Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray sevdasına canından olan Sivaslı Genç

MaXiMuM
05.05.2012, 21:27
3 Temmuz'da başlayan "futbolda şike operasyonu" sonrası "olağanüstü" bir sürece ev sahipliği yapan Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ilk kez Play-Off uygulaması hayata geçirildi. Ligde mücadele eden takımların çoğunun muhalefetine rağmen uygulanan ve Süper Final adı verilen Play-Off, "Bu heyecana yürek dayanmaz" sloganıyla piyasaya sürülmüştü! Nitekim öyle oldu! "Bu heyecana yüreği dayanmayan" 3 futbolsever kalp krizi geçirip yaşamını yitirdi... 3'ü de Galatasaray taraftarıydı.

ÖNCE İSTANBUL SONRA MUĞLA...
Önce Fatih Çalışkan adlı Galatasaray taraftarı kalp krizi geçirdi; gencecik yaşta hayata veda etti. 25 yaşındaki Fatih'in kalbi, TT Arena'daGalatasaray-Fenerbahçe maçını izlediği sırada durdu. Fatih Çalışkan'ın acısı daha dinmeden "yüreklerin dayanmadığı" ikinci haber Muğla'dan geldi. Ortaca İlçesi'nde yaşayan ve fanatik birGalatasaray taraftarı olan Mustafa Ertuğrul, arkadaşlarıyla Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini izlerken bir anda fenalaştı. Kriz geçiren Ertuğrul'u kalp masajıyla hayata döndürdü. Kaldırıldığı Ortaca Devlet Hastanesi'nde bir kez daha kalbi duran 3 çocuk babası Mustafa Ertuğrul tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

BABA GEZER: KORKTUĞUMUZ BAŞIMIZA GELDİ
Son acı haber ise Sivas'tan geldi... Halil Rıfat Paşa Lisesi 12. sınıf öğrencisi Ahmet Gezer (18),Galatasaray-Trabzonspor maçını evlerinde radyodan dinlerken kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Gezer kurtarılamadı. Gezer'in cenazesi dün kentte toprağa verildi. Baba Niyazi Gezer yaptığı açıklamada, oğlunun çok fanatik bir Galatasaray taraftarı olduğunu belirterek, ''Annesi de ben de oğluma her zaman 'Bu kadar fanatik olma, bu maç bir gün seni kalpten götürecek' diyorduk. Korktuğumuz başımıza geldi'' dedi.

GALATASARAY YENİLİNCE OKULA BİLE GİTMEK İSTEMEZDİ
Ahmet'in Galatasaray yenildiği zaman okula dahi gitmek istemediğini ifade eden Gezer, şunları anlattı:
''Sabaha kadar uyuyamazdı. 'Arkadaşlarıma ne diyeceğim?' diye düşünür dururdu. Ben, 'oğlum maç bu, olur böyle şeyler, birisi yenecek diğeri yenilecek. Bugün yenildiyse yarın yener' diyerek teselli etmeye çalışırdım ama başarılı olamazdım. İki hafta önceki Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasında da babaannesine 'bugün maçımız var babaanne, dua et de yenelim' diyordu.Galatasaray-Trabzonspor karşılaşması başladığında da çok stresliydi, 'ben maçı dinleyeceğim' diyerek odasına geçti. Aradan biraz zaman geçince odasından bir gürültü sesi geldi. Annesi koşup baktı. Kendisini yerde bulduk'' diye konuştu.

NE YAPTIYSAK GALATASARAY SEVGİSİNDEN VAZGEÇİREMEDİK
Oğlunun bilgisayarının masa üstünde Galatasaray armasının bulunduğunu belirten Gezer, birçok sefer bu fotoğrafı kendisinin silip değiştirmesine rağmen Ahmet'in yeniden masa üstüne Galatasaray ile ilgili resimler koyduğunu söyledi. Oğlunu Galatasaray sevdasından vazgeçirmeye çalıştıklarını ancak başarılı olamadıklarını anlatan Gezer, şunları kaydetti:

BU SEVGİ BAŞKA BİR SEVGİ BABA!
''Sivas'ta, Sivasspor-Galatasaray maçına gitti 'Baba 4 gol atacağız' diyordu. 'Oğlum sen nasıl Sivaslısın?' dediğimde, 'Olsun baba bu sevgi başka bir sevgi, ikisi ayrı' diyordu. O zaman Galatasaray Sivasspor'u 4-0 yenmişti. Oğlum yapma böyle diye ısrar etmemize rağmen sevgisinin önüne geçemedik. Annesi de ben de bu kadar fanatik olmaması, bu kadar üzerine düşmemesi konusunda tavsiyelerde bulunuyorduk ama ne yaptıysak Galatasaray sevgisinden vazgeçiremedik.''
Kendisinin de geçmişte fanatik bir Galatasaray taraftarı olduğunu dile getiren Gezer, ''Ablası da Galatasaraylı... Aileden gelen bir sevgi demek ki'' diye konuştu. Baba Gezer, Ahmet'in çevresinde çok sevildiğini sözlerine ekledi. Bu arada, Ahmet'in eğitim gördüğü lisede de hüzün hakim. Ahmet'in sınıftaki sırası boş kalırken, arkadaşlarının tahtaya 'Ahmet seni unutmayacağız' yazdığı görüldü.

http://www.sporbucks.com/haber/19072/futbol/spor-toto-super-lig/super-finalde-3-can-kaybi

favori58
05.05.2012, 21:55
Bu genç kardeşimize Allah rahmet eylesin çok ama çok üzüldüm. Fakat bu dramatik olay,diğer babalara örnek ibret olmalı. Bu çocuk niçin bu kadar GS fanatiği oldu. Bunun suçlusu kim? Asıl bana bakmak lazım değil mi? Bu çocuğu nasıl bir başka takım sevdasıyla yetşitiriyorsun ki puan kaybına kalbi dayanmıyor? Ayrıca bu çoçuğun beyni nasıl uyuşturuloyorki, Sivas-GS maçında bile GS'yi tutuyor.

MaXiMuM
05.05.2012, 21:59
Her şey babanın şu ifadelerinde gizli zaten :

Kendisinin de geçmişte fanatik bir Galatasaray taraftarı olduğunu dile getiren Gezer, ''Ablası da Galatasaraylı... Aileden gelen bir sevgi demek ki'' diye konuştu.

Yazık !!!

Metal Gear
05.05.2012, 22:18
Allah genç kardeşimize rahmet eylesin..
Hangi takım olursa olsun,hangi kupa maçı olursa olsun,maç ne kadar önemliolursa olsun sağlımızdan daha önemli değil..Hele hele şikenin içine girmiş bir lig için hiç heyecan kelimesi bile bence fazla.
Bir Sivaslı'nın GS'ye bu kadar bağlı olması ise bizim suçumuz..5.büyük olup yeni nesilleri Sivassporlu etme imkanını hep kendi elimizle ittik..

sewaz58
05.05.2012, 22:47
Allah rahmet eylesin.Rahmetli birinin arkasından şu takım taraftarıydı,işte bizi neden seçmemiş gibisinden konuşmalar yapmak hoş değil.Herkesin kaderine yazılmış bir ölüm senaryosu vardır amma velakin yaradan bize ölümünde hayırlısını nasip etsin.Boş bir fanatizm uğruna,arkanda gözü yaşlı insanlar bırakmak ne kadar mantıklı sorgulanır lakin takdir-i ilahi Allah mekanını cennet eylesin kardeşimizin.

münihliyigido58
05.05.2012, 22:56
Allah bile Galatasaraylilarin olmasini istemiyor...

Ama gercegi demekse: Futbola cok fazla önem verirsek, futbol bizim bütün hayatimizi kontrol ederse, yani rahmetli arkadasimiz gibi takimimizin maglubiyeti sonrasi okula gitmek istemezsek, disari dahil cikmak istemezsek, takimimiz kazanirsa bir hafta siftah yaparsak, biz bu kafayla hic biryere varabilirmiyiz? Ölmeden önce vefaat etmisiz.

Hayatimiz bir sürü sorunlarla dolu, kimseye anlatmak zorunda degilim. Issizlik, stres, fakirlik, aileysel problemler, hastaliklar... yasadikca bunlarin cözümü icin calismamiz lazim, futbol fanatikligi bizi bu yoldan saptiriyor.

