daha üst düzey veya daha kaliteli bir kalecide alınabilir gerçi şimdilik transfer için erken ama bekleyip göreceğiz
34orhan58 22.04.2012, 22:42 arkadaşlar nizamettin sanırsam sivaslı hem de Hanlı köyünden olması lazım, transfer girişimi olursa bize gelmesinde sorun olacağını sanmıyorum...dün sohbet esnasında arkadaşlara yine söylemiştim bu transfer dönemi de hareketli geçecek diye...eneramo ve kamilin ayrılma ihtimalleri var bunlara hazırlıklı olun derim...şu an yurt dışında hem yabacı hem de yerli gurbetçi oyuncular izleniyor...yabancılar için eneramo ve kamilin bölgelerindeki isimlere yönelik çalışmalar var...sezon takımdan en az 5-6 oyuncu gidecek...atilla, rada, sandro, sencky benim duyduklarım...bunlara 1-2 isim daha eklenebilir...transfer dediğim gibi hareketli olacak..yerli olsun yabancı olsun rıza hoca mutlaka transfer yaapcaktır...burda eneramo ve kamilin durumları kritik..eneramonun özellikle fransadan izlendiğini duydum....kamil avrupada bir kulube avrupa şampiyonasından dolayı gitmek istiyor...özetle durum yine hareketli...haberler sağlam ve kesin olmadan konu açmayacağım...net bilgileri alır almaz konu açarım, herkese saygılar...
bana kalırsa eneranmo kalıcak ama ben kesiblikle kamilin kalmasından yanayım kamil mutlala kalmalaı ama illede gidecekse en azından maddi yönden iyi bir gelir elede etmemiz lazım ki yerine alınacak oyuncuda kaliteli olsun
risale69 22.04.2012, 22:47 nizamettini elimizden kaçırmayız inşaallah. genç ve mücadeleci bir futbolcu. inşaallah mehmet güğvenle onu alırız.
58MUAMMER58 22.04.2012, 23:35 Madem bu kadar kaliteli oyuncular bunlar neden manisa küme düstü?Bu oyuncularla cita yükseltilecegine inanmiyorum.
kardeş sivasspor bütçesi kısıtlı olduğundan yerli transferlerini uygun fiyata türkiye süper liginden almalı başka süper lig takımları elindeki iyi oyuncuları bırakmaz bıraksada çok para ister işe yaramaz diye bırakılanda bize yaramaz manisaspor kötü futbolculardan kurulduğu için değil takım olamadığı kulüp iyi yönetilmediği takımı iyi oynatan iyi bir hocayla çalışmadığı için düştü bu oyuncular bank asyada oynayacak futbolcular değil onun için manisapor dedim samsunda dedim uğur boral serdar özkan büyük takımdada oynamış adamlar madem manisalı oyuncular kötüde niye gs yiğiti aldı niye selçuk inan önce ts ye sonrada gs ye gitti selçukla ts şampiyonluk kaçırdı gsde şimdi selçukla şampiyonluğa oynuyor bilmem anlatabildimmi?
eyuphulagu 22.04.2012, 23:36 Yiğit,Mehmet Güven Ve Ömer Aysal bizim için idael oyuncular..Kaleci hakkındaki karar bence hocanın olmalı;Manisa kalecisi ligin iyi kalecileri arasında gösteriliyor..Atilla nın yerine düşünülebilir ama bence Manisa
kalecisi gelirse Korcan bjk ya geri dönecek diye düşünüyorum...Atilla yı hoca göndermez bence Nihat da takımda kalır..Geriye 1 numara kalır o da hocanın kafasındadır diye düşünüyorum..Bence Rıza Hoca fikir değiştirip yabancı bir kaleciye de yönelebilir...Rıza hoca forvet için 2 tane yabancı orta saha için de 1 tane oyun kurucu oyuncu düşünüyor bence...Bu oyuncular da büyük ihtimalle yine çek,macar,slovak,polonya veya Romen liginden oyuncular olacaktır..Sürpriz olarak da yine Fas,Tunus,Mısır liginde oyuncular izlettiğini düşünüyorum...Tunus liginde Enaramo ile oynayıp harikalar yaratan Ousemma DARRAGİ bizim hocanın gözdesi;ama fiyatı sivassporu aşabilir..Bu sorunda bu oyuncuyu kiralayarak çözülebilir...Çünkü Enaramo nun menecerinin Tunus,Fas,Cezayir liginde bir çok milli oyuncunun da menejeri olduğunu duymuştum..Bu oyunculardan kaç tanesini sivasspora tavsiye ettiğini sadece Rıza Hoca biliyor..Umarım Rıza Hoca geçen sene transferdeki başarısını bu yılda sürdürür....Bize genaraller değil savaşçılar lazım....
bulentt07 22.04.2012, 23:43 Mehmet Güven Nizamettin olur ama ilker Bence cok iyi kaleci değil gerek yok yeni macereya.
şarkışla 58 22.04.2012, 23:49 Volkan Babacan vardı Manisa da iyi kaleci o
Omer Aysan ve Ahmet Ilhan'i kaparsak ne mutlu bize :)
noname87 23.04.2012, 01:12 Volkan Babacan vardı Manisa da iyi kaleci o
Fenerlinin önde gideni kaleciliğide yok zaten.
sinansakru 23.04.2012, 01:26 Fenerlinin önde gideni kaleciliğide yok zaten.
Aynen Volkan Babacan Manisada kalsın .. Bank asya kalecisi o.
dossena58 23.04.2012, 02:25 Öncelikle herşeyin hayırlısı ama çok verimli geçireceğimize inanıyorum bu transfer dönemini,2-3 seneye eski sivasspor olacağımıza inandıran rıza hocamdan Allah razı olsun.En iyisini o bilir bu konularda ve karavana atacağını düşünmüyorum.İnşallah güzel olacak
dossena58 23.04.2012, 02:27 manisaya bu kadar bağlı kalmanın bir anlamı yok 50 yorum manisa üzerinden gerçekleşmiş şaşırdım doğrusu çok titiz bir çalışma ile genç yetenekli bir dünya futbolcu var türkiyede
eskibektaşlı 23.04.2012, 06:57 Madem bu kadar kaliteli oyuncular bunlar neden manisa küme düstü?Bu oyuncularla cita yükseltilecegine inanmiyorum.
