Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
28.04.2012, 15:56
http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/futbolcu/1.ene58.jpg

Kendi elimizle rakibe 3 puanı hediye ettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın Kader Anı :

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?

Taraftarımız Hakkında Görüşleriniz Nelerdir ?

shang
28.04.2012, 15:58
pek değerlendirecek bi şey yok 15 dk guzel futbol oynadık onun dısında yine top oynamadık aam bundan ziyade abdullah yılmaz ! eline koluna sağlık aldıgın para zehir zıkkım haram olsun sana

burak58as553
28.04.2012, 15:59
Söyleyecek fazla bir şey yok..
Senin gibi hakemin ALLAH belasını versin..

Erman ve Grosicki dururken neden Eneramo kullanır ki penaltı,ben onu anlamıyorum..

benozgurr
28.04.2012, 16:00
adi hakem oynadi maci macin basinda adam basi sari kart gosterdi hepsinede bizimkiler adim atamaz hale geldi korktular 2.yi goruruz diye ya arkadas her faul kart deildir bu dangalak hepsine kart gosterdi. yazik

eyupk
28.04.2012, 16:01
trabzonlu hakem abdullah yılmazı tebrik ediyorum, sivassporu oyundan düşürmek için elinden geleni yaptı. trabzonlu hakemlerin sivas düşmanlığına bi anlam veremiyorum, bir takımın bu kadarda kaderiyle oynanmazki.

Besyo_cu
28.04.2012, 16:01
Navratil haftalardır çok kötü bir performans gösteriyor Rıza Hoca bunun bir türlü farkına varamadı. Geçen hafta attığı gol tüm hatalarını gözmezden gelinmesine yol açtı.

2 - 1 öndeyiz ilk yarı bitecek uzatmalar oynanıyor bizim savunma ileride bekliyor böyle bir hata olabilir mi ? O kadar gereksiz kart gördük ki yediğimiz 3. golde orta alandan topla ilelerleyen oyuncuyu yıkmıyoruz böyle amatörlük olamaz.

Eneramo güzel oynadı 2'tane kaliteli gol attı ancak Eneramo geçen Bursa maçında gösterdi ki PENALTI ATAMIYOR neden israrla ona penaltı attıyoruz Mehmet Yıldız gittiğinden belli kaç tane penaltı kaçırdık ben sayamadım. Eneramo'nun kaçırdığı penaltı oyunun dengesini değiştirdi.

Rıza Hoca oyunu maalesef 2. yarı okuyamadı Belediye'yi üzerimize biz çektik. Bugun Belediye bizi yenmedi biz kendimiz yenildik gel kardeş bizi yende biz eve gidelim diye oynadık.

Rada'nın sözleşmesinde mutlaka oyuna girecek diye bir madde mi var. 3 -2 yeniğiz gol atmamız gerek kaybedecek birşeyimiz yok Rıza Hoca müthiş bir hamle ! yaparak Grosicky'i küstürmeye devam ederek Rada'yı oyuna alıyor. Yapma Hocam Allah Aşkına yapma bu takım bu kadar durdurulmaz.

Abdullah Yılmaz için hiç bir şey demiyorum maç boyunca ince ince sürekli bizi doğradı penaltı pozisyonuna penaltı çalacak Süper Ligde Hakem olamaz. Rajnoch'u oyuna almak için gol yememizi bekledi baktı gol olmayacak oyun da durdu yalandan yanına gitti baktı öyle oyuna aldı bu kadar olur...

burak58as553
28.04.2012, 16:03
Mecnun başkanda artık sesini çıkartmalı !! Bu kaç oldu ya..Bunun gibi SATILMIŞ hakemlerin yüzünden ilk 4'ü kaçırdık..Artık bir yere kadar..İnsanın sabrı kalmıyo.Adam her hareketimize faul gösteriyor.Rajnoch'u 2 dakika oyuna almıyor sakatlığı bahane ederek.Adam dirsek atıyor sarı kart veriyor..

ŞEREFSİZSİN abdullah yılmaz

keko 58
28.04.2012, 16:05
Söyleyecek fazla bir şey yok..
Senin gibi hakemin ALLAH belasını versin..

Erman ve Grosicki dururken neden Eneramo kullanır ki penaltı,ben onu anlamıyorum..

Evet Arkadasim sana Katiliyorum ben de anlamiyorum de bu soru RIZA YE SORMAMIZ LAZIM TSKK RIZA :mad:

noname87
28.04.2012, 16:06
Grosicki kaçırıyordu ama adam bir şeyler deniyordu Eneramo kız gibi topa vuruyor

savaş2
28.04.2012, 16:08
***farklı yenilgide hakemi yüzde 30 ,rıza hocayıda yüzde 70 hatalı derim.
çünkü 6 sarı kartlı adamın var ,dak. 65 olmuş halen adam değiştirmiyorsun,arif erdem bunun tam tersini yaptı.
***ayakta duramıyan enaramo ya gene penaltı attırıyorsun ilginç ,erman penaltının kıralını atar ama gözün görmüyor yazık,gene rezil ettn bizi şu istanbula hoca efendi bunlar herkesin bildiği cok cok basit hatalar.

B.DUMANLI
28.04.2012, 16:08
Rahatlikla kazanacagimiz maci kaybettik.Ilk yarida buldugumuz sanslari degerlendiremedik.Hakeminde Sivas´a sempati ile bakmadigi öncedende biliniyordu.Ilk penalti durumunda Ugur´ún ceza alani icerisinde rakibin elini tutmasi onunda ceza alani icerisinde kendini birakmasi ve yenilen penalti golünden sonra 2-1 öne gecmemiz ve bunu koruyamamiz.2-2 beraberlikten sonra verilen penaltiyi kendine yakismayn vurusu ve Navratil´in kirmizi karti ile birlikte takimdaki düsüs.Iste macin özeti.Korcan´i yere göge koyamayanlara önerim bugünki macin özetlerini mutlaka seyretsinler.Korcan´i begenenler bu özet görüntülerinden sonra bakalim ne diyecekler.Sayet Sivasspor basari istiyorsa kaleci almak zorunda ama yerli ,ama yabanci bize kaleci sart.Yoksa bu is Korcan ile olacak gibi degil.

kayayatakci
28.04.2012, 16:11
trabzonlu hakem abdullah yılmazı tebrik ediyorum, sivassporu oyundan düşürmek için elinden geleni yaptı. trabzonlu hakemlerin sivas düşmanlığına bi anlam veremiyorum, bir takımın bu kadarda kaderiyle oynanmazki.

kardesim trabzonlu **** hakemin düsmanligi nedenini söyleyim 3 tememuzdan beri görüyorsun ne pislikler yapti bu trabzonlular.birde biz onlari 3 .0.hükmen yandigimiz mactan beri ......hakem bizi sevmiyor yillardir hep ayni bu trabzon rusya federesyonuna daha yakin zaten kökenleri rus

badboysefaa
28.04.2012, 16:12
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : berbat maçtı

Maçın en iyisi kimdi : ben görmedim iyisini

Maçın en kötüsü kimdi : sivasspor ve hakem

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : berbatın ötesindeydi maça direk etki etti ilk çaldığı penaltı penaltı değildi.

