Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetimden Hakem Tepkisi
SivasSpor.Com 30.04.2012, 17:21 http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/081123-095446-150166-M.jpg
SİVASSPOR Yönetim Kurulu, son 3 yıldır Trabzon bölgesi hakemlerinin yönettiği maçlarında yaptıkları hatalara dayanacak güçleri kalmadığını belirtti, "Artık yeter. Trabzon bölgesi hakemi istemiyoruz" dedi.
Süper Final Avrupa Ligi maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 4-2 yenilerek liderliğini kaybeden Sivasspor’un yönetimi, bugün bir açıklama yayınladı. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını yöneten hakem Abdullah Yılmaz’ın da hatalı kararlar verdiğini vurgulayan yönetim, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"3 yıldır Trabzon bölgesinden gelen hakemlerin takımımızın maçlarını yönetirken yaptıkları hataların artık dayanılacak hali kalmamıştır. Bu bölgeden gelen hakemlerin yönettikleri maçlarda takımımız genelde maçı ya 11 kişi tamamlayamamış, ya da rakibimize penaltı verilmediği nadiren görülmüştür. En son 28 Nisan 2012 tarihinde oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçımızda da aynı senaryo gerçekleşmiştir. Faul bile olmayan pozisyonlarda futbolcumuz Jakup Navratil oyundan atılmış, rakibimizin ise yerdeki oyuncuya tekme atan, dirsek atıp suratını kan gölüne çeviren oyuncuları sarı kartlarla kurtulmuşlardır. Bunların hiç biri tesadüf ve hata olamaz. Sayın Abdullah Yılmaz şu ana kadar Sivasspor’un İnegölspor, Mersin İdmanyurdu, Denizlispor, Konyaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarını yönetmiş, bu beş maçta da Sivasspor maçı 10 kişi bitirmiştir. Artık yeter! Biz Trabzon bölgesi hakemlerini maçlarımıza istemiyoruz.
Örükcülü 30.04.2012, 17:26 Sayın Abdullah Yılmaz mı? O kelime o ş.refsizin isminin başında hoş durmamış. Bence direkt lakabını söylebilirdiniz sayın yönetim. Yani kısaca "bu ş.refsiz şu ana kadar Sivasspor’un İnegölspor, ...... " diye açıklama yapabilirdiniz.
Ozan5858585858 30.04.2012, 18:06 Müthiş bir tepki ;) İBB maç sonunda demiştim yönetim birşeyler yapmalı diye tebrik ediyorum yönetimimizi..
serkan_ozcan58 30.04.2012, 18:26 hele şükür yönetimimizden bir ses çıktı trabzon bölgesi hakemlerinin bize ayrı bir bakışı var yaraları var başka bişey mi bilemiyorum ama yeter artık düşün yakamızdan...
Nihayet beklediğimiz tepki verilmiş. Umarım bu söylemlerin arkasında sağlam dururuz ve bir daha maçlarımızda trabzonlu hakem görmeyiz...
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/536024_10150831631606117_64954 316116_11934188_563677475_n.jp g
engin2609 30.04.2012, 19:03 Sonunda Bir acıklama gorduk koskoca 1 sezonda ... giden puanların ardından
58Sivaslilar 30.04.2012, 19:26 Trabzon bölgesi hakemleri sivastan bir sekilde trabzonun intkamini dolayli olarak aliyor sivas bölgesi türkiyede dünyada trabzondan az degil bizde agirligimizi koyalim trabzon bölgesi hakemlerini oynadigimiz maclara sokmayalim
hasanim58 30.04.2012, 19:26 bu atilan adimin sonuda gelir insallah kimsenin sabri kalmadi zaten bu kadar haksizlik olmaz
58Sivaslilar 30.04.2012, 19:30 Türk türke böyle düsmanca hakemlik yapmaz bunlar rummu yoksa
58MUAMMER58 30.04.2012, 19:50 yönetimden gecikmelide olsa tepki gelmesi sevindirici bu konuyu spor bakanı tff başkanı mhk başkanıylada konuşup bidaha özellikle karadeniz bölgesi ve trabzon bölgesinden hakem maçımıza verilmesin demeleri lazım ayrıca takımın kulübün haklarını savunacak basın sözcüsü biran önce bulunmalıdır yada yönetimden birine bu görev verilmelidir
Bundan sonra hakeme tepki verilse ne verilmese ne sezon bitmişş. Bu şerefisizn yyaptığı bir değil 5 değill her defasına aynı hatları gstere göster yaptı ve yinede bizim maça verdiler. Yönetimden birtanesi çok ağır konuşacak ne oalcak 1 ayda sahlara girmesinlerr. Baklım ozman bir daha yapıyorlarmıı.
sivasfutbol 30.04.2012, 20:11 nihayet sivasspor maçlarında bu hakemin yaptığı şerefsizce yaptığı yönetime bir tepki geldi.