Bravo arkadaş mantıklı bir yorum, düşen bir takımın hemde 5-6 oyuncusu birden beğenilerek alınsın deniliyor, Sakarya bile bu futbolcularla süper ligde olsa nerede ise onlara da talip olurlar, ve hatta şu an serbest bırakacağımız veya satacağımız futbolcular başka bir takımda olsa hemen alalım derler, transfer yapalım da kimi alırsak alalım mantığı...
bigacti0n58 23.04.2012, 08:48 arkadaşlar nizamettin sivaslı demiştiniz alın bakın http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=980936
almanya yazıyor türk bilee deilki :)
benozgurr 23.04.2012, 09:55 manisaspordn akaminko da bence iyi futbolcu biz defansta rakibin hizli oyunculari olunca bocaliyoruz akaminko hem defans hem sag bek oynayabiliyor ve hizli
sinansakru 23.04.2012, 11:17 manisaspordn akaminko da bence iyi futbolcu biz defansta rakibin hizli oyunculari olunca bocaliyoruz akaminko hem defans hem sag bek oynayabiliyor ve hizli
Akaminko İngiltere Premier Lige gidecek (Fulham)
http://www.fanatik.com.tr/Akaminkoya-Adadan-talip_3_Detail_287_257515.htm
sinansakru 23.04.2012, 11:19 Karşıyakadan oyuncu begenelim izleyelim arkadaşlar onlarla aramız baya iyi :))
akkara58 23.04.2012, 11:21 abiii 1 ay evvel söyledik nizamettiin sivaslı ve memleketinin takımına yakışır diye...ilkerle mehmet güvenide alırz inşallah...
akkara58 23.04.2012, 11:22 arkadaşlar nizamettin sivaslı demiştiniz alın bakın http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=980936
almanya yazıyor türk bilee deilki :)
kardeşim almanya doğumlu gurbetçi....ama em,in olabilirsin sivaslıı ailesini yakınen biliyorum burdaki maçları sülalecek staddan izliyorlar :D
fatih585858 23.04.2012, 11:45 Mehmet Güven transfer edilebilirse; iyi olur. İhtiyacımız olan orta alandaki basit ve hızlı futbolu oynayabilecek kapasitede bir oyuncu. Takımımızın orta sahası kalitesini yükselteceğini düşünüyorum.
35kağan58 23.04.2012, 12:00 Nizamettin transferi olursa orta sahada Kadir'in yanına iyi bir takviye olur. Zaten Nizamettin sakatlanmadan önce geleceği çok parlak olarak bakılıyordu. Hem de hemşehrimiz. Ayrıca sağ bek Uğur'un alternatifsizliğini düşünürsek yine Manisa'dan Ömer Aysan yerinde transferler olur.
ben şahsen eneramonun yanına isaac promisenin alınmasını isterdim ama elimizden kaçırdık
benozgurr 23.04.2012, 13:21 Nizamettin 12.04.2012 tarihinde sözlesmesini fes etmis muhtemelen o odur anlasilan. Bazi arkadaslar omer aysan demis ama onun yasindan dolayi hocanin alacagini zannetmiyorum. Mehmet güven in sivasa gelmesini isterim isterim hem mucadeleci hemde topu iyi kullanabilen yasida iyi, ayrica ahmet ilhan da grosicki gidecekse onun yerine gitmeyeceksede iyi bi yedek olarak alinabilecek bi oyuncu diye dusunuyorum
benozgurr 23.04.2012, 13:22 Akaminko İngiltere Premier Lige gidecek (Fulham)
http://www.fanatik.com.tr/Akaminkoya-Adadan-talip_3_Detail_287_257515.htm
fanatik bi cok sey yaziyo ama geneli asilsiz cikiyor
gerçi şöylede düşünmek lazım..rıza hoca sandro ve rada yı gönderecek bu kesin gibi..onun dışında oyun şablonumuzu değiştireceğimizi sanmıyorum (takımdan diğer oyunculardan gitmek isteyen olamığı sürece)..yani ilk 11 imizi gelecek senede devam ettiricez bence..tek fark kadirin yerine ilk 11 de bir orta saha (sandro yerine transfer) ve birde radanın yerine ilk 18 oyuncusu..yani kısacası ben büyük bomba transfer beklemiyorum...maksimum 2yabancı+2 veya 3 yerli transferi olur kanımca
KaRiZmA YiĞiDo 23.04.2012, 14:29 Beşiktaş'ın durumu ortada Yıldızlar Topluluğu ama sonuç kocaman bir sıfır hak eden,başarılı olacak olan ve kendini ispatlamaya hazır mücadeleci,hırslı,teknik özellikleri olsun isterse 3.lig'de top oynasın önemli değil bence
tekdoktiri 23.04.2012, 14:50 nızamettın çok ıyı olur
GokhanTurna 23.04.2012, 15:27 Nizamettin kadro genişliği için iyi olur diye düşünüyorum. Rıza hoca işini bilir
ahmet ali 23.04.2012, 15:50 Nizamettin çok iyi. Mehmet Guven olsa da olur olmasa da olur.. İlker'e kesinlikle karşıyım.. Manisa'da hangi maçı kurtardı?? Çok daha iyi bir kaleci gerekli..İyi Yabancı bulunabilirse hemen hatta paraya bakmadan alınmalı.. Yerli kaleciler genelde felaket.. Korcan'la bu iş yurumez.. Diğerleride yetersiz... Mutlaka yerli kaleci ve ucuz olsun deniliyorsa Altay'ın kalecisi Eskiden Fenerbahçe'de de oynamış Recep'i yöneticilerimize tavsiye ediyorum.. Hem tecrubeli hem de iyi kaleci.... Sivasspor'un gucu bu kaleciyi almaya haydi haydi yeter....
Atrıca bir sağbek iki orta saha biri defansif biri ofansif olmak üzere ve de bir golcu gerekir.. Enaramo vazgeçilmez bir oyuncu değil.. Gol becerisi sınırlı.. Gitmek isterse gönderilsin.. Bir zararı olmaz...