Maçın Kader Anı : eneramonun kaçan penaltısı

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : mehmet nası görünce kaybettik dedim ve öyle oldu cerny ile başlasa bence daha ii olurdu ayrıca sarı kartı olan bi dünya adam varken değişiklik yapmadı.penaltıcıyı yanlış seçti

Taraftarımız Hakkında Görüşleriniz Nelerdir gelenler sağolsun seslerini duyduk azda olsa

kayayatakci
28.04.2012, 16:13
:):mad::confused:

infial§
28.04.2012, 16:13
sınırden elim ayağım titrıyor,rıza hoca senden teknık dırektor olmaz kusura bakma,kupadan elendık play-off zırvasıyla mılletı aldatma,seneye başımız ağrıyacak,sezon erken acacak bu takım,3.on elemeden katılacak, eneramo'ya penaltı attırmak maçı rakıbe vermektir,erman 30 metreden kalecı avlıyan adam o nıye atmadı,grosıckı teknık adam o nıye atmadı,takımda en son penaltı kullanacak hatta kullanmayacak adama penalthp attırıyon,hakem atacağı adamı ıyı ezberlemış,ulan apdullah yılmaz denen karaktersız,haysıyetsız senın aldığın nefes haram,attığım adım haram,aldığın para haram,bızım ahimiz kımsede kalmaz ınşallah allah belanı verecek,:mad::mad::mad:

mühendisburak58
28.04.2012, 16:14
keşke bursayı kupada eleseydik direkt avrupadaydık hiç uğramadan ah rıza hoca o maçın değerini anlayamadı.hem avrupada üst turdan başlayacaktık hemde play offla uğraşmayacaktık.şimdi gruptan 1.oalcan o da yetmedi diğer takımıda eleycen çok ama çok zor birde üstüne üstün avrupada ilk turdan başlayacan bence bu avrupa işi bir işe yaramaz zaten olmayacak gibide.

kayayatakci
28.04.2012, 16:17
[QUOTE=eyupk;783049]trabzonlu hakem abdullah yılmazı tebrik ediyorum, sivassporu oyundan düşürmek için elinden geleni yaptı. trabzonlu hakemlerin sivas düşmanlığına bi anlam veremiyorum, bir takımın bu kadarda kaderiyle oynanmazki.[/QU

babapiton
28.04.2012, 16:19
Seref yoksunu satılmış hakemlerle daha ne kadar dayanacağız bilmiyorum biz 2 hata yaptık 45+1 de gol yemek ve penaltı atamamak onun dışında fena değildik bu hakem yüzünden maçı kaybettik değerlendirecek bişey yok Rıza hoca'da iyi kadro kurmuş yerinde kadro kurmuş ama değişikleri baştan sona hatalıydı....

engin2609
28.04.2012, 16:23
abdullah yılmaz saygıyla anıyorum seni....

B.DUMANLI
28.04.2012, 16:29
Süperligde Sivasspor´un önünü tikayan hakemler belli,bu hakemleri bizim maclara verilmemesini kulübümüz MHK´den neden talep etmiyor.Susmak nereye kadar bize fayda sagliyacak?

karamik
28.04.2012, 16:32
Ya arkadas niye sesimiz çıkmıyor bu adamla maç oynamaya ne zamana kadar devam edeceğiz arkadas yeter ayaklanalım artık mecnun başkan rıza hoca herkes çıksın söylesin bu adamı görünce diyorum yandık...

bassguitar
28.04.2012, 16:32
MANTALİTE farkı..skor ustunlugumuz yakaladıgımızda oyunu sogutmayı beceremedik.sarı kart olaylarına dikkat edemedik..ayrıca seneye savunmaya 1.sınıf stoper lazım...

hasanim58
28.04.2012, 16:33
yaziklar olsun sana hakem gibi simdi ortaya kocaman bi daire ciziyorum ve icine aklina gelmeyecek seyler koyyuyorum sec icinden birini yada hepsini al cunki hepside yakisiyo sana..... elini cebiyle dikmisler sanki eli cebinde bu kadarda olmaz sari kart gostermedigi kimse kalmadi gelde oyna ondan sonra yaziklar olsun sana ........................ penaltiya gelince niye sen atiyon maykil gecen hafta kacirdin birak kamile yada ermana gomsun kaleciyle beraber macin seyrini degistirekken icine ettin saglik olsun diyecem ama olmuyo iste insanin ici yaniyo kardesimmmm

fatih585858
28.04.2012, 16:35
Maçın en iyisi kimdi : Grosicki ve ilk yarıdaki Eneramo dışında iyi oynayan oyuncu yoktu.
Maçın en kötüsü kimdi : Navratil, Rajnock: Çok yetersiz futbolcular. Hem ağırlar, hem de rakibi nasıl karşılayacaklarını bilmiyorlar.
Kadir:Çok koşuyor diye; bir oyuncuya iyi futbolcu demek doğru değildir. Tamam iyi niyetle mücadele ediyor lakin, top ayağına geldiğinde;ne yapacağını bilmez bir halde, topu büyük çoğunlukla rakibe geri hediye ediyor.
Mehmet Nas:Artık süper ligte misyonunun dolduğu apaçık ortada.
Uğur Kavuk: " " " " " " ".
Faty:Sezon öncesi, gayet hızlı ve iyi futbol oynuyordu. Sakatlıktan sonra ağırlaştı, ve futbol kapasitesi düştü. 1-2 sezon önce takımımıza Aubey diye bir futbolcu transfer edilmişti. Aynı o oyuncuya benzemeye başladı.
Uğur Kavuk,Kadir,Navratil,M.Nas ve Rajnock iyi niyetle mücadele ediyorlar,ayrıca efendi bir görüntüleride var. Ama futbolun gerçeklerinide söylememiz lazım. Maalesef takımımızı ileriye götürecek seviyede futbolcu değiller...
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Oyuna çok kötü başlamamıza rağmen, özellikle Erman,Grosicki ve Eneramo üçlüsüyle, iyi hücum organizasyonları yaparak, oyunu dengeledik ve Grosickinin güzel iki pası ve Eneramo'nun bireysel yetenekleriyle, 2 gol bularak öne geçtik. Öne geçtiğimiz maçların büyük çoğunluğunda olduğu gibi bu maçıda rahat izleyemedik. Maçı kazanmamız için, 2 farkla öne geçmemiz lazımdı. Bunu başaramadık. Rakipte Holmen,Visca ve sakatlandıktan sonra Tom gibi teknik ve süratli oyuncular yokken bile, rakibe orta sahada üstünlük kuramamamız en büyük eksikliğimizdi. Elimize geçen fırsatı, altın tepsiyle rakibe hediye etmiş olduk.
Maçın Kader Anı :İkinci yarıda, maç 2-2 iken; penaltıyı Eneramo'nun kaçırması ve dönen topta, Navratil'in oyundan atılması. Erman gibi teknik bir oyuncu varken, niye penaltıyı, gol vuruşlarında kaleciyi geçmekte çoğu zaman zorluk çeken, Eneramo kullanıyor; buna anlam veremiyorum. Bunun dışında yine oyun 2-2 iken, Doka'nın attığı golden önce, topu koluyla bariz bir şekilde indirmesini göremeyen! hakeminde, maçın sonucuna bizim aleyhimize, etki ettiği apaçık ortada. Bu hakemin, bizim maçımıza atanmasına gerekli tepkiyi vermeyen yönetimide eleştiriyorum.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Bu yenilgi hocamızın bu kadro kalitesiyle; yaptığı büyük başarıyı asla g-ö-l-g-e-l-e-y-e-m-e-z.