Sivasspor benim takimim, ve zamani gelince, maclarini seyredirim, ucaga/arabaya/trene atlayip, Sivas'a, Eskisehir'e, Brüksel'e, Istanbul'a, Braga'ya, heryere giderim. Ama gercekleride görmemiz lazim: Futbol hayatimiz degil, ama hobimizdir. Canimiz degil, ama sevdamizdir. Hayatimizin bir parcasi, ama hayatimiz degildir.

stain
05.05.2012, 22:57
valla bizim sivasda bizi götürecek bu gidişle

artık sivasın maçlarını ne dinleyecem nede izleyecem çok dengesiz çünkü

MaXiMuM
05.05.2012, 23:34
Hele ki radyodan dinlemek mi ? Öyle bir maç anlatıyorlar ki, 20 metre üstten aut'a giden topu bile direğin hemen üstünden dışarı çıktı diye yalan söyleyerek, abartarak anlatıyorlar.

Morten58
06.05.2012, 00:12
Allah 3 gencimizi rahmet eylesin hepsinin mekanlari Cennet olsun insallah.

Evet Futbol Fanatigi olmak güzel birsey ama bukadar cok Fanatik olmak iyi degil maclari sinema filmi gibi seyretmek hakikaten daha saglikli oldugunu düsünüyorum ister Televizyon ister Stad'a ol Sinema Filmi gibi izle daha saglikli tabi takimi destekle sarkilar söyle ama macin tek bir parca oldugunu hayatimizin sonu olmadigini Babalar Cocuklarina ögetmesi gerekiyor. Ben 16 yasindayim ve Sivasspor Sevdalisiyim , Gurbetde yasiyorum ve ALlahim'in bana birgün Sivassporumuzun macini canli izletmesini nasip etmesini diliyorum ve Sivassporumuz yenildi zaman Babam bana olsun diyor üzülmeye gerek yok rakip takim oynadi yendi diyor her Babalarda Cocuklarini böyle motive etmesi , Futbolda yenmekde yenilmekde oldugunu söylemesi gerekiyor ozaman icin bukadar kötü olacagini düsünmüyorum.

Ayrica maclari hic radyodan dinlemeyin MaXiMuM'un dedigi gibi Tv'den izlemek daha saglikli hem posizyonlari görüyorsun , Radyoda bir bagriyorlar adami kalbden götürecek seste ve cok abartiyorlar.

58hsn58
06.05.2012, 00:15
Bu haberi bi kac gun once okumustum... Allah rahmet eylesin, mekani cennet olur insallah. Her olumun bir sebebi vardir, zamani gelen gidiyor, Allah hayirli olumler nasip etsin insallah.

yeniceri_can
06.05.2012, 00:16
Hiç kimse memleketinin takımını tutmak zorunda değil..kardeşimiz başka bir takıma sevdalanmış olabilir.yapabilecek , söyleyecek hiç birşey yok ..hele ki bu kardeşimiz rahmetli olmuşsa..
Süper final zımbırtısının bu aldığı 3 ya da 4. can olması lazım..her hafta her hafta derbi..
Kardeşimize rahmet ..Geride kalanlara başsağlığı ve sabırlar dilerim..

benozgurr
06.05.2012, 01:20
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun, yalan dünya hic bir sey sagliktan onemli degildir.

Besyo_cu
06.05.2012, 07:49
Hemşehrimiz Sivassporu desteklese çok daha önceden kalp krizi geçirebilirdi. O zamanki adıyla 1. lige çıkarken kendi sahamızda Kaybettiğimiz A.Sebat maçı, Şampiyonluğa oynadığımız zaman kaybettiğimiz Antep ve özellikle İ.B.B maçı ardından Şampiyonlar ligi elemesinde deplasmanda ki Anderlecht maçı, küme düşmeme mücadelesi verdiğimiz zaman ki maçlar, Bu sezon ki Antep maçında Cerny'nin kalenin dibinden auata atıp dönen topun gol olup Antep'e yenilmemiz, Penaltı kaçırıp elimizdeki 3 puanı verdiğimiz maçlar derken daha da uzar gider.

Allah Rahmet etsin gencecik yaşta bir kardeşimizin vefat haberini okumak çok üzücü.

BOUN
06.05.2012, 08:53
Sivas'ta yaşayan bir Sivaslı. Galatasaray aşkına canından oluyor.