A.Turan Korkmaz 23.04.2012, 16:56 Orta sahamızdan Rada ve Sandro gönderilirse ,Mehmet Güven ve Nizamettin'in ikisi birden alınabilir. Birbirine alışkın bu ikili Sivassporumuza faydalı olacaktır. Yalnız, Mehmet Güven ile Bursaspor ve Mersin İ.Y. da ilgileniyor. Kale için Korcan'la anlaşılabilir. İyi bir sağbek ,solaçık ve bitirici forvet transferi de sırada olmalı. Demek ki, kaleci,iki orta saha,sol açık,sağbek ve bitirici son adam olmak üzere toplamda altı transfer yapmalıyız.
eskibektaşlı 23.04.2012, 17:53 Arkadaşlar şike davası nedeniyle gazetelere yansıyan haberler doğru ise gelecek sezon bazı takımlar (-) eksi puanla lige başlayacaklar, dilerim gerçekleşmez, ancak en kötü ihtimali dikkate alarak eksi puanla lige başlarsak örneğin -12 puan bu durumda mevkilerine transfer yapacağımız oyuncuların çok iyi olması yani taş gibi bir takım kurmamız gerekiyor ki puan farkını kapatalım , aksi takdirde ligden düşmüş başarılı olamamış takımların oyuncularını toplarsak eksi puandan doğacak farkı kapatmamız çok zor olur, bunu dikkate alarak transferde işi sıkı tutup gayet ciddi nokta transferler yapmamız lazım direk ilk 11 de oynayacak ve ses getirecek transferler..
58 SiVaSıM 58 23.04.2012, 21:12 sağ beke ömer aysan gelse çok iyi olur ısaacde alınabilir nizamettin sivaslı olduğu için gelmesini isterim
kaplanlı 23.04.2012, 21:19 bu takımı bozmadan takviyeler yapmak şart.gelen oyuncular öncelikle terini esirgemeyecek oyuncular olmalı.buna yetenekte eklenirse dahada güçlenmiş oluruz.mehmet nasla uğur kavuk yeni sezonda zor oynarlar.yerlerine daha genç oyuncular alınmalı.altyapıdan 2 oyuncu takıma alınabilir.aynı ayardaki oyuncuyu dışardan almak yerine alt yapıdan takıma monte etmek lazım.hem para kulubün kasasında kalır hem daha başarılı olurlar.sivasspor bu ligde şampiyon olacak takımı yeni sezonda kurabilir.bu takımın başarıları ortada.2-3 takviyeyle bunu başaracak güce sahip olacaktır.
burak58as553 23.04.2012, 21:38 İsaac'in gelmesini cok isterim..
Respect58 23.04.2012, 22:10 http://www.manisahabergazetesi.com.tr/v2/haber-1618-MAKUKULAYA-PARA--ARANIYOR.html
şarkışla 58 23.04.2012, 22:36 Fenerlinin önde gideni kaleciliğide yok zaten.
Ne yapalım fenerliyse,Korcan da bjk li,Rıza Hoca da her fırsatta bjk li olduğunu söylüyor.Eski Hocamız Bülent Uygunda fb liydi.Böyle mantıkla bu işler yürümez.Adam nir dönem fb de veya bjk de forma giymişse ne yapalımm yani.Biz topçunun bize yarayıp yaramadığına bakacağız.Sonuçta herkes bir takım tutuyor zaten.
benozgurr 23.04.2012, 22:49 Ne yapalım fenerliyse,Korcan da bjk li,Rıza Hoca da her fırsatta bjk li olduğunu söylüyor.Eski Hocamız Bülent Uygunda fb liydi.Böyle mantıkla bu işler yürümez.Adam nir dönem fb de veya bjk de forma giymişse ne yapalımm yani.Biz topçunun bize yarayıp yaramadığına bakacağız.Sonuçta herkes bir takım tutuyor zaten.
o arkadas fener alt yapisinda yetistiginden oyle demedi gecen yil kayseri fener macinda bilerek gol yedigi icin fenerden dedi
bassguitar 24.04.2012, 03:19 kesinlikle fenerbahcede yetişmiş,oynamış,kiralanmiş,an trenmana cıkmiş bir oyuncu istemiyorum kendi adıma...
bu 3 transferde faydalı olur. nizamettin mehmet güven ve ilker
http://www.sivasrehberim.net/haberler-1271-1-Spor_Sivasspor_Sivasspor_Manis aspor_dan_3_Futbolcuya_Talip.h tml
etzel1967 24.04.2012, 16:20 küme düşen takımdan futbolcu alınmaz gibi düz mantığı bir kenara bırakıp manisasporun yiğit incedemir, ahmet ilhan, mehmet güven ve nizamettin gibi genç ve çok başarılı futbolcularını kadromuza katmalıyız...yönetim bu isimleri alırsa takıma büyük oranda güç katmış olur...
SivassporunSesi 24.04.2012, 18:52 Geçen hafta birinden duymuştum pek kulak asmamıştım demekki birazcıkta olsa doğruluk payı var.
GROSİCKİ5858 24.04.2012, 19:05 Nizamettin ve mehmet güven genç ve mücadeleciler iyi olur.Rıza hoca kaleci alacaksa ilker neden? ilkeri almak yerine yaşı daha genç ve çalışkan kaleci almak lazım.Rıza hocanın ilkeri alacağını düşünmüyorum saten rıza hoca kadronun yaş ortalamasını düşürüyor.
noname87 24.04.2012, 19:14 Ne yapalım fenerliyse,Korcan da bjk li,Rıza Hoca da her fırsatta bjk li olduğunu söylüyor.Eski Hocamız Bülent Uygunda fb liydi.Böyle mantıkla bu işler yürümez.Adam nir dönem fb de veya bjk de forma giymişse ne yapalımm yani.Biz topçunun bize yarayıp yaramadığına bakacağız.Sonuçta herkes bir takım tutuyor zaten.
fenerden gelmesi sorun değil fanatik fenerli olması sorun git twitter hesabını oku anlarsın.
sivaslıadem 25.04.2012, 14:58 gekasın da sozleşmesi bitti
yönetim elini çabuk tutmalı
samsuna gelen bir oyuncu sivasa hayli gelir
ısaac ise cok gol kacırıyor eneramonun yanında oynamasını istemem
tek gekas alınsın baska forvet istemem
SİVASSPOR FORMASINI GİYECEK
2006-2007 Futbol sezonunda Ersun Yanal döneminde Manisaspor'a gelen ve altı sezon Manisaspor formasını giyen Nizamettin Çalışkan'a Sivas'ın yolları göründü. Manisaspor ile sözleşmesi Mayıs ayının sonunda bitecek olan Nizamettin Çalışkan'ın Sivasspor ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.