keko 58
28.04.2012, 16:36
burda birinci suclu riza koca ikinci suclu ise hakem bazen riza hoca ne yaptigini bilmiyor sen burda tut penaltiyi top teknigi olmayan odun yarmasina attir adamda ayak teknigi diye bir sey yok senin defans oyuncun sari kart görmüs neden önlemini almiyorsun hakemi tanimaz gibi senin oyun anlasinin icine ben sicayim riza efendi her zaman yapti yanlislardan biride grosicki oyundan almasi o gibi futbolcular oyunun kaderini her an degisdirecek oyuncular biraz insanda mantik olmali eneroma benim icin oyuncu degil madem enoroma yi aldiniz mehmet yildizi sattiniz mehmet daha iyiydi sinir ettiniz beni gene burda ben bir sivasli olarak cok üzülüyorum maci seyrederken hahroluyorum selam ve saygilar almanyadan tüm yigidolara

savaş2
28.04.2012, 16:37
Alıntı:
mühendisburak58 Nickli Üyeden Alıntı
keşke bursayı kupada eleseydik direkt avrupadaydık hiç uğramadan ah rıza hoca o maçın değerini anlayamadı.hem avrupada üst turdan başlayacaktık hemde play offla uğraşmayacaktık.şimdi gruptan 1.oalcan o da yetmedi diğer takımıda eleycen çok ama çok zor birde üstüne üstün avrupada ilk turdan başlayacan bence bu avrupa işi bir işe yaramaz zaten olmayacak gibide.
***rıza hocayla daha cok keşke yaşayacagız,ne oyun okuya biliyor ,nede yerinde adam değişikliği yapa biliyor.ne zaman önemli bir maca cıksak hepsinde hüsran yaşıyoruz,ama mac gazusuna olursa ve veya rakip takım küme düşme potasındaysa, ,bide rakip takımın 4 topu direkte dönerse işte o zaman macı biz kazanırız derimmm .

dülger58
28.04.2012, 16:45
MAÇIN YILDIZI ABDULLAH YILMAZ.BUNLAR MERKEZ HAKEM KURULUNUN OYUNU.ABDULLAH YILMAZIN SİVAS MAÇINA VERİLMESİ BİLE HATA...VE İNANIYORUM Kİ MERKEZ HAKEM KURULU BU MAÇIN SKORUNUN BÖYLE BİTMESİNİ İSTEDİ.BİZEDE SADECE SEYRETMEK KALDI....

ZAMANINDA BÜLENT YILDIRIM BİZİM MAÇI AYNI ŞEKİLDE YÖNETMİŞ BEN BUNLA İLGİLİ KONU AÇMIŞTIM.ŞİKAYETİMİZİ MERKEZ HAKEM KURULUNA E-MAİL ATARAK BİLDİRELİM DİYE.
MODARATÖR ARKADAŞ BENİM KONUMU SİLDİGİ GİBİ BENİDE 15 GÜN FORUM CEZASI VERMİŞTİ..
ŞUNU SÖYLEMEK LAZIM BİZ SİVAS VE SİVASSPOR OLARAK HİÇ BİR ZAMAN HAKKIMIZI ARIYAMIYORUZ...VE İÇİMİZDEKİ DAHA HALA İSTANBUL YALAKASI OLAN SİVASLILARI BARINDIRIYORUZ.....

RaP_BoY
28.04.2012, 16:46
takım kötüydü ama hakem daha kötüydü kasıtlı kartlar verdi maçı katletti taraftarı çığırından çıkartmayı başardı

sivasfutbol
28.04.2012, 16:46
Arkadaşlar benim gördüğüm kadarı ile rıza hoca sivasspordan sezon sonunda gidecek herhalde bu kadar istikrarsız bir takım olamaz ya birde çıkmış kadro derinliğimiz yok diyor 5 tane kaleciyi sen aldırtmadınmı 5 tanesi 1 kaleci etmez kadromuz dolu diye oyuncuları sen göndermedinmi yedeklere bak cihan.rada. sandro.atilla. bank asyada bile kadroya giremiyecek adamlar sivasın yedekleri çok gülünç bir durum ya yazıklar olsun ..

okulsuz
28.04.2012, 16:47
Bu hakemle ancak bu kadar maç olabilirdi. 2-1 öndeyken bile bu hakemin bize maçı bırakmayacağı belliydi. Polislerde sanki terör örgütünün eylemi varmış gibi abartılı güvenlik önlemi aldılar. ne yapmaya çalışıyorlar anlamak mümkün değil.

bulentt07
28.04.2012, 16:53
Bu İstanbul Belediyesi maclarında yenilmek icin ne gerekiyorsa yapıyoz.Ligdeki ilk mac Hasagic dısarda topu eline aldı es gectiler yenemedik berabere kaldık.Kendi evimizde yenildik bugün hakem cok kötü olabilir ama ilk kez Rıza hocayı elestiriyorum hic yapmadıgım sey Grosicki Rada degişimi Erman Cihan.Erman kalsın zaten yeniliyoz eneramo yorulmus cıkar gıtsın cihanı oyuna al.Grosicki her haliyle kalite rada nedir macmı kurtaracak.Rıza hocam sen en ıyısını bılırsın ama Bugün önce hakem sonra hamlelerin bu duruma getırdı skoru.Eneramo asla penaltı kullanmasın.Erman varken özellikle.Ben zaten kupadan elenince avrupayı unutmustum bugün temelli sildim aklımdan.

dülger58
28.04.2012, 16:54
MERKEZ HAKEM KURULUNA ŞİKAYET İÇİN.LÜTFEN YAZALIM....

http://www.tffhgd.org.tr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1%3Ailetisim&catid=105%3Agenel-merkez-&Itemid=31

dülger58
28.04.2012, 16:56
abdullah yılmaz hakemligi bıraksın diye merkez hakem kuruluna yazalım arkadaşlar......

http://www.tffhgd.org.tr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1%3Ailetisim&catid=105%3Agenel-merkez-&Itemid=31

tuzlugollu
28.04.2012, 17:02
degerlendirilecek bnirsey yok takimda bir turlu istikrari saglayamadik... kadro mukemmel olmasada fena degil ama nedense bir turlu duzen tutturamadik..enaramoya gelince adam zaten gidici kiyak yapmanin bir anlamiyok kaleci bile atsa o penaltiyi gol yapar enaramonun sicili bozuk penalti konusunda adam sanki hic sut nasil cekilir bilmiyor vur adam gibi auta ciksin kaleciye gostere gostere penalti atiyor gecen gunde ayni halti yapti bursa macinda son dakikadada atamayacak dedim bugunde atamaz dedim atamadi.. bu sekilde bir futbol anlayisiyla bana gore bu gurubun lideri bursa olacak... bursa kupada fenera yatar buradada kafaya oynar

tuzlugollu
28.04.2012, 17:07
hakemi elestirmeninde zaten bir anlami yok adam hakem degilki elestirelim ...navratile ikinci sari gosterdigi pozisyonun aynisini onlarca defa buyuksehirli oyuncular yapti hatta daha sert faullerde yapildi normal faulle gecistirdi... akli basinda bir hakemin sari kartlik faulle teknik faulun nedemek oldugunu kiyaslamasi gerekir ama bu hakem nusvettesi stajer bir hakem goruntusu cizdi...zaten bizim sivaslil taraftar ve yoneticiler olarak adam akilli hangi kulvarda hakkimizi aradigimiz varki kalkipta bu hakemi sikayet edelim.. kac kez sivas aleyhine siyasi veya baska kulvarlarda rencide edici hareketlere maruz kaldik ama ne oldu kacimiz cikip meydanlarda haykirdik kacimiz aleni bir sekilde tepkimizi ortaya koyduk ben hatirlamiyorum varsa hatirlatin

mnt3
28.04.2012, 17:08
Rıza Çalımbay hocam,seni çok seviyoruz,hemşerimizsin,çok zor zamanda takımımızın başına geçtin,takımın ligde kalmasını sağladın,sonra da Sivassporumuzu çok güzel yerlere getirdin.Ama 2 hafta önce penaltı kaçırmış adama penaltı attırmaya ne gerek var.Ligin ilk yarısında Mersin İdman Yurdu maçında Grosicki penaltı kaçırdı,aynı maçta kazandığımız ikinci penaltıyı gene ona attırdın gene kaçırdı.Biz amatör takımmıyız,Abdullah Yılmaz isimli şerefsizin bizi her maçta kıyım kıyım doğradığını bilmeyen yok,bu maçta da yapacağını gene yaptı.Daha maçın başında yanlı kararlarını verdiğinde saha kenerına gelip şiddetle itiraz etsen bu adam bu kadar emeğimizi çalamazdı.Seni tribüne gönderse ne olur,tüm Türkiye görüyor kimin ne yaptığını.Kaçırdığımız penaltıyı hakemin vuruştan önce kaleci ileri çıktığından tekrarlatması lazım.Gene hakeme itiraz etmiyorsun.Sen efendi adamsın,centilmen adamsın,ama karşımızdaki adam bile değil,bunlardan anlamıyor bu adam.Maçın başında hakemin kararlarına itiraz etsen Navratil'i o kadar kolay oyundan atamazdı.Bir de hep oyuncu değişikliği yapmakta geç kalıyorsun.3-2 geriye düştüğümüzde 10 kişi kaldık,hala kenardan seyrediyorsun.Takım eksik,rakipten daha çok koşuyor,oyuncu değişikliğini biz yapmamız gerekirken onlar yapıyor oyuncu değişikliklerini.

