Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor 2-0 Sivasspor

SivasSpor.Com
06.05.2012, 10:32
http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/bursvs.jpg

Sivassporumuz Avrupa aşkına zorlu Bursa deplasmanında. Bu hayati önem taşıyan maçın öncesi ve sonrası gelişmelerini bu başlık altında bulabilirsiniz.

BURSASPOR-SİVASSPOR

STAT: Bursa Atatürk
SAAT: 15.00
HAKEM: Yunus Yıldırım
YAYIN: Lig TV 2

Sivasspor
12 Korcan Çelikay
19 Jacques Faty
21 Jakub Navratil
23 Kağan Timurcin Konuk
33 Jan Rajnoch
8 Kadir Bekmezci
10 Kamil Grosicki
11 Erman Kılıç
16 Milan Cerny
66 Kıvanç Karakaş
30 Ricardo Pedriel Suarez

engin2609
06.05.2012, 10:36
Bizler İnandık Sizde İnanın bu maçı bizim için alın !!!

Salim58
06.05.2012, 10:39
Bursaspor taraftarı TFF yi pretesto etmek için maç öncesi ''Cacık'' dağıtacakmış.:)
Maç bizim,Bu maçı rahat alırız.

Morten58
06.05.2012, 10:40
Bu mac öncelikle hayati önemli degil sadece Sivassporumuzun gelecegi adina önem tasiyan bir mac oldugunu ileteyim.

Allah'in izniyle bu sefer herzaman oldugu gibi ine Deplasmanda gol atariz hatta Goller atarak Bursasporu maglub ederiz. Ve Avrupa ya gitme sansimizi ya sürdürürüz ya sürdüremeyiz ama ne olursa olsun insallah bu maci kazaniriz. Kalbimiz seninle Sivasspor bizler inandik sizlerde inanin ve engin2609'un dedigi gibi bu maci alin!!!

58MUAMMER58
06.05.2012, 10:47
KAÇIRDIĞIMIZ 2 PENALTIYLA avrupa işimizi nasrettin hocanın göle maya atması olayına çevirdik ya tutarsa :mad:bir ihtimal daha var diye bu maça asılmamız gerekiyor o ihtimalde şu biz bursayı yeneriz eskişehir ibb yi yener son hafta biz eskişehiri yeneriz bursada ibb yi yener zor olsada imkansız değil duamız gözümüz bursada sivasspor da olacak kulağımız eskişehirde olacak inşallah zor olanı başarırız pinto batalla bağlantısını kesemezsek fark yerr döneriz

GROSİCKİ5858
06.05.2012, 10:59
Rıza Hoca sağ bek bulamamış stoperlerden birini sağ bek yapmış birde Grosickinin günüydü bugün rıza hoca kadroya almamış bursada batalla ve pinto oynarsa işimiz dahada zorlaşıcak inş carson kalede olmaz adam gol yemiyor eneramonun etkisiz şutlarını rahatca karşılar duran toplardan gol bulabilirsek buluruz inş..

bulentt07
06.05.2012, 11:23
35 puanla nerdeyse garantılemıs olacakken sımdı formalıte sayılabılecek maclar oynayacaz.Bursa Es es macında bu grupta lıder olmak ıstedıgını gosterdı.Her turlu sonuca acık mac 4:0 rövansı olarak görüyorlar yani Ertugrul Saglam bu hırsla takımı hazırlamıstır.Dilim varmıyor ama bu mactan sıkıntılı bır skor cıkabılır.

35kağan58
06.05.2012, 11:24
Bence kaybedecek birşeyi kalmayan Rıza Hoca'nın sağ bekte Cerny'i oynatması lazım.
Ve hücumcu bir kadro olan:
-Korcan-
Cerny-Rajnoch-Navratil-Ziya
Kıvanç-Kadir
Pedriel-Erman-Grosicki
Eneramo
11 ile maça çıkmalıyız.Unutmayalım ki bu sezonki çıkışı da aşağı yukarı bu 11 getirdi.

sıvaslıharun58
06.05.2012, 11:29
Bence kaybedecek birşeyi kalmayan Rıza Hoca'nın sağ bekte Cerny'i oynatması lazım.
Ve hücumcu bir kadro olan:
-Korcan-
Cerny-Rajnoch-Navratil-Ziya
Kıvanç-Kadir
Pedriel-Erman-Grosicki
Eneramo
11 ile maça çıkmalıyız.Unutmayalım ki bu sezonki çıkışı da aşağı yukarı bu 11 getirdi.

bencede bu kadro ile çıkmamız gerekir.