26.04.2012 / 10:33
Manisaspor'un orta sahadaki başarılı ismi Nizamettin Çalışkan Sivas yolcusu. Manisaspor'a Ersun Yanal döneminde gelen ve takımın değişmez ismi olan Nizamettin Çalışkan'ın Sivasspor yönetimiyle yaptığı görüşmede yapılan teklife olumlu cevap verdiği öğrenildi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın da ısrarla kadrosunda görmek istediği Nizamettin'in önümüzdeki sezon Sivasspor formasını giymesine kesin gözüyle bakılırken, Sivas doğumlu olan genç futbolcunun ailesinin de bu transferi çok istemesi gerçekleşme ihtimalini güçlendiriyor.
NİZAMETTİN ÇALIŞKAN KİMDİR?
Almanya'nın Hagen kentinde bir işçi ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Nizamettin, burada futbola Borussia Dortmund altyapısında başladı ve daha sonra Borussia Dortmund ile profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzaladı. 2004-05 sezonunda Borussia Dortmund'un A2 takımı olan Borussia Dortmund II'de oynamaya başladı. 2005-06 sezonunda Nuri Şahin'le beraber as takıma alındı. Bundesliga'da iki karşılamada görev aldı ve sezon sonu takımdan ayrılarak futbol kariyerini Türkiye'de devam ettirdi. 2006-07 sezonunda Süper Lig ekiplerinden Manisaspor'a transfer oldu. Manisaspor'da kısa sürede takımın sürekli forma giyen oyuncularından biri oldu. Manisaspor Süper Lig'den düştüğünde takımdan ayrılmadı ve takımın tekrar Süper lige çıkmasında önemli katkılar sağladı . Siyah Beyazlı takım ile 31 Mayıs'ta sona erecek mukavelesini uzatmayan Nizamettin Çalışkan böylece 6 sezonluk Manisaspor serüvenine de son noktayı koydu.
http://www.manisahabergazetesi.com.tr/v2/haber-1692-SIVASSPOR-FORMASINI-GIYECEK.html
Örükcülü 26.04.2012, 11:49 Bir yıldız adayı olan Nizamettin Çalışkan, yanlış takımda olduğu için yeteri kadar rağbet görmedi. Gerçi Manisaspor'dan çok yıldız çıktı ama Nizamettin o atılımı bir türlü yapamamıştı. İnşallah Sivasspor'da yıldız olacak. Orta sahamız için gerçekten çok iyi bir tercih.
Dileriz transferi gerçekleşir.
sebasteia 26.04.2012, 11:51 takımımıza bir sivaslı futbolcunun daha dahil olacak olması sevindirici.
nizamettin kaç doğumlu acaba? kaç yaşında?
izmirliyigido 26.04.2012, 11:54 takımımıza bir sivaslı futbolcunun daha dahil olacak olması sevindirici.
nizamettin kaç doğumlu acaba? kaç yaşında?
Ben 1987 doğumlu (25 yaşında) diye biliyorum. Tam futbolculuk hayatının zirve yaşı. En az 4-5 yıl faydalanırız. Hemde Almanya patentli, bence kaliteli bir transfer olur.
.
etzel1967 26.04.2012, 11:56 çok yerinde bir transfer...hem topu iyi kullanabilen bir oyuncu, hem de oyun arzı anlamında agresif bir oyuncu...üstelik de genç henüz...kendini sivassporda daha iyi göserecek...ah bir de ahmet ilhanı alabilsek...
murat erdoğanı'da alabılsek ıyı olur,
sebasteia 26.04.2012, 12:07 murat erdoğan'ı da alabılsek ıyı olur,
dedem rahmetli olmasaydı o da çıkar oynardı
SivassporunSesi 26.04.2012, 12:17 İnşaallah doğru bir haberdir.
murat erdoğanı'da alabılsek ıyı olur,
murat erdogan bizim oyuncumuzdu gonderdik simdi geri alasak diye dusunuyoruz ama bence artik cok gec
sivasdergi 26.04.2012, 12:19 Çok güzel bir haber. Hem de hemşehrimiz olması çok güzel. Nizamettin ilk geldiğinde çok iyi performans ortaya koymuştu. Bir sakatlık geçirdi sanırım geçen yıl. Sonradan tekrar düzeldiyse iyi olur gibi görünüyor bu transfer.
DOGU_BEY 26.04.2012, 12:20 arkadaşlar nizamettin sanırsam sivaslı hem de Hanlı köyünden olması lazım, transfer girişimi olursa bize gelmesinde sorun olacağını sanmıyorum...dün sohbet esnasında arkadaşlara yine söylemiştim bu transfer dönemi de hareketli geçecek diye...eneramo ve kamilin ayrılma ihtimalleri var bunlara hazırlıklı olun derim...şu an yurt dışında hem yabacı hem de yerli gurbetçi oyuncular izleniyor...yabancılar için eneramo ve kamilin bölgelerindeki isimlere yönelik çalışmalar var...sezon takımdan en az 5-6 oyuncu gidecek...atilla, rada, sandro, sencky benim duyduklarım...bunlara 1-2 isim daha eklenebilir...transfer dediğim gibi hareketli olacak..yerli olsun yabancı olsun rıza hoca mutlaka transfer yaapcaktır...burda eneramo ve kamilin durumları kritik..eneramonun özellikle fransadan izlendiğini duydum....kamil avrupada bir kulube avrupa şampiyonasından dolayı gitmek istiyor...özetle durum yine hareketli...haberler sağlam ve kesin olmadan konu açmayacağım...net bilgileri alır almaz konu açarım, herkese saygılar...
Nizamaettin transferi son anda bir sorun çıkmazsa yüzde 90 bitmiştir...Birkaç güne duyum aldığım diğer isimleri konu açıp paylaşacağım...Nizamettin bize gelirse ortasahada Kadirin yanında ikinci bir savaşan oyuncu olur..ayrıca top kullanma özelliği de iyi...
Ferhat06 26.04.2012, 12:28 orta sahamız için ilaç olur demiştim daha önce´hayırlı olsun.diğerlerini bekliyoruz.