kurtun58
28.04.2012, 17:10
Ben sunu anlamiyorum.mac ondeyken aslan koc riza.yenilince sende hocamisin.bu takim hala ligde ve play oftaysa basarinin adi riza calimbaydir.bugun ku maci resmen hakem kazandi.para yok ,pul yok arkada seyirci,medya destegi yok.sonrada biz niye barca gibi olamiyoruz.burda bu yorumlari okuyunca cildirasim geliyor

tuzlugollu
28.04.2012, 17:14
MERKEZ HAKEM KURULUNA BUNU YAZDIM AMA YASAKLANMIS ICERIK VARMIS BEN ANLAMADIM YAZDIGIMI SIZLERLE PAYLASIYIM...

biliyorum bu yazdigim mesaji acip okumayacaksiniz bile ama ben yinede yazacam ....
ya isinizi yapin yada birakin gidin amator bir anlayisla sizin gibilerle turk futbolu biryere varamaz yetistirdiginiz hakemlere bakilinca kac tane parmakla gosterilir hakeminiz var ..bugun fransanin lig maclarinda hakemlik yapanlarin yuzde 96 i avrupa maclari ve dunya capinda mac yonetme tecrubesine sahip bizde kac hakem var acaba dunya klasma,nlarinda mac yoneten ...bugunki sivas buyuksehir macinda bir kez daha ne kadar amator bir tonetim anlayisina sahip oldugunuz ortaya cikti ....

A.Turan Korkmaz
28.04.2012, 17:17
Son 3 sezondur buna benzer kaç tane kritik maçta hakem faciası yaşadık, hatırlayın. MHK'lar değişti,Sivassporumuz üzerine oynanan senaryolar değişmedi. Geçen sezonun son maçında şike yaptınız diyip,sezon başında bütün moralimizi yıkanlar,peşine masabaşı oyunlarıyla sezona kötü başlamamıza neden olanlar,şimdi sezon sonu çıkmış,hayır o fener maçında şike olmamış deyiveriyorlar. Bu sene ilk üç içinde bitirebileceğimiz sezon türlü oyunlarla 7. likle bitiyor,aman ne olur ne olmaz bunlar bu grubu lider bitirip bakarsın Avrupa'ya giderler maazallah denip son bir hamleyle bu maça da dinamit konuluyor.
Ne yapacağımızı söyleyelim:
Bunların amacı Sivasspor taraftarını ve camiasını çileden çıkarmak. Bu oyuna gelmeyelim,inadına sakin olalım. Çarşamba günkü maçta stadı doldurup takımımızı destekleyerek şer odaklara en büyük cevabı verelim.
Maça gelince, hakem yoktan penaltı varederek maça yenik başlattı bizi,tamam. Sonra,toparlanıp 2-1'e getirdik. Ancak, ilk kırılma noktası 2-1 galipken Uhud savaşı gibi yerlerini boş bırakan savunmamızın hatası ve 2-2 ile soyunma odasına gitmemiz. 2. kırılma noktası penaltı atışını Eneramo'ya kullandırmaktı. Eneramo'yu topun başında görünce kalkıp en uzak odaya gittim atış bitene kadar seyredemedim. Gene de atışı doğru kullanmış ama dikkat edin Eneramo topa vururken kaleci 3metre öne çıkmış. Yani hakemin penaltıyı tekrar ettirmesi lazımdı. Sonrasında o moral bozukluğunun üzerine bir de Navratil'i atmakla hakem maçı bitirdi zaten. Tiyatrodaki rolünü başarıyla tamamlamış oldu.
Ülkemizin en üst liginde bu beceride bir hakem maç yönetebiliyorsa zaten balık değil tuz kokmuştur artık.
Dediğim gibi,silkinip,kendimize gelip, Çarşamba günü stadımızı doldurup kaliteli,coşkulu bir taraftarla sahayı tezahüratlarımızla hem İBB'ye dar etmemiz,hem de TV başında seyreden,bizi masabaşı oyunlarıyla bitirmeye çalışanlara iyi bir tokat atmış olacağız.'Şerden hayır çıkaracağız' gene. Bu yenilgiden ders alıp daha ileriye sıçrayacağız. Rövanşta İBB'ye beş çekmezsek artık rahat edemeyiz.

sivasfutbol
28.04.2012, 17:43
Son 3 sezondur buna benzer kaç tane kritik maçta hakem faciası yaşadık, hatırlayın. MHK'lar değişti,Sivassporumuz üzerine oynanan senaryolar değişmedi. Geçen sezonun son maçında şike yaptınız diyip,sezon başında bütün moralimizi yıkanlar,peşine masabaşı oyunlarıyla sezona kötü başlamamıza neden olanlar,şimdi sezon sonu çıkmış,hayır o fener maçında şike olmamış deyiveriyorlar. Bu sene ilk üç içinde bitirebileceğimiz sezon türlü oyunlarla 7. likle bitiyor,aman ne olur ne olmaz bunlar bu grubu lider bitirip bakarsın Avrupa'ya giderler maazallah denip son bir hamleyle bu maça da dinamit konuluyor.
Bunların amacı Sivasspor taraftarını ve camiasını çileden çıkarmak. Bu oyuna gelmeyelim,inadına sakin olalım. Çarşamba günkü maçta stadı doldurup takımımızı destekleyerek şer odaklara en büyük cevabı verelim.
Maça gelince, hakem yoktan penaltı varederek maça yenik başlattı bizi,tamam. Sonra,toparlanıp 2-1'e getirdik. Ancak, ilk kırılma noktası 2-1 galipken Uhud savaşı gibi yerlerini boş bırakan savunmamızın hatası ve 2-2 ile soyunma odasına gitmemiz. 2. kırılma noktası penaltı atışını Eneramo'ya kullandırmaktı. Eneramo'yu topun başında görünce kalkıp en uzak odaya gittim atış bitene kadar seyredemedim. Gene de atışı doğru kullanmış ama dikkat edin Eneramo topa vururken kaleci 3metre öne çıkmış. Yani hakemin penaltıyı tekrar ettirmesi lazımdı. Sonrasında o moral bozukluğunun üzerine bir de Navratil'i atmakla hakem maçı bitirdi zaten. Tiyatrodaki rolünü başarıyla tamamlamış oldu.
Ülkemizin en üst liginde bu beceride bir hakem maç yönetebiliyorsa zaten balık değil tuz kokmuştur artık.
Dediğim gibi,silkinip,kendimize gelip, Çarşamba günü stadımızı doldurup kaliteli,coşkulu bir taraftarla sahayı tezahüratlarımızla hem İBB'ye dar etmemiz,hem de TV başında seyreden,bizi masabaşı oyunlarıyla bitirmeye çalışanlara iyi bir tokat atmış olacağız.'Şerden hayır çıkaracağız' gene. Bu yenilgiden ders alıp daha ileriye sıçrayacağız. Rövanşta İBB'ye beş çekmezsek artık rahat edemeyiz.