Galatasaray'ın 4-0 yendiği maçta da Gs tribününde imiş.

Yazık!

35kağan58
06.05.2012, 09:05
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallah.

infial§
06.05.2012, 09:37
ağzı bır karıs havada radyo spıkerıne guvenıp mac dınlemenın sonu,allah rahmet eylesın

Ferhat06
06.05.2012, 09:58
Allah tüm gençlerimizi korusun.Biz 50 sınırını devirdik,Sivassporun şampiyonluk golüyle öte tarafa gitmek iyi olur şahsım adına.

58MUAMMER58
06.05.2012, 10:29
genç kardeşime gerçekten üzüldüm ALLAH rahmet eylesin bu kardeşimiz gibi yüzbinlerce başka takım uğruna ölecek sivaslı var eğer başta bu rahmetli kardeşimiz gibi gs li bjk li fb li vs takımlarını tutan üzüntüden kalp krizi geçiren yeri geldimi rakip takım taraftarlarıyla kavga eden arkadaşları görünce üzülüyorum suç önce yeteri kadar sivas ve sivasspor sevgisini aşılayamayan ailesinde sonrada sivassporu hakettiği yere getiremeyip yeni nesil gençliğe sivasspor sevgisini iliklerine kadar işletemeyen yöneticilerde taraftarlarda oyuncularda vs:mad:milyonlarca € verip kenarda oyuncu oturtturan yönetim özellikle yeni nesil gençliği stadlara çekip onlara sivasspor forması bayrağı daıtıp sivasspor sevgisini aşılasalar kulübe maddi zararı okadar çok olmaz bilet fiyatları türkiye ortalamasının altında bedavadan az daha pahalı şu son maçlarda bu tür gençliği stadlara çekmek için 1 tl yapılsa hem stad dolar hem bu çocuklar ömründe canlı canlı sivassporu seyretmiş olurlardı:mad:ayrıca sivassporu sevenlerin kalbide çok sağlammış hani ALLAH nazardan saklasın hani şu kaçırdığımız gollere penaltılara attığımız golü kendi oyuncumuzun çıkarttığı boş kaleye atamadığımız filan pozisyonlarda ölmedikya dahada ölmeyiz

Morten58
06.05.2012, 10:35
Hemşehrimiz Sivassporu desteklese çok daha önceden kalp krizi geçirebilirdi. O zamanki adıyla 1. lige çıkarken kendi sahamızda Kaybettiğimiz A.Sebat maçı, Şampiyonluğa oynadığımız zaman kaybettiğimiz Antep ve özellikle İ.B.B maçı ardından Şampiyonlar ligi elemesinde deplasmanda ki Anderlecht maçı, küme düşmeme mücadelesi verdiğimiz zaman ki maçlar, Bu sezon ki Antep maçında Cerny'nin kalenin dibinden auata atıp dönen topun gol olup Antep'e yenilmemiz, Penaltı kaçırıp elimizdeki 3 puanı verdiğimiz maçlar derken daha da uzar gider.

Allah Rahmet etsin gencecik yaşta bir kardeşimizin vefat haberini okumak çok üzücü.

Orasida dogru , Sivassporumuz bazen öyle pozizyonlari kacirdiki inanilmazdi gercekden , ama dedigim gibi herzaman böyle posizyonlari hazirlikli olmamiz gerekiyor, Yenilmenin de Yenmek'de oldugunu bilmemiz ve positif düsünmemiz gerekiyor sonucta bu sadece Futbolda degil heryerde oluyor , Hayatin icinde olan seylar bunlar , Sevinc,Hüzün,Kahkaha , iyi Motivasyon, kötü Motivasyonlu, heycan, heycansiz,keyif verici, keyifsiz, güzel, kötü, bunlar hepsi hayatda var ver hersin sebebli yaratilmistir Allah'u tealadan!

Yani herkes inancli olmasi gerekiyor bu hayatda cok önemli ve dedigin gibi hayatda hersey olabilicegini Babalar Cocuklar'a anlatmasi gerekiyor daha dogrusu sart. Ve Cocuklarda , Genclerde,hatta büyük insanlar bile hep Positif düsünmesi ve inancini güvencini hic kaybetmemesi gerekiyor.