Bu Trabzon'dan ve Trabzonlulardan nefret ediyorum. Benim gözümde Ahmet Türk, Hatip Dicle, Leyla Zana, Selahattin Demirtaş gibi isimler bu Trabzonlu piç sürüsünden daha fazla bana yakın, daha fazla insancıl daha fazla anlaşılabilir insanlardır.
58MUAMMER58 30.04.2012, 20:22 Bu Trabzon'dan ve Trabzonlulardan nefret ediyorum. Benim gözümde Ahmet Türk, Hatip Dicle, Leyla Zana, Selahattin Demirtaş gibi isimler bu Trabzonlu piç sürüsünden daha fazla bana yakın, daha fazla insancıl daha fazla anlaşılabilir insanlardır.
nedemek istediğini gayet iyi anlıyorum kardeşde bu saydığın kişilerde insanlıktan adamlıktan TÜRK lükten zerre kadar nasiplenememiş yaraTIKlar ben hem bu hamsilerden hemde şehitlerimizin cenazesi üzerinde tepinen bu adi yaratıkların ve aynı zihniyete mensup diğer yaratıkların hepsinden nefret ediyorum al birini vur öbürüne hepsi TÜRK lükten insanlıktan zerre kadar nasiplenmemiş adi mahlugatlardır :mad::mad::mad::mad:
etzel1967 30.04.2012, 20:23 bu açıklama en azından içeriği itibariyle haklı bir isyandır...yerinde ve haklı bir tepkidir...malesef trabzon bölgesi hakemleri, adeta sırtlarında trabzonspor forması ile sahaya çıkıyorlar...
tebrik ve teşekkür ediyorum.
A.Turan Korkmaz 30.04.2012, 21:07 Trabzon bölgesinden üst klasman hakemi zaten iki tane. Barış Şimşek ve Abdullah Yılmaz. Burada Sivasspor yönetiminin 'Trabzon bölgesinden hakem istemiyoruz' sözünü ağır buldum. İsim zikrederek şu şu hakemleri istemiyoruz,nedenleri şunlardır,işte kurallar,işte maç görüntüleri,buyrun denip bir dosya halinde federasyona sunulur. Ama, bütün Trabzon bölgesini töhmet altında bırakmayalım. Burada kastedilen tüm Trabzon değil iki dengesizdir.
Mesela,Kuddusi de bu yıl maçlarımızda aynı kötü performansları gösterdi, öyleyse 'Antalya bölgesi' hakemlerini istemiyoruz mu diyeceğiz.
Özetle,yönetimin yapması gereken özellikle bu üç hakemin toplamda 6-7 maçımızda aleyhimize çok ağır kararlar verdiklerini,bunların süreklilik arzettiğini ve takımımızın 10-12 puanına malolduklarını bir raporla yetkili yerlere bildirmektir.
Camiaları düşman edinerek yükselemeyiz. Elmayla armutu ayıralım.
şarkışla 58 30.04.2012, 21:20 Uğranılan haksızlıklara karşı sessiz kalmak çok moral bozucuydu.Hele şükür birileri SİVASSPOR başkanı olduğunu hatırladı.
bulentt07 30.04.2012, 21:36 Biz hep vatan millet duygusuyla Trabzonluların hayatın her alanındakı acıkca düsmanca kinli tavırlarını görmezden geldik.Mesela Bakanın Sivası satsak bu kadar etmez Mesela Hakemlerin her macımızda kasti kararları mesela Trabzonlu tv yorumcuların Sivasın sampiyonluga oynarken görmezden gelmesi Tüm internet sitelerinde her mac sonrası Tüm Trabzonluların aralıksız yıllardır düşmanca yorumları avrupa maclarımızda dahil bunu sürdürmeleri.Ben kendi adıma Trabzonu kendimi Tümüyle Özel bir yere koyuyorum Türkiye bir yana Trabzon bir yana.Artık yaptıklarına misliyle cevap vermenin vakti geldi.Sivası kücümseyenlere haddini bildirelim lütfen.
DOGU_BEY 30.04.2012, 22:52 hele şükür yönetimden bir tepki geldi...artık hakikaten bu tsli hakem ve taraftar bozuntuları haddini aştı..bu saaten sonra her alanda düşmanımızsınız vesselam!!!
kursad1981 30.04.2012, 23:18 bakın bu haftada yan hakem skandalı yasayabılırız cunkı yan hakemlerden bırıde eskısehır bolgesınden ısmaıl sencan gurupta lıderlık cekıstıgımız takımlardan bırı olan hakemı bızım maca vermısler
DOGU_BEY 30.04.2012, 23:23 bakın bu haftada yan hakem skandalı yasayabılırız cunkı yan hakemlerden bırıde eskısehır bolgesınden ısmaıl sencan gurupta lıderlık cekıstıgımız takımlardan bırı olan hakemı bızım maca vermısler
hocam abdullah yılmaz verildiğinde bunlar tesadüf değil herşey planlı demiştim...eğer bu yan hakem de eskişehir bölgesiyse vay halimize! hala iyi niyet dostluk falan hayalleri kuranlar artık uyansınlar!!!