saçımızı başımızı yolmak içinmi maça geleceğim öyle yağma yokk

gülkız
28.04.2012, 17:49
Maçı izledim..İzlemez olaydım..İlk önce takım ve teknik heyetin sonrada hakem yüzünden mağlubiyeti kabul etmek zorunda kaldık..En başta 2-1 öndeyken takımın rehavete girmesi yanlıştı.Ondan sonra da olan oldu zaten..Diğer bir önemli konuda takım içinde ayrışmaların başladığı belliydi saha içinde.Çünkü yerli topçular yerlilerle paslaşıyor,yabancı topçular yabancılarla ağırlıklı olarak paslaşıyordu..Bu çok çok tehlikeli bir durum..Ayriyaten Kadir ve Ermanın artık takımdan kopmaya başladıkları bu maçta daha da günyüzüne çıktı..Erman,Kadir asist ederse hücuma gelirim;Kadir, Erman oynarsa pas veririm havalarında artık..Dışardaki kankalıklarını sahada da yansıtıyorlar maalesef..Takım içinde cumhuriyet olmaz,bunu herkesin bilmesi lazım..Hakemde ise diğer maçlarına bakınca gösterdiği grafikten ve maçın gözlemcisinin Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır olmasından dolayı iyi maç yöneteceğini zannetmiştim..Ama maçın içine etti Abdullah Yılmaz..İbbli topçular çok agresif,sert ve hırçın oynamalarına rağmen onları sözlü uyarı ve düdükle geçiştirirken Sivassporlu topçulara en ufak temasta bile hiç tereddüt etmeden sarı kartları çıkardı..Sivassporlu topçulara sözlü uyarı yapma gereği duymazken,ibbli topçulara mecburiyetten bazı yerlerde sarı kartları çıkardı..Yani anlayacağınız hakem şartlı çıkmıştı Sivasspora karşı..Zaten hakemlerden en fazla mağdur olan takım Sivasspordur..Bunu kimse inkar etmez,aksini kimse iddia edemez..Sivassporun aleyhine verilen kararlarda çifte standartların çokluğu,aleyhine en fazla penaltı verilen takım olması,en çok kırmızı kart gören takım olması istatistik olarak araştırma yapılsa çıkar mutlaka..Yani en fazla mağdur olan takım Sivasspordur..Buna rağmen ilk 8'e girmeyi başarmıştır..Tolga Özkalfa çok kötü bir maç yönetip daha sonraki hafta fener maçına atandıysa bakalım maçın içine eden Abdullah Yılmaz'a haftaya maç verecekler mi? Türk futbolu için iyi bi şeyler yapmaya çalışanlara engel olmaya çalıştıkları sürece dünya sıralamasında Türkiye'nin neden 33.sırada olduğunu kestirmek zor değil..

hasanim58
28.04.2012, 17:51
bide dikkatimi ceken olay erman oyundan cikiyo yedek kulubesinde ustunu degistiriyo hemde gulerek hayirdir gardas niye guldunki 4_0 ondemiydik yoksa benmi anlamadim bu tiniyetsizligi yapmayin ALLAH askina insani deli etmeyin siritmanin alemi nee

mayhos
28.04.2012, 17:54
2 senedir söylüyorum yine söyleyecem rıza hocadan olmaz.....adam bir kondisyoner olabilir ama taktisyen asla ..anlamıyor işte oyunu okuyamıyor...
allah aşkına şu rada ve mendoca da ne buluyor..adamlar her zaman 18 de..hele o mendoca adam biraz utanır sıkılır ya.. madem oynatmayacan ne diye tutuyon ne diye 18 e alıyon ey rıza hoca al paf 2 çocukkta svinsin barii...adam yattığı yerden para kazanıyor.. sinir oluyom valla onu bizim takımda görünce..

kakikli
28.04.2012, 19:03
korcandan kaleci olmaz, kesinlikle kaleci almalıyız.
rıza hoca hatalarından hiç ders almıyor, faty den futbolcu olmadığını küme düşüncemi anlayacak, 2.golde adamını kaçırdı ve golü yedik.
hakem maçın başında savunma oyuncularımızı sarı kartlarla sindirdi ve olmayan faulde navratili oyundan attı. dirsek atan tevfik ile kendisini aldatan dokayı oyundan atamadı. kamil grosickiyi indiren kaleciyi es geçti penaltı vermedi.
enerjisi heyecanı gücü bitmiş mehmet nas ı oynatmanın bir anlamı yoktur. yazacak çok şey var ama diyecek tek şey var bu takım resmen maç seçiyor kazanmak istemiyor...
bir sözümde başkan ve yöneticilere; kardeşim ne zaman bu takımın emeğine sahip çıkacaksınız, ne zaman çıkıp sert açıklama yapacak televizyonlara çıkıp hesap soracaksınız. sivas her zaman sahipsiz kalmaya devam edecek...

threestar58
28.04.2012, 19:04
penalti,yi eneramo degil gol atmamis oyuncu kullanmali,ydi

avare
28.04.2012, 19:47
Penalti atisinin tekrarlanmasi gerekiyordu topa vurmadan iki adim one cikti kaleci

kamışlı58
28.04.2012, 19:48
maçta hakemin tek hatası raynok,un sahanın kenarında oyuna girmek için bekletmesiydi bizim orta sahaya ve forvete acilen takviye yapmalıyız

takımımız üç pas yapamıyor kapasiteleri yok
ileride takımı oynatacak top tutacak forvet yok
defansa daha teknik oyuncular şart
bugünkü maglubiyetin tek sorumlusu rıza hocadır çok korkak oynadık
hakemin kötü olduguna inanmıyorum ne yapacaktı PENALTIYI HAKEMMİ ATACAKTI bir takım penaltı kaçırdım daha hırslanır bizise dagıldık
o anda rıza hocaya baktım oda bize bakıyordu malesef geç kaldı oyuna hamle yapamadı buda hocanın işini bilmedigini gösterir RIZA HOCAYA YAKIŞTIRAMADIM hakemi suçlamakla bir yere varamayız