58SARKISLALI58
06.05.2012, 11:49
is isden gecmis yense ne yenmese ne bu zamana kadar akillari nerdeydi ise yaramayan cok adam var satacak adam gibi bikac transfer yapacak gecen hafta zaten bizim icin avrupa defteri kapandi

shang
06.05.2012, 12:06
hiç umut yok inş kupa maçındaki gibi çok zor durumlara düşmeyiz avrupa falan hikaye prestijimizi korumalıyız

Elbeyliliyiz
06.05.2012, 12:16
Hicbir umudum kalmadi fark yersek sasirmamak lazim. Artik ne olursa olsun bizim Takim ayni takimdan 6 tane gol yiyorsa öbür takimlara karsi Top oynamayi unuttu Takim. Riza Hocadan istirham ediyorum mücadeleci bir Takim istiyoruz yenilsekde ezilmeyerek yenilelim. Ibb fark kaciriyor bu ne yahu. Inisli cikisli Takim istemiyoruz...anla artik riza hoca

Elbeyliliyiz
06.05.2012, 12:20
Korcan korcan dedik yattigi köseden doka dan golyedi biz korcani cok sisirdik yakinda patlar.

yener_sahin
06.05.2012, 12:25
Otelde pedrieli gördüm de grosicki hiç denk gelmedi.Sanırım kadroya alınmadı.

münihli_58
06.05.2012, 12:58
Icimde bir his var yine bize penalti cikacak kim atar bilmiyorum ama gol olacak ve bugün Grosicki sov yapacak :D

citothehan58
06.05.2012, 13:05
Icimde bir his var yine bize penalti cikacak kim atar bilmiyorum ama gol olacak ve bugün Grosicki sov yapacak :D

Bana da öyle geliyor kardes! Bence Cihan Özkara ya da Grosicki atacak :)

Sivassporumuz insallah bu maci alacaktir, ben inaniyorum lütfen siz de inanin!

---------------------------------------------------------------------------
Her yerde en büyük ask Sivasspor 58!

Sivas-Zara

kaplanlı
06.05.2012, 13:23
hangi kadroyla çıkacağımızı tam anlayamadım.tv de erman ve eneramo yok deniyor aslı varmı.

akkara58
06.05.2012, 13:39
enerammo niye yok yaaa kadroda ligtv ye baktım yoktur

akkara58
06.05.2012, 13:44
eneramo 18 de bile yok gitmiş heralde:mad:

Metal Gear
06.05.2012, 14:13
İstanbul takımları maçında kendini parçalayan ligtv spikerine bak.uyuyacak biraz sonr..:)

shang
06.05.2012, 14:51
dk 45 yine gol yedik zatende bi şey oynamıyorduk 2.yarı fark olur eneramo yok top tutamıyoruz zaten gezerek gol yedik daha da yeriz bu takımın işi bitmiş zaten buralara kadar gelmek bir şanstı ama yapacak bi şey yok umarım kahrolmayız...

MMK
06.05.2012, 14:52
Eneramo 'yu beğenmeyen arkadaşlar maçtan zevk alabildiniz mi?

shang
06.05.2012, 14:52
bursa antreman yapıyor ona rağmen hıc top bızde degıl ne durumlara kadar gerıledıgımızı düşünün işte en iyi ihtimal 3 trane yerız

shang
06.05.2012, 14:53
eneramoya bi dunya laf edildi tıpkı mehmet yıldıza edilen laflar gibi hiç gol atmasa bile ilerde top tutmanın ne kadar önemli oldugu anlaşılmıştır ölüsü topçuydu

ahmet ali
06.05.2012, 15:28
Korcan korcan dedik yattigi köseden doka dan golyedi biz korcani cok sisirdik yakinda patlar.
Korcan'ın berbat bir kaleci olduğunu geçen sene çoğu kez yazdım bu forumda...bu sene de Korcan'ın Atilla'dan farkının olmadığını kaleyi genç Nihat'ın koruması gerektiğini defalarca belirttim.. Bazı arkadaşlar acıma duygusundan mı bilinmez Korcan Korcan diye methiyeler dizdiler....ve bu maçta bir defa daha görüldü ki önümüzde ki sene ya gerçek bir kaleci alırız ya da bu sene ki gibi her maçta bir iki gol yeriz....Rıza Çalımbay'ın Korcan'ı Beşiktaş
a hazırlama planı da artık bitmeli... Korcan'a iyi şanslar dilemeli ama başka takımda.. ..