GROSİCKİ5858 26.04.2012, 12:40 Nizamettin tamam birde mehmet güveni alırsak iyi olur
SivassporunSesi 26.04.2012, 12:45 Nizamettin tamam birde mehmet güveni alırsak iyi olur
Aslında Mehmet Güven'e hiç gerek yok Nizamettin , Kadir , Kıvanç ,M.Nas'ında kalacağını düşünürsek sağlam bir orta saha kadromuz olur.
sivasliapocan 26.04.2012, 13:02 Güzel oyuncu yani böyle bir futbolcu almamız mükemmel bir haber
serkan_ozcan58 26.04.2012, 13:14 çok sevindiğim bi transfer oldu nizamettin takımıza çok şey katar sivaslı olmasıda ayrı bir mutluluk hoşgeldin aramıza soyadın gibi çalışkan ol...
kim gelirse gelsin, yeterki sivassporumuza yararli olsun... insallah buda hayirlisi olur...
transfer hayırlı olsun..
http://resimzade.com/Show.html?i=35387&token=11601 (http://resimzade.com/Show.html?i=35387&token=11601)
münihliyigido58 26.04.2012, 14:25 Nizamettin'den sonra Hursut Meric gelmeli. Takim icin cok iyi olur. Grosicki'yi 3 milyona satip, Meric'i 1,5 milyona alabilirsek, kesinlikle yapardim.
Morten58 26.04.2012, 14:53 Insallah Transfer gerceklesir Nizamettin cok saglam Oyuncu.
35kağan58 26.04.2012, 15:54 Gerçekleşirse Kadir'e büyük yardımı dokunur. Futbol orta sahalarla oynanır. Gerçekten kaliteli bir oyuncu.
dogan5880 26.04.2012, 16:17 kımın yerıne oynuycak kı bızde 11 de oynanlardan çok ama çok ıyı olması gerek
58 SiVaSıM 58 26.04.2012, 16:29 çok güzel bir haber nizamettin genç ve yetenekli mehmet nastan kurtuluruz çok iyi oldu nizammettinin gelmesi hemde sivaslı birde murat erdoğanı alırsak süper olacak
çok güzel bir haber nizamettin genç ve yetenekli mehmet nastan kurtuluruz çok iyi oldu nizammettinin gelmesi hemde sivaslı birde murat erdoğanı alırsak süper olacak
Murat Erdoğanın yaşı geçmiş başı geçmiş, bu saatten sonra yararlı olucağını sanmıyorum.
benozgurr 27.04.2012, 00:38 benim bildigim nizamettin ön kibero deil 10 numara pozisyonunda oynayabilen birisi hatta simdi ligtvden eski maclara bakiyorum onlarda da oyle oynamis riza hoca sandro gidecegi icin ermana yedek olsun diye aliyodur.Umarim faydali olur. enaramo cok gol kaciriyor ancak takimin rakip sahaya gecmesini sagliyor diger oyunculara bos alan aciyor benim asil korkum enaramo dur giderse 2. bir herve tum olayi gibi olur diye
badboysefaa 27.04.2012, 02:48 İSMİ AÇIKLANMAYAN TRANSFER SİVOK
sivok un adı gs ve trabzon ile anılıyor haber kaynağın sağlammı inşallah alınır sivok ii topçu
sivok bize pahali gelir zaten bizede kaptirmazlar istanbulda oynarkende sivasa gelmez adam
MEVLUTHOCAOGLU 27.04.2012, 14:49 Arkadaşlar edindiğim bilgiye göre gökhan ünal nizamettin ve isimleri henüz öğrenemediğim 5 yabacı ile anlaşmaya varılmış gibi netleşen olur ise buradan sizlere bilgi vermeye çalışacağım.
Arkadaşlar edindiğim bilgiye göre gökhan ünal nizamettin ve isimleri henüz öğrenemediğim 5 yabacı ile anlaşmaya varılmış gibi netleşen olur ise buradan sizlere bilgi vermeye çalışacağım.
hadi bakalım kardeş bekleyelim ve görelim
dursundoğan 28.04.2012, 22:41 senegalden transfer yapalım
SivassporunSesi 29.04.2012, 10:36 Korcan'ın arkasına kaleci şart
58MUAMMER58 29.04.2012, 10:57 SİVASSPORUMUZUN kadrodaki eksikliği son ibb maçında çok belli oldu kesinlikle butakıma çok kaliteli tecrübeli kaleci şart ne atillayla ne korcanla bu iş yürümeyecek defans bölgesine stoper önlibero sağ bek mevkiine sağlam 3 adam lazım ortasahada topu alıp gidecek kanatlara doğru pas atacak adam yok kesinlikle o mevkiye çok kaliteli adam lazım eneramonun gideceğini varsayarsak çok kaliteli top saklayan iyi gol vuruşu olan fizikli hızlı iki forvet şart alınacak adamlar kesinlikle çok iyi olmalılar özellikle yabancıların çok iyi takip edilip sivas şartlarına uyum sağlıyacak oyuncular olması gerekiyor kaliteli 4 5 yerli oyuncu 3 4 tanede kaliteli yabancı sivassporu hakettiği yere zirveye ulaştırır
gökhan ünal yararlı olur mu dersiniz arkadaşlar?
benozgurr 29.04.2012, 16:16 gökhan ünal kayserideki ilk doneminden sonra trabzon fener ibb ve 2. kayseri doneminde hep istenmeyewn adam oldu aslinda transfer edilme ihtimali varsa biraz riskli olur ha birde riza hocanin alacagina pek ihtimal vermiyorum yasi genc olanlari tercih ediyor
kaplanlı 29.04.2012, 20:07 işe yaramayan adamlardan kurtulalım önce.rada,mendoça,başı çekiyor.aldığımız adam takıma katkı sağlasın yan gelip yatarak para alan futbolcu istemiyoruz.
citothehan58 02.05.2012, 17:14 işe yaramayan adamlardan kurtulalım önce.rada,mendoça,başı çekiyor.aldığımız adam takıma katkı sağlasın yan gelip yatarak para alan futbolcu istemiyoruz.
aynen öyle ! paraya yazik onun yerine saglam bir oyuncu alalim.
mertarcan 02.05.2012, 17:19 Fenerbahçenin döküntülerini almak için Fenere yalvaralım ;)
citothehan58 02.05.2012, 20:22 Son maclarda gördük! Sivasa iyi transferler yapilmali.
Önce Senecky, Rada, Ugur, Mehmet Nas, Sandro gibi oyuncular gönderilmeli!
Grosicki iyi bir fiyata satilabilir.
