babapiton
06.05.2012, 23:16
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sivaslogo2.jpg
Sizce Kimlerle Yollar Ayrılmalı ?
Sizce Kimlerle Yollar Ayrılmalı ?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Kimlerle Yollar Ayrılmalı ? babapiton 06.05.2012, 23:16 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sivaslogo2.jpg Sizce Kimlerle Yollar Ayrılmalı ? bekirxy 06.05.2012, 23:19 suarez,uğur kavuk, 58SARKISLALI58 06.05.2012, 23:26 pedriel faty ugur kavuk sandro m.nas engin2609 06.05.2012, 23:32 navratil,rajnoch,kadir,kıvanç, cerny,grosicki,enaramo,erman , murat akça bunlar kalmalı gerisi faso fiso benim şahsi düşüncem... münihli_58 06.05.2012, 23:36 Sandro, Rada, Atilla benozgurr 06.05.2012, 23:39 korcan, atilla, sencky, rada, sandro, cihan ozkara, faty babapiton 06.05.2012, 23:45 Stefan Senecky Atilla Koca Jacques Faty Tomás Rada Sandro M.Nas Kıvanç Karakaş Muhammed Ali Atam (Kiralık) Burcag Basel (Kiralık) Şuan ilk11 oynayan Pedriel,Uğur yedeğe çekilmeli yerlerine ilk11 de oynayabilecek kaliteli oyuncular alınmalı.Korcan bence fena degil defans iyi olursa daha iyi olacaktır.Stoperde açıkcası Navrail ve Rajnoch'u da beğenmiyorum belki ortasahadan kötü gözükoylardır ama 1 çok kaliteli stoper şart sağ açık sağ bek forvet defansif ortasaha ya %100 takviye yapılması lazım cenk5821 06.05.2012, 23:46 Korcan, Faty, Senecky, Sandro, Rada, Pedriel, Uğur Kavuk, Kağan, Atilla, Mehmet Nas şarkışla 58 06.05.2012, 23:47 Senecky-Borjan-Rada-Sandro------kesin gitmeli Pedriel-Faty----daha iyisi alınırsa gitmeli Sağ bek-2 Orta saha-2 forvet alınmalı noname87 06.05.2012, 23:55 İşimiz zor gerçekten o gitsin bu gelsinle olacak iş değil.Bir şekilde altyapı atağı yapmalıyız. asabibaba 06.05.2012, 23:58 Başkan ile Rıza Hoca kalsın da kim giderse gitsin....;) GokhanTurna 07.05.2012, 00:05 Sandro - Rada - Faty - Senecky Uğur, Kıvanç ve Korcan'a gitsin diyenler ne içmişler merak ediyorum çok komik :D Uğur bu sezon ligin en iyi sağ bek oyuncularından biriydi. Kıvanç ligin en iyi orta saha oyunlarından biri olarak gösteriliyor bizde gösterdiği grafikle. Biraz yorumcuları dinleyin anlarsınız Korcan'a özellikle gitsin demek çok saçma adam tam bir yetenek bakın seneye görün :) Pedriel'e gelince ideal bir yedek bence gönderilmemeli. Çoğunlukla kızdırsada beni bence kalmalı benozgurr 07.05.2012, 00:27 Sandro - Rada - Faty - Senecky Uğur, Kıvanç ve Korcan'a gitsin diyenler ne içmişler merak ediyorum çok komik :D Uğur bu sezon ligin en iyi sağ bek oyuncularından biriydi. Kıvanç ligin en iyi orta saha oyunlarından biri olarak gösteriliyor bizde gösterdiği grafikle. Biraz yorumcuları dinleyin anlarsınız Korcan'a özellikle gitsin demek çok saçma adam tam bir yetenek bakın seneye görün :) Pedriel'e gelince ideal bir yedek bence gönderilmemeli. Çoğunlukla kızdırsada beni bence kalmalıkorcan yarim sezon gecen yil 3-5 macta bu sezon oynadi oyle degil mi peki oynadigi maclarin hangisini korcan kurtardi bi soyler misin? ya da su macta korcan sayesinde puan aldik diye bilirmisin?korcan bence seneye yukari siralara oynuyacak bi takimin 1. kalecisi olamaz olsada oynadigi takimlar yukarida olamaz (ben kotu kaleci demiyorum sivassporun birinci kalecisi olamaz) hatali gol yedigi maclari ben yazabilirim diger oyuncularda hemfikiriz 58MUAMMER58 07.05.2012, 01:04 