benozgurr
06.05.2012, 15:29
su anda bi tane bile oynayan oyuncu yok mac bi´tsede gitsek der gibi oynuyorlar

Morten58
06.05.2012, 15:55
Sivassporumuz yeni Sezonun ilk Hazirlik macinda kaybetti , üzülmeye hic gerek yok sonucta bu bir hazirlik maci.

izmirliyigido
06.05.2012, 15:55
Sahada oynadığımız futboldan UTANDIM. Ne mücadele vardı, ne hırs, ne ruh. Siz hiç mi utanmadınız reziller? Saha da sanırım SİVASSPOR yoktu.

.

Morten58
06.05.2012, 15:56
Sahada oynadığımız futboldan UTANDIM. Ne mücadele vardı, ne hırs, ne ruh. Siz hiç mi utanmadınız reziller? Saha da sanırım SİVASSPOR yoktu.

.

Riza Hoca Kadroya giremeyen oyunculari oynatti bu macta, üzülme izmirliyigido bu bir hazirlik maciydi daha cok transferler yapmamiz gerekiyor hazirlik macindan bunu anladim ben.

benozgurr
06.05.2012, 16:03
bugun butun oyuncularin hepsi ayri birer takim gibi oynadi canlari isteyince calima girdiler canlari isteyince pas verdiler kim nere kaciyor bakan yok baksa da atan yok. Neyse bu sene boyle bitti hayirlisi olsun ama bu sene iyi bir tecrube olmali. Dersler cikarilmali ornegin bugun net bir sekilde gorduk enaramo olmayinca sivasspor yok gibi bir sey oluyor, bugun net bir sekilde yine gorduk ki sag bek oyuncusu olmayinca sag tarafin kanadi kirik oluyor defans oyuncusundan iyi bir sag bek olmuyor defans oyuncusu sag bek oynayamiyor sadece oyunda duruyor, yine kalecin saglam olmali korcan oynadi oynayali ceza sahasi disindan gol yiyoruz, korcanla bu is olmaz, bence borjan uzerinde biraz sabredilse daha saglikli olablirdi muslerada ilk geldiginde hatalar yapti amazamanla kendine geldi, kivanc her ne oluyosa her macin 60. dakikasi civarinda oyundan cikiyor neden kondisyonu mac sonuna kadar yetmiyor? Keske bi kac oynatacagi gelecegi olabilecek genc oyuncu oynatabilseydik bari onlari kazanmis olurduk, muhammet ali yi sag bekte denenmis olmasini isterdim cunku genc milli takimlarda oynamis ve dunya 3.su takimda da oynamisti, neyse simdiden gelecek sezan takimimiza hayirli olur Insallah

serrrkan
06.05.2012, 16:14
MAÇA YORUM YAPMAYACAĞIM.
TEK CÜMLE : ZİYA ERDALI YEDEK SOYUNDURUP TECRÜBESİZ KAAN TİMUÇİN KONUK'LA MAÇA BAŞLAYAN BİR TEKNİK EKİBE LANET OLSUN!
EN AZ 3 MAÇIMIZIN KATİLİ KAANDIR. BU KADROYLA SENEYE KÜME DÜŞERİZ DEMEDİ DEMEYİN. SON ÜÇ MAÇTA FUTBOLCULARIN HEPSİNİN K.ÇI BAŞI AYRI OYNUYOR!