sivasfutbol
28.04.2012, 19:59
böyle giderse bu takım seneye süperliğden düşer

58MUAMMER58
28.04.2012, 20:00
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
:mad:MAÇA TUTUK BAŞLADIK hakemin kendinden uydurduğu penaltıyla yenik duruma düştük sivasspor golden sonra özellikle erman eneramo groseçkiyle rakip sahaya yerleşti groseçkinin güzel pasları ve eneramonun şahsi becerisiyle 2-1 galip gidiyorduk ben devre bitiyor ilkyarıyı böyle bitirin diye söylenirken golü yedik 2.yarıya ibb daha iyi başladı sivassporda inanılmaz tutuktu adamlar 2 3 net fırsat kaçırdı 2.yarı organize tek atağımız yok tek şutumuz yok navratil çıkınca zaten maçtanda umudumuz gitti eneramo topun başına geçtiğinde bu atamaz diye bağırsamda nafilee geçen bursa maçındada atamaz dedim bildim
Maçın en iyisi kimdi : ?
:mad:bazılarınız beğenmez belki eneramo çok tek kaldı ilkyarı az groseçki erman iyi oynamaya çalıştı
Maçın en kötüsü kimdi : ?
:mad:valla kaleciden başla mehmet nas kadir uğur faty 2.yarı groseçki erman takım halinde çok iyi oynamadık koca 90 dakkada 25 dak sivasspor gibi oynadık
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
:mad:mad::mad::mad::mad::mad:: mad::mad:MAÇ tan önce zaten korkuyordum korkuyorduk korktuğumuzda başımıza geldi şerefsiz adi köpek maçı çığırından çıkardı olmayan penaltı uydurdu defans oyuncularımızı sarı kartlarla sindirdi rakibe sözle ikaz etti bizim oyunculara acımadan faul bile olmayan pozisyonlarda kart gösterdi navratili haksız attı ilk yarıda 3 e 1 giderken ofsaytla atağımızı kestirdi rakip oyuncular 3 4 defa kastii elle oynadı biz 150 mtreden gördük adi şerefsiz görmek istemedi penaltı kullanırken kaleci çok öne çıktı tekrar gerekirdi hele 1 pozisyon vardıki takım zaten en önemli defans oyuncusu atılmış onun yerine oynayan raynochu saha kenarında ısrarla bekletti adam yırtınıyor el sallıyor hakem müsvettesi adi köpek kahpe çocuğu LAZ KÖPEK ısrarla sivasspor gol yesin diye 4 5 dak almadı ordada zaten zıvanadan çıktık azdaha sahaya dalıyorduk :mad::mad:
Maçın Kader Anı :
:mad:ilk yarıda bomboş pozisyonda kadir 3.yü atsa penaltıyı eneramo değilde erman yada groseçki kullansa gol yapsak maçı kazanmamız içten bile değildi navratilinde atılması oyunun kader anıydı
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?
:mad:rıza hocanın takım üzerindeki emeklerini inkar edemem fakat bazı maçlarda çok ilginç işler yapıyor elindeki kadro belli oyuna girecek çıkacaklarda adeta bellli ibb 2.yarıya oyuncu değiştirip başladı maçı kendilerine çevirdi navratilin atılması defansda adam paylaşımında hataya orta sahanın oyundan düşmesine disiplinden kopulmasına neden oldu kıvanç cerny pedriel murat oynasa belki durum farklı olabilirdi penaltıyı ne olursa olsun eneramoya atttırmaması lazımdı bu işler hatıra gönüle gelmez :mad:
Taraftarımız Hakkında Görüşleriniz :mad:sabah 11 de çıktım maçtan 5 dak sonra anca içeri girebildim çok sapa yer bizim taraftarımızda öyle toplu halde maça gitme organizasyon olmadığı için gelebilen 2000 kadar taraftarımız vardı ilk yarı elimizden geldiği kadar destek olmaya çalıştık hakemin rezil yönetimi takımın kötü oyunu seyircinin canını sıktı ilkdefa taraftarımızın sahaya inecek kadar sinirlendiğine rastladım oraya gelenlerin hepsi sinir küpü olarak stadı terkettik :mad:

KaRiZmA YiĞiDo
28.04.2012, 20:01
NEYİ DEĞERLENDİRELİMKİ? İSTANBUL BŞB.OYNADI,HAKKIYLA MAÇI ALDI,HAKEM ZATEN ŞER........................... .......Dİ.
EEEE SESİNİ ÇIKARACAN,KADERİNE RAZI OLURSAN DAHA ÇOK BAŞINA BUNLAR GELİR.KUTLUYORUM BÜYÜKŞEHİRİ GÖRECEKSİNİZ AVRUPA ONLAR GİDECEK HAKLARIDA GİTMEK,BİZ GİTSEK NE OLACAKKİ?KOSKOCA BİR HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

KaRiZmA YiĞiDo
28.04.2012, 20:16
bide dikkatimi ceken olay erman oyundan cikiyo yedek kulubesinde ustunu degistiriyo hemde gulerek hayirdir gardas niye guldunki 4_0 ondemiydik yoksa benmi anlamadim bu tiniyetsizligi yapmayin ALLAH askina insani deli etmeyin siritmanin alemi nee

EEEE DOĞRU SÖZE NE DEMELİ BİZ SAÇ BAŞ YOLDUK TV BAŞINDA ADAM SIRITTI ANLAYANA......

sivasliapocan
28.04.2012, 20:39
Böyle oynarsak playy off ta sonuncuyuz bu nasıl bir oynayış şekli

YİĞİDO EMİR 58
28.04.2012, 20:40
maçın kötüsü? hakem,rajnoch,korcan,FATY!!!!! !!
maçın iyisi? eneramo ve kamil
kader anı? kırmızı kart
rıza hocanın hamleleri? bitirdi bizi
hakem? şerfsizin önde gideni

hoca çarşamba günü maçı YA ALACAKSIN YA ALACAKSIN

şarkışla 58
28.04.2012, 21:46
Bakıyorum kötü gün eyyamcısı arkadaşlar kabuklarından çıkmışlar.Hoşgeldiniz.Bayağıdı r yoktunuz.Hemen topçuları gönderin.Hocayı kovun.
Siz böylesiniz işte.Siz her mağlubiyette ortaya çıkıp yorum yaparsınız.Biz her gece buralardayız.

eyuphulagu
28.04.2012, 21:56
Sivasspor ilk yarıda daha iyi oynadı;pozisyonlara daha çok girdi...Abdullah YILMAZ'ın yönettiği maçlarda sivasspor mutlaka maçta 2 farklı üstünlüğü yakalamalı..Eğer yakalayamazsa vay halimize....Abdullah YILMAZ ismi bizi hep bir kez daha düşünmeye itt...Çünkü bu arkadaşın yönettiği maçlar aynı şaka gibi...Hele 2009 ya da 2010 da yönettiği bir Denizli maçımız varki...O maçta Cihan'ın filelere gitmek üzere olan kafa vuruşunu Denizli li oyuncu eliyle kornere gönderiyor;herkes penaltı ve Kırmızı kart beklerken hakemin kararı korner.....Bu maçtan sonra bir türlü ısınamadık bu hamsi hakeme...Diğer yönettiği her maçta aleyhimize o kadar çok karar verdi ki
....Bugünkü maçta da o kadar çok abuk subuk kararları oldu ki gerek tribünde gerekse tv. deki taraftar çıldırma noktasına geldiler...Maça gelince sivasspor 2 farklı kimlikle oynadı;ilk yarı daha ofansif oynayan gole yakın sivasspor izledik...Golü yemesine rağmen yaptığı ataklarla maçı lehine çeviren sivasspor Enaramo'nun 2 golüyle maçta 2-1 üstünlüğü de yakladı ama yine bildiğimiz basit bir hatayla ilk yarı 2-2 bitti..2. yarı eğer penaltıyı atabilseydik maçı belki orada bitirebilirdik ama olmadı...Hakemin yanlış kararıyla bir anda 10 kişi kaldık;oysa ligimizde bazı hakemler böyle pozisyonlara düdük bile çalmıyorlar...O dakikadan sonra film koptu rakip daha çok kalemize gelmeye başladı;sonra üstüste gelen gollerle takım demorilize oldu....Bu maç da görüldü ki sivasspor ligde yaptığı defans hatalarını yapmaya devam ediyor....Sivassporda yedek kulübesinin yeterli olmaması;oyuna giren ile çıkanlar arasında farkların olması sivassporun ne büyük handikabı....Bence sivassporun en büyük eksikliği sivassporu taşıyacak ;oyunu yavaşlatıp hızlandıracak iyi bir paymaker(oyun kurucu)nun olmayışı...Erman'ın iyi olmadığı maçlarda veya rakibin Erman'ı iyi kontrol ettiği maçlarda sivasspor takımı adeta kitleniyor maçta rakibin üstünlüğüne geçiyor....Forvetin istediği kadar iyi olsun onları istenilen toplarla buluşturamazsan neye yarar bu forvet?Orta sahayı rakibe verirsen sonucuna da katlanırsınUmarım Çarşamba günü bu maçı telafi ederiz....

Morten58
28.04.2012, 22:05
Vallahi ben maci ve Sivasspor icin bu mac'a yorum yapmiyorum böyle bir Hakem ile oynuyorsak yorum yapamiyorum. Bu sikeci Hakemle oynadigimiz tüm maclardan hic sevk alamadim yendimiz maclar dahil.

http://e1204.hizliresim.com/w/w/50yzq.jpg

Respect58
28.04.2012, 22:37
Rıza hocayı oyun anlayışı için tebrik ediyorum.Her ne kadar 4 gol yemiş olsakta gerçekten İBByi iyi çözmüş.Boş alan bırakmadığımızda İBB nin ne kadar aciz kaldığını gördük.Kendi sahamızda kalıp kontra ataklarla hakeme rağmen öne geçtik.Normal şartlarda hocanın planı tıkır tıkır işleyecekti ancak bunu şerefsiz hakem ve ilk yarının son saniyesinde saçma sapan gol yiyen savunmamız bozdu.