Defans ve forvet alanini güclenmeli!!!
arkadaslar gitmesi gerekenler bence
1.atilla
2.cerny
3.eger böyle devam edecekse grosicki
4.sandro
5.Senecky
6.Faty
7.Rada, Tomás
8.Konuk, Timurcin
9.Kavuk, Ugur
10.Nas, Mehmet
11.Sandro
Bunlarda genc kardeslerimiz lig boyunca hic forma giymediler
Basel, Burcag
Atam, Muhammed Ali
citothehan58 02.05.2012, 20:25 arkadaslar gitmesi gerekenler bence
1.atilla
2.cerny
3.eger böyle devam edecekse grosicki
4.sandro
5.Senecky
6.Faty
7.Rada, Tomás
8.Konuk, Timurcin
9.Kavuk, Ugur
10.Nas, Mehmet
11.Sandro
aynen sana katiliyorum kardesim. yanliz cernynin performansi düzelse kalmasi daha iyi olur.
yok bilader adam 2 mac oynuyur 10 mac yatiyor olmaz bu kadar ,
hele bugün grosicki mal gibi bakti durdu bunlar kendilerini ne zannediyor anlamiyom senin final macin buydu SIVASIM onuda elbirligiyle (futbolcular) halletiniz artik riza hocam hem bunlari hem bizi fazla yorma bunlari evlerine gönder
citothehan58 02.05.2012, 20:47 yok bilader adam 2 mac oynuyur 10 mac yatiyor olmaz bu kadar ,
hele bugün grosicki mal gibi bakti durdu bunlar kendilerini ne zannediyor anlamiyom senin final macin buydu SIVASIM onuda elbirligiyle (futbolcular) halletiniz artik riza hocam hem bunlari hem bizi fazla yorma bunlari evlerine gönder
evt. Aslinda bütün oyuncular formayi hakketmeli sivasspor formasi kutsaldir.
Bizim icin kac senelik sevgi kardeslik kimizi beyaz türkiye aski vardir.
O yabanci *****lar anlamaz!
Yönetim adam olsa hem web siteye el atar vallah ben görevliyim website yönünden kendim bile yaparim...
Stad isine bakarlar , düzgün transfer yaparlar, hakem hatalari yönünden biseyler yaparlar ama yok nerde yan gelip yatiyorlar armut düs agizima düs..
Keske bizde de hersey olsa iyi bi taraftar takim stad... ama hayal bunlar
yinede herzaman sadece sivasspor!
babapiton 02.05.2012, 21:04 Holosko'yu ve Korcanı bonservisiyle aldık diye bir duyum aldım doğrumu acaba haberi olan varmı ?
kamışlı58 02.05.2012, 21:12 saçma bence iyi olsalardı manisa düşmezdi küçük düşündükçe küçülüyoruz çook yazık ismi geçen uyduruk sözde topçulardan bizde çoooook var
asabibaba 02.05.2012, 21:13 valla ben Eneramo Antalya ile anlaşmış diye duydum stadda söyleniyordu inşallah yanlıştır
münihliyigido58 03.05.2012, 02:10 ismi gecen yillarda sivasspor ile anildigini cok duydugumuz tshabalala yeniden gündemde. ;) bakalim bu sefer ne olacak...
Sivaslibey 03.05.2012, 03:37 Dogu bey ortalıkta bir transfer haber kirliliği var gardaş tez bir el atman lazım bu duruma
mertarcan 03.05.2012, 10:52 Bu sezondan çıkarılacak çok şey var. Bence bazıları şunlar:
1- Dar kadronun yarattığı sıkıntı (15-16 kişi ile sezonu tamamladık)
2- Yararlanamadığın oyuncuları alıp kadroyu şişirme yanlıştığı (Mendonça, Rada vb. alakasız adamları almak hata idi. Devre arası gönderdiklerimizi de ilave edelim)
3- İyi bir kaleci şart.
4- Savunman iyi olmak zorunda. Savunma, stoper başta tüm takım ile yapılır.
5- Bu kadar gol yersen ayvayı da yemişsin demektir.
6- Yerel TV' ler haftada bir akşam saçma sapan spor programı yaptıklarını sanarak Sivasspora destek olamazlar. Diğer şehirlerin TV lerine lütfen bir baksınlar. Bırakın Süper ligi alt ligdeki şehirlerin Yerel TV lerine uydudan bir baksınlar.
7- Mecnun Başkan yoksa "Yönetim " hiç yok, bu kadar silik bir yönetimle bu kadarı bile çok iyi.
8- Uyuyan bir şehir sahipsiz bir şehir için çok iyi sayılabiliriz. Antepten, Kayseriden, Antalyadan ekonomik olarak gerideyiz ama futbol olarak yine iyi durumdayız.
9- Lig TV ye bu kadar mahkum kalan Federasoyunun, kulüplerin haklarını koruması mümkün değil. 4 büyükler dışında tüm takımlar eziliyor, heskes buna seyirci kalıyor. Ayrıca saçama sapan saatlere maç koyuyorlar sadece Lig TV istiyor diye.
10- Herşeye rağmen Rıza Hocaya ve tüm futbolculara teşekkür ederiz, seneye daha iyi bir performans bekleriz. En az Türkiye kupasını almalıyız ve ligi 5. bitirmeiyiz.
Tüm YİĞİDO lara selam ve sevgilerle...
amasyalısivaslı 03.05.2012, 12:04 forvette gökhan gibi ağır değil oraları karıştıracak seri bir topçu lazım.
mehmet güven trabzonla anlasti gibi
bize webo gibi golcü doca gibi mucadeleci ortasaha lazim adamlar bulmus getirmis helal olsun maliyetlerini bilen varmi
gökhan ünal gelirse ayni ersen martin isine döner bence gelmemesi daha yararli olur
GROSİCKİ5858 03.05.2012, 13:38 Arkadaşlar nedir bu Holosko olayı birisi bu konuya açıklık getirebilirmi?
mertarcan 03.05.2012, 14:43 Şu oyuncuyu öneriyorum, yönetim takibe alırsa iyi olur:
İsim : Nemanja Bilbija
Pozisyon/Mevki : Santrafor Forvet
Doğum Tarihi / Yaş : 02/11/1990 (22)
Ülkesi : Bosna Hersek
Kulübü : Vojvodina (Sırbistan/ SRB)
mertarcan 03.05.2012, 14:47 Şu oyuncuyu da öneriyorum, yönetim takibe alırsa iyi olur:
İsim : Miroslav Stevanović
Pozisyon/Mevki : Orta Saha
Doğum Tarihi / Yaş : 29/07/1990 (22)
Ülkesi : Bosna Hersek
Kulübü : Vojvodina (Sırbistan/ SRB)
citothehan58 03.05.2012, 18:27 insallah iyi transferler yapariz bu sene!