senecky borjan faty rada sandro iyi fiyat veren olursa groseçki cerny mehmet nas kaan burçağ cihan atilla gitmeli pedriel kıvanç uğur ancak butakımda yedek olur butakım diğer takımların yapacağı transfere göre gelecek sezon sıkıntı yaşayabilir bugün gördük eneramosuz rakip sahada varlık gösteremedik korcan nihat ancak yedek olur kalede raynoch bile vasat daha iyisi genci bulunursa onuda yollamak lazım yabancı ve yerlilerin çok kaliteli olması lazım açıkçası eneramo ve navratil haricinde takıma katkı sağlayan yok pedriel groseçki istikrarsız geçen maçın eniyisi pedriel bu rsada yok groseçki haftalardır yok elalem pinto batalla doka vebo kamara amrabat buluyor biz niye bulamıyalım Elbeyliliyiz 07.05.2012, 05:13 Simdi kim giderse gitsin de onun yerine gelen daha kaliteli olsun. Bazi yigidolar ayni yedek kulübe vitrini oldu mesela sandro mendonca cihan özkara vs. Mutlaka bize oynayan lazim. Kadir erman jan raynoch eneramo navratil korcan grosicki mutlaka kalmal. Cerny de iyi. 35kağan58 07.05.2012, 07:46 Öncelikle kadroya giremeyen yabancılarla yollar kessinlikle ayrılmalı. Yabancı transferi yapılacaksa Cerny gibi çalışkan futbolcular bulunmalı. Son olarak daha iyisi alınmadığı sürece Eneramo kesinlikle kalmalı. tykinik58 07.05.2012, 08:29 Bizim, o gitsin bu gitsin dememiz ile kimsenin gitmeyeceği bilinciyle, bana göre gönlümde bir türlü taht kuramayan faydasını göremediğim (belki de yanılıyorum) gitmesini istediğim oyuncuları şöyle sıralayabilirim. 1- Stefan SENECKY 2- Uğur KAVUK 3- Murat AKÇA 4- Mehmet NAS 5- Kadir BEKMEZCİ 6- Sandro MENDONCHA 7- Tomas RADA 8- Cihan ÖZKARA keko 58 07.05.2012, 09:38 Bizim, o gitsin bu gitsin dememiz ile kimsenin gitmeyeceği bilinciyle, bana göre gönlümde bir türlü taht kuramayan faydasını göremediğim (belki de yanılıyorum) gitmesini istediğim oyuncuları şöyle sıralayabilirim. 1- Stefan SENECKY 2- Uğur KAVUK 3- Murat AKÇA 4- Mehmet NAS 5- Kadir BEKMEZCİ 6- Sandro MENDONCHA 7- Tomas RADA 8- Cihan ÖZKARA Baska söyliyecek bisey yok Tesekkür tykink Kardes bunlar kesinle gitmesine gerekiyor!!!!! Birde suna da söylemem gerekiyo burda bir kac Arkadaslar var ( KAMIL GROSICKI satalim yada göndermese gerekiyor bunu okudu zaman icim neler oliyo biliormusunus....:mad::mad: ) bu Arkadaslar hic Futbol dan anlamiyorlar kusura bakmayin bu benim gölrüsüm!!!!!! Kamil bu sene olamasaidi SIVASSPOR simdi nerde??? Bizim eski Kadro görmedik mi ( Balili vs.vs....)??? Bizim en güzel opyncular sattik ve bunlarin yerinde kim geldi??? yaaa bu is hep para degil arkadaslar... Kamili oynatmasini BILMIYOIRLAR!!!! Burda bir Arkadas var isim 58MUAMMER58 bunu sürekli Agzina ve Ellerine saglik neden sorarsinis???? ......... groseçki otobüs bekler gibi pas atılmasını bekliyor normalde topu alan ilk işi groseçkiye bunu dikkatet cektim ve herzaman böyle bekliyor yazik böyle Oyncuya ve bu Adam 45dk bisey yapmasa 1dk bile oyun ceverbilir!!!!! Saygilar 58hsn58 07.05.2012, 11:51 ilk basta ugur bi gitsin, yeter artik futbol oynadigi, dinlenme vakti gelmis... ardindanda gereksiz yabanci oyuncular, keita sandro rada... yerlerine cok daha iyileri alinmali, yedekleri guclendirmeliyiz... Kokomo 07.05.2012, 13:07 Şu ana kadar oy kullanan 25 kişiye tek tek teşekkür ediyorum. İlk defa duygusallıktan uzak, akılcı ve geleceğe yönelik bir oylama