Rıza hocanın değişikliklerine bende anlam veremedim gol atacak maçın kaderini değiştirecek adamları oyundan aldı.Sanki önde olan bizmişiz gibi davrandı.

Eneramonun kalitesini kesinlikle tartışmam ama bu adam penaltı atma özürlü.Geçen hafta penaltı kaçırmış ve 2 gol atmış adama penaltı attırılması çok yanlıştı.

Aynı oyun anlayışı,biraz daha ciddiyet ve taraftar desteği ile çarşamba günü İBBye iyi bir ders vereceğimizden şüphem yok.Eğer futbolcular ve teknik heyette benim kadar hırs yaptıysa kaçarı yok.Yetti artık şu saçma takımdan çektiğimiz.

Morten58
28.04.2012, 22:45
Sivasspor'u yari yolda birakip kacmak Taraftarlik degildir bir mac kaybederek ümitsizlige kapilmayalim! Sivasspor'un Uefa Elemelerine katilabilmesi icin hic bir engel yok kalan tüm maclari sadece kazanacagiz Taraftarimizin destegile tabiki.
Sivasspor 10 yenilsin 12-0 yensin hic farket etmez herzaman heryerde Sivassporumuzun yaninda olalim ve dualarimizi eksik etmeyelim. Ayrica takimimiz bir maglubiyet aldiginda takim oyuncularimiz'a ve T.D Riza Calimbay'ya yapilan hakaret ve büyük elestirileri burada okuduumda 4 kat üzülüyorum Sivasspor bunu haketmiyor. Eneramo yu begenmiyenler,Eneramo elinden geleni yapti bugün 2 gol atti ve ilk gol'ü herkes atamaz hekm akilca bil gol hemde pes etmeden gol atti bu sezon 14 golü Eneramo eger giderse biz neyapariz bunu düsündünüz Grosicki bugün cok caliskandi özelikle ilk yarida. Eneramo penalti kacirdi diye onu elestirmek ona yapilan bir haksizlikdir sonucta dünya dev topculari Messi,Ronalda bile kaciriyor Futbol icinde olan seyler, ayrica Futbolda hataolmazsa hic gol olmaz ister istemek her takim hata yapabiliyor ama Sivasspor bugün ilk yarida cok üstün oynadi ve Faty bana göre macin yildiziydi buna söylemis olayim.

Ayrica Abdullah Yilmaz adinda hakemin yaptigi yanlis kararlar ve Almanyada amatör Hakemleri bile yapmaz yenildik diye demiyorum ama nedense Kuddusi M-Oglu Baris Simsek A.Yilmaz gibi Hakem Sivassporun maclarinda yönetiklerinde hic sevk alamiyorum yendigimiz maclarda bile dahil.

Ben sunu istiyorum adaletli dogru yönetilen sevkli maclar izlemek istiyorum Sivasspor isterse 8-0 yenilsin ama yeterki rakib takim bunu hakkederek alsin kazansin adilli bir mac olsun önemli olan bu. Zazen adilli bir mac yönetildiginde Sivasspor hic zorlanmiyor bile.

Ayrica Sivasta Carsamba günü IBB ile oynayacagiz Rövans macinda ne olur bu Resmle pankatlar yapiniz. http://e1204.hizliresim.com/w/w/50yzq.jpg

58svs58
28.04.2012, 22:50
BURAYI DİKKATLİ OKUYUN
maçta bende batı tribününde malzemeci hüseyinle izledim maçı hüseyin devre arası soyunma odasına gitti bende çay almaya gittim orada federasyon görevlisi yaka kartı olan birine görevini sordum hakemin şöförüyüm dedi. tüm sivasın ve sivaslının hakkı var onda söylermisin zehir zıkkım olsun dedim. o arkadaş bana abi haberi var sivas bana ters geliyor demiş hakem müsvettesi. 30 senedir maç izlerim ilk defa hakeme ters gelen takım duydum

Morten58
28.04.2012, 22:56
Yilmaz Vural Hoca herkes bu A.Yilmaz i elestiriyor.

ayna26
28.04.2012, 23:09
İBB, bize hep ters gelen bir takımdı.ama ondan daha ötesi ise sahada hakem olarak görev yapan zat,bize karşı o kadar çok terslikler yaptı ki maçın sonucuna etki etti verdiği kararlar.bu hakemin inatla bizim aleyhimize kararlar verdiği ve art niyetli olduğu rachnofun sakatlık sonrası 2-3 dakika kenarda oyuna girmek için çırpınmasını görmezlikten gelmesinden anlaşılmıştır.bu takım yılmayacak, dimdik ayakta duracak.rövaşta tıpkı bursaya yapılan tarife uygulanacak bundan kimsenın kuşkusu olmasın.

ci58
28.04.2012, 23:17
Maçın en iyisi kimdi : Eneramo,Kamil

Maçın en kötüsü kimdi : Defans

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Allah belasini versin :mad:

Maçın Kader Anı : 60.dakada penalti kacirip 61.dakikada kirmizi kart görmemiz :mad:

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : berbat ama baska kimi koysunki :confused:

Taraftarımız Hakkında Görüşleriniz Nelerdir : Taraftarlar yeterince gelmisler sagolsunlar :rolleyes:

DOGU_BEY
28.04.2012, 23:45
maçın 2.yarısını malesef izleyemedim ama ilk yarıyı pür dikkat izledim...ilk 5 dakika maça çok kötü başladık ve abdullah yılmaz denen köpeğin devreye girmesiyle de penaltıdan golü yedik...ama sonrasında beraberlği erken yakalyıp üsütüne de ileride basara aldığımız topla 2.golü bulduk...ondan sonra kaçırdığımız pozisyonları gördükçe içimden inşallah bunları aramayız diye bi korku geçti...ve malesef de bunları aradık..eneramo ve kamil çok iyiydiler m.nas çok top kaybetti erman ilk devrenin ortalarıdnan sonra kendini göstermeye başlamıştı...2.yarıyı izleyemediğim için bi yorum yapamıyorum özete de bakamadım..yalnız eneramı sanırım yine penaltı kaçırmış..ya insaf bu takımın penaltıcısı erman veya grosicki olmalı, eneramo penaltılarda zayıf bunu görmeycek ne var ya!

dossena58
28.04.2012, 23:49
Arkadaş yemin ediyorum futboldan soğutuyorlar bunlar hakem falan olamaz.Eyvallah bu dünya fani bugün sivasspor'a üzülüyorum belki yarına çıkamam bilinmez ama yeter artık.Hakkımız var taraftar olarak sevinmeye üzülmeye sonucu önceden bilinen maçlar can sıkıyor.Eğer en ufak günahı varsa hakkım haram olsun bunun gibi hakemlere...

poolat58
28.04.2012, 23:53
sanki yönetim alırda o resmi stada da onlar da ayrı bir dangalak. satda formayla bile girmek yasak olacak yakında. :mad:

fanatikk
29.04.2012, 09:44
Penaltıyı erman atmalıydı.Yapılan oyuncu değişiklikleri tamamen yanlış.Sarı kartlı oyuncular zamanında değiştirilmeliydi. Ağzından kan akan raynoha dirsek atan ibb li oyuncu kırmızı görmeliydi.İbb ye verillen penaltı tamamen kurgusaldı.Yenebileceğimiz bir maçı zavallı hakemin ve teknik heyetin yüzünden kaybettik.

mnt3
29.04.2012, 10:53

Sivassporlu futbolcular Çarşamba günü İstanbul Büyülşehir Belediyespor maçında haytalrının futbolunu oynayıp ,sahayı rakibe dar etmeli ve merkez hakem kurulu na da bir mesaj vermelidir.Yönetim Kurulumuz maç bilet fiyatlarını 1 tl yapmalı bence

kakikli
29.04.2012, 12:37
sevgili rıza hoca takımın penaltıcısının eneramo olmadığını ancak "eneramonun ısrar etmesi" ile penaltıyı eneramoya attırdıklarını söyledi!!! güya otoriter disiplinli olduğunu sandığımız rıza hoca resmen takımın kaderi ile oynanmasına müsade ettii... ayrıca takımda kalmayacağı açıklanan bir oyuncunun sırf piyasa yapmak için hattirick yapma adına penaltıyı atmasına müsade etmek çok anlamsız.