Buarada inancsiz Insanlar daha korkak yasiyorlar ve daha erken hayatini yitirebiliyorlar.

eyupk
06.05.2012, 16:26
Allahtan rahmet diliyorum, ailesinede sabır diliyorum, şunuda söylemekten geçmek iştemiyorum bir kişi işter gatasaraylı olsun işter fenerli olsun insan insandır.

favori58
06.05.2012, 17:43
Hiç kimse memleketinin takımını tutmak zorunda değil..kardeşimiz başka bir takıma sevdalanmış olabilir.yapabilecek , söyleyecek hiç birşey yok ..hele ki bu kardeşimiz rahmetli olmuşsa..
Süper final zımbırtısının bu aldığı 3 ya da 4. can olması lazım..her hafta her hafta derbi..
Kardeşimize rahmet ..Geride kalanlara başsağlığı ve sabırlar dilerim..

Önce şunu söyleyim,hiç bir takım,ama hiç bir futbol takımı için hiç bir insanın hele hele 18 yaşındaki bir insanın canından olmasını kesinlikle istemem.
Ama malesef cehalet,bilinçsizce sevgi bu sonuçları doğruyor. Bu kardeşimize Allah rahmet eylesin,en çokta anasına ve babasınada sabır versin.

Yeniçeri Can,bu ne demek? Hem sözde Sivassporlusun ve bu sitede yazıyorsun,hemde kimse memleketinin takımını tutmak zorunda değil gibi iğrenç bir fikir atıyorsun. İşte senin gibi zihniyetler yüzünden bu gençlerimiz fanatik oluyor. Sana birde tavsiyem, mademki Sivasspor senin için sıradan burada yazmak zorundada değilsin,senin gibilere ihtiyacç yok. Sen İstanbul takımlarını tutmaya devam et!!!!!!!!!!

ready
06.05.2012, 18:12
hangi takımı tuttugu önemli degil 18 yaşında bir insan vefat etmiş Allah anasına babasına ve tüm sevenlerine sabır versin

Salim58
06.05.2012, 18:45
Hakkın Rahmetine Kavuşan Genç Kardeşimiz Ahmet'e Allah'tan Rahmet Acılı Ailesine'de Sabırlar Dilerim..

SAKARYA750
07.05.2012, 07:48
ALLAH RAHMET EYLESİN. SİVASLI OLARAK SİVASSPORU TUTSAYDI KALPTEN GİTMEZDİ. SİVASSPOR YENİLE YENİLE BİZİ İYİCE ALIŞTIRDI. SİVAS-GS MAÇINDA GS Yİ TUTMUŞSA DİYECEK BİRŞEY YOK ZATEN. BİR SİVASLININ İSTANBUL TAKIMLARINI ÖLECEK KADAR TUTMASINA ANLAM VEREMİYORUM

infial§
07.05.2012, 08:44
Yeniçeri Can,bu ne demek? Hem sözde Sivassporlusun ve bu sitede yazıyorsun,hemde kimse memleketinin takımını tutmak zorunda değil gibi iğrenç bir fikir atıyorsun. İşte senin gibi zihniyetler yüzünden bu gençlerimiz fanatik oluyor. Sana birde tavsiyem, mademki Sivasspor senin için sıradan burada yazmak zorundada değilsin,senin gibilere ihtiyacç yok. Sen İstanbul takımlarını tutmaya devam et!!!!!!!!!!

Ben can'ı şahsen tanırım sıvasspor icin ender bulunacak bır taraftar,diyarbakır'dan trabzon'a kadar her deplasmana gıden bır nefer,boyle yazmasına bende anlam veremedim,

sivasliapocan
07.05.2012, 13:09
Allah 3 gencimizi rahmet eylesin maç için canlarını feda ediyorlar ........

badboysefaa
07.05.2012, 13:10
herkes istediği takımı tutabilir kimseyi ilgilendirmez neden tutmadığını sorgulayanlarında hangi takıma gönül verdiğini az çok tahmin edebiliyorum herkes kendini kandırsın bizi değil!! Allah rahmet eylesin kardeşim

favori58
07.05.2012, 14:17
herkes istediği takımı tutabilir kimseyi ilgilendirmez neden tutmadığını sorgulayanlarında hangi takıma gönül verdiğini az çok tahmin edebiliyorum herkes kendini kandırsın bizi değil!! Allah rahmet eylesin kardeşim

Bu olayı duyduğumda bu çocuğun annesi ve babası aklıma geldi. Cenab-ı Allah onlara sabır versin. Hiç kimse onlar gibi üzülemez,onun için rabbim onlara sabır versin.