yapılmış ... sivasliapocan 07.05.2012, 13:08 faty i oynadığı bütün maçları yenildi sivasspor o yüzden en başa faty in gitmesi lazım Kokomo 07.05.2012, 13:09 Gelecek sene takımda banko oynayacak 6 YABANCI dışında kesinlikle yabancı transferi yapılmamalı. Yıllardır görüyoruz, ilk 11'e giremeyen yabancılar takıma büyük külfet olmakta. (Sandro, Keita, Rada bunlara örnektir ...) sivasfutbol 07.05.2012, 16:37 bizim yönetim kimseyi almaz çünkü beleş oyuncu arıyorlar yani bonservisi elinde olan olan oyuncu olması lazım !!!!!!! münihli_58 07.05.2012, 19:40 aaaaaaah ah Cihan Özkara üst üste 6-7 mac ilk 11'de baslasa oynasa kendine güveni gelir sonra golleri siralar ama genclere sans taniyacagimiza Sandro ve Rada gibi gereksiz yabancilari oynatiyoruz yazik Cihan'in yetenegini cürütüyoruz yeter artik CIHAN SAHAYA!!!... infial§ 07.05.2012, 19:58 alayı fason,:mad::mad:kadroda ıyı bır revızyon yapılsın Morten58 07.05.2012, 20:57 Atilla Koca (Kaleci) Stefan SENECKY (Kaleci) Uğur Kavuk (Defans) J. Faty (Defans) Mehmet Nas (Orta Saha) S. Keiata (Orta Saha) Sandro Mendoncha (Orta Saha) Tomas Rada (Orta Saha) Bu sekiz (8) Oyuncu ile Yollar Ayrılmalı! AYRICA: Michael Eneramo (Forvet) ile Yollar Ayrıldı diyenler var ve büyük ihtimal ayrılmak'da istiyor Sivasspor'dan ama kalsa en az bir Sezon daha Sivassporda rahat oynar diye düsünüyorum , Bursa maçında gördük Eneramo'suz Futbol oyunumuzu. Eğer giderse yüzde yüz en az onun gücünde bir Santfor alınmalı veya daha'da iyi bir Forvet. 58 SiVaSıM 58 07.05.2012, 21:46 pedriel,UĞUR KABUK,faty,sandro,senecky,atil la,rada,keita,nas,kıvanç bu takımdan gitmezerse başarı beklemeyin dogan5880 07.05.2012, 22:00 gıdıcekler onemlı deıl gelıcek topcular onemlı HARG58 07.05.2012, 23:19 Hepsi gitsin hoca dahil... kara 07.05.2012, 23:48 Stefan Senecky Atilla Koca Jacques Faty Tomás Rada Sandro M.Nas Kıvanç Karakaş Muhammed Ali Atam (Kiralık) Burcag Basel (Kiralık) Şuan ilk11 oynayan Pedriel,Uğur yedeğe çekilmeli yerlerine ilk11 de oynayabilecek kaliteli oyuncular alınmalı.Korcan bence fena degil defans iyi olursa daha iyi olacaktır.Stoperde açıkcası Navrail ve Rajnoch'u da beğenmiyorum belki ortasahadan kötü gözükoylardır ama 1 çok kaliteli stoper şart sağ açık sağ bek forvet defansif ortasaha ya %100 takviye yapılması lazım kusura bakmada kıvancın gönderilmesini isteyen bence futbolun (F) sinden anlamıyordur ve mehmet nas ından çok emeği geçti sivassporda futbolu bırakmalı gönderilmesi yalnış olur hem çoğu futbolcu geçinenden daha iyi yaşına rağmen. poolat58 08.05.2012, 00:09 Hepsi gitsin hoca dahil... SİVASSPORU DA BİR İŞ ADAMINA SATALIM DEMİ NE OLACAK SANKİ ÇOCUK OYUNCAĞI BU İŞLER!!!!! kocakss58 08.05.2012, 06:19 Stefan Senecky,Atilla Koca,,Jacques Faty,Tomas Rada,Sandro mertarcan 08.05.2012, 08:35 Bu sezondan çıkarılacak çok şey var. Bana göre bazı önemli noktalar şunlar: 1- Dar kadronun yarattığı sıkıntı (15-16 kişi ile sezonu tamamladık) 2- Yararlanamadığın oyuncuları alıp kadroyu şişirme yanlıştığı (Mendonça, Rada vb. alakasız adamları almak hata idi. Devre arası gönderdiklerimizi de ilave edelim) 3- İyi bir kaleci şart. 4- Savunman iyi olmak zorunda. Savunma, stoper başta tüm takım ile yapılır. 5- Bu kadar gol yersen ayvayı da yemişsin demektir. 