Nizamettin gelirse iyi olur.
Bir tane sakli oyuncu var diyorlar kim olabilir acaba.
Beliki ISAAC?
citothehan58 07.05.2012, 20:27 Bence Mehmet Yildizi geri alalim arkadaslar! Yasli olmasina ragmen yine bizim forvetlerden daha iyi oynuyor. Allah razi olsun bize kac sene emek verdi!
Unutmayalim ki gecen Sene de bi sürü golleri ve assistleri vardi.
sivasdergi 07.05.2012, 20:32 Bence Mehmet Yildizi geri alalim arkadaslar! Yasli olmasina ragmen yine bizim forvetlerden daha iyi oynuyor. Allah razi olsun bize kac sene emek verdi!
Unutmayalim ki gecen Sene de bi sürü golleri ve assistleri vardi.
Aynen katılıyorum. Mehmet Yıldız geri gelsin.
mrhgnr58 07.05.2012, 20:40 hani Nizamettin'le anlasmistik . :(
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/nizamettin-aliskan-ordusporda/news/anzeigen_89820.html
yine kaptirdik desene
yorumyapıyombenya 07.05.2012, 20:47 Orduspor'un ilk transferi Nizamettin Çalışkan oldu
Spor Toto Süper Lig'in ekiplerinden Orduspor, ligin ilk transferini Manisaspor'dan 24 yaşındaki genç futbolcu Nizamettin Çalışkan'ı alarak gerçekleştirdi.
Manisaspor'un orta saha oyuncusu Nizamettin Çalışkan ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen, transferlerin süreceğini söyledi. Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu'nun transfer listesinde yer alan Nizamettin Çalışkan, imzayı Orduspor'a attı.
Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen, transfer çalışmalarının süreceğini belirterek, "İlk transferimizi gerçekleştirdik. Orduspor Camiasına hayırlı olsun. Bu yıl çok iyi bir ekip kuracağız." dedi.
Orduspor formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Nizamettin Çalışkan ise, "Orduspor forması ile mücadelemi sürdüreceğim. Orduspor çok köklü bir takım. Sayın Nedim Türkmen'in projelerinden etkiledim. Avrupa projesi olan bir takımda yer almak beni gururlandırdı." diye konuştu.
münihli_58 07.05.2012, 20:55 Nizamettin Orduspor'da!
Manisaspor'un orta saha oyuncusu Nizamettin Çalışkan'ın adresi belli oldu. Bir çok Süper Lig takımımın peşinde olduğu futbolcuyu Orduspor kaptı..
Yeni sezonun transfer çalışmalarına ara vermeden başlayan Orduspor, Manisaspor'un başarılı orta saha oyuncularından Nizamettin Çalışkan'la anlaşmaya vardı. Başarılı futbolcunun 2 yıllığına Karadeniz ekibiyle anlaşmaya vardı.
Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu'nun transfer listesinde yer alan Nizamettin Çalışkan, imzayı Orduspor'a attı.
-İlk transfer-
Orduspor Kulübü ligin ilk transferini Manisaspor'dan Nizamettin Çalışkan'ı alarak gerçekleştirdi. Manisaspor'un orta saha oyuncusu Nizamettin Çalışkan ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, transferlerin süreceğini söyledi.
Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, transfer çalışmalarının süreceğini söyleyerek, "İlk transferimizi gerçekleştirdik. Orduspor Camiasına hayırlı olsun. Çok iyi bir ekip bu yıl kuracağız" dedi.
Orduspor formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Nizamettin Çalışkan ise, "Orduspor forması ile mücadelemi sürdüreceğim. Orduspor çok köklü bir takım. Sayın Nedim Türkmen'in projelerinden etkiledim. Avrupa projesi olan bir takımda yer almak beni gururlandırdı" diye konuştu.
Nizamettin Çalışkan kimdir?
Almanya'nın Hagen kentinde bir işçi ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Nizamettin, burada futbola Borussia Dortmund altyapısında başladı ve daha sonra Borussia Dortmund ile profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzaladı.
2004-05 sezonunda Borussia Dortmund'un A2 takımı olan Borussia Dortmund II'de oynamaya başladı. 2005-06 sezonunda Nuri Şahin'le beraber as takıma alındı. Bundesliga'da iki karşılamada görev aldı ve sezon sonu takımdan ayrılarak şansını Türkiye'de denemeye karar verdi.
2006-07 sezonunda Süper Lig ekiplerinden Manisaspor'a transfer oldu. Manisaspor'da uyum sorunu yaşamadan takımın düzenli forma giyen oyuncuşarından biri oldu. Manisaspor Süper Lig'den 1. Lig'e düştüğünde takımdan ayrılmadı ve yeni sezon takımın 1. Lig'i lider bitirip bir yıl aradan tekrar Süper Lig'e yükselmesinde katkıda bulundu.
EY YÖNETIM, ELINI CABUK TUT KALIRIZ SAP GIBI SEZON BASINDA ...
mrhgnr58 07.05.2012, 20:57 bizim yöneticiler ne yapiyor ya ben hic anlamadim.
ama nizamettin'de de var adam hem sivasli ama gelmiyor
orduspor yöneticilerini tebrik ediyorum .
settar58 07.05.2012, 21:00 Lig tv nin haberine göre Nizamettin Orduspor ile 2 yıllık sözleşme imzalamış
58MUAMMER58 07.05.2012, 21:00 bu sezon transfer zamanı bizim için çok zor çetrefilli geçeceğe benziyor iyi oyuncu az talibi çok olacak transferler çok titizlikle isimleri gizli tutularak yapılmalı ben nizamettini alırız diye düşünüyordum onu bile alamadıktan sonra bence transfer komitesinin işi çok zor umarım kaliteli oyuncular alırız
nızamettin transferıyle yonetımın ne kadar ılgılendîği bellı oldu,belkı vardır bı bıldıkleri
58MUAMMER58 07.05.2012, 21:04 nizamettin mehmet nasdanda kıvançtanda daha iyi özellikleri olan aslı sivaslı olan iyi futbolcuydu alınsa fena olmazdı hayırlı olsun başarılar dilerim okadar üzülmeyede değmez
mrhgnr58 07.05.2012, 21:06 nızamettin transferıyle yonetımın ne kadar ılgılendîği bellı oldu,belkı vardır bı bıldıkleri
hep böyle deyip geciyoruz abi
bizde de tek para sorunu var
citothehan58 07.05.2012, 21:36 mehmet yildizin degeri suan 2 milyon € bizdeyken 4 milyon € nun üzerindeydi.