şampıyonluk grubundan uzaklaştırıldık sıra avrupa lıgı'ne geldi,bıçak kemiğe dayandı denılecek durumdayız.
hele sukur yonetim, aslinda daha sert bi tepki verilmesi gerekirdi, neyse artik sira taraftarimizda, onlarda tepki gosterirlerse tff artik anlar herhalde...
gerci adamlar (tff) sivassporumuzu istemedikten sonra hangi hakemi koyarlarsa koysunlar ayni seyleri yapar...
Morten58 01.05.2012, 11:14 Yahu neden hic Sivasli Hakem yok Türkiye liginde.
YİĞİDO EMİR 58 01.05.2012, 12:39 sonunda şimdi devreye mecnun baskan girmeli bu işi bitirmeli
SİVASLA KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ
Yusuf Enes 01.05.2012, 14:55 Bu hakemlerin çoğu zaten sivasın düşmanı.İnşallah ettikleri bulurlar.
Yusuf Enes 01.05.2012, 14:56 Bu trabzonlu hakemlerin de ta 7 sülalesini...
Yusuf Enes 01.05.2012, 14:59 Bence çok gecikmiş bir karar.
Yusuf Enes 01.05.2012, 14:59 Maç esnasında da futbolcularımız hiç itiraz etmedi
erdaleren58 01.05.2012, 17:27 AYi(lm)LAZ yine yapti yapacagini
58SARKISLALI58 01.05.2012, 23:04 bu serefsiz kesin rum tohumu dediginiz gibi soyle tassakli yuregini ortaya masaya vuracak birisi lazim bize yoksa sessiz kalip mhk ye ufak tefek tepkiyle olmuyor bukadar zamanin ardindan giden puanlar giden 4dunculuk neolacak ? sivasi nekadar istemeyen var arkadas illaki agzimizimi bozalim bu rum tohumlari anasina bacisina sovdurmekden zevkmi aliyor anlamadimki adam gibi tepkimizi koyalim begenmedigimiz takimlarin yonetimi bile cikiyor cayir cayir takimini savunuyor medyaya agzini aciyor bizimkilerde malesef uyuyor boyle olmaz ya nereye kadar ??
Elbeyliliyiz 02.05.2012, 09:09 Sayin Yilmaz, Abdullah ismini koydugu icin Babana dua et. Senin yaptigin hic Abdullah ismine yakistiramadim mesela cem oktay sahan olsa neyse. SapkaNIZI ÖNÜNE KOYUP DÜSÜNÜN. yahu bu kisisel sahsiyet avrupada nasil mac yönetir acaba. sanki avrupa seni izlemiyor senin gibi Hakem Türkiyenin puanini düsürüyor derhal hakemlikten men bize karakterli dürüst vatanin yüzünü karartmayan hakem lazim.
http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/081123-095446-150166-M.jpg
SİVASSPOR Yönetim Kurulu, son 3 yıldır Trabzon bölgesi hakemlerinin yönettiği maçlarında yaptıkları hatalara dayanacak güçleri kalmadığını belirtti, "Artık yeter. Trabzon bölgesi hakemi istemiyoruz" dedi.
Süper Final Avrupa Ligi maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 4-2 yenilerek liderliğini kaybeden Sivasspor’un yönetimi, bugün bir açıklama yayınladı. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını yöneten hakem Abdullah Yılmaz’ın da hatalı kararlar verdiğini vurgulayan yönetim, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"3 yıldır Trabzon bölgesinden gelen hakemlerin takımımızın maçlarını yönetirken yaptıkları hataların artık dayanılacak hali kalmamıştır. Bu bölgeden gelen hakemlerin yönettikleri maçlarda takımımız genelde maçı ya 11 kişi tamamlayamamış, ya da rakibimize penaltı verilmediği nadiren görülmüştür. En son 28 Nisan 2012 tarihinde oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçımızda da aynı senaryo gerçekleşmiştir. Faul bile olmayan pozisyonlarda futbolcumuz Jakup Navratil oyundan atılmış, rakibimizin ise yerdeki oyuncuya tekme atan, dirsek atıp suratını kan gölüne çeviren oyuncuları sarı kartlarla kurtulmuşlardır. Bunların hiç biri tesadüf ve hata olamaz. Sayın Abdullah Yılmaz şu ana kadar Sivasspor’un İnegölspor, Mersin İdmanyurdu, Denizlispor, Konyaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarını yönetmiş, bu beş maçta da Sivasspor maçı 10 kişi bitirmiştir. Artık yeter! Biz Trabzon bölgesi hakemlerini maçlarımıza istemiyoruz.
Bu adi şerefsiz hakem senelerdir aynı şeyleri yapıyor,bu maçların gözlemcileri de bunları görmezden geliyor.Türk futbolunun temizlenebilmesi için futbolumuzdaki Karadeniz özellikle de Trabzon ayrıcalığının,torpillerinin giderilmesi lazım.
Elbeyliliyiz 02.05.2012, 09:48 Maç esnasında da futbolcularımız hiç itiraz etmedi
Biz yigidoyuz yensek anlimizin teri ile
|