Sana gelince badboysefaa; Belliki sende İstanbul takımlardan birini tutuyorsun, o zaman ne işin var bu sitede? Onların peşinde koş
Hala " isteyen istediği takım tutar" diyorsun. Böyle fidanlar sizin gibi insanların yüzünden soluyor. Hadi gelsin o istanbul takımları bu çocuğu geri getirsin? Hadi o çocuğun ailesinin acısını unuttursun?
Sizin gibi zihniyetler,bu takımlara körü körüne bağlanıyor v istenmeyen sonuçlar oluyor.
Acaba o Galatasaray,o Fenerbahçe,O beşiktaş,bu gencimizin tırnağına değer mi?

effenberg
07.05.2012, 15:03
Allah rahmet eylesin........

Son zamanlar toplum olarak futbolun bir oyun oldugunu iyice unuttuk veya unutturdular gidisat hic iyi degil Kalp den ölen gencler bir birlerini öldürmek isteyen taraftarlar. Zaten yöneticilere diyecek bir sey bulamiyorum nereye
gidiyoruz böyle???
.............................. ......Futbol basit bir oyundur....................... ............

sefilix
07.05.2012, 15:46
Allah rahmet etsin. Bu kadar kaptırmamak lazım ama toplum gazeteler aşırı fanatik yapıyor bizleri. Sivaslı gs yi tutra mı demiş bazı arkadaşlar bu bizm kaderimiz sosyal paylaşım sitelerinde fb-gs-bjk ve ts maçları ile ilgili sivaslıların yaptığı aşırı fanatik yorumlara bakınız.

Kokomo
07.05.2012, 16:42
Sivasspor geçmişte uzun yıllar 3. ve 2.lig de mücadele etmesinin kefaretini ödemekte ...

sivasli215
07.05.2012, 17:09
Allah rahmet eylesin, sonuçta gencecik insanların ölümü her zaman hüzün vericidir.

badboysefaa
07.05.2012, 18:42
Bu olayı duyduğumda bu çocuğun annesi ve babası aklıma geldi. Cenab-ı Allah onlara sabır versin. Hiç kimse onlar gibi üzülemez,onun için rabbim onlara sabır versin.

Sana gelince badboysefaa; Belliki sende İstanbul takımlardan birini tutuyorsun, o zaman ne işin var bu sitede? Onların peşinde koş
Hala " isteyen istediği takım tutar" diyorsun. Böyle fidanlar sizin gibi insanların yüzünden soluyor. Hadi gelsin o istanbul takımları bu çocuğu geri getirsin? Hadi o çocuğun ailesinin acısını unuttursun?
Sizin gibi zihniyetler,bu takımlara körü körüne bağlanıyor v istenmeyen sonuçlar oluyor.
Acaba o Galatasaray,o Fenerbahçe,O beşiktaş,bu gencimizin tırnağına değer mi?

benim sivassporluluğumu sorgulamak sanamı kaldı?kaç tane lisanslı ürününü aldın?kaç kere maça gittin kaç deplasmana gittin?kaç tane lisanslı forma aldın söylesene sivassporlu?ben burda sana sivassporluluğumu anlatmıcam gerek bile duymuyorum.siyasi partiye insanlar nasıl gönül veriyorsa bu bir özgürlükse nasıl kolay kolay değiştirmiyorsa buda öyle birşey takım tutmak bir tutkudur bir aşktır karşılıklı olan birşey değildir zorla olacak birşey hiç değildir anlayamacağın birşeyde bu işte daha fazla uzatmıcam sözü kardeşime Allah rahmet eylesin

HALIL
07.05.2012, 19:13
hangi takimi tutarsa tutsun burda onemli olan bu degil 18 yasindaki olen bir genç hemsehrimiz :(

allah rahmet eylesin

ready
07.05.2012, 20:52
18 yaşında bir genç vefat etmiş siz halen yok sivasspor yok istanbul takımı yok bilmem ne davası yapıyorsunuz