Verlim parayi gelir :)
Allah rizasi icin su yönetim bi el atsin !
Eneramo neredeyse Mehmet'in en iyi olduğu zamanki hali.Mehmet geri getireleceğine Eneramo'nun kalması sağlansın.
citothehan58 07.05.2012, 21:57 Eneramo neredeyse Mehmet'in en iyi olduğu zamanki hali.Mehmet geri getireleceğine Eneramo'nun kalması sağlansın.
keske kalsa yanina da iyi transferler yapsak salam olsa , ama zor
insallah. eger iyi transferler yapilip, eneramo kalirsa ve grosicki eski performansina kavusursa o zaman seneye bambaska bir sivasspor izleriz.
Sampiyonlugua oynuyabiliriz.
YİGİDOKENTLİ 07.05.2012, 21:58 Nizametin almasini istemiyorum 58 numarali formayi cikardi cakma sivasli gelmez bize mehmet güven ve yigit incedemir süper olur.
Morten58 07.05.2012, 22:08 Nizametin almasini istemiyorum 58 numarali formayi cikardi cakma sivasli gelmez bize mehmet güven ve yigit incedemir süper olur.
Zaten Orduyla anlasdi!
sivasspor585858 07.05.2012, 22:24 arkadaslar grosicki kendisini biraz sakladi. sakatlanmaktan korkuyordu. cünkü akli avrupa sampiyonasindaydi. eger bir sakatlik gecirseydi avrupa sampiyonasina katilamayacakti. simdi polonya milli takiminda bir patlama yapacak ve bomba gibi dönecek sivasa. yeni sezonda bizi tek basina basariya tasiyacak.
transfer atağina cıkmadan gol yedik,
sivasfutbol 07.05.2012, 22:32 eneramo kesin olarak sivasspordan ayrılacak.
benozgurr 07.05.2012, 22:36 galatasaray da ki yekta kurtulus, caykur rizedeki bikoko (en azindan yedek olarak), samsundan adem alkasi, fener birakirsa kaleci ertugrul yoksa yine fenerden serkan kirintili bunlar bence iyi pahali olmayan ve is yapabilir oyuncular
sivasspor585858 07.05.2012, 22:42 Samsunspordan GEKAS alinmali forvete. adam hic bir firsati kacirmiyor. samsunda 11 macta 8 gol 2 asist yapti.
ederecep 07.05.2012, 22:42 http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/diger/1.nizamettin.jpg
Başarılı geçirdiği sezonu Avrupa ile taçlandırmak isteyen Sivassporumuz transfer çalışmalarına hız verdi.
Avrupa liginde lider sırada bulunan Sivassporumuz gelecek sezon çıtayı yükseltmek için transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Rıza Çalımbay önderliğinde özellikle yurt dışında bir çok oyuncuyu takibe alan Yigidolar'da yerli oyuncu transferi için gözler ligden düşen Manisaspor'a çevrildi.
Manisasporun başarılı oyuncuları Nizamettin, Mehmet Güven ve kaleci İlkay Avcıbay'ı kadrosuna katmak için çalışmalara hız verilirken bu oyuncular arasında ilk terhicin Sivaslı olan Nizamettin olduğu öğrenilirken Manisaspor'dan ismi açıklanmayan bir oyuncu ile de kesin anlaşmaya varıldığı öğrenildi.
SivasSpor.Com Özelhttp://www.trthaber.com/haber/spor/manisasporlu-nizamettin-caliskan-ordusporda-39878.html
benozgurr 07.05.2012, 22:44 http://www.trthaber.com/haber/spor/manisasporlu-nizamettin-caliskan-ordusporda-39878.html cokta uzulmedim cunku biraz agir bi oyuncu olsa ermanin yedegi olacakti bizim icinde onun icinde hayirlisi olsun
Morten58 07.05.2012, 22:47 cokta uzulmedim cunku biraz agir bi oyuncu olsa ermanin yedegi olacakti bizim icinde onun icinde hayirlisi olsun
Vallaha simdi bende üzülmedim zaten 58 Noyu da silmisti cakma Sivasli ve Mehmet Güven ondan daha iyi.
noname87 07.05.2012, 23:11 4eylüldeki cemil'i bile alamaz bu yönetim :mad:
mucahitbaba58 07.05.2012, 23:58 riza hoca varken hic korkmain ama sizden istegim lig basladiginda iki mac kaybetti diye istifa falan demeyin yeter
destek olun riza hoca simdiye kadar kimi aldi kotu cikti
bizim dag gibi riza hocamiz var
arkadaslar grosicki kendisini biraz sakladi. sakatlanmaktan korkuyordu. cünkü akli avrupa sampiyonasindaydi. eger bir sakatlik gecirseydi avrupa sampiyonasina katilamayacakti. simdi polonya milli takiminda bir patlama yapacak ve bomba gibi dönecek sivasa. yeni sezonda bizi tek basina basariya tasiyacak.
grosicki yetenekli futbolcu ama onda bu kafa varken bi cacık olmaz sivasada faydası olmaz kimse kusura bakmasın.
mertarcan 08.05.2012, 09:47 Şimdi sizlere yurt dışından bazı oyucuları yazacağım. Bunlardan en az 3 tanesi alınırsa çok iyi ş çıkarılmış olur:
Ömer Bayram 20 Yaş Forvet Kulubü: Nac Breda
Alper Uludağ 21 Yaş Sol Açık Kulübü: Alemania AAchen
Bilal Çubukçu 24 Yaş Orta Saha Kulübü: Alemania AAchen
Mehmet KARA 28 Yaş Ofansif Orta Saha Kulübü: Paderborn 07
Zafer Yelen 25 Yaş Ofansif Orta Saha FSV Frankfurt
Nemanja Bilbija 22 Yaş Santrafor Forvet Vojvodina (Sırbistan/ SRB) (Bosna Hersek U21 takımında)
Miroslav Stevanović 22 Yaş Orta Saha Vojvodina (Sırbistan/ SRB) (Bosna Hersek U21 takımında)
|