asabibaba
24.04.2012, 17:39
Dün gece Salim Beyin konuşmasının sonuna yetiştim.Son bölümde 'Sağlıklı Yaşam İçin Spor' yapmamız için müdürlüklerinin neler yaptığını ama bunu şehir de yeterince duyuramadıklarını; bununla birlikte yapılan yada yapılacak tüm müsabakaları da duyuramadıklarını belirtti.
E hani haksız da değil yani koskoca il ama ne devletin kültür , sanat ve spor etkinliklerini duyuracak ne bir panosu var ne de ilan tahtası. Pekiiii belediyenin yaptığı yada yapacağı hizmetlerini anlattığı panosu yokmu HEMDEEEEEEEEE KOCAMANNNNNNNNNNNN:mad: peki bundan SİVASSPOR yararlanıyor mu? HAYIR belediye den istedi mi SANMAM pekiiiii SİVASSPOR neden şehrin meydanın da KOCAMAN bir panoya sahip değil? istİsinamız değil mi SİVASSPOR ?????? EFENDİM ANLAMADIM değil mi ?Hani belki SİVASSPOR yapar Gençlik Spor İl Müdürlüğü de nasiplenir ne dersiniz.????? SİZLERDEN BUNUN CEVABINI YADA TEPKİSİNİ BEKLİYORUM SAYIN SİVASLILAR YADA SİVASSPORLULAR SAYGILARIMLA
ÖĞRETMEN58
24.04.2012, 18:36
Yer yok derler onu derler bunu derler vermezler, yapmazlar yapamazlar.:mad:
sloganımız HER ZAMAN HER YERDE SİVASSPOR olmali,sivas kavsak tokat,kayserı,erzincan ve ankara girişlerıne oyle tanıtım panoları konsun ki,cumle alem vay be helal olsun desin
asabibaba
25.04.2012, 18:24
bu konu pek kimseyi sarmadı herhalde :D
eskiden Atatürk spor salonunun duvarında sivastaki spor müsabakalarının yer ve saatleri yazardı. şimdi oda yok. şehirde yapılan sportif faaliyetlerden bile haberimiz olmuyor. sanal alemde de güçlü değiliz. belediye panosunda bunlara yer verilebilir.vs vs
mzahidsahin
25.04.2012, 21:37
bence de olmalı.bazen 4 eylül belediyespor maçları oluyor ondan bile haberimiz olmuyor.yazın hazırlık karşılaşmaları oluyor.sokaklara kağıt karton yapıştırıyorlar.bence de meydana yapılan o elektronik panodan bir de sivasspor için olanından yapmak lazım.
34orhan58
25.04.2012, 21:49
yapılsın tabi ya TÜRKİYE nin toprak olarak 21büyük iliyiz yer yok da denilmez herhalde değilmi:)
hasanim58
25.04.2012, 23:13
bence guzel mantikli bir konu olmus yerinde bir isabet yani... eline saglik asabibaba kardesim... tabiki yapilsin fenami olur hic degilse ilgilenmeyenler bile gorurde sivassporun varligindan haberdar olur meydanda bir elektronik pano fikri guzel olur cunki herkesin ugrak yeri ve gormemesi mumkun olmayan bir yer
dogan5880
26.04.2012, 03:07
tam meydana havuzun ortasına dev ekran koy onden arkadan goruncek sekılde hem mıllet ne var yok sehırde ogrensın hemde çok şıkbı goruntu olur
Dün gece Salim Beyin konuşmasının sonuna yetiştim.Son bölümde 'Sağlıklı Yaşam İçin Spor' yapmamız için müdürlüklerinin neler yaptığını ama bunu şehir de yeterince duyuramadıklarını; bununla birlikte yapılan yada yapılacak tüm müsabakaları da duyuramadıklarını belirtti.
E hani haksız da değil yani koskoca il ama ne devletin kültür , sanat ve spor etkinliklerini duyuracak ne bir panosu var ne de ilan tahtası. Pekiiii belediyenin yaptığı yada yapacağı hizmetlerini anlattığı panosu yokmu HEMDEEEEEEEEE KOCAMANNNNNNNNNNNN:mad: peki bundan SİVASSPOR yararlanıyor mu? HAYIR belediye den istedi mi SANMAM pekiiiii SİVASSPOR neden şehrin meydanın da KOCAMAN bir panoya sahip değil? istİsinamız değil mi SİVASSPOR ?????? EFENDİM ANLAMADIM değil mi ?Hani belki SİVASSPOR yapar Gençlik Spor İl Müdürlüğü de nasiplenir ne dersiniz.????? SİZLERDEN BUNUN CEVABINI YADA TEPKİSİNİ BEKLİYORUM SAYIN SİVASLILAR YADA SİVASSPORLULAR SAYGILARIMLA
panoyla ne işiniz var ya pano ne işine yarayacak konusmak ıcın konu acıyorsun panoya ne asacan mac gunlerını mı nelere takılıyorsunuz ya taraftara kızıyorsunzu taraftar degıl dıye sız taraftarmsnız bursa taraftarını gordunuz mu veya eses sız sadece ıslık calın küfür edın sivas gol baska bır sey yok olamaz da zaten
panoyla ne işiniz var ya pano ne işine yarayacak konusmak ıcın konu acıyorsun panoya ne asacan mac gunlerını mı nelere takılıyorsunuz ya taraftara kızıyorsunzu taraftar degıl dıye sız taraftarmsnız bursa taraftarını gordunuz mu veya eses sız sadece ıslık calın küfür edın sivas gol baska bır sey yok olamaz da zaten
Hayırdır bırader bu ne kin boyle,elestırı sınırını aşıyorsun
58hayati
26.04.2012, 17:05
ben çocugumu tam bir sivasassporlu yetiştirdim......5 yaşında fanatik denecek kadar....ama sivasa geldigimde şehrimizde bu heyecanı bu coşkuyu oglum ve ben gremiyoruz...bilbortlarda heryerde sivasspor rumuzu görmek istiyoruzz.....nevşehire gelin kim sivaslı deseniz beni fanatik sivassporlu herkes gösterir...
asabibaba
26.04.2012, 17:31
SİVAS'TA YAŞAYANLAR BENİ ANLADI.. ANLAMADIYSAN SEN SİVASLI DEĞİLSİN ;)