KaRiZmA YiĞiDo
29.04.2012, 13:16
MERKEZ HAKEM KURULUNA ŞİKAYET İÇİN.LÜTFEN YAZALIM....

Merkez Hakem Kurulu Yazdığınız hiç bir mesajı kabul etmiyor.Ne yazıkki TEŞEKKÜR dışında...............

aRsima58
29.04.2012, 18:00
kimse sivassporun avrupayta gitmesini itemiyor bize şikeci diyorlar asıl şikeci hakemlerdir her topa düdük çalan oyuncumuzu oyuna sokmayan hakemdir sesimizi çıkarmıyoruz diye bizi esemezler ben bizzat maçı izlemeye gittim biz sahaya inmiyoruz diyarbakır sahaya indi bişey diyemediler eneramo gidicekmiş vasın gitsin penaltıyı atamayan adamın bizimle işi yok !!!

Cley
29.04.2012, 19:05
Cok basit bir topu tek hamlede tutamayan bir Korcan, bitmis poziyonda rakibi kolundan çekip indiren Uğur, kız gibi topa vuran bir Eneramo, Allaha emanet bir defans, srfszin önde giden bir hakem, geriye düsüp 10 kisi kaldığımız macta Rada yı oyuna alan Rıza hoca bir araya gelince yenilgi kaçınılmaz oldu

infial§
29.04.2012, 19:27
futbol takımında kı savunmacıların oncelikli gorevi,olabıldîğınce rakıbın dengesını bozmak,hucumu durdurmak ve rakıpten topu kapmaktır,tabı bunlar bızde yok orası ayrı bır mevzu

A.Turan Korkmaz
29.04.2012, 21:36
FİFA Uluslararası Futbol Oyun Kuralları Talimatnamesinden:

Penaltı Vuruşu
Top ve Oyuncuların Pozisyonu
Top:- penaltı noktasına konur.
Vuruşu Yapacak Oyuncu:- açıkça belirlenir.
Savunmadaki kaleci:
- vuruş yapılıncaya kadar kale direkleri arasında kendi kale çizgisi üzerinde yüzü vurutu yapacak oyuncuya dönük durumda bulunur.Diğer Oyuncular:...
Hakem: …
İhlaller / Cezalar
Eğer hakem bir penaltının atılması için işaret verdikten sonra ve top oyuna girmeden önce aşağıdaki durumlardan birisi olur ise:…
Kaleci oyun kurallarını ihlal ederse:
- hakem vuruşa izin verir,
- top kaleye girerse gol yapılmış olur,
- top kaleye girmezse vuruş tekrarlanır.
Eneramo mu penaltıyı kaçırdı,yoksa kaleci kural ihlali mi yaptı? Tekrar izleyen görecektir.
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2011-2012/3/istanbul-buyuksehir-belediyespor-sivasspor

A.Turan Korkmaz
29.04.2012, 21:47
Hakem, Yardımcı Hakem ve Dördüncü Hakem El Kitabı (Sayfa 75)
36. Penaltı Vuruşunda İşbirliği
Hakem
•Penaltı kararını verdikten sonra, hızla yüzü oyunculara ve
sahaya dönük olarak, kale çizgisine doğru gitmelidir.

•Oyun kurallarına göre, bu kusuru işleyen oyuncuya ihtar
vermemeli; vuruşun tekrarlanması gerekiyorsa kurallara
uygun koşullarda yapılmasını sağlamalıdır.
•Tekrarlarda ihlale izin vermeyeceğini açık açık ifade
etmeli ve penaltı vuruşunun kurallara uygun yapılmasını
sağlamalıdır.
•Hakemler ve yardımcı hakemler; kalecinin, kale direkleri
arasında kendi kale çizgisi üzerinde yüzü vuruşu yapacak
oyuncuya dönük pozisyonda kalması gerektiğini
unutmamalıdır.Yardımcı Hakemler
•Oyunun normal akışında verilen penaltı vuruşu için, yardımcı
hakem, kale çizgisinin ceza sahası sınır çizgisi ile birleştiği
yerde pozisyon almalıdır.
•Hakem penaltı kararını verdikten sonra, o yarı sahayı kontrol
etmekte olan yardımcı hakem, hiçbir işaret vermeden kale
çizgisinin ceza alanı ile birleştiği yere gelmelidir.
•Maçın galibini belirleyecek penaltı vuruşları için ikinci
yardımcı hakem kale çizgisinin kale alanı sınır çizgisi ile
birleştiği yerde dururken birinci yardımcı hakem de orta
yuvarlakta oyuncuları kontrol etmelidir.
Kale çizgisi ile ceza alanının birleştiği noktada duran
yardımcı hakem;
•Kalecinin topa vurulmadan ileri çıkıp çıkmadığını,•Top çizgiyi geçtikten sonra, kale vuruşu, köşe vuruşu
veya gol olup olmadığını, işaret etmelidir.
Penaltı pozisyonunu tekrar seyredince yan hakeminde,orta hakemin de kalecinin topa vurulmadan önce 2-3 metre öne çıkıp kendine avantaj sağladığı ve kural ihlali yaptığı o kadar açık ki. Sivasspor yönetimi bu ve benim üzerime vazife olmayan maçtaki diğer aleyhimize yapılanları toparlayıp bir dosya halinde federasyona sunmalıdır.
Talimatlar açık. Görüntüler de öyle. Haksızlığa uğruyoruz. Boşa konuşmuyoruz.

58MUAMMER58
29.04.2012, 22:20
az önce maç özetlerini tekrar izledim penaltı atışında kaleci çok öne çıkıyor atışın tekrar edilmesi gerekir aleyhimize verilen penaltı resmen uydurulmuş yediğimiz 4.golde eliyle faul işareti yapıyor adi hakem bizim oyuncular faul bekleyip uyurken adamlar ara pası verip gol atıyor tmm belki özellikle 2.yarı kötü oynamış olabiliriz fakat maça hakem müsvettesi çok etki etmiş ilk gol uğurun hakemin adiliğini bildiği halde hafif adamı çekiyor yinede penaltı değil 2.gol raynochun şanssızlığı sekiyor adamın önüne gidiyor 3.gol korcanın hediyesi hernekadar doka çok sert ve köşeye göndersede 4.gol rada nın faoul beklerken diğer oyuncularda faoul bekleyip uyurken yiyoruz

Kokomo
30.04.2012, 07:41
FANATİK TRABZONSPORLU ABDULLAH YILMAZ ;

"Sen Sivas'ın canını yaktın, Bu dünyada O dünyada Allah'ta senin sevdiklerinin canını yaksın ! "

nunni5858
30.04.2012, 09:29
rıza hocanın bu faty ısrarını anlamıyorum.faty i ıspatlamaya neden çalısıyor.cery gibi bi oyuncun var kullanamıyorsun.faty den futbolcu olmaz oynadığı maçların hepsinde kesin bi hatası var.yeter artık faty...