sivasliapocan
06.05.2012, 16:14
yAR saçların lüle lüle eneramo sana güle güle

gülkız
06.05.2012, 16:56
Sahada maç bitse de gitsek diyen bir Sivasspor vardı..Bu kadar haksızlığa ve zulme rağmen yine de iyi dayandılar..Bazı çevreler takımın ilk 8'e bile girmesini istemiyordu..Dar kadroya rağmen aleyhine verilen kırmızı kartların sayısı en fazla olan,aleyhine verilen penaltı sayısı en fazla olan,hakemlerin takdir yetkilerinden en fazla mağdur olan takım Sivasspordur.Türk futbolu için iyi bişeyler yapmaya çalışanlara engel olunmaya çalışıldıkça dünya sıralamasında Türkiyenin neden 33.sırada olduğunu tahmin etmek zor değil..Yeni sezonda inşallah daha iyi bir Sivasspor görürüz..Bursa,avrupa maçlarında başarılı olur inşallah..Güzel neticeler almasını ümit ediyorum..Bu arada federasyonda trabzon lobisi aktif olduğu için Sivassporun bu konuda dikkatli olması gerekiyor yeni sezonda..Sadece Sivasspor değil bütün Anadolu takımlarının yeni dönemde federasyona bu konuda sıkıntılarını bildirmesi büyük ihtimal bence..Çünkü senelerdir sürdürdüğü politikadan dolayı kendisine rakip çıkmasın diye Anadolu takımlarına engel olacak olan takım trabzondur..

kamışlı58
06.05.2012, 17:41
takım ruhu yok futbolcular tatile çıkmış biz ne bekliyoruzki
sivassporda önemli maçları KAZANAMAMA hastalıgı devam ediyor playoftan falan bize birşey çıkmaz biran önce gidecekler gitmeli takfiyeler yapılmalı takımımızı gelecek sezona hazırlamalıyız lay lay lomu bırakalım yoksa seneye BU GÜNLERİ ARARIZ

HARG58
06.05.2012, 17:41
Īlk 13 istifa...!!!!

shang
06.05.2012, 17:52
play off tam bir kabustu bursa maçı hariç hiç bir varlık gösteremedik geçmiş olsun...

B.DUMANLI
06.05.2012, 20:55
Insan Bursaspor´lu oyunculara bakarda yüzleri kizarir.Gercekten biz futbol oynayamiyoruz.Bir Mersin macimiz vardi deplasmanda farkli kazandigimiz oradada Mersin takiminin yarisi sahada yoktu yedek agirlikli bir kadroya karsi farkli kazandik Erman hatta o macda kahraman ilan edildi.Simdi anlasiliyordur 4 Eylül´e seyirci niye gelmiyor diye.Hersey ortada görünen köy kilavuz istemiyor.Sakin olaki yorgunlugun arkasina saklanip gerceklerden kacinilmasin.Gercek olan tek sey bu takimin kapasitesi bu ligin cok altinda.Bu takimdan gitmesi gerekli cok oyuncu var.Bu yönetim ,bu düsüse seyirci kalmamali.Aksi taktirde gelecek yil düsecek takimlarin basinda geliriz.Ne sag ,nede sol kanatdan saglikli bindirmeler yapamiyoruz.Oyun icerisinde Grosicki sag kanatdan,sol kanata geciyor degisen ne?Hersey eski tas ,eski hamam.

eneskeskin
07.05.2012, 09:06
Sivasspor Avrupa şansını İstanbul BBye iki maçta komik bir şekilde yenilerek zaten kaybetmişti. Bursaspor hem kupada final oynamak hem de bu grupta lider olup rakiplerine gözdağı vermek niyetinde. Bursaspor zaten kadro zenginliği açısından bu gruptaki tüm takımlardan üstün, Sivasspor ise özellikle defansif anlamda en zayıf takım. Rakibin etkili bindirmeler yapan bir tane hızlı oyuncusu olması yeterli, İstanbul BBde Doka, Bursasporda Bangoura, Eskişehirde Erkan Zengin böyle oyuncular... Sivassporda da Grosicki böyle ama kendisinin ne iş yaptığını bile anlamak zor. Netice de Sivasspor için bu sezon bitti ama seneye bu ligde kalmak için herkes elini taşın altına koysun bu takıma bu şehre ayak uydurabilecek, takımı için oynayacak oyuncularla sezona başlanmalı, gideceklerle kalacaklarla bir an evvel işler halledilip transfer çok geç kalmadan halledilmeli... Yapılacak çok iş var ama titizlikle yapılırsa herşey çok güzel olur...