6- Yerel TV' ler haftada bir akşam saçma sapan spor programı yaptıklarını sanarak Sivasspora destek olamazlar. Diğer şehirlerin TV lerine lütfen bir baksınlar. Bırakın Süper ligi alt ligdeki şehirlerin Yerek TV lerine uydudan bir baksınlar. 7- Mecnun Başkan yoksa "Yönetim " hiç yok, bu kadar silik bir yönetimle bu kadarı bile çok iyi. Fenerbahçe ile ilgilşi şike davasından Fenerbahçe Kulubü yöneticileri içinden bile 3-2 kişi ceza alırken SİVASSPOR'umuzun yönetiminden bir kişi 2 yıl haklardan men cezası aldı. Ceza nedeni Sİvassporomuzla ilgili olsa gam yemeyeceğim tamamen Fenerbahçe ile ilgili. Bu kadar olur ancak. Bu demektir ki bazıları Sivassporlu olamaz. Çünkü Sivassporlu olmak ayrıcalıktır. 8- Uyuyan bir şehir sahipsiz bir şehir için çok iyi sayılabiliriz. Antepten, Kayseriden, Antalyadan ekonomik olarak gerideyiz ama futbol olarak yine iyi durumdayız. 9- Lig TV ye bu kadar mahkum kalan Federasoyunun, kulüplerin haklarını koruması mümkün değil. + büyükler dışında tüm takımlar eziliyor, heskes buna seyirci kalıyor. 10- Rıza Hoca iyi bir seçim, hocayla yola devam edilmeli. Tüm olumsuzluklara rağmen Rıza Hocaya ve tüm futbolculara teşekkür ederiz, seneye daha iyi bir performans bekleriz. En az Türkiye kupasını almalıyız ve ligi 5. bitirmeiyiz. Tüm yiğidolara en içten sevgilerimi sunuyorum. Ne demiştik; SİVASSPORLU olmak ayrıcalıktır. Kırmızı Beyaz Üç Yıldız Sİvas Sivas Sivas eyupk 08.05.2012, 08:42 Atilla, Sandro Mendoncha, Tomas Rada ayna26 08.05.2012, 08:46 Sezon boyu takıma hiç bir manada katkı sağlayamayan, yedek külübesine dahi giremeyen eldeki mevcut atıl vaziyetteki furbolcular ile yollar ayrılmalı.Kadroda kaleci çokluğa var ama hiçkimseden istenilen verim alınamadı,sencky, borjan, atilla ile yollar ayrılmalı.korcan ve nihat ile devam edilmeli.sonraki aşamada ise müzmin yedekler daha dogrusu kendilerini hiç güncellemeyen başta rada, sandro, cihan gibi futbolcularla ilişik kesilmeli.Orta alanda yedek külübesi için eldeki mevcut kadroda yer alan M.Nas ve Kıvanç elde tutulmalı,sağ bekte uğura alternatif iyi bir oyuncu alınmalı.mevcut kadroda hem ekonomik hem de oyuncunun katkısı ve yeteneği bazında takım için faydalı olabilecek doğru kararlar verilerek iyi bir transfer politikası güdülmeli. abdullahmkaya 08.05.2012, 11:10 Bu arkadaşlara kimler gitmeli değilde kimler kalmalı deseydiniz.Malum takımdan begendikleri 2-3 kişi var SAKARYA750 08.05.2012, 11:17 1-J. Faty (Defans), 2-Kaan Timurçin KONUK (Defans), 3-S. Keiata (Orta Saha), 4-Sandro Mendoncha (Orta Saha), 5-Tomas Rada (Orta Saha), 6-Cihan Özkara (Forvet), 7-Pedriel Suarez (Forvet) bence bunlar kesin gitmeli bunların yerine daha iyileri alınması gerek. Rıza hoca Sivasın başında kalırsa çok iyi oyunlar alacağını düşünüyorum. Sivasın yıllık puan ortalaması en az 55 olmalıdır. Türkiye kupasınada önem verilmeli ve yarı final-final oynanmamlı. İlk 6 dan asla geride olmamamız gerekli. Bu kadar çok gol yiyen takımdan bu dediklerim olmaz. En başta az gol yiyen takım olmalıyız. Az gol yiyen takımlar her zaman iyi takımdır. 80 tane gol at 100 tane yedikten sonra ne anlamı var. Sivassporun en büyük sorunu kesinlikle çok gol yeme sorunudur. Defans güçlendirilmeli. orta sahası Süperlig deki çok takımdan iyi forvettede cihanla pedrielle olacak iş değil. Sonuç olarak 2 tane savunmaya 1 tane orta sahaya 1 tanede forvete kaliteli oyuncu alınması şart |